עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by togi,

שלום, יש לי מחשב בן 5-4 חודשים icore 7 920 2.67GHZ. רציתי לדעת כל כמה זמן צריך למרוח משחה תרמית? האם זה לפי הטמפרטורות? הנה תמונה ליתר ביטחון (שלושה תוכנות שבדקתי איתן: SPEEDAN, EVEREST ו-HWMONITOR):

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Xtr3m3r,

יש לי בעיה עם המחשב כבר הרבה מאוד זמן בערך מאז שקניתי אותו הוא פשוט מגיע לטמפ' מטורפות בלי מאמץ המעבד שלי הוא I7 920 TRAY ויש עליו גוף קירור של איזה חברה לא ידועה משהו BUFFELO אם אני משחק במשחק המעבד מגיע ל100+ מעלות ובמנוחה הוא מגיע ל70+ אתמול ניקיתי את המחשב מהכל האבק שהיה בתוכו ואני מדבר מהכל אבל הטמפ' לא ירדו חשבתי על לקנות קירור למעבד חדש ועוד מאוורר למארז Thermaltake M5 שלי אז איזה קירור ומאוורר הכי כדאי למחשב שלי עד תקציב 350 שקל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הקירור שחשבתי עליו הוא: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan. זה קירור טוב? מה זאת אומרת קירור מים והאם הדגם הנל הוא מים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Screw_Master,

אני רוצה לבדוק יציבות של אוברקלוק. פעם הייתי עושה את עם IntelBurnTest, היום אני לא בטוח איזה תוכנה מאמצת את המעבד הכי הרבה. בכל מקרה, אני עכשיו עם OCCT, ורוצה לדעת איזה מבחן להריץ: את ה-Linpack, שהוא גם 64 ביט, או את הסטנדרטי, שעליו ממליצים יותר בסטיקים פה. אני רוצה להריץ את הבדיקה ל-8 שעות, בשביל לדעת שהמעבד יציב ברמה גבוהה. חוץ מזה, איך עובד עניין קריאת הטמפרטורה? היא מדויקת או שלהסתמך על תוכנה אחרת? ולאיזה קו אדום מומלץ לא להגיע? איפה לעצור?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by galgalgal2001,

ראיתי קצת ביוטוב אנשים שהצליחו... אשמח לשמוע איך עושים את זה.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. המפרט: E6600@2.4GHz +ThermalTake V1 AX Gigabyte P31-ES3G 4GB(2x2GB) G.Skill Black Dragon 1066Mhz @800Mhz Gigabyte 8800GT 512MB DDR3 + Thermalright HR-03GT + Thermaltake Fan NZXT Tempest LG DVD Drive ThermalTake TR2 470W PSU Hitachi 500GB MX518 Razer Lycosa MIRROR Special Edition Razer Megalodon 7.1 Headset (כמו שכתוב במפרט אצלי) עכשיו, מזה זמן מה שהמעבד שלי ישב על 2.8Ghz והייתי שמח וטוב לבב. אני זוכר שבעבר ה-3GHZ היה מאוד לא יציב ועכשיו משום מה הכל נראה סבבה לגמרי! הולך לבדוק אותו עכשיו, בינתיים טמפרטורה של 40 מעלות במנוחה (גר בחיפה ואין מזגן, בחוץ לפחות 26~28 מעלות ולא ניקיתי אבק כבר הרבה זמן, אני בטוח שבתנאים אופטימליים אני אגיע ל-40 מעלות רק במאמץ ). זה עו…

7. Started by jangelboy,

שלום פעם ראשונה שאני מתכוון לעשות OC קראתי את מדריך להמהרת כרטיס המסך קראתי בפורום ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל כרטיס המסך שלי הוא HD 4770 של POWERCOLOR מספר דגם AX4770 512MD5-P הקירור של הכרטיס מסך הוא הקירור הרגיל שבא איתו ספק enermax modu82+ 425w שאר המפרט נמצא במפרט שלי בצד 1. מה הם הטמפ' המומלצות לכרטיס שלי במאמץ ובמנוחה ? איזה טמפ אסור לי להגיע אליה? בקשר לדריברים האם אחרי שאני עושה OC אני ממשיך לעדכן את הדריברים רגיל או שצריך להחזיר את המהירויות להגדרות מקוריות? או שאסור לעדכן דריברים אחרי OC ? 2. כמה נקודות OC יכול להוסיף לי לבדיקה של 3DMARK06 (בבדיקה האחרונה 10310 סביר ?) האם אני יכול לעשות OC מבחינת הספק ? בתוכנה של ATI ה CATALYST CONTROL CENTER בקטגוריה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by itsik1231995,

ה HD4850 שלי כרגע בסטוק 625 993 בעזרת הדרייבר של ATI אפשר להעלות אותו ל 700 1200 כמה משמעותי יהיה השיפור ב FPS ? שווה לעשות לו OC ? אם כן אפשר לקבל קצת הדרכה ? תודה

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by WinnerLine,

אני רוצה להתחיל לעשות OC כרגע יש לי מעבד E5200 בגלל שאני מתחיל אני לא רוצה להרוס או משהו כזה... אז יש לי מעבד בצד פנטיום D 3.4 מכפלה X17 פרטים על החומרה: לוח אם:GA-EP43-UD3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3499#ov מעבד:פנטיום D 3.4 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27520 זיכרונות:Corsair XMS2 DHX DDR2 800MHz 2 x 1GB http://www.overclockersclub.com/reviews/xms26400/ ספק כוח של סיסוניק 400 +80 קירור: ארקטיק קולינג פרייזר 7 מארז:Xcilo Coolbox Advanced http://www.xclio.com/products/case-coolbox-adv.htm#details אז ככה כמה שאלות: לכמה אני יוכל להגיע? מה הסיכוי שישרף לי חלק או יהרס מהOC? יהיו הבדלים בכלל בOC לפנטיום D?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by Yaron1,

מעבד : Intel core 2 duo E6750 סוקט של המעבד : 775 שימושים : המעבד מתחמם אבל אני גם רוצה לעשות OverClock רעש : מפריע לי אבל יש לי מארז Antec Sonata III שאמור להיות שקט תקציב : 300 ש"ח מקסימום 400

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בהתחלה הכרטיס עבד טוב, לאט לאט נהיו לי מלא בעיות: קפיאות, מסכים מהבהבים וכו', והפתרון היחיד היה להוריד את ה OC לתדר סטוק. איזה מין דבר זה? מה club3d לא מוודאים שה OC יציב לפני שהם מוכרים את הכרטיס? בקיצור, שילמתי על OC edition וקיבלתי כרטיס רגיל. מה אני יכול לעשות עם זה? אתם חושבים ש skypc יחליפו לי אותו?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Lishay,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד Compaq CQ61 שקניתי לא מזמן, חשבתי אם לפתוח את הנושא כאן או בפורום מחשבים ניידים, אבל החלטתי שבסוף פה.. אם זה לא המקום אז תעבירו בבקשה אממ בנוגע לבעיה, המחשב מעט מרעיש, זה סביל, הבעיה היא שאני נמצא איתו בכיתה ולפעמים יש שקט ואני לא יודע אם שומעים את זה ממש כי עוד לא ניסיתי להפעיל את המחשב כשהיה שקט, אבל לדעתי שומעים אפילו במעט את הרעש וזה קצת לא נעים, במיוחד במיוחד כשמפעילים בהתחלה את המחשב המאווררים על מלוא העוצמה ונרגעים אחרי כמה שניות, זה מעצבן. בדקתי דרך ה BIOS משהו בקשר למאוררים ולשליטה בהם ולא מצאתי משהו מיוחד מלבד איזו פונקציה שקוראים לה Fan Always on , וזה מסומן, עכשיו לא ידעתי מה יקרה אם אני יבטל את זה אז לא רציתי לגעת, מלבד זה לא היה שום…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם כרטיס המסך שלי. המהרתי אותו היום לראשונה בעזרת AMD GPU Clock Tool (בדקתי יציבות ב-3DMark) ושיחקתי כמה שעות במשחק כבד בלי שהוא יתחמם 10 מעלות. אבל משום מה, כשהלכתי לראות סרטונים ביטוב, הוא קרס לגמרי. ניסיתי להכנס ליוטוב עוד פעם, שוב קרס. הורדתי את רמת האוברקלוק, נכנסתי ליוטוב, הפעם נפל והתאתחל. עכשיו בהגדרות סטוק עובד בסדר. הכרטים הוא Radeon HD5850 DirectCU. מהירויות סטוק: 725/1000. המהרתי בפעם הראשונה ל: 830/1220. אח"כ הורדתי ל: 775/1125. עוד פעם, הוא כמעט לא התחמם בזמן המשחק, הגיע סה"כ ל-57 מעלות, אז זה לא עניין של טמפרטורה. יש למישהו מושג מה הולך פה?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by WinnerLine,

קניתי אותו האם הוא קירור טוב? ובהשוואה לאיזה קירור הוא מגיע?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by stanly123,

אהלן , יש לי את המערכת הבאה I5-750 P55-UD3 4870 (800\1000 a-data 1333 ספק 500W SEASONIC קירור MUGEN 2 יש לי כמה שאלות 1) האם כדי לי לעשות OC למעבד היות וקראתי כי הלוח הזה קצת בעייתי במתחים גבוהים ונוטה להישרף? ( תכנון ה OC עד 3.7 ) 2) האם הספק הזה יחזיק OC גם למעבד וגם לכטיס מסך ? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

660 לליבה 1320 לשיידר ו1755 לזכרון על סטוק זה נחשב נמוך/בינוני/גבוהה? האם אפשר ללכת יותר רחוק? אין ארטיפקטים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום קניתי היום מחשב חדש עם מעבד AMD 445 ולוח GIGABATE 770T UD3 פתחתי את הליבה הרביעית והיא נפתחה בקלות והרצתי OCCT שעתיים זה מספיק בשביל לדעת שהליבה יציבה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nahum8,

חבר'ה, השאלה בכותרת. כרגע במאמץ מלא עם PRIME95 אני עומד על ~72 מעלות למעבד, ולליבות בין 80-92 מעלות. מוגזם מאוד הייתי אומר. קרור MUGEN II בכל אופן, נתונים מרשימים נכון לעכשיו. 4.2GHZ למעבד על 1.4V~

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אהלן אני זקוק לקירור בשביל תושבת 423 של פנטיום 4 , ריום כבר לא נמכרים דברים כאלו בחנויות אשמח לעזרה אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות/להשיג וכ'ו . תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה קירור כמה שיותר שקט, אני מתכנן לקנות מIQPC אם זה משנה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rafe12,

אני קונה מחשב אוטוטו..........ו הקירור שהציעו לי למעבד טיפה יקר אבל אמרו לי שהוא מאוד מאוד מומלץ....... הקירור הוא- Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler והוא אמור לקרר AMD PHENOME 955.......... אם אפשר חוות דעת בבקשה...תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by pringles,

לוח p35-s3 e6750 העיניין מאוד מוזר לאחר שהייתה לי בעיה מסויימת שלא יכלתי לשחק במשחקים והכל היה איטי הוצאתי זיכרונות ועשיתי איפוס ביוס והכל הסתדר אך בדיוק לאחר מכן באתי לעשות אוברקלוק מחדש וכלום לא משנה מה אני עושה לא עוזר אני רק משנה את האופציה של לשלוט על FSB בלי אפילו להעלות HZ 1 עושה סייב למאפיינים וריסט ואחרי שהוא מראה את סוג המעבד בפוסט הוא כבה ומאתחל את עצמו... לברירת מחדל... מה עושים ? הטמפ' תקינות 46 -43

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by pringles,

אני די מתלבט אם כדאי להשקיע בקירור למעבד ולכרטיס מסך ולמשוך את האוברק' ובכך לחסוך כמה אלפים שגם ככה עכשיו אין לי. המפרט שלי כתוב בצד חוץ מהספק שהוא: סיסוניק 430. הטמפ במארז בקיץ עכשיו בין 43 ל 37 כשאין מזגן פועל.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by maorakrish,

יש לי כרטיס מסך G210 בקיצור הכרטיס מגיע ל 55 בלי מאמץ ועם קצת מאמץ ל65 מה אני יכול לעשות? בדקתי והיה כתוב שהוא לא צריך לעבור ת 55 והוא מגיע לי ל 55 בטיבעי

25. רק שיגיע לארץ http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=619

• 1 תגובה
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים