עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pergola,

הטמפרטורה המקסימלית של המעבד שלי (E5200) היא 70+- כשאני מריץ OCCT אחרי האוברקלוק שעשיתי. המקסימום שהוא מגיע אליו זה 75. להוריד את הOC? או שזה לא עד כדי כך מסוכן להישאר ככה? ובלי קשר Real Temp רושם לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא 111 במקסימום - 8800GT.. מה לגביו?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  2. Started by asaf556,

שלום יש לי מארז לבן של אייבורי זה עם הכפתור למעלה עם הפסים בצצדים האם המוגן 2 שהוא קרור ענק יכנס למארז הזה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  3. Started by shloosh,

תוכלו למצוא את המפרט שלי בצד.... יש לי זיכרונות 1333 רגילים של קינגסטון , ואני לא מעוניין להמהיר אותם בטירוף אני רוצה לעשות אוברקלוק רק למעבד ֿולהשאיר את הזכרונות בערך כמו שהם. כשאני עולה מעל תדר 147, הביצועים רק יורדים. ב-147 כשהמעבד על 3.1 יש שיפור בביצועים, אבל מעל זה התוצאות במבחנים יורדים בחצי. יש סיבה לעניין הזה? יש אופציה בביוס שאני צריך לשנות??? תודה ועוד משהו , עד כמה בערך נורמלי להגיע עם זיכרונות כאלה,אם אני עובד בלי מחלק?

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by roiv11,

איך הוא? שווה קניה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by eranisra,

שלום חברים, מזה שנתיים עבדתי עם אוברקלוק במחשב שלי למעבד (מ 2.2 ל 3.2) ואוברקלוק קטן לזכרונות, הכל עבד בצורה מעולה. בזמן האחרון שמתי לב שמשחקים עובדים אצלי פשוט נוראי (כבר בעצם בחודש חודשיים האחרונים) אשכרה הכל זז כאילו בתקיעות וזז נורא נורא לאט רוב הזמן, אז היום ביטלתי את האוברקלוק והכל בצורה הרבה יותר טובה - טוב לא חלק לגמרי בכל זאת זה מעבד בן 3 שנים אבל לפחות לא נתקע כמו כשהאוברקלוק היה מופעל, עכשיו ניסיתי לעשות אוברקלוק יותר קטן אך גם המחשב עבד נורא נורא לאט. מהי הסיבה לדבר?? אנא עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  6. אני יכול לשלוט על המהירות שלו? אם כן דרך איפה?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  7. מפרט Pentium Dual Core E6600 3.06GHz Asus P5b 2GBX2 DDR2 ATI HD4770 HEC 400W רק הלוח (3 שנים) שאר החלקים נרכשו כל אחד בנפרד עם הזמן... בכל מקרה, אין לי יותר מידי אופציות לשדרוג עם המפרט הקיים, הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק (לא קיצוני) אפילו בשביל לקבל שיפור של 20-30% במשחקים. (רזולוציות גבוהות - אבל לא משחקים תובעניים, 1680X1050) האם אוברקלוק למעבד\כ.מסך בלי קירור בוא נגיד, יכול להביא לשינוי בביצועים? ואם כן במפרט הנוכחי ממה הייתם ממליצים להתחיל קודם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ערב טוב. איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הארדיסק שמחובר דרך usb?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Fuzz,

מפרט: מעבד Q8300 כרטיס מסך: HD5750 זכרון : 2GB 800mhz ספק כוח: 500W לוח אם : ASRock G41C-GS שלום לכולם אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי עכשיו אני צריך קצת תעזרה שלכם להגדיר אותו נכון ל 3.2 אני קצת חדש בתחום ואני לא יודע איזה הגדרות צריך לעשות כמו FSB Core Voltage וכו תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. הגיעה הזמן שגם אני ינצל את האוברקלוקר במצויין הזה במחשב , אז בשעה טובה החלפתי את המארז הג'נרי שלי לCM690 II PLUS ,את הספק של HEC שבקושי מוציא 250W גם החלפתי לOCZ StealthXStream 500W ,קירור קניתי את הArctic Cooling Freezer 7 pro Rev.2 כי בסופו של דבר ידעתי שזיכרונות הDDR2 800MHz של PATRIOT לא יביאו אותי רחוק ,אז לא רציתי לעשות להם OC גדול ,אז הפסקתי בFSB של 423 ככה שיביא אותי ל3.8GHz . המתח עומד 1.3 שזה בסדר גמור לדעתי ,בינתיים הרצתי את OCCT ל8 שעות ,עברו כבר 7 שעות בהצלחה . המעלות בינתיים בזמן המאמץ בOCCT הם בסביבות ה55 מעלות יש את הפרטים בחתימה בVALIDATION של CPU Z

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכולם! בקרוב אני מתכנן להתקין קרור מים, ובעיקרון אני כבר סגור על החלקים (שמצורפים במפרט בתמונה) מה שאני לא סגור עליו זה האם צריך לקנות גם פיטינגים או שזה מגיע ביחד עם הציוד? ואיזה קוטר של צנרת אני צריך בשביל החלקים האלה? ועוד דבר, אם אני מחליף את הרדיאטור לMCR320 כמה הבדל בביצועים אני אקבל? המערכת תקרר רק את המעבד Q9550 שכרגע עומד על 4GHZ ואני מתכוון לדחוף עד 4.2 -4.3 תודה. [attachment deleted by admin]

• 51 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. Started by Guy31,

אני רוצה לנקות מארז ולשים קרור לקראת OC מה הדרך הכי טובה לנקות חוץ משואב אבק יש עליו טונות של אבק

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by EladxDxD,

אני צריך את הקירור הכי סוס לOC מאחת החברות האלה בלבד(תקציב לא משנה) Zalman Thermalright Scythe תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by TRYS22,

שלום לכולם אני חדש פה אני חייב עזרה בקשר לקירור למעבד אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד (I7 920) התושבת היא 1366 הבעייה היא שהמארז שלי ANTEC 200 די קטן חשבתי על SCYTHE NINJA 3 או ZALMAN 9900 אבל אני לא יודע אם הם יכנסו מישהוא יכול להגיד לי בוודאות אם הם יכנסו או להמליץ על משהו חלופי שיכנס ושיהיה טוב התקציב הוא בין 200 ל 300 שקל תודה רבה מראש..

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  15. Started by Xtr3m3r,

אז אחרי שבעיית החום שלי הסתדרה בגלל אחרי אחד תותח פה ^^ יש לי פחות מעלות אבל אני רוצה שיהיה פחות עוד יותר המארז שלי הוא Thermaltake M5 ואני רוצה להוסיף מאוורר אחד בגודל 120MM ללמעלה שלו אני צריך שהמאוורר יהיה שקט שיקרר ממש טוב ושיהיה לד כחול התקציב לא משנה העיקר שיקרר טוב תודה לכל מי שיעבור

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. רציתי לדעת האם זה אפשרי והאם מישהו אי פעם חיבר המון מחשבים ביחד איכשהו כדי ליצור מחשב על אחד יותר מהיר לאו דווקא מהחלקים הכי מהירים או מהחלקים הכי טובים אלא דווקא לקחת חלקים חדשים ושמחברים אותם ביחד הם יוצרים מחשב אחד מאוד מהיר? דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זה אפשרי בכלל? אם כן איך בעיקרון עושים דבר כזה איך אפשר לחבר כמה מעבדים כמה כרטיסי מסך ובכלל כמה מחשבים ביחד? האם מישהו מכיר מדריך כלשהו שאומר איך אפשר לעשות משהו כזה?(אפשר גם באנגלית) והאם מישהו באתר ניסה לעשות את זה בעבר? או ממתמש במחשב בסגנון הזה בימינו? גם אני ישמח אם מישהו שמבין יגיד לי האם למחשב כזה יש באמת יתרונות מבחינת מחיר ויכולת?האם לא עדיף לקנות מחשב אחד מאוד מאוד חזק? האם אפשר להפעיל כל דבר על מחשב כזה (ממע…

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. לחבר שלי מחשב עם המעבד הנ"ל. אני יודע שהפנטיום D הם מעבדים חמים מאוד אבל עדיין לא נתקלתי בכזה דבר. למעבד הוחלף בעבר גוף קירור לאחד של זלמן מאלה שבצורת עיגול אלומניום עם מאוורר באמצע. המעבד לא הפסיק להתחמם. הוחלפה לו משחה טרמית על ידי ועדיין נשאר חם מאוד עד למצב שהוא פשוט קורס ונכבה. החלטתי לשים גוף קירור חדש כי הגוף של הזלמן ישן, התקנתי פריזר 7 וגם איתו המעבד חם מאוד בביוס יושב על 63 מעלות! כול זה כאשר המארז פתוח והבית לא חם, בית ממוזג איך זה יכול להיות ומה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Xtr3m3r,

http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1926~18~0.htm

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by iziko,

ערב טוב לכולם, צריך המלצה לגוף קירור למעבד I3. לא מוגבל בגודל (מארז ATX). עדיפות לזול, טוב ושקט (יודע שזה לא תמיד הולך ביחד). הייתי מבקש המלצות על אחד שעושה עבודה טובה לאורך זמן אך אני לא חושב שפרק הזמן שעבר מאז יציאת המעבדים ועד עכשיו ארוך מספיק בשביל חוו"ד שכזו. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה, איציק.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הינה המעלות במנוחה: והמעלות בעבודה בערך 70~80 המפרט שלי בצד המארז שלי הוא M5 תמונה: http://www.pandas.co.il/images/products/small/21613.jpg אין לי בעיה להשקיע כמה כסף אז מה אני יכול לעשות בשביל שהטמפ' שלי יגיע למינימום? מה להוסיף? דרך אגב הספק שלי הוא 650W ולא ג'נארי

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  21. שלום לכולם! ברשותי מארז של NZXT LEXA BLACKLINE שאיתו הגיעו 3 מאווררי 120 מ"מ מתוצרת NZXT גם כן. המאורז שקט מאוד על גבול החרישי, אבל לדעתי המאווררים שלו לא דוחפים מספיק אוויר (אני מנקה את הפילטרים כל שבועיים בערך) לכן החלטתי להחליפם. חשוב לי מאוד השקט. אני לא כל כך מבין ברמות הדציבלים השונות... מה המקסימום DBA שאני צריך לחפש, שעדיין יחשב מאוורר שקט? יש למישהו המלצות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by warezon,

נכון להיום מה הקירור אויר הכי טוב שיש לe8500?? בנוסף רציתי לדעת אם למשהו פה יש מערכת דומה לשלי יכול לומר לי מה בערך האברקלוק המסימלי שאני יכל למשוך אותה כי משום מה אני בקושי מצליח להגיע ל3.8 מעבד e8500 לוח gigabyte x48d5 זכרונות corsair 2x2gb dhx מארז cm690 6fan ספק enermax mooodu 520

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by efee123,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואיתו את המארז 370- http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6656&category_id=19 במארז יש מיקום ל-7 מאווררים מתוכם אחד אני מקבל עם המארז. אז שאלתי היא כמה מאוורים אני צריך? המערכת- core-i5 760 GIGABYTE P55-USB3 s1156 2x500gb WD 7200 16m צורב LG 6/4 G זיכרון ספק של Chieftec 550/650W כ.מסך- HD5770 נ.ב-אני קונה דרך ksp ויש לי אפשרות לקנות מאוורררים של AC F12 120mm ב-35 שקל. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מתלבט אם לקנות נייד עם כרטיס מסך מובנה או נפרד לאחר שהנייד האחרון שלי הושבת בגלל שהכרטיס מסך התקלקל מחימום יתר (לאחר שנתיים וחצי בלבד...). הלפטופ שאני רוצה לקנות הוא dell inspiron n5010 ורציתי לדעת באופן כללי האם האוורור בו טוב והאם כדאי לי לקחת את הדגם עם ה-ATI Mobility RADEON HD 5470 1GB או עם המובנה של intel? האם האחריות 3 שנים של דל מכסה גם מקרה בו כרטיס המסך התקלקל בגלל חימום יתר?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by yh992,

שלום יש ברשותי מחשב נייד fujitsu עם מעבד IE3 של אינטל. המשטח התחתון של המחשב מתחמם מהר כשאני משתמש קצת יותר זמן או בהרבה תוכנות בו זמנית... שמעתי על המון סוגי משטחי קירור ופתרונות לנייד. אך ראיתי ששני סוגים בולטים בענין ואני מתלבט איזה מהם יותר טוב! וחזק יותר! ומומלץ באיכות! חשבתי ללכת על הקירור של zalman nc 2500 או 3000 שהרבה קנו אותה ב EBAY. לחלופין יש את חברת cookermaster שגם ראיתי עליה המון המלצות. מי שיודע יותר פרטים בנדון אשמח לדעת. אני ממש רוצה לקנות ורוצה משהו ממש טוב. תייעצו מה כדאי?!?!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים