אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003519682&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי TheWizard
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ! למישהו יש שמץ של מושג מאיפה משיגים פילטרים למאווררים ? יש לי שניים שמכניסים אויר, ועוד שניים שמוציאים, ועוד שניים של הספק (Enermax Case + PSU). תודה
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לפי הבנתי מקצת כריאה בכמה פורמים בחו"ל AMD החליטו לעשות מן חריצים בין השערים ובכן... דרך העיפרון והעט עיפרון לא פועלות מן הסתם כי אי אפשר להגיע לעומק התעלה. עד עכשיו לא נראה לי שמישהו הצליח במיוחד בלפצח את המעבד הזה מה שבטוח זה ידרוש יותר מעט עיפרון וחוד 0.5... אה... האתלון XP הוא אובר קלוקר די טוב אפשר לקחת Xp 1800+ ולעשות לו אובר קלוקינג עד ל 1.8 גיגה (270 מגה הרץ יותר) וזאת בלי לשחרר את הנעילה של המכפל רק עם שינוי ה FSB ל 256 (זה רץ יציב) הבעיה היחידה - התחממות של משהו כמה מעולות 6-10 לא זוכר את המספרים המדויקים... צריך להזריק לליבה 2 ואלט ויותר כדי לעשות את זה! מזל ש AMD יחליפו בסוף הרבע הראשון של שנה הבאה את תהליך היצור ל 0.13 אחרת לא נראה לי שהם יגיעו הרבה יותר …
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
Brown International V8 המאורר בצד שמאל. לפי המיפרט הרעש שלו הוא 26 DBA זה רועש או שקט???
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני וKOM מתחילים בעוד מספר ימים פרוייקט התעללות במחשב... (מחשב ישן שלא אכפת לנו ממנו כמובן) זה כולל מודינג בן-זונה לכל חלק במחשב, אובר קלוקינג רצחני עם קרור מקפיא וכ'ו... רעיונות יתקבלו בברכה (ואנחנו נסדר ונביא תמונות!)
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://members.nana.co.il/planet/offer_//ati/ati.html המדריך המלא "לשיפור הביצועים" של הATI שלכם! עריכה: אשמח לקבל תגובות על כך.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1002825372&start=0]חומרה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקרון: מים בלחץ נמוך הופכים לאדים בקלות..... ואפשר להוסיף מאווררים כהוות נפשכם... (אני התחלתי לבנות כזה) הצינור שמוביל את האדים עד קירור לא חייב להיות צינור עגול - (אם זה לא עגול אז אפשר פשוט להרכיב על זה הרבה איטסינקים ומאווררים) סליחה על הציור המעפן - אבל השעה כבר 01:00 ולא ישנתי המון זמן... :'(
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קראתי שכדאי מאד לקרר את ה TB ו את ה XP , חלק מן המאווררים שקראתי עליהם נראים מעולים, אבל לא תמיד יש השוואת רעשים, שזה לדעתי הכי חשוב, לא רוצה לגור עם טרקטור. אז אנשים, מה הכי שקט והכי טוב ? כמה שיעלה יעלה , זה שווה של דולר ודרך אגב, כל הקירור מים הזה, זה בטוח ? כי פעם אחרונה שבדקתי, חלקי מחשב ומים לא חברים טובים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם מהפנטיום 2 הישן שלי, והורדתי ממנו את ההיטסינק של הצ'יספט, יש איזה שהיא אפשרות שאני יוכל להדביק אותו על ההיטסינק שיש לי עכשיו בA7V133?אם כן, האם זה יתן לי משהו בכלל?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היטסינק זה הדבר הזה שעשוי ממתכת ועליו מורכב המאורר של המעבד? אני כימעט בטוח שכן אבל אני רק רוצה להיות בטוח כדאי לא להיתבלבל בעתיד ולעשות ממני צחוק :smoke:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד אין לי את הספק אבל לפני שהקודם התקלקל הטמפרטורה בביוס הייתה כל הזמן על 43 מעלות צלסיוס. זה גבוה? לפי מה שאני מניח זה מצב ללא עומס.
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי Antec SX1030B עם 4 מאווררי 80mm בתוכו. אני רוצה לדעת האם אני ירגיש הבדל ברעש אם אני יחליף את המאוורר שעל המעבד(Spire) באיזה משהו בומבסטי של 7000RPM?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עד לא מזמן חייתי לי בשלווה עם ה PIII866 החביב שלי , עד שרציתי יותר - וכך נולד לו ה PIII866@975 הנוכחי ;D - אך אבוי, לינ' לו אהב את השינוי !!! בהתחלה גם האיכספי לא היה יציב כלל, על שהעליתי לו את הוולט ל 1.75 (1.80 אמיתי), את הפוסט הוא תמיד עבר. אבל הלינ' מסרבת אפילו להתחיל לעלות ברגע שהמעבד מומהר בטיפה, אפילו ב 910 מ-הרץ הוא לא עלה. יש למישהו הסבר הגיוני לעיניין??? יור'ז, וויז,
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האנטק שלי (ANTEC SX 1030 B) שרד מודינג קטלני הכולל ערכת חלון מפי סי מודס ו3 חורי איוורור אחד מהם 120 ממ שמוציא אויר למעלה... תמונות וניאון כחול בקרוב!!
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
המדריך באתר שלהם עם כל הכבוד מסובך, מאיפה אני אמור להשיג חומרים מוזרים וספוגים כאלה שהם מבקשים לנקות את האיציק איתם?! איך אני נפתר מהפד התרמי שקיבלתי מודבק על המאוורר? בדרך שלא תזיק לאיציק או לקירור של המעבד ועצמו.
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק WD 30 MB 7200 IDE ויש לי מגירת קירור עם שני מאווררים שעושים רעש של מיפעל (לפי The Wizard) איך אני יכול להמהיר אותו ועד כמה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא הולך לבצע OC בזמן הקרוב. אבל אני הולך לקנות מעבד 1.4 שמעתי שהמאוורר שמקבלים איתו מאזטק הוא דרעק. כדאי לקנות מאוורר יותר חזק?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
על הצ'יפסט של הלוח יש מאורר אני רוצה להחליף את המאורר ל מאורר BLUE ORB הוא מתאים ללוח שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם המפרט הבא: Celeron 300 MHz, 128 MB RAM 100 MHz , Motherbard: BXpro chaipst up to 100 MHz Grafic card sis 8 MB on board , אין לי בעיה של התחממות כי אני יכול ורוצה לשים מאוורר ביתי גדול על המחשב. שמעתי על שיטה להעלות את מהירות הבאס מ 66 MHz ל 100 MHz ע"י חסימת פין אחד ב slot . קראתי עליה באתר מהימן ואני מאמין שהיא נכונה. האם יש עוד שיטות ל overclocking שאני יכול לישם על המחשב שלי? אם אתם צריכים עוד מידע רק תגידו. בבקשה עזרו לי. בתודה מראש, עדי רובין
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[poll] למה אתם עושים אוברקלוקינג?! [opt] כרטיס גרפי [/opt] [opt] מעבד [/opt] [opt] אחר [/opt] [opt] להכל!!!! (מווו אה אה אה אה) :FIREdevil: [/opt] [/poll]
-
- 23 תגובות
- 4.9k צפיות
-