אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי עוד חודשיים שלושה אבל רציתי לשדרג קודם את הזכרונות ויש לי כמה שאלות 1) האם לוח עתידי שאני אקנה יתמוך בזכרונות ddr1? 2) מה עדיף לאובר קלוק 3200 הכי טובים או 4500 רגילים עם תיזמונים משוחררים? 3) יש הבדל של זכרונות למערכות מבוססות amd או אינטל? 4) אני שוקל לקנות את סדרת fx או duel core של amd מה מבניהם עדיף ל oc? 5) איך אני יודע איזה תיזמונים מתאימים לאיזה באס? (צריך לשחק בשביל לבדוק?) 6) עדיף גיגה זיכרון איכותי או 2 ג'יגה סביר? המחשב יבנה למטרת משחקים אני מוכן להשקיע עד גג 1800 ש"ח לזיכרון
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא intel etonvilled915gev ומאבד של gigabayt 3.0
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
אני מתכנן על בניית מערכת למשחקים תוך שימוש ברכיבים הבאים: AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 הרעיון הוא הרבה זכרון (2GB) יחד עם OC למעבד. מאחר והזכרונות הללו לא ירצו מעל 440 MHZ אצטרך להשתמש במחלקים. לדוגמא תוך שימוש במוליפלייר של 10 למעבד - נאמר במקרה הכי טוב (בעזרת השם על קירור אויר - למרות שאני לא מאמין בכך) עם FSB של 275 אקבל 2750 למעבד. תוך שימוש במחלק 5:4 הזכרונות יהיו על 220 במקסימום. (בדיוק מה שרציתי). השאלות: 1. האם הרעיון מעשי/כדאי? 2. איזה מחלקים אסינכרונים קיימים ע"ג לוח של DFI 3. האם למישהו יש נסיון ב- …
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אחד מהם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 או IGLOO 7200LIGHT מה עדיף מבחינת יחס איכות\רעש ? נ.ב: מה זה הTC הזה ? TEMPERATURE CONTROL ? עריכה: אמממ יש גם את זה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNCTT2K8&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1697 הוא עולה לי רק 45 אם אני קונה אותו ביחד עם 3000+VENICE... תראו באתר של החברה - http://www.tr2tt.com/products/coolers/m14se/m14se.htm 2300RPM פחות או יותר ורק 19 דציבל !!!!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קירור למחשב שלי לא משהו יקר אני אשמח להמלצות ועזרה. עכשיו רציתי לדעת איזה קירור מתאים למחשב שלי... פרטים: ====== Processor ====== Manufacturer Intel Corporation Processor Name Intel® Pentium® 4 CPU 1500MHz External Clock 100 MHz Bus Speed 400 MHz Processor Speed 1.5 GHz Stepping 10 Form Factor ZIF Socket +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ אשמח אם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
טוב החלטתי להוסיף את הכלוב להארדיסק,אבל יש בעיה שהדלת פשוט לא נסגרת לי כמו פה בתמונה,בכל הביקורות על המארז אמרו שיש בעיה כזאת והמארז עובד טוב רק עם IDE ,מה לעשות? יש דרך כלשהי לקנות כבל SATA יותר קטן מבחינת גודל החיבור?? תמונה: ומאיפה קונים כבל כזה?
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
מישו יודע איפו להשיג בארץ? דרך אגב, אני צריך קירור פסיבי בשביל השקט (כן, שיניתי את דעתי בנושא) וזה אומר שאני לא מוסיף מאוורר, למישו יש אולי המלצה יותר טובה מזאת?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מתכנן קירור מים מ-DD, כאשר כל החלקים ישבו בתוך מארז מפרספקס, עריכה: תכננתי את השילוב של כל החלקים ביחד(תיכנון מדויק כשיהיו לי מידות של החלקים) אם ויהיה צורך להוסיף מאוורר בגג, נוסיף, הרעיון הוא שהאוויר שמגיע לרדיאטורים הוא כמה שיותר קרוב לטמפ' של החדר ולא מתחמם ע"י חלק כלשהו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הבעיה שיש לי מחשב גרוע.. מה צריך לשפר ותפרטו באיזה חלקים, כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק ובהמשך לקנות כ.מסך שאני יוכל לשחק נורמלי.. http://s43.yousendit.com/d.aspx?id=2XCHCB55LBDUQ0VPYCJCHD97LN
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ערב טוב טוב טוב אז ככה - לפני יומיים היה לי משעמם והחלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב- אבל לנקות יסודי- (מפרט בחתימה) - אז פירקתי את הסינק והמאורר מהמעבד.... בוף- נדהמתי כמה אבק היה שם (מה הפלא שהמעבד בסטוק לא ירד מ55 מעלות) - הקיצר- כל הטריקים של אוויר בלחץ ופן (עם אוויר קר) - נשמעים אחלה אבל מנסיון לא הכי פרקטיים- אז פשוט לקחתי מברשת שיניים לא שימושית וניסיתי איתה- עשתה פלאים!!!! כמובן גם החלפתי את המשחה הטרמית .... תוצאות- לאחר ההתקנה חזרה לקח לי בערך חצי יום לשחק עם הברגים עד שיהיה פוסט ... (יש בעיה עם הSLK948U , צריך לשחק שם עם ההברגה בין "לחץ יתר" או "חוסר לחץ" על התושבת של המעבד כי אחרת אין פוסט, או שאולי זה רק אצלי). - אחרי שסוף סוף הצלחתי להפעיל- המעבד עובד לו בע…
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ללידטק 6800 ... אני מעלה קצת הרצים ולוחץ TEST הוא עושה לי FAILED כי העלתי ביותר מדיי וצריך להוריד בקצת..אני כולה העלתי ב5 הרצים ...מה הבעייה פה ? תעזרוו !!!
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
אוקע, אז קיבלתי תמחשב החדש, ואיתו לוח NEO4 פלאטיניום של MSI, עם מתח מקסימלי לזיכרונות של 2.85, עכשיו אל תתחילו לשאול למה לקחתי מתח כזה עם הזללנים האלה (ספיד פרימיום 3500). אני לא הולך לעשות אוברקלוק לתדר ואני רוצה להבהיר זאת כרגע. אני לא חושב ש 2.85 ממש יגרום להם לפלוט הרבה חום, אבל בכל זאת, אם כן, הם על סלוטים 1+2, כלומר הגולדן אורב מעיף עליהם קצת אוויר (לעזאזל הוא גדול, וחוסם את סלוט 1 מגישה ;D) (כן, אמרתי גולדן אורב ולא ביגטייפון!) הם כרגע על מתח 2.8 (+0.2 מהסטוק) ויש אפשרות להוסיף 0.05, הם כרגע על 2.5-3-3-8 1T לאפס תביוס זה לא בעיה בלוח הזה, יש BIG RED BUTTON ליד השבב ביוס שמאפס ת CMOS עכשיו, לכמה לשאוף איתם ומה להדק? (עם A64 TWEAKER, אלא אם כן אתם ממליצים בחום מהביוס…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני מוניין למצוא קירור טוב למעבד amd 2800 barton שיושב ומתאים ללוח abit n-force nf7 s-2 לא חשוב המחיר אבל אני צריך המלצה למשהו חזק בשביל אוברקלוק גבוה מאוד וגם אם יש המלצה לקירור זכרונות וצ'יפסט תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש כזה אפשרות לבנות מאוור במקום לקנות? או שיש מדריך באתר ? ועוד משהו בלוח אם יש רק 2 מקומות לחבר מאורר אז נגיד אני רוצה 3 מאוררים איך אני מוסיף עוד אחד אם אין לי חיבור בלוח?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
קניתי מארז סמוראי ויש שם רק מאוורר אחד בצד אז רציתי לדעת איזה מאוורר כדאי לי לקנות כדי להוסיף אותו למארז כדי שהמארז לא יתחמם יותר מידי.. תביאו לי בבקשה קישור למאוורר מהאתר http://www.logicpc.co.il תודה! ;D
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
מעבד: 2.8 p4 לוח: AsusTek P4P800SE מהשימה: לעשות OC ל3.6 ומעלה. חחח סתם אחים שלי הפרטים למעלה נכונים הבעיה שלי שאני לא מצליח להעלות מטח בביוס וחוץ מזה שאני מגיע 3.5 GHZ אז המחשב לא עועבד אז חשבתי להעלות מתח הטמפ' טובות יחסית למעבד 40 במנחה 45-48 מאמץ אם ביגטייפון.. קצת תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
1. אני יודע אני לא יכול לעשות אובר קלוק בגלל הלוח (סתכלו על המפרט). יש סיכוי שאם אני יחתוך/ילחים/ישרוף משהו זה יפעל? 2. לכרטיס מסך שלי (7800GTX) אני לא יודע איך לפתוח צינורות. יש איפושהו מדריך, וגם המעלות שלו עם אובר עומדות על 48-53 במנוחה (למרות שאי אפשר לקרוא "לשולחן שלי" ומחשב שמריץ XP, מנוחה), האם זה בסדר? 3. אלו הזכרונות: שני Samsung M3 ב5-5-5-13 כל אחד על 333 מה"ז. האם אפשר לשפר משהו בהם, בלי לקנות חדש או בכלל לקנות להם משהו? לשפר מהירות, תזמונים? איך/ איפו? תודה מראש. 4. CLOCKGEN לא יכול לעבוד על הלוח שלי!!!!! יש עוד תוכנות לאובר? לא משנה אם אני יצטרח תמיד לחוון מחדש בהפעלה? אני מודה לכם ושיהיה לכם יום טוב בלי לקנות לוח אם של אינטל אם מתחננים! האם יש סיכוי שCLOCK…
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
שלום! אני עומד לקבל כמה ערכות קירור למחשב שלי ורציתי לקבל מידע אל הערכת קירור במים שאני הולך לקבל Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System SE השאלה שלי היא כזאת כל כמה זמן צריך להחליף את הנוזל אם כדאי לתת לטכנאי לחבר או שאני ינסה למרות שיש לי ניסיון לא רב בזה אבל בכל זאת + שאלה אם לישם מישכה טרמית כבר שנה לא שמתי + עם יהיו בעיו כי גם אני מתקין Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 ( אם אני לא טועה בדגם ) וגם Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL - אפשר לחבר את המאווררים האלה לבקר ( LCD פשוט ב 100-150 שקל ) אגב אל תדאגו הבאתי תחלקים בזול
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן יש לי הרגשה שה- XP-120 שלי מזייף, כאילו הוא יכול לתת יותר ממה שהוא נותן. זה הגיע למצב שחשבתי על החלפת מארז למארז גדול יותר מאלומיניום דבר שיוריד את הטמפ' של המעבד שלי. אז על ה XP שמתי במקום ה TT SMART FAN2 את המאורר שהגיע עם המארז של האנטק:איזה שינוי כאילו מישהו נתן בעיטה לקירור והוא התעורר לחיים,הטמפ' השתפרו מיד. מסקנה : הביצועים של המאווררים של TT די מאכזבים.... אני אתן לתמונות לדבר לגבי השיפור שחל.... אחד ב O.C צנוע של 2400 והשני ב O.C מקסימלי של המערכת 2700 ,על המערכת הרצתי את תוכנת S$M שהיא תוכנה שמביאה את המעבד למקסימום מאמץ ומחממת אותו. בקיצור למרות הביקורות הטובות והמלחמה המתנהלת בין ה BT לזלמן החדש אני נשאר עם ה XP120 שלי... [attachm…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום איך עובד הWATER INDICATOR? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0009waterLabelIndicator/cl-w0009.htm או ליתר דיוק, אם יש לי מערכת פסיבית עם 3 ליטר מים, זה יוכל להראות מתי חסרים מים או שזה רק למערכות עם מיכל קטן יותר, ששם כל חסך רואים? תודה
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של אסוס wl500g כשקניתי אותו לפני מספר חודשים היו לו בעיות נוראיות של חימום יתר כי הוא לא התאים לתנאים בארץ... קצת חם פה אחרי חודש בערך החזרתי אותו לחנות וקיבלתי אחד חדש ממשלוח מיוחד שהגיע לארץ כי כל הנתבים הנ"ל לא יכלו לעבוד בארץ מחמת חימום יתר... הנתב החדש עובד כמו גדול בחדר סגור בחמסין הכי חם שיש בארץ... (הכוונה בלי מיזוג כמובן) יש לנתב 32 מגה זיכרון SDRAM. מעבד של 133 מגה הרץ, בלי מאורר ולדעתי בלי צלע קירור בכלל. הנתב מריץ גרסא מאווווווווווד בסיסית של לינוקס לצורך העבודה שלו. (יש 4 מגה פלאש בשבילה) בגרסאת תוכנה שהנתב בא איתה כמובן שאין הרבה דברים חכמים שאפשר לעשות אבל אני מריץ גרסא אחרת שאינה רשמית של אסוס שמאפשרת גישת TELNET מלאה לנתב או SS…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1.זה מסוכן? 2.אך עושים את זה?,דרך תוכנה או דרך הBIOS? 3.אם זה דרך הBIOS איפה זה אצלכם? 4.כמה שהתזמונים נמוכים ככה הOC יותר טוב זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
של ARTIC 5 rev 2 לא מתאים ב 100% הוא לא נוגע בזיכרונות או משהו כזה? מה הסיכוי לפתוח צינורות בדגם ה AGP של Sapphire (ספירה) תודה http://www.moshes.biz/forum/
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-