עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AloN(-)KiLLeR,

קיבלתי בשעה טובה את Accelero S2 עם הקירור Turbo Module AC לשים עליו . בשביל לפתוח לו את הצורה לX850XTPE. בכל מקרה נתקעתי בבעיה. פירקתי לו את הקירור שהיה לו. ומאחורה היה את זה: http://img256.imageshack.us/my.php?image=93252054xn2.jpg צריך את זה לקירור החדש? עכשיו הביאו 8 ריבועים כאלה שאני צריך להדביק על הזכרונות של הכרטיס. איך להדביק? השמאל או הימני? http://img256.imageshack.us/my.php?image=73993214xt4.jpg http://img440.imageshack.us/my.php?image=64996666wx6.jpg

2. אני יודע שזה קצת מפגר לקנות קודם ואז להתיעץ אבל היה לי דיל ממש טוב וגם יש לי הרגשה שהרכיבים הנ"ל יתאימו ל OC נחמד( הלואי) אז רציתי לדעת מה הפוטנציאל של הרכיבים הנ"ל להגיע ל OC רציני (בהנחה שיש קירור איכותי מאד ) מעבד Q9450 זכרון OCZ 4GB 800HERTZ סידרת REEPER כרטיס מסך 4870 של G CUBE לוח אם ASUS P5K (לא זוכר דגם מדויק נראה לי P5K ESN או משהוא כזה)

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by zoyaniv,

הזמנתי מערכת חדשה, לא יהיה אוברקלוק או חום קיצוני, המעבד יהיה i5 8500 כרטיס מסך כרגע 660ti 16 ג'יגה זיכרון על לוח מבוסס h370. הזמנתי את הארקטיק קולר 12, עכשיו אני מתבלט אולי לקחת במקום זה קירור מים בסיסי למעבד, חשבתי על המרקורי 120 של אנטק במארז 400c של קןרסאייר. איך הקירור מים הזה ובכללי קירורי מים מבחינת אמינות? מים ואלקטרוניקה לא הולכים טוב יחד, לכן תקלה בקירור שנוזל יכולה להיות הריסת המערכת. איך מנקים את הרדיאטור אם צריך? אחד השיקולים שלי להימנע מקירור אוויר זה פחות התעסקות עם אבק וכו'.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איפה אפשר לקנות בארץ Compunurse (חיישן טרמי מחובר ל LCD)

5. Started by donAM,

שלום יש לי כרטיס של EVGA GTS88 שהוא עובד על 60 מעלות בXP במשחק כמו BF2 שהכל ההגדורות על HIGH הוא מגיע ל 84.. אני יודע שהם כרטיסים שמתחחמים אבל עד כמה....? האם זה בסדר או צריך לחושב על פתרון קירור .. ואם כן אשמח למלצה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  6. Started by Garbil,

החלפתי לוח ל K8V-X SE של אסוס ואני צריך לדעת אם מישהו ניסה לעשות לו OC.. אם כן, יש בנצ'ים עליו?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  7. Started by דניאל נ,

תגידו שווה לי לעשות OC לכרטיס הזה או שזה לא ישפיע ?

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  8. האם אפשר לסמוך על הצג טמפרטורה של המארז nzxt lexa blackline? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  9. Started by דיוגנס,

חיפשתי בגוגל מהירויות מקסימליות ללא vmod לכרטיס הנל, אך לא מצאתי תוצאות. יש לי leadtek 8600gt 256ddr3 והוא מצליח להריץ על המחשב הענתיקה שלי כמעט כל משחק בקצב מצויין ובהגדרות גבוהות. עשיתי oc קטן, אך מבלי לחפש את נקודת המקסימום. הסטוק הוא 540/700 ואני העלתי ל640/840...אבל כמו שאמרתי, לא טרחתי לחפש את המקסימום. הטמפרטורה עומדת על 51 מעלות במנוחה, ו65-76 מעלות במאמץ ( בcod4 67 אך בn4s 75)- לאחר הoc. מה הטמפרטורה המקסימלית והבטוחה של הכרטיס הנל? ומה המקסימום שאנשים הצליחו להוציא, בפורום וברחבי הרשת . תודה.

10. שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A מעבד I7 8700K זיכרונות g.skill trident z rgb 3600mhz 2X16GB התזמונים 17-19-19-39 שאני מפעיל פרופיל XMP הכול תקין שאני מעלה ל3700MHZ ו38000MHZ על אותם תזמונים בלי שינוי מתחים המחשב עולה לווינדוס בלי בעיה ונגיד אני משחק במשחקים אחריי 10 דקות המחשב קורס לשולחן עבודה לא בכל משחק אבל ברובם כנראה שהזיכרון לא יציב המתח של הראם הוא 1.35 המתחים של הVCCA והVCCIO הם 1.15 אשמח לעצות וטיפים על מנת שהכול יעבוד יותר יציב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המעבד 6300 לוח DQ6 גיגהבייט זכרון 2 גיגה קינגסטון 667MHZ העניין הוא שבביוס ניתן להוריד את מכפלת הזכרון ל X2 ממה שראיתי ולא ניתן פחות האם אני טועה? אני כרגע באיזור 342 בבאס וזה אומר שהזכרון נמצא על 680MHZ +- , האם יש דרך לעלות עוד??

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  12. Started by ארי מילר,

מישהו מכיר את הקירור הזה? ראיתי שיש עליו מבצע הוא שווה משהו ?

13. Started by maayan,

אתם יכולים בבקשה לתת לי אתרים של אוברקלוקינג שבהם יש מדריכים וכתבות ועוד

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by re,

שלום יש לי מעבד e6300 לוח אם asus p5b יש לי 2 גיגה זיכרון יש לי מארז סקורפיון של ראדמאקס עם ספק 400w עם 3 מאוררי 120 טמפ' המעבד במנוחה 30 בשני המעבדים השאלה לכמה אני יכול להגיע באוברקלוק ואם שווה לי בכלל

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  15. Started by shlomi8,

בימים הקרובים אמור להגיע לי הטיוניק...קראתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/2/ ורק קציתי לדעת אם הוא תופס גם לגבי הטיוניק כי זה נראה מדריך ישן....ומה הקטע של הלמרוח משחה על הגוף קירור ואז לנגב אותה...לעשות ככה גם לטיוניק? תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by angelos21,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי X1900XT דרך הATI TRAY TOOLS, אבל בלשונית של הOC רשום לי OVERCLOCKING DISABLED, וכשאני מנסה להרים את המהירויות אז הן חוזרות למצב הראשוני שלהן!!! מישהו אולי יודע איך לאפשר את הOC דרך התוכנה????

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  17. במארז לא גדול במיוחד, האם עדיף קירור DUAL SLOT שזרימת האוויר החוצה או סלוט אחד שזורק אוויר לתוך המארז? ובכלל, האם עדיף קירור פסיבי בתוך מארז לא גדול? או שזה יחמם את כל הרכיבים האחרים? (מדובר בכרטיס 3870) ושאלה נוספת, האם גם בכרטיס DUAL SLOT ניתן לפרק את הקירור ולהחליפו בקירור הפסיבי של AC? תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  18. תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. יש לי לוח של 965 INTEL ומעבד E6400 זה מציג לי רק חום כרטיס מסך והארדיסק.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  20. צריך המלצה על קירור לכרטיס מסך Radeon 9800pro משולב עם קירור למעבד P4. רצוי שיהיה קירור מים. תקציב 700 שקל.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by ABL,

המפרט שלי הוא: 2500+ ATHLON XP עם זלמן עליו לוח אם: NF7-m זכרון: 1280MB 333mhz (דואל של 512 ואחד של 256) כרטיס מסך: x800xt pe הספק 330W נראה לי.. עשיתי OC למעבד והגעתי ל 193MHZ עם 1.775V (בביוס) הטמפ' במאמץ 53 מעלות. ב3DMARK05 שיפור של 500 נקודות אחרי האוברקלוק (5938 עכשיו) אבל שניסיתי לעלות ל195 PRIME95 החזיר error. אני רוצה להגיע ל200. האם אני יכול להתקדם מכאן? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. שלום, הינה תמונה של התוכנה עם כל הנתונים, ברצוני לעשות אובר קלוק לפנטיום 4, 2.4. הגעתי לפני יומיים בערך ל 2.996 וקצת שם... אבל המחשב עובד... אך ברגע ששמתי תוכנה 3dMark03 (לא משנה כל כך גירסא) בכדי לבדוק ציון לפני ואחריי של מעבד... הוא נכבה לי תוך אולי 30 שניות מאז תחילת הבדיקה... אז ככה: 1) כן אני יודע שיש מתח שצריך להעלות, מכפלות וכו'... אבל השאלה היא האם צריך לעדכן ביוס? הביוס הוא משנת 2004 ואולי יש גירסא חדשה שלו? שתיתן לי עוד משהו? כי כרגע הלוח מעלה מתח רק באחוזים. http://img219.imageshack.us/img219/6250/beforeockz8.jpg הינה תמונה של הרכיבים. עצות מה לשפר? מה להוסיף? (קירור סטוק)

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  23. Started by liiight,

שאלה ראשונה היא אם ואיך אני יכול לכבות את הלד המהבהב המעפן הזה בלי לפרק את המאוורר? ושאלה שנייה, למרות שחיברתי אותו ללוח האם במקום המתאים וקבעתי שהלוח ישלוט במהירות, בפועל זה לא קורה, ורק ע"י שינוי הפוטנציומטר הכלול אני יכול לשלוט במהירות באופן ידני. אני עושה משהו לא בסדר?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  24. קישור לאתר ששם נמצאת הרשימה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90973

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  25. Started by DorM,

קראתי שמישהו רשם שהוא מתאים רק לOC מינימלי, לפי דעתי הבנאדם מדבר שטויות 100%! מה אתם חושבים? מה המספרים הגבוהים שאנשים הגיעו איתו לפי מה שראיתם? אשמח מאוד לתשובות (: תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.