עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by -JobNick-,

להשתמש בדרברים מקוריים שבאים עם כרטיס המסך או להוריד דרברים של NVIDIA יש לי GEFORCE 2 TI עם 64 מגה זכרון משתמש בדרברים של DETANATOR 23.11 מקווה שרשמתי את השם נכון באנגלית לא זוכר עכשיו בדיוק של איזה חברה הכרטיס אבל זה לא מה שיעשה את ההבדל כי ראיתי באתר חומרה של TOM'S של ההבדל בין הכרטיסים המובילים עם צ'יפ של NVIDIA לכרטיס הכי "פחות" טוב במקרה הכי גרועה זה 2-3 FPS

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by asili,

יש לי כרטיסי רשת הפעלתי את האשף אבל כלום אני מתחבר למחשב השני אבל לא יכול להשתמש באינטרנט שלו ולא להחליף קבצים למה????

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Haflo,

מה הציון שאמור לצאת לי ב 3D Mark על כרטיס ASUS V7700 GeForce 2 GTS 64MB? פעם ראשונה שאתמול הרצתי את המבחן(ללא עידכון Drivers/BIOS, ללא OC) ורציתי לדעת כמה אמור לצאת לי... (אל תשאלו כמה יצא לי לפני שאתם עונים לי! ;D )

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. אני רוצה לקנות את המאוורר הזה ThermalTake CASE FAN 8 cm Dual Ball Bearing include scrows and cables 2900RPM 30DB 37CFM האם הוא יכול להוציא אויר חם מהמארז? ואם כן אז איך ? ומה אתם חושבים על המאוורר? לא צריך לקדוח חור בגב של המארז להתקנת מאורר 80 ממ נכון?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

נחמד... המעבד היה מקודם על 44 מעלות ועכשיו הוא על 45 מעלות. יש משהוא שאני צריך לדעת כדי לא להרוג אותו יותר מידי, אני שואף ל1400.....

• 29 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Delux !!! מה אני צריך לעשות כדי לעשות לו OVER עצבני ?

• 28 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. 45 מעלות זה בסדר בשביל מעבדי ATHLON XP ?!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by onn_the_vy,

שאלה קטנה: איך אני מוריד את ההיטסיק מהצ'יפ..? אחרי שניתקתי את התופסים שלו הוא לא ממש רוצה לצאת, ואני מפחד למשוך אותו. אני רוצה לשים שם משהוא אחר ששיפצתי (spire חתוך לחצי עם מאורר של hi-coolבצד שלו).

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by MiniMizer,

למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג logos בשביל BIOS של AMI? אני מת לשנות את התמונה המטומטת הזאת של Energy Star.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by asili,

ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8HKA+ AND VOLCANO 6CU+ HSF אני מעוניין להוריד את טמפ המעבד שעומדת כיום עם 45 במנוחה השאלה היא מה עדיף מה יוריד יור מעלות משחה טרמית או מאוורר 80 ממ שיוציא אויר חם מהמאוורר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by biodome,

קיבלתי היום את הדבר המדהים הזה אחרי שהזמנתי מהאינטרנט. עכשיו יש לו כאלה סימנים בתחתית, כמו טביעות אצבעות או ליכלוך מוזר כזה שאני לא מצליח להוריד.. ניסיתי גם עם נייר טואלט ספוג באלכוהול.. המשטח חלק לגמרי, אבל עדיין אני רוצה שהוא יראה כמו שצריך. יש הצעות? צירפתי תמונה... אבל מחקו אותה משום מה.. למרות שהיא הייתה רק 97k... טוב העלתי אותה ב-Geocities.. http://www.geocities.com/bi0d0me2002

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני חושב להעיף את ה spire ולקנות משהו יותר שקט ואפקטיבי. קודם כל אני ציך להסיר את הAC שכרגע יש על המעבד, איך עושים זאת? מאיפה אני משיג בקבוק של 99% alcohol isospryl? האם זה חומר הניקיון שמקבלים על ערכות ניקיון לCD's?

13. שלום אני מעוניין להוריד את הטמפ של המעבד שלי שעומדת כרגע על 45 מעלות המעבד הוא AMD ATHLON XP 1600+ WITH EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD ברשותי מאוורר על המעבד VOLCANO 6CU+ ועוד מאוורר שמכניס אויר למארז שהיע לי עם מארז ה EVERGREAT שלי עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר 80 ממ שינק את האויר החם ויוציא אותו מהמארז השאלה היא איזה מאוורר לקנות שירעיש כמה שפחות ושיהייה אפקטיבי להורדת כמה מעלות טובות מחכה לתשובה מהירה תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, עוד מישהוא כאן נהנה מהירידה בטמפרטורה של הימים האחרונים? או לפחות המחשב שלו? האת'לון 1300 שלי, שבימים הראשונים שלו עבד ב38-39 ירד עכשיו למשהו כמו 34-36, והיום בבוקר הוא אפילו עובד ב32 IDLE כשאני עם חלון פתוח... :smoke:

• 37 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by scorpion,

מה קורה אחים שלי? הכל טוב? אני מחפש מאוורר חזק שקט ושיעשה את העבודה שלו טוב למעבד p31000 fcpga אז אם יש לכם הצעות תעזרו לי אבל שלא יהיה מסובך להרכבה ולא יעלה יותר ממ150 ש"ח בכל מקרה תודה רבה יאללה ביי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by huber,

hi if any of u have done it with this specific card, please tell me im using a utillity called winfox 2 by leadtek, as there a beter one? i guess not cuz its the one that was made by the maker of the card, right? im starting with 200 for the gpu and 200 for the mem... the defualt was 175 for the gpu and 166 for the mem should i keep a certain ratio or just go for the highest ratio in eche of them? can i damage them by over overclocking?

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by D_N_A,

יש לי מארז מיני ואין בו מקום לעוד ארדיסק שקניתי במזל טוב, בשבוע הבא אני מקבל מגירה נשלפת לארדיסק... אבל עד אז... אין לי איך לחבר אותו!!!!!!!!!! יש למישהו רעיון יצירתי?! (ד"א: לא בא לי להשאיר את המחשב פתוח!)

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. חברה יש לי מערכת קיררור מים היא לא בדיוק נועדה לקרר מחשבים אבל בעיקרון היא נועדה לקרר מ250 מעלות ל0 אז אפ בא לכם אני רוצה לשמוע הצאות מחיר :asthanos: :AR15: :saint:

19. אני רוצה שיעזרו לי לעשות OVER עצבני על ה GF3 שלי !!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1007919576&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by asili,

הי אני אפרט את מרכיבי המערכת שלי AMD ATHLON XP 1600 EPOX EP-8KHA+ 256 DDR PC2100 ATI RADEON 8500 RETAIL CREATIVE AUDIGY X-GAMER SONY 16/10/40 CDRW DVD-ROM PIONEER EVERGREAT ATX CASE 300 WAT VOLCANO 6CU+ MAXTOR 40 GB 7200 RPM עכשיו אני אפרט את הבעיה שאני מנסה להפעיל משחקי תלת מימד על רזולוציה גבוהה תוך 5-10 דקות המחשב נתקע ניסיתי פתרון יצירתי פתחתי צד אחד של המארז והצמדתי אליו מאוורר גדול ביתי הפעלתי את המאוורר על עוצמה 3 ואיזה פלא פתאום אני יכול לשחק חופשי לכן הבנתי שהבעיה היא בקירור עכשיו אני צריך עזרה איזה מאוורר כדי לי לקנות בתוספת לוולקנו שיש לי כדי שיוריד את הטמפ של המעבד והמערכת או שיש פתרון יצירתי אחר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Component,

תראו את זה: אני אכזרי??

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by huber,

when i turn off my defualt cpu speed in my bios and turn it into manual a menu gets activated. the menu is System/PCI Frequency ratio and his values are: 133.0/32.25 (current) 135.0/33.75 130.0/32.25 etc'. as u can see the numbers dosnt make sense (at least to me thy dont come in any clear order, up or down. i guess that the first value is the system bus speed do u know what is the second? i think i can overclock my system if i change thos value but if i dont know what thy meen its poinles. btw - i have p3 800mhz on an asus cuv4x motherboard and awardbos medallion ver 6.0 there is also a second option under this one thats called system/SDARM Frequency ratio and its valus …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים