אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה לוח חדש של abit nf7 , עכשיו בגלל בעית הטמפרטורה שלו שמזייף בין 12-13 מעלות אני רוצה למצוא תחליף כי אני מתכוון לעשות oc כבד ,וזה ממש עקרוני, דבר נוסף לsf2 מגיע גם fan bus עם שליטה על המאורר נכון? אני גם מתלבט אם לקחת sf רגיל 120 mm למארז, של tt או לקחת את הגירסא של הלא sf שעולה ב 30 שקל פחות?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
רבותי המלומדים, ראשית הרשו לי להחמיא בפוסט ראשון זה לפורום הראוי במיוחד. שנית, ברשוני לוח המצויין בכותרת שעובד ב- HTPC בסלון. לאחרונה התחיל המאוורר שעל הלוח להרעיש בצורה זוועתית ואני נאלץ לכבות אותו ומפסיד הקלטות לרוב אנא עיזרו לי למצוא תחליף שיהיה שקט במיוחד ועדיין ימלא את יעודו (במחשב HTPC ללא OC כמובן) ואם אפשר שיהיה זמין לרכישה מיידית בשרון כי אני פשוט משתגע. תודה :elkgrin:
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
כגון: סוג הקירור, טמפ', ונתונים על המהרה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הזוכה המאושר בתחרות "הקפא את המחשב" הוא: idanmal ברכות על זכייתך בגוף קירור מים מתקדם Eisberg 240L של Cooler Master! יצירתו של idanmal קיבלה מכם 51 קולות. במקום השני נמצאת יצירתו של itsik1231995 עם 22 קולות. במקום השלישי נמצא roey312 שיצירתו קיבלה 14 קולות. במקום הרביעי ישנו תיקו בין Kurt ו--=Snoop=- עם 5 קולות. אין ספק כי התחרות הייתה מאתגרת מאוד, ובהחלט הוצגו בה יצירות מדהימות. הוכחתם כי יש לכם כישרון ויצירתיות יוצאת-דופן, ומי יודע - אולי בתחרות הבאה תזכו גם כן בפרסים מעולים!
-
- 39 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
ברוכים הבאים לתחרות "הקפא את המחשב" בחסות קולרמסטר! עברנו קיץ חם במיוחד ואין זה ספק שחשבתם מדי פעם על דרכים יצירתיות לקרר את המחשב, גם אם הן לא ריאליות. אנו רוצים שתספרו לנו על הדרכים הללו - בין אם בעזרת תמונה, קטע וידאו, חמשיר או כל שיטה אחרת שתרצו. מבין כל הרעיונות המקוריים שיוצעו, אנו נבחר את חמשת הרעיונות הטובים ביותר לדעתינו, ועליהם נבצע סקר - כך שאתם בסופו של דבר תקבעו מי יזכה ב...... Cooler Master Eisberg 240L Prestige מדובר על קירור מים מתקדם למעבד מבית קולרמסטר שאיתו לא תצטרכו לדאוג יותר לגבי טמפרטורת המעבד - גם לא בחודשי הקיץ החמים וגם לא בחודש OCtober כאשר תבצע אוברקלוק כבד למעבד. ביקורת על קירור זה ניתן לקרוא כאן. התחרות מתחילה כעת (…
-
- 55 תגובות
- 19.6k צפיות
-
-
לא ראיתי לזה שום אזכור... השנה יהיה משהו, חבר טוב רוצה להירשם והשנה לא ראיתי שיש כוונה לעשות תחרות כזאת בכלל. צוות הפורום, יש תכנון כזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בימים האחרונים הגיע אל מעבדתנו מעבד E6500K של אינטל עם מכפלה פתוחה , הראשון מסוגו בארץ ! מדובר במעבד מיוחד של אינטל לקהל האוברקלוקרים ! פרטים על המעבד אפשר לראות בלינק זה : http://hwzone.co.il/news/1250847288/37315/ http://hwzone.co.il/news/1250158876/22768/ כמובן שניסינו ושיחקנו עם המעבד , הרכבנו אותו על לוח MAXIMUS FORMULA של ASUS מבוסס צ'יפסט X38 עם קירור של SCYTHE NINJA 2 עם 2 מאווררים INTAKE ו-OUTTAKE , זיכרון OCZ Reaper 800MHz CL4 2GB וספק כח של ENERMAX 400W ECO80+ המעבד אפשר מכפלה של מקסימום X22 על FSB 200MHZ ושמר על יציבות , לאחר מספר נסיונות הצלחנו להרים את המעבד ל4720MHz (במכפלה של 20 על FSB 235MHZ) והמערכת הייתה יציבה , כמובן שלא הספקנו לתת למעבד את מלוא תשומ…
-
- 59 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
לכבוד פתיחת מערכת הפורומים החדשה שלנו, החלטנו לערוך תחרות SpeedTest נוספת בחסות יצרנית גופי הקירור נוקטואה. התחרות תתחיל היום בערב בשעה 20:00 בדיוק, בדיון זה. במהלך התחרות נשאל אתכם 10 שאלות, ומי שיענה ראשון נכונה יזכה בנקודה. השניים שירויחו הכי הרבה נקודות, יזכו בגופי קירורים איכותיים של חברת נוקטואה. אנא קיראו את חוקי התחרות כדי למנוע אי-הבנות ואי-נעימויות. כל הפרטים כאן על-מנת שספירת הנקודות תהיה מובנת יותר, לאחר כל שאלה אנו נבקש להפסיק לענות ונרשום מי ענה נכון, וכמה נקודות הרויחו משתמשים עד לאותו שלב. אם יש לכם שאלות, אתם מוזמנים לשאול בדיון זה עד התחרות. שיהיה לכולם בהצלחה!
-
- 202 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
תגידו זוכרים היה מזמן תחרות שאירגנה חברה לקירור מעבדים מי יעשה אוברקלוק הכי גבוהה אם הקירור שלה אז רציתי לדעת אם למישהו יש קישור לתוצאות מי ניצח כל מידע על זה?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
חברים, מי עושה את האובר הכי גבוהה? מי משחרר את התוצאה הכי גבוהה ב-3DMARK ? בואו הראו לנו למה אתם מסוגלים ! עד לאן אתם מושכים את האובר של הכרטיס שלכם שיהיה יציב ותקבלו תוצאה מדהימה ב-3DMARK05 ? השיגו לכם קבוצה של אנשים, שלכולם יש את אותו הכרטיס עם אותו גוף קירור, והתחילו לשבור שיאים! נעשה רשימה של התוצאות הכי גבוהות של כרטיסי מסך שאתם הגעתם אליה :] רק בבקשה, לא להשתגע ולשרוף כרטיסים, האחריות עליכם :> אנא רשמו את שם חברת הכרטיס, את התיזמונים, ואם יש מודים מסויימים(צריבת ביוס, התקנת אקסטרה מאוורר) ואת תוצאת ה-3DMARK בהצלחה לכולם נ.ב אני רוצה לראות תמונות ! רשימת תוצאות: nVIDIA 7800GTX - 590/1764!! 10202 3DMakrs!! By Cupra !! Leadtek 7800GT- 521/1.22 8701 3DMarks by Satlan…
-
- 186 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה , קודם כל הפרס ,למקום הראשון ינתן הצג שלי 4*40 LCD יפייפה שניתן לראות אותו : בשביל לזכות בו תצטרכו לעבוד קשה : הפרס ינתן למערכת מחשב (לוח ,מעבד,זכרון 256 מגה בייט ,ספק,כרטיס מסך וHSF) אשר תעבוד בבאס הכי גבוה באופן יציב ! הבדיקה תעשה לפי מחירון של חנות . על המערכת לרוץ ביציבות ,100 לופים של סנדרה ו25 לופים של 3DMARK ! יתכן ונוסיף עוד תוכנה (אחד הדמואים החדשים ) בנוסף. התחרות פתוחה לכל חברי הפורום שאינם מנהלי האתר ואינם מהמודרים ומשתמשים שאינם קשורים לחנות\ספק רכיבים ! הדגש פה הוא על מערכת תקציבית שמגיע הכי רחוק ביציבות אין חשיבות לכמות הרעש או למעלות -העיקר שירוץ יציב. אין חשיבות למעבדי AMD\אינטל כאמור הבאס זה מה שאני רוצה . המנצח יוכרז במפגש האתר …
-
- 105 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
שלום חברי הקהילה היקרים, אני פותח את הדיון הזה על מנת לבדוק את היענות הקהילה על מנת שנוכל להיערך בהתאם מבחינת המקום עצמו. אני מזכיר לכם שכמו בכל שנה גם השנה נקיים באוקטובר את אליפות האוברקלוקינג נושאת הפרסים שלנו. במקום, יהיו גם פעילויות רבות לאורחים, חלוקת פרסים ושלל דברים מעניינים שלא תראו בכל מקום. נכון לכרגע עוד אין לנו מיקום ספציפי ולא תאריך ספציפי, מטרת הסקר הזה היא בדיקת היענות הקהילה בלבד. למי שלא זוכר, הנה תקציר האירוע משנה שעברה: הערות, בקשות - זה המקום.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיע החורף ואיתו הגיע המזג אוויר הנהדר שלו, כמו כל שנה נפתחת בראש לא רשמית תחרות הOC של הזון, נא לפרסם פה את תוצאת האוברקלוק שלכם למעבד וכמובן תוצאת סופר פאי. אני מבקש מכל מי שמפרסם פה תוצאת סופר פאי שישתמש בסופר פאי 1.4MOD בלבד! את המוד אפשר להשיג מפה: http://www.xtremesystems.com/pi/ בבקשה להביא סקרין שוט של האוברקלוק שפרסמתם.. תוצאה בלי סקרין לא תתקבל. INTEL מקום ראשון: Overdoze מקום שני: holy J מקום שלישי: Shanti16 AMD מקום ראשון: FIRE15 מקום שני: RAZIELL מקום שלישי: itzikcolt תזכורת קטנה.. כל מי שנכנס לאחד המקומות הראשונים שישלח לי הודעה פרטית ואני יוסיף את השם שלו
-
- 119 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
באתר ישראמודס (אתר המוקדש כולו למודינג), נפתחה תחרות מודינג בה אני משתתף (וגם נסגרה כבר). אני רוצה להציג בפניכם את כל הפרוייקטים האחרונים שלי, כולל כאמור את הקירור מים, והרבה, אבל הרבה הרבה UV !!! כתובת התמונות שלי: http://avner-richard.com/isramods/ פשוט לחכות שהסרטון יסיים, או ללחוץ על ה skip למטה. תודה רבה, אבנר
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, החורף הגיע ואיתו המעלות הקרות לכמה הצלחתם לדחוף את החומרה שלכם? מה השיא שהגעתם אליו? פרסמו תוצאות של super pi ואת המפרט שלכם+הOC שהגעתם אליו. הכללים הם: חישוב ב1M, חוץ מזה כלום פחות או יותר.. play dirty את התוכנה אפשר להשיג פה: http://www.visionengineer.com/files/Super_Pi.exe אני יתחיל: צפו ל35 שניות או פחות מדי שאני יעבור בלי יחסים על המפרט שלי פה התוצאה היא 44 שניות, מהמעבד הקודם שלי עכשיו תורכם i wanna see some extreme results! מקום ראשון לאינטל: holy J עם 35 שניות מקום ראשון לAMD: בייטר עם 27 שניות (מדהים! מתקרבים לשיאים עולמיים)
-
- 85 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום ! אני מציע שנעשה תחרות לחישוב Pi בעזרת התוכנה הנ"ל http://www.visionengineer.com/files/Super_Pi.exe תחרות ל1MB למעבד המהיר ביותר. שיא העולם לAMD: שיא העולם לP4: [glow=red,2,300]**עדכון**[/glow] נכון ל25.4.03 דרוג AMD: [glow=blue,2,300]1)[/glow]maphisto : 43sec 2338/222 2) A-V : 46sec 2269/216 3) SMSM : 49sec 1984/220 תמשיכו לתת בראש !
-
- 76 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אז אני רוצה לארגן תחרות מודינג ואני צריך כמה דברים : 1. צוות של: מפרסמים,שופטים,מתחרים,משקיעים,וסתם כל מי שיכול לעזור במשהו 2. ריך ושעה 3. מקום 4. קרטריונים לשיפוט 5. תקנון 6. דף הרשמה 7. קהל שיבוא לראות ומישהו או קבוצה שיכינו עלון פרסומות וכאלו אז בבקשה כל מי שיכול לענות או להשתתף בדבר שלמעלה אז לענות כי זה חשוב וחיוני
-
- 99 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אוקיי , בLP הקרבה של חברת 3dv תהיה תחרות מודינג בתנאי אחד , 10 מתחרים חייבים להגיע , אם יהיו מתחת ל10 מתחרים התחרות לא תתקיים , אם היא אכן תתקיים הפרס למקום הראשון הוא 100שקלים במזומן , המקום השני יתכבד בפאד של חברת 3 די וי , אני מבקש כאן עשרה הצהרות לפחות , רק אם יהיו יותר מ15 מתחרים אז יהיה פרס גם למקום השני... כל מי שמצהיר שהוא בא אז הוא בא. אם אתם לא באים אנא עדכנו תארד זה לפחות 5שעות לפני תחילת האירוע. אני מבקש מכל מי שיכול להגיע שיגיע! מכוון שככל שיגיעו יותר תחום המודינג בישראל במסיבות רשת יגדל יותר ויותר. האירוע יתרחש בקיבוץ העוגן בתאריך ה19 לחודש (יום שישי הזה) ותוכלו להיכנס למקום החל משעה 17:00-18:00... , אני ישפוט בתחרות על פי : יופי(תאורה , כוון התאורה בצורה נכ…
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום הנכם מוזמנים להשתתף בתחרות קיץ OC אשר אנו עורכים בין התאריכים 11.8.08-27.8.08 . אתם מזומנים להראות את שיפורי הביצועים במחשב שלכם ולזכות בפרסים יקרי ערך בשווי 10000 ש"ח. בתודה צוות סקאי פי סי [attachment deleted by admin]
-
- 54 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
זה הגיוני שהזכרון שלי Hynix 512 MB D43 400Mhz בתיזמונים של 3.3.3.8 יעבדו על 2.3.3.5 בלי בעיות ללא הוספת מתח?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי את הלוח בחתימה בגרסת ביוס אחרונה וכשאני מנסה לשנות תיזמונים מ- 3-3-3-8 ל- 2-3-3-7 זה קולט רק את ה 2 וזה הופך ל- 2-3-3-8 קיצר כשאני משנה את התיזמונים דרך תוכנה בווינדוס אז זה עובד הבעיה היא שזה לא נשמר אחרי ריסט. האם יש תוכנה שמאפשרת לשנות לתמיד?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי O.C. לזיכרונות (מ 900 ל 1066) ואני מרגיש שאני עושה משהו לא נכון. אני חושב שהתיזמונים שהגדרתי הם לא נכונים. הזכרונות הם: F2-7200CL4-4GBPI-B http://www.overclockersclub.com/reviews/gskill_pi_cl4/ (רק ששלי הם 7200 ולא 6400). לא הצלחתי למצוא אותם באתר היצרן. אשמח לדעת מהם התזמונים הנכונים ל 1066! תודה.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם התיזמונים ניתנים לשינוי ואם כן האם ניתן לשנות תיזמונים בזיכרון הבא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DR2GEIL1GB&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1738&aff=Zap והאם זה מסוכן לשנות את התיזמון
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך שמסביר על התזמונים (מה זה במה זה עוזר...) של הזיכרונות בבקשה? אם אפשר בבקשה בעברית
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-