אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב אצלי התחיל לעבוד ממש מעפןהוא קופא כזה לכמה שניות נקתע בקיצר עובד מעפן רצחמה שהכי מעצבן זה ה BF3 יש לי HD6870 עם מעבד X4 ואני צריך לשחק על LOW ועוד לא תמיד עובד לי חלק!! יש לי ירידות FPS מעצבנות רצחאמרו שיש מצב שהבעיה בגלל האבק במחשב ואני לא מנקה תאבק בגלל שאני לא יכל לפתוח תמחשב כי תגמר האחריותהינא התמונה של הטמפ'זה בלי מאמץ בלי כלוםרק רוצה לדעת אם זה בסדר ואם צריך ללכת לחנות לנקות תמחשבד"א קירור יפתור תבעיה? אם כן אני יכל לקנות עכשיו קירור למעבד וכרטיס מסך או שאין צורך אני לא יודעהינא כל המפרטhttp://www.up2me.co.il/v.php?file=39823378.pngתודה מראש מצטער על החפירה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לעשות PRIME למעבד חדש עם Hyperthreading. כאשר אני מפעיל את PRIME95 - TORTURE TEST - BLEND אני מקבל רק 50% ניצול CPU. מה עושים? ??? עריכה:....טוב מצאתי. COPY לכל התיקייה ומריצים עוד PRIME משם. - אבל זה לא עבד. מה אני מפספס פה? עריכה 2: טוב זה מה שמצאתי: As you will use Prime95 a lot for stress testing, this is a short guide on how to install and run Prime95 in dual instances to test the stability with Hyperthreading enabled. Run the prime95 setup program. Just accept all the default settings. Complete the install. Run the setup program again. Change the default directory of the install to: C:\Program Files\prime95#2. (any directory besides the default will do …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי MSI AB, RIVA TUER , ATI TOOL לא מצליח עם אף אחת מהתוכונות לעבור את ה 775 לליבה ו 1125 לזיכרון כמו בהגבלה של הדרייברים, כלומר התוכנות לא נותנות להגיע לOC יותר מזה . אם אני מגדי 800 ליבה אז זה יש קופץ ל 775 אחרי שאני לוחץ APPLY . RT ו AT לא מזהות את הדרייבר בכלל . מה עושים ?!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הכרטיס המסך הזה בגירסאת הקירור הרגילה שלו, זאת אומרת לא Dual-X, הכרטיס מתחמם לדעתי מהר והמאורר מרעיש כשאני מפעיל משחקים. אני רוצה קירור שאחריו יהיה לי ראש שקט, שוואלה - הכל טוב, וכמובן חווית משחק שקטה בלי רעשים מיותרים מהמאורר של הכרטיס .. תראו בתכלס .. אני גם עושה OC, אבל לא מטורף עד הסוף, אני יעשה בינוני בלי העלאת מתחים בנתיים כי המחשב והכרטיס חדשים ואין צורך סתם מעכשיו.. הם נותנים ביצועים טובים מאוד. אז, המלצות? אני חושב לקחת את הARTIC EXTREME, הבעיה היחידה זה שהוא עולה איזה 350 שקל.. וזה דיי הרבה בתכלס ..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מהקירור למארזים הבאים 120mm הוא הטוב ביותר, ועדיין שומר על שקט? Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM ¤86 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM ¤75 Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤42 Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm 115 ש"ח SilenX Ixtrema Pro 120mm x 38mm 14dBA Fan IXP-76-14 120 ש"ח - DBA 18 / RPM 1400 / CFM 90 SilenX Ixtrema Pro 120mm x 38mm 18dBA Fan IXP-76-18 115 ש"ח - DBA 14 / RPM 1200 / CFM 72 SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Blue Led Fan IXP-74-14B 115 ש"ח - DBA 14 / RPM 1400 / CFM 72 SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan IXP-74-14 105 ש"ח - DBA 14 / RPM 1400 / CFM 72
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
2X512 PC4400 LE 2.7 ג'יגהרץ @ 1:1 (300) - 2.7 וולטעז'. אתן לתמונות לדבר... 8) יציב לבינתיים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD phenom X4, הטמפרטורה הכי נמוכה שאי פעם הייתה לו (נדירה במיוחד) היא 38 מעלות. במצב מנוחה הטמפרטורה נעה בין 39-46 מעלות. אחרי בערך שעה משחק כבד כמו Dirt 2 על הגדרות מקסימליות השיא של הטמפרטורה שראיתי שהיה זה 68 מעלות , (שזה שיא חדש, לפני זה היה 64 מעלות בדר"כ P:) עכשיו, לפני שנדבר בכלל על פתרונות קירור, עד כמה זה יכול להיות מסוכן למעבד להגיע לרמות חום כאלה? כי לפי המפרט הטמפרטורה המקסימאלית היא 62. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
Brown International V8 המאורר בצד שמאל. לפי המיפרט הרעש שלו הוא 26 DBA זה רועש או שקט???
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי את הכרטיס 8800GT של Sparkle. היום (מניח שבעקבות העומס חום) הוא הגיע ליותר מ100 מעלות C במאמץ (COD4) לוקח לו גם המון זמן לרדת, גם אחרי 10 דקות של מנוחה הוא עדיין ב~80 מעלות, זכור לי שלפני כמה חודשים הוא היה ב50 מעלות IDLE. המארז שלי מאורר היטב (CM690 עם 6 מאווררי 120) כך שלא נראה לי שמדובר בקירור המארז שבעייתי. האם תקין? אם לא, אבקש המלצה לקירור איכותי לכרטיס, ממש לא רוצה טוסט ב1400 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנשים בתכנון שלי למחשב החדש עמדה במרכז מערכת קירור מים.. חבר שלי אמר לי שהוא שאל את בן-דוד שלו שמנהל חברת מחשבים גדולה בארץ (שככתי את השם) וגם אני שאלתי את אבא שלי שמבין בדברים האלה :[ והוא אמר שעדיף ליצור סירקולציה גדולה של אוויר וקירור אוויר למעבד כי! בקירור מים תמיד יש את הסיכון של נזילה הכי קטנה או פיצוץ באחד הצינורות ואז גם הלך המחשב :[ תעזרו לי בבקשה!@!#$@%$#
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם,ל מעבד, חשוב לי שיהיה שקט וחזק. אני לא ממש מבין בקירור, התקציב הוא 150-200 אני מקווה שזה מספיק. עדיף שיהיה גם שחור, אין צורך בלדים. תודה ותיהיו בריאים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! היום החלטתי לצעוד לעבר סניף ksp שבירושלים ( מה לעשות, אין אוטובוס ישיר מהשכונה שלי ) ולקנות מאוורר חדש. בחרתי בThermaltake - smart case fan 2 ( 80) שעלה רק 45 . טוב שמח ומאושר חיברתי את ה3 פינים שלו למתאם מולקס ואת הכבל השני של ה 3 פינים ללוח אם. חוץ מזה שהמאורר הזה פשוט עוצמתי בצורה בלתי יואמנת ( השהנחתי אותו על השולחן הוא התחיל לעוף קדימה!) אני לא כל כך מצליח לשלוט על המהירות שלו. יש לי 3 מקומות ל 3 פינים בלוח אם וניסיתי לחבר את זה לשולשתם אבל ה speedfan לא מזהה שום מאורר! אולי זה בגלל שיש לי פנטיום 3 ולוח אם ישן? לא נורא חשבתי לעצמי ...עם המאורר גם קיבלתי קונטרולר ידני ( סתם חוט עם בורג מפלסטיק שמסתובב( אבל לצערי למרות שסיבבתי אותו , המהירות נשארה זהה ( …
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם היום אני מציג לראשונה את אחת מסביבות העבודה שלי, וזאת לאחר שאתמול סודרה ונבנה שולחן עבודה מאסיבי. הכל נמצא כ- 1.5 מטר מתחת לפני השטח... במרתף חשוך וקריר... התמונות האחרונות - השרת שלי, גם במרתף. שבוע טוב, אבנר
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע ! שבוע שלם ה-SK6 שקיבלתי מאורי ליומולדת שוכב מלוכלך במגירה, עד שהיום מצאתי קצת זמן ללאפינג טוב וניקוי ההיטסינק הזה, לפני שאני שם אותו על המעבד, והתוצאות ? אחרי איזה כמעט שעה עבודה עם נייר מים 1200 כואבות הידיים, אבל יותר חלק מזה, אין ! אני מקווה שעם ההיטסינק הזה נרד מתחת ל-30 המעלות !!! תחזיקו לי אצבעות, עם הוולקנו 7 אני במקסימום על 36...
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 ולוח אם גיגה ביט (יותר פירוט אפשר ליראות במפרט שלי) אני דיי מתחיל בנושא הOC לכן אני לא בטוח אם זה בכלל אפשרי אבל.... השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לפתוח את המכפלה של המעבד ואיך אני יכול לשנות את המכפלה(בהנחה שאני יצליח לפתוח אותה) ואת ה FSB אם אין לי את האופציות לזה בביוס כי הלוח יחסית ישן? ???
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בין 2 קירורי אוויר + קירור מים אחד ואשמח לשמוע מהמומחים כאן באתר, בעלי הניסיון מה עדיף. 1. Noctua NH-D15 ב 399 ש"ח או הקירור הזה: 2. https://www.bhphotovideo.com/c/product/1396144-REG/be_quiet_bk022_dark_rock_pro_4.html או הקירור הזה 3. https://www.bhphotovideo.com/c/product/1643287-REG/corsair_cw_9060044_ww_icue_h115i_rgb_pro.html/overview תודה ולילה טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את מערכת הקירור של המחשב שלי, מאוורר אחד של המארז נדפק ועכשיו הוא עושה לי המון רעש אז חשבתי שאולי כדאי לשדרג כי גם הקירור של כל המערכת היא לא משהו כי המעבד שלי הקודם הגיע ל60 מעלות ובכל אופן שדרגתי את המעבד שלי לAMD Athlon II X2 250. מה אתם אומרים שכדאי לשדרג במערכת קירור? אני חשבתי אולי את המאווררים של המארז למאווררים שקטים יותר וגם עם שליטה של הfan control שבביוס. אני אשמח להצעות. תודה. המפרט מחשב שלי: AMD Athlon II X2 250 GIGABYTE - Motherboard - Socket AM2+ - GA-MA78GM-S2H (rev. 1.0) ST3500418AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 500GB Hard Drive | Seagate Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1 TB G.SKILL PK 4-4-4-12 2GB (1GBx2) (DDR2-800) ANTEC…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרי המטרה של הקירור היא לשמור שהמעבד לא ישרף אז מה זה משנה אם הוא ב10- או 100- מעלות? הוא גם ככה לא ישרף וזה ברור שקירור גז שמביא את המעבד ל10- מעלות יותר זול מאחד שמביא ל100- מעלות אז למה צריך את זה? ועוד משו מישו יכול לתת לי הסבר מפורט על התיזמונים של הזכרונות או מדריך מפורט על זה? עדיף בעברית
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרוב משפחה הגיע אליי לא מזמן עם Xbox 360 אשר חווה RRod, תיקנתי לו אותו בעזרת אקדח חום. המכשיר כרגע פועל בלי בעיה, אך ההיטסינק של ה-GPU בוער עד כדי כך שבעייתי לגעת בו יותר מכמה שניות. האם ניתן לשפצר איזה מאוורר על העניין הזה? איזה? אני מניח שמשהו כמו 40 מ"מ יתאים השאלה היא איך לבצע את זה הן מבחינת מתחים והן מבחינת ההרכבה הפיזית על ההיטסינק. מצורפת תמונה של ההיטסינק הבעייתי: תודה. נ.ב בטעות נשלח באלקרוניקה ומודינג, נא להעביר לאוברקלוקינג.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Eheim 1250...Centrifugal pump Pump output 1200 l/h 264 lmp. gal./h. 7317 U.S. gal./h. Delivery head 2,00 m/wat.col. 6 ft. 7 in./wat.col. Power consumption 28 W Hose connection (suction side) Ø17mm (3/4") Hose connection (pressure side) Ø13mm (1/2") Dimensions: lenght x width x height 180 x 95 x 120 7.1 x 3.8 x 4.7 in. SwiftTech Radiator 676 with dual 120mm Custom made water block Twins ה1700+ החדש מחכה לי שהאסוף אותו... והלוח, אח.. הלוח - צריך להגיע
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס מעט רועש לי ושקלתי לפרק את הפלסטיקה וחבר לו 2 מאווררים 120MM של מארז במקום המאווררים המקוריים שמגיעים בגירסת הרפרנס הסיבה להבדל בטמפ' היא שמאוורר השני נכנס לפעולה רק כשהוא מגיע ל-75 אחוז והוא נהפך לטרקטור (בערך 28-30DB) ובגדול גם באזור ה60 אחוז הוא די מפריע לי מישהו ניסה לעשות את הקומבינה הזו? משתלם מבחינת רעש וטמפרטורה? יש הפרש של *אין בעיית אבק\מאווררים, הוא תמיד היה כך.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד 2.60 ג'יגה של אינטל 800 FBS החדשים האלה שכחתי את השם של זה, הייפר טרד או משהו כזה, ומשום מה כשאני עושה לו אובר קלוק יותר מ 3.150 ג'יגה הווינדווס מתחיל להשתגע!! והטמפ' אצלי בסדר גמור, לא יותר מ45 מעלות במאמץ כשהמאוורר מסתובב במהירות של 1500 סיבובים לדקה. בקיצור אני רוצה להבין איך אנשים עם מעבד כזה או קצת יותק חזק מגיעים איתו ל4 ג'יגה?
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6194 הוא חזק? אני מתכוון לשים אותו במקום המאוורר אנוכחי שלי מאחורה שיוציא אוויר, כדאי או שיש לכם המלצה על אחר, 3 פינים לשליטה על מהירויות זה הדבר הזה שאני שם במקום של הכונן והוא שולט במאוורר? והוא יאיר לי את המארז טוב אתם אומרים? אני מתלבט בצבעים. אני קונה 80MM,אינה קישור יש הבדלים בין המאווררים? כי בחלק יש הבדל במחירים ואני מחפש למה חוץ מהצבע ואני לא מוצא. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=538 מישהו פה היה לו כתום אם כן שיגיד לי איך הוא יפה מאיר עדיף צבע אחר מאווררים אחרים, ואם שקטים נכון?
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ואני חייב להגיד משהו לפני התוצאות .... אני לא מבין את כל האנשים שמקניטים את הBIGWATER ומערכות דומות ומקטלגים אותן בתור מערכות "זבל" או "לא שוות כלום ....או שהם לא יודעים להתקין מערכות קירור מים או שהם לא ניסו אותן בכלל וסתם מסתכלים על מחיר ומחליטים שכל דבר מתחת ל1000 ש"ח הוא כנראה זבל אנשים ...תנסו בעצמכם ואם אין לכם כסף לקנות ולנסות אז תקראו ביקורות לפני שאתם מגיבים בחוסר ידיעה ( זה הכי מעצבן לראות מישהו שמגיב לשאלה של מישהו אחר בחוסר ידיעה מוחלט וסתם מקלקל לו ) והרי לתוצאות - מערכת BIGWATER עם הWATER LEVEL INDICATOR ובלוק AQUARIOS II לכרטיס המסך טמפרטורות - מעבד - IDLE 23C LOAD 35C כרטיס מסך - IDLE 32C LO…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-