עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fire15,

אוקי אז ככה, טני יודע שזה מטורף ולא הגיוני אבל הכל עובד ויציב ובשיביל להראות שאני לא משקר צלמתי תמונת מסך וגם קטע ווידאו.. בוא ניתן לתמונות לדבר: DFI NF4 480 HTT [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. איך מדביקים את החיישן של הטמפרטורה על המעבד , ומהאווררים , כונן קשיח ? למישהו יש תמונה ? אני רוצה להתקין SENTRY 2 במחשב .

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני קצת יחפור פה אז אני מקווה שתהיה לכם סבלנות לקרוא ולעזור לי תודה מראש אוקי אז המטרה שלי היא להביא את המעבד (Q9550) למקסימום שהלוח (EP45-DS3L) יכולל לסחוב (עם זה משנה יש לי זכרונות OCZ REAPER 1066HZ וקירור למעבד AC EXTREM) אז ככה אני צריך קצת הסבר והדרכה בשלב הראשון אני צריך לכבות בלוח את כול הפיצ'רים של החסכון בחשמל זאת אומרת לחכות את C1E ו EIST (כבר עשיתי את זה) בשלב השני להכין את המעבד ל OC לשים את ה CPU CLOCK RATIO על הכי גבוה (במקרה שלי זה X8.5) לשנות את ה PCI EXPRES FRECAUANCY ל 100MHZ בשלב השלישי אני צריך להכין את הזכרונות ל OC עכשיו פה תתקנו אותי עם אני טועה קראתי שצריך לשים את ה SPD ל 2.00D שהיחס של הזכרונות היה 1:1 ביחס ל FSB זה נכון ? לשנות את התזמוני…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by INFERNO,

בקרוב מאוד הלוח KX7 333 של ABIT הולך להגיע לידי ... אני רוצה כמובן לחבר אליו מאוררים כמה שאלות : 1) כמה כניסות מאוררים יש לו ? 2) יש לי 3 מאוררים 80 מ"מ עם כניסה של 2 פינים האם זה יתאים ? 3) אם לא אז מה אני עושה בנידון? 4) כמה מאוררים אפשר לחבר ללוח הנ"ל? תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. צהריים טובים לכולם, טוב אז בקרוב בעזרת השם, אני קונה מחשב עם הלוח הזה: Asus P8P67 -M (יכל להיות דגם פרו ויכל להיות שלא). עכשיו לשאלה שלי. אני קונה את המארז CM Storm Scout ורשום שהוא יכל להכיל עד 5 שזה אומר: ^^ תקנו אותי אם אני טועה ^^ אבל בלוח רשום שיש לו שתי חיבורים למאוורר מארז: ואני יודע שאפשר לחבר על אותו חיבור, כמה מאווררים, אז השאלה שלי היא: 1. כמה מאווררים אני יכל להכניס לתוך המארז ושהלוח יוכל להפעיל אותם ? 2. עוד שאלה: מה יותר עדיף P8P67 דגם פרו או לא דגם פרו ? חשוב לציין שאני קונה כ. מסך GTS 450.. 3. והאם עדיף לי לשדרג את המארז ל- CM 690 ולעשות לו חלון צד, או להשאיר את SS ולעשות לו חלון צד ? כי בכל מקרה אני עושה חלון צד, לדים וכד' .. תווודה מראש לכולם !! =]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. קיבלתי לידי מחשב 200 ישן מאודדד...ניקיתי שיפצתי מראה עבר פירמוט הותקן win98 למרבה הפלא עובד חביב ... השאלה שלי אם אפשר לעשות לו אוברקלוק ? ;D

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. טוב לדעתי הכותרת אומרת את הכל. יום אחד מצאתי את האתר http://www.shatteredweb.com וראיתי איזה אתר מצויין זה למדבקות מארז. תכנסו שם ותראו, יש שם כל מיני צבעים כשהברירת מחדל היא כסף חרוט. אפשר לחסוך במחיר משלוח, וגם אם עושים הזמנה של הרבה מדבקות אז יש הנחה די גדולה. עריכה: מי שמעוניין שישלח אליי מייל: david_brai@hotmail.com

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. קניתי מחשב חדש במארז גדול וטוב SIMBADDA 400WATT לוח אםEPOX 4SDA SIS645 ומעבד P4 1.6A עכשיו אמרו לי שאני יכול להעיץ אותו ל 2000 בלי בעייות אבל בלי העצה הוא אצלי ב 55 מעלות כך הוא כותב בביוס!!! (הזמנתי מפנדה ב 200 שקל את VULCANO 7+ עוד שבוע וחצי אני יקבל) אבל עםה חום שהוא כותב לכמה אני יכול להעיץ?? והאם הוא מזייף? מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אוקיי אז מי שזוכר את היום הלוהט שהיה שלשום ובדק מה הטמפרטורות של רכיבי המחשב שלו באותו יום,ספק אם נשאר אדיש. בכל אופן אני ממש התחלתי להבהל חחחח כרטיס עם במהיריות סטוק הגיע ל 82C במאמץ לא יכלתי להשאר אדיש והייתי חייב לחשוב על פתרון יעיל וזול כי להשקיע על קירור לכרטיס במהירויות סטוק אני לא ישקיע (לא שווה פשוט,מספיק שהכרטיס עלה יקר..אז להוסיף עוד קירור ב 150-200 שקל?! בשביל ה 5 מעלות שהוא יוריד.ממש לא לעניין) הנה הפתרון שלי (תמונה אחת שווה 1000 מילים כמו שאומרים) ועכשיו לפרטים : כרטיס המסך : 6800GT (מהירויות סטוק) טמפרטורות לפניי : 49-52C Idle - 75-82C Load טמפרטורות אחריי הוספת הקירור : 40-44C Idle 65-68C Load טמפרטורות ב OC למהירויות של 68UT שהם 400/1.10 45-46…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Access Denied,

אני מחפש לעשות מחשב שקט עד כמה שיותר, ואחד הדברים הראשונים היה לקנות גוף קירור אחר למעבד (A64 3000 venice) קניתי את ה-XP90 של טרמלרייט והשאלה שלי אם הוא יחזיק את המעבד בלי אוברקלוק על טמפ' נמוכה יחסית גם ללא מאוורר מורכב עליו.. כלומר פסיבי תודה (ולמי ששואל, העדפתי לקנות אותו ולא את הסוניק-טאוור של טרמלטייק כדי אולי כן להוסיף מאוורר בעתיד.. אולי)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

היי המעבד שלי הוא 4400X2 AM2 EE 65NM\65W G1 BRISBNE והטמפרטורה שלו גבוהה מאוד 60 מעלות בIDLE במצב סטוק לא בוצע שום אוברקלוק החליפו לי משחה וקירור (קירור סטוק אחר ומשחה של ZALMAN) אבל ללא הועיל מה הבעיה ?? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, המאוורר שעל גוף הקירור של המעבד שלי (Intel Core 2 Quad Q6600) חדל מלעבוד לחלוטין (מדובר בגוף הקירור שבא עם המעבד - סטוק). רציתי המלצה לגוף קירור חדש שיתאים למעבד בתקציב 150 ש"ח. לא ביצעתי מעולם OC למעבד, וכנראה שגם אני לא אבצע בעתיד (אולי משהו צנוע יחסית). המארז הוא בגודל Mid Tower מדגם Compucase 6A21, ולא נראה לי שיש בעיה משמעותית של גובה לגבי גוף הקירור. בתודה מראש! הערה: ביצעתי חיפוש בפורום, אולם ההמלצות לגבי קירור למעבד זה הינן לרוב ישנות, והקירורים המומלצים בהודעות אלה אינם זמינים עוד לקניה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

עם AXP 1800+ GIGABYTE 7VRXP REV2 XTREME DDR 256 PC2700 טמפ' נוכחיות: מעבד- בסביבות ה45C.- עם וולקנו 6 מערכת- בסביבות ה40C. דעות? ד"א, יש ללוח נעילת AGP\PCI? באיזו קטגורייה. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by e_perera,

הרבה זמן לא כתבתי מה קורה אם המערכת, אבל האמת היא שדי התקדמתי. נושא זה יטפל במיכלי המים. אחרי הרבה חיפושים הצלחתי למצוא משטח נקי ודנדש של פרספקס 5מ"מ. זה לא משהו טוב ועבה כמו 10מ"מ, אבל זה יעשה את העבודה והכי חשוב זה היה בחינם! אז כמו שאתם זוכרים, אני הולך על שתי מיכלים: 1. פנימי - גובה 10ס"מ, אורך ורוחב 15ס"מ. (משאבת המים תשב בתוך מיכל זה). 2. חיצוני - מיכל בגובה של 25ס"מ אורך ורוחב של 6ס"מ. חיתוך החומר יתבצע באמצעות סכין מיוחדת לחיתוך פרספקס (הגיע מאותו מקום שממנו הגיע הפרספקס). הדבקת החלקים היתה בעיה רצינית! התחלתי בהדבקות אם דבק חם ואחרי שהוא יבש ציפוי בסיליקון. אבל כל הזמן היו לי נזילות :-[ אחרי זמן מה כבר לא ראו את הפרספקס מרוב ששפכתי עליו דבק חם. במהל…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by lol_minbet,

אני באמצע המהרת הHD4850 של ספיר עם קירור AC TWIN TURBO, מבוצע באמצעות RIVATUNER עדכני. טמפ' הכרטיס לפני OC מהירות ליבה 625 וזיכרון 993 IDLE - 40c MAX - 50c עם OC של 725 לליבה ו1100 לזיכרון IDLE - 42c MAX - 55c היציבות נבדקה עם כמה שעות משחק בcrysis וworld in conflict כמובן גם הרצת סיבוב 5 בדיקות ב3DMARK06 והכרטיס מקבל ציון ממוצע באזור 13700 נק' +- עכשיו הצלחתי להעלות עוד 70 MHZ לזיכרון, וכשאני מנסה להעלות בעוד 10~ MHZ לליבה כבר מתחילות להופיע טקסטורות קרועות כאלה באמצע הבנצ'מרק, לא קיבלתי ריסט או משהו האם לדעתכם הגעתי לגבול או שאפשר לגרד עוד? התוספת מהירות לזיכרון לא כ"כ משפיעה בבנצ' ועוד שאלה, הבעיות תצוגה זה בעצם סימן שהגברה נוספת עלולה לפגוע בכרטיס? או שבטוח בנתיים כי …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by leahd3,

https://www.facebook.com/hardwarex.zone/videos/1833823990210193/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by lompy,

אז ככה היום קצת התחלתי להגדיל את OC ולהגיע לתוצאות יפות יותר בנתיים הגעתי ל באס 450 ללא מאמץ מיוחד ,לא שינתי כלום בביוס חוץ מבאס ,נעלתי PCIX על 100 ויחס זיכרונות 1:1 טמפ' במנוחה לפי TATבין 50-55 מעלות בביוס הוא מראה גג 45 מעלות טמפ' לוח אם 40 מעלות גם בביוס וגם באורסט אז אני מניח שזה נכון אז הנה השאלות שלי: 1.לא נגעתי בתיזמונים בנתיים הם על אוטו' במהירות הזאת התזמונים הם 5:6:6:18 שזה די משוחרר ,האם כדאי לנסות להחזיר אותם ל 5:5:5:15 עכשיו אני לא סגור מה המתח שלהם בביוס ראיתי שכתוב DIMM +0.3V נראה לי שזה מראה את המתח לזיכרונות אבל אני לא בטוח 2.המתח למעבד 1.408V בביוס כתוב CPU Voltage Control וזה על [Normal] וגם Normal CPU Vcore וזה לא ניתן לשינוי ועומד על 1.3875V אז ל…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הייתי היום עם המחלקה שלי של הצבא בראשון בבאולינג וקצט הקדמתי אז החלטתי ללכת לקוסמוס לראות את המסך החדש שאני מזמין (lg700p) אומנם לא ריאיתי אותו שם אם כי היה ניתן להזמינו. וראיתי שהם מוכרים שם כבלים IDE עגולים (כחולים) ב50 ש"ח!!! מה דעתכם?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי, יש לי את הכרטיס 8800GT של Sparkle. היום (מניח שבעקבות העומס חום) הוא הגיע ליותר מ100 מעלות C במאמץ (COD4) לוקח לו גם המון זמן לרדת, גם אחרי 10 דקות של מנוחה הוא עדיין ב~80 מעלות, זכור לי שלפני כמה חודשים הוא היה ב50 מעלות IDLE. המארז שלי מאורר היטב (CM690 עם 6 מאווררי 120) כך שלא נראה לי שמדובר בקירור המארז שבעייתי. האם תקין? אם לא, אבקש המלצה לקירור איכותי לכרטיס, ממש לא רוצה טוסט ב1400 ש"ח תודה לעוזרים!

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני זקוק למדריך שמראה כיצד לעשות זאת ואת הכלים הדרושים לכך. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by McJ,

שלום....הייתי רוצה ליקנות קירור לכ.מסך.... עכשיו....יש לי התלבטות...מה דעתכם? Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler ------------------------------------------------------------- Thermaltake GIANT II Highest Performance VGA Cooler [הקישורים צונזרו-אין פרסום באתר זה]

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ^Z^,

אני שוקל לבנות מערכת קירור מים, אז אני בודק עלויות. אני צריך את הכי זול שאפשר, בגלל שהתקציב ממש לא מנופח. אגב, אם זה משנה, המערכת עומדת ככל הנראה לעבוד על E6300.

• 37 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. המאוורר שיש לי לא עובד טוב בגלל שניסיתי לנקות את הגוף קירור מאבק ולחצתי על המדחף יותר מדי מבד"כ עכשיו, כשהמדחף מסתובב אז הוא נתקע בגוף קירור למשך מס' שניות ואז מפסיק להסתובב. אם במהלך הסבסוב אני לוחץ על מרכז המדחף אז הוא לא נתקע בגוף קירור. המאוורר הקיים הוא ThermalTake Golden ORB II הלוח אם: Gigabyte MA790X-DS4 עכשיו, כשאני נותן למעבד לנוח ומנסה שוב אז המחשב מצליח לסחוב לכמה דקות. אחרי כל השטויות הנ"ל שעשיתי , איך אני מנקה גוף קירור +מדחף מאבק באופן שלא יפגע בהם? אני צריך מאוורר חדש למעבד=AMD 955 Phenom II מה ההמלצה? נתקלתי בזה: מאורר למעבד Noctua NH-U12S תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Motix,

יש לי מארז FRACTL R4 שני מאווררים קדמיים. אחד על המעבד (בגוף קירור), אחד מעל הספק (מכניס למארז אוויר), ושמתי אחד על הצד גודל 14 שמכניס אוויר. יש רעשים מהצד שם, כנראה בגלל שהוא אמור להוציא אוויר ולא להכניס. האם לשנות שיוציא אוויר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.