אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז מי שזוכר את היום הלוהט שהיה שלשום ובדק מה הטמפרטורות של רכיבי המחשב שלו באותו יום,ספק אם נשאר אדיש. בכל אופן אני ממש התחלתי להבהל חחחח כרטיס עם במהיריות סטוק הגיע ל 82C במאמץ לא יכלתי להשאר אדיש והייתי חייב לחשוב על פתרון יעיל וזול כי להשקיע על קירור לכרטיס במהירויות סטוק אני לא ישקיע (לא שווה פשוט,מספיק שהכרטיס עלה יקר..אז להוסיף עוד קירור ב 150-200 שקל?! בשביל ה 5 מעלות שהוא יוריד.ממש לא לעניין) הנה הפתרון שלי (תמונה אחת שווה 1000 מילים כמו שאומרים) ועכשיו לפרטים : כרטיס המסך : 6800GT (מהירויות סטוק) טמפרטורות לפניי : 49-52C Idle - 75-82C Load טמפרטורות אחריי הוספת הקירור : 40-44C Idle 65-68C Load טמפרטורות ב OC למהירויות של 68UT שהם 400/1.10 45-46…
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי בלוק לכרטיס הנ"ל שברשותי אבל אני קצת חושש לגביו כי אין מידע תומך שישנו בלוק כלל חוץ מאוניברסלי, מישהו יכול לאשר לי שהוא מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי אוברקלוק לסלרון 433 שלי... :AR15: הגעתי בלי בעיה ל488MHZ בבאס 75 וזה עובד יציב ניסיתי להעלות את הבאס ל83 ואז המעבד יהיה 541 אבל זה עובד לא יציב....(אחרי כמה דקות זה נתקע...) :-\ אנשים שעשו אוברקלוק למעבד כזה אמרו שהם הצליחו להגיע ל600MHZ וליותר! בדקתי בסנדרה את המהירות של המעבד ב541 והוא עקף פנטיום 3 500MHZ עם 512 cache במלא נקודות!! למה אני לא מצליח להגיע ל540? אני חייב!!!!!!!!! תעזרו לי........
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רק שיהיה בבקשה מאתר TMS
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לעשות OC לMSI nVidia GeForce 5700LE 256MB AGP 8x שלי. בדקתי והוא כשיר לOC (: עכשיו אני רק צריך תוכנה לOC , ומדריך לOC . ושאלה 2 - הטמפ' של הלוח אם שלי עומדת תמיד על 35-45 . זה סביר ?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה לאחר החלפת המארז שלי למארז של COMPUCASE 6A19 שכולל שני מאווררים של 120 מ"מ וגוף הקירור על המעבד הוא אורגינלי של אינטל והמעבד שלי הוא 2.8 על 800 , והלוח אם שלי הוא של ABIT IC7 והגעתי למססקנה שהדרך הבאה להוריד את הטמפ במארז היא בכך שאני צריך להוריד את הטמפ של המעבד. היום במנוחה אני עומד על 45-47 מעלות ביום קריר וכמעט 50 ביום חם ובזמן מאמץ אני מגיע בשקט ל60 מעלות ביום קריר אני מוכן להשקיע עד 400 שקל על גוף קירור כולל מאוורר אז בקשתי אליכם תציעו לי גוף קירור שיוריד לי את הטמפ למינילית???????????? עמית
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב לדעתי הכותרת אומרת את הכל. יום אחד מצאתי את האתר http://www.shatteredweb.com וראיתי איזה אתר מצויין זה למדבקות מארז. תכנסו שם ותראו, יש שם כל מיני צבעים כשהברירת מחדל היא כסף חרוט. אפשר לחסוך במחיר משלוח, וגם אם עושים הזמנה של הרבה מדבקות אז יש הנחה די גדולה. עריכה: מי שמעוניין שישלח אליי מייל: david_brai@hotmail.com
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה היום קצת התחלתי להגדיל את OC ולהגיע לתוצאות יפות יותר בנתיים הגעתי ל באס 450 ללא מאמץ מיוחד ,לא שינתי כלום בביוס חוץ מבאס ,נעלתי PCIX על 100 ויחס זיכרונות 1:1 טמפ' במנוחה לפי TATבין 50-55 מעלות בביוס הוא מראה גג 45 מעלות טמפ' לוח אם 40 מעלות גם בביוס וגם באורסט אז אני מניח שזה נכון אז הנה השאלות שלי: 1.לא נגעתי בתיזמונים בנתיים הם על אוטו' במהירות הזאת התזמונים הם 5:6:6:18 שזה די משוחרר ,האם כדאי לנסות להחזיר אותם ל 5:5:5:15 עכשיו אני לא סגור מה המתח שלהם בביוס ראיתי שכתוב DIMM +0.3V נראה לי שזה מראה את המתח לזיכרונות אבל אני לא בטוח 2.המתח למעבד 1.408V בביוס כתוב CPU Voltage Control וזה על [Normal] וגם Normal CPU Vcore וזה לא ניתן לשינוי ועומד על 1.3875V אז ל…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במנוחה... במאמץ בטח עוד 20 מעלות מפרט בצד
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנ יקונה מחשב חדש ואני צריך מאווררים למחשב ולמארז. המארז הוא CM 690 , והוא כולל כבר 3 מאווררים ואנ יקונה עוד 2 שהם SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm. בשביל הקירור של המעבד חשבתי על SCYTHE S-FLEX 120mm 1900rpm. עכשיו קצת שאלות לגבי אלה: 1)כמה מאווררים אני יוכל לישלוט אליהם דרך הלוח הזה: EP43-DS3L?. 2)איזה דגם של מאוורר כדי לקנות לקירור של המעבד שאפשר לישלוט עליו אנא ציין דגם וחברה,(אלא אם כן אתם חושבים שהמאוורר שציינתי למעלה לא מתאים).
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי היום עם המחלקה שלי של הצבא בראשון בבאולינג וקצט הקדמתי אז החלטתי ללכת לקוסמוס לראות את המסך החדש שאני מזמין (lg700p) אומנם לא ריאיתי אותו שם אם כי היה ניתן להזמינו. וראיתי שהם מוכרים שם כבלים IDE עגולים (כחולים) ב50 ש"ח!!! מה דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חזרתי כרגע מאוטו דיפו ואחר שהמצבר באוטו שלי מת. ראיתי שיש להם נורות קטודה קרה בשלל צבעים המיועדות לרכב אך מכיוון שרכב פועל על 12V אין בעיה להרכיב כזאת תאורה במארז - צריך רק להלחים מתאם מולקס. המחירים הרבה יותר זולים מאשר בחנויות מחשבים - בין 100 ש"ח לתאורה פשוטה ל 130 ש"ח לתאורה שמשתנה לפי הרעש! וכן אפקטים של אורגן אורות.זה חצי מחיר ואפילו פחות מהמחיר בחנויות מחשבים. המוצרים הללו בנויים הרבה יותר טוב ממה שראיתי שמיועד למחשב - מדובר במוצרים המגומרים היטב מיכוון שהם אמורים להיות מותקנים ברכב במקום שרואים אותם - הם כוללים מדבקות אפשרויות הטיה של המנורה ומפסק. ראיתי שם גם נורת פלורסנט אולטרה סגולה (אור שחור) עם רפלקטור הניתן לכיוון - בדיוק בגודל למארז במחיר של 100 ש"ח. בקיצור…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה אתם שואלים? קצת יותר מ-5.7GHz אני אסכם: אמא, אני גם רוצה כזה! http://www.nordichardware.com/news,4970.html
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כ/מ חדש של אסוס 580GTX הוא דיי חם, אני יודע שזה תקין והמחשב שלי דיי שקט ואני שומע את המאוורר שלו. רוצה להדגיש שהכל תקין אבל בכל זאת יש קירור יעיל יותר ושקט יותר חוץ מקירור מים? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי crystal orb וחבר שלי הציע מוד שהוא ראה באינטרנט, לקנות delta 60 מילימטר לחתוך אותו ולהפוך אותו ל40 מילימטר, לשייף לו את הקצבות טוב ככה שהזרימה עדיין תהיה טובה ולהחליף אותו במאוורר שיש על הcrstal orb, כדי?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש 3 מאוורים למארז 120mm שקטים מאוד ולא יקרים. ebay גם רלוונטי. חשבתי על המאוורר הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7222 ויש חבילה של 4 באמזון ב12$ רק אין מי שיביא לי: http://www.amazon.com/gp/product/B000O8I474/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=kinkoman-20 האם יש משהו שקט שיכניס אויר ולא יהיה זרימת אוויר חלשה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כן יש לי P4-1.8 של ליבת NORTWOOD 400 אני רוצה לקנות לוח של ABIT ה IS7-E או את ה IS7-E2 שהם אותו מחיר במציאון של KSP וגם זיכרונות משם .... XMS CORSAIR או KINGSTOM HYPER X של 512 או 1 GB אני עדיין מטלבת אני מתחנן OC די רציני למעבד לנסות להגיע לאיזה 2.6 2.8 אם קירור של זלמן . אז מה אתם אומרים הלוח אם הזה מומלץ לזה ?יגיע לכזו מהירות ?ןהאם הזיכרונות שאמרתי יסחבו ? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרבה זמן לא כתבתי מה קורה אם המערכת, אבל האמת היא שדי התקדמתי. נושא זה יטפל במיכלי המים. אחרי הרבה חיפושים הצלחתי למצוא משטח נקי ודנדש של פרספקס 5מ"מ. זה לא משהו טוב ועבה כמו 10מ"מ, אבל זה יעשה את העבודה והכי חשוב זה היה בחינם! אז כמו שאתם זוכרים, אני הולך על שתי מיכלים: 1. פנימי - גובה 10ס"מ, אורך ורוחב 15ס"מ. (משאבת המים תשב בתוך מיכל זה). 2. חיצוני - מיכל בגובה של 25ס"מ אורך ורוחב של 6ס"מ. חיתוך החומר יתבצע באמצעות סכין מיוחדת לחיתוך פרספקס (הגיע מאותו מקום שממנו הגיע הפרספקס). הדבקת החלקים היתה בעיה רצינית! התחלתי בהדבקות אם דבק חם ואחרי שהוא יבש ציפוי בסיליקון. אבל כל הזמן היו לי נזילות :-[ אחרי זמן מה כבר לא ראו את הפרספקס מרוב ששפכתי עליו דבק חם. במהל…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך מדביקים את החיישן של הטמפרטורה על המעבד , ומהאווררים , כונן קשיח ? למישהו יש תמונה ? אני רוצה להתקין SENTRY 2 במחשב .
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב מאוד הלוח KX7 333 של ABIT הולך להגיע לידי ... אני רוצה כמובן לחבר אליו מאוררים כמה שאלות : 1) כמה כניסות מאוררים יש לו ? 2) יש לי 3 מאוררים 80 מ"מ עם כניסה של 2 פינים האם זה יתאים ? 3) אם לא אז מה אני עושה בנידון? 4) כמה מאוררים אפשר לחבר ללוח הנ"ל? תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לי יש שריטה עמוקה וזה שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט ביותר לפני שבוע קניתי את המארז הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CI-6A19B-NPS~6~0.htm המארז מעולה למרות שהוא לא יקר. הוא מגיע עם מאוורר 120 מ"מ אחורי שקט במיוחד. אתמול סידרתי את כל הכבלים במחשב והוספתי מאוורר 80 מ"מ שקט בדופן השמאלית (מול כרטיס המסך) שיוציא אויר מאזור כרטיס המסך. למארז יש מקום להוסיף מאוורר 120 מ"מ מקדימה (כולל פילטר נשלף לניקוי ותושבת חיבור מהיר). התקנתי מאוורר שיש לי אבל הוא רועש ביותר. אני מחפש המלצות למאוורר 120 מ"מ שקט ביותר עם חיבור מתח רגיל ולא חיבור ללוח האם (יש לי 2 חיבורים למאווררים על לוח האם ושניהם כבר תפוסים). תודה מראש, אמיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המארז COMPUCASE CI-6A19 בא (מובנה) עם מאוורר 120 מ"מ, כאשר יש הכנה למאוורר 120 מ"מ נוסף בתחתית המארז. לצפייה במיקומי המאווררים - למטה מימין המיקום של המאוורר שצריך להוסיף. (אגב, זה המפרט בערך: AXP 2100 TBRED Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Thermalright SK-7 + Vantec ThermoFlow 80MM COMPUCASE CI-6A19 BLACK HEC 300 ) יש לי מאוורר 80 מ"מ ג'נרי. האם הוא יספיק ? אם לא איזה מאוורר אתם ממליצים? עדיף (ביותר) שיהיה שקט... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי לידי מחשב 200 ישן מאודדד...ניקיתי שיפצתי מראה עבר פירמוט הותקן win98 למרבה הפלא עובד חביב ... השאלה שלי אם אפשר לעשות לו אוברקלוק ? ;D
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בין 2 קירורי אוויר + קירור מים אחד ואשמח לשמוע מהמומחים כאן באתר, בעלי הניסיון מה עדיף. 1. Noctua NH-D15 ב 399 ש"ח או הקירור הזה: 2. https://www.bhphotovideo.com/c/product/1396144-REG/be_quiet_bk022_dark_rock_pro_4.html או הקירור הזה 3. https://www.bhphotovideo.com/c/product/1643287-REG/corsair_cw_9060044_ww_icue_h115i_rgb_pro.html/overview תודה ולילה טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עוד כמה שבועיים-שלושה גג קונה מחשב חדש ואני מעוניין לעשות OC. בינתיים השילוש הקדוש שחשבתי עליו הוא: NF7 + 2100 + Twinmos pc3200 או להחליף את הלוח אם ב 8RDA3+ החדש... הבנתי גם שאני צריך קירור טוב אז בהתחלה חשבתי על CHIEFTEC DRAGON DX-01BD ואולי אני יוסיף כמה מאווררים ג'נריים (כדאי לי?) וההטיסינק SK7+SF2. קראתי עכשיו את הביקרת על ה AeroCool DP-101 וראיתי שהוא מפיק קצת רעש אז שאלתי היא - המעבד (2100+) יכול לשרוד OC של בערך 220*11 עם הקירור הנ"ל? אם לא מה כדאי לשנות?
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-