עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bh,

יש לי מעבד 3Ghz, 775 Contact LGA המאוורר של המעבד נורא מרעיש וזה מפריע לי, קראתי פה כמה נושאים ואת הנעוץ והבנתי שהקירור BigTyphoon Cpu Cooler נחשב לטוב, ומתאים למעבד שלי. האם הקירור הזה שקט ובאמת קירור טוב ומומלץ? והאם קל להרכיב אותו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  2. Started by RPMaster,

יש לי לוח ASUS P4S533-VM ומעבד p4 2400mhz 533bus B עכשיו שאני נכנס לביוםהוא לא נותן לי לשנות את הוולטים וה באס והמכפלה... זה אפור כזה... ועוד שאלה אמרו לי שאולי יצרו את המעבד בפס יצור של 3 גיגה ורק צרבו אותו על 2.4 מה שאומר שאני יכול להעלות אותו ל 3 בקלות בלי התחממות גדולה עכשיו אמרו לי שצריך להזיז גאמפר על הלוח כדי שאני יוכל לשנות בביוס הבעיה היא שאני לא מוצא תספר למישהו יש כזה לוח אולי או יודע בערך איפה ולמה לשנות ודרך אגב אני לא משתמש בקירור מיוחד.... הסטנדרט של המחשב האם זה יכול לשרוף משהו?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  3. Started by snoopy1,

שלום לכולם! אני חדש כאן כמו שאתם רואים.... אוקיי אז ככה : יש לי AMD Sempron 2400+ 768 DDR pc3200 Geforce 6600GT ספק 480W רציתי לשאול לגבי מיקום של מאווררים, כי הטמפרטורות שאני מקבל גבוהות מדי לכמות המאווררים שיש לי במארז. יש לי מאוורר אחד קדמי שמכניס, מתחת להארד דיסק, אחד על הכרטיס מסך , אחד על המעבד, אחד מאחורה שמוציא, בספק עצמו יש לי מאוורר 120 בנוסף יש לי 2 מאווררים בצד שמאל של המארז, אחד למטה שמכניס, ואחד מעליו שמוציא.. והטמפרטורות עדיין גבוהות לדעתי.. הכרטיס מסך על 60 מעלות והמעבד על 50 מעלות, אם אני מוריד את שני המאווררים בצד שמאל הכרטיס מסך עולה ל63 מעלות בערך והמעבד ל56, מה שמפחיד זה, שאלו טמפרטורות ללא מאמץ! במאמץ הכרטיס מסך מגיע ל79 מעלות והמעבד במקס…

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  4. Started by aviran_n,

אני עומד לקנות את אחת מהמשאבות האלה לקירור מים החדש שלי המשאבות הנ"ל נראות זהות ולא מצאתי נתונים של הD5 באינטרנט והייתי רוצה שתעזרו לי לדעת מה ההבדלים בינהן ומי עדיפה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  5. ברשותי לוח של ELITE GROUP דגם N2U400-A מעבד AMD ATHLON XP 2500 BARTON וכמו כן גוף קירור......LIMBA 2000

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  6. אני לא יודע איך לעשות את האוברקלוק הזה ניסיתי לעשות כמו במדריך "אוברקלוק למעבד" לא הבנתי אני גם לא מוצא איך לנעול את הAGP וה-PCI אני רק יודע לעלות מתחים?<? לוח של ASUS CUV4X זיכרון 320mB 133mhz [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  7. שלום לעוזרים לאחר קצת משחקי OC עם הלוח הזה GA-EP35_DS4 שמתי לב שאין אפשרות לנעול את הזיכרונות ביחס של 1:1 ב-BIOS - המינימום ההתחלתי הוא - X2.5 ומעלה - האם יש למישהו נסיון בביצוע OC ללוח הזה? ???

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  8. Started by nadnad,

יש לי את המעבד הזה ואני מעוניין לבצע אוברקלוק amd authlon xp 1800 הטמפ' מעבד שלי בד"כ היא 58 מעלות... אז אני חייב מאוור אז אני כנראה אקנה את ה extreme volcano 12 הזה שעשו עליו כתבה פה... עכשיו, האם אני צריך עוד משהו כדי לבצע אוברקלוק? כלומר משהו עם מתחים או משהו כזה... כי אני לא מבין בזה ממש, או רק להעלות FSB ומתי ואיך יכול לקרות שאני לא מעלה יותר fps.?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  9. Started by tsvika,

יש לי מעבד Intel Pentium4 2.66GHz northwood בסוקט 478 מישהו יכול להמליץ לי על קירור יעיל ושקט? (לא קירור מים או גז)

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  10. Started by oron_s,

טוב אחרי קצת מחקר והשוואות הגעתי ל-3 המעומדים האחרונים. * SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 במחיר 525 ש"ח *OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 במחיר 624 ש"ח *G.SKill PC6400 1GX2 model HK CL4-4-3-5 במחיר 617 ש"ח מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  11. יש לי מחשב חדש מעבד e6600 והוספתי קירור של גיגהבייט למעבד הוא עומד על טמפ ממוצעת 38 מעלות (שני המעבדים) אבל הלוח אם מגיע לטמפ של 51-52 מעלות מה צריך להוסיף כדי שיירגע? לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 תודה

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  12. Started by esharone,

היי, החלפתי גוף קירור (היה לי את מה שמגיע עם המעבד) ל big typhoon ומארז ל nzxt lexa ואני לא רואה שינוי לטובה בטמפ' כרגע המעבד (e6600) על 40 - 39 לפעמים זה נע בסיבות ה 35 -40 בלוח אם על 45 (ds4) והדיסק הקשיח על 39, הטמפ' לא אמורות להיות יותר נמוכות? אין ממש שיפור מהקירור המקורי. אני קורא על אנשים עם טמפ' של 28 בערך במעבד כרגע אין אוברקלוק על המערכת

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  13. מחפש water block למעבד 939 של venice תודה

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  14. Started by ElemenTal,

בגלל שהרגם אותי כשאמרתי שהטמפ' שלי עם ה Q6600 + TUNIQ TOWER 120 זה 22-25 מעלות במנוחה, אני מביא תמונות מכל המקורות ואתם תגידו לי מה באמת הטמפ' שלי. EVEREST Ultimate Edition + Cote Temp http://img80.imageshack.us/img80/829/cputempow3.jpg BIOS http://img507.imageshack.us/img507/9137/biostempoo4.jpg TAT Idle http://img209.imageshack.us/img209/5606/tattemppe5.jpg TAT Load http://img209.imageshack.us/img209/3960/tatloadtempfo9.jpg אם אני מבין נכון אז מה שאתם אומרים בעצם זה שטמפ' שלי זה לא מה שרשום ב CPU ב EVEREST אלה ה CORE 1 ו CORE 2 . מה אומר ה CPU ב EVEREST ? איך אני יכול לדעת את הטמפ' הכללי שלי באמת (CPU ולא ליבות) אם זה כלל הולך ככה ? איך ב TAT אני יכול לראות את כל 4 הליב…

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  15. זה הדבר הכי מוזר שראיתי בחיים שלי... קניתי את הג'יפורס 6800 של POV התקנתי אותו ובהגדרות שלו הטמפ' שלו הוא היה על 64 מעלות בסדר... (עד כמה שזה בסדר...) באמצע משחק כבד הופיע לי מסך כחול ואיתחלתי את המחשב... ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך... ובצורה מאוד מוזרה אחרי שעדכנתי את הדרייבר הטמפ' של הכרטיס היתה של 54 מעלות הטמפרטורה צנחה ב-10 מעלות!!!!!!!!!! אף פעם לא ידעתי שעדכון דרייבר יכול להשפיע על הטמפ' של הכרטיס.... איזה מוזר!!!

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  16. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4823 קוראים לו 8700 ויש לו צינורות בנוסף למבנה הרגיל [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  17. קניתי זלמן 900 היום וניסיתי להתקין אותו אבל אני לא מוצא איפה אני יכול לחבר אותו.. יש לי 3 מקומות שמתאימים אבל כולם תפוסים.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  18. Mfr Part Number: ACALP64 Features: Extremely Quiet by Patented Fan Casing Integrated Cooling of Voltage Converters Patented Vibration Absorption Perfect Cooling Performance Easy Installation Application: All AMD Sempron(Socket 754), Athlon 64 /64 FX /64 X2 and Opteron CPUs Rated Fan Speed: 2000 RPM Power Consumption: 0.17 Amp. Air Flow: 36 CFM / 62 m3/h Bearing: Fluid Dynamic Bearing Noise Level: 0.6 Sone Thermal Resistance: 0.26°C/Watt Thermal Interface Material: Pre-applied MX-1 Paste Dimensions (WxLxH): Heat Sink: 98 x 78 x 56 mm Fan: 101 x 113 x 47.2 mm Overall: 101 x 113 x 91.7 mm Weight: 486 g הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  19. Started by thegodx,

יום טוב לכולם רציתי לברר אחת ולתמיד איפה לעזעזל נימצא היחס CPU:DDR בלוח הזה אני לא מוצא אותו בשום מקום! תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  20. Started by dv1R,

דבר ראשון המפרט שלי: amd athlon 1.7 256 ram gf 4 mx440 רציתי לדעת לכמה אני יכול לשדרג את המחשב שלי, ל2 GHZ ויותר ( אם בכלל) והוספת ראם עד ל1024, ואם אפשר גם מחירים יעזרו... תודה רבה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  21. Started by shmulikg,

האם לקחת SPARK 7+ (לא אכפת לי הרעש ) יש תקציב עד 300 ש''ח ...

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  22. Started by ברק,

מעניין אותי מה הבאנדל של היטסינק מאורר הנפוץ ביור והאם אתם מרוצים ממנו,מה הטמפרטורות שלכם וכמה רעש עושה הבאנדל? ולא אני לא איש שיווק אלא מאבטח שממש משעמם לו בשמירות אז חושב על כל מיני שטויות. לי יש את הוולקנו 12 הוא עושה את העבודה כמו שצריך. מוריד לי את הטמפרטורה של המעבד לאחר עומס ל47 מעלות וזאת על 4000 סיבובים בדקה. אני מאוד מרוצה ממנו אבל הוא רועש! שאני מעלה מעבר ל4000 יש המון רעש.

23. Started by hosham,

עשיתי אובר למעבד (המפרט בצד) ומעל 3.32 יש קצת בעיות לפעמים אני מאמין שזה בגלל התדר של הזיכרונות (העליתי להם מתח). הלוח תומך עד 667MHZ ולכן אני לא יכול להעלות לדוגמא ל-720MHZ,תקנו אותי אם אני טועה.. ז"א שהאופציה היחידה היא להשתמש ב-DOWN CLOCK לזיכרון כלומר לשים מחלק של 3.3 או פחות. אמת או לא?

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  24. Started by termister2000,

היי הכרטיס הוא של SAPPHIRE וכל פעם שאני מעלה תדרים בATI TOOL הוא מחזיר אותם ישר בחזרה... למה??? :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  25. Started by BIR,

יש לי כמה שאלות.. ברשותי הכרטיס x300 se 256 mb אני רוצה לעשות לו OC האם זה אפשרי? אני רוצה לעשות לו פתיחת צינורות. האם זה אפשרי לכרטיס הזה? אם כן אני רוצה מדריכים לשניהם.. לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עם התוכנה ATI TOOL נגיד שאפשר לעשות לו את 2 הדברים האלה למה אני יכול להפוך אותו? יש סיכוי להפוך אותו לx500 או x600 ? אשמח לקבל עזרה בנושא איך לעשות לכרטיס מסך הזה אוברקלוק והאם זה כדאי ביכלל ויראו שיפור? תודה לכול מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 460 צפיות

דיונים חדשים בפורומים