עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by spankus,

יש לי intel pentium 4 Prescott יש מאוורר עליו מקורי שלו, יש עוד שני מאווררים, אחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... המעבד יושב רוב הזמן בפעילות פשוטה על 65 C ובמאמץ לפעמים מגיע עד 73-74 C....וזה די מלחיץ אותי.. מה כדאי לעשות כדי לעזור לו להתקרר? תודה מראש, שקד.

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  2. Started by Street-Fighter,

איפה כדאי למקם מאווררים כדי לקרר את המארז הכי טוב? יש לי מארז עם פוטנציאל לעוד מאוורר אחד, מקדימה.(על המחשב יש מאוורר אחד מאחורה, איפה שלכולם יש.) אך הייתי רוצה להתקין עוד מאווררים. עם איזה מכשירים אפשר לעשות חורים ולסדר מקומות למאווררים נוספים?

3. אני מעוניין לדעת מהי מערכת הקירור המומלצת ל OC עבור המעבד המוזכר בכותרת, הבנתי שניתן להאיץ אותו לרמה של +3200 השאלה היא האם צריך קירור מתקדם יותר מהסטנדרטי שבא עם המעבד או שהסטנדרטי מספק, ואם לא מהי המהירות הנורמלית שאיתה ניתן להגיע עם הקירור הסטנדרטי ? ומהו הנזק לאורך זמן למעבד עקב היותו מואץ מעבר למהירות המוצהרת? ובנוסף האם מבחינה פיזית גוף קירור סטנדרטי של פרסקוט בתושבת 478 יתאים לאת'לון ואם כן האם הקירור של הפרסקוט יותר טוב מהקירור הסטנדרטי של האת'לון?

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  4. Started by paulyoung,

היי, איך אני בודק טמפרטורות של כרטיס מסך ומעבד בזמן מאמץ? שמתי לב שהכרטיס מתחמם קצת (נגעתי במארז) במשחק bf2

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  5. Started by Psy,

כשהמארז סגור אז טמפ' הלוח אם היא 34 מעלות אבל המעבד מגיע ל40 כשהמארז פתוח הטמפ' של הלוח אם עולה ב-10 מעלות אבל הטמפ' של המעבד יורדת ב-5 מעלות מה המצב העדיף?! האם להשאיר את המארז פתוח או סגור ?!

• 5 תגובות
    • 425 צפיות
  6. Started by Goadzilla,

אז ככה אני רוצה לשים מערכת קירור מים במחשב איך זה עובד ? האם אני יכול להתאים אחת כפי שאני רוצה? והאם זה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  7. Started by robicon,

יש לי מאורר 120 של זלמן במארז מקדימה שמכניס אוויר והבעיה שאני שם את היד לפניו אני לא מרגיש זרימת אוויר ויש לי אותו מאוורר מאחורה שמוציא אוויר ואותו אני מרגיש מצויין בדקתי בעין והוא מסתובב והוא לא מוצי אוויר מהמארז(גם את זה בדקתי שלא שמו אותו הפוך בטעות) בדקתי בספיד פאן והוא על 100 אחוז ואני לא יודע כבר מה לעשות...... יש למישהו פתרון או עצה?

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  8. Started by puma,

אני צריך בבקשה עזרה עם העידכון ביוס ועידכון לוח אם בבקשה אם מישהו יכול לתת לי את הקבצים המתאימים לי הנה הפרטים... http://rotter.name/User_files/nor/44d4cda53bd201ea.jpg

• 4 תגובות
    • 425 צפיות
  9. אז ככה : המחשב שלי מסוג פנטיום D עם לוח אם של אינטל וקרור סטוק. לאחרונה התקנתי כרטיס מסך מסוג 7600GT של EVGA מאז ההתקנה הטמפ' של המעבד עלתה מסביבות ה 48-52 (כשאני משתמש באופיס אינטרנט וכד') לטמפ' של 55-60 עבור פעילות דומה ואני אפילו לא מדבר על מאמץ מיוחד. הטמפ' של הכרטיס עצמו היא בסביבות 48-49 מעלות (שוב, לא בדקתי בזמן משחק) אז ככה, המאוור של המעבד מסתובב במהירות של 1100 RPM איך אני יכול לגרום למאורר להתסובב טיפה יותר מהר ? (איזה תוכנה טובה יש לעשות את זה דרך ה ווינדוס ולא דרך הביוס? ) מה הטמפ' שבהן כרטיס המסך שלי אמור לעבוד? והאם יש עוד דרך להוריד את הטמפ' של המעבד מבלי לפרק ולהתקין את המאורר או להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  10. Started by PCguy,

אני מאוד רוצה להתחיל עם אוברקלוקינג למעבד 3000 64ביט שלי {AMD} יש למישהו לינק לקובץ הדרכה טוב? או סתם אולי משהו רוצה להדריך אותי? חח טוב יאללה אני ימתין לכם לתשובה ביי

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  11. אני צריך גוף קירור במחיר של עד בערך 200 ש"ח, ואני רוצה לעשטת Overclock, היה לי SK7 עם TT smart fun 2. ואני רוצה בבקשה המלצה למשהו שיתן קירור דומה. והרעש פחות עקרוני. ומה דעתכם על ה- Thermaltake POLO 735? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  12. Started by niner,

האם השימוש בתוכנה מסוכן למחשב ויכול לגרום נזק?

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  13. Started by micmadrid,

שלום, אני עכשיו קונה מחשב חדש בעל מעבד E6600 ורציתי לדעת עד לאיזה מהירות מומלץ להאיץ תמעבד, אבל שלא יחמם תמחשב יותר מידי, והאם בשביל OC טוב חייב לקנות זכרון פנימי בעל מהירות 800? תודה

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  14. Started by Bh,

יש לי מעבד 3Ghz, 775 Contact LGA המאוורר של המעבד נורא מרעיש וזה מפריע לי, קראתי פה כמה נושאים ואת הנעוץ והבנתי שהקירור BigTyphoon Cpu Cooler נחשב לטוב, ומתאים למעבד שלי. האם הקירור הזה שקט ובאמת קירור טוב ומומלץ? והאם קל להרכיב אותו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  15. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אהלן אני צריך עצה מכם,המעבד שלי-2.4C GHz יושב כרגע על 3ג'יגה . אני מנסה לגרום לו לעלות יותר אבל הוא נתקע. זאת לא בעיית חום,לא בעיה של ספק כח,שמתי מחלק לזיכרון והוא עובד על 200[הוא מסוגל להגיע ל 227 מבדיקה]. מה הבעיה שלו,למה הוא לא יציב?

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  16. Started by dreamboot,

שלום יש לי GeForce 6600 של Gainward והוא על 56C במנוחה ועל 65-70C במאמץ האם זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  17. Started by Shonz,

כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי אזעקה והוא מראה לי שהמאוורר של המעבד יש לו 999 סלד במקום 3500 עכשיו המחשב וכל החלקים בו חדשים ממה זה יכול לקרות ? שיש לי רק 999 סלד?

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  18. Started by kababz,

הכסף מתחיל להגמר, ונשאלת השאלה המכרעת, אם אני קונה זכרון DDR533 כדי שאוכל להגיע לאוברקלוק רציני מבלי להתעסק עם הזכרון, לא יספיק איזה Samsung Corsiar פשוט? (הרי אני לא צריך משהו באיכות גבוהה כמו OCZ שיתמודד עם האוברקלוק טוב)

19. Started by shlomi8,

אני משחק קול אוף דיוטי עם אתם יודעים מה זה אחרי איזה 20 שניות כל האף פי אס שלי יורד זה לא היה לי לפני איזה חודשיים (רק עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי חודשיים) לאחרונה הוספתי 2 מאוררי 80 מקדימה אחד 80 בצד ואחד 120 מאחורה...המעלות שלי: כרטיס מסך:35 במנוחה 40 מאמץ מעבד 60 מנוחה מעל 70 במאמץ (אמאלהההההה) יש למישהו המלצות משהו לתקן תבעיה כי זה ניראה לי בטוח החימום...

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  20. Started by DrowNz,

שלומות חברים, אני כאן מנסה לטגן את המחשב כדי לבדוק מעלות במאמץ עם ה Prime 95, והוא פשוט מסרב להתחבר, הוא מריץ לי ארור בצורה רציפה לאחר כמה נסיונות שבו הוא אומר שהוא לא מצליח להתחבר ושזה ינסה עוד 60 דקות, משהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודות לעוזרים, DrowNz

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  21. Started by qpalzm,

הכרטיס שלי נמצא על 50 מעלות במנוחה, ו-59 מעלות במאמץ מלא ורציף. הטמפרטורות נחשבות טובות, אבל אני לא מצליח להאיץ את הליבה מעבר למהירות הנוכחית (420mhz) מבלי להתקל בארטיפקטים. מה שמוזר, כי אנשים עם כרטיס כמו שלי הצליחו להאיץ את הליבה ליותר מ-450mhz. הספק איכותי וצריכת החשמל (בדקתי) לא עולה על 240W. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 424 צפיות
  22. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם אפשר לשים את המאורר הזה על המעבד יש לי סוקט 775 http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a1357.htm

• 3 תגובות
    • 424 צפיות
  23. Started by el perro,

בוקר טוב, אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שאני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. אני בשנה האחרונה החלפתי כבר שלושה מאווררים לכרטיס מסך, תמיד בגלל אותה בעיה מעצבנת. הבעיה היא שהמאוורר מרעיש!!! וזה לא רעש של מאמץ או משהו בסגנון זה רעש של משהו מכני, כאילו המאורר נתקל במשהו בכל סיבוב שהוא עושה. וזה פשוט משגע אותי! לפני שנה החלפתי מאורר, זה הפסיק לכמה חודשים ואז זה שוב התחיל, החלפתי שוב, ושוב זה התחיל להרעיש. הפעם חשבתי להחליף למשהו יותר איכותי, אז החלפתי למאורר של zalman ואחרי חודשיים גם הוא התחיל להרעיש. אני פשוט לא מצליח לעבוד עם המחשב בצורה חלקה וזה משגע אותי. אני בדקתי את התושבת של המאורר וזה לא נראה שמשהו מפריע שם, אבל עדיין זה מרעיש. בבקשה תעזרו לי לפתור את העניין, אני משתגע.

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  24. Started by HellBoY,

מחפש מאוור או איזה שהוא קירור לכרטיס מסך הבא:GF4 ti4200-8X תודה רבה לעוזרים עד 200 שקל!

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  25. Started by a-gold,

יש לי בדלת של המארז מאורר של 60 ואני רוצה לשים שם מאורר של 80 ויש שם פתחי איורור בגודל של 60 רציתי לדעת אם זה בסדר לשים שם 80 עם חורים של 60? אם יכנס מספיק אויר ? ואם זה לא יעשה יותר מדי רעש?

• 4 תגובות
    • 424 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.