אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם אפשר לשים את המאורר הזה על המעבד יש לי סוקט 775 http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a1357.htm
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
יש לי צלעות קירור ואני רוצה לשים אותם במחשב ואני לא יודע איפה אני רוצה שגם יקרר וגם יהיה יפה.. הנה הצלעות והנה המחשב שלי..
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום , פשוט פה היה ניראלי הכי הגיוני בכול מקרה עשיתי 3dmark03 אבל שאני מסיים תבדיקה הוא לא נותן לי לראות תוצאות באתר .... כנראה בגלל שצריך גרסה בתשלום מה לעשות ? איפה אני יכול למצוא תוצאות ? חיפשתי בגוגל ואיפה לא ...
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
היום,הרצתי ל 9200SE שלי ATI TOOLS הוא הגיע מ 200 ל 260 (ע"י FIND MAX CORE) ואז עשה לי שגיאה וקולות פאם פאם אחרי שעשיתי ABORT אז סגרתי את התוכנה , האם ה OC נשמר כאילו זה יהיה על 260? באותה הזדמנות מהי הגירסא הכי חדשה לתוכנה לא BETA אני משתמש ב 0.24-זה הכי חדש?
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הכרטיס לפני כחודש והחלטתי ששוה לי לפתוח לכרטיס צינורות ולהפוך אותו לשווי רמה כמו ה-6800GT. הורדתי את התוכנה RivaTuner עשיתי את כל הצעדים שרשומים במדריך הנ"ל [בערך]: http://www.aoaforums.com/forum/aoa-faq/32005-overclocking-your-nvidia-6800-6800le-ddr.html בקיצור הגעתי לקטע של הפתיחת צינורות ולא הבנתי מה צריך לעשות, שאלתי גם עוד מישהו והוא אמר שכנראה איי אפשר.. האם זה נכון, אני לא יכול לפתוח לו צינורות? הינה תמונות: החלק שיותר למטה: תודה רבה לכל העוזרים!!. ועוד משהו שקשור לאוברקלוקינג.. נניח ואני עושה אוברקלוקינג לכרטיס, איך אני צריך לעשות אותו, להעלות 10 הרץ לליבה ו-10 לזיכרונות ז"א נגיד בהתחלה שיהיה 1010 [במקום 1000] ו-360 למעבד [במקום 350] או …
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
המאוורר סטוק של הE6300 שלי משנה מהירויות כל הזמן! למה זה ככה? האם הלוח אם שלי עושה את זה אוטומטית בהתאם לחום של המעבד? כלומר כאשר מתחמם המעבד אז הלוח מעלה את מהירות המאוורר וכאשר מתקרר מוריד ? או שזה פאק במאוורר ??? הלוח אם שלי הוא גי'גהבייט DS4 . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
intel pentium 4 2.0 ghz 478p 512 cach 100mhz fsb 400 mhz bus northwood intel motherboard d850mv chipset i850 southbridge ich2 geforce fx 5500 agp x4 128mb samsung 128x2 rdram 400mhz maxtor 40gb יש מצב ל-OC??
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בלוק קירור מים למעבד core 2 due ומחשפש שירטוט למרחק וגול של חורים לשלוט775 תודה
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום, חשבתי על דרכים לקרר את המעבד הזה, והייתי רוצה שזה יהיה שקט. אז הסתכלתי בחנויות, ומצאתי את זה : THERMALTAKE SONICTOWER http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=cl-p0071&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 השאלה שלי, האם גוף החימום הזה לבדו יקרר את המעבד בצורה מספקת, או שכדאי שאני אקנה לזה מאוורר, או איזה קומבו אחר לחלוטין, כמו זה: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 אני לא מתכנן אוברקלוק, והלוח שלי הוא Abit NF7
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
כמו הBIGWATER 735.. ?
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 100/200 64 mega רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות לו אוברקלוק ואם כן עם איזו תוכנה אני עושה זאת ועד לאן אני יכול להגיע איתו
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מהי מערכת הקירור המומלצת ל OC עבור המעבד המוזכר בכותרת, הבנתי שניתן להאיץ אותו לרמה של +3200 השאלה היא האם צריך קירור מתקדם יותר מהסטנדרטי שבא עם המעבד או שהסטנדרטי מספק, ואם לא מהי המהירות הנורמלית שאיתה ניתן להגיע עם הקירור הסטנדרטי ? ומהו הנזק לאורך זמן למעבד עקב היותו מואץ מעבר למהירות המוצהרת? ובנוסף האם מבחינה פיזית גוף קירור סטנדרטי של פרסקוט בתושבת 478 יתאים לאת'לון ואם כן האם הקירור של הפרסקוט יותר טוב מהקירור הסטנדרטי של האת'לון?
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
-
חיפשתי אפשרות כזאת בביוס ואני לא מוצא יש אולי דרך אחרת או שיש מקש שפותח לי אפשרויות מתקדמות בביוס?? ואם כן אז מה?? תודה למי שיענה לי!! נ.ב הדגם של הלוח הוא ms9367e
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אז ככה : המחשב שלי מסוג פנטיום D עם לוח אם של אינטל וקרור סטוק. לאחרונה התקנתי כרטיס מסך מסוג 7600GT של EVGA מאז ההתקנה הטמפ' של המעבד עלתה מסביבות ה 48-52 (כשאני משתמש באופיס אינטרנט וכד') לטמפ' של 55-60 עבור פעילות דומה ואני אפילו לא מדבר על מאמץ מיוחד. הטמפ' של הכרטיס עצמו היא בסביבות 48-49 מעלות (שוב, לא בדקתי בזמן משחק) אז ככה, המאוור של המעבד מסתובב במהירות של 1100 RPM איך אני יכול לגרום למאורר להתסובב טיפה יותר מהר ? (איזה תוכנה טובה יש לעשות את זה דרך ה ווינדוס ולא דרך הביוס? ) מה הטמפ' שבהן כרטיס המסך שלי אמור לעבוד? והאם יש עוד דרך להוריד את הטמפ' של המעבד מבלי לפרק ולהתקין את המאורר או להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום לכם חברים!!!! מה אתם חושבים איזה גוף קרור טוב??? PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או ZALMAN VF700-AlCu או שמשהו אחר אתם חושבים???.. תודה רב על עזרתכם!!!!!
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד. אני מתכנן להחליף בקרוב את הלוח אם (ג'יגבייט?), מעבד (E2140 ) וכרטיס מסך (X1950). כרגע יש לי פריזר 7 פרו, כדאי להחליף אותו בקירור מים? האם כדאי לחבר גם את הכרטיס מסך למערכת? והאם אני אטצרך להתאים מחדש את הבלוק לכרטיס כאשר אני מחליף ? ניתן גם לקרר HDD עם הקירור מים ? צריך לחבר גם את הצ'יפסט ? המטרה שלי היא ביצועים (OC לכל דבר שיכול להמהיר אותו- עד קצה גבול היכולת) ושקט (חולה על שקט) כאשר הדגש הוא קודם על השקט. אשמח לקבל מענה לשאלותי.... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
יש לי תקציב נחמד להוסיף קצת דברים למחשב מה שיותר מעניין אותי זה אוברקלוק תאמת תעזרו לי בבקשה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן כמו שאתם רואים.... אוקיי אז ככה : יש לי AMD Sempron 2400+ 768 DDR pc3200 Geforce 6600GT ספק 480W רציתי לשאול לגבי מיקום של מאווררים, כי הטמפרטורות שאני מקבל גבוהות מדי לכמות המאווררים שיש לי במארז. יש לי מאוורר אחד קדמי שמכניס, מתחת להארד דיסק, אחד על הכרטיס מסך , אחד על המעבד, אחד מאחורה שמוציא, בספק עצמו יש לי מאוורר 120 בנוסף יש לי 2 מאווררים בצד שמאל של המארז, אחד למטה שמכניס, ואחד מעליו שמוציא.. והטמפרטורות עדיין גבוהות לדעתי.. הכרטיס מסך על 60 מעלות והמעבד על 50 מעלות, אם אני מוריד את שני המאווררים בצד שמאל הכרטיס מסך עולה ל63 מעלות בערך והמעבד ל56, מה שמפחיד זה, שאלו טמפרטורות ללא מאמץ! במאמץ הכרטיס מסך מגיע ל79 מעלות והמעבד במקס…
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את אחת מהמשאבות האלה לקירור מים החדש שלי המשאבות הנ"ל נראות זהות ולא מצאתי נתונים של הD5 באינטרנט והייתי רוצה שתעזרו לי לדעת מה ההבדלים בינהן ומי עדיפה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך, למעבד ולזיכרונות. רציתי לדעת אם התוצאה שקיבלתי ב3DMARK 2006 סבירה או יותר לכרטיס מסך שלי אז המערכת שלי היא: processor: C2D E6600 2.4 @ 3.3 @ regular VOLTAGE @ stock memory: OCZ XTC Platinum 800 mhz @ 733 mhz timing: 4-4-4-12 1T @ regular VOLTAGE @ heatsink vga: nvidia geforce 7600 GT gigabyte 256 mb passive cooling 560/700 @ 631/750 @ stock cooling motherboard: MSI P6N SLI (MS-7350) with chipset: nForce650i-SLI התוצאה שקיבלתי ב3DMARK 2006 היא 3635. והאם הOC שביצעתי עם קירור STOCK הוא טוב? התוצאה שאני מקבל בSUPER PI כשאני מריץ על 1M היא 16.375S
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לעשות את האוברקלוק הזה ניסיתי לעשות כמו במדריך "אוברקלוק למעבד" לא הבנתי אני גם לא מוצא איך לנעול את הAGP וה-PCI אני רק יודע לעלות מתחים?<? לוח של ASUS CUV4X זיכרון 320mB 133mhz [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-