עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עכשיו שהמעבד יחסית קר ועל 35 מעלות ו 42 במאמץ. אני רוצה לעשות OC למעבד. יש לי זכרונות DDR2 1GB של קינגסטון ולוח של GIGABYTE 945P-G ניסיתי לראות בביוס מה קורה לפני שאני מתחיל להעלות מהירות . כרגע הזכרונות עם יחס 3:4 ומהירות 266MHZ (לפי CPU-Z) זה טוב ? אני לא מצליח לראות אפשרויות נעילה ל PCI E ול PCI רגיל ונעילת מתחים למעבד. אני מפחד להתחיל ככה וישר להעלות מהירות למעבד. ממה כדאי להתחיל ? האם יש אפשרות של תוכנה שתעשה הכל דרך מע' ההפעלה ? קראתי ב"חיפוש" ולא מצאתי תשובות מדוייקות בשבילי.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  2. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם אפשר לשים את המאורר הזה על המעבד יש לי סוקט 775 http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a1357.htm

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  3. Started by el perro,

בוקר טוב, אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שאני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. אני בשנה האחרונה החלפתי כבר שלושה מאווררים לכרטיס מסך, תמיד בגלל אותה בעיה מעצבנת. הבעיה היא שהמאוורר מרעיש!!! וזה לא רעש של מאמץ או משהו בסגנון זה רעש של משהו מכני, כאילו המאורר נתקל במשהו בכל סיבוב שהוא עושה. וזה פשוט משגע אותי! לפני שנה החלפתי מאורר, זה הפסיק לכמה חודשים ואז זה שוב התחיל, החלפתי שוב, ושוב זה התחיל להרעיש. הפעם חשבתי להחליף למשהו יותר איכותי, אז החלפתי למאורר של zalman ואחרי חודשיים גם הוא התחיל להרעיש. אני פשוט לא מצליח לעבוד עם המחשב בצורה חלקה וזה משגע אותי. אני בדקתי את התושבת של המאורר וזה לא נראה שמשהו מפריע שם, אבל עדיין זה מרעיש. בבקשה תעזרו לי לפתור את העניין, אני משתגע.

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  4. Started by tsvika,

יש לי מעבד Intel Pentium4 2.66GHz northwood בסוקט 478 מישהו יכול להמליץ לי על קירור יעיל ושקט? (לא קירור מים או גז)

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  5. Started by zzrxox,

אני כרגע על 3.2 יחס של 1:1 עם הזכרונות FSB של 400,ניסיתי לעלות ל - 440 ,העלתי מתחים למעבד ( 1.465 ) ולזכרונות ( 2.15 ) ואת התזמונים שיניתי ל - 5-5-5-15 ולא מצליח לעשות POST .

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  6. קניתי זלמן 900 היום וניסיתי להתקין אותו אבל אני לא מוצא איפה אני יכול לחבר אותו.. יש לי 3 מקומות שמתאימים אבל כולם תפוסים.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  7. Started by Ezu,

שלום לכולם, יש לי מעבד amd 3800+ dual שלא הצלחתי להפעיל את תוכנת CnQ אני רוצה להשתמש בתוכנת rmclock יש איזה סיכון למעבד? דברים חשבוים שצריך לדעת? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  8. Started by skr,

אז ככה איזה קירור הכי טוב למעבד אתם ממליצים ב 200-300 ש"ח? ולגבי בחירת הקירור אני קונה את הE4400 ומתכוון לעשות לו OC....

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  9. Started by hosham,

עשיתי אובר למעבד (המפרט בצד) ומעל 3.32 יש קצת בעיות לפעמים אני מאמין שזה בגלל התדר של הזיכרונות (העליתי להם מתח). הלוח תומך עד 667MHZ ולכן אני לא יכול להעלות לדוגמא ל-720MHZ,תקנו אותי אם אני טועה.. ז"א שהאופציה היחידה היא להשתמש ב-DOWN CLOCK לזיכרון כלומר לשים מחלק של 3.3 או פחות. אמת או לא?

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  10. Started by BIR,

יש לי כמה שאלות.. ברשותי הכרטיס x300 se 256 mb אני רוצה לעשות לו OC האם זה אפשרי? אני רוצה לעשות לו פתיחת צינורות. האם זה אפשרי לכרטיס הזה? אם כן אני רוצה מדריכים לשניהם.. לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עם התוכנה ATI TOOL נגיד שאפשר לעשות לו את 2 הדברים האלה למה אני יכול להפוך אותו? יש סיכוי להפוך אותו לx500 או x600 ? אשמח לקבל עזרה בנושא איך לעשות לכרטיס מסך הזה אוברקלוק והאם זה כדאי ביכלל ויראו שיפור? תודה לכול מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  11. בפעם הראשונה אני רוצה לעשות המהרה למעבדשלי כמה שניתן לנצל מהמערכת שלי והאם בכלל ניתן !!! המפרט שלי ........... Thermaltake Silent PurePower 470Watt : ספק amd 3000 64 bit 939 : מעבד Thermalright XP-120 : קירור למעבד msi k8n neo2 platinum idetion : לוח אם Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail : כרטיס מסך adata 1024 512x2 400 mhz : זיכרונות asus dvdrw : צורב lg cdrom x52 : סידירום Sunbeam Transformer: מארז logitech x 530 : רמקולים wd 160gb :דיסק קשיח Samsung SyncMaster 930B מסך איזה תוכנות אני צריך ואיזה נתונים צריך להביא לכם בשביל להתחיל הקירור שלי כולל מאוור 120 מ"מ והאם בכלל ההמהרה תעזור ותישפר את הביצועים של המחשבמשחה החליפו לי בחנות לפני שלושה חודשים בער…

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  12. איזה לוח יותר טוב ל OC? עזבו את העניין של היציבות וכו' וכו' ש ASUS יותר טוב.. OC נטו! תודה

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 100/200 64 mega רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות לו אוברקלוק ואם כן עם איזו תוכנה אני עושה זאת ועד לאן אני יכול להגיע איתו

14. שלום לכולם. ברצוני לעשות אוברקלוקינג לא גדול למעבד, אני יודע שהוא לא ממש בנוי לזה אבל בכל מקרה אני רוצה לנסות מה יצא מזה. מעולם לא עשיתי את זה אז אשמח להסבר מ 0. המפרט שלי מצורף בתמונות. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. קירור סטוק, מארז וספק HEC 400TRT [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  15. Started by robicon,

יש לי מאורר 120 של זלמן במארז מקדימה שמכניס אוויר והבעיה שאני שם את היד לפניו אני לא מרגיש זרימת אוויר ויש לי אותו מאוורר מאחורה שמוציא אוויר ואותו אני מרגיש מצויין בדקתי בעין והוא מסתובב והוא לא מוצי אוויר מהמארז(גם את זה בדקתי שלא שמו אותו הפוך בטעות) בדקתי בספיד פאן והוא על 100 אחוז ואני לא יודע כבר מה לעשות...... יש למישהו פתרון או עצה?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  16. אני מנסה לעשות OC ללידטק 6800 ... אני מעלה קצת הרצים ולוחץ TEST הוא עושה לי FAILED כי העלתי ביותר מדיי וצריך להוריד בקצת..אני כולה העלתי ב5 הרצים ...מה הבעייה פה ? תעזרוו !!!

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  17. Started by bentzi,

שלום! ברשותי xfx geforce 6600GT עכשיו רציתי לדעת האם הטמפ' 60C טובה לכטיס מסך ועוד לא בזמן מאמץ, אם לא, איך אפשר לקרר אותו?

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  18. Started by alex28,

שלום לכם חברים!!!! מה אתם חושבים איזה גוף קרור טוב??? PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או ZALMAN VF700-AlCu או שמשהו אחר אתם חושבים???.. תודה רב על עזרתכם!!!!!

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  19. Started by galCool,

הקירור הזה טוב? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3073

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  20. יש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל, וקראתי את הכתבה פה עליו שרק היללה ושיבחה אותו, אבל באיזשהי ביקורת מחול קראתי שהוא לא טוב לאוברקלוק מה דעתכם? יחזיק אוברקלוק ?...

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  21. Started by niner,

האם השימוש בתוכנה מסוכן למחשב ויכול לגרום נזק?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  22. האם אלו טמפרטורות סבירות או לא? החלפתי את המשחה שקיבלתי איתו ב MX-1 ואלו הטמפ. האם הוא צריך להיות יותר קר?

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  23. Started by ronma1,

יש לי מעבד שבזמן האחרון לא מספק מן הסתם (2.4 HT עם ליבת נורטווד) עכשיו המחשב של DELLדגם OPTIPLEX GX270 עם ביוס של פוניקס (לפי מה שהבנתי ממה שכתוב שם למעלה ) ניסיתי להכנס לביוס ולמצוא את ההגדרות של הOC אבל אין לי כלום כאילו זה נעול... או שאין כזאת אפשרות למישהו יש מושג מה לעשות או לאן להיכנס? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 454 צפיות
  24. Started by אמתי,

תקשיבו אני צריך מדריך איך לעשות oc למעבד ולזכרונות ללוח אם p35c s3

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  25. Started by za-david,

חברים החלפתי את המאוורר שלי למעבד ומאז הטמפרטורה המזוהה של המאוורר שלי לא נכונה בביוס אני רואה שהטמפרטורה לא הגיונית (78 מעלות בזמן עבודה רגיל בלי משחקים אחרי שיוצאים ממשחק זה הרבה יותר)בכלל ברמה שמעבד היה נשרף כבר עכשיו אני אומר מראש שהמאוורר מותקן בצורה נכונה ויש משחה טרמית בין המאוורר למעבד ובטמפרטורות שהוא מראה לי אחרי משחקים אין מצב שהמעבד לא נשרף לכן המסקנה שלי היא שהטמפרטורה שאני רואה שגוייה. תודה מראש לכל הפותרים!!!

• 1 תגובה
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים