אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
טוב קודם כל אני יודע שהלוח לא בדיוק מעולה לOC וגם המאוורר של המעבד הוא סטוק וגם הספק גנרי אבל רק לצורך Oblivion אני רוצה לנסות לעשות OC למעבד לפי מה שאני זוכר 2400 יכול להגיע לבערך רמה של 2800 על מאוורר בסיסי ואני מקווה להגיעה לזה הכשיו שהטמפרטורות בחוץ מתחילות לרדת (פתחתי תדלת של המארז בקיץ) הכשיו אני מקווה שאפשר לעשות את זה בלי לשנות מתחים כי אני לא רוצה ליתעסק בOC מורכב אלה בOC פשוט דרך תוכנה בכל מיקרה אני נוב בOC ורק פה ושם עשיתי ניסוים קטנים ובאחרון לפני כמה חודשים היתי צריך לאפס תביוס כי עשיתי משהו לא נכון בכל מיקרה המיפרט שלי בצד ואם צריך OC גם לכרטיס או זיכרונות וזה OC שנוב יכול ליסתדר איתו אז תמליצו ותסבירו לי בבקשה ותיזכרו שזה מיועד רק לOblivion שי…
-
- 4 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום כולם אני מצרף תמונה מתוכנת EVEREST המציגה את כל המפרט שלי ומידע הדרוש כדי לדעת אם אפשר לעשות המהרה או לא.. יש לי לוח אם שם אינטל, דבר המהווה בעיה מאחר והלוח נעול להמהרה...יש דרך אחרת כלשהי להמהיר??? דבר שני, יש לי קירור של זלמן 7000A נראה לכם שהוא יכול לתמוך באוברקלוקינג? (אני מעוניין להגיע להמהרה של בערך 3.5) אם לא מה מומלץ שאיכותי ולא מאוד יקר (מעדיף איכות על מכיר) בנוגע לאיוורור זלמן שלי, המהירות המקסימלית שלו היא 2400 RPM, יש אפשרות לשחק עם המתח למאוורר ולהביא אותו לRPM גבוה יותר מבלי לפגוע בו?? שלישית, אני משותת בין פורומים מזה כחודש וקראתי הרבה דברים לאורך ולרוחב, קראתי שמומלץ לשייף קלות את פני המגע של צלעות הקירור על מנת ליצור שטח חלק ככל הניתן ברמה המולקולרית…
-
- 6 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שבודקת טמפרטורות ומקצועית לבדיקת כרטיס מסך הן במזמן מאמץ והן לא במאמץ, יודה לכם אם תוכלו לעזור לי בזה אני צריך תוכנה אמינה אשר אומרת את המעלות באמת... בגלל שאני רוצה להכין את הכרטיס לOC אז אני רוצה לדעת מה מעולותיו...
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
יש אצלי מעבד סלרון 1700 מגה הרץ (חרטה) והחום שלו ללא מאמץ 42 ועם מאמץ הוא מגיע 50 ואני מפחד שהוא ישרף ואם אפשר אתם יכולים להמליץ לי על גוף קירור טוב למעבד עצמו והמחשב נקי מאבק והחוטים מסודרים תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עצה מכם,המעבד שלי-2.4C GHz יושב כרגע על 3ג'יגה . אני מנסה לגרום לו לעלות יותר אבל הוא נתקע. זאת לא בעיית חום,לא בעיה של ספק כח,שמתי מחלק לזיכרון והוא עובד על 200[הוא מסוגל להגיע ל 227 מבדיקה]. מה הבעיה שלו,למה הוא לא יציב?
-
יש לי לוח ASUS P4S533-VM ומעבד p4 2400mhz 533bus B עכשיו שאני נכנס לביוםהוא לא נותן לי לשנות את הוולטים וה באס והמכפלה... זה אפור כזה... ועוד שאלה אמרו לי שאולי יצרו את המעבד בפס יצור של 3 גיגה ורק צרבו אותו על 2.4 מה שאומר שאני יכול להעלות אותו ל 3 בקלות בלי התחממות גדולה עכשיו אמרו לי שצריך להזיז גאמפר על הלוח כדי שאני יוכל לשנות בביוס הבעיה היא שאני לא מוצא תספר למישהו יש כזה לוח אולי או יודע בערך איפה ולמה לשנות ודרך אגב אני לא משתמש בקירור מיוחד.... הסטנדרט של המחשב האם זה יכול לשרוף משהו?
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
הכסף מתחיל להגמר, ונשאלת השאלה המכרעת, אם אני קונה זכרון DDR533 כדי שאוכל להגיע לאוברקלוק רציני מבלי להתעסק עם הזכרון, לא יספיק איזה Samsung Corsiar פשוט? (הרי אני לא צריך משהו באיכות גבוהה כמו OCZ שיתמודד עם האוברקלוק טוב)
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
יש לי ספק 400 w אם מאוורר רועש האם מוכרים מאווררים לספקים שהם שקטים יותר?
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
רציתי לעשות אוברקלוק למעבד , ורציתי לדעת על כמה מומלץ לשים וכמה ואיך להוסיף וולטז'
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
איך הסטפינג PQXFA של בארטון 2500+ מבחינת OC, ופליטת חום?
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
המאוורר סטוק של הE6300 שלי משנה מהירויות כל הזמן! למה זה ככה? האם הלוח אם שלי עושה את זה אוטומטית בהתאם לחום של המעבד? כלומר כאשר מתחמם המעבד אז הלוח מעלה את מהירות המאוורר וכאשר מתקרר מוריד ? או שזה פאק במאוורר ??? הלוח אם שלי הוא גי'גהבייט DS4 . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 410 צפיות
-
-
השתמשתי במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan ד"א מדריך מעולה!!!!!! עכשיו אני לא יודע לאן לחבר את זה בלוח האם שלי!!! הלוח שלי הוא : A8N-SLI Deluxe קישור לדף היצרן: http://www.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-d/overview.htm# ממש תודה למי שיעזור!!!! ואם כבר אני כותב.....הלוח אם שלי ב-44-46 מעלות......הבנתי שזה גבוה..... הוספת מאוורר בתוך המארז תפתור את הבעיה???? תודה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כמו זה...למה אני מרגיש מסכן עם מחשב כזה... בקשה בלי תגובות לקנות מחשב כי אין לי כסף למחשב חדש!!
-
יש לי הגדרות של הBios אפשרות לחכבות את המאווררים כשהמחשב נכנס למצב Sleep mode... זה מותר, זה יפגע איך שהוא במעבד או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
Super Silent 4 Ultra TC יש לי מעבד ישן של פנטיום 4 נורטווד 1.6 mhz כרגע יש את הקירור הרגיל של אינטל מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום, חשבתי על דרכים לקרר את המעבד הזה, והייתי רוצה שזה יהיה שקט. אז הסתכלתי בחנויות, ומצאתי את זה : THERMALTAKE SONICTOWER http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=cl-p0071&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 השאלה שלי, האם גוף החימום הזה לבדו יקרר את המעבד בצורה מספקת, או שכדאי שאני אקנה לזה מאוורר, או איזה קומבו אחר לחלוטין, כמו זה: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 אני לא מתכנן אוברקלוק, והלוח שלי הוא Abit NF7
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
יש לי שאלה או יותר נכון אני צריך עזרה יש לי מסך LCD של IBM ממחשב נייד ישן הייתי רוצה לדעת אם יש איזו שהיא דרך לחבר אותו לכרטיס מסך רגיל כלומר אני יודע שאפשר כי אמרו לי שיש לזה מדריך אבל לא זוכרים איפה ראו אותו בקיצור עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך MX 440 128MB CORE:310@354 MEMORY:364@400 אני לא בטוח במהירויות סטוק כי זה אחרי שעשיתי לריבה טיונר DEFAULTS... עכשיו אני נוגע גם מאחורי הליבה וגם על ההיט סינק והם לא חמים כל כך...(אפשר לגעת כמה שרוצים) אבל שאני מתחיל לשחק בניד פור ספיד אנדרגרואונד 2 על האיכות הכי גבוהה אז יש המון תקיעות! אם מישהו יודע למה ויכול לעזור אני ישמח מאוד תודה מראש יונתן 8)
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
יש לי בתוך המארז מאוורר רק למעבד + לספק כח ועל הכ. מסך אחד קטנצ'יק... אני רוצה לקנות מאוורר למארז שאני אשים מאחורה, שיהיה מספיק גדול ושקט... יש הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
יש לי 4GB kingston 800mhz (1X4) עכשיו אני מתכנן OC בהמשך ואני צריך קירור לזכרונות שלי אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב לזכרונות תודה
-
- 4 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לקנות קירור לצ'יפסט (נורט ברידג') ושמתי עין על שני מוצרים... עכשיו יש לי מותקן על המעבד היטסינק Evercool Silver Knight WC-601 אבקש לדעת אם אחד מהפתרונות קירור יוכל להתאים ואיזה (מבחינת גודל) זה הקירור של המעבד: ואלו שני הפתרונות קירור : Extreme Spirit והשני : Extreme Spirit 2 והנה תמונה ללוח אם : תודה לכל העוזרים!!!!
-
- 3 תגובות
- 410 צפיות
-
-
כשהמארז סגור אז טמפ' הלוח אם היא 34 מעלות אבל המעבד מגיע ל40 כשהמארז פתוח הטמפ' של הלוח אם עולה ב-10 מעלות אבל הטמפ' של המעבד יורדת ב-5 מעלות מה המצב העדיף?! האם להשאיר את המארז פתוח או סגור ?!
-
- 5 תגובות
- 410 צפיות
-
-
זו המערכת שלי, הגיעה אתמול סהכ כולל הביג ווטר 850 (שאין לי תמונה פה)
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
הקירור הזה טוב? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3073
-
- 4 תגובות
- 410 צפיות
-
-
האם אלו טמפרטורות סבירות או לא? החלפתי את המשחה שקיבלתי איתו ב MX-1 ואלו הטמפ. האם הוא צריך להיות יותר קר?
-
- 4 תגובות
- 410 צפיות
-