עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. העלתי את ה fsbל 240. amd64bit2000@2400 ואני רוצה להמהיר את הזכרון לאותה מהירות. הזכרון הוא Samsung pc 3200, עם מתח של 2.7 וולט כיצד ממהירים את הזכרונות? לא מצאתי אפשרות בלוח. מי שיכול לעזור אני אודה לו מאוד

2. מעבד: C2D E6300 לוח אם: Asus P5B

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  3. Started by weamir,

לכרטיס 6600 GT שכבר יש עליו מאוורר.

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  4. הזמנתי בהתחלה את האנרמקס 80 מ"מ אבל היה חסר אז לקחתי את הנ"ל,לפי המפרט שלו הוא גם חזק יותר מהאנרמקס 92 מ"מ. דרך אגב המאוורר ל-Thermalright SP97 for AMD . איך הוא? אין לו בורר מהירות אבל יש לי את ה-XASER 3 אז יש לי את הפאנל השאלה אם הוא ישלוט עליו או שאין אפשרות?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  5. Started by segevgabay,

שלום רציתי לדעת באיזה קפיצות אני צריך להעלות את המעבד שלי ב5-10 MHZ? ובאיזה שלב אני מעלה מתח למעבד? תודה...

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  6. Started by skullfacer,

תקשיבו יש לי Q6600 ויש לי תמאורר הזה http://tms.co.il/product/3010 כמה אני יכול להוציע מהמעבד? והמאוורר הזה ביכלל טוב?? אם כן מה יותר טוב זה או Zalman 9500

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

תנו הצצה במפרט ותגידו לי אם אפשרי רק אתקן את המפרט יש לי ספק 430W של טרמלטייק עריכה הזכרונות בתדר 667

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  8. Started by Jeka90,

יכול להיות שזאת הטמפ' של המעבד שלי? לא עשיתי שום OC והקירור רגיל, זה שבא ביחד עם המעבד. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  9. אז ככה, אני חדש (מאוד) בקטע, ומאוד מעניין אותי. אני רוצה להתקין שני מאווררים על המארז, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. רציתי לדעת איזה מאווררים אתם ממליצים, איזה מיקום מומלץ במארז? מאיפה אני מקבל את המתח? האם המחשב מסוגל לתת לי את המתח לכמה מאווררים....?? תודה...

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  10. עכשיו שהמעבד יחסית קר ועל 35 מעלות ו 42 במאמץ. אני רוצה לעשות OC למעבד. יש לי זכרונות DDR2 1GB של קינגסטון ולוח של GIGABYTE 945P-G ניסיתי לראות בביוס מה קורה לפני שאני מתחיל להעלות מהירות . כרגע הזכרונות עם יחס 3:4 ומהירות 266MHZ (לפי CPU-Z) זה טוב ? אני לא מצליח לראות אפשרויות נעילה ל PCI E ול PCI רגיל ונעילת מתחים למעבד. אני מפחד להתחיל ככה וישר להעלות מהירות למעבד. ממה כדאי להתחיל ? האם יש אפשרות של תוכנה שתעשה הכל דרך מע' ההפעלה ? קראתי ב"חיפוש" ולא מצאתי תשובות מדוייקות בשבילי.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  11. מה אפשר לעשות במחיר הזה? חשבתי על אלה 1. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=202&products_id=3514 2. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=202&products_id=4137 http://www.bytesizedreviews.com/index.php?rev_id=290&page=1&action=reviews 3. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=202&products_id=20704

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  12. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוכש כרגע מעבד ולוח חדשים 775 האם הקירור ל775 שונה ? או שהגודל זהה ואפשר לקרר אותו עם כל פתרונות הקירור שיש בנושא הדביק? כי רציתי לקרר את המעבד הקודם שלי עם : thermalright slk-947u+enermax 92mm

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  13. Started by gania23,

יש לי את הכרטיס BFG Geforce 7800 GS OC עכשיו הכרטיס כפי ששמים לב כבר מואץ עכשיו רציתי לדעת עם כדיי לעשות לו אוברקלוק ועם כן אז איך עושים את זה ועם זה יישפר לי את הכרטיס בצורה משמעותית... תודה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  14. Started by eyaffe,

לוח ASUS P5AD2 מעבד אינטל P4 3GHZ 530 זכרונות OCZ 2GB 800MHZ הכי רחוק שהגעתי ב OC זה 250 באס. האם להעלות את התדר של הזכרונות ליותר מ 250 או להשאר במחלק 1:1 ? ניסיתי להעלות מתח למעבד אבל הוא לא זז מ 250 יש למישהו רעיון איך להזיז אותו יותר מהר ? תודה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  15. Started by adamg,

לפני שניקיתי את המאורר של המעבד, המחשב היה עולה ואחרי כמה זמן היה מתכבה והייתה נשמעת הזעקה. רציתי לדעת איפה נקבעת הטמפ' הזו שבה המע' קורסת, וכיצד המחשב יודע מה מתאים למעבד שלי ? - האם יש טמפ' קריסה גם ללוח אם ולדיסק הקשיח?

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  16. שאלה לגבי מאוררים לכ.מסך ARCATIC VS ZALMAN שלום יש ברשותי SAPPHIRE ATI RADION X800 PRO R420 האם הדגם של ארקטיק Arctic-Cooling ATI Silencer 4 מתאים לכרטיס מסך של חברת SAPPHIRE ומה יותר טוב מבחינת רעש וטמפ' ארקטיק או זלמן בתודה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  17. Started by spankus,

יש לי intel pentium 4 Prescott יש מאוורר עליו מקורי שלו, יש עוד שני מאווררים, אחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... המעבד יושב רוב הזמן בפעילות פשוטה על 65 C ובמאמץ לפעמים מגיע עד 73-74 C....וזה די מלחיץ אותי.. מה כדאי לעשות כדי לעזור לו להתקרר? תודה מראש, שקד.

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  18. Started by Itzik 007,

יש לי בתוך המארז מאוורר רק למעבד + לספק כח ועל הכ. מסך אחד קטנצ'יק... אני רוצה לקנות מאוורר למארז שאני אשים מאחורה, שיהיה מספיק גדול ושקט... יש הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  19. Started by gshhar,

ועד לאיזה מתח אפשר להעלות? המפרט שלי: NF7-SL V2 בארטון 2500 MOBILE Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Antec TruePower 430 Watt Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan אני עומד כרגע על 214*11 2350MHZ טמפ' במאמץ 44 ואם אני לא מעלה את המתח לזכרונות (העלתי בדרגה אחת) אז המחשב לא מחזיק לי. המתח למעבד 1.675 (וגם במתח גדול יותר המחשב לא החזיק) את התיזמונים של הזכרונות גם העלתי אבל את היחס של הזיכרון או משהו כזה השארתי אל AUTO - מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק ואך לשחק איתו?

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  20. Started by eli_a2006,

באתר של Thermalright לא רשום בכלל את הכרטיס שלי ואני חושב שהם לא מעדכנים אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה תודה לכל העוזרים אלי.

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  21. Started by poltergeits,

פרטים נוספים : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  22. Started by robicon,

יש לי מאורר 120 של זלמן במארז מקדימה שמכניס אוויר והבעיה שאני שם את היד לפניו אני לא מרגיש זרימת אוויר ויש לי אותו מאוורר מאחורה שמוציא אוויר ואותו אני מרגיש מצויין בדקתי בעין והוא מסתובב והוא לא מוצי אוויר מהמארז(גם את זה בדקתי שלא שמו אותו הפוך בטעות) בדקתי בספיד פאן והוא על 100 אחוז ואני לא יודע כבר מה לעשות...... יש למישהו פתרון או עצה?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  23. שלום. יש ברשותי 2 סטיקים של Kingston DDR400 CL3 512MB אני יודע שזה זכרון שלא מתאים לאובר, אבל זה מה יש אני הולך להוריד את המהירות ל-333 ע"מ שאוכל להגיע ל-250 FSB..... השאלה היא, אם אני מוריד את המהירות, אפשר לקצץ בתזמונים ל-2.5? או שהאובר "יפצה" על ההורדה של המהירות ולא אוכל להגיע ל-CL2.5 ?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  24. לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.

25. Started by galCool,

הקירור הזה טוב? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3073

• 4 תגובות
    • 462 צפיות

דיונים חדשים בפורומים