עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by elipok,

איזה קירור הכי טוב לכרטיס מסך מסוג GeForce 6800? (הכל חוץ מקירור מים)

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  2. Started by yakir4u,

יש לי שני מעבדים LGA775 אחד E6400 ואחד E5700 אני מעוניין לשים את אחד מהם על לוח אם כמו שיש לי (בחתימה) עם קירור של AC עם איזה מהם אני יקבל ביצועים יותר טובים? אני יודע שהלוח אם לא להיט אני הצלחתי לסגור עליו את המעבד שלי (E6400) על 2.7 GHZ בערך השאלה אם הE5700 יתן ביצועים יותר טובים אחרי OC

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by טוסטר,

היי. קיבלתי היום את המחשב החדש שלי, ורציתי לדעת לאיזה מהטמפ' של המעבד צריך להתייחס? מופיע לי Core#1 Core#2 ו CPU בנפרד.... הטמפ' של ה CORE גבוהה יותר כמו שאתם יכולים לראות בתמונה והטמפ' של ה CPU נראית לי סבבה... השאלה האם זה בסדר. מדובר על Intel Core 2 Duo E8400 בנוסף האם הטמפ' של הלוח לא גבוהה מידי? (הכרטיס מסך שלי הוא ATI HD4850.... יכול להיות שהוא גורם גם ללוח להתחמם?) תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  4. יש לי מעבד חדש של AMD FX8350 והקירור שלי הוא Antec khuler H2O 920, הלכתי לביוס והגדרתי OC ראשוני ל 4.3 GHZ, ניסיתי ככה בלי להעלות מתח וניסיתי עם עם להעלות מעט את המתח וכשזה טוען את הלוגו של windows 7 בהדלקה ישר מתקבל לי מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו. *חשוב לציין שבהרבה אתרי אינטרנט ראיתי שלא צריך לשנות למעבד הזה את המתח אלא אם כן רוצים להעלות מעל ל4.4 ושלי לא עובר את ה4.3 ואין לי מושג למה זה עושה לי את זה, כיביתי גם את הפונקציות שמזיקות לOC בביוס וכלום לא עוזר, בבקשה עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני לא ממש מנוסה בOC. הפעלתי את הCIA2 ושמתי אותו על FULL THRUST. אבל בCPUZ זה עדיין מראה FSB 201MHZ למרות שהCORE SPEED מגיע גם עד 2.15GHZ. קראתי שגם בלי להחליף קירור למעבד הזה אפשר להגיע איתו בקלות ל3GHZ. מה הן ההגדרות שצריך לשנות ולאילו ערכים בBIOS כדי להשיג את התדרים 2.4GHZ ו3GHZ? המפרט הוא: E2160 Gigabyte 965P-S3 rev3.3 Starex 2X1024MB DDR2 667MHZ CL5 מה זה SYSTEM MULTIPLIER? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  6. יש לי 3 סמארט פאן אני רוצה להחליף את שלושתם לאנרמקס שיהיה יותר שקט , השאלה אם ההבדלים בעבודה היו גדולים שלושת הסמארטים במקסימום נותנים לי קירור טוב מאוד למארז מידי.. השאלה אם האנרמקס גם יעשו את העבודה בעת הצורך והאם במקסימום האנרמקסים רועשים או שגם אז הם ברמת סאונד סבירה.. עריכה: הזזתי את עצמי לגוגל לחפש קצת פרטים ואני לא אוהב מה שאני רואה.. במקסימום שלו האנרמקס זורק 40CFM ב38 דציבלים.. בזמן שהסמארט זורק 72CFM ב48 דציבלים כמו שאפשר בקלות לראות ההבדל בעבודה גדול ומשמעותי מאשר ההבדל ברעש.. נראה לי שאני ירד מהמחשבה להחליף את שלושת המאוררים לאנרמקס חבל על הכסף שלי אם האנרמקסים לא יתנו לי קירור טוב מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by Deron,

רציתי לדעת מה הטמפרטורות במאמץ ובמנוחה שכדאי לי לשים אותו, האם להעלות את ה- core clock ואת הזיכרונות ביחד כל פעם בכזה 15 mhz?? (או קודם את הזיכרונות ואז ה- core), עד כמה וולט אפשר להעלות והאם כדאי לי לשים את תוכנית המאוורר על auto או לשים על custom (ב- Trixx) וכמה אחוז לשים בערך?? עריכה: יש לי לוח אם p67 a ud3 האם תהיה בעיה לבצע עליו OC למבד ולכרטיס מסך (יש את כל הסיפור הזה איתו עכשיו)??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by KF,

שלום יש לי הארד דיסק והוא עומד על 51-54 מעלות בזמן מנוחה..... האם זה מסוכן .... (הוא נמצא במעלות כאלה מפני שיש באיזור מלא חוטים של הספק..... מה עושים ? ניסיתי גם לשים מאורר 120מ"מ ג'נרי וזה סתם מוריד 2-3 מעלות....

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by media22,

אני לא הכי מבין בנושא אבל ניסיתי לעשות OC ראשון והמחשב ניתקע לי לפני עליית הWINDOWS . יש לי לוח של ABIT IS7-E אני צריך לשנות משהו בתיזמונים? מה צריך להיות היחס בין ה APG PCI ? אני מנסה לעלות מ200/250 עם P2.4 /800 תודה לכל העוזרים ........................

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by DJPOWER,

כנראה אני בונה קירור מים... הרכיבים: בלוק TT שיש לי כבר עקב טעות משאבה 1800 ליטר לשעה טבולה (אקווריומים) שיש לי כבר מהמערכת הקודמת רדיאטור: סוויפטק והמיכל(בערך) הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=3310 עכשיו הוא מאלומניום זה לא יעשה בעיות?? תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  11. האם אפשר לסמוך על הצג טמפרטורה של המארז nzxt lexa blackline? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  12. Started by ras81,

שלום יכול להיות שבמערכת קירור מים אשר גם המעבד וגם הציפסט באותו לופ. יהיו הטמפ' של המעבד 32 בעוד של הציפסט יושב על 40? יכול להיות שנדפק לי הרגש של המעבד? שימו לב גם לגרף של ספידפאן להפרשי טמפ' לפי זמן של המעבד......... מה עושים?- [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by bears,

יש הבדל בין מארז פתוח לסגור? 4850 ממש ירעיש עם מארז פתוח?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  14. אהלן שמתי לב לבעיה מוזרה שהתחילה לקרות לא מזמן. קודם כל פרטי מחשב - E2180 G31 9600GT עכשיו. שמתי לב בזמן האחרון שהמחשב לא עולה מהמכפלה 6. וכל פעם שאני נכנס לביוס, משנה ל10, הוא חוזר ל6. אז שיערתי שזה אחד מהמנגנוני חשמל וההגנה של אינטל. אז ביטלתי את ה-TM2, ופלא - המכפלה על 10 והמחשב עובד כמו שצריך(כמו שתמיד). יש סכנה אם אני מבטל את ה-TM2?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by דיוגנס,

חיפשתי בגוגל מהירויות מקסימליות ללא vmod לכרטיס הנל, אך לא מצאתי תוצאות. יש לי leadtek 8600gt 256ddr3 והוא מצליח להריץ על המחשב הענתיקה שלי כמעט כל משחק בקצב מצויין ובהגדרות גבוהות. עשיתי oc קטן, אך מבלי לחפש את נקודת המקסימום. הסטוק הוא 540/700 ואני העלתי ל640/840...אבל כמו שאמרתי, לא טרחתי לחפש את המקסימום. הטמפרטורה עומדת על 51 מעלות במנוחה, ו65-76 מעלות במאמץ ( בcod4 67 אך בn4s 75)- לאחר הoc. מה הטמפרטורה המקסימלית והבטוחה של הכרטיס הנל? ומה המקסימום שאנשים הצליחו להוציא, בפורום וברחבי הרשת . תודה.

16. Started by DuDsAn,

אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי.... אבל בכל הכנות אין לי שמץ של מושג איך... התחלתי לקרוא מאמרים אבל הכל סינית.. פעם אחרונה שניסתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך , שרפתי אותו. יש לי שאלה קצת מוזרה... אני גר בהרצליה... האם יש משהו שיכול לעזור לי פיזית עם האוברקלוק? הייתי מאוד שמח לכך תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by asaf16,

מה פוטנציאל האוברקלוקינג שלו? האם ניתן לפתוח לו צינורות? וכמה קל זה?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by ranyadovner9,

כותרת

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by orpa,

המפרט: P4 1.7GHZ 2*256MB SDRAM 133MHZ WD 20GB EXCELSTOR60GB לא זוכר את דגם הלוח אך נדמה לי GIGABYTE VIRTUAL MEMORY אם זהו מידע נחוץ מכוון על 2GB ב-BIOS מראה 57-60 צלזיוס. בווינדוס לא משתנה הרבה ואפילו עלול לרדת קצת. עומס מבחינתו זה אפילו INTERNET EXPLORER שמעלה ל-75 צלזיוס. מעבר לכך העתקות בין הרדיסקים וכו' עלול להיזרק עד ל80 צלזיוס. אני רק יוסיף שביצעתי את הפעולות הבאות: *ניקוי אבק מסיבי לכל איזור המחשב, גירדתי אפילו את ההיטסינק של המעבד והכל נקי ומצוחצח ונשאב. *איפוס BIOS *הוצאת הבטריה החלפתה באחרת גם לא עזר *ניתוק ההרדיסקים- לא משפר שום דברו גם לא אחד מהם *החלפת סלוטים לזכרונות, יש בסה"כ 3 ניסיתי את כל הקומבינות, כולל החלפת הזיכרון באחד אחר שהיה לי אני רק יציין שיש קצת…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 4670K -Z87X-D3H - F7 זכרונות GSKILL 1600MHZ אני מכיר איך כל השיטה של היחס עובדת זה פשוט מאוד, השאלה איך גורמים למחשב לעלות(פוסט אני לא מצליח לקבל) כאשר אני מוריד מכפלה ומעלה באס. בעצם אין לי בעיה אבל אני כן חושב שיחס 1:1 ייתן לי ביצועים טובים יותר (מורגשים) מאשר יחס של 1:10. לא משנה מה אני עושה בביוס המחשב לא עולה, האמת שבביוס הזה אני לא יכול לשים FSB של 200 400 או 500 זה לא עובד ככה אז מפה אני כבר לא מבין איך התדר באס של המעבד עובד. לפי מה שאני רואה ברירת מחדל שלו זה 100. עכשיו איך אני משנה את זה ל 500 (בכוונה זרקתי מספר גבוהה כמו בלוחות אם ישנים ? אפילו 300 אי אפשר לשים לפי מה ששמתי לב המקסימום זה 2.66*110, כאשר אם אני משנה את התדר באס זה משנה באופן אוטומטי גם א ת…

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. ראשית ראיתי שיש דיי הרבה דיונים בקשר למעבד הזה אבל אף אחד מהם לא היה בנוגע לאוברקלוק, עכשיו אני מחפש גוף קירור לאוברקלוק דיי כבד עד איפה שהזיכרונות אני משאר יעצרו אותי התקציב שלי הוא עד 200 שקל, בינתיים חשבתי על ALX 800+TT SF2, קראתי כמה ביקורות רובן הראו שהוא דיי מצליח לישמור על טמפרטורות טובות, וגם בחלק מהן הראה ביצועים טובים יותר מהV12 ורציתי לקבל חוות דעת סופית ממכם ואולי אפילו יש גוף קירור שעדיף מיזה, תודה רבה מראש ומצטער אם היה דיון כזה בעבר.

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין להזמין את המאורר ARCTIC COOLING AC-FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 האם יש אפשרות כול שהיא שהוא לא יכנס לי בלוח???? יש לי לוח של אינטל d915pcy אם מישהו יוכל לתת לי תשובה חד משמעית אאני יודה לו מאוד

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  23. צירפתי תמונה בה סימנתי במרובעים אדומים את ה MOSFETS של המעבד והזכרונות, או בכל אופן מה שאני חושב שהם ה MOSFETS. דבר ראשון, האם צדקתי? איזה קירור יספיק להם בשביל OC שאמור להגיע עד המקסימום שהלוח יתן לי? נכון לעכשיו הושבתי עליהם את גופי הקירור האלו: http://www.thermaltake.com/coolers/memory/ramsink.htm מנחושת הושבתי אותם ככה שכל אחד מהם יושב על שני MOSFETS ככה שהוא מכסה 50-60% משטחו של כל MOSFET, מאחר ולא היו לי מספיק גופי-קירור. האם הם מספיקים? אם לא, יש לי גם גופי קירור גדולים יותר (בגובה 2ס"מ בערך) שאני יכול לחתוך לפי המידות, רק שהם מאלומיניום. מה עדיף? תוכניות לOC: קניתי TT BT לקירור המעבד, במקום הקירור הנוכחי ו DDR BOOSTER של OCZ כדי לתת מתח גבוה יותר לזכרונות BH5 כי ה…

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by sh780,

אהלן אנשים, עשיתי אובר קלוק ל Q6600 שלי לבאס של 333Mhz מהירות ליבה של 3000Mhz זכרונות ב 418Mhz. עכשיו יש לי בעיה עם המכפלה, משום מה ביטלתי בביוס את האפשרות של אינטל לשלוט על מהירות המעבד כשהמחשב לא "עסוק" ורשום באמת בביוס שזה מבוטל והמכפלה מצוינת על x9 אבל כשאני בודק ב CPU-Z מופיע לי מהירות 2000Mhz ומכפלה x6 וזה קופץ מדי פעם ל x9 ואז המעבד במהירות 3000Mhz. וככה גם בשאר התוכנות. יש לי לוח P5K. מה הבעיה פה? תודה וחג שמח.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ras81,

שלום איך אני מפעיל את הCOOL N QUITE? התקנתי את זה גם מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם, אח"כ גם מהאתר של AMD אבל עדיין אני לא מוצא איך להפעיל את זה...... בביוס אין איזכור של זה, בPOWER MANEGMENT או בSYSTEM אין אפשרות...... מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.