עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by XMB,

כשאתם אומרים יחס 1:1 או 3:4 , קראתי את המדריכים באתר אבל לא הבנתי מז"א יחס , בין מה למה ומה טוב מה רע , זה קטע מסובך... וכשאתם אומרים מכפלות למה אתם מתכוונים? תודה על העזרה וסליחה על הטיפשות...

2. ברשותי לוח של ELITE GROUP דגם N2U400-A מעבד AMD ATHLON XP 2500 BARTON וכמו כן גוף קירור......LIMBA 2000

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  3. Started by kattash,

מה השיא הישראלי ל 3dmark05/3dmark 03?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  4. Started by Unix,

שלום לכולם ביידי המעבד: E2160 1.8GHZ. עשיתי לו אוברקלוק ל- 3.2GHZ. גוף הקירור שעליו הוא: Thermaltake V1. במאמץ אני מגיע ל-65 מעלות. האם יש דרך להוריד אותו מעלות?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  5. Started by Amit_Alcobi,

יש לי הגדרות של הBios אפשרות לחכבות את המאווררים כשהמחשב נכנס למצב Sleep mode... זה מותר, זה יפגע איך שהוא במעבד או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  6. Started by dv1R,

דבר ראשון המפרט שלי: amd athlon 1.7 256 ram gf 4 mx440 רציתי לדעת לכמה אני יכול לשדרג את המחשב שלי, ל2 GHZ ויותר ( אם בכלל) והוספת ראם עד ל1024, ואם אפשר גם מחירים יעזרו... תודה רבה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  7. יש לי מעבד intel p4 2.4 Ghz. תוך כדי המשחק doom3 טמפ' המעבד שלי מגיעה ל49-50 מעלות. בטמפ' המומלצות על פיכם נכתב כי 45 מעלות הינו חסם הטמפרטורה העליון המומלץ. האם טמפרטורה כזו יכולה להוות גורם לתקיעת המחשב (שאכן נתקע רבות רק במשחק זה). המעבד ללא אוברקלוק. אם כן חשבתי להוסיף מאוורר 120 מ"מ בקידמת המארז. השיפור בהורדת הטמפ' יכול להגיע ל- 5 מעלות ויותר ? בהנחת סידור נכון של החוטים במארז ושאיבת אבק. כמו כן ברצוני לדעת למה הטמפרטורה מגיעה לגדלים כאלה במעבד ללא אוברקלוק ? אבק על גוף הקירור ? התיישנות (?) המשחה התרמית ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  8. יש לי כרטיס 7300 GT וכרגע אני צריך תוכנה טובה בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני - הורדתי לו את הטמפ' ממש נמוך 10 מעלות .

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  9. Started by Alroit,

שלום לכל מומחי ה- OC ממש רוקי בנושא הזה אשמח לעזרה בנושא או הפניות לביצוע מפרט טכני: Gigabyte GA-965P-DS4 ver 2.0 CPU E6600 2GB (2x1GB) 667MHz GeForce 8500GT 521MB Vista נכון להיום אני משתמש בתוכנת ה - EASY TUNE 5 של Gigabyte לביצוע ה- OC אבל זה לא יציב. אשמח לעזרה בביצוע ה- OC תודה מראש

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  10. Started by X-Gamer,

יש לי MX 440 של XFX והוא ב-OC core: 340 Memory: 310 עם הקירור סטוק(צלעות על הליבה וזהו) עכשיו אם אני יוסיף מאוורר על הצלעות ויוסיף סינקים לזיכרונות זה אני יוכל להגיע ל-370 לליבה ול-350 לזיכרונות?

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  11. אז ככה : המחשב שלי מסוג פנטיום D עם לוח אם של אינטל וקרור סטוק. לאחרונה התקנתי כרטיס מסך מסוג 7600GT של EVGA מאז ההתקנה הטמפ' של המעבד עלתה מסביבות ה 48-52 (כשאני משתמש באופיס אינטרנט וכד') לטמפ' של 55-60 עבור פעילות דומה ואני אפילו לא מדבר על מאמץ מיוחד. הטמפ' של הכרטיס עצמו היא בסביבות 48-49 מעלות (שוב, לא בדקתי בזמן משחק) אז ככה, המאוור של המעבד מסתובב במהירות של 1100 RPM איך אני יכול לגרום למאורר להתסובב טיפה יותר מהר ? (איזה תוכנה טובה יש לעשות את זה דרך ה ווינדוס ולא דרך הביוס? ) מה הטמפ' שבהן כרטיס המסך שלי אמור לעבוד? והאם יש עוד דרך להוריד את הטמפ' של המעבד מבלי לפרק ולהתקין את המאורר או להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  12. Started by dan_dekel,

השגתי אתמול Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit אני מעוניין לעשות אוברקלוק... הליבה כרגע על 277... איך אני עושה את זה.. ועם איזה תוכנות כדאי.... תודה על העזרה. יש לי מאוורר ששואב את האוויר החם ומוציא אותו החוצה. הטמפרטרות ירדו בהתאם.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  13. Started by yakir1111,

שלום יש ל מעבד ATHLON64 3200 עובד בהגדרות מקוריות(לא אוברקלוק) והליבה שלו רותחת בזמן מנוחה הטמפ' עומדת על 55-60 מעלות (CORE) והמעבד עצמו במנוחה עומד על 40מעלות אבל למה הליבה שלו בפנים רותחת בהרבה מהטמפ של המעבד עצמו? בקיצור הליבה של המעבד חמה בהרבה מהטמפ של המעבד ומה הטמפ' המומלצות לליבת המעבד שלי עד כמה מותר לה להגיע? התוכנה הזאת "COR TEMP" תוכנה טובה ומראה טמפ' אמינות בדקתי אם עוד תוכנות והם אותו הדבר מציגות וישל לה קצב ריענון מהיר זאת אומרת שהטמפ' ניראות בזמן אמת ומהר מתעדכנות... והתוכנה השניה מראה את הטמפ' של המעבד עצמו: הכי חשוב לי השאלה אם הטמפ' בסדר ומה הטמפ' המומלצות לליבה של המעבד? תודה יקיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  14. Started by stone cold,

טוב קודם כל אני יודע שהלוח לא בדיוק מעולה לOC וגם המאוורר של המעבד הוא סטוק וגם הספק גנרי אבל רק לצורך Oblivion אני רוצה לנסות לעשות OC למעבד לפי מה שאני זוכר 2400 יכול להגיע לבערך רמה של 2800 על מאוורר בסיסי ואני מקווה להגיעה לזה הכשיו שהטמפרטורות בחוץ מתחילות לרדת (פתחתי תדלת של המארז בקיץ) הכשיו אני מקווה שאפשר לעשות את זה בלי לשנות מתחים כי אני לא רוצה ליתעסק בOC מורכב אלה בOC פשוט דרך תוכנה בכל מיקרה אני נוב בOC ורק פה ושם עשיתי ניסוים קטנים ובאחרון לפני כמה חודשים היתי צריך לאפס תביוס כי עשיתי משהו לא נכון בכל מיקרה המיפרט שלי בצד ואם צריך OC גם לכרטיס או זיכרונות וזה OC שנוב יכול ליסתדר איתו אז תמליצו ותסבירו לי בבקשה ותיזכרו שזה מיועד רק לOblivion שי…

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  15. Started by Optimus,

רוצה המלצה לגוף קירור למעבד pentium d בסביבות ה300 אפילו טיפה יותר תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  16. Started by tgen,

שלום לכולם... עד לאחרונה הלוח אם שלי (P5LD2) היה על 44 מעלות, לא יודע אם זה נחשב לבסדר... בכל מקרה, אחרי ששיחקתי בכמה משחקים כבדים הלוח אם שלי התחיל ממש להתחמם ! וכשהפעלתי אותו מחדש הוא בכלל לא עבד עד שהטמפ' נרגעה קצת... ברגע שהוא הוא עלה הוא התיישב על 51 מעלות!!! לאחר בדיקה קלה גיליתי שהחום כנראה מגיע מהצייפסט (945P) שיושב באמצע הלוח... החלק הזה ממש רותח!!! למישהו יש מושג למה זה קרה ואיך אפשר לטפל בזה? נ.ב. המעבד שלי לעומת זאת (Pentium D 930) יושב על טמפ' סבירה: 36 מעלות ברגיעה ו-46 בעומס

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  17. Started by a_beilis,

הקירור הסטוק נורא מרעיש...אני מעוניין להחליף לקירור שקט וגם יעיל(יותר חשוב שקט) בעלות של עד 150 שקל+- תודה מראש

• 8 תגובות
    • 434 צפיות
  18. שלום, יש לי קורנרו 6300 תוכנת הלוח GIGABYTE-P965-S3 מראה לי שמהמעבד על 27 עמלות ואוורסט מראה לי על 37/39 איזה נכונה ומה אפשר לעשות? תודה

19. Started by ronma1,

יש לי מעבד שבזמן האחרון לא מספק מן הסתם (2.4 HT עם ליבת נורטווד) עכשיו המחשב של DELLדגם OPTIPLEX GX270 עם ביוס של פוניקס (לפי מה שהבנתי ממה שכתוב שם למעלה ) ניסיתי להכנס לביוס ולמצוא את ההגדרות של הOC אבל אין לי כלום כאילו זה נעול... או שאין כזאת אפשרות למישהו יש מושג מה לעשות או לאן להיכנס? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 434 צפיות
  20. Started by dad11223,

עד לאן אפשר להגיע באוברקלוקינג בטוח וטוב בכרטיס RADEON X1650XT 512 MB הטמפרטורה בזמן מנוחה עכשיו היא: 65 הכרטיס עומד עכשיו על: ליבה: 594 זיכרונות: 729

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  21. מעבד E4400 ללא אוברקלוק מארז Antec sonata 2, זקוק למאוורר קדמי. בתקציב נמוך. תודה נ.ב. אני קונה מ skypc אז אשמח להמלצות משם.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  22. Started by shlomi8,

אני משחק קול אוף דיוטי עם אתם יודעים מה זה אחרי איזה 20 שניות כל האף פי אס שלי יורד זה לא היה לי לפני איזה חודשיים (רק עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי חודשיים) לאחרונה הוספתי 2 מאוררי 80 מקדימה אחד 80 בצד ואחד 120 מאחורה...המעלות שלי: כרטיס מסך:35 במנוחה 40 מאמץ מעבד 60 מנוחה מעל 70 במאמץ (אמאלהההההה) יש למישהו המלצות משהו לתקן תבעיה כי זה ניראה לי בטוח החימום...

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  23. Started by NaFsteR,

קודם כל אני לא יודע אם זה מתאים לכאן תעבירו אם צריך. אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים ואני צריך לדעת איזה מארז יהיה הכי טוב יקרר את המחשב שלי הכי הרבה וכמובן יתאים לשאר המפרט. המארז הזה.... http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 הזה.. http://skypc.co.il/pl_product~H-550D-F25~6~0.htm או הזה...http://skypc.co.il/pl_product~H-990D-F25~6~0.htm מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤436 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤422 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤104 כמות:2 http:/…

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  24. יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  25. Started by SloOmPer,

יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים