אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .
-
- 3 תגובות
- 414 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותה אבל אני לא רוצה לחכות למשלוח אז משהו יודע איפה מוכרים אותה בנתניה??
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
-
מה אפשר לעשות במחיר הזה? חשבתי על אלה 1. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=202&products_id=3514 2. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=202&products_id=4137 http://www.bytesizedreviews.com/index.php?rev_id=290&page=1&action=reviews 3. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=202&products_id=20704
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שאני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. אני בשנה האחרונה החלפתי כבר שלושה מאווררים לכרטיס מסך, תמיד בגלל אותה בעיה מעצבנת. הבעיה היא שהמאוורר מרעיש!!! וזה לא רעש של מאמץ או משהו בסגנון זה רעש של משהו מכני, כאילו המאורר נתקל במשהו בכל סיבוב שהוא עושה. וזה פשוט משגע אותי! לפני שנה החלפתי מאורר, זה הפסיק לכמה חודשים ואז זה שוב התחיל, החלפתי שוב, ושוב זה התחיל להרעיש. הפעם חשבתי להחליף למשהו יותר איכותי, אז החלפתי למאורר של zalman ואחרי חודשיים גם הוא התחיל להרעיש. אני פשוט לא מצליח לעבוד עם המחשב בצורה חלקה וזה משגע אותי. אני בדקתי את התושבת של המאורר וזה לא נראה שמשהו מפריע שם, אבל עדיין זה מרעיש. בבקשה תעזרו לי לפתור את העניין, אני משתגע.
-
- 2 תגובות
- 413 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך מצולם להחלפת גוף קרור+משחה טרמית? :-*
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
צריך המלצה לקרור למעבד ולכרטיס מסך תקציב של 450 - שקל (שניהם ביחד) המעבד הוא C2D E6400 הכרטיס מסך הוא 7950GT (של ASUS) איזה קרור יהיה טוב אולי גם לOC קטן לכרטיס מסך ואולי גם למעבד (אני מזכיר התקציב לשניהם ביחד הוא 450 שקל לשניהם ביחד )
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel p4 2.4 Ghz. תוך כדי המשחק doom3 טמפ' המעבד שלי מגיעה ל49-50 מעלות. בטמפ' המומלצות על פיכם נכתב כי 45 מעלות הינו חסם הטמפרטורה העליון המומלץ. האם טמפרטורה כזו יכולה להוות גורם לתקיעת המחשב (שאכן נתקע רבות רק במשחק זה). המעבד ללא אוברקלוק. אם כן חשבתי להוסיף מאוורר 120 מ"מ בקידמת המארז. השיפור בהורדת הטמפ' יכול להגיע ל- 5 מעלות ויותר ? בהנחת סידור נכון של החוטים במארז ושאיבת אבק. כמו כן ברצוני לדעת למה הטמפרטורה מגיעה לגדלים כאלה במעבד ללא אוברקלוק ? אבק על גוף הקירור ? התיישנות (?) המשחה התרמית ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
יש לי intel pentium 4 Prescott יש מאוורר עליו מקורי שלו, יש עוד שני מאווררים, אחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... המעבד יושב רוב הזמן בפעילות פשוטה על 65 C ובמאמץ לפעמים מגיע עד 73-74 C....וזה די מלחיץ אותי.. מה כדאי לעשות כדי לעזור לו להתקרר? תודה מראש, שקד.
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מעוצבן כי משחק חדש שהורדתי לא פועל והגלל זה החלטתי לעשות oc ולראות אם זה עוזר!!! כמו כן גם משחקים כמו גאנבאונד עובדים יופי רק שהאיכות קקי!!! תעזרו לי!!! : :pissed: :pissed: :pissed: מתחנן!!!!! האא כן הדגם של הכרטיס מסך: matrox millennium g200 AGP תודה רבה רבה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
יש לי פאנל בקרה ואחד החחישנים נפגע. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג חיישן? תודה
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לעשות אוברקלוק צנוע ללא חשש לאי יציבות עם - E6300 לוח 965S3 זיכרונות TWINMOS 667 CL5 וקירור פריזר פרו ושאלת המפתח - על כמה כדאי לשים את הFSB ? תודה מראש ! ליאור.
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
שלום לכל מומחי ה- OC ממש רוקי בנושא הזה אשמח לעזרה בנושא או הפניות לביצוע מפרט טכני: Gigabyte GA-965P-DS4 ver 2.0 CPU E6600 2GB (2x1GB) 667MHz GeForce 8500GT 521MB Vista נכון להיום אני משתמש בתוכנת ה - EASY TUNE 5 של Gigabyte לביצוע ה- OC אבל זה לא יציב. אשמח לעזרה בביצוע ה- OC תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
יש לי MX 440 של XFX והוא ב-OC core: 340 Memory: 310 עם הקירור סטוק(צלעות על הליבה וזהו) עכשיו אם אני יוסיף מאוורר על הצלעות ויוסיף סינקים לזיכרונות זה אני יוכל להגיע ל-370 לליבה ול-350 לזיכרונות?
-
- 2 תגובות
- 413 צפיות
-
-
התנתק לי המאוורר שלו והוא עבד ככה כנראה כמה ימים עד שהיום הפעלתי משחק והוא הגיע ל 95 מעלות ורק אז המחשב ציפצף האם זה נורמלי? זה לא אמור לצפצף בטמפרטורה יותר נמוכה? כי הטמפרטורה עכשיו שהמאוורר עובד 39 מעלות ושאלה אחרונה, כרגע נראה שלא נגרם נזק לכרטיס השאלה אם זה באמת ככה איך אני יכול לבדוק והאם ב 95 מעלות הוא יכל להידפק או שהוא מסוגל להגיע ליותר? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
שלום יש לי במארז : מאוורר 120 מאחור 2 מאווררים 80 בדלת 1 מאוורר 80 בתקרת המארז ואופציה לעוד מאוורר 120 מקדימה. עכשיו אני מעוניין לדעת איך לחבר את המאווררים מבחינת הוצאת/הכנסת אוויר. תודה על העזרה נ.ב זה המארז:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9467
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
אז ככה : המחשב שלי מסוג פנטיום D עם לוח אם של אינטל וקרור סטוק. לאחרונה התקנתי כרטיס מסך מסוג 7600GT של EVGA מאז ההתקנה הטמפ' של המעבד עלתה מסביבות ה 48-52 (כשאני משתמש באופיס אינטרנט וכד') לטמפ' של 55-60 עבור פעילות דומה ואני אפילו לא מדבר על מאמץ מיוחד. הטמפ' של הכרטיס עצמו היא בסביבות 48-49 מעלות (שוב, לא בדקתי בזמן משחק) אז ככה, המאוור של המעבד מסתובב במהירות של 1100 RPM איך אני יכול לגרום למאורר להתסובב טיפה יותר מהר ? (איזה תוכנה טובה יש לעשות את זה דרך ה ווינדוס ולא דרך הביוס? ) מה הטמפ' שבהן כרטיס המסך שלי אמור לעבוד? והאם יש עוד דרך להוריד את הטמפ' של המעבד מבלי לפרק ולהתקין את המאורר או להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 413 צפיות
-
-
אני צריך גוף קירור במחיר של עד בערך 200 ש"ח, ואני רוצה לעשטת Overclock, היה לי SK7 עם TT smart fun 2. ואני רוצה בבקשה המלצה למשהו שיתן קירור דומה. והרעש פחות עקרוני. ומה דעתכם על ה- Thermaltake POLO 735? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
זה ה8800GT של PALIT מימין התוכנה שבאה עם הדרייבר של הכ.מ משמאל GPU-Z אז..מה מראה את הטמפ' הנכונה? ועם איזה תוכנה אפשר לבדוק אותו ב100% LOAD? http://your-images.org/pics/2e03e149dbd5d0c7bf6ad23bcd32f965.JPG
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
האלן שלושה שאלות: עשיתי oc עם התוכנה ati tool ורציתי לדעת איך אני שומר את הoc,אני עושה save זה שמור,אבל לאחר אתחול המחשב זה מתאפס וצריך לעשות load. 2)אמרו לי שעם התוכנה riva אני יכול לבדוק טמפרטורה הכי גבוה של הכרטיס במאמץ,איך אני עושה את זה? 3)ואחרונה.בעתיד אני יקנה לוח אם חדש,האם בגלל הקניה ה oc יטבטל? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 413 צפיות
-
-
שווה משו או כמו המחיר? אפשר לבנות מערכת קירור על אחד כזה? ואני צריך המלצה כל Water pump זולה ויעילה... קישור - http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0021/cl-w0021.asp תודע
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני עושה OC לGPU שלי עם RIVATUNER והגעתי לשיא שלי - 675/999 שזה נחמד אבל לא משהו יותר מזה הכרטיס לא מצליח לסחוב אז אני משער שאם אני יעלה לו VOLTAGE אז אני יוכל לסחוב יותר (תקנו אותי אם אני טועה) מישהו יודע איך אני יכול לשנות VOLTAGE ב POWER USER של הRIVATUNER תודה דרך אגב OC עם ATITOOLS עושה לי בעיות מאחר שבאמצע משחק הוא מחליף לי ל 2D וגורם בעצם לFREEZE תודה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
שלום, אני עכשיו קונה מחשב חדש בעל מעבד E6600 ורציתי לדעת עד לאיזה מהירות מומלץ להאיץ תמעבד, אבל שלא יחמם תמחשב יותר מידי, והאם בשביל OC טוב חייב לקנות זכרון פנימי בעל מהירות 800? תודה
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
שלום יש לי מאוור יחיד , שלפי המחשב המהירות שלו הינה 840 RPS איך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר (להגיבה) ניסתי תוכנות כמו speedfan ואחרים אבל זה לא משנה את מהירות המאוורר איך אני אוכל לשנות את המהירות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
AMD Athlon 2000+ GA7vaxp המאוורר שלי מקרטע, עכשיו המעבד יושב על 45+- במאמץ אך הבעיה שהמאוורר לפעמים מתחיל להסתובב לאט(הוא נדפק- שומעים פתאום רעש שונה) עד שאני נוגע בו נותן לו לחיצה קלה והוא מתחיל להסתובב כמו שצריך. יש אפשרות לקנות מאוורר שיתן אותם ביצועים אבל בנפרד-ללא גוף קירור? (כלומר לנסות לחסוך) אני יודע שיש את הוולנקו 12 שעולה 150 ש"ח ומתאים לצרכי, אך לטעמי השקעה לא שווה בגלל שגם ככה אני לא עושה OC, ובעוד חצי שנה גם ככה ארכוש מעבד ולוח מהדור החדש שיהיה.. אז מה אתם אומרים יש פתרון שיעלה לי בסביבות ה50? כלומר האם יש חנות שמוכרת רק מאוורר? (חשוב מאוד שהמאוורר יסתובב ב5000+- סיבובים.)
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-