אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת, עד כמה המאוור הזה גרוע? תודהLaZy-©BoY *
-
- 4 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כמו זה...למה אני מרגיש מסכן עם מחשב כזה... בקשה בלי תגובות לקנות מחשב כי אין לי כסף למחשב חדש!!
-
מה המצב אנשים אני מצליח לעשות OC עם RIVATUNER אבל כאשר אני בIDLE הוא עדין עם OC ולא מוריד לCLOCK נמוך יותר יש למישהו פיתרון ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
המערכת החדשה שלי Intel Pentium IV 3.0G@3.4Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W רציתי להחליף תזיכרון למשו יותר עצבני בסביבות 1000 שקל.. רציתי לדעת איזה זיכרון לקנות איזה מומלץ ועד לאן אני יכול להגיע בערך עם המערכת שלי לאיזה גבול..... ורציתי לדעת אם הלוח שלי מקטין את גודל היכולת של הOC ...כי יש כאלה שטובים ל OC ויש כאלה שגרועיםם (ואם יש קונה לזיכרון שלי אני ישמח )
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
סתם לדוגמה הבאתי תמונה של מעבד AMD איך אני יודע מה הSTEPPING שלו ואם אפשר לבדוק זאת דרך איזה שהיא תוכנה בווינדוס מבלי לפרק את המעבד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
חברה כמה אני יכול להגיע באובר עם קירו סטוק של קונרו כרגע אני על אובר מזערי והעלתי מ- 266 ל- 300 המעלות הם 34 למעבד. והזכרונות שלי הם בלי המפזרי חום האלה זה ישפיע חזק?? ושאלה אחרונה כמה מעלות צריך להיות ה-p5w dh delux כי אצלי הוא על 51 והמוכר אמר לי שזה בסדר גמור ככה זה אצל אינטל.. תודה לכל העונים..
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מעוצבן כי משחק חדש שהורדתי לא פועל והגלל זה החלטתי לעשות oc ולראות אם זה עוזר!!! כמו כן גם משחקים כמו גאנבאונד עובדים יופי רק שהאיכות קקי!!! תעזרו לי!!! : :pissed: :pissed: :pissed: מתחנן!!!!! האא כן הדגם של הכרטיס מסך: matrox millennium g200 AGP תודה רבה רבה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
הרי ידוע שחום הוא האוייב הכי גדול של רכיבים אלקטרונים... (חוץ ממים אולי.) וכל OC שתלוי בהעלאת Voltage לכ. מסך/מעבד/זיכרונות מעלה את החום ולא משנה אפילו אם מעלה אחת למעלה.. הוא עדיין מעלה!! עכשיו אני יודע.. קירור יותר טוב, קירור מים קירור גז... סבבה... אבל עדין המעבד פולט את החום שהקירור מפזר... זה לא משנה בכלל שאמצעי הקירור מסוגל להתמודד עם כזה חום הבעיה היא שהפליטה שלו! סתם ככה מחשבה כללית שעברה לי בראש.. (ולא שאני אפסיק לעשות OC.. אבל עדיין..)
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
יש לי פאנל בקרה ואחד החחישנים נפגע. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג חיישן? תודה
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי 4GB kingston 800mhz (1X4) עכשיו אני מתכנן OC בהמשך ואני צריך קירור לזכרונות שלי אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב לזכרונות תודה
-
- 4 תגובות
- 427 צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה בסוף ללכת על מאוורר אז למי מבין ה 2 יש קירור יותר טוב ?? ופחות רועש!?? ואם איזה אחד מהם אני יוכל לעשות OC יותר טוב !??! AMD 64 BIT 3000+
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום לכל מומחי ה- OC ממש רוקי בנושא הזה אשמח לעזרה בנושא או הפניות לביצוע מפרט טכני: Gigabyte GA-965P-DS4 ver 2.0 CPU E6600 2GB (2x1GB) 667MHz GeForce 8500GT 521MB Vista נכון להיום אני משתמש בתוכנת ה - EASY TUNE 5 של Gigabyte לביצוע ה- OC אבל זה לא יציב. אשמח לעזרה בביצוע ה- OC תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
יש לי MX 440 של XFX והוא ב-OC core: 340 Memory: 310 עם הקירור סטוק(צלעות על הליבה וזהו) עכשיו אם אני יוסיף מאוורר על הצלעות ויוסיף סינקים לזיכרונות זה אני יוכל להגיע ל-370 לליבה ול-350 לזיכרונות?
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום יש לי במארז : מאוורר 120 מאחור 2 מאווררים 80 בדלת 1 מאוורר 80 בתקרת המארז ואופציה לעוד מאוורר 120 מקדימה. עכשיו אני מעוניין לדעת איך לחבר את המאווררים מבחינת הוצאת/הכנסת אוויר. תודה על העזרה נ.ב זה המארז:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9467
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום יש ל מעבד ATHLON64 3200 עובד בהגדרות מקוריות(לא אוברקלוק) והליבה שלו רותחת בזמן מנוחה הטמפ' עומדת על 55-60 מעלות (CORE) והמעבד עצמו במנוחה עומד על 40מעלות אבל למה הליבה שלו בפנים רותחת בהרבה מהטמפ של המעבד עצמו? בקיצור הליבה של המעבד חמה בהרבה מהטמפ של המעבד ומה הטמפ' המומלצות לליבת המעבד שלי עד כמה מותר לה להגיע? התוכנה הזאת "COR TEMP" תוכנה טובה ומראה טמפ' אמינות בדקתי אם עוד תוכנות והם אותו הדבר מציגות וישל לה קצב ריענון מהיר זאת אומרת שהטמפ' ניראות בזמן אמת ומהר מתעדכנות... והתוכנה השניה מראה את הטמפ' של המעבד עצמו: הכי חשוב לי השאלה אם הטמפ' בסדר ומה הטמפ' המומלצות לליבה של המעבד? תודה יקיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום לכם חברים!!!! מה אתם חושבים איזה גוף קרור טוב??? PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או ZALMAN VF700-AlCu או שמשהו אחר אתם חושבים???.. תודה רב על עזרתכם!!!!!
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
הקירור הזה טוב? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3073
-
- 4 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד עם ליבת Northwood והוא כרגע ב 30 מעולת מנוחה עם OC... זה סביר?? ועוד שאלה.. יש לי מאוורר 120 בפרונט ורציתי לדעת, אם אני שם מולו 3 הארד דיסקים אז הוא יכניס פחות אוויר למארז?? תדוה,
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום לכולם... עד לאחרונה הלוח אם שלי (P5LD2) היה על 44 מעלות, לא יודע אם זה נחשב לבסדר... בכל מקרה, אחרי ששיחקתי בכמה משחקים כבדים הלוח אם שלי התחיל ממש להתחמם ! וכשהפעלתי אותו מחדש הוא בכלל לא עבד עד שהטמפ' נרגעה קצת... ברגע שהוא הוא עלה הוא התיישב על 51 מעלות!!! לאחר בדיקה קלה גיליתי שהחום כנראה מגיע מהצייפסט (945P) שיושב באמצע הלוח... החלק הזה ממש רותח!!! למישהו יש מושג למה זה קרה ואיך אפשר לטפל בזה? נ.ב. המעבד שלי לעומת זאת (Pentium D 930) יושב על טמפ' סבירה: 36 מעלות ברגיעה ו-46 בעומס
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שבודקת טמפרטורות ומקצועית לבדיקת כרטיס מסך הן במזמן מאמץ והן לא במאמץ, יודה לכם אם תוכלו לעזור לי בזה אני צריך תוכנה אמינה אשר אומרת את המעלות באמת... בגלל שאני רוצה להכין את הכרטיס לOC אז אני רוצה לדעת מה מעולותיו...
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
האלן שלושה שאלות: עשיתי oc עם התוכנה ati tool ורציתי לדעת איך אני שומר את הoc,אני עושה save זה שמור,אבל לאחר אתחול המחשב זה מתאפס וצריך לעשות load. 2)אמרו לי שעם התוכנה riva אני יכול לבדוק טמפרטורה הכי גבוה של הכרטיס במאמץ,איך אני עושה את זה? 3)ואחרונה.בעתיד אני יקנה לוח אם חדש,האם בגלל הקניה ה oc יטבטל? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
איך הטמפרטורה הזאת : למעבד amd Dual core 4.2 939 43 - 45 מעלות במנוחה .. במאמאץ 55-60
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום חברים, הורדתי את הNTUNE של NVIDIA והחלטתי שאני מתעסק קצת עם OC רק שאני לא משקיע כסף בקירור ורציתי להתייעץ איתכם בעד כמה ללכת רחוק ולהשאר על הסייף סייד עם הOC לרכיבים שלי בגלל שאני בסטוק קולינג. בשורה התחתונה אשמח לשמוע ממכם עד כמה לשנות כל פרמטר אפשרי בOC או אם תוכלו להפנות אותי לשרשור מתאים. מעבד 3000+ 64bit וניס קור. כרטיס מסך 660GT זיכרון 512X2 - 400MHZ לוח אם K8NF-9 זה מה שאני זוכר (פעם הייתי יותר בעיניינים מצטער אם חסרים נתונים). וזהו, אשמח לשמוע ממכם! תודה רבה, עמרי.
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד. אני מתכנן להחליף בקרוב את הלוח אם (ג'יגבייט?), מעבד (E2140 ) וכרטיס מסך (X1950). כרגע יש לי פריזר 7 פרו, כדאי להחליף אותו בקירור מים? האם כדאי לחבר גם את הכרטיס מסך למערכת? והאם אני אטצרך להתאים מחדש את הבלוק לכרטיס כאשר אני מחליף ? ניתן גם לקרר HDD עם הקירור מים ? צריך לחבר גם את הצ'יפסט ? המטרה שלי היא ביצועים (OC לכל דבר שיכול להמהיר אותו- עד קצה גבול היכולת) ושקט (חולה על שקט) כאשר הדגש הוא קודם על השקט. אשמח לקבל מענה לשאלותי.... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
יש לי מעבד שבזמן האחרון לא מספק מן הסתם (2.4 HT עם ליבת נורטווד) עכשיו המחשב של DELLדגם OPTIPLEX GX270 עם ביוס של פוניקס (לפי מה שהבנתי ממה שכתוב שם למעלה ) ניסיתי להכנס לביוס ולמצוא את ההגדרות של הOC אבל אין לי כלום כאילו זה נעול... או שאין כזאת אפשרות למישהו יש מושג מה לעשות או לאן להיכנס? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 427 צפיות
-