עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ras81,

שלום רציתי לעשות OC וראיתי שיש FSB/CPUומעליו FSB/LTD מה זה כל אחד ועל איזה ערך לשים אותם? מתחת ל-10 זה ממהיר? חיוונתי את הFSP/CPU ל11X ולא ראיתי שום שינוי (הסתכלתי באוורסט והשינוי היה רק 200.88 במקום 200) מה עושים בדיוק? תודה

2. אני צריך גוף קירור במחיר של עד בערך 200 ש"ח, ואני רוצה לעשטת Overclock, היה לי SK7 עם TT smart fun 2. ואני רוצה בבקשה המלצה למשהו שיתן קירור דומה. והרעש פחות עקרוני. ומה דעתכם על ה- Thermaltake POLO 735? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  3. Started by shainov,

שלום לכולם, המעבד כרגע על אובר של 2.94 עם מאוררר BIG TYPHOON VX שפועל על 80% בערך.. טמפרטורות נהדרות והכול בסדר פרט לזה שהליבות "מתכבות" שלא צריך אותם..איזה אופציה זו בביוס והאם מומלץ לבטל אותה או להשאיר אותה לחיסכון ניכר במחשמל כמו ששמעתי..ופחות עומס על המערכת..מה אתם אומרים???

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  4. Started by t-macc,

האלן שלושה שאלות: עשיתי oc עם התוכנה ati tool ורציתי לדעת איך אני שומר את הoc,אני עושה save זה שמור,אבל לאחר אתחול המחשב זה מתאפס וצריך לעשות load. 2)אמרו לי שעם התוכנה riva אני יכול לבדוק טמפרטורה הכי גבוה של הכרטיס במאמץ,איך אני עושה את זה? 3)ואחרונה.בעתיד אני יקנה לוח אם חדש,האם בגלל הקניה ה oc יטבטל? תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  5. Started by xtaz,

יש אצלי מעבד סלרון 1700 מגה הרץ (חרטה) והחום שלו ללא מאמץ 42 ועם מאמץ הוא מגיע 50 ואני מפחד שהוא ישרף ואם אפשר אתם יכולים להמליץ לי על גוף קירור טוב למעבד עצמו והמחשב נקי מאבק והחוטים מסודרים תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  6. Started by yonib5,

לאחרונה אני שומע את המאוורר של המעבד מתאמץ יתר על המידה ומוציא קולות מעבר לגדר הרגיל. איך אני מחליף מאוורר למעבד? איפה אני קונה כזה מאוורר, ומה המחיר בערך? האם ההרכבה של המאוורר מסובכת ומצריכה ידע מקדים? תודה.

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  7. אוקיי.. יש לי X800XL 512MB של Gigabyte (ככה? רושים? ) בקיצורר.. אין לי חיישן.. אין לי מושג למהה תראו http://img529.imageshack.us/img529/8241/sjf6.jpg אמרו להיות לי או משו?? כי לפי מה שאמרו פה אמור לי היות לי חיישן.. אולי הוא מבוטל או משו?? מישו יודעע?

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  8. Started by sahargt,

אני חושב לעשות OC למחשב שלי אז חפשתי בביוס את האופציה שאפשר לשנות את המהירות ולא מצאתי הלוח שלי אסוס P5B דלוקס אז למי שיש את אותו לוח שיכול לעזור לי אני ישמח

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  9. Started by eliau21071981,

לפי התמונה הבאה עד כמה נמוך אני יכול להגיע בתיזמון של הזכרונות שלי

10. Started by Morfium,

שלום אני מעוניין לעשות OC לכמה למעבד ולזיכרון במחשב שלי. עכשיו הקטע הוא שאני לא ממש מתעשק עם זה ומהקריאה של כל מני מאמרים לא ממש הבנתי מה עושים אני צריך בבקשה משהו שידריך אותי מעט ( אני יודע לעבוד על מחשב אני תכנאי בעצמי רק שאף פעם לא התעסקתי עם זה ) אני לא צריך OC רציני . המפרט שלי הוא : DualCore AMD Athlon 64 X2 5000+ Big Typ VX nVIDIA nForce 560, AMD Hammer M56S-S3 Power Supply : Eleel 450W DDR-2 800 1024X2 Kingbox

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  11. Started by suslik,

אני לא מבין גדול ב-OC ??? תראו מה עשיתי , דעות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה מעבד- AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 @2200Mhz לוח אם- M2N32-SLI DELUXE זיכרון- DDR2 TwinMOS 4*512M קירור- Zalman CNPS9500 AM2 ספק- Enermax 535W הט'פ לא יורדת מתחת ל-40 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך G-Forece 6800GS של חברת PALIT ובזמן משחק הטמפרטורה שלו מגיעה ל 85 מעלות האם הבעיה ידוע וצריך להחליף את הקירור למשהו רציני יותר ? או שהבעיה היא בכרטיס שלי בלבד? תודה

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

אהלן חברים הגעתי ל4GHZ עם הטייפון! על מתח 1.5V מע' יציבה. הוספתי לOCDB אבל זה לא מתעדכן! טמפ' 48 - 63 מעלות!

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  14. Started by DJPOWER,

עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך MX 440 128MB CORE:310@354 MEMORY:364@400 אני לא בטוח במהירויות סטוק כי זה אחרי שעשיתי לריבה טיונר DEFAULTS... עכשיו אני נוגע גם מאחורי הליבה וגם על ההיט סינק והם לא חמים כל כך...(אפשר לגעת כמה שרוצים) אבל שאני מתחיל לשחק בניד פור ספיד אנדרגרואונד 2 על האיכות הכי גבוהה אז יש המון תקיעות! אם מישהו יודע למה ויכול לעזור אני ישמח מאוד תודה מראש יונתן 8)

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  15. Started by kattash,

הרי ידוע שחום הוא האוייב הכי גדול של רכיבים אלקטרונים... (חוץ ממים אולי.) וכל OC שתלוי בהעלאת Voltage לכ. מסך/מעבד/זיכרונות מעלה את החום ולא משנה אפילו אם מעלה אחת למעלה.. הוא עדיין מעלה!! עכשיו אני יודע.. קירור יותר טוב, קירור מים קירור גז... סבבה... אבל עדין המעבד פולט את החום שהקירור מפזר... זה לא משנה בכלל שאמצעי הקירור מסוגל להתמודד עם כזה חום הבעיה היא שהפליטה שלו! סתם ככה מחשבה כללית שעברה לי בראש.. (ולא שאני אפסיק לעשות OC.. אבל עדיין..)

16. Started by LORIANTA,

מעדיף zalman תקציב בין 200-300 דגש על מאוורר שקט יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  17. Started by ras81,

יש לי פאנל בקרה ואחד החחישנים נפגע. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג חיישן? תודה

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  18. Started by tomerzhr,

אני מתכנן אוברקלוק למחשב שלי ואני צריך מישהוא שמבין ויכול ללות אותי לאורך הפרוייקט ואף להדריך אותי האיסיקיו שלי 786510 תודה מראש לעוזריםםםםםם...

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  19. Started by haim652,

רציתי לדעת מה ההבדל בין thelrmalright Ultima 90 ל: Thermalright Ultima 90I

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  20. איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  21. Started by 1900GT,

נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך SAPPHIRE 1900GT 256MB עד כמה אני יוכל להגיע בהשוואה לכרטיסים אחרים ללא OC. כלומר לאחר OC נורמלי לאיזה דגם הוא יהיה שווה (גם ATI וגם נווידיה)?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  22. Started by mwalker03,

אני עובד לפי המדריך , אבל מסתבך קצת .. התחלתי טוב העלתי את FBS ל 205 (היה 200 במקור) , רמה אחת מעל ל 206 - המחשב נתקע . העלתי לו את המתח ברמה 1 מעל מה שיש לי והמשכתי להעלות עד 207 - זה היה בסדר והמהירות שעון היתה על 2075. כשהעלתי את ה FBS ל 209 , המחשב מגיע לוינדוס והכל עובד טוב , אך כשאני בודק ב CPU-Z משום מה המהירות ירדה ל 1937: מה אני עושה לא נכון ? המהירות לא אמורה להעלות עם העלת מהירות ה FBS ? הגעתי עם המהירות אפילו עד ל 213 , המחשב הגיע לוינדוס והכל עובד טוב - אבל ב CPU - Z אני עדיין רואה ת'מהירות על 1937 .. האם אני צריך לעשות עוד משהו ? עוד משהו קטן ... הפכתי את ה BIOS כבר ואני לא מוצא ת'אפשרות הזו של הקביעה של הזיכרון ביחס של 1:1 הדבר היחידי שיש לי הוא לבח…

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  23. Started by myossi0,

יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  24. איזה מעבד חזק ? לא איזה צלחנו לעשות לו oc יותר חזק איזה אחרי oc יוצא חזק יותר ?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  25. Started by Skippy,

עשיתי OC ל-400 באס. הסתכלתי במתח ב-CPU-Z והמתח לא נראה יציב הוא עושה קפיצות מ-1.180 - 1.250 זה תקין הקפיצות מתח הקטנות האלה? הוא עושה את זה כל הזמן, ורק כשאני מעלה את הבאס ל400...

• 1 תגובה
    • 463 צפיות

דיונים חדשים בפורומים