אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס 7300 GT וכרגע אני צריך תוכנה טובה בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני - הורדתי לו את הטמפ' ממש נמוך 10 מעלות .
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מצאתי פה איזה מדריך אבל אני לא מבין כלום תוכלו לעזור לי בבקשה http://www.vr-zone.com/guides/NVIDIA/MX440VMod/
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך מסוג TI-4600 של חברת אלבטרון. והלך לי המאוורר של הכרטיס... יש לכם מושג מהיכן אני משיג מאוורר לכרטיס הזה? כפתרון זמני שמתי על היחידת קירור של הכרטיס מאוורר יותר גדול, שניראה לי שעושה את העבודה. אך אני יכול לבדוק את טמפ' של הכרטיס? בתודה מראש לכל העונים נתי מנין
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
איני מוצע בביוס את האפשרות לשנות מתחים אלה רק לשנות מהירות מעבד כלומר GHZ ושינוי תיזמוני זיכרון שני מצבים וניסיתי לעשות CTRL?F1 ועדיין לא מצא כשאני מנסה דרך הביוס להעלות את הBUS מעל 134 המחשב לא עושה POST ואני צריך לאפס את הביוס דרך התוכנה essytune הצלחתי להגיע ל 3.8 אבל זה כול הזמן מתאפס ודרך הביוס זה לא יתאפס וגם זה כנראה יותר טוב 29 מעלות במנוחה הלוח הוא 945gcm gigabyte rev 6.0 המעבד הוא CELERON 3.06 775 הקירור הוא : zalman 9500AT הזיכרונות הם שני זיכרונות 512 כול אחד שרצים ביחד על 533 על מתח 1.8 שאיני יכול לשנות
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני דיי חדש פה כמו שאתם רואים ואני קונה עכשיו מחשב חדש , אני צריך עצוב לקירור המעבד , הזיכרונות וכרטיס המסך , הנה המפר Intel Core 2 Duo E6600 4MB Cache Gefroce 8800GTS 640 MB 3GB Kingstone 800mhz 3 x 1024 Intel D975XBX2 Bad axe 2 Motherboard Topower 600Watt Gigabyte Aurora 3x120mm אם אפשר תמליצו לי פה על קירור לכל חלק בנפרד , לא קירור מים , מאווררים וגופים טובים , שיהיו שקטים ולא רועשים מדי ושיהיו אכותיים. קירור מעבד - בסביבות 300 350 ש"ח כרטיס מסך - אותו דבר זכרונות - עד 150 ש"ח משהו כזה. תודה ואשמח לתשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אני מחפש בלוק לקירור מים ל AMD 64 K8 שמתחבר לציורות של 0.5 אינץ' ובא עם פיילטר (טרמו אלקטרי) מודבק/מולחם מתחתיו. שהבלוק יהיה מנחושת ושיהיה טוב. סומך עליכם
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עד מעבד AMD ATHLON XP 3800+ X2 הטמפרטורה של המעבד במנוחה- 37 מעלות. הטמפרטורה המקסימלית של המעבד במאמץ ( לא בדקתי עם תוכנה ייעודית פשוט הפעלתי סימולטור טיסנים ומסוקים, ניסיתי לצרוב ולהעביר כמות גדולה של נתונים באותו זמן וכו'...) היא 45 מעלות. ראוי לציין שהמאוורר של המעבד לא מרעיש כלל, אחד מהשקטים שראיתי האמת... אני לא מתכנן אוברקולקינג בקרוב לפחות, כנראה רק בעתיד. האם בנתונים הנוכחיים של הטמפרטורות ב IDLE ובמאמץ כדאי להחליף קירור? כלומר אקבל שיפור ביצועים, הארכת חיי המעבד או כל ייתרון אחר שיצדיק החלפת מערכת קירור? תודה!
-
- 6 תגובות
- 457 צפיות
-
-
לאחר הרכבת גוף קרור arctic cooling freezer pro 64 על מעבד amd athlon 4800+ x2 טמפרטורת המעבד היא:30-35 במצב רגיל ובמאמץ 55 האים זה נורמלי? הישתמשתי במישחה שבאה על גוף הקרור לא שמתי מישחה לאחר שניקיתי את המישחה מהמעבד כך אמרו לי בחנות שקניתי מימנה את גוף הקרור האים הטעו אותי כי גוף קרור כזה אמור לדעתי לתת טמפרטורות טובות יותר לא?????????
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3Ghz, 775 Contact LGA המאוורר של המעבד נורא מרעיש וזה מפריע לי, קראתי פה כמה נושאים ואת הנעוץ והבנתי שהקירור BigTyphoon Cpu Cooler נחשב לטוב, ומתאים למעבד שלי. האם הקירור הזה שקט ובאמת קירור טוב ומומלץ? והאם קל להרכיב אותו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עצה מכם,המעבד שלי-2.4C GHz יושב כרגע על 3ג'יגה . אני מנסה לגרום לו לעלות יותר אבל הוא נתקע. זאת לא בעיית חום,לא בעיה של ספק כח,שמתי מחלק לזיכרון והוא עובד על 200[הוא מסוגל להגיע ל 227 מבדיקה]. מה הבעיה שלו,למה הוא לא יציב?
-
ברשותי לוח של ELITE GROUP דגם N2U400-A מעבד AMD ATHLON XP 2500 BARTON וכמו כן גוף קירור......LIMBA 2000
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
לאחרונה אני שומע את המאוורר של המעבד מתאמץ יתר על המידה ומוציא קולות מעבר לגדר הרגיל. איך אני מחליף מאוורר למעבד? איפה אני קונה כזה מאוורר, ומה המחיר בערך? האם ההרכבה של המאוורר מסובכת ומצריכה ידע מקדים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
כשאתם עושים אוברקלוק אני שומע שמדברים על יחסים לדוגמא 1:1 או 3:4 מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
-
כמו שאתם יכולים לראות בחתימה שלי עשיתי OC למעבד שלי...כל פעם העליתי קצתב-FSB עד שהגעתי למכפלה הנוכחית שלי שהיא 133X148=1850...עכשיו שמתי לבשכל פעם שאני מעלה ב-FSB את מספר המגה הרצים אז גם מספר המגה הרצים שלהזכרונות כך שלדוגמא: אם שמתי את ה-FSB על 148 מגה הרץ, גם הזרונות יהיועל 148 מגה הרץ...בעקרון רציתי להמשיך ב-OC אבל שמתי לב שכשאני מגדיל אתה-FSB לרמה הבאה(150)הזכרונות לא עולים גם כן ל-150 מגה הרץ אלא חוזרים ל-120 מגה הרץ ומתחילים את הספירה מההתחלה(כך שאם הגדיל את ה-FSB ל-152הזכרונות יעלו ל-121 מגה הרץ וכן הלאה).. למה זה קורה? האם זה פוגע בביצועי הזכרונות? כדאי לי להמשיך עוד קצת ב-OC למרות שהמגה הרצים של הזכרונות יהיו נמוכים יותר? אני מבקש שרק מי שבאמת מבין יענה... תודה …
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס BFG Geforce 7800 GS OC עכשיו הכרטיס כפי ששמים לב כבר מואץ עכשיו רציתי לדעת עם כדיי לעשות לו אוברקלוק ועם כן אז איך עושים את זה ועם זה יישפר לי את הכרטיס בצורה משמעותית... תודה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
Mfr Part Number: ACALP64 Features: Extremely Quiet by Patented Fan Casing Integrated Cooling of Voltage Converters Patented Vibration Absorption Perfect Cooling Performance Easy Installation Application: All AMD Sempron(Socket 754), Athlon 64 /64 FX /64 X2 and Opteron CPUs Rated Fan Speed: 2000 RPM Power Consumption: 0.17 Amp. Air Flow: 36 CFM / 62 m3/h Bearing: Fluid Dynamic Bearing Noise Level: 0.6 Sone Thermal Resistance: 0.26°C/Watt Thermal Interface Material: Pre-applied MX-1 Paste Dimensions (WxLxH): Heat Sink: 98 x 78 x 56 mm Fan: 101 x 113 x 47.2 mm Overall: 101 x 113 x 91.7 mm Weight: 486 g הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יום טוב לכולם רציתי לברר אחת ולתמיד איפה לעזעזל נימצא היחס CPU:DDR בלוח הזה אני לא מוצא אותו בשום מקום! תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
האם יש אפשרות בכלל לעשות עם הלוח הזה אוברקלוק? כי לפי מה שהבנתי הלוחות של אינטל נעולי אוברקלוק או משהו כזה...? תודה ושבת שלום,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
דבר ראשון המפרט שלי: amd athlon 1.7 256 ram gf 4 mx440 רציתי לדעת לכמה אני יכול לשדרג את המחשב שלי, ל2 GHZ ויותר ( אם בכלל) והוספת ראם עד ל1024, ואם אפשר גם מחירים יעזרו... תודה רבה לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אוקי יש אפשרות לעשות אוברקקלוק ל GF 6200 TC ? האם יש טעם בכלל? הוא יכול להגיע לתוצאות טובות?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום, איזה OC בערך אני יכול להגיע עם המפרט ב"מפרט שלי" ? הטמפ' של המעבד עומדת על 27-31 כל ליבה טמפ' אחרת... (כמובן שלא בזמן מאמץ) עריכה: המארז שלי הוא RAIDMAX O2 + 23CM + 2x12CM כניראה שממש בקרוב אני קונה 8800GT או 8800GTS G92 (אגב מה עדיף ביחיד ? לא ב SLI) ועוד שאלה, מתי עדיף לי לעשות את ה OC ? עם הכרטים הזה (8600GT) או לחכות .. (עכשיו לא ירגישו בהבדל כי הכרטיס מסך הוא שמגביל אותי, לא ?) תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אני יודע שאסור דאבל פוסטינג, אבל פתאום שמתי לב שיש פורום ייעודי לאוברקלוקינג :-) הבעיה שלי היא זו : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=102533.msg866397&lastaction=post (מספיק לקרוא אפילו רק את ההודעות האחרונות) ואני מציע לנעול את השרשור הקודם, מכיוון שכאן זה המקום הנכון. תודה לכולם !
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אהלן חברים הגעתי ל4GHZ עם הטייפון! על מתח 1.5V מע' יציבה. הוספתי לOCDB אבל זה לא מתעדכן! טמפ' 48 - 63 מעלות!
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
חברה כמה אני יכול להגיע באובר עם קירו סטוק של קונרו כרגע אני על אובר מזערי והעלתי מ- 266 ל- 300 המעלות הם 34 למעבד. והזכרונות שלי הם בלי המפזרי חום האלה זה ישפיע חזק?? ושאלה אחרונה כמה מעלות צריך להיות ה-p5w dh delux כי אצלי הוא על 51 והמוכר אמר לי שזה בסדר גמור ככה זה אצל אינטל.. תודה לכל העונים..
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-