אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תעזרו לי זה דחוף לארטיק סילבר 2 יש כבר 3? איפה ניתן לקנות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זוכרים המהרה ושיפוץ ל MSI G3TI200 אז סוף סוף כבלתי בחזרה את הכבל של המצלמה שלי ויש תמונות!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המארז מתקדם אט אט, ועכשיו שמתי במקום הלדים הרגילים שבמארז שני לדים אולטרה ברייט לבנים,יש קצת בעייה של מתח שם ובגלל זה הם לא בשיא עוצמתם, בל עדיין בחושך זה בהחלט מרשים... השלב הבא זה השפן ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לייצר HEATSINK באופן עצמאי ואני צריך מידות בסיס של הסוקט האם יש כזה דבר אשמח אם יש אפילו בפורמט של : DWG SLDPRT DXF או סתם PDF תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חזרתי מבית ספר כאשר הטמפרטורה של המעבד עם וולקנו 7 הייתה 42. ובדיוק אמא שלי התלוננה על הרעש אז רציתי לראות במארז איפה אפשר לעשות ניסויים להפחת רעש הרעש ההכי מפריע, הוא המאוורר של הכרטיס מסך שמרעיש בצורה מזוויעה, והוולקנו 7.. אז חשבתי, שאם בקריסטל אורב שמורידים את הגריל הרעש מופחת, אז אולי יהיה ככה גם בוולקנו אז העפתי משמה את הגריל של הוולקנו7, החזרתי את הברגים והכל אני מדליק את המחשב פתאום תוך דקות, מ 39 מעלות, ל 46. איך זה יתכן ?? לא יתכן שהגריל עולל זאת! מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את הטמפרטורה למצב הקודם ???
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי עובד עם לוח אם מסוג maryville intel , עם מעבד p4- 1.6GH. לוח האם מתחמם במהירות עצומה , גם ללא מאמץ מיוחד של המחשב. אני חושב שמדובר בבעיה של קירור. -מהו המאוורר המומלץ למקרה כזה (גודל ,זרם, דגם וכו'). -היכן יש למקם את המאוורר. תודה מראש על העזרה. lopp
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק אתמול קיבלתי את הוולקנו 7+ וכבר אני מצטער על הקנייה... לא יודע מי אמר כאן שהוא שקט, אבל... [glow=red, 2, 300]הוא ממש לא[/glow] אולי במהירות הנמוכה ביותר הוא מרעיש קצת פחות, אבל עדיין השריקה הצורמנית הזו מצליחה לעלות גם על הרעש של 5 מאווררים של 80 מ"מ במארז+ 2 של הספק !!! ממש בזיון. המאוורר אולי חזק ומקרר טוב, אבל שוב... חיים שקטים < וולקנו 7+ חיים שקטים > מאוורר מקורי של אינטל תגידו לי אתם מה עדיף יותר ?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ברשתותי מעבד MAD ATHLON XP 1600 PLUS במהירות 1.4 מותקן עליו VOLCANO 6CU PLUS הטמפ של המעבד היא בערך 50 מעלות ולפי דעתי זה הרבה והטמפ של המראז בערך 26 מעלות שזה טוב השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד מאווררים או שעלי למרוח ARTIC SILVER 3 על המעבד ואז זה יוריד משמעותית את הטמפ של המעבד? ואם כן היכן אוכל למצוא הסבר איך למרוח את המשחה?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש ברשותי GF 2 TI ואני רוצה לצרוב לביוס שלו מהיריות שעון חדשות עם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם מה הדרברים הכי טובים (שמוצאים ביצועים הכי טובים מהכרטיס) נכון לעכשיו ה 23.11 ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC ל P3 733 אז בלוח אם אני יכול לעלות את הבאס עד ל800 אז אני צריך להגדיל את המתח למעבד ???
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 1600 פלוס עם כרטיס מסך GEFORCE3 TI 200 של CREATIVE רציתי לדעת מה היכולות של CREATIVE בתחום האוברקלוקינג, על הכרטיס שלהם יש נראה לי את הצלעות קירור הכי גדולות שיש מכל הכרטיסים האחרים, זה ריבוע גדול שמכסה גם את הזכרונות אם אינני טועה ועל זה יש מאוורר קטן. רציתי לדעת אם יהיה לי צורך גם בקירור נוסף ואיך אני יכול לבדוק מהי הטמפ' העכשווית של הכרטיס, ובכלל אם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ? תודה מראש אחים .
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
וקירור, ואוברקלוקינג. מלמעלה ועד למטה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי בצידו השמאלי של המראז חלון אני רוצה לקדוח בו 2 חורים לשני מאוורים יש לי כבר 2 מאווררים בגב המארז שמוצאים אוויר עכשיו השאלה היא איפה אני צריך למקם את המאווררים שאני קונה ואיך "להגדיר" אותם ששניהם יוציאו אוויר או אחד יוציא ואחד יכניס או ששניהם יוציאו אוייר? ואיפה הכי טוב למקם אותם? האם אוויר חם עולה או יורד?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הוא עושה רעשים וכל הזמן מאט ועוצר, כדאי להחליף אותו? אני פוחד להזיק לציפסט בהברגות. אני גם פוחד לשרוף אותו אם אני אשאיר אותו ככה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
קודם כל, שלום! הודעה ראשונה שלי כאן תחת הניק הזה אוקיי עכשיו הבעיה ככה, יש כמה דברים שלא הבנתי במדריך של הכ.מסך... ההגדרות הם בביוס או רק ברג'סטרי של הווינדווס? אם אני אפרמט את המחשב אז האובר קלוקינג "יעלם"? ודבר שני, יש לי כ. מסך ASUS G Force2 64 DDR GTS , לא נגעתי לו בהגדרות או משהו והטמפ' שלו קרובה מאוד ל 50 מעלות!!! זה לא קצת מוגזם?! וכן, המאוורר שלו תקין... תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי יש לי gf3 ti200 של אסוס ואני רוצה לעשות לו המהרה אז אני מבקש תוכנה טובה בשביל להמהיר (אני לא רוצה לגעת הכרטיס עצמו) והוראות על איך לעשות את ההמהרה
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
טוב יש לי לוח אם של Matsonic דגם ms7127c . {VIA Apollo PRO} מעבד PIII 700 FSB100 ... אני עכשיו עובד על 112FSB והמעבד על 784MHz ... כשאני מגביר את ה FSB ל 124 המעבד עובד על 868MHz אבל הווינדוס לא עולה .. (ניסיתי כל ווינדוס ) . עכשיו אפשר להמהיר את המעבד על ידי הגברת המתח אבל כשאני משנה לx8 , הוא משום מה לא עובד על X8 אלה חוזר לX7 . אז יש לי עכשיו 112x7=786MHz ... אז אני רוצה להוציא יותר מהמעבד . בקשר לקירור אין לי בעיה , חבר שלי קיבל Volcano 7+ אז לקחתי לו את HSF הקודם שלו מהAMD ... אז עומד לי עכשיו קירור דיי חזק. והטמפ' על 30 מעלות .. אז אני חושב שאפשר להוציא עוד מיץ ממנו . כל תגובה תתקבל ... וגם מישהו שממהיר את ה PIII שלו שיספר עד איפה הגיע .
-
מה הוא? לשימוש בלי OC...... הכי הכי שקט שיש. (זה לא חייב להיות גוף קירור........ אפשר גם רק מאוורר. אבל שיעשה את העבודה)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שלכל כרטיסי המסך המאורר יושב בדיוק מתחת להיטסינק וזה גורם למאורר להכניס מעט אויר וכמעט ולא לקרר את הכרטיס! העצה שלי היא פשוט מאוד להרים מעט את המאוור בערך כ2-3 ס"מ ואז זורם יותר אויר להיטסינק!!! נכון זה פשוט? וזה גם פועל טוב!!! אני ניסיתי לעשות זאת לכרטיס מסך שלי והטמפרטורה ירדה בכ5-6 מעלות!!! תנסו ותראו שזה פועל!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אני מתכנן המהרה למעבד p4 נורת'ברידג' ואני חייב לוח קטן בשביל הפרוייקט שלי - MicroATX... כמובן שהחברה שקופצת לראש היא Abit.. עכשיו כמובן שהלוח צריך להיות תומך DDR - כלומר מבוסס 845D או SiS645.. בדקתי באתר שלהם ויש להם רק אחד בגודל הזה, על הצ'יפסט של אינטל - BD7M. עכשיו אני יודע של-BD7, גירסת ה-ATX יש אפשרויות אוברקלוק מעולות (ע"ע SoftMenu III כמו שכולנו מכירים אותם). אך לא הצלחתי לברר בשום מקום אם גם לגירסת ה-MicroATX יש אפשרויות אלו... אם הם בכלל באותו גירסת ביוס. ניסיתי לשלוח אימיילים אך ללוא תשובה.. לא מצאתי את המידע הזה בשום מקום.. ולא מצאתי את ה-Manual של הלוח. אקסטלנט יכולים להביא לי את הלוח הזה.. כן אני יודע שהם דרעק אבל אין לי הרבה ברירות... …