עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. :s05: וזה מה שהביוס מראה לי...:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by omer1234,

האם אני יכול לעשות oc ל 9600xt של שפריר כשלא הוספתי שום קירור והמאוור היחיד שיש לו זה מה שהוא בא איתו? כשאני אומר oc זה רק להעלות את ה core וה memory שנמצאים לי עכשיו על 500/250 דרך אגב יש לי 9600xt עם 256 מגה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nemo9439,

אני מנסה לעשות OC לכרטיס של Sapphire Radeon9600 רגיל.. לעלות לו את התדרים ל500Mhzליבה ו 600Mhzזכרון. תדרי עבודה של 9600XT. הבעיה היא שכשאני מנסה לעבור את ה465Mhz הוא נכבה,ואני רואה מסך שחור. כאילו הוצאתי את הפלאג של המסך מהכרטיס מסך. קניתי מאורר Zalman 120מ"מ. נגעתי בגוף קירור של הכרטיס,הוא לא חם.. גם ב3D Mark05 שהייתי קרוב למצב שהוא נכבה,מבחינת תדרי עבודה,במבחנים הכרטיס נשאר קר. מה זאת התופעה הזאת ומה עושים? ועוד שאלה... בכרטיס יש ג'אמפר כחול,יכול להיות שהוא קשור לבעיה?

• 18 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by NI4NI,

היי האם למישהו פה יש ניסיון עם קירור PELTIER ? אני לא מתכוון למוצרים כמו ACTIVECOOL אלא פלטייה אמיתי שמחברים לבד לחשמל. איזה חוזק של פלטייה מומלץ לקנות ? (בדרך כלל נמדד לפי וואטים) כמה כוח הוא לוקח מהספק ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום , אני מחפש קירור כלשהו לציפסט , לא פסיבי (כי אני צריך לאוברקלוקינג) אבל שיהיה ממש ממש שקט .... תודה..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AvigdOr.GT,

שלום לכולם אני בשבוע הבא מקבל כרטיס מסך 6600GT ואיתו גם עוד 512 זכרון, ואז המערכת שלי תיהיה p4 2400 asus p4s533 1giga ram 6600GT עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואין לי מושג בתכום הזה, אני יודע שהעסק צריך קירור וזה, יש לי מחשב דיי מקורר ועם מוד כבר וכל המסביב. עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לעשות אוברקלוק טוב? איך אני ממהיר את החלקים שלי? יש איזה מדריך או משהו בעיברית שמסביר שלב אחרי שלב איך עושים אוברקלוק טוב ?

• 18 תגובות
    • 965 צפיות
  7. שלום. איזה זכרונות יהיו מצויינים בשבילי לצורכי אוברקלוק גבוהים, כלומר שאני יוכל לעלות ת'מהירות וזה בכלל לא יזיז להם. היו ת'זכרונות המעולים של סדרת הBH5 אבל לצערי הם כבר לא נמכרים ...אם אתם יודעים לגבי איזה חנות שעדיין מוכרת ת'זה אני אשמח לשמוע ישנם עכשיו זכרונות גם מעולים מסדרת TCCD וחשבתי עליהם, אם כבר אין מצב לBH5 אז פה מגיעה השאלה איזה זכרונות טובים שווה לקנות מהגרסא הזו של חברה טובה...תזמונים טובים שיהיה אפשר להוריד אם הם לא נמוכים דיו (חח) שיהיו 512 מגה אני לא צריך יותר...ומהירות עדיף 500 MHZ אבל אולי זה מוגזם אז לא משנה אבל ככל שיותר טוב ככה יותר יועיל לי לביצועי "המארה" גבוהים.... התקציב נע על 1000 שקל גמיש כי עוד מעט יש לי יומולדת! עריכה: האם הזכרונות האלו טובים…

• 18 תגובות
    • 869 צפיות
  8. היי, יש פה אולי כמה אנשים שזוכרים אותי, פעם הייתי כל יום באתר הייתי כל היום מיתעסק ב-OC אפשר להגיד שהייתי מטורף בקשר לזה(כל זה לפני בערך 7-9 חודשיים). אבל מאז לא יצא לי להיתעניין ביכול עניין ה-OC ויושב אצלי בחדר קרוב לחצי שנה מאך-1 (קירור גז) שהגיע הזמן שאני ינצל אותו קצת... וסוף סוף היתפנה לי כסף בשביל ליקנות מערכת לOC מטורף ולכן אני מבקש המלצה ללוח, זיכרון יש לי (CORSAIR 512MB 3500 C2 ) ומעבד אני כניראה יקנה A64 3500

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום....אני חדש פה בפורום והסתובבתי בין הדיונים בשביל ללמוד קצת (לא שעזר...). לאחרונה קניתי מחשב חדש שלפי דעתי הוא דיי טוב (תנו דעתכם): Pentium 4 3.0 GHZ HT 800FSB 1 MB Gigabyte Ga-8ipe-1000 pro G Geil pc 3200 400MHZ 512 dual ddr 2*256 PowerColor Radeon 9600XT 256 MB DDR WD 120 GB S-ATA 7200 RPM 8 MB CACHE ומארז של compucase דגם 6919 (ענק, מאוד מאוורר)..... אם תוכלו לומר לי אם המפרט של המחשב טוב או שיש מקום לשיפור... לפי התוכנה everest הטמפ' שלי הן ככה: מעבד- 38 במנוחה עד 45 במאמץ... לוח- 25 מעלות כרטיס מסך- 26 במנוחה עד 32-33 במאמץ... כונן קשיח- 33 מעלות... עכשיו רציתי לדעת אם הטמפ' הם נורמליות ואם אפשר לעשות איתן oc למעבד או לכרטיס מסך... ואם אפשר הסברים לגביי oc, תוכנו…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by hagay21,

יש לי מעבד 2.6 בבאס 800 עם ג'יגה זיכרון של סמסונג 1:1 העלתי את הבאס מ200 ל 231 מה שהעלה את תדר המעבד ל 3.0 ג'יגה את הזיכרונות הורדתי ל 5:4 והגל עובד יופי אבל........אני לא רואה שום הבדל בביצועים מישהוא יודע מה קורה פה?

• 18 תגובות
    • 871 צפיות
  11. כן או לא?

• 18 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by SubX,

286Mhz FSB יציב ! רשמי בORB כרגע זה שיא עולם http://s6.invisionfree.com/underclock/index.php?showtopic=28 יש מתחרים?

• 18 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by tsvika,

האם ישנה אפשרות של קירור יתר למעבד? בעזרת איזה כלי ניתן להגיע לטמפ' כל כך קרה? (הבנתי שאפשר להגיע אפילו ל 36C-) מה השיא שמישהו הגיע אליו אי פעם? והאם באמת אפשר להתקין מערכת קירור המבוססת תעל חנקן נוזלי והאם הוא יותר יעיל ממערכת קירור עם מים? אשמח לראות גם תמונות =] הרבה שאלות =] תודה רבה לעונים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by chris_u16,

נמאס לי מהרעש של הקרור סטוק ואני חושב שהגיע הזמן לקצת OC ;D אני מתלבט בין ATi Silencer לבין VGA Silencer, חשוב לי שיהיה מספיק מקום לסינקים על הזכרונות האם הATi Silencer לא משאיר מקום לסינקים גם בrev.2? ומה הדרך הטובה ביותר להדביק סינקים לזכרון?

• 18 תגובות
    • 912 צפיות
  15. אז כן כן החלטתי שזהו נימאס לי מהאי יציבות של הלוח ועשיתי זאת ועוד בהצלחה חח וולט מוד ללוח שלי עשיתי את זה droop mode ואני מיתכוון אולי גם לעשות את הagp mode בכול מקרה מקודם היתי מגיע ל1.6 וולט למעבד ולא יכולתי לעבור את זה עם הייתי עובר לא היה פוסט ללוח משום מה.. וגם ב1.6 וולט בביוס המתח היה יורד גם ל1.456 וזה היה גורם לאי יציבות מאד רצינית בלוח ועכשיו אחרי הוולט מוד!! אני מכוון את הביוס על 1.6 וולט במקורי נימצא על 1.68 ברגיעה ו1.65 בעומס לא יורד מ1.65 לא משנה מה אני עושה!!! כך שהמוד בוצע בהצלחה ועם חיוך חח עכשיו הבעיות!! בזמן שבדקתי את הוולט של המעבד עם התוכנה של הלוח בדקתי גם את הוולט של הספק tt buterflay 480w על 12 וולט ( ולידע כללי אף פעם לא בדקתי את הספק הזה חח)…

• 18 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by R0ck,

2X512 PC4400 LE 2.7 ג'יגהרץ @ 1:1 (300) - 2.7 וולטעז'. אתן לתמונות לדבר... 8) יציב לבינתיים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Dream2K,

אז ככה אם טעיתי בפירום מצטער מראש אממ.. אז אני מחפש מאוורר למארז (80 מ"מ) אבל שיהיה חזק.. אני בתקווה שיוכל להגיע ל4000 rpm ב10v

• 18 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by שורטי,

יש לי את המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 איך הייתם ממליצים לפזר את המאווררים?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by GZA3,

יש לי את לוח של אסוס A8N-SLI ויש על הציפסט מאורר מאוד מאוד מרעיש ומעצבן רציתי להחליף אותו וקיבלתי המלצה זולה ויעילה מאוד מהמוכר שממנו אני קונה בדרך כלל את הדברים: http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=65&code=014 השאלה אם זה מספיק ולא צריך גם מאורר בנוסף ? כי אני כם חושק בעתיד הקרוב ב OC... ס"הכ עלות של 60 שקל למוצר מזערי ויעיל (???) זה. שווה ?

• 18 תגובות
    • 959 צפיות
  20. יש לי ממעבד אינטל 2.8 פרסקוט שכרגע נמצא ב o.c של 3.23 שביצעתי לא מזמן והייתי רוצה לדעת עד לאן אני אוכל לקחת אותו בקירור אוויר טוב (יש לי 3 TT smart case fan 80mm, וקירור למעבד zalman CNPS7000B-ALCU ועוד שני מאווררים ג'נריים שקיבלתי עם המארז שלי. כרגע הCPU שלי על 45 מעלות והמערכת כולה על 36. הזמנתי ספק כוח חדש של TT 480W כי שלי היה ג'נרי מדי ופחדתי להעלות איתו מתחים... :-\. לא חשוב ביקיצור אני מסתכל באוורסט והוא מראה לי שהסטפינג של הCPU הוא C0 וכשאני מסתכל בCPU-Z הוא מראה לי שהסטפינג 3. מישהו יכול בבקשה לומר לי עד איזו מהירות אני יוכל להגיע?

• 18 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by thegodx,

תגידו לי מזל טוב סוף סוף הצלחתי לעשות OC יציב!

• 18 תגובות
    • 959 צפיות
  22. הנה תמונה של הכרטיס: http://img114.echo.cx/img114/9290/278l6wc.jpg כמו שאתם בטח רואים הוא של ASUS אומרים לי שאי אפשר אבל אני מאמין שכן הiceberoq 5 היותר ענקי במימידים הוא לgeforce 4MX440 ואומרים באתר שiceberoq 4 הוא לכל סדרת הgeforce 4 אך הוא מומלץ ל4TI וכאלה אני כבר הזמנתי אחד מפנדה הזמנתי את ה4 עכשיו אני מפחד שאני אקבל זה לא יתאים לי תזערו לי פה בבקשה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pumbatal,

מאוד מוזר מה שקורה פה ??? אולי אני טועה ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שבת שלום . יש לי תגוף קירור XP120 ואני מכשרוני שברתי את אחד הקיליפסים שמחזיקים תגוף קירור עכשיו הוא עדיין מחזיק אותו אבל אם אני לוחץ עם האגודל על הפינה שאין בה תפלסטיק אז יורד בטיל 2 עד 4 מעלות (אולי יותר) ואני חושב גם שאחרי מספר דקות בטח הטמפ' תירד יותר. אז השאלה שלי יש מצב כלשהו אני משיג פלסטיק חדש כזה במקום כלשהו? ואם אין מצב בעולם לא משנה מה אני יעשה יש לכם במקרה איזה פתרון יצירתי שיכול להחזיק אותו כמו שהוא אמור להיות?

• 18 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by moshiko211,

קניתי עכשיו מחשב חדש עם מעבד אינטל פנטיום 4 3.0 GHz HT 800Fsb 2MB CASH כן מה אני יעשה שלא הכרתי את האתר לפני הקניה לפי מה שהבנתי המעבד הזה הוא תנור חימום האם זה נכון ואם כן מה הדרך בדיוק כלומר מה צריך להוסיף על מנת לתקן את זה? והאם המעבד הזה כזה גרוע ביחס לamd?ההבדל כזה גדול???!!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.