עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the duck,

אני צריך מאוור 92 ל THERMALRIGHT ULTIMA 90 שיהיה חזק וגם שקט תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  2. שלום לעוזרים לאחר קצת משחקי OC עם הלוח הזה GA-EP35_DS4 שמתי לב שאין אפשרות לנעול את הזיכרונות ביחס של 1:1 ב-BIOS - המינימום ההתחלתי הוא - X2.5 ומעלה - האם יש למישהו נסיון בביצוע OC ללוח הזה? ???

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  3. Started by The Prophet,

שלום, ברשותי מעבד P4 בעל סקוט 478. אני כרגע בשלבי OC, והמעבד מתחיל להתחמם אז ברצוני לקבל המלצה לקירור. תודה לעוזרים. תקציב עד 100 ש"ח, אבל אפשר לחרוג טיפה, עם זה משהו איכותי.

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  4. מישהו יודע מזה ה- CPU 1 ו- 2 ולמה הם מציגים טמפרטורות שונות? קראתי פה באתר משהו שצריך להחסיר כ-25 מעלות אם אני לא טועה לטמפרטורה שכתוב אבל לא הבנתי ממה להוריד (בתמונה) כל הטמפרטורות האלה הן בזמן מנוחה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 415 צפיות
  5. דבר ראשון המכפלה ירדה ל 6 במקום 9 ולפעמים זה קופץ כזה ל9 וחוזר ל 6 http://img214.imageshack.us/img214/2986/80608094ws1.jpg דבר שני אחרי שעשיתי את האוברקלוק וניסיתי לגלוש באינטרנט לא הצלחתי להכנס לרוב האתרים וכשכן הצלחתי ראיתי כתב גיבריש כזה וכל האתר היה מעוות יש לי אפשרות כזאת בביוס של אוברקלוק אוטומטי כזה שאתה בוחר 10 15 20 % עשיתי על 15 והכל עבד אפילו עשיתי 3DMARK אם מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם האינטרנט וזה שזה קופץ מ6 ל 9 אני ישמח E6600 ASus p5b-vm-se 2gb crosair 667 mhz cl4 zalman 500W עוד דבר המפרט הזה מתאים לאוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  6. Started by motifi,

האם זה תקין ? לשעה זו חום חדר רגיל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  7. Started by kattash,

מה השיא הישראלי ל 3dmark05/3dmark 03?

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  8. Started by exquisite,

הכרטיס הזה מגיע לי ל90 מעלות,אין לי מושג איך,ובנוסף לא נראה לי שהוא בכלל מפעיל את המאוורר שלו על המקסימום,משהו דפוק כאן,לא חשוב. בכל מקרה,אני רוצה להחליף לקירור חזק יותר,ע"מ לאפשר לי אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  9. Started by noamm,

רציתי לקנות את ה AC freezer 64 pro אבל בKSP אין את זה בזמנות מיידית. מישהו יכול להמליץ לי על מאורר אחר טוב לAMD 4200+ ואשמח אם זה מהמלאי של KSP תודה.

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  10. אני לא מצליח לשלוט על מאווררים דרך ספיד פאן..למה?

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  11. Started by king ping,

יש לי של גיגה בייט כרגע על המעבד 3d השקט עובד על 2500 רפמ אני לא מרוצה מימנו כי שאני מעמיס אם מישחקים מגיע ל 60 מעלות קצת יותר שעמתי על זלמן 7000 טובים תיעצו לי משהו ליקנות טוב שיחזיק לי את המעבד על 50 מעלות גג יש לי prescot 3 גיגה

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  12. Started by Shane McMahon,

שלום,יש לי מעבד 478 פנטיום 4 ,עם קירור סטוק.. סירקולציה רגילה ..מארז 6a19. האם המעלות בסדר או חריגות ? אם לא בבקשה תנו לי לינק לקירור זול וטוב. אני לא עושה OC. תודה

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  13. יש לי מעבד P4 3G 775 ואני מעוניין לדעת האם ישנה ואם כן איזו, תוכנה אשר מציגה את טמפרורת המעבד.

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  14. Started by razoli,

היה לי מאורר של MSI ללוח הבא http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=651 והא נשרף ויש לי שם בעיה של גובה כי מעל יש את הכרטיס המסך. לכן איזה מאורר אתם ממליצים ל להחליף?

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  15. שלום. יש ברשותי זכרונות של GSKILL DDR2 800MHZ 4-4-4-12 סדרת PK. הם עובדים בדואל צ'אנל. משום מה יש בעיה איתם והם לא עובדים במהירות מעל ל 667מה"צ. הלוח שלי הוא ASUS P5WDH. כאשר אני שם הכל AUTO הם עובדים ב 667. וגם כאשר אני מגדיר אותם ידנית 800מה"צ בבדיקה עם תוכנת MEMTEST או כל תוכנה אחרת יוצאים שגיאות. ניסיתי לשחק עם המתח של הזכרונות והגעתי למסקנה שככל שהמתח נמוך יותר כך יש פחות שגיאות. על הזכרונות כתוב מתח החל מ 1.9V ואילו ב 1.9V הוא נותן שגיאה אחת, האם זה יהיה מסוכן לעבוד ב1.85V או אפילו ב 1.8V? או אולי מישהו יודע איך אני יכול לסדר שהם יעבדו ב 800 מה"צ? ואני אגיד ישר שזה לא בעיות חום. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  16. חבר'ה, המערכת היא עם מעבד Pentium D 2.8GHz ולוח אם ישן רצח + ספק ג'רני + דיסק קשיח 80 ג'יגה סמסונג פשוט. הטמפרטורות שלי כרגע: הטמפרטורה בחדר היא בממוצע 32 מעלות (גם ככה בזמן צילום המסך). האם זה סביר? ומה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  17. מה המצב אנשים אני מצליח לעשות OC עם RIVATUNER אבל כאשר אני בIDLE הוא עדין עם OC ולא מוריד לCLOCK נמוך יותר יש למישהו פיתרון ?? תודה

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  18. Started by dv1R,

דבר ראשון המפרט שלי: amd athlon 1.7 256 ram gf 4 mx440 רציתי לדעת לכמה אני יכול לשדרג את המחשב שלי, ל2 GHZ ויותר ( אם בכלל) והוספת ראם עד ל1024, ואם אפשר גם מחירים יעזרו... תודה רבה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  19. Started by -m..l-,

שלום יש לי 6800gt של Point of view ואני רוצה להחליף קירור. התקציב הוא 200 +- למרות שאם זה יהיה חשוב אני יהיה מוכן לחרוג ב100 שקל. אני ראיתי את שלושת האפשרויות האלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4802 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5123 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5958 מה כדאי? יש הבדל בין הפטאליטי לזלמן הרגיל חוץ מהעובדה שהוא אלומיניום ולא נחושת? איך הביצועים של שלושתם? ובכלל אולי יש לכם הצעות אחרות ... תודה

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  20. Started by gil13,

אני רוצה לקנות את הקירור הזה: http://skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-64-PRO~18~0.htm אני לא יודע אם הוא שקט ומקרר טוב. מישהו מכיר את הקירור הזה? והאם אתם יודעים למה אין אותו בבחירה של קירור למעבד איפה שבונים מחשב בסקיי פי סי? תודה.

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  21. Started by hosham,

עשיתי אובר למעבד (המפרט בצד) ומעל 3.32 יש קצת בעיות לפעמים אני מאמין שזה בגלל התדר של הזיכרונות (העליתי להם מתח). הלוח תומך עד 667MHZ ולכן אני לא יכול להעלות לדוגמא ל-720MHZ,תקנו אותי אם אני טועה.. ז"א שהאופציה היחידה היא להשתמש ב-DOWN CLOCK לזיכרון כלומר לשים מחלק של 3.3 או פחות. אמת או לא?

• 4 תגובות
    • 415 צפיות
  22. Started by Impreza,

שלום, נשרף לי המאוורר על הלוח אם (Abit NF-7) וקניתי את המאוורר הזה של TT בחנות אמרו לי שהוא מתאים גם ללוחות אם אבל רשום עליו "For BGA\VGA Chipset" האם הוא מתאים? והאם אני חייב להחליף משחה כשאני שם אותו? EDIT: אני לא חושב שהוא מתאים, הוא יותר קטן מזה שעל הלוח והחורים לא תואמים אני יכול להחליף אותו בזה שעל הכרטיס מסך (Radeon 9600XT) ואת מה שיש על הכרטיס מסך אני ישים על הלוח האם השיפור יהיה משמעותי? האם זה של TT יותר טוב מהסטוק שעל הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  23. Started by moshe55501,

האם מישהו יכול להביא לי לינק של מדריך לאוברקלוק עדכני לגבי המעבד שלמעלה והמפרט של המעבד רשום במפרט מחשב

• 4 תגובות
    • 415 צפיות
  24. סתם לדוגמה הבאתי תמונה של מעבד AMD איך אני יודע מה הSTEPPING שלו ואם אפשר לבדוק זאת דרך איזה שהיא תוכנה בווינדוס מבלי לפרק את המעבד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 415 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.