עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BloodFist,

אני צריך מאוורר חדש למארז התקציב הוא 50 שקל + - .. מה מומלץ? חשוב לי שיהיה שקט יחסית אבל שגם יעשה את העבודה.

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  2. Started by the duck,

אני צריך מאוור 92 ל THERMALRIGHT ULTIMA 90 שיהיה חזק וגם שקט תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  3. Started by elad76,

האם הקירור של 1900GT טוב מספיק?

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  4. Started by The Prophet,

שלום, ברשותי מעבד P4 בעל סקוט 478. אני כרגע בשלבי OC, והמעבד מתחיל להתחמם אז ברצוני לקבל המלצה לקירור. תודה לעוזרים. תקציב עד 100 ש"ח, אבל אפשר לחרוג טיפה, עם זה משהו איכותי.

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  5. Started by emualmi,

שלום ! יש לי כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB , המאוורר שנמצא על הכרטיס רועש מאוד מה ניתן לעשות על מנת להפחית את הרעש. האם החלפת למאוורר אחר יעזור ? תודה.

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  6. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברשותי מערכת עם לוח אם MSI KT3 Ultra - KT333 chipset. המעבד הוא Athlon xp 1700+ Palamino. לצערי הרב החל מגרסה 2 של אותו לוח אם יש מחלק חמישי לpci/agp, אך כפי הנראה בלוח הזה יש רק עד מחלק רביעי. בכל מקרה, אני לא מצליח לעבור את ה151FSB(פוסט נכשל). אבל רציתי לדעת אם וכמה אפשר לעשות אובר קלוק בבטחה במחשב הזה? כלומר, עד כמה מגה הרץ זה עדיין בטוח שהAGP\PCI ירוצו בהם. לא שווה לי להרוס את ההרד דיסק\כרטיס מסך\כרטיסי PCI בגלל האובר קלוק הקטן במילא. אז אולי לרדת מכל העניין? האמת, באופן ממש מוזר אפילו באובר קלוק מינימלי של 100 מגה הרץ אני מרגיש שהמחשב רץ הרבה יותר חלק. זה הגיוני? תודה רבה על העזרה! גיא.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  7. Started by J.a.C.k,

יש לי ספק גנרי של GYROTECH ישראל האם מתחים טובים או שיש לי מה לחשוש????!!!! במערכת יצבה בפריים95 3שעות רצוף [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  8. Started by BUNG,

היי יש לי GeForce 4 ti 4200 של לידטק יעני יש לי WINFAST 280TDH ואי חייב קירור חדש.... בבקשה תמליצו לי על משהו בין 100-200 שח

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  9. Started by thebigman1977,

ניסיתי לעשות OC ,כרגע עם הקירור שמגיע עם המעבד(E6750 ),הגעתי ל 3100 GHZ ,הטמפרטורות שלי באיידל :45 בערך,בעומס-60 מעלות בערך. הייתי צריך להעלות את המתח לזכרונות .כרגע לא שיניתי את המתח של המעבד(1.25 V ). אבל בשביל להמשיך ב OC אני צריך ממכם מספר המלצות: 1)על איזה קירור אתם ממליצים בתקציב של עד 250 ש"ח. 2)יש לי 400W TRT - הוא יספיק ל OC עד 3600 GHZ לפחות - או שכדאי לי לרכוש ספק אחר?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  10. Started by ElemenTal,

כאשר ארצה לעשות OC למעבד ה Q6600 שלי (לוח אם DS3L) האם תוכלו להביא לי את מה שאני צריך לשנות בביוס ? חבר שלי שמבין קצת אומר שהוא יודע לעשות OC ואם הוא ירצה לעשות הוא רק צריך לשנות את ההגדרות בלוח בצורה נכונה - שאת זה הוא לא יודע. אז גם בשבילי וגם בשבילו (יש לנו אותו לוח ומעבד) מה הם ההגדרות שצריך לסים בלוח ? עוד כמה שאלות: 1. אחרי שהבנתי ש OC זה לא כזה מפחיד וחשבתי שזה די קל התחלתי לראות תגובות של אנשים (פה) שאומרים שהם לא מצליחים לסדר את יחסי הזכרונות ודברים כאלה, ממה זה נובע והאם זה יכול לקרות לי ? 2. משהו שלא הבנתי - כשעושים OC אז גם הלוח והזכרונות עוברים המהרה, או שזה פשוט בחירה של המתמש ביחסים ? אם עשיתי OC למעבד ולא נגעתי ביחסים אז גם הזכרון עבר OC אז אני יכול לבחור …

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  11. Started by sergey_k,

ראיתה כמה מאווררים שאני רוצה ליקנות למעבד שלי עכשיו במפרט שלהם כתוב משו כמו up to 3.2 GH רציתי לישאול עם זה אומר שאני יכול לשים את המאוורר הזה רק עם יש לי מעל 3.2 GH ? בבקשה תענו לי

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  12. אני לא מצליח לשלוט על מאווררים דרך ספיד פאן..למה?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  13. Started by king ping,

יש לי של גיגה בייט כרגע על המעבד 3d השקט עובד על 2500 רפמ אני לא מרוצה מימנו כי שאני מעמיס אם מישחקים מגיע ל 60 מעלות קצת יותר שעמתי על זלמן 7000 טובים תיעצו לי משהו ליקנות טוב שיחזיק לי את המעבד על 50 מעלות גג יש לי prescot 3 גיגה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  14. Started by Night_Fox,

הורדתי את התוכנה ואז הפעלתי אותה וזה רשם לי שאין לו בסיס נתונים על הלוח אם שלי וחפשתי אותו גם ברשימה ואין שם מה אפשר לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  15. Started by the godfather,

שלום יש לי מעבד סוקט A 462 ואני רוצה מאוור שהעיקר יהיה שקט אבל יש לי בעיה אי לי חורים מסביב למעבד אז ביטי למשל לא מתאים לי בבקשה תנו לי עזרה הרעש שיגע אותי

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  16. Started by Oranili,

יש לי AMD 4200 S939 עכשיו הוא עומד על 60 מעלות במאמץ! ו39 במנוחה. האם זה טוב ? ובכרטיס X1950 מה המעלות שאסור לעבור איתו ? תודה

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  17. Started by carock,

אם נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך דרך RIVATUNER או ATI TOOL.. אז כל פעם שאני יוצא מהתוכנה הOC מתבטל..?

18. Started by Esparco,

ASUS P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit?

19. שלום לכולם.... ברצוני לשאול אותם ולאה שמבינים בזה.....מה יתן לי ..ז"א למה זה יגרום עם אני יגביר את מכפלת המעבד......ולא רק את הFSB ??

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  20. Started by orental5,

שלום יש לי תחושה שהמאורר מרעיש טיפה (מסתובב מהר). איך ניתן לבדוק מה הטמפ'/סיבובי המאורר. תודה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  21. 1. מעבד ב4-7 מעלות Athlon 64 X2 4800+ AM2 2. כרטיס גרפי בסביבות 80 Leadtek WinFast PX8800GTS 320 MB PCI-E השאר יציב... תודה וגם םא בא לכם ואתם יכולים תענו על השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  22. Started by simon15,

אהלן חבר'ה היום עשיתי בנצ'מארק על המחשב שלי עם התוכנה 3dmark06 basic edition והתוצאה הייתה : 3193 שזה נראה לי קצת נמוך .. המפרט שלי הוא : מעבד: E6300 זיכרון: 1024Mb RAM כרטיס מסך: GeForce 7600 GT וזה קישור לתוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=9377021 תודה מראש לעוזרים ולעונים ..

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  23. Started by Psy,

היי, שוב אני. מצורפת תמונה..... באדום - המאווררים שנמצאים על הכרטיס מסך בצהוב - הכבל (שמתחבר לCD ROOM) שאליו מחוברים החוטים של המאווררים. השאלה שלי היא האם אני יכול לגרום לקצר או להשבתה\ירידה באיכות של המערכת? אני לא יודע אם זה כל כך בריא, אבל בשורה תחתונה הטמפ' של הכרטיס מסך ירדה ביותר מ-20 מעלות...! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  24. המעבד שלי intel pentium d 820 לוח האם gigabyte ga-vm900m עקבתי אחרי המדריך באתר וכשאני נכנס לביוס אני לא רואה את המסכים של קביעת תדרים וכו' בנוסף יש לי תוכנה (easy tune 5) של גייגהבייט שאמורה לעשות המהרה מהוינדוס אבל הלחצן של ההמהרה כבוי בבקשה צריך עזרה....

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  25. יש לי את הלוח הנ"ל על מעבד סמפרון 3000 עם המאוורר הנ"ל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 המעבד בזה הרגע עומד על 39 מעלות 1. האם כדי לבצע אוברקלוק ?( או שהלוח לא בנוי לזה ) 2. האם המאוורר הזה מספיק ? 3.התקנתי את התוכנה ITUNE 2.5 וקיבלתי את ההודעה הבאה - האם אני אמור לשנות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים