אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 100/200 64 mega רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות לו אוברקלוק ואם כן עם איזו תוכנה אני עושה זאת ועד לאן אני יכול להגיע איתו
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
רציתי לקנות למעבד שלי 1.8 P-4 512 קירור יותר רציני כי אני רוצה לעשות למעבד OC קניתי לוח וזכריונות חדשים צריך סקוט 478 משהו רציני וטוב תקציב עד 200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
שלום לכולם.... ברצוני לשאול אותם ולאה שמבינים בזה.....מה יתן לי ..ז"א למה זה יגרום עם אני יגביר את מכפלת המעבד......ולא רק את הFSB ??
-
- 3 תגובות
- 405 צפיות
-
-
יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
?? תודה ,אני בטלפון עם הנציג מכירות
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
יש לי בעייה - עשיתי אוברקלוק ל כרטיס שלי (7300GT) לאחר ששמתי מאוורר 80 כדי להוריד את הטמפ' ( ואכן הצלחתי מ-60 ל - 45 ) אבל הצלחתי רק לעלות את מהירות הליבה מ 450 MHZ ל- 575MHZ , אבל כשהעלתי את מהירות הזיכרון לא הצלחתי להעלות יותר מ 405 MHZ (לפני הOC 400 MHZ )וכל פעם שהעלתי יותר מזה המחשב שי הייה נתקע והייתי תריך לעשות RESTART . יכול ליהיות שזה בגלל הטמפ' ? צריך עוד יותר להוריד אותה ? או שזה משהו אחר ?
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302883.0 למה אף אחד לא עוזר לי תכנסו לדיון ותעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
אני מחפש שני מאווררים 92mm שיהיו שקטים במיוחד ויתנו גם זרימת אוויר טובה כי אלו שני המאוורים מקדימה שמכניסים אוויר יש אחד מאחורה שמוציא של 120mm התקציב הוא 150 שקל אבל אם אפשר לחסוך אני ישמח!
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
רוצה המלצה לגוף קירור למעבד pentium d בסביבות ה300 אפילו טיפה יותר תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד Pentium D 915 2.8Ghz עכשיו הוא על OC ל3.4 והטמפ' עומדת על 45-50 (תלוי אם המזגן דולק) במנוחה ו-55 במאמץ, למאמץ אני קורא סופר פאי חישוב של 8MB דרך אגב יצא לי ב-3.4Ghz יצא לי 39 שניות בסופר פאי בחישוב של מיליון ספרות זה טוב? (אני סבור שזה טוב...) הקירור שיש עכשיו על המעבד הוא : http://shop.key.ru/photo/items/47895.jpg אם הטמפ' לא טובה איזה קירור מומלץ לי לקנות נגיד בתקציב של עד 150 שקל... (ה-AC Freezer 7 Pro יהיה טוב?)
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
אני כנראה אקנה את הכרטיס הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT XT OC EDITION (CM COOLING) 512MB DDR3 - RETAIL קודם כל מה זה XT OC?? (מה קשור הXT פה?) וכמו שאני רואה זה גירסא מומהרת של הכרטיס שהחברה עשתה כי זה כתוב על האריזה, כתוב גם קירור של קולר מאסטר... ובתמונה הקירור נראה רציני מאוד... הוא יספיק?
-
- 4 תגובות
- 405 צפיות
-
-
מישהו יודע מזה ה- CPU 1 ו- 2 ולמה הם מציגים טמפרטורות שונות? קראתי פה באתר משהו שצריך להחסיר כ-25 מעלות אם אני לא טועה לטמפרטורה שכתוב אבל לא הבנתי ממה להוריד (בתמונה) כל הטמפרטורות האלה הן בזמן מנוחה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 404 צפיות
-
-
אני חושב לעשות OC למחשב שלי אז חפשתי בביוס את האופציה שאפשר לשנות את המהירות ולא מצאתי הלוח שלי אסוס P5B דלוקס אז למי שיש את אותו לוח שיכול לעזור לי אני ישמח
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
Tuniq Tower לתושבת 478 למעבד P4 3GHz כמו שאמרתי התקציב שלי הוא 250 אני יכול לחרוג קצת.. מה שאני צריך עכשיו זה מקום שאני יכול לקנות אותו.. אני מעדייף לעשות את זה בהזמנה... מישהו מכיר אתר כזה שעושה הזמנות.. ואם כן ויש אתר כזה והוא לא מוכר את זה,אשמח לשמוע איזה קירורים הוא מוכר..
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
לפי התמונה הבאה עד כמה נמוך אני יכול להגיע בתיזמון של הזכרונות שלי
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
הגיעה אלי צלעות הקירור והמאוורר שהזמנתי, הבעיה היא שהמאוורר אינו רגיל, ז"א הצורה שלו שונה מהמאווררים הרגילים ולכן אני לא יכול לתפוס אותו עם ה"קליפסים" שבאים עם ultima 90i. התקציב: עד 100 ש"ח. גודל" 120 מ"מ. הרעש לא מפריע לי ולכן הדבר החשוב ביותר הוא שיהיה חזר וכמובן, צורתו. תמליצו לי על מאווררים מנועה מחשבים וכמה שיותר מהר כי הם נסגרים ב-1:00.
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
מעבד E4400 ללא אוברקלוק מארז Antec sonata 2, זקוק למאוורר קדמי. בתקציב נמוך. תודה נ.ב. אני קונה מ skypc אז אשמח להמלצות משם.
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
Apollo+S flex 120-1600 rpm TR 120 Extreme+S flex 120-1600 rpm איך יהיה הביצעוים חזקים? איך זה יהיה שקט???
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
הזמנתי מנעה שני מאוורי S-FLEX 1600. הם אומרים שאין להם כרגע במלאי, אין לי בעייה לחכות. השאלה היא אם כדאי לקחת מאוורר אחד Kaze-Jyuni 1600 במקום אחד מהS-FLEX? כמובן בתור מאוורר אחורי ולא קדמי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 404 צפיות
-
-
עד לאן אפשר להגיע באוברקלוקינג בטוח וטוב בכרטיס RADEON X1650XT 512 MB הטמפרטורה בזמן מנוחה עכשיו היא: 65 הכרטיס עומד עכשיו על: ליבה: 594 זיכרונות: 729
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
אני צריך מאוור 92 ל THERMALRIGHT ULTIMA 90 שיהיה חזק וגם שקט תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-
-
ערב טוב. אני כרגע נמצא בתהליך של השתקת המחשב.. קניתי קרור של ארטיק קולינג למעבד (pro 7 ) ואני לא מצליח לגרום לו לרדת מ2100 RPM.. הגדרתי בביוס שיסתובב על slow וזה עדיין לא עוזר.. אני רוצה שיסתובב על 1000 - 1500 מקסימום.., יש לי לוח אם של Asrock 945G-dvi Conroe. אני מחפש גם קרור שקט לכרטיס מסך Gforce 7600GT, יותר חשוב לי השקט מאשר יכולת הקירור.. אני אשמח לקבל הצעות. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד P4 בעל סקוט 478. אני כרגע בשלבי OC, והמעבד מתחיל להתחמם אז ברצוני לקבל המלצה לקירור. תודה לעוזרים. תקציב עד 100 ש"ח, אבל אפשר לחרוג טיפה, עם זה משהו איכותי.
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
לפני שניקיתי את המאורר של המעבד, המחשב היה עולה ואחרי כמה זמן היה מתכבה והייתה נשמעת הזעקה. רציתי לדעת איפה נקבעת הטמפ' הזו שבה המע' קורסת, וכיצד המחשב יודע מה מתאים למעבד שלי ? - האם יש טמפ' קריסה גם ללוח אם ולדיסק הקשיח?
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-