עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by exquisite,

הכרטיס הזה מגיע לי ל90 מעלות,אין לי מושג איך,ובנוסף לא נראה לי שהוא בכלל מפעיל את המאוורר שלו על המקסימום,משהו דפוק כאן,לא חשוב. בכל מקרה,אני רוצה להחליף לקירור חזק יותר,ע"מ לאפשר לי אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  2. למישהו יש מדריך מצולם להחלפת גוף קרור+משחה טרמית? :-*

3. Started by Hatori_Hanzo,

המפרט שלי מופיע בצד... כאשר אני מוריד את הזכרונות ל667 בביוס אני מצליח להעלות את הFSB ל360 ואף יותר...כך שזה מעלה אותי ל2900MHz ,אבל.. במידה ואני משאיר את הזכרונות על 800 אני מצליח להגיע בFSB רק עד 335 שזה מביא אותי ל2680MHz... השאלה הנשאלת היא... מה עדיף מבחינתי לביצועים מירביים?? לא רק של המעבד...של כלל המערכת?

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  4. Started by most,

כמו שאתם יכולים לראות בחתימה שלי עשיתי OC למעבד שלי...כל פעם העליתי קצתב-FSB עד שהגעתי למכפלה הנוכחית שלי שהיא 133X148=1850...עכשיו שמתי לבשכל פעם שאני מעלה ב-FSB את מספר המגה הרצים אז גם מספר המגה הרצים שלהזכרונות כך שלדוגמא: אם שמתי את ה-FSB על 148 מגה הרץ, גם הזרונות יהיועל 148 מגה הרץ...בעקרון רציתי להמשיך ב-OC אבל שמתי לב שכשאני מגדיל אתה-FSB לרמה הבאה(150)הזכרונות לא עולים גם כן ל-150 מגה הרץ אלא חוזרים ל-120 מגה הרץ ומתחילים את הספירה מההתחלה(כך שאם הגדיל את ה-FSB ל-152הזכרונות יעלו ל-121 מגה הרץ וכן הלאה).. למה זה קורה? האם זה פוגע בביצועי הזכרונות? כדאי לי להמשיך עוד קצת ב-OC למרות שהמגה הרצים של הזכרונות יהיו נמוכים יותר? אני מבקש שרק מי שבאמת מבין יענה... תודה …

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  5. Started by IG,

יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  6. Started by dv1R,

דבר ראשון המפרט שלי: amd athlon 1.7 256 ram gf 4 mx440 רציתי לדעת לכמה אני יכול לשדרג את המחשב שלי, ל2 GHZ ויותר ( אם בכלל) והוספת ראם עד ל1024, ואם אפשר גם מחירים יעזרו... תודה רבה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  7. Started by shmulikg,

האם לקחת SPARK 7+ (לא אכפת לי הרעש ) יש תקציב עד 300 ש''ח ...

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  8. Started by Ezu,

שלום לכולם, יש לי מעבד amd 3800+ dual שלא הצלחתי להפעיל את תוכנת CnQ אני רוצה להשתמש בתוכנת rmclock יש איזה סיכון למעבד? דברים חשבוים שצריך לדעת? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מערכת קירור למחשב שלי לא משהו יקר אני אשמח להמלצות ועזרה. עכשיו רציתי לדעת איזה קירור מתאים למחשב שלי... פרטים: ====== Processor ====== Manufacturer Intel Corporation Processor Name Intel® Pentium® 4 CPU 1500MHz External Clock 100 MHz Bus Speed 400 MHz Processor Speed 1.5 GHz Stepping 10 Form Factor ZIF Socket +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ אשמח אם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  10. Started by master af,

שלום לכולם אני מבקש לדעת את קוטר החורים ואת המרחק ביניהם במעבד, גשר צפוני (chipset), וכרטיס מסך. (מדובר בחורים של בלוק הקירור) :s05: תודה רבה! המערכת שלי : _________________ -ABIT NF7-SL rev.2 -mobile barton xp 2500 218x11@1.7v (קירור מים) -TwinMos pc3200 2x512mb 2.5-3-3-8 2.8v (dual -ATI radeon 9800pro -דיסק קשיח WD 160GB S-ATA -PSU GYRO 500w

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  11. סתם לדוגמה הבאתי תמונה של מעבד AMD איך אני יודע מה הSTEPPING שלו ואם אפשר לבדוק זאת דרך איזה שהיא תוכנה בווינדוס מבלי לפרק את המעבד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  12. חברה כמה אני יכול להגיע באובר עם קירו סטוק של קונרו כרגע אני על אובר מזערי והעלתי מ- 266 ל- 300 המעלות הם 34 למעבד. והזכרונות שלי הם בלי המפזרי חום האלה זה ישפיע חזק?? ושאלה אחרונה כמה מעלות צריך להיות ה-p5w dh delux כי אצלי הוא על 51 והמוכר אמר לי שזה בסדר גמור ככה זה אצל אינטל.. תודה לכל העונים..

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  13. Started by spankus,

יש לי intel pentium 4 Prescott יש מאוורר עליו מקורי שלו, יש עוד שני מאווררים, אחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... המעבד יושב רוב הזמן בפעילות פשוטה על 65 C ובמאמץ לפעמים מגיע עד 73-74 C....וזה די מלחיץ אותי.. מה כדאי לעשות כדי לעזור לו להתקרר? תודה מראש, שקד.

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  14. כמו שאמרתי אני מעוצבן כי משחק חדש שהורדתי לא פועל והגלל זה החלטתי לעשות oc ולראות אם זה עוזר!!! כמו כן גם משחקים כמו גאנבאונד עובדים יופי רק שהאיכות קקי!!! תעזרו לי!!! : :pissed: :pissed: :pissed: מתחנן!!!!! האא כן הדגם של הכרטיס מסך: matrox millennium g200 AGP תודה רבה רבה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  15. Started by kattash,

הרי ידוע שחום הוא האוייב הכי גדול של רכיבים אלקטרונים... (חוץ ממים אולי.) וכל OC שתלוי בהעלאת Voltage לכ. מסך/מעבד/זיכרונות מעלה את החום ולא משנה אפילו אם מעלה אחת למעלה.. הוא עדיין מעלה!! עכשיו אני יודע.. קירור יותר טוב, קירור מים קירור גז... סבבה... אבל עדין המעבד פולט את החום שהקירור מפזר... זה לא משנה בכלל שאמצעי הקירור מסוגל להתמודד עם כזה חום הבעיה היא שהפליטה שלו! סתם ככה מחשבה כללית שעברה לי בראש.. (ולא שאני אפסיק לעשות OC.. אבל עדיין..)

16. Started by Oranili,

אני עושה OVERCLOCK לכרטיס מסך שלי 6600 GT וכל פעם הוא מאפס אותו שעולה הווינדוס ... למה זה ?

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  17. Started by davis5,

יש לי לוח של msi neo2 platinum מעבד 3000 venice amd זכרונות של ceon cl 2.5 שניקנו בivory השאלה אם אני רוצה לעשות oc למעבד האם כדאי להחליף את הזיכרונות האלה ואם כן לאיזה סוג ואיזה חברה וכמה הם עולים? תודה

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  18. Started by GrayFox,

מה נשמע אנשים יש לי מחלוקת בעבודה מה יותר טוב קירור אוויר או פאסיבי (לכרטיס מסך) ועם איזה הכי עדיף לעשות OC תודה

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  19. Apollo+S flex 120-1600 rpm TR 120 Extreme+S flex 120-1600 rpm איך יהיה הביצעוים חזקים? איך זה יהיה שקט???

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  20. Started by X7-007,

החדש אמור להגיע? ה VX

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  21. Started by predator_008,

יש לי לוח MSI K8N-NEO4-F שאלתי היא האם אפיק ה-PCIE נעול בלוח זה על 100 או 101? מפני שהבנתי שבלוחות שונים הנעילה שונה. בתודה מראש. .ProtoSs.

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  22. Started by kattash,

יש למישהו פיתרון חלופי למאורר המציק הזה?

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  23. Started by 1900GT,

נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך SAPPHIRE 1900GT 256MB עד כמה אני יוכל להגיע בהשוואה לכרטיסים אחרים ללא OC. כלומר לאחר OC נורמלי לאיזה דגם הוא יהיה שווה (גם ATI וגם נווידיה)?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום רציתי לעשות OC וראיתי שיש FSB/CPUומעליו FSB/LTD מה זה כל אחד ועל איזה ערך לשים אותם? מתחת ל-10 זה ממהיר? חיוונתי את הFSP/CPU ל11X ולא ראיתי שום שינוי (הסתכלתי באוורסט והשינוי היה רק 200.88 במקום 200) מה עושים בדיוק? תודה

25. Started by Xenomorph,

אני מתכוון לשדרג בחודש הקרוב ל-xp2600 ולוח אם Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400, אני לא מתעסק עם OC ואני לא רוצה להתעסק עם הקירור, אני רוצה HSF שיעשה את העבודה טוב ושקט ככל האפשר.

• 2 תגובות
    • 443 צפיות

דיונים חדשים בפורומים