עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tsvika,

יש לי מעבד Intel Pentium4 2.66GHz northwood בסוקט 478 מישהו יכול להמליץ לי על קירור יעיל ושקט? (לא קירור מים או גז)

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  2. למישהו יש מדריך מצולם להחלפת גוף קרור+משחה טרמית? :-*

3. Started by Hatori_Hanzo,

המפרט שלי מופיע בצד... כאשר אני מוריד את הזכרונות ל667 בביוס אני מצליח להעלות את הFSB ל360 ואף יותר...כך שזה מעלה אותי ל2900MHz ,אבל.. במידה ואני משאיר את הזכרונות על 800 אני מצליח להגיע בFSB רק עד 335 שזה מביא אותי ל2680MHz... השאלה הנשאלת היא... מה עדיף מבחינתי לביצועים מירביים?? לא רק של המעבד...של כלל המערכת?

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  4. אני לא מצליח לשלוט על מאווררים דרך ספיד פאן..למה?

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  5. זה הדבר הכי מוזר שראיתי בחיים שלי... קניתי את הג'יפורס 6800 של POV התקנתי אותו ובהגדרות שלו הטמפ' שלו הוא היה על 64 מעלות בסדר... (עד כמה שזה בסדר...) באמצע משחק כבד הופיע לי מסך כחול ואיתחלתי את המחשב... ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך... ובצורה מאוד מוזרה אחרי שעדכנתי את הדרייבר הטמפ' של הכרטיס היתה של 54 מעלות הטמפרטורה צנחה ב-10 מעלות!!!!!!!!!! אף פעם לא ידעתי שעדכון דרייבר יכול להשפיע על הטמפ' של הכרטיס.... איזה מוזר!!!

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4823 קוראים לו 8700 ויש לו צינורות בנוסף למבנה הרגיל [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  7. שלום. יש ברשותי זכרונות של GSKILL DDR2 800MHZ 4-4-4-12 סדרת PK. הם עובדים בדואל צ'אנל. משום מה יש בעיה איתם והם לא עובדים במהירות מעל ל 667מה"צ. הלוח שלי הוא ASUS P5WDH. כאשר אני שם הכל AUTO הם עובדים ב 667. וגם כאשר אני מגדיר אותם ידנית 800מה"צ בבדיקה עם תוכנת MEMTEST או כל תוכנה אחרת יוצאים שגיאות. ניסיתי לשחק עם המתח של הזכרונות והגעתי למסקנה שככל שהמתח נמוך יותר כך יש פחות שגיאות. על הזכרונות כתוב מתח החל מ 1.9V ואילו ב 1.9V הוא נותן שגיאה אחת, האם זה יהיה מסוכן לעבוד ב1.85V או אפילו ב 1.8V? או אולי מישהו יודע איך אני יכול לסדר שהם יעבדו ב 800 מה"צ? ואני אגיד ישר שזה לא בעיות חום. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  8. Started by suslik,

אני לא מבין גדול ב-OC ??? תראו מה עשיתי , דעות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה מעבד- AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 @2200Mhz לוח אם- M2N32-SLI DELUXE זיכרון- DDR2 TwinMOS 4*512M קירור- Zalman CNPS9500 AM2 ספק- Enermax 535W הט'פ לא יורדת מתחת ל-40 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  9. Started by shmulikg,

האם לקחת SPARK 7+ (לא אכפת לי הרעש ) יש תקציב עד 300 ש''ח ...

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  10. Started by gil13,

אני רוצה לקנות את הקירור הזה: http://skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-64-PRO~18~0.htm אני לא יודע אם הוא שקט ומקרר טוב. מישהו מכיר את הקירור הזה? והאם אתם יודעים למה אין אותו בבחירה של קירור למעבד איפה שבונים מחשב בסקיי פי סי? תודה.

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  11. Started by master af,

שלום לכולם אני מבקש לדעת את קוטר החורים ואת המרחק ביניהם במעבד, גשר צפוני (chipset), וכרטיס מסך. (מדובר בחורים של בלוק הקירור) :s05: תודה רבה! המערכת שלי : _________________ -ABIT NF7-SL rev.2 -mobile barton xp 2500 218x11@1.7v (קירור מים) -TwinMos pc3200 2x512mb 2.5-3-3-8 2.8v (dual -ATI radeon 9800pro -דיסק קשיח WD 160GB S-ATA -PSU GYRO 500w

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  12. Started by NDR,

אני רוצה להוסיף מאווררים למחשב כי יש נטייה להתחמם מהר, ורציתי לברר כמה דברים: 1. איזה מאווררים כדי להוסיף? 2. איזה סוג מאווררים? 3. איפה להציב אותם? 4. שמעתי שיש מאוורר לדיסק הקשיח ורציתי לדעת אם כדי להשקיע בהם... אגב יש לי את המעבד הזה: Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz - Socket 478 ורציתי לדעת אם כדי להחליף את המאוורר שבא איתו כשקניתי אותו... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  13. Started by super-MC,

חשבתי לעצמי כזה יכול לשפר וביגלל זה לא עשיתי את זה אד עכשו (טעות איומה ) אני חייב להגיד שההבדלים אדירים אין לי משהוא אחר להגיד שיחקתי ב Medal of Honor Airborne בצורה אדישה אחרי ה אוברקלוק המישחק רץ פגז כול כך כיף פיתאום לשחק קשה להסביר במילים !!!!! יש לצין אני עם קרור סטוק תמונה שלפני האוברקלוק לא הייה לי ממש כוח להמתין שוב ל 3d mark (אחרי איזה30 פעם שהרצתי אותו) הט'פ במאמץ מלא 83 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  14. Started by Impreza,

שלום, נשרף לי המאוורר על הלוח אם (Abit NF-7) וקניתי את המאוורר הזה של TT בחנות אמרו לי שהוא מתאים גם ללוחות אם אבל רשום עליו "For BGA\VGA Chipset" האם הוא מתאים? והאם אני חייב להחליף משחה כשאני שם אותו? EDIT: אני לא חושב שהוא מתאים, הוא יותר קטן מזה שעל הלוח והחורים לא תואמים אני יכול להחליף אותו בזה שעל הכרטיס מסך (Radeon 9600XT) ואת מה שיש על הכרטיס מסך אני ישים על הלוח האם השיפור יהיה משמעותי? האם זה של TT יותר טוב מהסטוק שעל הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  15. Started by ashkenazone,

אהלן חברים הגעתי ל4GHZ עם הטייפון! על מתח 1.5V מע' יציבה. הוספתי לOCDB אבל זה לא מתעדכן! טמפ' 48 - 63 מעלות!

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  16. חברה כמה אני יכול להגיע באובר עם קירו סטוק של קונרו כרגע אני על אובר מזערי והעלתי מ- 266 ל- 300 המעלות הם 34 למעבד. והזכרונות שלי הם בלי המפזרי חום האלה זה ישפיע חזק?? ושאלה אחרונה כמה מעלות צריך להיות ה-p5w dh delux כי אצלי הוא על 51 והמוכר אמר לי שזה בסדר גמור ככה זה אצל אינטל.. תודה לכל העונים..

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  17. איזה לוח יותר טוב ל OC? עזבו את העניין של היציבות וכו' וכו' ש ASUS יותר טוב.. OC נטו! תודה

• 4 תגובות
    • 436 צפיות
  18. Started by davis5,

יש לי לוח msi neo 2 platinum זיכרון 2x256 ceon 2.5-3-3-7 ספק 400w מעבד venice 3000+ fbs 275 זיכרון 1:2 מתח מעבד 1.536v ווינדוס xp 64bit אני מנסה לבדוק יציבות אבל תוכנה s&m לא מצליחה לעבוד-האם היא תומכת בxp 64bit? אני מריץ primenet כבר חצי שעה -והטמפ' 51 מעלות יציב -האם טמפ תקינה? שאלה האם זה הטסט שעושים בprime והאם יש עוד תוכנות שבודקות יציבות תודה

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  19. יש לי מעבד 2.8 מגה הרץ של אינטל סוקט478 ולוח אם MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) ספק כוח 350 ג'נרי וזכרון 512 גם ג'נרי טמפרטורות: מעבד בסיביבות41-42 ולוח אם בסביבות 35 השאלה שלי היא האם כדאי לי לעשות oc קטן ויציב משו כמו להגיע ל3 מגה הרץ אולי קצת יותר , אבל אני רוצה לדעת שאין הרבה סיכון אפילו בoc קטן . מה איתכם הייתם עושים במקומי?

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  20. Started by yossik17,

היי ממצב חברים שלי שמעו אני מאוד מעוניין באוברקלוק אני יודע לעשות אבל לא מצליח לי אני לא יודע למה... אגב יש לי מעבד 1.7 ,זיכרון 768 ולוח אם של SHUTTLE עכשיו שנכנסתי לביוסאז בהתחלה לא ידע למה אבל שמתי לב שכתוב ככה: core speed --800 MHz *8.0 bus speed----100 MHz למה זה ככה? הרי במחשב שלי כתוב בEVEREST+CPU-Z+מאפיינים של המחשב כתוב ש1700 זה מהירות המעבד והנה עובדה! אבל הקטע שאחריי שהעלתי למהירות מעבד מקורית שלי(100MHZ*17)לא השתנה כמעט כלום כי זה מהירות המקורית חחח אבל אחריי זה שבדקתי עם הטמפ' עלתה והיא לא עלתה אז העלתי ל 100MHZ*20 שזה יוצא 2.0 MHZ אז אחריי זה עוד פעם בדקתי ולא לא השתנה כלום!! התמונה שראיתם היא בדיוק אותו הדבר! מלפניי ומאחריי למה זה ככה מישהו יכול ל…

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  21. Started by GrayFox,

מה נשמע אנשים יש לי מחלוקת בעבודה מה יותר טוב קירור אוויר או פאסיבי (לכרטיס מסך) ועם איזה הכי עדיף לעשות OC תודה

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  22. שלום לכולם ! רציתי לעשות אוברקלוק צנוע ללא חשש לאי יציבות עם - E6300 לוח 965S3 זיכרונות TWINMOS 667 CL5 וקירור פריזר פרו ושאלת המפתח - על כמה כדאי לשים את הFSB ? תודה מראש ! ליאור.

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  23. Started by X7-007,

החדש אמור להגיע? ה VX

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  24. Started by nahonh,

שלום יש לי במארז : מאוורר 120 מאחור 2 מאווררים 80 בדלת 1 מאוורר 80 בתקרת המארז ואופציה לעוד מאוורר 120 מקדימה. עכשיו אני מעוניין לדעת איך לחבר את המאווררים מבחינת הוצאת/הכנסת אוויר. תודה על העזרה נ.ב זה המארז:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9467

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  25. המאורר רועש (רעש סילוני עדין)(בודדתי את המאוררים עד שמצאתי שזה המרעיש) ניתקתי אותו והכרטיס מתחמם מאד, האם אפשר להחליף לקירור פסיבי ואם כן לינק בבקשה, או פיתרון אחר, אני מבין שאיאפשר ללא המאורר של הכרטיס, האם ניתן בתוכנה כל שהיא לראות טמפ' עם האוורסט אני לא מקבל טמפ' של המסך. רצ"ב תמונה. תודה לעונים מעבד 3.0 אינטל פרסקוט סלוט מסך agp*8 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 436 צפיות

דיונים חדשים בפורומים