עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לעוזרים לאחר קצת משחקי OC עם הלוח הזה GA-EP35_DS4 שמתי לב שאין אפשרות לנעול את הזיכרונות ביחס של 1:1 ב-BIOS - המינימום ההתחלתי הוא - X2.5 ומעלה - האם יש למישהו נסיון בביצוע OC ללוח הזה? ???

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  2. Started by 1tanai,

איך אפשר לעלות דבר כזה

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  3. דבר ראשון המכפלה ירדה ל 6 במקום 9 ולפעמים זה קופץ כזה ל9 וחוזר ל 6 http://img214.imageshack.us/img214/2986/80608094ws1.jpg דבר שני אחרי שעשיתי את האוברקלוק וניסיתי לגלוש באינטרנט לא הצלחתי להכנס לרוב האתרים וכשכן הצלחתי ראיתי כתב גיבריש כזה וכל האתר היה מעוות יש לי אפשרות כזאת בביוס של אוברקלוק אוטומטי כזה שאתה בוחר 10 15 20 % עשיתי על 15 והכל עבד אפילו עשיתי 3DMARK אם מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם האינטרנט וזה שזה קופץ מ6 ל 9 אני ישמח E6600 ASus p5b-vm-se 2gb crosair 667 mhz cl4 zalman 500W עוד דבר המפרט הזה מתאים לאוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  4. Started by yotamavi,

רציתי לדעת איך ניתן להאט את המאווררים של הטרנספורמר בינתיים עד שאני אקנה חדשים..המאווררים עושים רעם של מטוס סילון... אגב, ניתן לכבות את הלדים על המאווררים דרך המחשב?

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  5. Started by Lotar_88,

צריך משו שיקרר טוב ולא יעשהיותר מידי רעש למרות שהמחשב שלי עושה בכול מקרה מספיק רעש לבד

• 4 תגובות
    • 429 צפיות
  6. Started by kattash,

מה השיא הישראלי ל 3dmark05/3dmark 03?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  7. Started by exquisite,

הכרטיס הזה מגיע לי ל90 מעלות,אין לי מושג איך,ובנוסף לא נראה לי שהוא בכלל מפעיל את המאוורר שלו על המקסימום,משהו דפוק כאן,לא חשוב. בכל מקרה,אני רוצה להחליף לקירור חזק יותר,ע"מ לאפשר לי אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  8. הבנתי שמי שעושה OC למעבד זה גורם לזכרונות שלו לעלות יחד עם המעבד בבאס... (במקרה שלא משתמשים במחלק כמובן) אבל זה גם קורה בהפך? אם נגיד אני מעלה את הבאס של הזכרונות שלי ב20 אז גם הבאס של המעבד יעלה ב20 ?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  9. Started by Alex1503,

אוקיי יש לי R9600PRO sapphire אני רוצה לעשות לו OC ורציתי לדעת כמה להעלות בליבה וכמה בזכרונות כל פעם? ואחרי שאני מעלה כל פעם את המהירות כמה פעמים להריץ 3DMARK?? והאם להעלות בהתאמה את הזכרונות והליבה הכוונה אם אני מעלה X בליבה להעלות ביחד עם זה X בזכרונות ??או אחרת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  10. Started by king ping,

יש לי של גיגה בייט כרגע על המעבד 3d השקט עובד על 2500 רפמ אני לא מרוצה מימנו כי שאני מעמיס אם מישחקים מגיע ל 60 מעלות קצת יותר שעמתי על זלמן 7000 טובים תיעצו לי משהו ליקנות טוב שיחזיק לי את המעבד על 50 מעלות גג יש לי prescot 3 גיגה

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  11. היי , יש לי את המאוורר הנ"ל במחשב, ושמתי לב שהוא מתחמם בצורה מוגזמת. (בסביבות ה 80 מעלות בעבודה רגילה בוינדוס... לא משחקים או משהו כזה) ניקיתי את המחשב בצורה יסודית, החלפתי משחה טרמית אך לשווא... המחשב נשאר חם. אם אני זוכר נכון, קראתי פעם שלמעבדים הספציפים האלו יש בעיות של התחממות (אני צודק?) בקיצור, אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד (יכול להיות שהמעבד האורגינלי חלש מידי למעבד הזה?) אחד שיקרר את המעבד לטמפרטורה נורמלית ורצוי שגם לא ירעיש יותר מידי... התקציב הוא בסביבות 100 שקל.. (אפשר לחרוג... אבל לא בצורה היסטרית) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  12. אני רוצה לדעת איזה מבין המעבדים הללו יתר קל לעשות אוברקלוק ואיזה מעבד מגיע להמהרה גבוה יותר אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  13. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4823 קוראים לו 8700 ויש לו צינורות בנוסף למבנה הרגיל [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  14. Started by eyaffe,

לוח ASUS P5AD2 מעבד אינטל P4 3GHZ 530 זכרונות OCZ 2GB 800MHZ הכי רחוק שהגעתי ב OC זה 250 באס. האם להעלות את התדר של הזכרונות ליותר מ 250 או להשאר במחלק 1:1 ? ניסיתי להעלות מתח למעבד אבל הוא לא זז מ 250 יש למישהו רעיון איך להזיז אותו יותר מהר ? תודה

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  15. שלום. יש ברשותי זכרונות של GSKILL DDR2 800MHZ 4-4-4-12 סדרת PK. הם עובדים בדואל צ'אנל. משום מה יש בעיה איתם והם לא עובדים במהירות מעל ל 667מה"צ. הלוח שלי הוא ASUS P5WDH. כאשר אני שם הכל AUTO הם עובדים ב 667. וגם כאשר אני מגדיר אותם ידנית 800מה"צ בבדיקה עם תוכנת MEMTEST או כל תוכנה אחרת יוצאים שגיאות. ניסיתי לשחק עם המתח של הזכרונות והגעתי למסקנה שככל שהמתח נמוך יותר כך יש פחות שגיאות. על הזכרונות כתוב מתח החל מ 1.9V ואילו ב 1.9V הוא נותן שגיאה אחת, האם זה יהיה מסוכן לעבוד ב1.85V או אפילו ב 1.8V? או אולי מישהו יודע איך אני יכול לסדר שהם יעבדו ב 800 מה"צ? ואני אגיד ישר שזה לא בעיות חום. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  16. Mfr Part Number: ACALP64 Features: Extremely Quiet by Patented Fan Casing Integrated Cooling of Voltage Converters Patented Vibration Absorption Perfect Cooling Performance Easy Installation Application: All AMD Sempron(Socket 754), Athlon 64 /64 FX /64 X2 and Opteron CPUs Rated Fan Speed: 2000 RPM Power Consumption: 0.17 Amp. Air Flow: 36 CFM / 62 m3/h Bearing: Fluid Dynamic Bearing Noise Level: 0.6 Sone Thermal Resistance: 0.26°C/Watt Thermal Interface Material: Pre-applied MX-1 Paste Dimensions (WxLxH): Heat Sink: 98 x 78 x 56 mm Fan: 101 x 113 x 47.2 mm Overall: 101 x 113 x 91.7 mm Weight: 486 g הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  17. Started by dorono008,

אני קניתי מחשב עם מעבד E6750 , ולוח אם GA-P35-S3L , והמארז הוא HEC - 6A19 רציתי לדעת מה דעתכם על FREEZER-7-PRO האם הוא מתאים למארז/לוח אם (ז"א אם הוא נכנס) , כי הבנתי שהוא ממש גדול אין לי כוונה לעשות OC , או לפחות לא בקרוב ואם בכלל יש הצעות טובות יותר ?

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  18. איזה לוח יותר טוב ל OC? עזבו את העניין של היציבות וכו' וכו' ש ASUS יותר טוב.. OC נטו! תודה

• 4 תגובות
    • 429 צפיות
  19. יש לי כרטיס 7300 GT וכרגע אני צריך תוכנה טובה בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני - הורדתי לו את הטמפ' ממש נמוך 10 מעלות .

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  20. Apollo+S flex 120-1600 rpm TR 120 Extreme+S flex 120-1600 rpm איך יהיה הביצעוים חזקים? איך זה יהיה שקט???

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  21. Started by X7-007,

החדש אמור להגיע? ה VX

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  22. Started by andd,

http://i28.tinypic.com/2krmv4.jpg זה אחרי ששחקתי בASSASSINS CREED איזה שעה 88GT BFG OC + accelero s1 q6600 + freezer 7 pro ללא OC ואני רוצה לעשות OC למעבד ל3.0 ככה, האם כדאי לי לקנות קירור יותר טוב? והמעבד, באיזה טמפ' אני צריך להתחיל לדאוג? 60+ זה עדיין סביר? (שלי אף פעם לא עבר את ה60, רוב הזמן בLOAD הוא מקסימום על 55)

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  23. Started by oryrm19,

שלום, יש לי כרטיס 6600GT בחיבור PCI-E. אני רוצה לעשות לו OC קטן. השאלה שלי אם צריך להפעיל 3dmark או HDRIBL אחרי כל פעם שאני מעלה את הליבה והזכרונות ב5? להפעיל את התוכנה חצי שעה בכל פעם שמעלים 5 Mhz זה תהליך קצת ארוך מדיי לא? אגב, הכרטיס שלי מגיע ל87 מעלות במאמץ (הכי הרבה שהגעתי גם אחרי כמה שעות משחק) בלי OC ובלי כלום. זה גבוה מדיי?

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  24. Started by Lmagus,

יש תוכנה שבה אפשר לעשות OC למעבד? תוכנה שמפעילים בווינדוס עצמו.

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  25. שלום. יש ברשותי 2 סטיקים של Kingston DDR400 CL3 512MB אני יודע שזה זכרון שלא מתאים לאובר, אבל זה מה יש אני הולך להוריד את המהירות ל-333 ע"מ שאוכל להגיע ל-250 FSB..... השאלה היא, אם אני מוריד את המהירות, אפשר לקצץ בתזמונים ל-2.5? או שהאובר "יפצה" על ההורדה של המהירות ולא אוכל להגיע ל-CL2.5 ?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 429 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.