אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות לעשות OC למעבד ואני עכשיו הולך לקנות קירור, Intel E6300 1.8GHz האם ה frezer 7 pro בסדר? ---- קניתי אותו אבל אני לא מצליח להרכיב :\
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם.. האמת באמת המון המון זמן שלא הייתי פה. הוותיקים שבינכם בוודאי שזוכרים אותי :-) בכול מקרה קיבלתי ליידים מערכת מחשב חדשה.. וכמובן מתוך חוש טבעי מתחיל האוברקלוק מפרט: i7 920 D0 gigabyte extreme x58 מערכת מיים של dangerden זיכרונות OCZ 3X2G איזה 8800GT ישן.. OCZ 600 EXTREME EDITION וכמובן מערכת גז בבנייה עצמית... -65 בבלוק ומינוס 18 מעלות בשיא העומס! (המעבד הזה חם בטרוף!!) בקיצור הינה תוצאה 4600MHZ עם כול ה8 ליבות ולא פחות מזה!! יחיאל http://valid.canardpc.com:80/show_oc.php?id=567767
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מתכוון להעביר את המערכת שלי מקורסייר 650D למארז פרקטל Node 605. המעבד שלי כרגע מקורר עם H100i ולצערי אין מצב להכניס אותו בתוך ה-605. מה שאומר שאני חייב להחליף קירור למשהו עם פרופיל נמוך, עד 12 ס"מ. האופציה הכי טובה שמצאתי היא Noctua NH-L12 הבעיה היחידה היא שהמעבד ב-OC ל-4.5GHz ואני לא בטוח איך הקירור יתמודד איתו, ועוד במארז יותר צפוף ופחות מאוורר מהקורסייר. אופציה אחת היא להוריד את ה-OC לאיזור ה-4.2 שזה ישפר את המצב מעט, אבל בגדול הייתי רוצה להשאר עם 4.5. הקירור הכי טוב שראיתי שהוא פרופיל נמוך היום הוא Cryorig C1, אבל אין להשיג אותו בארץ... אפשר מאיביי אבל הוא עולה בסביבות 400 ש"ח, טיפה יקר. המלצות\דעות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
-
אז ככה יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות לOC. אז אתם שאולים למה לעשות למחשב ישן OC? 1. ללמוד. 2.שאני יוכל להביא אותו לאחי כי הוא לא זז וקצת הרבה לאגים במשחקים. 3.בשביל שאני ידע איך לעשות למחשב שלי. 4.מחשב שאפשר להחשיב אותו לשפן ניסיונות קטן וחמוד. 5.תמיד רציתי לדעת בשביל זה קניתי מחשב חדש עם מעבד עם מכפלה פתוחה אפשר לירות במפרט שלי. עכשיו ככה איך אני נותן לכם תנתונים של המחשב בשביל שתוכלו לעזור לי? תודה רבה ממש לעוזרים אשמח להצעות ופתרונות. (:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מעבר למאווררים שקטנים האם יש איזה דרך כלשהי להשתיק את הרעש מהמארז כמו ספוגים אקוסטיים לדוגמה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני עוד רגע מתחרפן מהמחשב .. כמה רעש מכשיר חשמלי ארור יכול להוציא?! המחשב: Athlon3200+ עם XP120 וThermoflow120MM עליו. DFI nForce4 Ultra-D עם הקירור הקירור המקורי על הצ'יפסט מארז TT Soprano עם 2 טנדרבליידים וסיילנט קט שהתחרפן (בעליה של המחשב הוא נשמע כמו טרקטור ואז כשאני מביא לו כאפה הוא נרגע). כרטיס מסך GeForce 7800GT עם הקירור המקורי. אני אשמח להמלצות להשקטת המערכת כמה שיותר, תוך כדי שמירה על ביצועי קירור טובים כדי שיאפשרו OC בעתיד. תודה לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , קבלו קישורים לביוסים מעניינים ללוח אם של אביט NF7 V.2.0 בלבד http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=df6ab14fcf32ecd67fbe74f8ea133b7f&threadid=287064&perpage=15&pagenumber=1 תהנו ודווחו תוצאות
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היכן אני משיג אחת כזו והאם היא מצרך חובה כשאני מחליף משחה תרמית? האם יש תחלי?ף
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת איזה משחה עדיפה? ARCTIC SILVER 5 THERMAL או ZALMAN SUPER THERMAL ?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שוב שקרים בOCDB הפרוייקט האחרון של הליצן "PCingAddict". http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=311 Barton 2500+ @ 3140MHz עם קרור מים - אין דבר כזה. או חנקן נוזלי או גז עצבני. לא יפה לשקר...
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
MonoMan - עוד שקרן בDATABASE. בואו נעשה חשבון ביחד: מהירות מקורית - 333 בס מקורי - 66 מכפיל - 333/66 = 5 בתמונה - 3.5 פנטיום II מעולם לא יוצר ב333MHz רק בקפיצות של 50 - המעבד לפנינו הוא פנטיום II בתדר של 350, בס 100, מכפיל 3.5. סה"כ שקרן נוסף לרשימה. לפחות תזייפו\תשקרו כמו שצריך. וגם הפוסטים של YOT עדיין שם למרות שהם שקר ישן כבר...
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי שרוול אוויר שמחובר למארז שנצמד למאוורר של המעבד. השרוול הזה ניתן לכיוון אצלי, פנימה והחוצה, מה מומלץ לעשות? להצמיד את השרוול למאוורר? או שלעשות מרווח מקסימלי בינו לבין המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות שרוולי גומי כאלה שמתכווצים בחום (בשביל חוטים למולקס) ???
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
OCZ DDR Booster Diagnostic Device http://www.ocztechnology.com/products/accessories/OCZ_DDR_Booster_Diagnostic_Device בהזמנה מיוחדת לפנות בפרטי
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
אין הרבה מה להגיד... תביעו את דעתכם.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיצר היום פירקתי את הטוניק שלי ויש לי מין שריטות כאלה על המעבד ועל הטוניק באותו מקום כאילו ,הטוניק היה חלק כמו מראה ...מקודם ,המעבד לא עבר ליטוש ,בהתחלה חשבתי זה משחה וזה לא ירד עם אצטון ,מה זה יכול להיות וכתצאה ממה זה יכול להגרם ? הניחוש שלי שזאת משחה שממש התייבשה ולא יורדת :'(
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לשים 5 לדים אדומים רגילים במארז מקדימה, חיברתי אותם במקביל ל 12 וולט של הלוח אם, והם נשרפו (מסריח לאללה)... מה שמוזר זה שכשניסיתי את זה מחוץ למחשב (שנאי) זה עבד פרפקט. למה הם נשרפו לי, ואיך אני נמנע מזה בעתיד?
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי חברים. כמו שאתם רואים אני חדש פה. עד אתמול היה לי GEFORCE TI 4200, שעשיתי לו אוברקלוק ממש קטן לביצועים של 4400. אתמול הוא נשרף לי היום קניתי MSI GEFORCE 5700LE 256MB 128BIT ב600 שקל(זה התקציב שלי כי אני סטודנט). הקצבים הרגילים שלו: 2d clock:225 3d clockl:250 memory clock:400 קראתי פה בפורום שניתן לעשות אוברקלוק ל 3D CLOCK-320 ול MEMORY CLOCK-490. אני קצת משקשק כי אני לא יודע אם ההמלצה הזאת נכונה גם לגבי כרטיסים של MSI. יש לי קירור סטנדרטי של 2 מאווררים די גדולים על המארז וזה הכל. המדריך פה באתר לאוברקלוקינג לא מעודכן.. בכל מקרה,בטוח שממני אתם יותר מבינים.עד כמה אני יכול להאיץ אותו ???
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מדובר במעבד 1800+ לפני זה היה 2500+ שנמכר כי הייתי צריך כסף... קיצר אני תקוע בנתיים אם פנטיום 3 אחחח חחחח קיצר נתתי למעבד 2.4 וולט חצי ליבה התפוצצה חבל שאין לי מצלמה לצלם את המעבד הלוח למרבה המזל עדיין עובד ואני מוכר אותו חחח ככה באיזה 300 ... ;D הקירור היה זלמן 7000B CU
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מחשב...ואני ממש אבל ממש לא מבין באוברקלוקינג אבל אני רוצה לעשות כזה.... אז הנה המפרט שהעתקתי מתוכנה שאומרת את המידע על המחשב SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 2 CPU(s) MPS Version : 1.40 Model : 8IG1000-G Version : x.x System BIOS : 09/08/2004-i865G-6A79AG0LC-00 Chipset : Intel 865/848 (Springdale) System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 4GB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : None None None None DIMM 512MB/64 @ 333Mt/s Bank4/5 - A2 : Empty Bank6/7 - A3 : Empty Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology 82865G/PE/P…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-