עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lazygecko,

אני רוצה להחליף את המאורר הרועש של ה P4 שלי ב Silent Boost. יש גרסה שמתאימה לי ? יש תחליף אחר קל להתקנה באותו מחיר בערך ? 150 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  2. Started by henB,

מה זה AUX? רשום לי טמפרטורה 40C

3. יש לי מעבד 2.8 מגה הרץ של אינטל סוקט478 ולוח אם MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) ספק כוח 350 ג'נרי וזכרון 512 גם ג'נרי טמפרטורות: מעבד בסיביבות41-42 ולוח אם בסביבות 35 השאלה שלי היא האם כדאי לי לעשות oc קטן ויציב משו כמו להגיע ל3 מגה הרץ אולי קצת יותר , אבל אני רוצה לדעת שאין הרבה סיכון אפילו בoc קטן . מה איתכם הייתם עושים במקומי?

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  4. Started by yossik17,

היי ממצב חברים שלי שמעו אני מאוד מעוניין באוברקלוק אני יודע לעשות אבל לא מצליח לי אני לא יודע למה... אגב יש לי מעבד 1.7 ,זיכרון 768 ולוח אם של SHUTTLE עכשיו שנכנסתי לביוסאז בהתחלה לא ידע למה אבל שמתי לב שכתוב ככה: core speed --800 MHz *8.0 bus speed----100 MHz למה זה ככה? הרי במחשב שלי כתוב בEVEREST+CPU-Z+מאפיינים של המחשב כתוב ש1700 זה מהירות המעבד והנה עובדה! אבל הקטע שאחריי שהעלתי למהירות מעבד מקורית שלי(100MHZ*17)לא השתנה כמעט כלום כי זה מהירות המקורית חחח אבל אחריי זה שבדקתי עם הטמפ' עלתה והיא לא עלתה אז העלתי ל 100MHZ*20 שזה יוצא 2.0 MHZ אז אחריי זה עוד פעם בדקתי ולא לא השתנה כלום!! התמונה שראיתם היא בדיוק אותו הדבר! מלפניי ומאחריי למה זה ככה מישהו יכול ל…

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  5. המעבד שלי intel pentium d 820 לוח האם gigabyte ga-vm900m עקבתי אחרי המדריך באתר וכשאני נכנס לביוס אני לא רואה את המסכים של קביעת תדרים וכו' בנוסף יש לי תוכנה (easy tune 5) של גייגהבייט שאמורה לעשות המהרה מהוינדוס אבל הלחצן של ההמהרה כבוי בבקשה צריך עזרה....

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  6. Started by Night_Fox,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302883.0 למה אף אחד לא עוזר לי תכנסו לדיון ותעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  7. איזה מעבד חזק ? לא איזה צלחנו לעשות לו oc יותר חזק איזה אחרי oc יוצא חזק יותר ?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  8. Started by ras81,

http://www.spodesabode.com/content/article/ductguide/1

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  9. יש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל, וקראתי את הכתבה פה עליו שרק היללה ושיבחה אותו, אבל באיזשהי ביקורת מחול קראתי שהוא לא טוב לאוברקלוק מה דעתכם? יחזיק אוברקלוק ?...

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  10. Started by tamir.fri,

אני מחפש בלוק לקירור מים ל AMD 64 K8 שמתחבר לציורות של 0.5 אינץ' ובא עם פיילטר (טרמו אלקטרי) מודבק/מולחם מתחתיו. שהבלוק יהיה מנחושת ושיהיה טוב. סומך עליכם

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  11. והאם זה בסדר לסגור אותו או להחליש אם אני לא גורם לו להתאמץ (רק אינטרט או מוזיקה נגיד?)

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש עד מעבד AMD ATHLON XP 3800+ X2 הטמפרטורה של המעבד במנוחה- 37 מעלות. הטמפרטורה המקסימלית של המעבד במאמץ ( לא בדקתי עם תוכנה ייעודית פשוט הפעלתי סימולטור טיסנים ומסוקים, ניסיתי לצרוב ולהעביר כמות גדולה של נתונים באותו זמן וכו'...) היא 45 מעלות. ראוי לציין שהמאוורר של המעבד לא מרעיש כלל, אחד מהשקטים שראיתי האמת... אני לא מתכנן אוברקולקינג בקרוב לפחות, כנראה רק בעתיד. האם בנתונים הנוכחיים של הטמפרטורות ב IDLE ובמאמץ כדאי להחליף קירור? כלומר אקבל שיפור ביצועים, הארכת חיי המעבד או כל ייתרון אחר שיצדיק החלפת מערכת קירור? תודה!

• 6 תגובות
    • 430 צפיות
  13. אני רוצה לעשות אובר קלוב בבקשה שמישהו יגיד לי איך ויעזור לי אני באי סי 646955 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  14. Started by Scumpo,

יש איזו תוכנה דרכה אני יוכל לכוון את מהירות המאווררים במארז? לגבי ה-OC, בוצע OC ל-3GHZ על מעבד q6600, אבל אני עדיין רואה שהמהירות עליו הוא רץ היא 2.4GHZ.. הבנתי שאני צריך לכבות משהו בביוס בשביל שירוץ על 3GHZ.. מה הדבר? תודה!

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  15. שלום יש לי מעבד פנטיום 4 נורת'ווד 2.6 גיגא ,באס 800 מורכב עליו הגוף קירור של זלמן 7000 הנחושת. לוח אם גיגא באית הטמפרטורות אצלי בסדר גמור שלא עולות 25 במנוחה מה שמדאיג אותי שהחיישנים מזייפים אבל שמתי יד על ההטסינק וזה קר... היה לי מאורר 80 מ"מ למעלה במארז..הרעיש החלפתי אותו במאורר יותר טוב ויקר.. שוב הרעיש.. והאמת אני לא רואה שכ"כ יש לו צורך.. לכן ניתקתי אותו זה יזיק למשהו?? *. המחשב לא באוברקלוק

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  16. שלום . ברצוני להחליף את הגוף קירור שבמחשב שלי (TT Volcano 7+ ) , מעבד AXP 2600+ , נמצא ב62 במנוחה :\ המחיר המקסימלי לגוף קירור הוא 250 ש"ח , אני מזמין רק מהארץ . כמו כן איני רוצה לפרק את הלוח האם מהמארז בשביל להרכיב פלטה מאחורה , אני מחפש גוף קירור שדורש הרכבה של קליפים על הלוח אם. אחרי קצת חיפושים מצאתי TT silent Boost K7 ב150 . האם יש המלצות יותר טובות או ללכת על ההיטסינק הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  17. רכשתי את הכרטיס עם הקירור הזה והאמת שהוא בכלל לא שקט ואין אפשרות לראות את הRPM של המאורר אלה רק את הFAN DUTY ובנוסף לא נראה שהוא ממש מגיב לשינוי המהירות ידנית.. יש עוד מישהו עם הכרטיס הזה שאצלו זה שונה? תודה

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  18. 1)האם כדאי לקנות קירור מים או שאולי כדאי נינג'ה או משהו אחר ??(תקציב עד 300 שקל) וגם מה ההבדל בין קירור מים לקירור רגיל של מאווררים? 2) האם כדאי לקנות קירור גם לזיכרונות ולדיסק הקשיח ?? ואם כן מה כדאי לקנות ??

• 7 תגובות
    • 430 צפיות
  19. Started by ofsher,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו ניסה פעם אוברקלוק עם הרכיבים האלה - או לפחות עם הלוח הזה? amd venice 3200 gigabyte k8n-sli twinmos 2x512 cl 2.5 400 mhz אני רוצה אולי לנסות, אבל לעשות שימוש בקירור סטוק ולא לשנות משהו ... אז לא אובר עצבני אבל כן משהו שידחוף את המערכת בצורה שאני ארגיש... 25 אחוז תוספת נשמע סביר? הבנתי שיש בעיות עם הלוח הזה באובר... ה - FSB לא עובר 215 דרך הביוס... אבל הבנתי שיש כאלה שהצליחו... מישהו שמבין יכול להסביר? דרך אגב - הספק 400 של HEC תודה!

• 4 תגובות
    • 430 צפיות
  20. Started by rani,

Tuniq Tower לתושבת 478 למעבד P4 3GHz כמו שאמרתי התקציב שלי הוא 250 אני יכול לחרוג קצת.. מה שאני צריך עכשיו זה מקום שאני יכול לקנות אותו.. אני מעדייף לעשות את זה בהזמנה... מישהו מכיר אתר כזה שעושה הזמנות.. ואם כן ויש אתר כזה והוא לא מוכר את זה,אשמח לשמוע איזה קירורים הוא מוכר..

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  21. אז ככה יש לי מעבד 1.5 ג'יגה על לוח של via... התחלתי להעלות את הbus מ100 ל106 המכפלה היא 15 ולכן הגעתי לכמעט 1.6. כדי להמשיך את האוברקלוק בבטיחות רציתי לבקש מספר עצות ע"פ התמונה הבאה המציגה את כלח החומרה שיש לי: בנוסף לכך כשאני מגיע לחלון שבו מעלים את המגה-הרץ בביוס יש לי עוד שתי אפשרויות שלא נגעתי בהן והם: auto detect dimm\pci משהו כזה וזה היה על enabled ובשורה שנייה היה לי spread spectrum שהיה על disable האם אני צריך לשנות הגדרות אלו כדי להמשיך באוברקלוק. תודה לכל העוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  22. Started by guy_b,

יש לי זכרונות PQI 800 TURBO והתזמונים שלהם הם 5.5.5.15 .רציתי לדעת איזה תזמונים לתת להם בBIOS באופן ידני שהם יעזרו לי לסחוט מהם עוד מהירות כרגע הכי הרבה שהצלחתי הוא להגיע ל 910 MH .

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  23. Started by Omega81,

שלום :-) רציתי לדעת עם על ידי שימוש בשני מאווררים שמונחים אחד על השני (למשל עבור המעבד) ייפגע בביצועים של אחד המאווררים או אפילו שניהם מבחינת דחיסת אוויר וכדומה. ראיתי כאן באתר פרוייקט המהרה בו שמו לפחות 3 מאווררים אחד על השני ורציתי לדעת עד כמה זה יעיל אם בכלל. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  24. AMD Athlon 2000+ GA7vaxp המאוורר שלי מקרטע, עכשיו המעבד יושב על 45+- במאמץ אך הבעיה שהמאוורר לפעמים מתחיל להסתובב לאט(הוא נדפק- שומעים פתאום רעש שונה) עד שאני נוגע בו נותן לו לחיצה קלה והוא מתחיל להסתובב כמו שצריך. יש אפשרות לקנות מאוורר שיתן אותם ביצועים אבל בנפרד-ללא גוף קירור? (כלומר לנסות לחסוך) אני יודע שיש את הוולנקו 12 שעולה 150 ש"ח ומתאים לצרכי, אך לטעמי השקעה לא שווה בגלל שגם ככה אני לא עושה OC, ובעוד חצי שנה גם ככה ארכוש מעבד ולוח מהדור החדש שיהיה.. אז מה אתם אומרים יש פתרון שיעלה לי בסביבות ה50? כלומר האם יש חנות שמוכרת רק מאוורר? (חשוב מאוד שהמאוורר יסתובב ב5000+- סיבובים.)

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  25. Started by qpalzm,

הלוח המסריח שלי לא נותן לי לשנות את יחס הזכרונות/מעבד, אבל הוא מאפשר להאט את הזכרונות ל-333, 266 ו-200 מה"צ. השאלה שלי היא: נניח שאני מאט את הזכרונות, האם אוכל להריץ אוברקלוק למעבד מבלי שהזכרונות יעברו את מהירות הסטוק שלהם?

• 0 תגובות
    • 430 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.