עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BENNY66,

יש לי מחשב די סבבה אני הולך לעשות לו קירור די מושע רציתי להתייעץ איתכם בקשר למודינג

• 4 תגובות
    • 416 צפיות
  2. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום רציתי לדעת, עד כמה המאוור הזה גרוע? תודהLaZy-©BoY *

• 4 תגובות
    • 416 צפיות
  3. Started by d-undertaker,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 2.8 סוקט 478 ג'יפורס FX5200 512 זיכרון לוח אם אני אחר כך יגיד פשט שכחתי תשם.. הקיצור הקירור שלי הוא המקורי של אינטל וניקיתי אבל המון פעמים ויש לי 3 מאווררים במארז אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד ששמתי לפני כמה ימים בשביל לקרר תמעבד כי הוא התחמם יותר מדי אז שמתי אותו מעל המאוורר של המעבד

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  4. Started by gania23,

יש לי את הכרטיס BFG Geforce 7800 GS OC עכשיו הכרטיס כפי ששמים לב כבר מואץ עכשיו רציתי לדעת עם כדיי לעשות לו אוברקלוק ועם כן אז איך עושים את זה ועם זה יישפר לי את הכרטיס בצורה משמעותית... תודה

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  5. Started by sahargt,

רציתי לקנות למעבד שלי 1.8 P-4 512 קירור יותר רציני כי אני רוצה לעשות למעבד OC קניתי לוח וזכריונות חדשים צריך סקוט 478 משהו רציני וטוב תקציב עד 200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  6. Started by NDR,

אני רוצה להוסיף מאווררים למחשב כי יש נטייה להתחמם מהר, ורציתי לברר כמה דברים: 1. איזה מאווררים כדי להוסיף? 2. איזה סוג מאווררים? 3. איפה להציב אותם? 4. שמעתי שיש מאוורר לדיסק הקשיח ורציתי לדעת אם כדי להשקיע בהם... אגב יש לי את המעבד הזה: Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz - Socket 478 ורציתי לדעת אם כדי להחליף את המאוורר שבא איתו כשקניתי אותו... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  7. ואם כן איך אפשר לפתור את זה??

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  8. איזה לוח יותר טוב ל OC? עזבו את העניין של היציבות וכו' וכו' ש ASUS יותר טוב.. OC נטו! תודה

• 4 תגובות
    • 416 צפיות
  9. יש לי כרטיס 7300 GT וכרגע אני צריך תוכנה טובה בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני - הורדתי לו את הטמפ' ממש נמוך 10 מעלות .

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  10. Started by davis5,

יש לי לוח msi neo 2 platinum זיכרון 2x256 ceon 2.5-3-3-7 ספק 400w מעבד venice 3000+ fbs 275 זיכרון 1:2 מתח מעבד 1.536v ווינדוס xp 64bit אני מנסה לבדוק יציבות אבל תוכנה s&m לא מצליחה לעבוד-האם היא תומכת בxp 64bit? אני מריץ primenet כבר חצי שעה -והטמפ' 51 מעלות יציב -האם טמפ תקינה? שאלה האם זה הטסט שעושים בprime והאם יש עוד תוכנות שבודקות יציבות תודה

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  11. Started by danielroz,

טוב בכול מקרה זה הסיפור קניתי אחד חדש עכשיו חשבתי שזה יהיה פשוט לחבר בסוף כנראה שהסתבכתי אני צריך בנאדם שירכיב איתי את זה בטלפון או שמישהו יש מדריך הוא משהו בכול מקרה בבקשה אנשים תעזרו לי אם זה אם אתם מבינים תגיבו פה ותשלחו גם הודעה פרטית

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  12. Apollo+S flex 120-1600 rpm TR 120 Extreme+S flex 120-1600 rpm איך יהיה הביצעוים חזקים? איך זה יהיה שקט???

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  13. המאורר רועש (רעש סילוני עדין)(בודדתי את המאוררים עד שמצאתי שזה המרעיש) ניתקתי אותו והכרטיס מתחמם מאד, האם אפשר להחליף לקירור פסיבי ואם כן לינק בבקשה, או פיתרון אחר, אני מבין שאיאפשר ללא המאורר של הכרטיס, האם ניתן בתוכנה כל שהיא לראות טמפ' עם האוורסט אני לא מקבל טמפ' של המסך. רצ"ב תמונה. תודה לעונים מעבד 3.0 אינטל פרסקוט סלוט מסך agp*8 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  14. Started by a-gold,

אם אני שם ככה מאורר זה בסדר הוא יאורר טוב? או שעדיף שהוא ישב במקום שלו עם ברגים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 416 צפיות
  15. Started by yakir1111,

שלום יש ל מעבד ATHLON64 3200 עובד בהגדרות מקוריות(לא אוברקלוק) והליבה שלו רותחת בזמן מנוחה הטמפ' עומדת על 55-60 מעלות (CORE) והמעבד עצמו במנוחה עומד על 40מעלות אבל למה הליבה שלו בפנים רותחת בהרבה מהטמפ של המעבד עצמו? בקיצור הליבה של המעבד חמה בהרבה מהטמפ של המעבד ומה הטמפ' המומלצות לליבת המעבד שלי עד כמה מותר לה להגיע? התוכנה הזאת "COR TEMP" תוכנה טובה ומראה טמפ' אמינות בדקתי אם עוד תוכנות והם אותו הדבר מציגות וישל לה קצב ריענון מהיר זאת אומרת שהטמפ' ניראות בזמן אמת ומהר מתעדכנות... והתוכנה השניה מראה את הטמפ' של המעבד עצמו: הכי חשוב לי השאלה אם הטמפ' בסדר ומה הטמפ' המומלצות לליבה של המעבד? תודה יקיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  16. Started by ras81,

שלום רציתי לעשות OC וראיתי שיש FSB/CPUומעליו FSB/LTD מה זה כל אחד ועל איזה ערך לשים אותם? מתחת ל-10 זה ממהיר? חיוונתי את הFSP/CPU ל11X ולא ראיתי שום שינוי (הסתכלתי באוורסט והשינוי היה רק 200.88 במקום 200) מה עושים בדיוק? תודה

17. Started by e-gnt,

?? תודה ,אני בטלפון עם הנציג מכירות

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  18. Started by Optimus,

רוצה המלצה לגוף קירור למעבד pentium d בסביבות ה300 אפילו טיפה יותר תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  19. Started by nistelroy,

מה דעתכם על המארז הזה? האם הוא כדאי לאוברקלוק חזק ? http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=40# ואיזה קירור אתם ממליצים למארז שכזה? שיתאים גם ל 3200+ 939

20. Started by tamir.fri,

אני מחפש בלוק לקירור מים ל AMD 64 K8 שמתחבר לציורות של 0.5 אינץ' ובא עם פיילטר (טרמו אלקטרי) מודבק/מולחם מתחתיו. שהבלוק יהיה מנחושת ושיהיה טוב. סומך עליכם

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  21. מה עדיף ומה ההבדל בין MX-1 ל- AS-5 ? בקשר למאוורר, הוא נמצא רק בפנדס ויחד עם משלוח ממש לא משתלם לקנות אותו. מישהו ראה את ה- AKASA AMBER במקומות נוספים??? ...המרטש

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  22. Started by Scumpo,

יש איזו תוכנה דרכה אני יוכל לכוון את מהירות המאווררים במארז? לגבי ה-OC, בוצע OC ל-3GHZ על מעבד q6600, אבל אני עדיין רואה שהמהירות עליו הוא רץ היא 2.4GHZ.. הבנתי שאני צריך לכבות משהו בביוס בשביל שירוץ על 3GHZ.. מה הדבר? תודה!

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  23. רכשתי את הכרטיס עם הקירור הזה והאמת שהוא בכלל לא שקט ואין אפשרות לראות את הRPM של המאורר אלה רק את הFAN DUTY ובנוסף לא נראה שהוא ממש מגיב לשינוי המהירות ידנית.. יש עוד מישהו עם הכרטיס הזה שאצלו זה שונה? תודה

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  24. Started by elad78,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 x2 4400. לא מתכוון לעשות OC וגם לא להריץ עליו משחקים כבדים, מקסימום לראות סרטים ב-HD. אני מתכוון לקנות קירור פשוט, ויש 2 קירורים כאלה בחנות שממנה אני קונה: Thermaltake RSI AM2 Arctic Cooling Alphine 7 מה עדיף מביניהם? יתר המפרט אם זה משנה: ASUS M2A-VM HDMI ללא כרטיס מסך - אשתמש ב-Raedon X1250 שעל הלוח WD 250GB YS 2x1024MB Kingston 667 DVD-RW Samsung SATA ה. דיסק משני ישן 40GB IDE ספק HEC 300W ART + מארז HEC 6C28

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  25. Started by shabo,

ערב טוב. אני כרגע נמצא בתהליך של השתקת המחשב.. קניתי קרור של ארטיק קולינג למעבד (pro 7 ) ואני לא מצליח לגרום לו לרדת מ2100 RPM.. הגדרתי בביוס שיסתובב על slow וזה עדיין לא עוזר.. אני רוצה שיסתובב על 1000 - 1500 מקסימום.., יש לי לוח אם של Asrock 945G-dvi Conroe. אני מחפש גם קרור שקט לכרטיס מסך Gforce 7600GT, יותר חשוב לי השקט מאשר יכולת הקירור.. אני אשמח לקבל הצעות. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 416 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.