אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי פאנל בקרה ואחד החחישנים נפגע. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג חיישן? תודה
-
- 3 תגובות
- 406 צפיות
-
-
ברשותי לוח ABIT NF7-SL V-2 המאוורר כנראה התקלקל. כמו שהבנתי לא כל מאוורר של צ'יפסט מתאים ללוח הזה האם משהו יכול לומר לי איזה מאוורר אני צריך לחפש או שהו יכול להמליץ לי על אחד. האם אני יכול להחליף לקירור פאסיבי (ללא מאוורר). האם ניתן להמשיך להשתמש ללא מאוורר כלל? הבנתי ממשהו שזה אפשרי למרות שזה לא נראה לי תודה מראש.. אני לא עושה אוברקלוקינג יש לי מעבד AMD 2500+
-
- 3 תגובות
- 406 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל, וקראתי את הכתבה פה עליו שרק היללה ושיבחה אותו, אבל באיזשהי ביקורת מחול קראתי שהוא לא טוב לאוברקלוק מה דעתכם? יחזיק אוברקלוק ?...
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר 80 מ"מ למארז. אני רוצה מאוורר יעיל וחזק שמכניס הרבה אוויר, אבל שלא יהיה מרעיש בטירוף. קנה מידה ל"מרעיש בטירוף": TT POLO 3-1 (אני יודע שזה למעבד- זה רק להמחשה ;D ) בעוצמה המקסימלית שלו.... תקציב עד שמונים שקל. כמו כן אני רוצה לקבל הסבר לגבי המאורר הבא: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2270 אני מבין שיש בו בקרה אוטומטית של המהירות לפי מעלות, אבל ביחד עם זה גם שליטה ידנית. אם אני מחבר את השליטה הידנית, זה באופן אוטומטי מבטל את הבקרה?
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
אני שומע כל הזמן את עינייני הקירור האלו. אני יודע שזה שומר על המעבד,וכו' יש לי שאלה, מה זה OC איך עושים את זה? חוץ מיזה, אל פסק,הוא מגן על המחשב ממתחים,כך שהסיכויים שהפסק ישרף,קטנים. אודה מאד למי שיסביר לי
-
- 4 תגובות
- 405 צפיות
-
-
?? תודה ,אני בטלפון עם הנציג מכירות
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 100/200 64 mega רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות לו אוברקלוק ואם כן עם איזו תוכנה אני עושה זאת ועד לאן אני יכול להגיע איתו
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
רציתי לקנות למעבד שלי 1.8 P-4 512 קירור יותר רציני כי אני רוצה לעשות למעבד OC קניתי לוח וזכריונות חדשים צריך סקוט 478 משהו רציני וטוב תקציב עד 200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
שלום לכולם.... ברצוני לשאול אותם ולאה שמבינים בזה.....מה יתן לי ..ז"א למה זה יגרום עם אני יגביר את מכפלת המעבד......ולא רק את הFSB ??
-
- 3 תגובות
- 405 צפיות
-
-
איזה אוברקלוק אני צריך לעשות לgeforce 5700 כדיי שאני יראה תוצאות במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
היי, אני חדש באתר... יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200, והוא מתחמם נורא עם המאוור סטוק שהוא בא איתו. (בערך 75 מעולת!) תביאו לי בבקשה המלצות לקופי קירור טובים בישבילו, במחיר של עד 200 שקל. בנוסף רציתי לשאול פה, איך עושים OC לכרטיס שציינתי? אפשר מדריך או משהו כזה? האחריות נגמרה לי, והכטיס דיי ישן אז אני רוצה לעשות. ככה שאם אתם מביאים לי המלצה על גוף קירור מסויים, אז שיהיה טוב עם OC. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 405 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302883.0 למה אף אחד לא עוזר לי תכנסו לדיון ותעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
אני מחפש שני מאווררים 92mm שיהיו שקטים במיוחד ויתנו גם זרימת אוויר טובה כי אלו שני המאוורים מקדימה שמכניסים אוויר יש אחד מאחורה שמוציא של 120mm התקציב הוא 150 שקל אבל אם אפשר לחסוך אני ישמח!
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
אני כנראה אקנה את הכרטיס הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT XT OC EDITION (CM COOLING) 512MB DDR3 - RETAIL קודם כל מה זה XT OC?? (מה קשור הXT פה?) וכמו שאני רואה זה גירסא מומהרת של הכרטיס שהחברה עשתה כי זה כתוב על האריזה, כתוב גם קירור של קולר מאסטר... ובתמונה הקירור נראה רציני מאוד... הוא יספיק?
-
- 4 תגובות
- 405 צפיות
-
-
רוצה המלצה לגוף קירור למעבד pentium d בסביבות ה300 אפילו טיפה יותר תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד Pentium D 915 2.8Ghz עכשיו הוא על OC ל3.4 והטמפ' עומדת על 45-50 (תלוי אם המזגן דולק) במנוחה ו-55 במאמץ, למאמץ אני קורא סופר פאי חישוב של 8MB דרך אגב יצא לי ב-3.4Ghz יצא לי 39 שניות בסופר פאי בחישוב של מיליון ספרות זה טוב? (אני סבור שזה טוב...) הקירור שיש עכשיו על המעבד הוא : http://shop.key.ru/photo/items/47895.jpg אם הטמפ' לא טובה איזה קירור מומלץ לי לקנות נגיד בתקציב של עד 150 שקל... (ה-AC Freezer 7 Pro יהיה טוב?)
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
יש לי בעייה - עשיתי אוברקלוק ל כרטיס שלי (7300GT) לאחר ששמתי מאוורר 80 כדי להוריד את הטמפ' ( ואכן הצלחתי מ-60 ל - 45 ) אבל הצלחתי רק לעלות את מהירות הליבה מ 450 MHZ ל- 575MHZ , אבל כשהעלתי את מהירות הזיכרון לא הצלחתי להעלות יותר מ 405 MHZ (לפני הOC 400 MHZ )וכל פעם שהעלתי יותר מזה המחשב שי הייה נתקע והייתי תריך לעשות RESTART . יכול ליהיות שזה בגלל הטמפ' ? צריך עוד יותר להוריד אותה ? או שזה משהו אחר ?
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB , המאוורר שנמצא על הכרטיס רועש מאוד מה ניתן לעשות על מנת להפחית את הרעש. האם החלפת למאוורר אחר יעזור ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
עשיתי אובר למעבד (המפרט בצד) ומעל 3.32 יש קצת בעיות לפעמים אני מאמין שזה בגלל התדר של הזיכרונות (העליתי להם מתח). הלוח תומך עד 667MHZ ולכן אני לא יכול להעלות לדוגמא ל-720MHZ,תקנו אותי אם אני טועה.. ז"א שהאופציה היחידה היא להשתמש ב-DOWN CLOCK לזיכרון כלומר לשים מחלק של 3.3 או פחות. אמת או לא?
-
- 4 תגובות
- 405 צפיות
-
-
איך אני מאיץ אותו ליותר rpm תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
שלום כולם אני מצרף תמונה מתוכנת EVEREST המציגה את כל המפרט שלי ומידע הדרוש כדי לדעת אם אפשר לעשות המהרה או לא.. יש לי לוח אם שם אינטל, דבר המהווה בעיה מאחר והלוח נעול להמהרה...יש דרך אחרת כלשהי להמהיר??? דבר שני, יש לי קירור של זלמן 7000A נראה לכם שהוא יכול לתמוך באוברקלוקינג? (אני מעוניין להגיע להמהרה של בערך 3.5) אם לא מה מומלץ שאיכותי ולא מאוד יקר (מעדיף איכות על מכיר) בנוגע לאיוורור זלמן שלי, המהירות המקסימלית שלו היא 2400 RPM, יש אפשרות לשחק עם המתח למאוורר ולהביא אותו לRPM גבוה יותר מבלי לפגוע בו?? שלישית, אני משותת בין פורומים מזה כחודש וקראתי הרבה דברים לאורך ולרוחב, קראתי שמומלץ לשייף קלות את פני המגע של צלעות הקירור על מנת ליצור שטח חלק ככל הניתן ברמה המולקולרית…
-
- 6 תגובות
- 405 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל על מעבד סמפרון 3000 עם המאוורר הנ"ל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 המעבד בזה הרגע עומד על 39 מעלות 1. האם כדי לבצע אוברקלוק ?( או שהלוח לא בנוי לזה ) 2. האם המאוורר הזה מספיק ? 3.התקנתי את התוכנה ITUNE 2.5 וקיבלתי את ההודעה הבאה - האם אני אמור לשנות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3G 775 ואני מעוניין לדעת האם ישנה ואם כן איזו, תוכנה אשר מציגה את טמפרורת המעבד.
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-