עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shaibend,

שלום.אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי אבל אין לי שום מושג בנושא. יש טכנאים שמתמחים בזה? המחשב שלי: intel 946 pentium D 2.8Ghz radeon x550 1024 MB DDR2

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  2. Started by alexo360,

אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות: 1.קראתי שאפשר לעשות עם כמה תוכנות אוברקלוק אוטומטי,זה טוב? 2.אם אפשר לעשות אוברקלוק אוטומטי אתם יכולים להביא לי תוכנה לleadtek geforce8800gts 640mb ותוכנה לq6600. 3.אני עוד לא החלטתי על איזה לוח אם לקחת,אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב שתומך בsli? עדיף מהחנות skypc.co.il 4.חבר שלי אמר לי שהוא קרא שלאנשים שעשו אוברקלוק המחשב לאט לאט נהרס בגלל שהאוברקלוק מפעיל את המחשב בהגדרות גבוהות מדי,זה נכון?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  3. Started by davis5,

יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד amd venice 3000 זיכרון 2*256 pc3200 של ceon ניסיתי לעלות את fsb ב230 הוינדוס עושה ריסטרט עכשיו ב220 אני מריץ prime 95 וטמפ המעבד 48c מה הגורם לנפילה של הלוח ב230? מה הטמפ המקסימלית של המעבד הזה ומה אפשר לעשות כדי לעלות עוד את fsb? תודה

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  4. Started by -m..l-,

שלום יש לי 6800gt של Point of view ואני רוצה להחליף קירור. התקציב הוא 200 +- למרות שאם זה יהיה חשוב אני יהיה מוכן לחרוג ב100 שקל. אני ראיתי את שלושת האפשרויות האלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4802 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5123 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5958 מה כדאי? יש הבדל בין הפטאליטי לזלמן הרגיל חוץ מהעובדה שהוא אלומיניום ולא נחושת? איך הביצועים של שלושתם? ובכלל אולי יש לכם הצעות אחרות ... תודה

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  5. אם יש למישהו פתרון כלשהו לרעש המוגזם שגורמים המאווררים של P3 אני אשמח לשמוע כל רעיון (חוץ לא קירור מים ולא קירור גז) . תודה ושיהיה לכולם יום נפלא

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  6. Started by telzur,

אני לא יודע כלום אבל ממש כלום על אוברקלוקינג ורציתי לדעת כמה דברים: 1.לאילו רכיבים אני עושה OC 2. איך אנשים מגיעים לרמות כלכך גבוהות?? 3.אינטל e6600 ו ge force 7900 gs טובים ל OC 4. מה צריך לעשות כדאי לבצע OC תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  7. Started by t-macc,

רציתי לדעת עם הוא חשוב לסריקולציה של המארז או שאפשר לוותר אליו.פשוט יש לי מאורר מאחור שזז מאוד חלש ואני מתלבט עם להשאיר אותו או לקנות משהוא חזק thanks

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  8. אליו מבין 2 הגופי קירור הללו יותר טוב? (למעבד את'לון64) ***עריכה*** אם אפשר גם המלצה למאוור 120mm שחור, כמה שיותר שקט בבקשה.

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  9. Started by gilloze,

שלום יש לי מחשב ליפני 5 או שש שנים אז ככה אני יצלם את הפריטים שלו כי אין לי כוח ליכתוב זיכרון:http://img151.imageshack.us/img151/3329/memkp2.jpg מעבד:http://img88.imageshack.us/img88/1567/pantiumqi7.jpg לוח אם:http://img241.imageshack.us/img241/3535/boardca8.jpg האתר של הלוח אם שלא יהיה לכם קשה לחפש זה זה בידיוק: דרך אגב לוח של msi http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=44&kind=1 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז ככה אני מנסה לעשות oc למעבד לא הולך לי אין לי תאפשרות הזאת בביוס אז ככה חשבתי לעשות oc עם clock gen אני לא כל כך יודע איך , אז ראית…

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  10. Started by אביתר,

טוב אז ככה.....תראו בעצמכם את הפרטים קודם אז ככה.......איך אני יכול לעלות מתח לזכרונות? ואיך למעבד..? ד"א יש דבר כזה בביוס DRAM TIMEING(משהו כזה לא בטוח) וזה קשור לתזמונים של הזכרונות.....מה זה נותן אם אני משנה? וגם מה זה CPU Multiplier?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  11. בביוס המעבד שלי על 40-50 באוורסט 3-6 ( ) בcoretemp אם אני לא טועה 35-45 בקיצרו אני צריך את התוכנה הכי אמינה אחרי הביוס למדידת טמפרטורת המעבד או טמפרטורות המחשב בכלל

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  12. Started by gilloze,

שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק למה זה? תודה ענקית גיל

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  13. Started by udipo71,

שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  14. Started by ezx,

עידכנתי לביוס האחרון ואני לא מוצא את האפשרות של נעילת פי סי אי וזה כול הזמן עולה ועוצר לי את האובר קלוקינג מישהו מכיר ויכול לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  15. Started by natu,

שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך מסוג TI-4600 של חברת אלבטרון. והלך לי המאוורר של הכרטיס... יש לכם מושג מהיכן אני משיג מאוורר לכרטיס הזה? כפתרון זמני שמתי על היחידת קירור של הכרטיס מאוורר יותר גדול, שניראה לי שעושה את העבודה. אך אני יכול לבדוק את טמפ' של הכרטיס? בתודה מראש לכל העונים נתי מנין

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  16. המאורר רועש (רעש סילוני עדין)(בודדתי את המאוררים עד שמצאתי שזה המרעיש) ניתקתי אותו והכרטיס מתחמם מאד, האם אפשר להחליף לקירור פסיבי ואם כן לינק בבקשה, או פיתרון אחר, אני מבין שאיאפשר ללא המאורר של הכרטיס, האם ניתן בתוכנה כל שהיא לראות טמפ' עם האוורסט אני לא מקבל טמפ' של המסך. רצ"ב תמונה. תודה לעונים מעבד 3.0 אינטל פרסקוט סלוט מסך agp*8 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  17. וטמפ' של 57 במנוחה האם זה תקין?

• 7 תגובות
    • 467 צפיות
  18. Started by oamir1,

איך אני מפרק את המאורר מהמעבד בלי / אם הצלעות קירור? ואם צריך להוציא את הצלעות - צריך לשים חומר תרמי לפני שמחזירים? רק לשם הבהרה: אין שום ברגים שמחברים את המקום

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  19. Started by JSK,

שלום, קניתי את המחשב שבמפרט לפני בערך חודשיים. בפעם האחרונה שבדקתי (מעל חודש) לא היה אפשר להמהיר את הכרטיס (אף תוכנה לא תמכה בו). רציתי לדעת אם עכשיו יש תוכנה שתומכת בו, אולי גרסא של ATI TOOL? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  20. Started by dan_dekel,

השגתי אתמול Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit אני מעוניין לעשות אוברקלוק... הליבה כרגע על 277... איך אני עושה את זה.. ועם איזה תוכנות כדאי.... תודה על העזרה. יש לי מאוורר ששואב את האוויר החם ומוציא אותו החוצה. הטמפרטרות ירדו בהתאם.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  21. קניתי מחשב חדש עד מעבד AMD ATHLON XP 3800+ X2 הטמפרטורה של המעבד במנוחה- 37 מעלות. הטמפרטורה המקסימלית של המעבד במאמץ ( לא בדקתי עם תוכנה ייעודית פשוט הפעלתי סימולטור טיסנים ומסוקים, ניסיתי לצרוב ולהעביר כמות גדולה של נתונים באותו זמן וכו'...) היא 45 מעלות. ראוי לציין שהמאוורר של המעבד לא מרעיש כלל, אחד מהשקטים שראיתי האמת... אני לא מתכנן אוברקולקינג בקרוב לפחות, כנראה רק בעתיד. האם בנתונים הנוכחיים של הטמפרטורות ב IDLE ובמאמץ כדאי להחליף קירור? כלומר אקבל שיפור ביצועים, הארכת חיי המעבד או כל ייתרון אחר שיצדיק החלפת מערכת קירור? תודה!

• 6 תגובות
    • 467 צפיות
  22. Started by mrsph666,

שלום, ברצוני לשאול אם הלוח שברשותי הוא טוב ל-OC של מעבד Intel P-4 2.6GHz HT Northwood עם זכרון מתאים? הלוח כזה: MSI 865PE Neo2 Series והאם בכלל הלוח הזה טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  23. Started by oren13,

אחרי הרבה זמן שלא הייתי פעיל אני חוזר להיות פעיל עכשיו אחת הסיבות שלא הייתי פעיל בתקופה דיי ארוכה זהההה אני קונה סוף סוף לוח חדשששש תציעו לי לוח הכי טוב של אסוס אבל הכי טוב שמתאים לאוברקלוקינג למחשב amd 754 3000 תציעו לי כמה לוחות במחירים שונים ותזכרו אל תתפשרו על מחיר מה שאתם חושבים הכי טוב תציעו ותגידו תמחיר תודה עריכה: אני רוצה שיהיה בלוח את כל החיבורים הכי חדישים sata pci express וחוץ מזה זהו נכון

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  24. Started by cohenkobi1,

שלום יש לי מאוור יחיד , שלפי המחשב המהירות שלו הינה 840 RPS איך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר (להגיבה) ניסתי תוכנות כמו speedfan ואחרים אבל זה לא משנה את מהירות המאוורר איך אני אוכל לשנות את המהירות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  25. Started by Kazuma,

טעות בפורום בבקשה למחוק

• 1 תגובה
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים