אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לשאול אם הלוח שברשותי הוא טוב ל-OC של מעבד Intel P-4 2.6GHz HT Northwood עם זכרון מתאים? הלוח כזה: MSI 865PE Neo2 Series והאם בכלל הלוח הזה טוב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס עם הקירור הזה והאמת שהוא בכלל לא שקט ואין אפשרות לראות את הRPM של המאורר אלה רק את הFAN DUTY ובנוסף לא נראה שהוא ממש מגיב לשינוי המהירות ידנית.. יש עוד מישהו עם הכרטיס הזה שאצלו זה שונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
תנו הצצה במפרט ותגידו לי אם אפשרי רק אתקן את המפרט יש לי ספק 430W של טרמלטייק עריכה הזכרונות בתדר 667
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שמתי 3 מאווררים למקומות מוכנים מראש במארז. שמתי אחד (נוסף לאחד שכבר היה שם) בקדמת המארז ועוד 2 מאחור . כל המאווררים חוץ מזה של הספק מכוונים שיכניסו אוויר. כך שהיחס הוא 4:1 זה בסדר ? זה פוגע במחשב? הטמפרטורות של המחשב שלי במנוחה הם: motherboard :37-40 CPU 40-42
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר חדש למארז התקציב הוא 50 שקל + - .. מה מומלץ? חשוב לי שיהיה שקט יחסית אבל שגם יעשה את העבודה.
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
-
מה אני אמור לעשות פה ? ואם אני משנה זה נשאר קבוע? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
היה לי מאורר של MSI ללוח הבא http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=651 והא נשרף ויש לי שם בעיה של גובה כי מעל יש את הכרטיס המסך. לכן איזה מאורר אתם ממליצים ל להחליף?
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
עשיתי OC ל [מפרט] שלי אני מגיע ל FSB 295 אחרי זה החלונות לא עולה. הספק גנרי 500W עלק. הלוח לא מציאה ל OC. מי מהם מגביל אותי לדעתכם. האם יש סיכוי שחלק מכרטיסי ה PCI הם הבעייה ?. תודה
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
לפני שניקיתי את המאורר של המעבד, המחשב היה עולה ואחרי כמה זמן היה מתכבה והייתה נשמעת הזעקה. רציתי לדעת איפה נקבעת הטמפ' הזו שבה המע' קורסת, וכיצד המחשב יודע מה מתאים למעבד שלי ? - האם יש טמפ' קריסה גם ללוח אם ולדיסק הקשיח?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אם יש למישהו פתרון כלשהו לרעש המוגזם שגורמים המאווררים של P3 אני אשמח לשמוע כל רעיון (חוץ לא קירור מים ולא קירור גז) . תודה ושיהיה לכולם יום נפלא
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
המערכת החדשה שלי Intel Pentium IV 3.0G@3.4Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W רציתי להחליף תזיכרון למשו יותר עצבני בסביבות 1000 שקל.. רציתי לדעת איזה זיכרון לקנות איזה מומלץ ועד לאן אני יכול להגיע בערך עם המערכת שלי לאיזה גבול..... ורציתי לדעת אם הלוח שלי מקטין את גודל היכולת של הOC ...כי יש כאלה שטובים ל OC ויש כאלה שגרועיםם (ואם יש קונה לזיכרון שלי אני ישמח )
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
היי אני לא מוצא בביוס שום דבר שקשור ל,OC אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה באיזה חוצץ אני מוצא את האופציות לOCאני אודה מאוד אולי מישהו יודע מאיפוא אני יכול להוריד את התוכנה S&M? הקישור שיש באתר לא עובד :-\
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
לא ברור למה הכרטיס כל כך חם... עומד 65-68 מעלות, לא במאמץ ולא OC, כל המאווררים פועלים ונקיים, מה ממולץ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאורר הרועש של ה P4 שלי ב Silent Boost. יש גרסה שמתאימה לי ? יש תחליף אחר קל להתקנה באותו מחיר בערך ? 150 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
האם כדאי או שווה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך Field Value Video Adapter ATI Radeon X550 (RV370)
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
בביוס המעבד שלי על 40-50 באוורסט 3-6 ( ) בcoretemp אם אני לא טועה 35-45 בקיצרו אני צריך את התוכנה הכי אמינה אחרי הביוס למדידת טמפרטורת המעבד או טמפרטורות המחשב בכלל
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
היי לחברי הפורום התקנתי לא מזמן מאוורר נוסף לקירור בחלקו הקידמי של המארז. התקנתי אותו בצורה כזו שיכניס אוויר לתוך המארז ובחלקו האחורי ישנו מאוורר שמוציא אוויר אך נתקלתי במספר אנשים שאמרו לי שזה לא טוב ושיש להתקין גם את המאוורר הקידמי כך שיוציא אוויר שמעתי על לפחות אחד שנשרף לן מעבד בגלל זה. מעוניין בתגובתכם ותומרו לי איך הדרך הטובה והנכונה ביותר להתקינו תודה
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס 6600GT בחיבור PCI-E. אני רוצה לעשות לו OC קטן. השאלה שלי אם צריך להפעיל 3dmark או HDRIBL אחרי כל פעם שאני מעלה את הליבה והזכרונות ב5? להפעיל את התוכנה חצי שעה בכל פעם שמעלים 5 Mhz זה תהליך קצת ארוך מדיי לא? אגב, הכרטיס שלי מגיע ל87 מעלות במאמץ (הכי הרבה שהגעתי גם אחרי כמה שעות משחק) בלי OC ובלי כלום. זה גבוה מדיי?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך SAPPHIRE 1900GT 256MB עד כמה אני יוכל להגיע בהשוואה לכרטיסים אחרים ללא OC. כלומר לאחר OC נורמלי לאיזה דגם הוא יהיה שווה (גם ATI וגם נווידיה)?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
עקב העובדה שפירסמתי כבר שאלה דומה אך גם על כרטיס מסך וקיבלתי תשובות שנגעו רק לכרטיס מסך - אני שואל בקשר למעבד, amd athlon 3500 venice עד כמה אפשר בערך להוציא עם המעבד באוברקלוק בקירור סטוק, וכמה בקירור גוף שלישי (מומלץ גם להמליץ לי על איזה קירור כדאי אם כדאי)
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
זו המערכת שלי, הגיעה אתמול סהכ כולל הביג ווטר 850 (שאין לי תמונה פה)
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
יש לי geforce 7600 GT AGP של לידטק. ניסיתי לעשות אוברקלוק עם שתי תוכנות: rivatuner ו coolbits. בריבהטיונר שום דבר לא קורה כאשר אני לוחץ על כפתור הTEST, הוא פשוט נלחץ ואין שום תגובה. בקולביטס אני מקבל test failed בכל קונפיגורציה. אין לי שמץ מה הבעיה, אבל אני אציין גם שניסיתי לעשות bios read עם התוכנה שמגיעה בבאנדל של הכרטיס, וגם בזה יש failure. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אז ככה, הלוח אם שלי הוא NF7-S2 והמעבד שלי הואamd althon xp 2500+ כרגע יש לי 1.83 GHZ עכשיו ניסיתי לעשות OC אבל כשהעלתי ל2.5 והפעלתי את המחשב מחדש, המחשב עבד על המסך לא.. כנראה שגם המחשב לא עבד כי לא שמעתי את צליל הכניסה לWINDOWS.. ולפי מה שהבנתי המחשב אמור לחזור להגדרות הישנות במקרה ויש תקלה עם ההגדרות החדשות.. עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לעלות את הOC או לדאוג שהמחשב יחזור להגדרות הרגילות שלו עם הOC גבוהה מדי בשבילו?
-
- 6 תגובות
- 460 צפיות
-
-
הזמנתי בהתחלה את האנרמקס 80 מ"מ אבל היה חסר אז לקחתי את הנ"ל,לפי המפרט שלו הוא גם חזק יותר מהאנרמקס 92 מ"מ. דרך אגב המאוורר ל-Thermalright SP97 for AMD . איך הוא? אין לו בורר מהירות אבל יש לי את ה-XASER 3 אז יש לי את הפאנל השאלה אם הוא ישלוט עליו או שאין אפשרות?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-