עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Pingi,

יש לי את'לון 1300 עם מאוור שקיבלתי עם המעבד. מעבר לעובדה שהטמפרטורה הממוצעת שלו היא 57 מעלות הוא גם עושה _המון_ רעש. אני מחפש פיתרון קירור הכי שקט שיש ושגם יקרר לי את העסק. בעבר הציעו לי Thermaltake Volcano 6CU. אבל לפי מה שבדקתי באתרים הוא לא הפתרון הכי שקט. אני לא מעוניין להוציא 300 שקל על קירור למעבד, הגבול שלי הוא בערך 150 שקל. ראיתי באיזו חנות את AeroCool X-Factor ושהוא הרבה יותר שקט מה-6CU. מה אתם ממליצים לי לקחת?

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  2. שוחרר לפני כמה חודשים כבר: D27_TaiPan_0.1_EB_ED_Bpl_3.19_08.12.04 מבוסס על טאיפן 0.1, אבל הוא שחרר גם גרסאות מבוססות 0.2. כרגע אני על ה-D26 הפרוץ שלו, שבהחלט עזר, ואפשר לי להגיע לבאס של 250 יציב בפריים, ופוסטים עם יותר אפילו. אז מישהו ניסה את ה-D27אים? ראיתם שיפור כלשהו? אני מחפש נואשות דרך לעבור באס 250.. אני יכול להגיע לווינדוס גם ב-260, אבל פריים נותן שגיעות אחרי זמן קצר בלבד. הבעיה לא בזכרון, MemTest 86 לא מוצא שגיעות. ניסיתי כל דבר שיכלתי לחשוב עליו, אבל לא הצלחתי לייצב אותו מעל 250 מה"צ. תודה.

• 15 תגובות
    • 899 צפיות
  3. היי לכולם ותודה שנכנסתם ... אני מתלבט די הרבה זמן אם לקנות מערכת קירור מים ובסוף החלטתי שכן .. עכשיו אני מתלבט איזה ... אני מחפש משהו שקט , בעל אחוז פגימה(נזילה לדוגמא) נמוך מאוד מאוד , ושישפר את הביצועים תמורת הכסף הרב שהוא עולה ... קראתי באתר מאמר על הAquariusII http://www.thermaltake.com/products/AquariusII/aquariusII.htm שהוא שקט , קל להרכבה אבל לא משפר את הביצועים ברמה דרסטית כמו Danger Den ... מחירו כ119 דולר עכשיו ראיתי את ההשוואה שלו לדיינג'ר דן ונכנסתי לחטט באתר שלהם ... אבל לא מצאתי תמונות ושום מידע על שיפור ביצועים רעש וכו' אבל יתרון שהוא מקרר את הכרטיס מסך מה שלא ראיתי באקווריוס אם מישהו יוכל להגיד לי מה מומלץ לקנות ? ולמה ? אני מתכנן לקנות קיט שלם …

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  4. איזה מערכת חזקה יותר? 1.AMD ATHLON 4400+ 4850 725/1300 2.INTEL E8400 4850 625/993 למשחקים כמו CRYSIS.GTA IV.MD.RA3.COD5

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. זה יעשה משהו רע? יש לי גם 2.5 עכשיו זה על SPD והוא עושה לי את זה ב3 וחוץ מזה יש לי שמה טבלה שאומרת שכשהFSB על 200 MHZ אז זה על CL3)T3 וT3 זה אותו דבר, כן?) וזה מראה שכשהFSB יהיה על 133 אז זה יהיה על T2... אז שווה לי ידנית (במקום הSPD) להחליף לT2? מה זה בעצם יעשה??? תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by goldi19,

שלום לכם יש לי מפרט כזה E8400 MSI P35 NEO EZCOOL CASE GENERIC PSU ALEC 400W 2GX1 KINKSTON 800 MHZ קירור סטוק חשבתי לקנות קירור נורמאלי ולעשות OC ויש לי כמה שאלות 1.כמה אמור לעלות קירור שאני יוכל להגיע לתוצאה נחמדה 2.מה התדר שאני יגיע עם קירור כזה 3.מה הסיכון בOC (אני יודע שלא אמור להיות אבל אני קצת מפחד לשרוף משהו תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי דרמל (Multi, המקורי), אני חוזר עכשיו משבוע בצרפת, אז קניתי שלשה ראשי צריבה, אחד מכל צורה. ניסיתי להתחיל לחרוט עם העגול, אבל זה מחליק בהתחלה...... וזה לא ממש נוח... הייתי מבקש שתמליצו לי עם איזה ראש חריטה לעבוד, משלשת הבאים, וגם שיטות עבודה וטיפים 111: 110: 107: וכמובן תודה רבה מראש !!!

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  8. מעבד E7200 לוח אם G31 שלוש ג'יגה קינגסטון עשיתי אוברקלוק ל3.00 והכל עבד טוב העלתי אותו ל3.16 ועשיתי בדיקת מאמץ וזה הראה לי שגיאה בcore#0 משהו כזה דרך אגב.. מדובר בתוכנה occt

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  9. זאת השאלה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. עקב פרוייקט חדש שיתחיל בקרוב, אני זקוק לחומרים וכמובן לרכיבים בין השאר, אני מחפש גם מאווררים, אני אשמח לקבל המלצות למאווררים שקטים במיוחד (אך עדיין אפקטיביים) 1. מאווררים "רגילים" שקטים 2. מאווררים "מעוצבים" (לדים, אלומיניום, ציפוי ניקל וכו') הסיבה היא, שעדיין לא החלטתי כיצד אני יאיר את המארז \ יצבע את המאווררים, וכו' שבוע טוב. ותודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. Started by Bone-Breaker,

שלום, קניתי וולקנו 9 ויש שם אפשרות לחבר סנסור אבל לא מפרטים שם איך לחבר הם רק אומרים שצריך לחבר אותו לגב המעבד אז רציתי לדעת איך לחבר? אם איזה חומר? ואם זה לא יפריע לסגור את המעבד? תודה

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  12. Started by bay,

והם כן האם הקרור שה Q6600 מגיע איתו מחזיק את החום שלו ולא צריך לחקנות קרור אחר

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  13. Started by shay454,

יש לי P4 1.8 בבדיקה עם תוכנה speedfan 4.8 עלו התוצאות הנ"ל. בIDEL HD 45 מעבד43 מארז 39 האם זה תקין למחשב מערז מידי 2 מאוורירים ?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  14. אני אתחיל בשאלה והסיפור יבוא לאחר מכן: האם ובמידע וכן כיצד, ניתן לחבר מאוורר בעל 3 פינים לחיבור מולקס ישירות מספק הכוח? אוקי אז קניתי שני מאווררים של 90ממ כל אחד ורציתי לחבר אותם בנוסף לשניים שכבר קיימים אצלי במחשב אולם נתקלתי בבעיה שהחיבורים של שני המאווררים (SilentCat by TT) באים עם חיבור בעל 3 פינים בצבעים צהוב, שחור ואדום. למיטב הבנתי ולאחר חיפוש קצרצר בגוגל: האדום מקבל מתח של 5V, השחור הוא אדמה והצהוב מקבל מתח של 12V (כמו בחיבור מולקס רגיל, בעצם) אולם כל נסיונות החיבור של המאווררים למולקס רגיל נחלו כישלון חרוץ! את אחד המאווררים חיברתי ישירות ללוח אם והוא מסתובב כמו שכתוב במהירות של 2556 סלד. השני חובר במספר קונפיגורציות שונות[1] לחיבור מולקס ומהירות הסיבוב שלו ה…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by sunsetter,

יש לי Fx-60 בסוקט 939 שרכשתי לא מזמן מארה"ב. הלוח הוא At8-32x של abit , כלומר ציפס'ט 3200 של ATI. זכרונות Crucial Ballistix tracer 2gb. מארז AC silentium pro קירור ac64 לפי מה שקראתי המעבדים הללו לא עוברים 2.8 על קירור אוויר ובטח לא ללא קירור מסיבי. אני ממש לא מבין ב OC ועם הורדה של ה LDT בלבד ל 800 (כל השאר סטנדרטי בביוס) אני כבר מעל 2.95 ואני פשוט לא ניסיתי עוד לדחוף הלאה. לאחר שעתיים בפריים 95 המעבד לא מגיע ל 50 מעלות והדבר היחיד שחם יחסית זה ה PWM שבאזור ה 60 מעלות. זה נורמלי ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by Evil_Mind,

איזה קירור כדאי לי לקחת עם המחשב שלי? 2100 AMD אין לי אפשרות לקחת את ה SK7 מה יכול להוות חלופה טובה ? באותה רמה או אפילו גבוהה יותר?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Turbine,

שלום לכולם.. אני מחפש מארז פול טאוור, ללא ספק, ואפילו ללא מאווררים לא עקרוני יש לי הכל העיקר שיהיה בו 6 מקומות 5.25 ,הרבה מקומות לדיסקים קשיחים, והרבה מקומות למאווררים מישהו יודע על משהו כזה??? עד ה500 שקל

18. Started by fidelcastro,

מה אתם אומרים? ABIT NF7 AMD XP 1700 dut3c jiuhb 0303xpmw 512DDR - 2x256 twinmos 400MHZ XpertVision RADEON 8500LE COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 200*10 בOC...

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ומעבד E4500 עם OC כרגע 2.2@3.41 והכל יציב קירור מעבד ARCTRIC COOLING FREEZER 7 PRO עכשיו השאלה שלי כמה הכי הרבה שאפשר להגיע בOC עם הלוח והמעבד הזה? אני חפשתי והכי הרבה שמצאתי שעשו זה OC ל3.3 ואני עברתי את זה

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Paradise,

יש לי מעבד E6750 אני על OC ל 3GHZ, בCPU-Z הוא כל משנה לי את המכפלה ל6 במנוחה ובמאמץ ל9, אני יכול בביוס לסדר את זה שזה יהיה רק על 9? בביוס כתבתי שם שהוא ישים לי מכפלה 9 וזה עדיין עושה את זה.

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by holy_cows2k,

היי אני חדש ואני בא מגיימר שממש ירד ברמה :-\ , קיצר: יש לי בעייה במעבד יש לי Intel pentuim 4 1.5 גיגה הרץ והוא מתחמם לי דיי מהר לטמפרטורה של 65 עם או בלי מאמץ יש למישהו המלצות? איך לקרר אותו? חשבתי על לקנות מאוורר vantec(משהו כזה) והוא עולה כמעט 150-200 שקל אז... יש המלצות?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום! אני רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד שלי (המפרט בחתימה) ואני לא יודע עד כמה להעלות ומתי להפסיק?ואיך לקבע את המתח? טוה זה מה שהגעתי כרגע אבל המעלות הם 38 מעלות ואני עוד שמתי מאורר של החדר(יש להתחשב שאני גר באילת) *עריכה* וואי אני לא מאמין קיבלתי 73 ב- 3DMARK03 ירדו לי התוצאות באיזה 70 נקודות וגם ראיתי שזה לא כל כך יציב המספרים מתחילים להתחבר והכל ניהיה מבולגן וב-PCMARK04 בכלל לא קיבלתי תוצאה זה הראה לי רק 2 מבחנים מתוך 10 ובקטע שהקוביות נופלות כזה הקוביות כאלה יבהבהו ולא ראו כל כך טוב מוזר ממש נראה לי אוברקלוק מוריד את הביצועים למרות שזה לא אבל אצלי זה מוריד טוה מה לעשות אני נראה לי מחזיר הכל לאיך שזה היה בקשה תענו לי [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. קניתי לפני כשבוע R9550, לא משנה זה לא עיקר הדיון. אני רוצה להוסיף לזיכרונות שלו היטסינקים, וראיתי בזיגזאג את ההיטסינק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2023 ההיטסינק אמור להתאים למרות שהוא לראם של המחשב , מכיוון שזכרונות הכרטיס בצורה מלבנית הדומה לזו של הזיכרון במחשב. בכל מקרה יש לי כמה שאלות איך ההיטסינקים לאוברקלוק? יש היסטינקיים יותר טובים בתקציב הזה+-? איך אני שם את הזכרונות? שאלתי מישהו והבנתי שעם דבק טרמי ובלי משחה טרמית נכון? אם כן מאיפה אני משיג את הדבק הזה? ודבר אחרון , מה יותר טוב מבחינת קירור אלומיניום או נחושת? תודה מראש לעוזרים. :-*

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by the_D,

אז ככה: ראיתי אצל חבר מעבד בארטון 2500 שרץ על לוח ABIT NF7 REV 2.0 ( בלי שום אות נוספת : לא S ולא M רק NF7 ). יש לו זיכרון קרוסאייר 512 מגה 2700 והוא עובד כרגע ב- 200*11.5 עכשיו הבעיה היא שהוא לא יכול לעבור את ה- 200 ( האם זה בגלל הזיכרון ??? ). יש ברשותי גם מעבד כזה ואני רוצה לקנות לוח ל-OC ולנסות להגיד ל- 220*11.5 איזה לוח אתם ממליצים לי: NF7 NF7-S -- האם יש הבדל בביצועי OC בין שניהם או אולי: epox 8RDA3+ אנא עיזרו לי

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by alex125,

שלום חברים יש לי שאלה גוף קרור Zalman VF700-Cu LED טוב לכרטיס מסך Radeon X550 256MB ????

• 2 תגובות
    • 382 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.