עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by udipo71,

שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  2. Started by pes7,

מה ההבדל בין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB לה SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  3. Started by AlterEgo,

עקב העובדה שפירסמתי כבר שאלה דומה אך גם על כרטיס מסך וקיבלתי תשובות שנגעו רק לכרטיס מסך - אני שואל בקשר למעבד, amd athlon 3500 venice עד כמה אפשר בערך להוציא עם המעבד באוברקלוק בקירור סטוק, וכמה בקירור גוף שלישי (מומלץ גם להמליץ לי על איזה קירור כדאי אם כדאי)

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  4. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? מהיכן אפשר להוריד אותה? לינק גם יתקבל בשמחה.. תודה מראש

5. Started by PzD,

מתכנן אובר קלוקינג לכרטיס מסך אוקיי הכרטיס שלי הוא Radeon gigabyte X800XL 512MB קיצר אני מתכנן לו אובר קלוקינג..כמה מהירות לדעתכם אני אמור לשים?? ועם למישו יש מדריך טוב לייעוץ נכון.. זה יעזור

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  6. Started by Skippy,

עשיתי OC ל-400 באס. הסתכלתי במתח ב-CPU-Z והמתח לא נראה יציב הוא עושה קפיצות מ-1.180 - 1.250 זה תקין הקפיצות מתח הקטנות האלה? הוא עושה את זה כל הזמן, ורק כשאני מעלה את הבאס ל400...

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  7. Started by dor_eli,

איך הולך הכיוון זרימה של האוויר זה או זה זה חשוב לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  8. Started by weamir,

לכרטיס 6600 GT שכבר יש עליו מאוורר.

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  9. Started by shabo,

ערב טוב. אני כרגע נמצא בתהליך של השתקת המחשב.. קניתי קרור של ארטיק קולינג למעבד (pro 7 ) ואני לא מצליח לגרום לו לרדת מ2100 RPM.. הגדרתי בביוס שיסתובב על slow וזה עדיין לא עוזר.. אני רוצה שיסתובב על 1000 - 1500 מקסימום.., יש לי לוח אם של Asrock 945G-dvi Conroe. אני מחפש גם קרור שקט לכרטיס מסך Gforce 7600GT, יותר חשוב לי השקט מאשר יכולת הקירור.. אני אשמח לקבל הצעות. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  10. Started by Jeka90,

יכול להיות שזאת הטמפ' של המעבד שלי? לא עשיתי שום OC והקירור רגיל, זה שבא ביחד עם המעבד. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  11. יש בכלל משהו כזה אמין ? או שהכי טוב זה לקרוא מהביוס ? מה נראה לכם טמפרטורה נורמלית במצב IDLE ? מפרט (מחשב בסיסי מאוד) AMD Athlon 64 X2 4200 ABIT NF-M2S Kingston 2*1024 667 CL5 Compucase 6K31

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  12. מעניין אותי מה כל אחד מבטל ולמה (ואם גם יסביר מה זה יהיה נחמד) אני מדבר חוץ מה E1ST

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  13. Started by gania23,

יש לי את הכרטיס BFG Geforce 7800 GS OC עכשיו הכרטיס כפי ששמים לב כבר מואץ עכשיו רציתי לדעת עם כדיי לעשות לו אוברקלוק ועם כן אז איך עושים את זה ועם זה יישפר לי את הכרטיס בצורה משמעותית... תודה

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  14. Started by telzur,

אני לא יודע כלום אבל ממש כלום על אוברקלוקינג ורציתי לדעת כמה דברים: 1.לאילו רכיבים אני עושה OC 2. איך אנשים מגיעים לרמות כלכך גבוהות?? 3.אינטל e6600 ו ge force 7900 gs טובים ל OC 4. מה צריך לעשות כדאי לבצע OC תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  15. Started by skr,

אז ככה איזה קירור הכי טוב למעבד אתם ממליצים ב 200-300 ש"ח? ולגבי בחירת הקירור אני קונה את הE4400 ומתכוון לעשות לו OC....

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  16. שלום, איזה OC בערך אני יכול להגיע עם המפרט ב"מפרט שלי" ? הטמפ' של המעבד עומדת על 27-31 כל ליבה טמפ' אחרת... (כמובן שלא בזמן מאמץ) עריכה: המארז שלי הוא RAIDMAX O2 + 23CM + 2x12CM כניראה שממש בקרוב אני קונה 8800GT או 8800GTS G92 (אגב מה עדיף ביחיד ? לא ב SLI) ועוד שאלה, מתי עדיף לי לעשות את ה OC ? עם הכרטים הזה (8600GT) או לחכות .. (עכשיו לא ירגישו בהבדל כי הכרטיס מסך הוא שמגביל אותי, לא ?) תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  17. Started by hosham,

אני קונה את המארז הנ"ל והייתי רוצה להוסיף לו 2 מאוררים של 92 מ"מ מקדימה. על איזה אתם ממליצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  18. שלום, יש לי מאוורר נו נוסף לשים במארז שלי וחשבתי לשים אותו בפרונט של המארז איפה שהארד דיסק עכשיו יש לי מאוורר גדול מאחורה של המארז ויש לי בצד המחשב מקום לשים מאוורר אז אני לא יודע איפה כדאי לי לשים ומה ישתלם לי יותר! וגם רציתי לדעת אם אני שם מאוורר בפרונט המארז אז אני צריך שהוא יכניס אוויר או יוציא אוויר... הנה קישור למארז שלי: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp קראתי איזה מאמר ב YNET והם השתמשו שמה באיזו תוכנה בשם SpeedFan הורדתי אותה ואני מנסה להשתמש בה אבל זה קצת לא מובן... אז אם מישהו מכיר ויכול להסביר לי אז אני אשמח מאוד... תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  19. Started by andd,

http://i28.tinypic.com/2krmv4.jpg זה אחרי ששחקתי בASSASSINS CREED איזה שעה 88GT BFG OC + accelero s1 q6600 + freezer 7 pro ללא OC ואני רוצה לעשות OC למעבד ל3.0 ככה, האם כדאי לי לקנות קירור יותר טוב? והמעבד, באיזה טמפ' אני צריך להתחיל לדאוג? 60+ זה עדיין סביר? (שלי אף פעם לא עבר את ה60, רוב הזמן בLOAD הוא מקסימום על 55)

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  20. Started by mwalker03,

אני עובד לפי המדריך , אבל מסתבך קצת .. התחלתי טוב העלתי את FBS ל 205 (היה 200 במקור) , רמה אחת מעל ל 206 - המחשב נתקע . העלתי לו את המתח ברמה 1 מעל מה שיש לי והמשכתי להעלות עד 207 - זה היה בסדר והמהירות שעון היתה על 2075. כשהעלתי את ה FBS ל 209 , המחשב מגיע לוינדוס והכל עובד טוב , אך כשאני בודק ב CPU-Z משום מה המהירות ירדה ל 1937: מה אני עושה לא נכון ? המהירות לא אמורה להעלות עם העלת מהירות ה FBS ? הגעתי עם המהירות אפילו עד ל 213 , המחשב הגיע לוינדוס והכל עובד טוב - אבל ב CPU - Z אני עדיין רואה ת'מהירות על 1937 .. האם אני צריך לעשות עוד משהו ? עוד משהו קטן ... הפכתי את ה BIOS כבר ואני לא מוצא ת'אפשרות הזו של הקביעה של הזיכרון ביחס של 1:1 הדבר היחידי שיש לי הוא לבח…

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  21. את מה שצריך לרשום בטבלה של מהירות המאוורר הממוצעת לבעלי ATI 3870X2 תודה

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  22. Started by stinky_fishy,

יש לי לוח אם DS3P מעבד E6600 זכרונות של TWINMOSS 2024 800MHZ עם קירור BIG TYPHOON של THERMALTAKE אני מגיע ל OC של 3000 בלי בעיות בכלל ב IDLE יש לי 35C ובעבודה יש לי 55C בערך אבל שאני מעלה בטיפה את הוולטים או את ה FSB הטמפ' קופץ לי לאיזה 70-80 והמחשב לא יציב מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  23. Started by Xenomorph,

אני מתכוון לשדרג בחודש הקרוב ל-xp2600 ולוח אם Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400, אני לא מתעסק עם OC ואני לא רוצה להתעסק עם הקירור, אני רוצה HSF שיעשה את העבודה טוב ושקט ככל האפשר.

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  24. Started by aero,

בוא נגיד ככה שחם במחשב הוא מגיע ל 45-48 מעלות!!! ובמנוחה הוא בין 38-42 מעלות אני לא יודע למה זה כל כך גבוה כי כל שאר הדברים במחשב דיי קרירים!! וכיצד אני יכול לסדר את זה עם גוף קירור או משהו

25. ועוד כמה צעצועים של Evercool כמו הקירור לכרטיס מסך שסוקר באתר וקירור אוויר שכולל בתוכו קירור מים דברים שבאמת וכמעט לא נראו בארץ ואיך לדעתכם מיני טייפון שווה?!

• 2 תגובות
    • 439 צפיות

דיונים חדשים בפורומים