עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איזה גוף קירור יותר טוב ל-7800gtx ה-VF900-Cu החדש שעולה 235 ש"ח או את ה-Arctic-Cooling Accelero X1 שעולה 180 ש"ח

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  2. Started by eli_a2006,

באתר של Thermalright לא רשום בכלל את הכרטיס שלי ואני חושב שהם לא מעדכנים אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה תודה לכל העוזרים אלי.

• 4 תגובות
    • 443 צפיות
  3. Started by ofsher,

שלום יש לי SAPPHIRE X550 ואני רוצה לדעת אם משתלם להמהיר אותו? אני אף פעם לא עשיתי OC אבל קראתי על זה קצת יש לי את התוכנה ATI TRAY TOOLS שמאפשרת לי לעשות OC כמה דברים מוזרים - התוכנה אומרת לי שמהירות הסטוק של הליבה היא 400 ולזכרון 200 אבל אני קורא במלא מקומות שמהירות הזיכרון של הסטוק אמורה להיות 250 דבר נוסף - אין לי מאוורר על הכרטיס רק צלעות קירור - מוזר לא? בהתחשהב שבכל מקום שאני מחפש אני רואה שהוא נגיע עם מאוורר אבל משום מה קיי אס פי הביאו אותו נטול מאוורר כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס בלי להוסיף קירור ואיך אני רואה טמפרטורה<? האם אפשר לשים מאוורר ממחשב ישן (סתם בשביל הנסיון) - האם יעזור לקירור? תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  4. Started by s_b54,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בתוכנה speed fun אז יש שם משהו בשם Remote הייתי רוצה לדעת מה זה והאם זה בסדר שהוא ב 63C ומה אפשר לעשות עם הקירור של זה?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  5. Started by simon15,

אהלן חבר'ה היום עשיתי בנצ'מארק על המחשב שלי עם התוכנה 3dmark06 basic edition והתוצאה הייתה : 3193 שזה נראה לי קצת נמוך .. המפרט שלי הוא : מעבד: E6300 זיכרון: 1024Mb RAM כרטיס מסך: GeForce 7600 GT וזה קישור לתוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=9377021 תודה מראש לעוזרים ולעונים ..

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  6. Started by Psy,

היי, שוב אני. מצורפת תמונה..... באדום - המאווררים שנמצאים על הכרטיס מסך בצהוב - הכבל (שמתחבר לCD ROOM) שאליו מחוברים החוטים של המאווררים. השאלה שלי היא האם אני יכול לגרום לקצר או להשבתה\ירידה באיכות של המערכת? אני לא יודע אם זה כל כך בריא, אבל בשורה תחתונה הטמפ' של הכרטיס מסך ירדה ביותר מ-20 מעלות...! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  7. Started by Vladgi,

אני צריך המלצה לזכרונות oc למערכת venice שאני בונה התקציב הוא בסביבות 950~ שח לא יותר אני מוגבל בתקציב.אם בכלל יש זכרונות כאלו..במחיר הזה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  8. Started by -UltraV-,

איך אני בודק את זה? בבקשה..כי כמו ש gigabyte מסבירים אפשר לשנות את ההספק מהביוס אצלי =\ כמו כן אפשר לעשות OC מהביוס שזה כבר בדקתי ועובד

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  9. Started by narlat1,

אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב שלי כמו במדריכים... אתם יכולים להסביר לי איך מפרקים ומחזירים את המאווררים מהמארז??

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  10. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לבצע OC על רכיבי המחשב שלי, ואם בכלל כדאי לי. המפרט הולך כך... מעבד ---INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ 800 FSB לוח אם --- MSI 865 PE NEO 2 - S כרטיס מסך --- MSI GE FORCE FX 5200 128MB זיכרונות --- לא יודע איזה חברה 512MB x 2

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  11. אורח

שלום חברים יש לי כרטיס ASUS 7100 MX2 עם 32MB בזמנו היה מכובד מאוד אבל החלטתי לעשות אוברקלוקינג עם RIVA TUNER התוכנה רשמה לי הפרש בין מהירות ה ליבה למהירות זיכרון ליבה - 160 זיכרון - 150 ניסיתי לחפש מידע בפורום על ההפרש בין המהירויות ומה ההגבלה אך ללא הצלחה מי שיכול לנדב מידע בתודה מראש מערכת : AMD 1.33GHZ 512MB SDRAM 133 ASUS A7V-133C LG 795PLUS

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הלוח אם במפרט, יש לו עוד מקום פנוי אחד למאורר עם סנסור, השניים האחרים תפוסים ע"י המעבד והצ'יפסט. יש לי שני SF2 שאני רוצה לחבר ועוד מאורר 60 ש"ח שאפשר לחבר עם חיבור 4 פינים. SF2 אחד אני אחבר ללוח בחיבור הפנוי, אבל מה עם הSF2 השני? איך עוד אני יכול לחבר אותו?

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  13. יש לי p4 1.7ghz willamette(אוף הליבה הזאת יותר גרועה במציאות ממה שאומרים עליה) octek p4x266E-A4E http://www.octek.com.au/product/Motherboards/p4x266E.htm לינק לחוברת בPDF http://support.octek.com.au/Downloads/Files/Manual/P4/P4x266eA06.pdf הזיכרונות הם שתי סטיקים של a-data 512mb DDR400 אין שינוי מתחים אין נעילת agp ו pci והאוברקלוק המקסימלי שהיה אפשר זה 1.9 ואני לא זוכר אם זה היה יציב בכלל (דרך אגב הלוח המקורי היה DDR333 אבל הוא נדפק והוא גם ככה היה מסריח)

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  14. Started by shay33,

לילה טוב יש לי geforce fx 5200 אני מעוניין לעשות לו אובר קלוק עכשיו לפני איזה חודש התקנתי עליו מאוורר ואז העלתי (לא זוכר כמה) דרך ההגדרות ולא ראיתי שיפור, עכשיו אין עליו מאוורר ואני שואל האם שווה לעשות לכזה כרטיס מעפן אוברקלוק יצא לי מזה משהו? וגם אם כן מה? ד"א-איזה תוכנה בודקת את החום של כרטיס מסך תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  15. Started by emualmi,

שלום ! יש לי כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB , המאוורר שנמצא על הכרטיס רועש מאוד מה ניתן לעשות על מנת להפחית את הרעש. האם החלפת למאוורר אחר יעזור ? תודה.

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  16. לאחר שעברתי דירה לפני כחודש, צצה לי מדי פעם כשאני מפעיל לראשונה את המחשב הודעה שמאוורר המעבד לא נע במהירות מספקת ועליי ללחוץ F1 כדי להמשיך. אחרי שהמחשב כבר עובד ואני עושה ריסטרט, ההודעה לא צצה שוב. אבל הטמפ' של המעבד גבוהה מאוד... (מעבד AMD 3800X2 והטמפ' 72) האם עליי לקנות מאוורר חדש או אפשר לעשות כאן משהו? תודה.

17. Started by BUNG,

היי יש לי GeForce 4 ti 4200 של לידטק יעני יש לי WINFAST 280TDH ואי חייב קירור חדש.... בבקשה תמליצו לי על משהו בין 100-200 שח

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  18. מה אני אמור לעשות פה ? ואם אני משנה זה נשאר קבוע? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  19. שלום לכולם. אתמול פתחתי את התארד הזה לאחר שכל החלקים שהזמנתי הגיעו לי ואני רוצה להתחיל ב-OC. השאלה שלי איזה תוכנות אני צריך לבדיקת יציבות,טמפ',OC לכרטיס מסך וכו'. E6600 ASUS P5B DELUXE X1950XT ST 2X1024 CL4 תודה.

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  20. Started by Morfium,

שלום אני מעוניין לעשות OC לכמה למעבד ולזיכרון במחשב שלי. עכשיו הקטע הוא שאני לא ממש מתעשק עם זה ומהקריאה של כל מני מאמרים לא ממש הבנתי מה עושים אני צריך בבקשה משהו שידריך אותי מעט ( אני יודע לעבוד על מחשב אני תכנאי בעצמי רק שאף פעם לא התעסקתי עם זה ) אני לא צריך OC רציני . המפרט שלי הוא : DualCore AMD Athlon 64 X2 5000+ Big Typ VX nVIDIA nForce 560, AMD Hammer M56S-S3 Power Supply : Eleel 450W DDR-2 800 1024X2 Kingbox

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  21. שלום חבר'ה יש לי בעיה... ניסיתי לעשות אוברקלוק למעבד pentium 4 2.000 GHz כשאני בא להיכנס לזה רשום לי שם locked... כאילו נעול ולא הצלחתי לשחרר את זה... מה הסיבה לכך? ואיך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  22. מה קורה? (לא ביקשתי שתענו לי חח..) הורדת תתוכנה אורסט כדי שתוכלו לומר לי אם אני יכול לעשות oc... Field Value Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Compaq Deskpro Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1066 MB/s Memory Bus Properties Bus Type SDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1066 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 266 MHz Bandwidth 266 MB/s Motherboard Manufacturer Company Name Hewlett-Packard Company Product Information http://www.compaq.co…

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  23. Started by shaharo,

שלום לכולם יש לי בעיית טמפרטורות רצינית יש לי מעבד 2600 barton שעשיתי לו אוברקלוק ל2300 מה"ז עכשיו גם לפני וגם אחרי האוברקלוק הטמפרטורות של המעבד פשוט ממש ממש גבוהות המחשב מקורר עם TT Extreme Volcano 12 ויש לי עוד 4 מאווררים במארז 2 מוציאים 2 מכניסים.. החוטים יחסית מסודרים.. הטמפרטורות לא יורדות מ50 מעלות.. רק עכשיו שאני הצמדתי מאורר גדול של חדר ופתח את המארז הטמפרטורות יורדות ל45 וזה אפילו לא במאמץ. הלוח שלי הוא Giga-Byte 7N400 Pro 2

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  24. Started by Cowerd,

אני קונה מחשב 7800GTX של אסוס אממ ocz rev 2.0 platinium אוקיי ועוד כמה דברים אני רציתי לקנות תמארז Antec TX1088AMG והוא בא עם מאוורר אחד ואפשר לשים עוד איזה 4-5 מאווררים עכשיו אני לא מבין בזה אז אפשר לדעת איזה מאווררים לשים עוד(אם צריך) כי אני צריך מארז קר וטוב ואם יש לכם נגיד להביא לי מארז טוב יותר זה יתקבל בברכה, תודה.

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  25. Started by !elad!,

אני מעוניין לבדוק את הטמפ' במארז שלי כדי שאוכל להתחיל לעבוד ולסדר את המאווררים במארז. יש לי מארז MIDI תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 442 צפיות

דיונים חדשים בפורומים