אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כשקניתי את הגיטייפון שלי המעבד שלי לא היה עובד את ה 48 היום המעבד שלי על 80 מעולת אני לא מבין למה ניקיתי אבק וזה מה ששמתי לב משהו מוזר אני חושב שמהו קרה בגריל אין לי מושג בחיים שלי לא נגעתי בזה מה שקורה שהברגים בצדדים לא ניתפסים כי כאילו הגריל הוא בצדדים ואני לא יכול ליסגור את ה ברגים אתם יודעים מעצבן לאאלה בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בקירור מים למעבד סוקט 423 במהירות 1.7 גיגהרץ בלוח אם הבא: http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd.html
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם. אתמול פתחתי את התארד הזה לאחר שכל החלקים שהזמנתי הגיעו לי ואני רוצה להתחיל ב-OC. השאלה שלי איזה תוכנות אני צריך לבדיקת יציבות,טמפ',OC לכרטיס מסך וכו'. E6600 ASUS P5B DELUXE X1950XT ST 2X1024 CL4 תודה.
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה... ניסיתי לעשות אוברקלוק למעבד pentium 4 2.000 GHz כשאני בא להיכנס לזה רשום לי שם locked... כאילו נעול ולא הצלחתי לשחרר את זה... מה הסיבה לכך? ואיך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
ניגשתי לי לעשות OC מעבד 3 GHZ הבאס הוא 200 512 MB DDR 400 ... יש לי לוח אם ASUS P4P800S SE קיים בלוח שלי משהו שנקרא ALL OVERKLOCING או משהו כזה ויש לי שם 5 אשרויות א': STANDART -מה שהיה בהתחלה בלי OC ב': 10% OC ג': 20% OC ד': 30% OC ה':MANUAL -אני יודע שאת זה אני צריך ... יש שם לשנות מתח למעבד .... לשנות באס .... ולשנות זיכרונות באופן מוזר כי כשאני מזיז את זה מAUTO זה נותן כאפשרות מהירויות בין 433 MHZ עד ל533 MHZ כולל כל מה שיש ביניהם 466 וכו' עבשיו ... אין לי אפשרות לשנות מתח לזיכרונות ואין לי יחסים של מעבד :זיכרונות .... ויש לי עוד אפשרות שקוראים לה PERFORMANCE MODE מה הולך פה ? שאלות ... 1) מזה האחוזים האלה ... 2) מזה PERFORMANCE MODE ? 3)איפה אפשר לשנות מתח…
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיית טמפרטורות רצינית יש לי מעבד 2600 barton שעשיתי לו אוברקלוק ל2300 מה"ז עכשיו גם לפני וגם אחרי האוברקלוק הטמפרטורות של המעבד פשוט ממש ממש גבוהות המחשב מקורר עם TT Extreme Volcano 12 ויש לי עוד 4 מאווררים במארז 2 מוציאים 2 מכניסים.. החוטים יחסית מסודרים.. הטמפרטורות לא יורדות מ50 מעלות.. רק עכשיו שאני הצמדתי מאורר גדול של חדר ופתח את המארז הטמפרטורות יורדות ל45 וזה אפילו לא במאמץ. הלוח שלי הוא Giga-Byte 7N400 Pro 2
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול יותר עם המאורר של אינטל הוא עושה רעש אדיר !!!!! יש לי מעבד כפול ליבה D820 עם לוח אם של גיגה בייט 8I945GME איזה קירור מתאים לי ללוח אם ולמעבד ? תודה
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אני מעוניין לבדוק את הטמפ' במארז שלי כדי שאוכל להתחיל לעבוד ולסדר את המאווררים במארז. יש לי מארז MIDI תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
האם זה מסוכן שהזכרונות שלי הם בסטוק עד 266MHZ ועשיתי OC למעבד ועכשיו הם עלו ל 315MHZ אני לא יכול לקבע אותם לפחות מזה השאלה שלי האם זה מסוכן אובר כזה לזכרונות??
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה, והטמפ שהוחיישנים מראים לי הם מאוד גבוהות לדעתי אמרו לי שללוחות של אביט יש חיישן יותר קרוב או משהו אבל אני רוצה להשוות... בכל מקרה, לי יש P42.6C וקירור סטוק של אינטל הטמפ' שלי הם 40 בIDLE ובערך 55-60 בLOAD המאוורר של המעבד מסתובב בערך ב2350 RPM ושל הציפסט ב6000RPM (ומשום מה הוא התחיל קצת להרעיש לאחרונה...) בכל מקרה, אם מי שיש לו את הלוח הזה יוכל לרשום את הטמפ שלו, איזה מעבד יש לו ומה המהירות של המאוורר שלו זה יהיה נחמד....
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הוא חשוב לסריקולציה של המארז או שאפשר לוותר אליו.פשוט יש לי מאורר מאחור שזז מאוד חלש ואני מתלבט עם להשאיר אותו או לקנות משהוא חזק thanks
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
ומה אומרת הבעייה הזאת? Warning - Accuracy of DMI data cannot be guaranteed [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן עם מעבד Celeron 1.0GHz Tualatin לוח אם: Biostar M6VLQ ורציתי לעשות לו OC, אתמול נכנסתי לביוס ושינתי בFrequency Control את CPU Host מ100 ל110. המחשב עבד יותר מהר אבל תוכניות נסגרו והוא לא היה יציב, לאחר כמה דקות הוא עשה את המסך הכחול. הורדתי את זה ל103 ועכשיו זה עובד טוב ובלי בעיות. המהירות של המעבד עכשיו היא 1030.00MHz. הטמפרטורה נעה בין 23 ל22 מעלות. איך אני ממשיך מכאן? ואיך אני ממריץ את הזכרון? תודה!
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום חברים!!! יש לי שאלה בקשר לגוף קרור איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך RADEON X550 256MB http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image1.jpg http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image2.jpg ושיהיה שקט וטוב תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוק אבל אני רוצה שהכרטיס מסך לא יושפע מזה איך אני עושה את זה יש לי לוח של ABIT N-FORCE2 NF7-S2 אם למישהו יש מושג אז בבקשה תכתבו וחברה אם יש תמונות זה יועיל מאוד תודה רבה לכם .... DJEZ26
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
-
התנתק לי המאוורר שלו והוא עבד ככה כנראה כמה ימים עד שהיום הפעלתי משחק והוא הגיע ל 95 מעלות ורק אז המחשב ציפצף האם זה נורמלי? זה לא אמור לצפצף בטמפרטורה יותר נמוכה? כי הטמפרטורה עכשיו שהמאוורר עובד 39 מעלות ושאלה אחרונה, כרגע נראה שלא נגרם נזק לכרטיס השאלה אם זה באמת ככה איך אני יכול לבדוק והאם ב 95 מעלות הוא יכל להידפק או שהוא מסוגל להגיע ליותר? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
יש לי מעבד סוקט 939 אני מתכוון להחליף לו היטסינק אבל אין לי מושג איפה למרוח את הגריז הטרמי על המעבד הזה...הוא נראה לי קצת שונה מישו יכול להסביר לי איך ואיפה בדיוק אני מורח את הגריז הטרמי? ואיזה גריז טרמי צריך למרוח..או שאין חשיבות? הוספתי תמונות של המעבד והסוקט http://www.theregister.co.uk/2004/0...thlon_chips.jpg http://www.tweakers.net/ext/i.dsp/1079814510.jpg תודה!!
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
צריך קירור טוב למעבד המעבד שלי כרגע במאמץ על 75 70 2 הליבות והמעבד 66 ... זה מוריד ביצועים ? ואיזה קירור טוב אני יכול לקנות אבל ממש טוב
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא intel etonvilled915gev ומאבד של gigabayt 3.0
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני דיי חדש פה כמו שאתם רואים ואני קונה עכשיו מחשב חדש , אני צריך עצוב לקירור המעבד , הזיכרונות וכרטיס המסך , הנה המפר Intel Core 2 Duo E6600 4MB Cache Gefroce 8800GTS 640 MB 3GB Kingstone 800mhz 3 x 1024 Intel D975XBX2 Bad axe 2 Motherboard Topower 600Watt Gigabyte Aurora 3x120mm אם אפשר תמליצו לי פה על קירור לכל חלק בנפרד , לא קירור מים , מאווררים וגופים טובים , שיהיו שקטים ולא רועשים מדי ושיהיו אכותיים. קירור מעבד - בסביבות 300 350 ש"ח כרטיס מסך - אותו דבר זכרונות - עד 150 ש"ח משהו כזה. תודה ואשמח לתשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
איך הולך הכיוון זרימה של האוויר זה או זה זה חשוב לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
דבר ראשון נתחיל בזה שעד היום היה לי ניסיון רע עם Overclock ולכן כל הלבטים. בעבר רכשתי Celeron 300A (לאלה שזוכרים) למטרות OC, אפילו קניתי שניים מרוב התלהבות אבל התוצאה היתה קפיאות אחרי חצי שעה עבודה עם עומס גרפי גבוה או משהו בסיגנון (באותה תקופה כלל לא ידעתי על שינויי מתח - אם זה היה קיים אז). ניסיון שני היה עם המהרת TI4200 של Asus שהניב אחוז שיפור אפסי ובסופו של דבר גרם לארטיפקטים. דבר נוסף שתמיד הפריע לי זה שבשביל לעשות OC כמו שצריך על מעבד לדוגמא, צריך להשקיע ברכיבים מסויימים שמייקרים את המערכת ולבסוף מגיעים לסכום כסף שדומה לקניית מעבד חזק יותר ללא כל התוספות ל-OC. לאחרונה עם יציאת ה-Conroe והמאמר הבא שניתקלתי בו (לקח לי הרבה זמן לאתר אותו שוב) http://www.hardwarezone.c…
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-