אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד סוקט 939 אני מתכוון להחליף לו היטסינק אבל אין לי מושג איפה למרוח את הגריז הטרמי על המעבד הזה...הוא נראה לי קצת שונה מישו יכול להסביר לי איך ואיפה בדיוק אני מורח את הגריז הטרמי? ואיזה גריז טרמי צריך למרוח..או שאין חשיבות? הוספתי תמונות של המעבד והסוקט http://www.theregister.co.uk/2004/0...thlon_chips.jpg http://www.tweakers.net/ext/i.dsp/1079814510.jpg תודה!!
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש לי את האחד של xfx עם קירור ac nv silencer (הקירור לא מקרר את הזכרונות!!!) כרגע שמתי אותו על "מהירות אופטימלית" 580/1140 עד כמה אני יכול לדחוף את הכרטיס בלי הקירור לזכרונות בהתחשבות שאני רוצה אותו בחיים עוד שנתיים! ושאני לא רוצה משהו מוגזם! (טמפרטורות כרגע- חורף חדר קר!! 36 בidle ו56 ב load- זה אחרי האוברקלוק).?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שמעו חברה קיבלתי מחשב חדש אתמול אני רק מחכה לכרטיס מסך קיצור אני עכשיו בדקתי אותו אני רואה שהקירור של המעבד Thermaltake Big Tyhpoon VX אני מפעיל תמחשב הוא כזה זז לא מסתוב זז ממש כזה אחרי כמה שניות הוא מתחיל להסתובב ולעצור להסתובב ולעצור רציתי לדעת אם המאורר שלו מתחיל לעבוד מאיזה שהוא טמפרטורה הוא שהוא מקולקל למה זה פעם ראשונה שאני מדליק תמחשב יענו הם עשו לו הרצה בחנות אבל בבית פעם ראשונה קיצור מה עושים במצב כזה זה נראה לי מוזר אני מדליק הוא לא עובד אחרי כמה שניות הוא מתחיל להסתובב קצת ולעצור מסתובב ועוצר נראה לי קצת מוזר[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 17:41:41 בבקשה זה דחוף לי חברה
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות אוברקלו' למעבד 4600 דואל קור האם זה כדיי......?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש ספק כוח שיחזיק לי את המערכת יציבה ויחזיק גם את ה6800LE שיגיע יחד עם הספק החדש המחירים שאני יכול לשלם זה 300-400 ש"ח תודה לכל מי שיעזור לי
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
עשיתי OC ללוח אם ומעבד בהתאמה: 190 ל220 2000 ל2400 ומאז המאורר של הלוח מרעיש מי שהוא יודע איך אני מחליף אותו? ואיזה שווה לי לשיפ במקומו? (בתמונה המאוור)
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
AMD Athlon64 3700+ (S-939 מעבד GYGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E לוח אם GYGABYTE GeForce 6600GT 256Mb DDR3 כרטיס מסך Corsair 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 X2 זכרונות MAXTOR 200GB (8MB) SATA II דיסק קשיח LG 16x48 White אני יודע..? כונן דיוידי אבקש לדעת אם מפרט זה יאפשר לי לעשות אוברקלוק רציני למעבד, ואם לא איזה חלק יעשה בעיות ולמה להחליף אותו תודה.
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהמאוורר שלי עובד חלש כי לא מסופק הרבה voltage למעבד? כי כרגע הוא על 1.2 רק... והמאוורר עובד על 1800 rpm ואולי בגלל זה המעבד שלי קצת מתחמם יחסית(42-43 מעלות במנוחה) השאלה שלי היא האם זה באמת קשור לvoltage ואם כן אז איך אני יכול להגביר את הvoltage ל1.5 בערך? והאם המאוורר יעבוד יותר חזק שאני ירים את הvoltage? זה דחוף לי בבקשה תודה,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מאורר 12 ס"מ הדגשה לביצועים . (משהו יותר מ 2500 סל"ד ,רעש לא מפריע). הבעיה היא שאני לא יודע מה לקנות. אשמח לעזרה. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום למאוור מעבד לעבוד כל הזמן כל 100% זאת אומרת שהלוח לא ישלוט על המאוור העם זה דרך הביוס לוח של GA8I945PG Gigabyte מעבד 3 גיגה פרסקוט קירור סטוק תודה ניסים
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לעשות קצת OC למעבד ואני לא הכי בטוח בנוגע לקטע הזה: נלקח מ: http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core2Duo-Overclocking-Guide-v1-ftopict197995.html אם אפשר קצת הסבר, בבקשה אני עם 2X1GB 667MHZ. לא הבנתי אם אני צריך לשנות מתח / תזמונים או להשאיר את זה איך שזה. תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 01:43:41 סליחה על ההקפצה, אבל יש לי גם עוד שאלה.איך אני קובע את המתח של ה vMCH ו vFSB ל 1.55V ו 1.40V בהתאמה? יש לי אפשרויות רק +0.1V +0.2V +0.3V, מה אני אמור לבחור? בכלל צריכים להעלות מתחים כדי להגיע לבאס 300-333?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
כשקניתי את הגיטייפון שלי המעבד שלי לא היה עובד את ה 48 היום המעבד שלי על 80 מעולת אני לא מבין למה ניקיתי אבק וזה מה ששמתי לב משהו מוזר אני חושב שמהו קרה בגריל אין לי מושג בחיים שלי לא נגעתי בזה מה שקורה שהברגים בצדדים לא ניתפסים כי כאילו הגריל הוא בצדדים ואני לא יכול ליסגור את ה ברגים אתם יודעים מעצבן לאאלה בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני צריך ביוס לGF5200 של ASUS....מישהו יכול לכוון אותי לאתר להוריד ביוס כזה??...
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בקירור מים למעבד סוקט 423 במהירות 1.7 גיגהרץ בלוח אם הבא: http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd.html
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
בתוכנה של אינטל הצלחתי להגיע למקסימום 4% נוספים, אבל נודע לי שאפשר לעשות בלוח הזה עד 10%. אני לא ממש צריך OC, אני סתם אוהב לעשות...
-
ייעוץ בבחירת קירור לכ.מסך 6600GT מה שאני הבנתי הכי מומלצים הם: Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 Thermalright VGA Cooler V1 Zalman Vga Cooler VF700-Cu מטרת הקירור היא כמובן אוברקלוקינג מה מתוכם אתם הייתם קונים? למה? איזה מהם יש לו ביצועים נטו הכי טובים? (לא יחס ביצועים שקט) מי הכי שקט מביניהם? האם יש קירור אויר שלא ציינתי שמאוד מומלץ? אפשר אולי באנץ של השלושה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
-
ניגשתי לי לעשות OC מעבד 3 GHZ הבאס הוא 200 512 MB DDR 400 ... יש לי לוח אם ASUS P4P800S SE קיים בלוח שלי משהו שנקרא ALL OVERKLOCING או משהו כזה ויש לי שם 5 אשרויות א': STANDART -מה שהיה בהתחלה בלי OC ב': 10% OC ג': 20% OC ד': 30% OC ה':MANUAL -אני יודע שאת זה אני צריך ... יש שם לשנות מתח למעבד .... לשנות באס .... ולשנות זיכרונות באופן מוזר כי כשאני מזיז את זה מAUTO זה נותן כאפשרות מהירויות בין 433 MHZ עד ל533 MHZ כולל כל מה שיש ביניהם 466 וכו' עבשיו ... אין לי אפשרות לשנות מתח לזיכרונות ואין לי יחסים של מעבד :זיכרונות .... ויש לי עוד אפשרות שקוראים לה PERFORMANCE MODE מה הולך פה ? שאלות ... 1) מזה האחוזים האלה ... 2) מזה PERFORMANCE MODE ? 3)איפה אפשר לשנות מתח…
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
שלום, יש לי זלמן 900 1. רציתי לישאולהאם מומלץ לימרוח עליו MX1 2. הוא כבר שנה אם אותה משחה והטמפרטורות ניהיו גבוהות (40)פעם היה 32 בקיץ, האם כדאי לימרוח משחה חדשה?ואיזה דרך הכי יעילה לנקות תמישחה? ודרך אגב אין לי אלקוהול ואני לא מתכוון ליקנות אז איזה עוד דרך יעילה יש תודה רבה שמואל
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
אם יש למישהו פתרון כלשהו לרעש המוגזם שגורמים המאווררים של P3 אני אשמח לשמוע כל רעיון (חוץ לא קירור מים ולא קירור גז) . תודה ושיהיה לכולם יום נפלא
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה, והטמפ שהוחיישנים מראים לי הם מאוד גבוהות לדעתי אמרו לי שללוחות של אביט יש חיישן יותר קרוב או משהו אבל אני רוצה להשוות... בכל מקרה, לי יש P42.6C וקירור סטוק של אינטל הטמפ' שלי הם 40 בIDLE ובערך 55-60 בLOAD המאוורר של המעבד מסתובב בערך ב2350 RPM ושל הציפסט ב6000RPM (ומשום מה הוא התחיל קצת להרעיש לאחרונה...) בכל מקרה, אם מי שיש לו את הלוח הזה יוכל לרשום את הטמפ שלו, איזה מעבד יש לו ומה המהירות של המאוורר שלו זה יהיה נחמד....
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה הכי עדיף מבין אלו : 1. PIPE 101 rev2 http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/pipe101/pipe101.htm אם יש מאוורר 80 / 90 שקט חזק וטוב שאפשר להמליץ פה עליו והם יהיו שילוב טוב אז אשמח לקבל המלצה 2. SILENT 939 http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0200silent939/cl-p0200.htm לכאורה נראה שהוא הכי עדיף מבחינת משקל ורעש ומחיר אבל לא בטוח לגבי יכולות הקירור שלו 3. +6 HYPER http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B למרות הגודל הוא נראה לי הכי מבטיח אך השאלה אם כדאי להשקיע בכזה משקל וגודל מבחינת סיכון וגם מחיר דיי גבוה 4. HYPER 48 http:…
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
היייי, אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה החלטתי לעשות אוברקלוקינג לכרטיס המסך שלי ולמעבד ... הכרטיס מסך : ge-force FX5200 128MB 128BIT של innovision ... המעבד : intel pentium 4 1.8 GHZ ... מה שאני צריך זה את מהירות זיכרונות הכרטיס ומהירות הליבה שלו ...
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את ה A64 3500 עם ליבה WINCHESTER או 3200 עם ליבה WINCHESTER אני מתכוון לקנות את הגוף קירור XP-120 עם מאוורר של אנרמקס (רוב הסיכויי) ככה שאני מתכוון לעשות OC. ולוח אם של GIGABYTE 8KNS ULTRA 939. שאלותבבקשה תענו בסדר הנשאל) 1. מבחינת OC איזה מעבד כדי יותר? 2. איזה הבדל בין הליבות חוץ מהעובדה שהWINCHESTER מתחממת פחות? האם הצריכת חשמל הוקטנה? 3. המכפלה במעבדים הנ"ל היא נעולה או לא? בבקשה תענו בהקדם האפשרי אני צריך לתת תשובה לחנות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הוא חשוב לסריקולציה של המארז או שאפשר לוותר אליו.פשוט יש לי מאורר מאחור שזז מאוד חלש ואני מתלבט עם להשאיר אותו או לקנות משהוא חזק thanks
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-