עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by alex15,

שלום ... אני לא יודע מה השם של הטיימר המראה את טמפרטורה המעבד וגם השעה ווככה ... הנה תמונה למי שלא מבין .... איפה אפשר למצוא כאלו ? ןגם איך אפשר לחבר אותו ? איפה שמחברים את כפתור ההפעלה את הריסטרט את הנורות או שאיפה אנחנו שמים אותו טוב ?

• 6 תגובות
    • 423 צפיות
  2. ומה אומרת הבעייה הזאת? Warning - Accuracy of DMI data cannot be guaranteed [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  3. יש לי כרטיס לכידת וידאו עם רכיב שמודבק עליו גוף קירור (צלעות) בגודל 35X 35 מ"מ (והוא נמצא נמוך על יד הסלוט - ומעליו יש בלוק טיונר). גוף הקירור רותח בזמן שהכרטיס פועל. אני מחפש לקנות מאוורר בגודל 30 30X עד 35 35X מ"מ - רצוי מאד עם מיסב כדורי. (כמובן 12V) מישהו יכול לתת לי שם (וטלפון או אתר) של חנות שמוכרת כאלה מאווררים? רוב החנויות באינטרנט מפרסמות מאווררים גדולים מדי שמתאימים למארזים ומעבדים. אפילו אלה שמיועדים לכרטיסי מסך הם תמיד 40 X 40 וזה גדול מדי בשבילי. תודה.

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  4. Started by djez26,

אני עושה אוברקלוק אבל אני רוצה שהכרטיס מסך לא יושפע מזה איך אני עושה את זה יש לי לוח של ABIT N-FORCE2 NF7-S2 אם למישהו יש מושג אז בבקשה תכתבו וחברה אם יש תמונות זה יועיל מאוד תודה רבה לכם .... DJEZ26

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  5. Started by simon15,

אהלן חבר'ה היום עשיתי בנצ'מארק על המחשב שלי עם התוכנה 3dmark06 basic edition והתוצאה הייתה : 3193 שזה נראה לי קצת נמוך .. המפרט שלי הוא : מעבד: E6300 זיכרון: 1024Mb RAM כרטיס מסך: GeForce 7600 GT וזה קישור לתוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=9377021 תודה מראש לעוזרים ולעונים ..

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  6. צריך קירור טוב למעבד המעבד שלי כרגע במאמץ על 75 70 2 הליבות והמעבד 66 ... זה מוריד ביצועים ? ואיזה קירור טוב אני יכול לקנות אבל ממש טוב

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  7. הלוח אם שלי הוא intel etonvilled915gev ומאבד של gigabayt 3.0

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  8. Started by bebers,

יש לי את ה 3800 X2 AM2 של AMD שמתי לב והסבירו לי שהוא בשביל למנוע התחממות ולנצל את הביצועים טוב יותר משנה לבד את הכפולות של המעבד (MULTIPLIER) בין X5 ל-X6 עד X10 ובכך משתנה גם תדר העבודה של המעבד בין 1000MHZ ל- 2000 MHZ זאת טכנולוגה חדשה שקיימת בAMD מישהו פה יכול להסביר לי טיפה יותר על הטכנולוגיה הזאת ומה היתרונות שלה בדיוק? ומשהו שעולה לי בראש ונראה לי מוזר.... איך אפשר לעשות אוברקלוגינק למערכת ששולטת לבד בFSB בכפולות מעבד ובמגה הרץ? הרי אם אני יעשה אובר הוא שוב ינצל למשל רק 100 ובמקרה הצורף ינצל 2000 הוא יודע לבד לקחת גם את התדר שנוצר אחרי האובר ולנצל אותו בשעת צורך?

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  9. Started by narlat1,

אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב שלי כמו במדריכים... אתם יכולים להסביר לי איך מפרקים ומחזירים את המאווררים מהמארז??

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  10. בלוח אם שלי אני לא יכול לנעול AGP וPCI ואני נעול על 20X בכפולות ואני לא יכול לשנות מתחים רק באסים זה פרטי המעבד והלוח אם: וזה המפרט: Intel Pentium 4, 2666 MHz Asus P4S533-MX NVIDIA Geforce 6600GT with AGP8X 128 MB DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM WDC WD800JB-00ETA0 (74 GB, IDE) כעיקרון זה על 66\33 ואני יכול לשנות לתדרים הבאים: עכשיו נתתי למעבד שלי להיות על 34\137 במידה שזה לא קיצוני מידי והוא נותן לי אוברקלוק של 2.74 השאלה שלי אם אני יכול להעלות את הבאסים עוד קצת ל35\141? אין לי שום רכיב בPCI האם המחשב יעמוד בתדר הזה? הטמפרטורות של המחשב במנוחה זה 40 ובמאמץ זה 62 עם האוברקלוק ל2.74

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  11. Started by X-Gamer,

לוח: Asus P4B

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  12. שלום, בשבוע האחרון חרשתי את האינטרנט בשביל למצוא את גוף הקירור, שיעשה את העבודה הכי טובה לפרסקוט בתושבת 775. שני הפרמטרים שחשובים לי הם קירור ושקט, בסדר הזה. מהמידע שהשגתי, שני הפיינליסטים הם XP-120 של תרמלרייט וה- 7700-AlCu של זלמן (ויתרתי על הדגם של הנחושת המלא. 918 גר' נראה לי הרבה מידי כדי לשים על לוח-אם אנכי, וככה גם הבנתי מאתרים אחרים). הבנתי, שה-XP-120 יתן תוצאות קירור יותר טובות מהזלמן, כאשר הרעש זהה. העניין הוא, שכדי לשים אותו על 775 צריך לוחית, שקונים בנפרד, ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותה. מישהו מכיר מקום כזה? חוץ מזה, הייתי רוצה המלצות על המאוור שיתן את התוצאות הכי טובות על ה-XP-120. לצערי, מאווררים של חברות כמו Globe, שמצאתי עליהם המלצות באתרים בחו"ל…

• 4 תגובות
    • 423 צפיות
  13. היי, אני עושה "סקירת מאווררים" באינטרנט כי אני מתכוון לקנות כמה מאווררים למארז, בת'רד הזה אני רוצה לשאול על המאוורר המדובר של TT 0 הלבן הזה ). כתוב שיש לו רק 16dba ו-62cfm שזה ממש ממש מקרר וחמש ממש חלש, זה בכלל לא הגיוני, אולי זה בגלל שהיה כתוב Max. Air Pressur, אז מישהוא יכול להגיד לי בערך מה ה-cfm שלו ב-16dba או ב-21dba??? תודה

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  14. כשקניתי את הגיטייפון שלי המעבד שלי לא היה עובד את ה 48 היום המעבד שלי על 80 מעולת אני לא מבין למה ניקיתי אבק וזה מה ששמתי לב משהו מוזר אני חושב שמהו קרה בגריל אין לי מושג בחיים שלי לא נגעתי בזה מה שקורה שהברגים בצדדים לא ניתפסים כי כאילו הגריל הוא בצדדים ואני לא יכול ליסגור את ה ברגים אתם יודעים מעצבן לאאלה בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  15. מעניין אותי מה כל אחד מבטל ולמה (ואם גם יסביר מה זה יהיה נחמד) אני מדבר חוץ מה E1ST

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  16. Started by ElemenTal,

כאשר ארצה לעשות OC למעבד ה Q6600 שלי (לוח אם DS3L) האם תוכלו להביא לי את מה שאני צריך לשנות בביוס ? חבר שלי שמבין קצת אומר שהוא יודע לעשות OC ואם הוא ירצה לעשות הוא רק צריך לשנות את ההגדרות בלוח בצורה נכונה - שאת זה הוא לא יודע. אז גם בשבילי וגם בשבילו (יש לנו אותו לוח ומעבד) מה הם ההגדרות שצריך לסים בלוח ? עוד כמה שאלות: 1. אחרי שהבנתי ש OC זה לא כזה מפחיד וחשבתי שזה די קל התחלתי לראות תגובות של אנשים (פה) שאומרים שהם לא מצליחים לסדר את יחסי הזכרונות ודברים כאלה, ממה זה נובע והאם זה יכול לקרות לי ? 2. משהו שלא הבנתי - כשעושים OC אז גם הלוח והזכרונות עוברים המהרה, או שזה פשוט בחירה של המתמש ביחסים ? אם עשיתי OC למעבד ולא נגעתי ביחסים אז גם הזכרון עבר OC אז אני יכול לבחור …

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  17. שלום אני מחפש לוח באזור ה 500-600 שקל לOC. מה ממומלץ? איך ה ABIT NI8-SLI או ה ASUS P5ND2? תודה על העזרה

18. מה קורה? (לא ביקשתי שתענו לי חח..) הורדת תתוכנה אורסט כדי שתוכלו לומר לי אם אני יכול לעשות oc... Field Value Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Compaq Deskpro Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1066 MB/s Memory Bus Properties Bus Type SDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1066 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 266 MHz Bandwidth 266 MB/s Motherboard Manufacturer Company Name Hewlett-Packard Company Product Information http://www.compaq.co…

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  19. Started by shaharo,

שלום לכולם יש לי בעיית טמפרטורות רצינית יש לי מעבד 2600 barton שעשיתי לו אוברקלוק ל2300 מה"ז עכשיו גם לפני וגם אחרי האוברקלוק הטמפרטורות של המעבד פשוט ממש ממש גבוהות המחשב מקורר עם TT Extreme Volcano 12 ויש לי עוד 4 מאווררים במארז 2 מוציאים 2 מכניסים.. החוטים יחסית מסודרים.. הטמפרטורות לא יורדות מ50 מעלות.. רק עכשיו שאני הצמדתי מאורר גדול של חדר ופתח את המארז הטמפרטורות יורדות ל45 וזה אפילו לא במאמץ. הלוח שלי הוא Giga-Byte 7N400 Pro 2

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  20. Started by !elad!,

אני מעוניין לבדוק את הטמפ' במארז שלי כדי שאוכל להתחיל לעבוד ולסדר את המאווררים במארז. יש לי מארז MIDI תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  21. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3201 ביחד עם לוח אם lanparty nf4 ut ultra-d ומעבד amd 64 venice 3200+. המחשב עוד לא הגיע. אני לא מעוניין באובר קלוק עצבני אלא במשהו לא גדול אך עדיין מורגש. מה אתם אומרים? תודה, דולב

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  22. Started by Esparco,

האם זה מסוכן שהזכרונות שלי הם בסטוק עד 266MHZ ועשיתי OC למעבד ועכשיו הם עלו ל 315MHZ אני לא יכול לקבע אותם לפחות מזה השאלה שלי האם זה מסוכן אובר כזה לזכרונות??

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  23. Started by Jimboy,

אתמול המחשב שלי התחיל לקרטע ולהשמיע רעשים חזקים (במיוחד מהמאוורר העליון שלו) והטמפרטורות שלו עלו ל60 ואפילו 70 מעלות.. דבר שממש לא אופייני לו בהתחשב שהטמפרטורות שלו מעולם לא עלו על 35. לפני שאני שולח אותו לבדיקה רציתי לבדוק אם יש משהו שאני יכול לעשות?? אם למישהו יש רעיון אני ישמח לשמוע... (פרטים על המפרט שלי יש בפרופיל). תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  24. אני מתלבט אם לקנות את ה A64 3500 עם ליבה WINCHESTER או 3200 עם ליבה WINCHESTER אני מתכוון לקנות את הגוף קירור XP-120 עם מאוורר של אנרמקס (רוב הסיכויי) ככה שאני מתכוון לעשות OC. ולוח אם של GIGABYTE 8KNS ULTRA 939. שאלותבבקשה תענו בסדר הנשאל) 1. מבחינת OC איזה מעבד כדי יותר? 2. איזה הבדל בין הליבות חוץ מהעובדה שהWINCHESTER מתחממת פחות? האם הצריכת חשמל הוקטנה? 3. המכפלה במעבדים הנ"ל היא נעולה או לא? בבקשה תענו בהקדם האפשרי אני צריך לתת תשובה לחנות. תודה.

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  25. Started by BIR,

יש לי כמה שאלות.. ברשותי הכרטיס x300 se 256 mb אני רוצה לעשות לו OC האם זה אפשרי? אני רוצה לעשות לו פתיחת צינורות. האם זה אפשרי לכרטיס הזה? אם כן אני רוצה מדריכים לשניהם.. לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עם התוכנה ATI TOOL נגיד שאפשר לעשות לו את 2 הדברים האלה למה אני יכול להפוך אותו? יש סיכוי להפוך אותו לx500 או x600 ? אשמח לקבל עזרה בנושא איך לעשות לכרטיס מסך הזה אוברקלוק והאם זה כדאי ביכלל ויראו שיפור? תודה לכול מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 422 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.