עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by p-o-i,

אני צריך ביוס לGF5200 של ASUS....מישהו יכול לכוון אותי לאתר להוריד ביוס כזה??...

2. אוקי יש לי כמה שאלות חבר'ה. יש לי את הכרטיס X800GTO2 של רדאון. פתחתי אותו ל16 צינורות. עכשיו מפה אני תקוע, אין לי כלכך רקע של אוברקלוק,זו פעם ראשונה. מה אני אמור לעשות? איך בודקים כל הזמן טמפ', איזה תוכנה, לכמה אני אמור להגיע, כמה הטמפ' צריכה להיות כרגע במנוחה וכמה אסור שיגיע? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  3. שלום לכולם , עברה במוחי מחשבה לפני כמה ימים לשדרג את השילוש שלי למשהו קצת יותר חזק כמו 2.8C עם לוח וזיכרונות טובים אבל אחרי הבדיקות ראיתי שזה הוספה של לא מעט כסף ( 1000 ש"ח )שאני לא בטוח שהוא שווה את ההשקעה ביחס להבדל הביצועים שאני אקבל. בכל מקרה חשבתי אולי לנצל יותר את המערכת מבחינת האוברקלוק כי אני זוכר שקראתי פה על אנשים עם מעבד כמו שלי שהגיעו לתוצאות יפות מאוד אפילו עם קירור סטוק של INTEL , משהו כמו 3.0 - 3.4 ג'יגה אם אני לא טועה. הבעייה העיקרית שלי כרגע היא שהלוח ( <-------- מפרט ) לא מסוגל להתמודד כמעט בשום אוברקלוק . זה מניסיון אישי וגם מבדיקות שעשיתי באיטרנט על הלוח והביקורת עליו רשמו שהוא חלש מאוד לאוברקלוק.. המקסימום שהגעתי איתו ביציבות מלאה הוא 2.6 ג'…

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  4. Started by Morfium,

שלום אני מעוניין לעשות OC לכמה למעבד ולזיכרון במחשב שלי. עכשיו הקטע הוא שאני לא ממש מתעשק עם זה ומהקריאה של כל מני מאמרים לא ממש הבנתי מה עושים אני צריך בבקשה משהו שידריך אותי מעט ( אני יודע לעבוד על מחשב אני תכנאי בעצמי רק שאף פעם לא התעסקתי עם זה ) אני לא צריך OC רציני . המפרט שלי הוא : DualCore AMD Athlon 64 X2 5000+ Big Typ VX nVIDIA nForce 560, AMD Hammer M56S-S3 Power Supply : Eleel 450W DDR-2 800 1024X2 Kingbox

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  5. מה קורה? (לא ביקשתי שתענו לי חח..) הורדת תתוכנה אורסט כדי שתוכלו לומר לי אם אני יכול לעשות oc... Field Value Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Compaq Deskpro Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1066 MB/s Memory Bus Properties Bus Type SDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1066 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 266 MHz Bandwidth 266 MB/s Motherboard Manufacturer Company Name Hewlett-Packard Company Product Information http://www.compaq.co…

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  6. Started by Or ei,

שמתי לב שהמהירות של המאורר שלי לא משתנה בזמן עומס (50-60 מעלות) הוא תמיד נשאר על ה480 סל"ד וככה גם הטמ"פ בהתאם 65-75 רק כשאני מפעיל אותו ידנית (דרך RIVA) ל100% (1700 סל"ט) אז הוא לא עובר את ה50 מעלות מישהו מכיר את התופעה? עוד משהו שאני חושד שיש פה לא מעט אנשים עם כרטיסים שמאוד מתחממים אולי זה הבעיה גם אצלהם ...

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  7. Started by carock,

איך הV1 בביצועים על 1200 סלד..? האם הוא שקט על כזה סלד..? הוא שצריך להוריד אותו עודד..?

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  8. Started by y0nig,

מה כבר רציתי? 8800gts שירוץ ב600/1500/2000 אבל לא... הבעיה לא בטמפרטורות וגם לא במאוורר שלו שהוא 120mm שמסתובב ב1400 סיבובים לדקה הבעיה היא בגופי הקירור המשניים של הכרטיס...הסינקים הקטנים של הזכרונות והPWM IC לא מחזיקים בכלל וכל נגיעה מורידה אותם, לדעתי זה לא מקרר אותם בצורה אפקטיבית. אני שוקל להזמין מחנות רשת מסויימת שלא אציין את שמה 2 יחידות של גופי קירור חדשים שכאלה של זלמן לדעתי זה יפתור את הבעיות שלי - ארטיפקטים בקריסיס ואציין כמובן שלא היו בכלל מקודם עם הקירור סטוק רק טמפרטורות גבוהות כרגע הצלחתי להביא אותו לטפמפרטורות של 44-59 באוברקלוק אבל הוא עדיין עושה בעיות מסכים כחולים יוצא ממשחקים, ארטיפקטים מה לא. החומרה שלי היא כזאת... e6550 3.5Ghz 500x7 על 1.4…

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  9. Started by kob27,

שלום, יש לי מעבד P4 2.6 HT שכרגע הוא על 2.8 אחרי OC, אני רוצה להמשיך ולעלות את אותו ל 3.2 אבל אני חושש שהוא יתחמם יותר מידי. עכשיו במנוחה הוא על 35 מעלות ובמאמץ בסביבות 52 מעלות. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ואני יודע שניתן להגיע איתו ל3.2+, אתמול עשיתי לו OC של 20% והוא הגיע ל 3.1 ובמנוחה הוא היה על 40 מעלות ובמאמץ הוא הגיע ל 60 מעלות, וגם עשיתי לו בדיקה עם 3DMARK 03 והוא נתן ציון 11648 האם זה טוב? אני רוצה לשים מאוורר על המעבד שיקרר אותו כדי שאני יעשה לו OC ל 3.2 אבל אני לא יודע בדיוק איך אני שם את המאוורר, האם עלי להוריד את ההיטסינק של המעבד או שעלי להתקין את המאוורר עליו איך שהוא? ואיך אני מחבר את המאוורר לספק? ודבר אחרון אשמח לקבל המלצות למאוורר טוב. תודה…

• 4 תגובות
    • 437 צפיות
  10. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3201 ביחד עם לוח אם lanparty nf4 ut ultra-d ומעבד amd 64 venice 3200+. המחשב עוד לא הגיע. אני לא מעוניין באובר קלוק עצבני אלא במשהו לא גדול אך עדיין מורגש. מה אתם אומרים? תודה, דולב

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  11. Started by שמואלל,

שלום, יש לי זלמן 900 1. רציתי לישאולהאם מומלץ לימרוח עליו MX1 2. הוא כבר שנה אם אותה משחה והטמפרטורות ניהיו גבוהות (40)פעם היה 32 בקיץ, האם כדאי לימרוח משחה חדשה?ואיזה דרך הכי יעילה לנקות תמישחה? ודרך אגב אין לי אלקוהול ואני לא מתכוון ליקנות אז איזה עוד דרך יעילה יש תודה רבה שמואל

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  12. אם יש למישהו פתרון כלשהו לרעש המוגזם שגורמים המאווררים של P3 אני אשמח לשמוע כל רעיון (חוץ לא קירור מים ולא קירור גז) . תודה ושיהיה לכולם יום נפלא

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  13. אני מתלבט אם לקנות את ה A64 3500 עם ליבה WINCHESTER או 3200 עם ליבה WINCHESTER אני מתכוון לקנות את הגוף קירור XP-120 עם מאוורר של אנרמקס (רוב הסיכויי) ככה שאני מתכוון לעשות OC. ולוח אם של GIGABYTE 8KNS ULTRA 939. שאלותבבקשה תענו בסדר הנשאל) 1. מבחינת OC איזה מעבד כדי יותר? 2. איזה הבדל בין הליבות חוץ מהעובדה שהWINCHESTER מתחממת פחות? האם הצריכת חשמל הוקטנה? 3. המכפלה במעבדים הנ"ל היא נעולה או לא? בבקשה תענו בהקדם האפשרי אני צריך לתת תשובה לחנות. תודה.

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  14. Started by Swimmer,

מעוניין בקירור רצחני למעבד - אוויר/מים לאוברקלוק עצבני(3500+) אם אפשר, הצעות עד 500 שקל והצעות עד 1000 שקל מה דעתכם על Thermaltake AquariusIII External Liquid Cooling System ? שבת שלום =)

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

אוקי הנה ה EXTREME GIANT III http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm השאלה שלי היא אם הוא מתאים לכרטיס מסך שלי: Gigabyte GF 6200 TC 128MB PCI-X תוכלו בבקשה להגיד לי אם הוא מתאים?אם אפשר להרכיב אותו...?בבקשה

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  16. Started by 2ten,

שלום חברים!!! יש לי שאלה בקשר לגוף קרור איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך RADEON X550 256MB http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image1.jpg http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image2.jpg ושיהיה שקט וטוב תודה חברים

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  17. Started by Esparco,

ASUS P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit?

18. Started by orental5,

שלום יש לי תחושה שהמאורר מרעיש טיפה (מסתובב מהר). איך ניתן לבדוק מה הטמפ'/סיבובי המאורר. תודה

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  19. Started by ofsher,

שלום יש לי SAPPHIRE X550 ואני רוצה לדעת אם משתלם להמהיר אותו? אני אף פעם לא עשיתי OC אבל קראתי על זה קצת יש לי את התוכנה ATI TRAY TOOLS שמאפשרת לי לעשות OC כמה דברים מוזרים - התוכנה אומרת לי שמהירות הסטוק של הליבה היא 400 ולזכרון 200 אבל אני קורא במלא מקומות שמהירות הזיכרון של הסטוק אמורה להיות 250 דבר נוסף - אין לי מאוורר על הכרטיס רק צלעות קירור - מוזר לא? בהתחשהב שבכל מקום שאני מחפש אני רואה שהוא נגיע עם מאוורר אבל משום מה קיי אס פי הביאו אותו נטול מאוורר כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס בלי להוסיף קירור ואיך אני רואה טמפרטורה<? האם אפשר לשים מאוורר ממחשב ישן (סתם בשביל הנסיון) - האם יעזור לקירור? תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  20. Started by -UltraV-,

איך אני בודק את זה? בבקשה..כי כמו ש gigabyte מסבירים אפשר לשנות את ההספק מהביוס אצלי =\ כמו כן אפשר לעשות OC מהביוס שזה כבר בדקתי ועובד

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  21. Started by narlat1,

אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב שלי כמו במדריכים... אתם יכולים להסביר לי איך מפרקים ומחזירים את המאווררים מהמארז??

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  22. Started by sheff2k1,

יש לי geforce 7600 GT AGP של לידטק. ניסיתי לעשות אוברקלוק עם שתי תוכנות: rivatuner ו coolbits. בריבהטיונר שום דבר לא קורה כאשר אני לוחץ על כפתור הTEST, הוא פשוט נלחץ ואין שום תגובה. בקולביטס אני מקבל test failed בכל קונפיגורציה. אין לי שמץ מה הבעיה, אבל אני אציין גם שניסיתי לעשות bios read עם התוכנה שמגיעה בבאנדל של הכרטיס, וגם בזה יש failure. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 437 צפיות
  23. Started by dor_eli,

איך הולך הכיוון זרימה של האוויר זה או זה זה חשוב לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  24. Started by benor,

שלום, ברשותי מעבד Athlon XP2500 ואת ההיטסינק הנ"ל. אני כבר מלא זמן רוצה להסיר אותו לצורכי ניקוי , אך ללא הצלחה. לא מצאתי שום הוראות לכך (רק הוראות התקנה שלא עזרו לי. איך אני עושה את זה ? אני תוקע מברג ולוחץ על הזיזי מתכת וההיטיסנק עצמו זז אבל אני לא מצליח לחלץ אותו מהסינק של המעבד... תודה.

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  25. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לבצע OC על רכיבי המחשב שלי, ואם בכלל כדאי לי. המפרט הולך כך... מעבד ---INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ 800 FSB לוח אם --- MSI 865 PE NEO 2 - S כרטיס מסך --- MSI GE FORCE FX 5200 128MB זיכרונות --- לא יודע איזה חברה 512MB x 2

• 3 תגובות
    • 437 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.