אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי זלמן 900 1. רציתי לישאולהאם מומלץ לימרוח עליו MX1 2. הוא כבר שנה אם אותה משחה והטמפרטורות ניהיו גבוהות (40)פעם היה 32 בקיץ, האם כדאי לימרוח משחה חדשה?ואיזה דרך הכי יעילה לנקות תמישחה? ודרך אגב אין לי אלקוהול ואני לא מתכוון ליקנות אז איזה עוד דרך יעילה יש תודה רבה שמואל
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
היי ושלום ברצוני לדעת :8800gts 320 מה התוכנה המומלצת לאוברקלוק? ואם יש הגדרות מומלצות אשמח לדעת ה BFG משתוקק לדהור קדימה.................[br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 13:00:23 ניסיתי להוסיף את ממשק האובקלוק של nvidia רק משום מה הוא לא מופיע?מערכת הפעלה ויסטה מישהו יודע מדוע? Coolbits
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן עם מעבד Celeron 1.0GHz Tualatin לוח אם: Biostar M6VLQ ורציתי לעשות לו OC, אתמול נכנסתי לביוס ושינתי בFrequency Control את CPU Host מ100 ל110. המחשב עבד יותר מהר אבל תוכניות נסגרו והוא לא היה יציב, לאחר כמה דקות הוא עשה את המסך הכחול. הורדתי את זה ל103 ועכשיו זה עובד טוב ובלי בעיות. המהירות של המעבד עכשיו היא 1030.00MHz. הטמפרטורה נעה בין 23 ל22 מעלות. איך אני ממשיך מכאן? ואיך אני ממריץ את הזכרון? תודה!
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
התוכנה משנה את המכפלה בין 6 ל 9 לפעמים ותוכנות אחרות לא עושות את זה ... בכל זאת אם זה המחשב אז איך נועלים את זה על 9 לוח ds3r מעבד 8400
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך G-Forece 6800GS של חברת PALIT ובזמן משחק הטמפרטורה שלו מגיעה ל 85 מעלות האם הבעיה ידוע וצריך להחליף את הקירור למשהו רציני יותר ? או שהבעיה היא בכרטיס שלי בלבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
-
איך הולך הכיוון זרימה של האוויר זה או זה זה חשוב לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
האם אפשר להתקינו על לוח אם P5B-DLX עם המאוורר מבלי שתווצר בעית גישה לזכרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בתוכנה speed fun אז יש שם משהו בשם Remote הייתי רוצה לדעת מה זה והאם זה בסדר שהוא ב 63C ומה אפשר לעשות עם הקירור של זה?
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
ASUS P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit?
-
- 3 תגובות
- 412 צפיות
-
-
בוא נגיד ככה שחם במחשב הוא מגיע ל 45-48 מעלות!!! ובמנוחה הוא בין 38-42 מעלות אני לא יודע למה זה כל כך גבוה כי כל שאר הדברים במחשב דיי קרירים!! וכיצד אני יכול לסדר את זה עם גוף קירור או משהו
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
שלום . ברצוני להחליף את הגוף קירור שבמחשב שלי (TT Volcano 7+ ) , מעבד AXP 2600+ , נמצא ב62 במנוחה :\ המחיר המקסימלי לגוף קירור הוא 250 ש"ח , אני מזמין רק מהארץ . כמו כן איני רוצה לפרק את הלוח האם מהמארז בשביל להרכיב פלטה מאחורה , אני מחפש גוף קירור שדורש הרכבה של קליפים על הלוח אם. אחרי קצת חיפושים מצאתי TT silent Boost K7 ב150 . האם יש המלצות יותר טובות או ללכת על ההיטסינק הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהמאוורר שלי עובד חלש כי לא מסופק הרבה voltage למעבד? כי כרגע הוא על 1.2 רק... והמאוורר עובד על 1800 rpm ואולי בגלל זה המעבד שלי קצת מתחמם יחסית(42-43 מעלות במנוחה) השאלה שלי היא האם זה באמת קשור לvoltage ואם כן אז איך אני יכול להגביר את הvoltage ל1.5 בערך? והאם המאוורר יעבוד יותר חזק שאני ירים את הvoltage? זה דחוף לי בבקשה תודה,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
ברשותי לוח של ELITE GROUP דגם N2U400-A מעבד AMD ATHLON XP 2500 BARTON וכמו כן גוף קירור......LIMBA 2000
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
היי! חיברתי לחיבור מולקס לד. (זה המודינג הראשון שלי!!!)(תדוה תודה). אני רוצה לשלוט על הלד דרך המחשב. האם יש תוכנה שתשלוט על המולקס והלד? או האם יש דרך לבנות תוכנה כזאת? אם כן בבקשה הביאו מדריך. תודה, THeWaVE
-
- 5 תגובות
- 412 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד של אינטל Pentium III 1000Mhz עשיתי אוברקלוקינג והגעתי לתוצאה נמוכה מאוד. 1050Mhz. 140/7.5. זו לא הבאס הכי גבוה הוא לפני הכי גבוה. בהכי גבוה יש אי יציבות. למה זה ככה?
-
- 4 תגובות
- 412 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס ASUS 7100 MX2 עם 32MB בזמנו היה מכובד מאוד אבל החלטתי לעשות אוברקלוקינג עם RIVA TUNER התוכנה רשמה לי הפרש בין מהירות ה ליבה למהירות זיכרון ליבה - 160 זיכרון - 150 ניסיתי לחפש מידע בפורום על ההפרש בין המהירויות ומה ההגבלה אך ללא הצלחה מי שיכול לנדב מידע בתודה מראש מערכת : AMD 1.33GHZ 512MB SDRAM 133 ASUS A7V-133C LG 795PLUS
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם , אני מניח שרימו אותי אבל חפיף.... (אולי אבל המחיר טוב ) הציעו לי ב 170 שקל , להחליף למאווררים שקטים ולהוסיף גוף קירור למעבד של avc עם הצלעות קירור האלו . האם למשתמש רגיל יש צורך בזה בכלל ?
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
יש לי לוח אם DS3P מעבד E6600 זכרונות של TWINMOSS 2024 800MHZ עם קירור BIG TYPHOON של THERMALTAKE אני מגיע ל OC של 3000 בלי בעיות בכלל ב IDLE יש לי 35C ובעבודה יש לי 55C בערך אבל שאני מעלה בטיפה את הוולטים או את ה FSB הטמפ' קופץ לי לאיזה 70-80 והמחשב לא יציב מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום , יש לי את המפרט בצד. ועשיתי אוברקלוק מ 2.4 ל 3.6. עכשיו , הרצתי s&m והטמפרטורה הגיעה ל 74 מעלות במאמץ של 100 אחוז. האם זה בסדר ? , כל הבדיקות עברו passed. העלתי תמונות מ ה superPI תגידו לי מה דעתכם http://jifim.info/superpi.JPG תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
אז ככה איזה קירור הכי טוב למעבד אתם ממליצים ב 200-300 ש"ח? ולגבי בחירת הקירור אני קונה את הE4400 ומתכוון לעשות לו OC....
-
- 3 תגובות
- 411 צפיות
-
-
מה ההבדל בין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB לה SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ?
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300 gt 256mb עים צלעות קרור והוא מיתחמם מאוד 62c במצב רגיל ו88c לאחר מישחק של שעתיים איזה קרור אני אמור להרכיב עליו והאים אני צריך להוריד את צלעות הקרור שעליו או להרכיב את גוף הקרור שתמליצו עליו על צלעות הקרור שקימות עליו? תודה לכל העונים משה
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
-
שלום יש לי תחושה שהמאורר מרעיש טיפה (מסתובב מהר). איך ניתן לבדוק מה הטמפ'/סיבובי המאורר. תודה
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-