עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eladhor7,

כשאר לא עושים אובר קלוק למעבד, אז היחס בין הזיכרונות לבאס הוא לא אחיד - 1:1, אז למה כל כך חשוב בעצם לשמור על יחס זה בעת אובר קלוק??, ולמה כאשר אין אובר קלוק והיחס הוא לא שווה, לא אומרים על זה כלום?? תודה :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  2. Started by TheWave,

שלום! יש לי מעבד של אינטל Pentium III 1000Mhz עשיתי אוברקלוקינג והגעתי לתוצאה נמוכה מאוד. 1050Mhz. 140/7.5. זו לא הבאס הכי גבוה הוא לפני הכי גבוה. בהכי גבוה יש אי יציבות. למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  3. Started by gilloze,

שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק למה זה? תודה ענקית גיל

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  4. Started by CHEN26,

היי לחברי הפורום התקנתי לא מזמן מאוורר נוסף לקירור בחלקו הקידמי של המארז. התקנתי אותו בצורה כזו שיכניס אוויר לתוך המארז ובחלקו האחורי ישנו מאוורר שמוציא אוויר אך נתקלתי במספר אנשים שאמרו לי שזה לא טוב ושיש להתקין גם את המאוורר הקידמי כך שיוציא אוויר שמעתי על לפחות אחד שנשרף לן מעבד בגלל זה. מעוניין בתגובתכם ותומרו לי איך הדרך הטובה והנכונה ביותר להתקינו תודה

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  5. Started by simon15,

אהלן חבר'ה היום עשיתי בנצ'מארק על המחשב שלי עם התוכנה 3dmark06 basic edition והתוצאה הייתה : 3193 שזה נראה לי קצת נמוך .. המפרט שלי הוא : מעבד: E6300 זיכרון: 1024Mb RAM כרטיס מסך: GeForce 7600 GT וזה קישור לתוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=9377021 תודה מראש לעוזרים ולעונים ..

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  6. Started by raYo,

אם אני מחבר את המאוורר למולקס אני עדיין יכול להשתמש בבקר מהירות? זה עובד ביחד?

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  7. Started by JSK,

שלום, קניתי את המחשב שבמפרט לפני בערך חודשיים. בפעם האחרונה שבדקתי (מעל חודש) לא היה אפשר להמהיר את הכרטיס (אף תוכנה לא תמכה בו). רציתי לדעת אם עכשיו יש תוכנה שתומכת בו, אולי גרסא של ATI TOOL? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך geforce7600gs. השאלה שלי היא האם יכולות האוברקלוק של הכרטיס הזה גבוהות. ואם כן אילו אמצעי קירור מומלצים בשביל כרטיס זה?.

9. Started by 2ten,

שלום חברים!!! יש לי שאלה בקשר לגוף קרור איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך RADEON X550 256MB http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image1.jpg http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image2.jpg ושיהיה שקט וטוב תודה חברים

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  10. איך הקירור הזה : Thermaltake A-1989 Cooper Ram Heat Sink התקנה מסובכת ? יש טובים ממנו באותו סכום ? ( 40 ש"ח ).

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  11. פחות או יותר לאיזה באס אני יגיע? בלי שדברים אחרים יגבילו אותי.. (ומה יהיה הסיבה שהלוח לא יוכל יותר מהבאס שתרשמו לו) האם ללוח אם הזה יש אפשרות העלאת מתחים אוטמוטית? שמעתי שבלוחות החדשים יש את זה שבוחרים בשינוי המסתח במעבד בביוס AUTO והלוח אם מחשב לבד ומשנה לפי כמה שצריך את המתחים בלי סיכון..? בכלל יש כזה דבר? ואם יש האם הלוח אם הזה תומך בזה?

12. Started by sheff2k1,

יש לי geforce 7600 GT AGP של לידטק. ניסיתי לעשות אוברקלוק עם שתי תוכנות: rivatuner ו coolbits. בריבהטיונר שום דבר לא קורה כאשר אני לוחץ על כפתור הTEST, הוא פשוט נלחץ ואין שום תגובה. בקולביטס אני מקבל test failed בכל קונפיגורציה. אין לי שמץ מה הבעיה, אבל אני אציין גם שניסיתי לעשות bios read עם התוכנה שמגיעה בבאנדל של הכרטיס, וגם בזה יש failure. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  13. Started by Gargoyle,

שלום חברים, הורדתי את הNTUNE של NVIDIA והחלטתי שאני מתעסק קצת עם OC רק שאני לא משקיע כסף בקירור ורציתי להתייעץ איתכם בעד כמה ללכת רחוק ולהשאר על הסייף סייד עם הOC לרכיבים שלי בגלל שאני בסטוק קולינג. בשורה התחתונה אשמח לשמוע ממכם עד כמה לשנות כל פרמטר אפשרי בOC או אם תוכלו להפנות אותי לשרשור מתאים. מעבד 3000+ 64bit וניס קור. כרטיס מסך 660GT זיכרון 512X2 - 400MHZ לוח אם K8NF-9 זה מה שאני זוכר (פעם הייתי יותר בעיניינים מצטער אם חסרים נתונים). וזהו, אשמח לשמוע ממכם! תודה רבה, עמרי.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  14. הזמנתי בהתחלה את האנרמקס 80 מ"מ אבל היה חסר אז לקחתי את הנ"ל,לפי המפרט שלו הוא גם חזק יותר מהאנרמקס 92 מ"מ. דרך אגב המאוורר ל-Thermalright SP97 for AMD . איך הוא? אין לו בורר מהירות אבל יש לי את ה-XASER 3 אז יש לי את הפאנל השאלה אם הוא ישלוט עליו או שאין אפשרות?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  15. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לבצע OC על רכיבי המחשב שלי, ואם בכלל כדאי לי. המפרט הולך כך... מעבד ---INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ 800 FSB לוח אם --- MSI 865 PE NEO 2 - S כרטיס מסך --- MSI GE FORCE FX 5200 128MB זיכרונות --- לא יודע איזה חברה 512MB x 2

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  16. Started by stolen,

אני מעונין לעשות אוברקלו' למעבד 4600 דואל קור האם זה כדיי......?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  17. Started by SAMSONG,

ראיתי את התמונה הזאת http://www.hwzone.co.il/ocdb/users_pics/AMD/1863_2.JPG ואני רוצה את התוכנה בבקשה שמישהוא יביא לי אותה תודה samsong

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  18. שלום אני רוצה לרכוש ספק כוח שיחזיק לי את המערכת יציבה ויחזיק גם את ה6800LE שיגיע יחד עם הספק החדש המחירים שאני יכול לשלם זה 300-400 ש"ח תודה לכל מי שיעזור לי

19. Started by kababz,

AMD Athlon64 3700+ (S-939 מעבד GYGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E לוח אם GYGABYTE GeForce 6600GT 256Mb DDR3 כרטיס מסך Corsair 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 X2 זכרונות MAXTOR 200GB (8MB) SATA II דיסק קשיח LG 16x48 White אני יודע..? כונן דיוידי אבקש לדעת אם מפרט זה יאפשר לי לעשות אוברקלוק רציני למעבד, ואם לא איזה חלק יעשה בעיות ולמה להחליף אותו תודה.

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  20. Started by blanco,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מאורר 12 ס"מ הדגשה לביצועים . (משהו יותר מ 2500 סל"ד ,רעש לא מפריע). הבעיה היא שאני לא יודע מה לקנות. אשמח לעזרה. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  21. הבעיה היא מאוד פשוטה ברגע שאני שם FSB של 320 הוא לא מזהה את הכוננן SATA2. מה עושים אין איזה פאץ' שמסדר את הביוס או משהו?

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  22. יש לי p4 1.7ghz willamette(אוף הליבה הזאת יותר גרועה במציאות ממה שאומרים עליה) octek p4x266E-A4E http://www.octek.com.au/product/Motherboards/p4x266E.htm לינק לחוברת בPDF http://support.octek.com.au/Downloads/Files/Manual/P4/P4x266eA06.pdf הזיכרונות הם שתי סטיקים של a-data 512mb DDR400 אין שינוי מתחים אין נעילת agp ו pci והאוברקלוק המקסימלי שהיה אפשר זה 1.9 ואני לא זוכר אם זה היה יציב בכלל (דרך אגב הלוח המקורי היה DDR333 אבל הוא נדפק והוא גם ככה היה מסריח)

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  23. Started by BHXHO2,

איך אני יכול לגרום למאוור מעבד לעבוד כל הזמן כל 100% זאת אומרת שהלוח לא ישלוט על המאוור העם זה דרך הביוס לוח של GA8I945PG Gigabyte מעבד 3 גיגה פרסקוט קירור סטוק תודה ניסים

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  24. Started by gil_k,

אוקיי אני רוצה לעשות קצת OC למעבד ואני לא הכי בטוח בנוגע לקטע הזה: נלקח מ: http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core2Duo-Overclocking-Guide-v1-ftopict197995.html אם אפשר קצת הסבר, בבקשה אני עם 2X1GB 667MHZ. לא הבנתי אם אני צריך לשנות מתח / תזמונים או להשאיר את זה איך שזה. תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 01:43:41 סליחה על ההקפצה, אבל יש לי גם עוד שאלה.איך אני קובע את המתח של ה vMCH ו vFSB ל 1.55V ו 1.40V בהתאמה? יש לי אפשרויות רק +0.1V +0.2V +0.3V, מה אני אמור לבחור? בכלל צריכים להעלות מתחים כדי להגיע לבאס 300-333?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  25. לאחר שעברתי דירה לפני כחודש, צצה לי מדי פעם כשאני מפעיל לראשונה את המחשב הודעה שמאוורר המעבד לא נע במהירות מספקת ועליי ללחוץ F1 כדי להמשיך. אחרי שהמחשב כבר עובד ואני עושה ריסטרט, ההודעה לא צצה שוב. אבל הטמפ' של המעבד גבוהה מאוד... (מעבד AMD 3800X2 והטמפ' 72) האם עליי לקנות מאוורר חדש או אפשר לעשות כאן משהו? תודה.

דיונים חדשים בפורומים