עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kobi_af,

תקשיבו אם למישהו יש 100 fsb איך ניתן לדעת כמה מגה הרץ יש לו? יש לי מעבד 2.4 של נורטהוד ויש לי 100 fsb והליתי ת 100 fsb ל110 אז איך אני יודע כמה עוד מגה הרץ זה יתן לי?

2. Started by gil13,

אני רוצה לקנות את הקירור הזה: http://skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-64-PRO~18~0.htm אני לא יודע אם הוא שקט ומקרר טוב. מישהו מכיר את הקירור הזה? והאם אתם יודעים למה אין אותו בבחירה של קירור למעבד איפה שבונים מחשב בסקיי פי סי? תודה.

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  3. Started by moshe55501,

1.הציפסט שלי רותח שאני נוגע בו אי אפשר יותר שמשנייה אפר פשוט לבשל עליו. מה אפשר לעשות לגבי זה? 2.ברגע שאני עושה אובר קלוק הצ'יפסט גם מתחמם ? ד"א הציפסט שלי הוא NFORCE 4 SLI

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  4. Started by enter,

קניתי לפני חודש את הכרטיס מסך הזה: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3?. רציתי לדעת לדעתכם אם הוא טוב ? יעני החברה XFX ...! ואם אפשר בבקשה תוכנה בישביל לעשות לכרטיס OC בבקשה...תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  5. Started by G.O.,

יש לי מעבד סוקט 939 אני מתכוון להחליף לו היטסינק אבל אין לי מושג איפה למרוח את הגריז הטרמי על המעבד הזה...הוא נראה לי קצת שונה מישו יכול להסביר לי איך ואיפה בדיוק אני מורח את הגריז הטרמי? ואיזה גריז טרמי צריך למרוח..או שאין חשיבות? הוספתי תמונות של המעבד והסוקט http://www.theregister.co.uk/2004/0...thlon_chips.jpg http://www.tweakers.net/ext/i.dsp/1079814510.jpg תודה!!

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  6. קניתי מאורר חדש של 120Mצ של AC. אני רוצה להחליף אותו במאוורר שכבר קיים. אפשרות אחת - המאוורר הקדמי שמכניס אפשרות שנייה - מאוורר אחורי שמוציא. מה עדיף להשקיע את המאוורר החדש, מקדימה או מאחורה? הקדמי מכניס ישר על הHD.

7. Started by Baz34,

חברים, מה גבולות הטמפרטורה שנחשבות לתקינות (ב-IDEL ובעומס) למעבד E6420 העובד תחת OC עד איזה טמ"פ אין שום סכנה למעבד, יש לי TUNIQ עפ"י ערך הטמ"פ הסופי אני אקבע את ה-OC . הכוונה שלי לעבוד ב-FSB=457M עם שעון מעבד 3.65G שאלה נוספת , על איזה ערך סף יש לקבוע את אזהרת הטפ"מ למעבד ב-BIOS (אם בכלל) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  8. Started by Raped,

שמעו חברה קיבלתי מחשב חדש אתמול אני רק מחכה לכרטיס מסך קיצור אני עכשיו בדקתי אותו אני רואה שהקירור של המעבד Thermaltake Big Tyhpoon VX אני מפעיל תמחשב הוא כזה זז לא מסתוב זז ממש כזה אחרי כמה שניות הוא מתחיל להסתובב ולעצור להסתובב ולעצור רציתי לדעת אם המאורר שלו מתחיל לעבוד מאיזה שהוא טמפרטורה הוא שהוא מקולקל למה זה פעם ראשונה שאני מדליק תמחשב יענו הם עשו לו הרצה בחנות אבל בבית פעם ראשונה קיצור מה עושים במצב כזה זה נראה לי מוזר אני מדליק הוא לא עובד אחרי כמה שניות הוא מתחיל להסתובב קצת ולעצור מסתובב ועוצר נראה לי קצת מוזר[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 17:41:41 בבקשה זה דחוף לי חברה

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  9. Started by orenoren2,

יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל: E6420 P5B 8600GTS כרגע יש לי 2 סטיקים G SKILL 800MHZ 2G CL4-4-4-12 ועוד 2 לא מחוברים Super Talent DDR2 800MHz PC6400 1GB CL 4-4-3-8 חשוב לי המחשב ל-2 דברים: 1)משחקים רארים סרטים אינטרנט 2)פוטושופ (עבודה שלי) מה כדאי לי לעשות: 1)להוסיף את ה2 קיטים הנוספים (SUPER TALENT) ולעשות OC 2)לעשות OC במצב שאני עכשיו (רק עם הזכרונות של GSKILL) לכמה אני יגיע בערך בכל אפשרות בהנחה שאני מוסיף קירור TUNIQ TOWER 120 והספק שלי הוא 500 ג'נרי? ההבדלים בתזמונים קריטיים עד כדי שעדיף לי לא להוסיף את הSUPER TALENT?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  10. Started by JezpeRR,

יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כזה באובר קלוק.... ד''א הקירור שיש לי זה מאורר רגיל על המעבד ( Matrix - משהו כזה...) זה מאוורר כזה עם נאון עליו ...

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  11. Started by HellBoY,

אני רוצה לעשות המהרה לכרטיס מסך אבל אני ללא יודע מה הטמפרטורות שלו..איך אני יכול לדעת? עריכה:דרך אגב מזה PWM?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  12. Started by Monstalicious,

-------------------------------------------------------------------------------- העלתי את ה fsbל 240. amd64bit2000@2400 ואני רוצה להמהיר את הזכרון לאותה מהירות. הזכרון הוא Samsung pc 3200, עם מתח של 2.7 וולט כיצד ממהירים את הזכרונות? לא מצאתי אפשרות בלוח. מי שיכול לעזור אני אודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  13. 1)האם כדאי לקנות קירור מים או שאולי כדאי נינג'ה או משהו אחר ??(תקציב עד 300 שקל) וגם מה ההבדל בין קירור מים לקירור רגיל של מאווררים? 2) האם כדאי לקנות קירור גם לזיכרונות ולדיסק הקשיח ?? ואם כן מה כדאי לקנות ??

• 7 תגובות
    • 473 צפיות
  14. כמו בכותרת... אני צריך עזרה. המעבד מאוד ישן עם קירור סטוק. לקירור יש מן שני קליפסים בצבע לבן שתופסים את המאוורר ו\או ההיטסינק... תודה רבה מראש!! :xyxthumbs: עריכה: הסתדרתי! אפשר למחוק!

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  15. אנוכי: E6400 @ 3.36, באס 420. במאמץ החום בלתי נסבל (בקרוב תוצאות על ירידה בטמפ' ע"י מאוורר 92מ"מ שמכוון אל הצ'יפסט).

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  16. שלום, יש לי שאלה קטנה, כאשר עושים אובר קלוק למעבד, מזאת אומרת - יחס הזיכרונות 1:1 לבאס,? לא ממש הבנתי מהו היחס הזא, מה צריך שמהירות הבאס תיהיה בדיוק למהירות הזיכרונות? כי אצלי לאחר האובר קלוק, הבאס של המעבד הוא - 173 ומהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק הוא 347 מגה הרץ, וזהו לא יחס של 1:1, אז מהו העניין פה?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  17. ישלי את ה XP120 אני מתכוון לקנות לו את ה customized RM AM2 REVB איך אני אפשר לדעת אם הוא ניתן להקתנה על לוח GIGABYTE GA-M55S-S3 ואם ךא אז לאיזה כן הוא מתאים?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  18. http://img277.imageshack.us/img277/7098/untitled4ux.jpg למה זה מראה כאילו זה מסוכן? זה קורה כשאני מוריד את הרמה של הזיכרון..זה הגיוני? ואם אני מעלה את הרמה אז זה לא מראה את הסימן קריאה..אפילו אם אני מעלה עד הסוף..

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  19. Started by Slavikik,

קיצור אחרי שאני עושה איזה שהו OC מעל 230 MHZ אז כשה אני מפעיל תמחשב זה כותב הודעה ףאזהרה WARNING ! NOW SYSTEM IS IN SAFE MODE . PLEASE RE-SETTING CPU FREQUENCY IN THE CMOS SETUP יש אפשרות שהוא אומר כאילו או ללחוץ DELETE וליכנס לביוס ולשנות בחזרה או F1 להמשיך אז אני לוחץ F1 זה מפעיל וינדוס אבל אם שום תוכנה זה לא מראה לי יש לי OC וגם לא באפינים של המחשב לא מראה..אז אך אני יכול לבטל את האפשרות הזו שלא יראה לי את ההזהרה??? כי לפני כמה חודשים היתי מגיע ל OC 260MHZ וזה עדיין לא היה כותב ועכשיו פתאום זה התחיל.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  20. Started by motifi,

האם עדיף להעלות את הבאס או את הכופל שלו (מולטיפלייר או באס רייט)אם למשל אני עכשיו ב-9x340 האם להוריד את ה-9 ולהעלות את 340 או להעלות את ה-340 ואם אפשר הסבר קצר למה . תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  21. Started by shaharo,

אני משדרג את המחשב ורוצה לעשות לו אוברקלוק רציני בניתי את המערכת הבאה אשמח להצעות ולשיפורים AMD +2500 Mobile Barton 266 Mhz GeIl Value w/hs 512mb pc3200 400 mhz Abit AN7 Radimax Scorpio +5 tt fans extreme volcano 12 (הלוח שלי לא מתאים לזלמן 7000 ואין לי בעיה אם הרעש) Artic Silver 5!

22. Started by motifi,

האם זה תקין ? לשעה זו חום חדר רגיל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  23. Started by NETANELKOREN,

שלום לכולם. יש ברשותי את המארז Transformer Sunbeam ויש לי במחשב בקר מאוררים שקניתי. אז השאלה שלי איך אני יכול לעשות את המאוררים של המארז יותר שקטים כי יש רעש כמו טרקטור אז אמרו לי שאני צריך בקר מאוררים אז קניתי אז עכשיו מה אני צריך לעשות כרגע המאוררים עובדים במהירות 12 VT והמירות היא 2000 סל"ד אמרו לי שאני צריך להוריד את המהירות שהיא 12 VT,אז הבעיה אצלי היא שאני לא יודע לאיזה מהירות להוריד את המאוררים .מ12 VT תודה

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  24. Started by Pitzinyelo,

התנסתי בעבר בהרכבת מאוורר סטוק רגיל(שזה שתי שניות..). השאלה היא האם הרכבה של המאווררים הרציניים היא גם כל כך פשוטה? ראיתי שצריך להדביק איפשהו באזור המעבד SENSOR כלשהו. מה זה?

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  25. Started by is2k,

ASUS טוענים שהפיצ'ר הזה מאפשר להוריד את המכפיל של המעבד ל x14. האם זה תופס רק עבור CPU שתומכים ב EIST? ז"א, האם זה יעבוד על ה- 805 ???

• 0 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים