אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום לכולם! יש לי כרטיס 6600GT של XFX , אני רוצה לדעת על איזה תדרים הוא עובד אבל כל אחת משלוש התוכונת הבאות מראה לי משהו אחר הנה תמונות : 1. 2. 3. אז איזה מבין כל אלו הם התדרים האמיתיים שעליהם הכרטיס עובד... ועוד שאלה נניח והליבה על 300 והזיכרון על 1000 ,אז אם אני מגדיל את הליבה ל-500 ומוריד את הזיכרון ל-800 הכרטיס יתן ביצועים יותר טובים? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא intel etonvilled915gev ומאבד של gigabayt 3.0
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
רוצה המלצה לגוף קירור למעבד pentium d בסביבות ה300 אפילו טיפה יותר תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
האם אני אגיע רחוק עם Pentium 2 266mhz באוברקלוק? יש סיכוי שאגיע איתו לרמה של פנטיום 3?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב שלי כמו במדריכים... אתם יכולים להסביר לי איך מפרקים ומחזירים את המאווררים מהמארז??
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
סיימתי להרכיב את המעבד + גוף קירור ורציתי לדעת מהם הטמפ' הסבירות למעבד שלי, על מנת לדעת אם הרכבתי את הכל טוב. כרגע - ה - BIOS מדווח על כ - 40 מעלות כאשר המארז פתוח - האם זה סביר? מתי אני צריך להתחיל לדאוג? ובכלל, יש באיזה שהוא מקום נתונים לגבי הטמפ' של המעבד הזה בכל מני מצבים? תודה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות המהרה לכרטיס מסך אבל אני ללא יודע מה הטמפרטורות שלו..איך אני יכול לדעת? עריכה:דרך אגב מזה PWM?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
יש לי AMD athlonXP2000+ עכשיו אני עם קירור סטוק והמעבד מגיע ל60-65 במאמץ, 55 בערך מנוחה. אני רוצה להחליף את המאוורר שלו, לא מתכוון לעשות אוברקלוק גדול..אולי קצת תלוי כמה יתן המאוורר.. הרעש לא ממש גורם משפיע..זה לא מפריע לי.. מחפש משהו שלא יהיה יותר מדי יקר( אולי משהו כמו עד 200 ש"ח או משהו כזה), ושיתן ביצועים טובים, יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
טמפ' המעבד עומדת על 67+ במצב לא מאומץ יש לי את המחשב (ATHLON XP 1800 PALOMINO) כבר 4 וחצי שנים. מה אתם אומרים? שווה להחליף את הHEATSINK? כי את המאוורר החלפתי למקורי של AMD מחבר שלי
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום! אני כבר יותר מחצי שנה סובל עם המאורר סטוק של ה-P4.. ובזמן האחרון התחיל קצת להמאס לי.. (גם מהתחממות של המעבד ובעיקר מהרעש..) מרוב הסקירות שקראתי הבנתי שביחס של מחיר-ביצועים-שקט, הכי משתלם הוא ה-CNPS7000B-AlCu של זלמן.. ועכשיו שיש גם מהדורה עם לדים, בכלל טוב.. הבעיה היא שבדקתי באתר של זלמן.. ויש שם רק מעט מעוד לוחות ברשימת לוחות תואמים.. (כנראה שהתעצלו להוסיף עוד..). עם גוגל גם לא הלך לי.. כל פעם קיבלתי תוצאה שקשורה או ללוח או לקירור.. שום תוצאה של בנאדם עם הלוח הנ"ל+הקירור הנ"ל.. (יש איזה 500 תוצאות.. לא בדקתי את כולם כמובן..) קיצור מישהו יודע אם יש לי אפשרות להשתמש בקירור הזה עם הלוח שלי? ואם לא יש המלצה אחרת לקירור שקט עם ביצועים טובים יחסית ומחיר סביר, שכן י…
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
-
היום הרכבי בשעה טובה את ה TT ToughPower 600W במחשב וכמובן חיברתי את שני הקונקטורים של ה 8 פין וה 6 פין לכרטיס. התקנתי את הדרייבר החדש שיצא ל ATI וראיתי שבעקבות חיבור שני הקונקטורים לכרטיס נוספה אופציה נוספת ב ATI Catalyst הנקראת ATI OVERDRIVE שבאמצעותה ניתן לבצע O.C לכרטיס. רציתי לדעת למה התדרים של ברירת מחדל הינם: לליבה507 ולזיכרונות 514 , הם לא היו אמורים להגיע כבר כ Default לליבה 600 ולזיכרונות 800 ? רק שפותחים את האופציה של ה O.C ומתחילים לעלות תדרים רואים שבליבה זה מתחיל מ 600 ובזיכרונות זה מתחיל מ 800. נ.ב. כשהתחלתי לבצע O.C באמצעותה דרך האופציה של ה Auto Tune הליבה הגיעה כבר מעל 800 וזה היה נראה כאילו היא יכולה עוד להמשיך ולהמשיך...
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע איך, אם מישהו גבר יכול לעזור........ [glow=red,2,300][/glow]
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אז ככה, אני עומד לקנות את הSunbeam Transformer (לאחר המון התלבטויות) ושלושת מאווררי הלדים 80mm שלו רועשים מאד. התכוונתי להחליף אותם ב: שני אלה שבחלון (שבצד) הבנתי שכדאי שיכניסו אויר אז חשבתי לקחת את ARCTIC COOLING AF8025 (פעמיים כמובן) והמאוורר שבגג הבנתי שכדאי שיוציא אויר אז חשבתי לקחת את זה ARCTIC COOLING Arctic Fan 8. הייתי סגור על זה אבל אז חשבתי שאולי זה יראה הרבה פחות יפה עשאני אכניס מאוורר גיל במקום מאוורר לדים. למרות שאני מכניס שתי קתודות כחולות למארז. זה באמת ישפיע על המראה באופן משמעותי? אם כן, אפשר לקבל שמות/מכירות של מאוורר לדים אחד שמוציא אויר ואחד שיכניס אויר? (חשוב שיהיו שקטים) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
המעבד 6300 לוח DQ6 גיגהבייט זכרון 2 גיגה קינגסטון 667MHZ העניין הוא שבביוס ניתן להוריד את מכפלת הזכרון ל X2 ממה שראיתי ולא ניתן פחות האם אני טועה? אני כרגע באיזור 342 בבאס וזה אומר שהזכרון נמצא על 680MHZ +- , האם יש דרך לעלות עוד??
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
גופי הקרור-המאווררים שמתאימים למעבדי P D 9XX יתאימו גם למעבדי הקונרו?
-
- 5 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, עשיתי אוברקלוקינג מ-3Ghz ל-3.4Ghz ואז אני משחק בכל מיני משחקים וזה גורם ללגים (למין תזוזות כאלה של השחקן), תסבירו לי איך אני משתמש בתוכנה הזאת כדי לעשות אוברקלוקינג נכון, הנה האייסיקיו והמסנג'ר שלי: 279188637, kfirlion15@walla.com
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי QUAD CORE Temperatures CPU #1 / Core #1 54 °C (129 °F) CPU #1 / Core #2 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #3 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #4 51 °C (124 °F) Aux 41 °C (106 °F) GPU 45 °C (113 °F) ספק כוח : 660W
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
למשל כדי להוריד טמפרטורות וכל זה באמת צריך תדר 2d כזה גבוה?
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
כרגע הכרטיס דיי חם ורועש ולא ממש מאפשר לעשות אובר קלוק. לא ראיתי שיש משהו שרשום שהוא מותאם ל 8600, מלבד זלמן שאני כמעט בטוח שיתאימו. אשמח לדעות והצעות. המטרה היא שקט כמה שיותר ומחיר יחסית זול, אני חושב שהגבול 150, אין לי בעיה עם יד שניה (כמו הטורבו 2 שראיתי שמציעים כאן או הסיללנסר 5
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
ייעוץ בבחירת קירור לכ.מסך 6600GT מה שאני הבנתי הכי מומלצים הם: Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 Thermalright VGA Cooler V1 Zalman Vga Cooler VF700-Cu מטרת הקירור היא כמובן אוברקלוקינג מה מתוכם אתם הייתם קונים? למה? איזה מהם יש לו ביצועים נטו הכי טובים? (לא יחס ביצועים שקט) מי הכי שקט מביניהם? האם יש קירור אויר שלא ציינתי שמאוד מומלץ? אפשר אולי באנץ של השלושה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300 gt 256mb עים צלעות קרור והוא מיתחמם מאוד 62c במצב רגיל ו88c לאחר מישחק של שעתיים איזה קרור אני אמור להרכיב עליו והאים אני צריך להוריד את צלעות הקרור שעליו או להרכיב את גוף הקרור שתמליצו עליו על צלעות הקרור שקימות עליו? תודה לכל העונים משה
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
יש לי מחשב די סבבה אני הולך לעשות לו קירור די מושע רציתי להתייעץ איתכם בקשר למודינג
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום. אני עומד על אובר קלוק 2800@3350 למעבד סלרון D ליבת פרסקוט הטמפ' במנוחה 40 בערך,ובמאמץ 52 בדקתי יציבות והכל הכל יציב עכשיו אם אני מעלה יותר מזה אני מקבל שגיאה בפריים זה אומר שהגעתי לשיא האוברקלוק עם המעבד הזה?? לא העליתי מתחים השאלה שלי אם זה מסוכן להיות במצב של האובר קלוק שלי עכשיו? כי בפוסט מסויים אמרו כי לא מומלץ להיות על שיא האובר יש אמת בדבר?
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-