אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איזה גוף קירור יותר טוב ל-7800gtx ה-VF900-Cu החדש שעולה 235 ש"ח או את ה-Arctic-Cooling Accelero X1 שעולה 180 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
שלום לכולם מה טווח העבודה האפקטיבי מבחינת חום למעבד E6600 ?
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
-
שלום יש ברשותי P4 3.0 GHZ 478 המאורר התחיל להרעיש, אניטל מקורי אז החלפתי את המאורר. אז ככה מרחתי משחה כמו שצריך שמתי את גוף קירור הכל טוב ויפה . נכנסתי לביוס והטמפרטורה של לוח 25 מעלות ומעבד נע בין 42 לבין 44 בדקתי גם בתוכנות כמו EVEREST הטפרטורה של הלוח אותו דבר כמו בביוס ,אבל של המעבד בהתלחה שפותח את SENSOR הוא מראה 55 מעלות חום של מעבד אחרי שניות יורד ל44 כמו בביוס . השאלה שלי למה הקפיצה הזאת של מעלות האם משהוא לא בסדר ? אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מעבד AMD 2500 BARTON עם קירור סטוק ואני רוצה להחליף גוף קירור, מה מומלץ למעבד הזה ? אגב הלוח אם הוא abit NF7-S ועוד שאלה, יש לי כרטיס מסך 6800gs של palit וגם לו אני רוצה להחליף את הקירור, מה מומלץ לכרטיס מסך הזה? תודה רבה לכולם העונים
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
עד כמה רחוק אני יכול להגיע איתו? ואם אני משלב אותו עם הזכרונות של סלשוק?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מה כדאי לעשות כדי להעלות ב-10-20 אחוז את הביצועים לוח אם מאפשר זאת פ-4 3 ג'יגה לוח ג'יגהבייט המאפשר oc[br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 20:24:56 רציתי לציין עוד שהמדריכים מפורטים אך לי כמתחיל קצת קשה צריך קצת יותר ניסיון
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי 3200+ 939 לוח lanparty ultra d nf4 זכרונות ocz 2.5-3-3-7 וספק 550w toppower מעל 230 fsb המחשב קורס והכנסתי מחלק 1:1 נעלתי את הכרטיס מסך לתדר 100 mhz ועדין אני לא מצליח
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
אני צריך לכבות את הפונקציה הנ"ל בעקבות בעיה ב PLL של כרטיס PCI-EX שייצרנו. לא הצלחתי למצוא שום חומר בנושא באתר של DELL, http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/pedge_2900?c=us&cs=555&l=en&s=biz&~section=specs וגם לא ב hw manual של ה server: http://support2.jp.dell.com/docs/systems/pe2900/en/hom/pdf/hom.pdf מה שהצלחתי למצוא זה שבדגם PowerEdge 4600 ישנו jumper שנקרא spread אך ב 2900 הוא לא קיים. אשמח לקבל טיפים ועזרה.
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה כבר שנה וארבע חודשים... לעולם לא עשיתי אוברקלוק למעבד ונראה לי שזה זמן מתאים להתחיל, (====ראה מפרט====) אני לא רוצה להשקיע גרוש בקירור, וגם שימו לב שהזכרונות האלו הם VALUE... יש פוטנציאל למשהו סביר ? אני רוצה לנסות רק בשביל הנסיון כי למחשב הבא שלי (עוד שנה וחצי אני משער) אני מתכנן משהו רציני יותר, אבל עדיין, אני לא רוצה לעשות סתם אם אין בכלל פוטנציאל.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מאוורר של Thermaltake. אני רק מתלבט איזה דגם לקחת. אני רוצה שיהיה חזק ושקט. אין לי בעיה של תקציב. אני רואה בכל דגם דברים שונים. לדוגמא מהירות המאוורר, חיבור שלו, וולטים שלו. יש גם מאווררים שמשנים את המהירות שלהם בהתאם לחום המחשב. אז איך אני בוחר מכל זה את המאוורר הכי טוב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מקווה שזה לא מפריע למישהו שאני מפרסם את זה פה... אם כן בבקשה תעבירו למקום המתאים דיברתי כרגע עם easypckits.com בקשר לערכה הזאת Premium paper set (400, 600, 800, 1000, 40-25-20-15-10 micron) Coarse paper set (180, 220, 280, 320, 400) Glass sheet Arctic Silver AS5 syringe ArctiClean two part kit Free Standard paper set (400, 600, 800, 1000, 1200, 1500, 2000, 2500) Free foam block for CPU lapping כל הדברים הנחמדים האלו עולים סה"כ 21$ שזה אומר בערך 89 ש"ח... המשלוח הוא 50 שקל בלי קשר לכמות. והוא אמר שאולי יוריד במחיר אם יהיו כמה הזמנות מישהו מעוניין?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה מחשב שקט במיוחד, והוחלט כנראה ללכת על מארז P160. המפרט יהיה כנראה המפרט שלי בצד או מפרט דומה והכרטיס יוחלף לאחד בעל קירור פסיבי (אלא אם יש קירור פסיבי לכרטיס הזה). המאווררים יעברו כנראה וולט מוד בשביל שקט, ואני צריך המלצה לקירור פסיבי למעבד ולכרטיס מסך. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
סליחה על דאבל והקפצה לא מצאתי את חוקי הפורום אבל בכל מקרה יש מצב שתעזרו לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239318??
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי E4300 עם לוח אם 945P-S3 רציתי לעשות OC למעבד נכנסתי לביוס ובחלק של ה CPU HOST FREQUENCY(MHZ) רשום 100 במקום 200 מה אני צריך לעשות כדי שזה יהיה 200 כמו שזה צריך ליהיות ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום, יש לי S3 של ג'יגהבייט, מעבד E4300, ו2 זכרונות CORSAIR XMS2 (עם הצ'יפ הישן והטוב ), נכון לעכשיו ניסיתי לחבר זיכרון TWISTER במקום אחד מהCORSAIRים והדבר לא עזר. עשיתי OC למעבד ל4 ג'יגהרץ והוא עבד יציב על 19 מעלות (שזה בערך 7 מעלות יותר מהטמפ' של החדר כאן) על ZALMAN 9500 (על הקירור מים הוא היה 2 מעלות יותר במאמץ אז אני נשאר עם הזאלמן בינתיים) הבעיה שלי שעכשיו לוקח לביוס בערך 20 דקות לעבור, גם לאחר שעשיתי פלאש (הוצאתי את הבטריה, ניתקתי מהחשמל, חיכיתי 2 דקות, והחזרתי), בלא קשר לאוברקלוק.... יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר לתקן את זה? (הלוח היה על 40 מעלות במאמץ באוברקלוק, לא כזה נורא)
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
צריך המלצה ל2 מאוררים של 80 שיחליפו את אלו שבדלת שבטרנספורמר שלי... שהיו עד מאה שקל שתיהם ביחד. שהיו שקטים הכי חשוב... כי אני קונה אותם במטרה להשקיט את המחשב... ואם אפשר שיהיו אפילו עם לדים או זוהרים באולטרה סגול...
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה לא ממש שאלה על אוברקלוקינג, אבל הנחתי שפה יהיה לאנשים מושג בטמפרטורות עבודה. יש לי Dell Inspiron 6400 עם T7200 ושמתי לב שטמפרטורת העבודה של המעבד נעה בין 45 ל-60 מעלות. זה סביר ? אני מניח שבניידים יש חימום עודף אבל זה נראה לי חם מידי... זה מ-PC Wizard 2007: CPU Core : 1.28 V Processor Temperature : 66 °C Processor Temperature (Core 1) : 61 °C Processor Temperature (Core 2) : 65 °C : Hard Disk Temperature FUJITSU MHV2120BH : 40 °C
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://www.bcchardware.com/index.php?option=content&task=view&id=3718&Itemid=40&limit=1&limitstart=0 בביקורת הוא נראה בהשוואה ל9500 של זלמן ועוקף אותו! משהו יודע איפה לקנות אותו? הוא נראה אחלה קירור ;D
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
יש לי בעיה בביוס , עשיתי אוברקלוק למעבד והעליתי את המתח שהוא מקבל משהו כזה מ 1.1875 ל 1.3000 עכשיו הוא כל הזמן רושם לי שהמתח הנורמלי של המעבד הוא 1.3000 במקום 1.1875 וזה ממש לא אמור להיות ככה ניסיתי לצרוב עידכוני לביוס זה לא עזר לא יודע מה עוד לעשות הלוח שלי הוא gigabyte 945p s3 מעבד אינטל פנטיום 4 3.0
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים יחסים חדשים המחשב שלי ממש לא סוחב... ויש שתי אפשרויות למה שיכול לגרום לזה... 1. הטמ'פ של המעבד שלי (E6400) במנוחה 65 מעלות בליבה ו-54 במעבד עצמו (לפי אוורסט) במאמץ אני חושב שעובר את ה-70 מעלות בליבה 2. אני משתמש בוויסטה שחוגגת לי על הראם.. יש לי רק 1 ג'יגה ולמרות שהדרישה של המשחק היא 1 ג'יגה אני חושב שהוויסטה משתמשת בלא מעט ממנו.. מה משני אלה היא הבעיה שלי? זה בטוח לא שום דבר אחר... מחשב חדש וחזק יחסית
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
האלן קניתי את הפוסידון של גיגה בייט והמאוררים שלו עושים טובה שהם מסתובבים,עכשיו און שאפשר להגביר את הסיבובים או פשוט לקנות שתי מאוררים חדשים מה אתם אומרים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
במאורר 92 הרעש מורגש הרבה יותר, מה ניתן לעשות כדיי להיפטר מן רעש מנוע זה? מין טיקים שכאלה :-\ חשבתי אולי לשים גריז אחר , אולי זה יעזור?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הוא מציג לי טמפ' לא הגיוניות כאשר אני משתמש בתוכנות כמו EVEREST SPEED FAN ועוד כמה תוכנות שאני לא זוכר את שם. רק דרך הביוס אני יכול לראות את הטמפ' של המעבד אבל של הלוח אני לא יכול לראות. האם מישהו נתקל גם בבעייה כזאתי עם הלוח הזה? אני ממש נואש ???
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש חיה כזאת ? לאחרונה כשבדקתי, אף תוכנה לא עברה את הDRIVER SIGNING של מיקרוסופט... יש חדש תחת האופק ? תודה רבה. עריכה: לא משנה כבר ,צרבתי BIOS לאחר שערכתי את מהירויות השעון והמאוורר בRABIT
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-