עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני זקוק בבקשה לקירור למעבד עד 500 שקלים. אם אפשר שיהיה מנעה מחשבים.. תודה

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by asaf_azar,

יש לי E6600 DG965WH 1024X2 DD2 667 ספק ATX 400W נראה לי שזה מה שצריך... אני רוצה למהיר אותו מקסימום ל3.00GHZ אני אוכל לעשות את זה עם קירור סטוק? וזה באמת יכולים להגרם נזקים כמו שכתוב במדריך ואז אני אאבד אחריות? ואני חייב לשנות מתחים?אם כן איך וכמה?

• 4 תגובות
    • 410 צפיות
  3. בדקתי את הטמפרטורה שלו באמצעות Coretemp ו Hwmonitor והיא 45-50 במנוחה! בהמלצת הפורום כאן, החזרתי את המחשב לחנות ממנה קניתי אותו וביקשתי מהם לבדוק את הסיבות לבעיה. הם טענו בפני שהבעיה היא ש-CoreTemp מגדירה את ה Tj. Max כ-105C (זה באמת מה שרשום בה) ולכן הטמפרטורה גבוהה יותר מבמציאות. הפעלתי גם את RealTemp ובה הטמפרטורה במנוחה היא 35-40 מעלות, כיוון שהיא מגדירה את ה Tj. Max כ-95 מעלות. אם כן, מה הטמפרטורה האמיתית של המעבד?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  4. אני מנסה לעשות OC אבל אם אני מעלה את הבאס ליותר מ 110 המחשב לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה כשאני מדליק את המחשב שאומרת: Bois checksum error P4 1.5 GHz 512 MB 133 MHz SDR PC CHIPS 400 m921 - VIA 845 PRO GF 4 mx 440 הטמפ' של המעבד לא עלתה מעל 37 מעלות אף פעם...

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by matizami,

השבוע מת לי הארדיסק מה שגרם לי לבדוק יותר את נושא הקירור במחשב שלי. ראיתי במאמץ המעבד מגיע ל70-80 מעלות אבל הקטע הוא שהוא לא חוזר לטמרפטורה נמוכה של 30-40, אלא יורד רק עד 50-55 מעלות. בקיצור פתחתי את המארז וגיליתי שאומנם המאוור של המעבד עובד, אבל שני המאוורים האחרים במארז- Fractal Design Define R4 , הקדמי והאחורי לא עובדים בכלל. אני לא איש מחשבים גדול אבל בכל זאת אמרתי אולי ננסה לחבר את המאוורים לחיבור אחר בלוח אם GA-B85M-D3H. ראיתי שיש שלושה חיבורים שנקראים FAN SYS, אמרתי טוב, זה בטח זה. להפתעתי שלוש החיבורים הלל בלוח אם נשארו פנויים. ניסיתי לעקוב אחרי הכבלים וקצת הלכתי לאיבוד. אבל בכל זאת הצלחתי לראות ששתי המאוורים מחוברים בסוף לחיבור שמופיע בתמונה, של…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zachi27,

היי לכולם! תודה רבה לכל חברי הפורום. בעזרת עצותיכם ועצות בפורומים נוספים ברחבי הרשת הצלחתי בסופו של דבר לבצע אוברקלוק מוצלח למעבד ה-AMD Barton 2500 שלי. הוא כרגע עובד ב-200x11=2.2Ghz שזהו למעשה AMD 3200. ה-Vcore על 1.65V וה-Vdimm על 2.63V. כמו כן ביצעתי אוברקלוקינג לכרטיס המסך של Sapphire Radeon 9600PRO ל-500/315 במקום 400/300. הלוח אם שלי הוא EPOX 8RDA3 plus ויש לי גוף קירור של זלמן CU6000 (כן, אני יודע שזה לא הכי טוב לאוברקלוקינג, אבל הוא שקט). טמפרטורת המעבד שלי במנוחה היא כ-46 מעלות ובעומס רב כ-56 מעלות. המחשב יציב ועובר את כל בדיקות Memtest86 ו-Prime96 במשך שעות. שאלתי היא...(תופים...) האם זוהי טמפרטורה סבירה? יש לי ארבעה מאווררים במארז: 1 מקדימה דוחף אוויר, 1 מאחורה…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. אני מתלבט אם לקחת את 2 OCZ 3500 Platinum או לקחת את ה- OCZ 2X256 4000 EL Optimized Dual Channel Kit... הבנתי שאת ה-PLATINUM אני יוכל להריץ תוך שימוש ב- 5:4... וע"י כך להגיע לאוברקלוק טוב (מעבד - 2.4C) עם תזמונים נמוכים.. בשאלה אם יותר טוב לקחת באותו מחיר את ה- PC4000 ולהריץ אותם 1:1 עם המעבד אבל בתזמונים נמוכים יותר.. בבקשה עזרה כי אני חייב לסיים עם המפרט שלי עוד היום..

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by War-Hammer,

Leadtek Geforce 4 TI 4200 128mb DDR כמה שאלות: 1: מה ייתן לי לעדכן ביוס שאני מוריד מהאתר של החברה של הכרטיס שלי? חוץ מזה שאני יסכן אותו? יהיה שיפור בכלל? שווה לעשות את זה? 2: יש אולי ביוסים שאני יכול להשים על הכרטיס שלי כמו ששמים למשל לרדאון 9500NP והוא הופך ל 9700 או למשל 9800SE שהופך ל 9800 PRO, יש אולי משהו שאני יכול לעשות בכרטיס שלי? 3: תציעו לי אפשרויות אין לי מושג מה אני יכול לעשות לכרטיס שלי, הכוונה שלי היא לאוברקלוק שהוא לא רק העלאת מהירויות השעון קיים דבר כזה ל TI שלי?

• 7 תגובות
    • 494 צפיות
  9. Started by sroolik,

יש לי במיקום של המאוורר דבר כזה: http://img156.imageshack.us/my.php?image=img00327cu.jpg והבעיה היא שכשהרכבתי את המאוורר שלי במחשב הוא בקושי זורק אוויר ונראה לי שזה חוסם את האוויר ושזה בכלל לא אמור לשמש כגריל מישהו יכול להגיד לי מה הולך לי במחשב? צריך להוריד את הפסים האלה? איך ? תודה !

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by ציפורים בניוטרל,

שלום, ברשותי המעבד Intel P4 2.6 ליבת northwood עשיתי עליו OverClock וברצוני לקבל חוות דעת ואם אני יכול להמשיך עוד במצב שלי.. [attachment deleted by admin]

11. עשיתי אוברקלוק קטן עם תוכנה של GIGABYTE של הלוח אם שלי, עם אני לא תוהה easytune עכשיו, המהירות של הFSP תקועה על 201.0MHZ, ניסיתי להוריד דרך התוכנה ללא הצלחה, ובBIOS רשום שזה על 200. וככה שרואים שעשיתי אוברקלוק.. אני צריך לשלוח אותו למעבדה ואני לא יודע מה הם יעשו עם זה, למישהו יש מושג ? ועוד משהו, קניתי מKSP והיה מדבקות על המארז שאם אני יוריד אות אז האחריות תפוג .. והיתי חייב לנקות אבק אז מישהו יודע מה יעשו לגבי זה ? עריכה: קניתי משחה טרמית AS5, ואני לא יודע ממש איך למרוח .. פשוט לשים כמות קטנה באמצע המעבד ולמרוח על כולו ? אני זוכר שפעם היה פה מדריך ואני לא מוצא אותו ..

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  12. Started by shayone,

יש לי כרטיס מסך GF6600GT של לידטק והוא עובד במנוחה על 54 מעלות (שזה חם מידי לטעמי אבל סביר) הבעיה הוא שכשאני מפעיל את 3DMARK05 ובודק את טמפ במאמץ עם ריוה טונר אני מגלה שהכרטיס שלי מגיע ל106 מעלות!!! איך זה הגיוני שהוא קופץ בכל כך הרבה מעלות? יש משהו לעשות כדי להוריד את הטמפ שלו? אה ולא עשיתי לו בכלל OC רציתי לעשות אבל הטמפ הזו מפחידה אותי

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  13. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מחפש קירור ל- i5-760 ללא OC, קראתי על (Thermaltake silent 1156) שהוא טוב, ובפורום כאן על (‏Freezer 7 Pro Rev.2).. מה ההבדל.. המלצות אחרות ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by thebenjamin,

אפשר להגיע עם Q9400 ל3GHZ עם קירור סטוק בלי בעיות?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  15. תודה רבה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Jetway,

INTEL CORE I7 D0 MSI X58 PLAMTUIM CM HAF932 MUGEN II GSKILL PI 2X3GB 1600MHZ נתתי מה שצריך. אני מגיע ל-4GHZ? יש ידע.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by wArezm0n,

שלום, אני עומד לרכוש קירור מים ורציתי לשאול אם Corsair Hydrocool 200 שווה את הכסף שמשקיעים עליו או שהמחיר לא מצדיק ועדיף להתפשר על הBigWater? ועוד משהו שרציתי לדעת בקשר לHydrocool200,האם הוא מתאים למעבד AMD64 3500+ Winchester ולוח DFI nF4 LP Ultra-D אבל אם יש אופציה אחרת שלא עולה מעל 1100 ש"ח אז תציעו לי ואל תגידו לי לבנות מערכת קירור.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום יש לי אפשרות ל4 חיישני טמפ' ו4 מאווררים, איפה כדאי לי לשים את החיישנים? אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך ו.....? בנוסף איך הכי טוב לשים את החיישן טמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך? על ההיטסינק בצידי המעבד? תודה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by Aviad56,

אהלן חברים, אז סתם חשבתי לבדוק טמפרטורות אחריי משחק בBF3 של שעה בערך, תראו אתם לא תאמינו; http://prntscr.com/qcpac למה כתוב 127 מעלות? זה לא אמור להישרף? מה זה החלק הזה בכלל? פרטיי מחשב: אתמול הגיע אליי- חדש חדש. מעבד i5 3470 כרטיס מסך HD 7970 3GB 5GDDR קירור רגיל לא DUAL-X 8GB RAM 2TB יש סיבה כלשהית שזה מגיע לגבהים כאלו?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  20. יש לי ולקנו 7 הבעיה היא שהוא ממש מרעיש צריך המלצה על מאוור יותר שקט תודה

• 9 תגובות
    • 600 צפיות
  21. מה אתם אומרים על התינוק הזה ? מזכיר קצת בצורה את ה-ALX-800 המפורסם לא? http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2214&cat=&page=

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by shovel_xxx,

אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחר שקניתי מחשב חדש, התחלתי לתהות מה לעשות עם הפנטיום 4 הישן. החלטתי למסור אותו להורי אך לפני כן לטפל בבעיית התחממות שיש לו, ואם אני מצליח להשתלט על הטמפרטורה גם לעשות לו אוברקלוק קטן (יותר בשביל הכיף והניסיון מאשר בשביל ביצועים - אני יודע שזה לא מעבד טוב ל- OC) להלן המפרט: Intel pentium 4 Prescott 2.66GHZ (קירור של Intel) motherboard: chipset: P4M800 (נראה לי Foxcon MS-7071 אבל אני לא לגמרי בטוח) 512MB DDR 400MHZ 256MB DDR 266MHZ (סה"כ זיכרון 768MB) RADEON 9550 ספק 400W ג'נרי 2 מאווררי 80MM ג'נריים (אחד מכניס מאחורה ואחד מוציא מלמעלה) ניקיתי את כל המחשב מאבק (כולל ניקוי יסודי של ההיטסינק והמאורר) בדקתי ב - Speedfan והטמפ' של המעבד 60C במנוחה ו 70-73C במאמץ…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by nore0,

GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP מה אתם אומרים ? לשים זלמן או TT

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by AVI17AVI,

אני די חדש בכל העיניין של קירור מים אבל יש לי שאלה או שתיים... רציתי לדעת האם יעזור קירור מים לשפר את ביצועי המערכת שלי? והאם בכלל הככטיס מסך שלי תומך בקירור מים? הקירורים שיש לי עכשיו זה 2 מאוררים במארז + 2 בכרטיס מסך אחד על הספק כח ואחד על המעבד זה המערכת שלי: מעבד: I5 B2400 לוח אם: Gigabyte H67M-D2-B3 RMA : 6GB DDR3 1333Mh ספק כח: HEC COMPUCASE 600W כרטיס מסך:HD7870XT תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.