אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז Compucase 6A-19 עם שני מאווררים של 120 ממ שמסודרים ככה: 1. מאוורר למטה מקדימה שמכניס אוויר (ליד הכלוב של הכונן הקשיח) 2. מאוורר בהתקן שיש מאחורה שמוציא אוויר. יש לי עוד מאוורר של 80 ממ שאני רוצה להוסיף בתוך הכלוב של הסידירומים ולחבר בעזרת אזיקונים. השאלה היא: א. האם הוא צריך להוציא או להכניס אוויר. ב. האם יש לכם מיקום יותר אפקטיבי בשבילו שלא דורש קידוחים ובלאגנים. עריכה: ההגיון שלי אומר לשים אותו שכביכול יכניס אוויר (הצד הזה במארז סגור) ולמעשה ידחף את האוויר החם לכיוון הפתח מאחורה - מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי מעבד AXP 2000 והוא מגיע לי לטמפ' של 55 יש לי את המאוורר המקורי שקיבלתי (Green Power) וגריז טרמי ארקטיק סילבר 3 (מרוח לפי המדריך) מה קורה פה?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי איך מנקים את הגוף קירור של המעבד, הסטוק? אני אפילו לא יודע איך מחליפים קירור. נוב מצוי. טיפים? אפילו מדריך וידאו אולי? תודה..[br]פורסם בתאריך: 9.01.2008 בשעה 20:56:48 מישהו? זה ממש ממש חשוב לי..
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בגלל שיצא טיפה יותר ממה שקיוויתי אז שמתי רק על המעבד, וכרגע התוצאות לא נראות לי טובות. האם הייתי צריך לשים גם על המעבד וגם על הV1? האם לוקח לזלמן זמן עד שהוא באמת משפיע כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני קונה מארז של צ'יפטק בצבעים שחור וכסף עם חלון ורצתי ליפות אותו עם אורות וזה אז מה כדאי לי לקנות?? אל תתייחסו לכסף.... ברור שלא יצא 1000 שקל אבל אל תחשבו כל שקל אם הוא שווה או לא... אני לא עושה ש-ו-ם אוברקלוק.... בכלל לא רק אורות תנו לי המלצות לדברים שייפו את המחשב גם מבפנים וגם מבחוץ...תודה לכולם.... בינתיים חשבתי על הדברים הבאים: קתודה כחולה, חוט ניאון כזה שיש בפנדה למרות שאני עדיין לא כל כך מבין מה הוא עושה ואשמח אם תסבירו לי, הגרילים היפים בצורה של האשה, איזה מאוורר צבעוני הכי כדאי לקנות לדלת??
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים חבר עשה לי OC למעבד מ 2.4 ל 3.4 שזה בערך 42%, המחשב פועל בסדר גמור. (מפרט מחשב מימין) עכשיו השאלה היא אם אני יכול להגביר את ה OC ל 50% כלומר ל 3.6 בלי שאני אפגע יותר מידי במעבד ולא אגרום לו להתחמם יותר מידי, אם כן אודה למי שיוכל להסביר לי במדוייק איך אני עושה זאת. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, מה קורה?, איזה מאורר מומלץ להשים על ה-ThermalRight AX478, הוא מתאים למאוררי 80MM, רציתי לדעת איזה מאורר טוב אפשר להשים עליו שיעשה את העבודה על הצד הטוב יותר עם מחיר סביר {עד 100ש"ח}, ושיהיה שקט {לא חייב הכי שקט}, אבל העיקר שלא יהיה כמו ה-Delta המקורי שבא עם כל ההיטסינקים של ThermalRight. תודה מראש, מתן.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מעולם לא עשיתי OC והייתי רוצה לקנות מחשב אם יכולות OC, קראתי כל מיני פוסטים ומאמרים כאן והגעתי למספר מסקנות, הייתי רוצה לדעת אם מה שהבנתי נכון או לא. הערות: 1. דר"א כל שמות המושגים נלקחו מ-CpuZ 2. בגלל שיש יחס הפוך בין תדר למהירות, אני אדבר לפעמים במהירות של רכיב ולפעמים בתדר של רכיב אבל המשמעות הינה אותו דבר. אז קודם מספר מושגים: Bus Speed - התדר הראשי שבו "מדברים" כל הרכיבים במחשב. FSB - אני לא בדיוק סגור מה הוא אומר אבל הוא תמיד פי 4 ממהירות הבאס... (הסבר מישהו?) Multiplier - המכפלה שבה צריך להכפיל את מהירות הבאס בכדי לקבל את מהירות המעבד. Memory Frequency - התדירות האפקטיבית של הזיכרון שלך, ערך זה הינו חצי מהתדירות ה"מפורסמת" של הזיכרון. FSB:DRAM - בניגוד למה שש…
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
זאת http://skypc.co.il/pl_product~AC-MX-1~18~0.htm או זאת http://skypc.co.il/pl_product~AC-MX-2~18~0.htm
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מה טמפ' העבודה התקנית של המעבד AMD - 1700+ 0.13 מיקרון רוב הזמן הוא בין 45-52 צלסיוס ובעבודה מאומצת מגיע אפילו ל-60 הוספתי מאוורר למארז אבל השיפור הוא ב-2 מעלות. FSB 133MHZ
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הכל למעלה ! אם אפשר להביא תמונה אז בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קיצור אחרי שאני עושה איזה שהו OC מעל 230 MHZ אז כשה אני מפעיל תמחשב זה כותב הודעה ףאזהרה WARNING ! NOW SYSTEM IS IN SAFE MODE . PLEASE RE-SETTING CPU FREQUENCY IN THE CMOS SETUP יש אפשרות שהוא אומר כאילו או ללחוץ DELETE וליכנס לביוס ולשנות בחזרה או F1 להמשיך אז אני לוחץ F1 זה מפעיל וינדוס אבל אם שום תוכנה זה לא מראה לי יש לי OC וגם לא באפינים של המחשב לא מראה..אז אך אני יכול לבטל את האפשרות הזו שלא יראה לי את ההזהרה??? כי לפני כמה חודשים היתי מגיע ל OC 260MHZ וזה עדיין לא היה כותב ועכשיו פתאום זה התחיל.
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום, העלתי את מהירות המכפלה קודם כל ל-9 ואז העלתי גם את הבאס... כדי לעשות OC טוב לא צריך יותר לגעת באופציות האחרות מאשר במכפלה ובבאס?
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הפעם עשיתי stealth http://www.pbase.com/madboys_lair/stealth הצביעה קצת חיוורת כי נגמר לי הטוש באמצע היום אני הולך לקנות עוד אחד ולעבור על זה איך יצא? דרך אגב כל המדריכים על זה מראים עבודה קשה זה לקח לי בדיוק 10 דקות לשניהם בעזרת קצת ספוג , איזולירבנד ודבק מהיר למי שתוהה למה לא עשיתי מגע לכפתור בשביל לפתוח דבר ראשון לא היה לי משהו קשיח מספיק ובגודל המתאים בבית וזה היה ב4 בבוקר אז אי אפשר לחתוך דבר שני אני עכשיו שולט על זה דרך התוכנית הבאה: http://www.cmdtools.com/files/eject.zip שילבתי את זה עם השלט של הflyvideo שלי ויש לי גם שליטה דרך השלט בסה"כ יצא שווה לאללה ושאלה אחרונה מה אתם חושבים נשמע יותר טוב : Burner או Cd-Rw ?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה
-
- 9 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אוקיי, אז החלטתי לבצע אוברקלוק לפנטיום E6300 שלי. המעבד הוא בסטוק של 2.8GHZ, לוח אם EP43-UD3L, קירור SCYTHE MUGEN 2, זיכרונות רגילים בעלי במהירות 800MHZ. כרגע אני לא מחפש לעשות אוברקלוק רצחני, משהו צנוע לבינתיים. עד עכשיו הגעתי למהירות 3.4GHZ עם המכפלה המקסימלית של המעבד (10.5) ו-FBS של 324. כל זה בינתיים ללא שינוי במתחים. אני מבצע בדיקות מאמץ בינתיים והטמפ' המקסימלית שאליה הגעתי זה 50 מעלות. -את הבדיקות מאמץ אני מבצע בעזרת RPIME95 ו-OCCT. מדידת טמפרטורות מתבצעת בעזרת SPEEDFAN ו-REALTEMP. -כמה עוד אני אוכל להגיע ללא שינוי במתחים? כשאני אצטרך לשנות מתחים, בקפיצות של כמה אני צריך לעשות את זה? -איזה הגדרות ב-BIOS אני צריך לשנות? את הרוב שמתי על DISABLED וכדומה, מאוורר המעבד …
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס 7 (אני חושב שזה חשוב) ויש לי כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD4650 512MB עכשיו מהירות שעון הסטוק שלו היא: CORE CLOCK:600MHZ MEMORY CLOCK:400MHZ עכשיו ניסיתי לעשות OC עם הATI OVERDRIVE אבל שאני עושה OK או APPLY זה חוזר למהירות ברירת מחדל. הATI TOOL בכלל לא עובד אצלי כי הוא נתקע משום מה. והRIVA TUNER גם בכאילו עושה OC והכל אבל בפועל הטמפ והכל נשארים באותו מצב. איך עושים את זה כמו שצריך?מה צריך להגדיר?בביוס התדר PCI הוא על 100
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
GA-MA78GM-S2H v1.1 AMD Athlon 64 X2 5600+ @ 2.9ghz ATI Radeon HD 3850 WDC WD2500KS הצילום הוא לאחר מאמץ של שעתיים ב GTAIV. כל השאר נראה לי תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=827 תודה למגיבים ועוד שאלה - למה אפשר להשוות רעש של 38DBA?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, המעבד לאחרונה מתחמם מעבר לרצוי [למעלה מ-76 מעלות] ואני זקוק להמלצה לקירור בעד 200 ש"ח. בתודה מראש נ.ב עדיף לחסוך כמה שניתן. ועד כמה זה מורכב להרכיב את הקירור לכ.מסך? חשבתי על שתי האופציות האלה [לכ.מסך + מעבד]: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6000 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1622 לקירור לכ.מסך [8800GT] צריך להוסיף מאוורר/ים?
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם קירור סטוק בזמן שהמתנתי לקירור החדש. כבר עם סטוק שמתי אותו בOC לסביבות ה3.4 בלי שום בעיה. היה יציב אבל חם מאוד בבדיקת עינוי. היום התקנתי את הNoctua עם שני מאווררי הDEFAULT שלו שעובדים בסביבות ה800 סל"ד. הטמפרטורות ירדו בכמה מעלות אבל עדיין די חם במאמץ (על 3.4GHZ). התחלתי לקרוא קצת יותר לעומק על OC שאנשים עשו למעבד, הגדרות, טמפרטורות, תוצאות וכו... מסתבר שיש הרבה אנשים שהגיעו עם הרויזיה D0 ל3.8 יציב עם 1.25V. עד עכשיו הייתי ב3.4GHZ עם מתח אוטומטי ובCPUZ היה רשום שהוא מקבל 1.24. שיניתי ל3.8GHZ והעלתי וינדוס. הכל יופי אבל המעבד מקבל 1.41+. רצתי מהר לביוס להגדיר מתחים ידנית. כיוונתי הכל ידנית למתחי DEFAULT ואת המעבד קבעתי על 1.25. וינדוס עולה, PRIME 95 יציב,…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעניין להוסיף פלטייר ל6800ULTRA אבל לאחר מעט מחקר בנושא - יש לי ספק לגבי הפתרונות המוצעים. לדוגמא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=9342\ מגיע עם פלטייר של 80 WATT ב Vmax = 16.1 Volts המסוגל לטפל במשהו כמו 53 WATT ב 12 VOLT. עכשיו לגבי הנתונים של צריכת חשמל של הכרטיסים: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2299&p=2 אנו רואים צריכה של 200-220 WATT במאמץ? ומכאן השאלה - לא ניראה לי שפלטייר של 80 WATT יהיה מסוגל לטפל בכרטיסים החדשים? האם בכלל פלטייר של 172 WATT יהיה מסוגל? האם משהו כאן ניסה פלטייר על כרטיסים חזקים מהדור החדש? מהיא פליטת החום האמיתית של כרטיסים אלו?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני עושה אוברקלוק מעבד AMD64 3000+ WINCHESTER לוח גיגהבייט K8NS NFORCE3 250 ULTRA זכרונות קורסייר 1GB 400MHZ הרמתי את ה HT של המעבד ל 220 (כפול 9) והזכרונות עומדים על 440 הנה התמונה הרצתי פריים95 ולא נתקע שום דבר (זה לא גומר הדבר הזה כל הלילה זה לקח!!!) הטמפ' של המעבד עומדת על 35 במצב אידאלי ועם פריים95 הגיע הכי גבוה ל 42 והטמפ' של המערכת עומדת על 32 במצב אידאלי ועם פריים95 הגיע הכי גבוה ל 39 איך התוצאות?? אפשר להמשיך?? אני רוצה להגיע ל 2.2 או 2.4 איך הטמפ'?? זה הכי חשוב לי תודה על העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-