אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
איך אני בודק את זה? בבקשה..כי כמו ש gigabyte מסבירים אפשר לשנות את ההספק מהביוס אצלי =\ כמו כן אפשר לעשות OC מהביוס שזה כבר בדקתי ועובד
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול התחדשתי בArctic Liquid Freezer 240, למרות שבמקור המארז שלי התאים ל120, שהמוכר שאל אותי האם המארז מתאים- עניתי לו שמיצידי אני זורק את המארז, העיקר הקירור יורכב :-). בחיי קירור מדהים למחיר יחסית לקירורי AIO, גם בשיא הסל"ד (6000 משאבה, 1500 מאוררים) הכל ממש שקט ונעים לאוזן, הI7 860 הזקן מבדיקה מהירה קופץ בקלות ל4GHZ על 1.3V, בהמשך נכוון את המתחים למינימים הנחוץ, מבחינת הטמפ' במאמץ הם סביב ה20+ לטמפ' החדש. אבל יש בעיה קטנה עם הלוח הדפוק של אינטל-DP55WG, מיתברר שאם מהדקים עד הסוף את הברגים של המשאבה על המעבד משהו קורה ללוח והוא לא נידלק ביכלל ומאהבהב לשניה את הלד של VRM, חשבתי שהלוח מת ורק אחרי ששיחררתי קצת את ההברגה הלוח הסכים להידלק- …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך לדעת איזה הגדרות אני צריך לשנות בביוס בשביל אובקלוק מוצלח.........כי בינתיים כשאני מעלה את הבאס והמעבד מגיע ל3.2 המחשב פשוט לא עולה המפרט שלי: presscot 2.8ghz abit is7-e זכרון של nanya 512mb zalman 7700 alcu xfx6800nu אני ממש צריך עזרה, בקרוב הולכת להיות לי מערכת קירור מים (תוצרת בית) אז אני רוצה שהיא תהיה שמימושית כמה שיותר
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מישהו יודע אם המאוורים של silenx באמת שקטים כמו שכתוב עליהם (9,11,14 db(??
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני קונה את המפרט שבחתימה . אני רוצה לעשות קצת OC , בקשר לכ. מסך , שמעתי שהקירור סטוק של פאוור-קולור יוכל להחזיק את הכרטיס בטמפ' יציבות עד שאני אגיע ל4,900 נקודות ב3dmark05 (ע"י OC ) , זה נכון ? ו-2 , כדאי לי לעשות OC למעבד? אני רוצה OC קטן . איזה קירור ( עד 70 ש"ח ) יכול לעזור לי לOC ? וכמה אני יכול להעלות למהיריות של המעבד עם הקירור .
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
היה לי מאוורר 60mm פנוי שלא היה מה לעשות איתו אז חשבתי לעשות כמו ב-CM-690 מאוורר ל-rear of MB tray http://img413.imageshack.us/img413/7048/009io7.jpg http://img180.imageshack.us/img180/6861/007ay4.jpg http://img413.imageshack.us/img413/9718/008yu1.jpg קראתי בביקורות שהוא בכלל לא מועיל אבל לי הוא הוריד 6-7 מעלות
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות אובר למערכת שלי סלרון 2800 עכשיו.. כמה שאלות 1.עד כמה ניראה לכם שסלרון יוכל להגיע ושלא יקרא לו כלום? 2.יש לי את הקירור הרגיל של אינטל סה מספיק? 3.עכשיו ללא מאמץ המעבד על 40 מעלות אם אני יעשה אובר איזה טמ, לא תיהיה טובה כבר? 4עכשיו התחלתי לעשות אובר והגעתי ל 3000 עכשיו המחשב התחיל לעשות רעש של מזגן ממש ממש חור בראש זה בסדר? 5כי ראיתי ב fan rpm שהוא היה על אובר קלוק היה רשום שם בערך 5000 ורעש חזק חזק זה בסדר ניראהלכם? 6כי קבוע אצלי הוא על 2000 אם רעש בסדר? ו7מה זה בעצם rpm??? מקווה שתענו על כל השאלות תודה..
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני מנסה לעשות אוברקלוק עם לוח אם ms-6309 ומעבד PIII 667MHZ. עכשיו...בניתי לו קירור (כןכן בניתי- תמונות בהמשך) ועשיתי לו אוברקלוק ל733MHZ... אבל יש בעיה(!!)...כשאני מנסה לעבור את המהירות ועושה ריסטרט הוא פשוט לא נדלק.... אני צריך עזרה איך לעבור את 733MHZ עם הלוח הזה....ניסיתי כל מיני קומבינציות... וקודם הוא הראה לי מהירויות כמו 620E...מה זה אומר? ולמי שמעוניין... במהירות 667MHZ עם קירור סטוק הוא היה 40-42 מעלות (באוברקלוק הוה היה על 45+ לא היה לי כח לבדוק עד איזה טמפ הוא מגיע אחרי 45.... במהירות 733MHZ עם הקירור שאני בניתי הוא היה על 28-29 מעלות (מה שמוזר גם כשהייתי על 667MHZ הוא היה באותה טמפ'-זאת אומרת אחרי אוברקלוק לא השתנה הטמפ') קיצר תעזרו לי!!!חחחח
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
ראיתי דיון דומה למטה, של E6400 מול E4300, אבל השאלה שלי קצת שונה. אני קונה מחשב חדש (יותר בכיוון של שדרוג) בקרוב: Gigabyte GA-965P-DS3 Rev3.3 OCZ Premium Edition 2GB Kit 800MHz CL 4-5-4-12 Inno3D Geforce 8600GT זה הבסיס. אני לא סגור על המעבד עדיין. כמו שאתם רואים, המערכת שאני קונה מתאימה ל-OC לא רע בכלל (הזכרונות היו יכולים להיות קצת יותר טובים). חשבתי לקנות בהתחלה את ה6420 בגלל 4MB Cach ובגלל שהוא בעל ביצועי OC לא רעים בכלל, אבל מאחר ול-E44 יש מכפלה 10, יהיה הרבה יותר קל להמהיר אותו. הביקורת היחידה שקיימת עכשיו ל-E4400 לא משבחת במיוחד את ביצועי ה-OC שלו. ייתכן מאוד שהם פשוט נפלו על מעבד פחות טוב (הרי זה משתנה בין מעבד למעבד). הביקורת: http://www.neoseeker.com/resourcelin…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיש לו ניסיון בחיתוך מתכת ומוכן לעזור לי לעשות חלון בדלת המארז מכיוון שאין לי את הכלים ואת הידע הנחוץ. אודה לכל עזרה שתבוא ;D
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת, אני מחפש איזה ערכה של HEATSINK פשוט שאפשר לקבע אותו על ה CHIPSET שכיום יש עליו רק מאורר (שאני מעוניין לסלק מסיבות הומנטריות). רציתי לדעת איפה מוכרים ואילו ערכות כאלו יש (כך שהטמפ לא תעלה יותר מדי אם בכלל וגם שהמחיר לא יהיה גבוהה). ה CHIPSET המדובר הוא VIA KT266A שאני יודע שהיו כבר דגמים שלו שפעלו רק עם HEATSINK.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
עד כמה אני יכול לעלות את הCore clock ואת ה Memory clock ?? Geforce 5700 LE של ionno3d ???
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא כזה כשקיבלתי את המחשב (מפרט בצד) הטמפרטורות היו בסביבות 45 במנוחה ואחרי OC 55-60 במנוחה לאחרונה שמתי לב שהוא מתחמם יותר מדי במנוחה 70-80 מעלות אז ניקיתי אותו וביטלתי OC והוא עדין לא ירד מ-65 מעלות שזה ממש גבוה אז חשבתי קצת ועלה לי רעיון ,פירקתי את השרוול למעבד מהדופן של המארז וחיברתי מאורר שמכניס אויר בינו לבין הדופן ככה שאויר קר מבחוץ נזרק ישר על המאורר של המעבד התוצאה היתה די מדהימה הטמפרטורה ירדה ל 30 מעלות במנוחה עכשיו המאורר הזה היה די חזק 3500RPM ו 40 דציבל שעשה רעש נורא ככה שבתור פיתרון קבוע אני צריך מאורר אחר השאלה היא איזה מאוורר לקנות, האם יש הבדל בין המאוררים שמוכרים בחניות או שכל מאורר ב 20 שקל יעשה את העבודה? אמרו לי שמאורר 30 דציבל לא ירעיש,…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
עשיתי OC למחשב שלי (מפרט בהממשך) שמתי מכפלה של 11 באס 273 SYSTEM MULTIPLIER שמתי על 3 ו- EIST ו- C1E על ENABLE , עשיתי בתוכנה SP2004 שני בדיקות 1. PRIME SMALL FFTS והשני PRIME BLEND , מה שמוזר פה, שבבדיקות הכל עבר בהצלחה -בלי שגיאות בלי אזהרות, אבל מה ששיחקתי ב- NFS PRO STREET לאחר כ- 30 דקות נהיה מסך כחול, איך זה יכול להיות? מישהו יודע מה הבעייה ? ד"א: בדרך כלל -המסך כחול מגיע כאשר אני עושה באמצע המשחק ESC ואני ממתין איזה דקה אז מגיע מסך כחול ועוד שאלה איך יתכן שה CPU-Z מראה לי במנוחה מהירות של 1638.0MHZ וכאשר אני עבוד עם איזה תוכנה או משהו אז הוא מראה לי מהירות 3.003 ואני חושב שזה מה שגורם לי למסך כחול הנה תמונות: שאני לא עושה כלום: שאני מפעיל משהו: מפרט: A…
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
היום סיימתי לקנות את כל החלקים לקירור מים, אני כנראה ירכיב הכל לקראת סוף חודש[בגרויות :nixweiss: :nixweiss:], לפני כן, רציתי לשאול, האם יש טעם להוסיף אציטון/כדורי אנטיביוטיקה מסויימים, בזמן התקנת המערכת, בכדי למנוע הצטברות של גיפ'ה מאוחר יותר?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום. אני עושה OC למעבד E6400 עם קירור ASETEK VAPOCHILL MICRO (אין בעיות של חום בינתיים) ולוח ASUS P5WDH. שמתי FSB של 400 עם מתח של 1.4V. את היחס בין הזכרונות ל FSB עשיתי 1:1 כך שיוצא זכרונות במהירות 800 מה"צ (יש לי GSKILL 800MHZ 4-4-4-12) ותזמונים עשיתי AUTO כמו גם את המתח של הזכרונות עשיתי AUTO . הרצתי את SUPER PI 32M והוא עבר בלי בעיה ולא הביא שום שגיאות. ואילו כאשר אני מריץ S&M במבחן של זכרונות אפילו הכי קצר הוא נכשל והוא רושם לי BUS ERROR ו ADDRESS ERROR. ממה זה יכול להיות? כי אובר קלוק לזכרונות אני לא עשיתי. או שמה מתח כלשהוא נמוך מידי? תודה מראש ומחכה לעזרה...
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , קבלו קישורים לביוסים מעניינים ללוח אם של אביט NF7 V.2.0 בלבד http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=df6ab14fcf32ecd67fbe74f8ea133b7f&threadid=287064&perpage=15&pagenumber=1 תהנו ודווחו תוצאות
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום יש לי מיני-מחשב שמריץ Windows, וב-BIOS שלו, במסך Thermal Settings, אני רואה את ההגדרות הבאות: לגבי ההגדרה "S3/CS Thermal Trip Point", אני יכול להסיק מהשם שזה אומר שבטמפרטורה שמוגדרת שם (100 מעלות) המחשב אוטומטית מעביר את עצמו למצב Sleep Mode. אבל מה זה Active Thermal Trip Point ו-Passive Thermal Trip Point? מה יקרה בעצם בכל אחת מ-2 הטמפרטורות שנקובות בשני המצבים האלה (85 ו-90)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
E2180 (קירור סטוק) GA-P35-DS3L Mushkin 2X1GB DDR2-800 CL5-5-5-12 Seagate 320 GB 7200 RPM SATA2 16MB EZCool 400W מארז ג'נרי עם מאוורר 1 קידמי (140mm) 1 על דלת המארז (80mm) 1 אחורי (80mm) אני משוכנע שהבנתי איך לבצע OC למעט התעסקות במתחים לאיזה תדר יציב אוכל להגיע עם המערכת הישנה שלי לפני שאתחיל להעלות מתחים? וכשיגיע הזמן לדבר בוולטים, מה אני מגביר? V-CORE? V-DIMM? FSB?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איך אני עשה בדיקת מאמץ למחשב בprime95?!?!? ומה יותר עדיף prime95 או superIP ??!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך RADEON9600XT של ABIT. האם יש דרך לצרוב לו את הביוס בלי לפגוע בו ?? האם אפשר להפוך אותו לR9600XT VIO ?? תודה... עריכה: יש לי גם RIVA TNT2 M64 של GIGABYTE... אבל אני לא בטוח שזה של ג'יגה בייט כי רק כתוב שם GA ועוד כמה מספרים, אחרי חיפוש בגוגל אני חושב שזה של גיגה בייט... אפשר לצרוב אותו לULTRA ? למשהו שיותר טוב ממנו ? ולא נורא אם הוא ילך..
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים למחשב שלי. המארז שברשותי הוא: GIGABYTE - aluminum 3D Aurora 570 - SILVER בחוברת של המארז ממליצים על קירור 3D Galaxy שנמכר גם בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=15512 אז קודם כל רציתי לשאול, האם מערכת הקירור היא עבור כל המחשב, ולא רק לרכיב אחד? כי ראיתי שיש קירורי מים רק למעבד או רק לכרטיס מסך. והאם זה אומר שאני יצטרך להוציא את כל המאווררים מהמארז שלי אם אני ירצה להתקין את הקירור מים? בכל מקרה אם יש לכם המלצות אחרות לקירורים אשמח לשמוע, וגם כן אשמח לדעת מהו המחיר שאצטרך להשקיע עבור מערכת שלמה של קירור מים למחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
את מה שצריך לרשום בטבלה של מהירות המאוורר הממוצעת לבעלי ATI 3870X2 תודה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור טוב שיאריך את את חייו של הכרטיס מסך לעוד איזה שנה ועדיין יפעל טוב geforce fx5200 128 MB
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-