אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום אחים שלי מה קורה? אז ככה איזה מאורר לאינטל הכי כדאי/מומלץ לקנות? שלא יעבור את ה-( 180 שקל) והאם כדאי לקנות את זה- http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm יש לו 4 מאוררים ובקר שליטה תודה לכל העונים 8)
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מעוניין לבצע אוברקלוק איכותי מעט יותר למערכת הנוכחית שלי, נכון לרגעים אלו הגעתי עם התוכנה TurboV EVO V1.02.31 ל-3666GHz בבדיקת מאמץ עם PRIME 95 בשילוב של CORETEMP הגעתי ל-90c,טמפרטורה במצב מנוחה כ-55c. המארז עובר ניקיון כל חודש,אתמול ניקיתי אותו ובצעתי את הבדיקות והגעתי ל-90c לצערי. היכן אני מפספס? המארז מאוורר היטב טמפרטורת החדר לא יותר מ-25 מעלות ה-YASYA מהודק למעבד ועובד במקסימום סל"ד. אני מעוניין להגיע ל-4GHz עם המערכת הנוכחית. אשמח לעזרה למי שיש את הניסיון עם חומרה מסוג זה. בחתימה (CPUZ) שלי יש יותר פרטים שיכולים לעזור.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מעוניין בקירור הנוזלי של CORSAIR ויש ברשותי I5 8400 , הבחירה של מסתמכת בעיקר מבחינה אסתטית היות ויש לי מארז וזכרונות וכל מיני דברים אחרים של CORSAIR ורציתי לשמור על הTHEME השאלה שלי איזה קירור נוזלי של CORSAIR יתאים לי? הH65,H45,H75,H80i ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1092957078.htm Zalman ZM-NB47J Chipset Cooler או זה http://www.pch.co.il/docs/pd259538761.htm Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler מה עדיף ??? מה יתן לי קירור יותר טוב ?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא 2400 והוא מנצל רק 1800 ממנו... אמרו לי אני צריך להגדיל את הביוס עד הסוף איך עושים את זה נכנסים בתחילת המחשב כשלוחצים delete לתפריט הכחול הזה ואז?
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני סובל מרעש זימזום שמוציא אותי מדעתי בחנות נאמר לי שאין אחריות על המאוורר עכשיו אני יודע שניתן לנקות ולשמן את הציר אבל זה ניראה לי פתרון זמני ואין לי עצבים לחזור על הפעולה שוב פעם בזמן הקרוב היות והטמפרטורה המדווחת היא 40 מעלות כאשר המאוורר עובד אני שוקל את הפתרונות הבאים ורציתי לשמוע מה דעתכם 1-לנתק את המאוורר 2-passive heat sink לשים 3- לנצל heat sink של pentium 2 שפירקתי מהמחשב היישן ולהדביק אותו באמצעות דבק טרמי (לא משחה טרמית) (או מרק אפוקסי (הגליל שחותכים עם סכין יפנית ,לשים עם האצבעות ומישמים בין החלקים שרוצים להדביק השאלות: 1-האם הטמפרטורה שמדווחת על-ידי תוכנת הניטור של abit: ABIT EQ כטמפרטורה של ה sys מתייחסת לטמפרטורה של north-…
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אוקי זה חשוב אז ככה: יש לי X5 ORB והיה לי 80 מעלות במאמץ של 3 דקות בOCCT LINPACK. שזה המוןןןןןןןן. יש מצב הSENSOR לא בסדר? או: הקרור גרועה. אז ככה אמרו לי בחנות אם אני קונה את המוגן 2 וייה שיפור גדול בטמפ' (55 במנוכה כרגע). אז הם מחזירים לי את כל הכסף על הX5 ORB! אז השאלה שלי היא: האם יהיה שיפור? כי אני לא הולף להפסיד סתם כסף! לא שיש לי כסף אבל איך המוגן 2?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4324 תגידו הדבר הזה שווה משו? או שעדיף כבר לקחת קירור אוויר ?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם הלוח ASUS P4P800SE מתאים למארז ARCTIC COOLING Silentium? מי שעוזר מלך!
-
- 2 תגובות
- 375 צפיות
-
-
אני יודע ששניהם הם אותו דבר כמעט אבל בכל זאת האם יש העדפה לאחד מהם ? המעבד המיועד הוא 2500 מובייל ל 3 ב 1 יש תמיכה ביותר מעבדים והוא גם בא עם גריל בניגוד לשני כך שהוא גם פחות מסוכן... ויצא כבר להרגיש מזה ביס מהג'נרי שלי עכשיו ... לא נעים (למרות שאני בעיקרון דואג יותר לילדים קטנים שמסתובבים בבית שלי בדרך כלל ...שכנים בני דודים - שכונהההההההה )
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של World in Conflict וגיליתי שהמסך ניכבה אחרי 3 דקות משחק. התחלתי לבדוק את העיניין וגיליתי שהכרטיס מסך מגיע לטמפ מטורפת. וכניראה מכבה את עצמו. האמת שזה קרה לי כבר כמה פעמים פה ושם מהרגע שקניתי את המחשב. אבל ב World in Conflict זה קרה כל הזמן ... לכן עליתי על הבעיה רק עכשיו (המערכת בת 11 חודש) כי ברגע שזה קורה המסך ניכבה והמאוורר של הכרטיס מפסיק לעבוד.... אני יודע שהקרור של הכרטיס טוב. המארז שלי מעולה ... מה יכולה להיות הבעיה ? מה אתם מציעים לעשות? והאם זה קורה למשהוא נוסף ? מקווה לתשובות ,אם לא נפנה לזיגזגים שם ניקנה הכרטיס. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מאורר 92ממ' איכותי שישב על גוף קירור למעבד... על מה אתם הייתם ממליצים לי? לא משנה לי התקציב, וכדאי שיהיה מאורר שקט אבל שיתן ביצועים!
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם GA-MA785GM-US2H ומעבד AMD 245. לפי ה bios מתח המעבד 1.425 (רשום שם בשדה שלא ניתן לשנות) ויש אפשרות לקבוע מתח יחסי למתח הנומינלי. כאשר אני משאיר 0+ אז המתח בפועל הוא 1.5V כאשר אני משנה לערך אחר אז הכל בסדר למשל אם קובעים 0.025- אז המתח הוא 1.4V האם זה באג ב bios ? דרך אגב - אני לא מניח שאפשר לפתוח את המעבד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מעבד ,Amd 965 ובאחד המשחקים ששיחקתי הוא הגיע ל 60 מעלות שזה מטורף לדעתי הסטוק הוא הקירור שמקבלים עם המעבד כל הרעש שהוא עושה והוא כ"כ חם במאמץ. השאלה שלי עם הטפרטורה תקינה ובעקות זה חשבתי לקנות קירור מעבד רציני שיעשה את העבודה התקציב הוא 200 ש"ח, תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות חדשים לאוברקלוק כתחליף לזכרונות הרגילים והישנים שיש לי, שלפני שלוש שנים שקניתי את המחשב עלו לי המון. אני לא כל כך סגור איזה נפח כדי לי לקנות 4 או 8 ג'יגה, אני צריך את זה לתכנות שימושים רגילים ומשחקים ברמה בינונית. האוברקלוק הקיים שלי היה בסביבות ה-40% כיוון שלא רציתי להעמיס על הזכרונות (הם בלי קירור) בזמן האחרון המחשב שלי סבל מפריזים, עשיתי כמה בדיקות מאמץ לזיכרון וכנראה הם הגורם, הורדת האוברקלוק פתרה את הבעיה. * הבעיות היו למשך חודש מאז הורדת האוברקלוק (כבר חודשיים) אין בעיה. יש לי שלוש מאווררים של Scythe "S-FLEX™" S-FDB 120mm Quiet FAN אחד מהם על הקירור למעבד thermaltake ultra 120 extreme * יש לציין שיש לי 3 הארדיסקים במארז, אחד מהמאווררים משחרר אוויר …
-
- 12 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חבר'ה הרצתי ת'תוכנה לבדיקת ארטיפקטים והשעון שלמעלה לא זהה לשעון שלמטה... הרצתי למשך 47 דקות (זה מה שכתוב בשעון שלמטה), ובשעון שלמעלה הוא מראה לי 56 דקות.. ואני לא רואה שום ארטיקפטים (ריבועים קטנים צהובים) על המסך !!!! מה קרה כאן בעצם ?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
-
כמו שנרשם בכותרת אני צריך המלצה למאוורר למעבד AMD 64 X2 3800 (כפול ליבה). עד 300 ש"ח ואם יש משהו טוב גם ב150 אז בכלל סבבה חח :] מה אני רוצה ? מאוורר שקט שיקרר את המעבד בצורה טובה...
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לשפר את ה gforce nx 6200 td128 128 mb ddr שלי לכרטיס מסך יותר טוב תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם?? רציתי לדעת האם יש הבדל בין המישחות הטרמיות? ואיזה מישחה הכי טובה(לפי מה שאני יודע mx2 של ארטיק קולר)? פשוט אבא שלי הביא לי מישחה מהעבודה שהם משתמשים על המכונות ואני רוצה לדעות אולי כדי להשים משהו אחר(לא למחשב שלי)? למשיחה שאבא שלי הביא קוראים: היא של חברת servisol והשם שלה: silcone heat sink compound תודה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המערכת שלי: מעבד Core 2 Duo - E6400 לוח אם Asus P5B Deluxe זיכרון G.Skill F2-6400PHU1-1GBNR ספק Seasonic S12 550HT כרטיס מסך Geforce 7600GT המקסימום שאני מצליח להגיע ב OC עם המערכת הזו זה לבאס של 320 אשר נותן לי 2560mhz. והבדיחה העצובה היא שגם במהירות העלובה הזו, המחשב לא שורד אפילו 15 דקות ב Orthos. אני לא יודע אם זה קריטי, אבל הדבר היחידי שאני משנה כאשר אני עושה OC, זה את הבאס. את כל השאר אני משאיר על Auto. איזה יאוש... השקעתי הרבה כסף, ואילו תוצאות עלובות... :'(
-
- 52 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב נייד של MSI בBIOS לא מצאתי אפשרות לשנות שום דבר שקשור במהירויות שעון יש בעצם אפשרות לעשות OC למחשבים ניידים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך התזמונים שעשיתי ???? אפשר להרים עוד את המגהרץ לפי דעתכם ?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-