עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

בתוכנה של אינטל הצלחתי להגיע למקסימום 4% נוספים, אבל נודע לי שאפשר לעשות בלוח הזה עד 10%. אני לא ממש צריך OC, אני סתם אוהב לעשות...

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  2. היום ניקיתי את המאורר של המעבד(אינטל דואל קור 3400) ואחרי שחיברתי והכל הדלקתי אותו והוא נכבה לי תוך עשר שניות, לפני שהוא רשם הודעה שטמפרטורות המעבד(CPU Temp) יותר מידי גבוהה, והוא גם רושם שיש בעיה באוברקלוק.. אני לא כל כך מספיק לקרוא לפני שהוא נכבה.. למישהו יש מושג?? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 425 צפיות
  3. Started by TearecioNN-,

http://www.siz.co.il/my.php?file=zq2mmjzmz2mf.jpg מה שסימנתי... לדעתי זאת הבעיה שלי שהמחשב לא עולה בהדלקה. המפרט: Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 800MHZ 2GB CL4 ENERMAX NOISETAKER 485W BigTyp VX 120 http://www.siz.co.il/my.php?file=l4gmnmrjjqmo.jpg מתח זיכרונות 2.1 איך אני מייצב? לאיזה מתח זה קשור?

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  4. Started by 6600GT,

לפורום שלום , יש לי בעיה חמורה, יש לי את המעבד אינטל e6750 ובלי אוברקלוק ההתקררות האוטומטית שלו עובד מצויין , אבל ברגע שאני עושה קצת אוברקלוק למשל מ2.66 ל2.80 ויותר , המתח של המעבד הוא 1.344 ונתקע שם לא יורד ולא עולה לא משנה מה...ביום הראשון שקיבלתי את המעבד ניסיתי לעשות אוברקלוק בלי השיטה של הקרור האוטומטי , שראיתי שהמעבד מתחתם שמתי שוב בביוס את ההתקררות האוטומטית אבל משום מה זה לא חזר לעבוד... הטענתי את ההגדרות היצרן של הביוס וגם בדקתי בויסטה שהשמירת כח היא על רגילה ועדיין שאני טיפה עושה oc זה ישר שם את המתח על 1.344 ולא זז משם... מישהו מכיר את התופעה? תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  5. Started by ArielN,

זהו המפרט שלי: AMD 2500+ BARTON ABIT NF-7 TWINMOS 512MBDDR 3200PC WD 120GB 7200RPM 8MB ATI RADEON 9700 NOT PRO מארז רגיל עם חלון בצד, מאוורר אחד בצד המחשב, וקירור על המעבד של Thermaltake Volcano 7. הממוצע של המעלות במחשב הוא בין 55~60 מה אתם אומרים יש מצב לאוברקלוק לכרטיס מסך? אל תגידו לי "אם תקנה זה וזה אז כן", עם מה שיש לי כרגע, זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  6. בוקר טוב, במחשב של אחי קיימת בעיה כבר המון זמן שגורמת למחשב לעשות ריסטים לא מובנים ברצף ורק אתמול העליתי בדעתי להתקין תוכנה שבודקת את הטמפ' במחשב. להפתעתי גיליתי כי הטמפ' במעבד שלו עמדה על 81מעלות, בכל אופן ניקיתי את המאוורר לגמריי ואת הגוף קירור שמתחתיו ועכשיו זה עומד על 69-71 מעלות, עדיין..בתחום הבעייתי. מה שאני מחפש זה בעצם לרכוש מאוורר+גוף הקירור , ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על אחד כזה במחיר עממי כמובן, מכיון שזהו מחשב ביתי ולא מתקדם לא הייתי מעוניין להשקיע מעבר לתחום ה150 שקל אז אם מישהו בעל ידע יוכל להמליץ, אני אודה לו מאוד. הפרטים כמובן הם P4 PRESCOTT 3GHZ HT S478. תודה מראש ויום טוב

• 5 תגובות
    • 425 צפיות
  7. שלום לכולם , עברה במוחי מחשבה לפני כמה ימים לשדרג את השילוש שלי למשהו קצת יותר חזק כמו 2.8C עם לוח וזיכרונות טובים אבל אחרי הבדיקות ראיתי שזה הוספה של לא מעט כסף ( 1000 ש"ח )שאני לא בטוח שהוא שווה את ההשקעה ביחס להבדל הביצועים שאני אקבל. בכל מקרה חשבתי אולי לנצל יותר את המערכת מבחינת האוברקלוק כי אני זוכר שקראתי פה על אנשים עם מעבד כמו שלי שהגיעו לתוצאות יפות מאוד אפילו עם קירור סטוק של INTEL , משהו כמו 3.0 - 3.4 ג'יגה אם אני לא טועה. הבעייה העיקרית שלי כרגע היא שהלוח ( <-------- מפרט ) לא מסוגל להתמודד כמעט בשום אוברקלוק . זה מניסיון אישי וגם מבדיקות שעשיתי באיטרנט על הלוח והביקורת עליו רשמו שהוא חלש מאוד לאוברקלוק.. המקסימום שהגעתי איתו ביציבות מלאה הוא 2.6 ג'…

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  8. Started by davis5,

יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד amd venice 3000 זיכרון 2*256 pc3200 של ceon ניסיתי לעלות את fsb ב230 הוינדוס עושה ריסטרט עכשיו ב220 אני מריץ prime 95 וטמפ המעבד 48c מה הגורם לנפילה של הלוח ב230? מה הטמפ המקסימלית של המעבד הזה ומה אפשר לעשות כדי לעלות עוד את fsb? תודה

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  9. : איך עושים את זה ???

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  10. Started by yogev_k,

חברה יש לי בבית מערכת כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי. אני רוצה לעשות אובר נחמד שיהיה יציב וטוב עם טמפ' טובה. עכשיו לשאלה הגדולה מכל.... :yelclap: איך אני עושה את זה...\.? האם יש תוכנות דרכן עושים את זה. אגב יש לי קירור סטוק. עכשיו שמעתי שגם זה גורם לחימום של הלוח אם אז רציתי לדעת מה הטמפ' של הלוחות שמורכבים עליהם מעבדים מסוג זה כי הטמפ' שלי מגיעה ל-52 מעלות והמוכר אמר לי שזה בסדר ואין בעייה שככה זה באינטל. תודה רבה לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  11. אני לא מצליח לעלות את המעבד שלי יותר מ- 1587.1mhz , אני לא יכול לעלות את ה-FSP יותר מ-138 עם מכפלה של 11.5 , אם אני מעלה את זה יותר מ-138 fsb אז המחשב נתקע לי ולא עולה. ניסיתי גם לשנות את המתח של המעבד וזה לא עזר . הנה חלק מהרכיבים שיש לי: מעבד : AMD Athlon XP 1800+ palomino 1533mhz לוח אם: ASUS A7V333 זיכרון: Kingston 512MB 333Mhz PC 2700 CL 2.5 קירור למעבד : Zalman CNPS7000B-AlCu LED 92MM Fan כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9200SE 128MB ספק: Boxter 500WATX12V דרך אגב קניתי את המחשב שלי לפני בערך 4 וחצי שנים (חוץ מ:הכרטיס מסך, מאוורר למעבד [קניתי לפני יומיים] והספק)

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  12. אם יש למישהו פתרון כלשהו לרעש המוגזם שגורמים המאווררים של P3 אני אשמח לשמוע כל רעיון (חוץ לא קירור מים ולא קירור גז) . תודה ושיהיה לכולם יום נפלא

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  13. Started by perrikus,

אני מתכוון לקנות את הSI-97 של Thermalright 1. רציתי לדעת אם מגיעה איתו משחה טרמית, ואם כן, האם היא טובה? 2. ראיתי את ה-SilentCat 9CM של Thermaltake ב-newegg ולפי הפרטים הטכניים הוא נראה טוב, מה אתם אומרים עליו, האם יש לכם המלצה למאוורר אחר? 3. אני רוצה להפחית קצת את הרעש במארז, יש לי בו שני מאווררי 120MM ג'נריים שאני חושב שמפיקים הרבה רעש, אז חשבתי לקנות שניים של Enermax ולשים אותם על המהירות הנמוכה ביותר? האם יש לכם המלצה אחרת? אני צריך תשובות במהירות האפשרית מפני שדוד שלי מגיע לארץ עוד שבוע וחצי ואני רוצה להזמין כמה שיותר מהר.

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  14. Started by huhxd,

יש אפשרות להעלות את מהירות המאוורר של ה INFINITY? דרך BIOS או כל אפשרות אחרת? אם כן, אשמח לקבל עצות והסברים. תודה

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  15. Started by אביתר,

טוב אז ככה.....תראו בעצמכם את הפרטים קודם אז ככה.......איך אני יכול לעלות מתח לזכרונות? ואיך למעבד..? ד"א יש דבר כזה בביוס DRAM TIMEING(משהו כזה לא בטוח) וזה קשור לתזמונים של הזכרונות.....מה זה נותן אם אני משנה? וגם מה זה CPU Multiplier?

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  16. Started by gilloze,

שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק למה זה? תודה ענקית גיל

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  17. Started by merlin_77,

אז ככה. אני לא אוברקלוקר, ולא שום דבר. אבל יש לי בעיה של ר-ע-ש! נמעס לי לשמוע את המאווררים טוחנים. יש לי spire על ה amd64 (זה שמגיע מKSP), על ה radeon9700pro יש את המאוורר הסטנדרטי שלו (זה כרטיס של גיגהבייט אם זה עוזר..) ובנוסף לספק כח (350W של enermax). יש 2 מאווררים. אני זקוק להמלצה ממנוסים איך להשתיק את המחשב הזה.. אין לי כסף לקירור מים וזה צריך להיות כמה שיותר זול... ראיתי שיש קירור מבוסס על הצינורות האלה שנקרא קירור פסיבי.. תציעו מה שאפשר...

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  18. Started by CHEN26,

היי לחברי הפורום התקנתי לא מזמן מאוורר נוסף לקירור בחלקו הקידמי של המארז. התקנתי אותו בצורה כזו שיכניס אוויר לתוך המארז ובחלקו האחורי ישנו מאוורר שמוציא אוויר אך נתקלתי במספר אנשים שאמרו לי שזה לא טוב ושיש להתקין גם את המאוורר הקידמי כך שיוציא אוויר שמעתי על לפחות אחד שנשרף לן מעבד בגלל זה. מעוניין בתגובתכם ותומרו לי איך הדרך הטובה והנכונה ביותר להתקינו תודה

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  19. Started by CrashZone,

ובכן יש לי מעבד 2.53 לוח של אסוס p4p800se וספק ג'נרי. עם זכרונות ג'נריים ביותר, ובמהירות של PC2100 וPC2700 הגעתי עם המעבד ל 3.3 כפי שניתן לראות בפרוייקט OCDB שלי. הגיעה אלי האפשרות לרכוש שתי סטיקים של 512 של גיסקיל מסדרת הFX TCCD, השאלה היא האם כדאי והאם זה ישפר את הOC שלי ניכרות? אני בטוח כי הזכרונות הם שמגבילים אותי, וכי קירור זאת לא בעיה...וספק?טוב אני אחליף מתישהו.. מה דעתכם?כדאי? ואיזה קירור למעבד הכי כדאי לקנות היום?הBT עדיין נחשב לטוב ביותר?(רעש לא מפריע לרוב אני עם SF2 במארז על קצת יותר מחצי).

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  20. Started by pes7,

מה ההבדל בין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB לה SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ?

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  21. ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  22. Started by waveburst,

אני קונה בימים הקרובים מחשב. לוח האם שאני קונה הוא GA-K8N Ultra-9 של gigabyte והמעבד הוא AMD althon 64 3200+ אני מתלבט האם כדי לי לקנות את הBOX שמגיע עם 3 שנים אחריות כידוע... או ללכת על המאוור הגיגנטי הבאה: http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU32-VH.htm מה אתם חושבים?? בתודה, גל. בעריכה: אהה.. רגע?! המאוור הזה הוא בכלל לאיזה אלטון 4000+ הוא ישב לי בכלל על המעבד!? ואם לא.. אז מה לגבי המאוור הזה: http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU22-VG.htm

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  23. Started by -UltraV-,

איך אני בודק את זה? בבקשה..כי כמו ש gigabyte מסבירים אפשר לשנות את ההספק מהביוס אצלי =\ כמו כן אפשר לעשות OC מהביוס שזה כבר בדקתי ועובד

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  24. Started by Raped,

שמעו חברה קיבלתי מחשב חדש אתמול אני רק מחכה לכרטיס מסך קיצור אני עכשיו בדקתי אותו אני רואה שהקירור של המעבד Thermaltake Big Tyhpoon VX אני מפעיל תמחשב הוא כזה זז לא מסתוב זז ממש כזה אחרי כמה שניות הוא מתחיל להסתובב ולעצור להסתובב ולעצור רציתי לדעת אם המאורר שלו מתחיל לעבוד מאיזה שהוא טמפרטורה הוא שהוא מקולקל למה זה פעם ראשונה שאני מדליק תמחשב יענו הם עשו לו הרצה בחנות אבל בבית פעם ראשונה קיצור מה עושים במצב כזה זה נראה לי מוזר אני מדליק הוא לא עובד אחרי כמה שניות הוא מתחיל להסתובב קצת ולעצור מסתובב ועוצר נראה לי קצת מוזר[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 17:41:41 בבקשה זה דחוף לי חברה

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  25. Started by SpEcToR,

הסטוק שלו מרעיש =\ אני צריך משהו טוב... ברמות של BT למעבדים.. =]

• 1 תגובה
    • 425 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.