עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by HellBoY,

אני רוצה לעשות המהרה לכרטיס מסך אבל אני ללא יודע מה הטמפרטורות שלו..איך אני יכול לדעת? עריכה:דרך אגב מזה PWM?

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  2. Started by Impreza,

הוא עם קרור סטוק, כרגע במנוחה הוא על 37 מעלות שה OVERDRIVE מופעל במאמץ זה משהו כמו 40-42 להסתכן? או שאפשר לעשות משהו

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  3. לחבר שלי יש מחשב כמו שלי לי 3.06 גם לו יש 3.06 אבל עם אברקלוק ..... הבעיה היא כמה הוא אומר לשים זכורנות המעבד שלו בכללי הוא 2.53 והוא עובד עם אני לא טועה על 133 אז הוא שם 161 ואת הזכורנות על 288 ואפשר גם על 322 וכו' הזכורנות עצמם שלו הם ddr 333 3 והלוח אם הוא גגביט sq 800 הוא שאל אותי אז אמרתי נשאל את המומחים שזהאתם חחח על מה כדאי לו לשים שיהיה שווה בשווה הוא רוצה 3.06 יש לו קירור מבלי שיעה לו ריסט או כל השטיות הוא מצליחלהגיע עכשיו אבל האו רוצה לדעת בטוח! עלכמה לשים . את הזכורנות שהמחשב יהיה שווה ועמיד עמיד - אני מתכוון שלא יעשה ריטסרט וכל השטיות במאמץ בגלל זה צריך לשים את הזכורנות במספר שווה

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  4. יש לי לוח אם EPOX 8KDA3J מעבד AMD 64 3000 תגידו לי מה אני יכול לעשות אני רוצה אוברקלוק או משהו זה יעזור לי במשהו??? ואם זה מסוכן יש לי 512+256 DDR תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  5. לכמה מ"ב אני יצליח להגיע עם כרטיס מסך כזה: GIGABYTE 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  6. Started by Sunny Jim,

אני מקבל את המחשב שלי כנראה עד סוף השבוע, ואני רוצה להיות מוכן מראש למה שאני מתכוון לעשות... הבעיה שלי היא כזאת: מעבד:E6300 זכרונות PQI 2G 667 CL5 DDR2 יש לי גם קירור טוב למעבד(FREEZER 7 PRO) אז לא אמורה להיות שום בעיה להעלות את הFSB ל333... מה לגבי מעבר? האם אני מבין נכון שאם אני רוצה להעלות עוד את הBUS אז אני אעשה בדרך אוברקלוק גם לזכרונות? עד כמה הזכרונות הללו נחשבים לטובים באוברקלוק? כמה פוטנציאלית אני יכול להגיע איתם?

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  7. Started by Gilo2005,

אז ככה עשיתי אוברקלוק ורציתי לדעת האם זה בסדר שהמתח כול הזמן קופץ מ 1.648 וולט ל 1.664 וביחד עם זה המהירות של המעבד גולת בטיפה אז רציתי לדעת אם זה מסוכן או לא במצב עבודה רגיל והאם זה מסוכן אם תהיה אפסקת חשמל?

• 4 תגובות
    • 441 צפיות
  8. Started by yaronshahaf,

רציתי לשאול אם מישהו יודע מה המתחים הנורמאליים של כל רכיב במחשב (מעבד, צ'יפסט, זיכרונות, כרטיסים...וכו..), או אם יש למישהו אתר עם כל המידע הזה.. תודה

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  9. Started by elad76,

האם הקירור של 1900GT טוב מספיק?

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  10. Started by liorn,

שלום! 1 .אני מעונין להחליף את 2 המאווררים במארז שלי (שניהם נמצאים בין הארדיסקים לדלת הקידמית של המארז והם מוציאים אויר )... לא מזמן החלפתי 2 מאווררים אחרים במארז(מכניסים אויר) במאווררים ?Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm? ובנתיים אני מרוצה. אם למישהו יש המלצה למאוור אחר אני ישמח. הבהרה - המארז שלי מכיל 2 מאוורים שיושבים בגב המארז ומכניסים אויר ( המאוורים החדשים שציינתי למעלה ) , 2 מאוורים קידמים אשר מוציאים אויר ( נמצאים בין הארדיסק לדלת הקידמית ) , ועוד מאוור שבא עם הספק ( בנוסף למאוור הקבוע שמגיע עם הספק ) אשר מוציא אויר. 2. אני מעונין להחליף את המאוורר של המעבד ( בנתיים יש ברשותי מאוורר SPIRE שהגיע יחד עם המעבד ). המעבד הוא AMD 64 BIT 3000+ והטמפרטורה הממוצאת היא האיזור…

11. Started by ElemenTal,

כאשר ארצה לעשות OC למעבד ה Q6600 שלי (לוח אם DS3L) האם תוכלו להביא לי את מה שאני צריך לשנות בביוס ? חבר שלי שמבין קצת אומר שהוא יודע לעשות OC ואם הוא ירצה לעשות הוא רק צריך לשנות את ההגדרות בלוח בצורה נכונה - שאת זה הוא לא יודע. אז גם בשבילי וגם בשבילו (יש לנו אותו לוח ומעבד) מה הם ההגדרות שצריך לסים בלוח ? עוד כמה שאלות: 1. אחרי שהבנתי ש OC זה לא כזה מפחיד וחשבתי שזה די קל התחלתי לראות תגובות של אנשים (פה) שאומרים שהם לא מצליחים לסדר את יחסי הזכרונות ודברים כאלה, ממה זה נובע והאם זה יכול לקרות לי ? 2. משהו שלא הבנתי - כשעושים OC אז גם הלוח והזכרונות עוברים המהרה, או שזה פשוט בחירה של המתמש ביחסים ? אם עשיתי OC למעבד ולא נגעתי ביחסים אז גם הזכרון עבר OC אז אני יכול לבחור …

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  12. שלום , יש לי את המפרט בצד. ועשיתי אוברקלוק מ 2.4 ל 3.6. עכשיו , הרצתי s&m והטמפרטורה הגיעה ל 74 מעלות במאמץ של 100 אחוז. האם זה בסדר ? , כל הבדיקות עברו passed. העלתי תמונות מ ה superPI תגידו לי מה דעתכם http://jifim.info/superpi.JPG תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  13. Started by mazoneli,

עשיתי OC ל [מפרט] שלי אני מגיע ל FSB 295 אחרי זה החלונות לא עולה. הספק גנרי 500W עלק. הלוח לא מציאה ל OC. מי מהם מגביל אותי לדעתכם. האם יש סיכוי שחלק מכרטיסי ה PCI הם הבעייה ?. תודה

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  14. אני לא מצליח לעלות את המעבד שלי יותר מ- 1587.1mhz , אני לא יכול לעלות את ה-FSP יותר מ-138 עם מכפלה של 11.5 , אם אני מעלה את זה יותר מ-138 fsb אז המחשב נתקע לי ולא עולה. ניסיתי גם לשנות את המתח של המעבד וזה לא עזר . הנה חלק מהרכיבים שיש לי: מעבד : AMD Athlon XP 1800+ palomino 1533mhz לוח אם: ASUS A7V333 זיכרון: Kingston 512MB 333Mhz PC 2700 CL 2.5 קירור למעבד : Zalman CNPS7000B-AlCu LED 92MM Fan כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9200SE 128MB ספק: Boxter 500WATX12V דרך אגב קניתי את המחשב שלי לפני בערך 4 וחצי שנים (חוץ מ:הכרטיס מסך, מאוורר למעבד [קניתי לפני יומיים] והספק)

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 3800+ והחלפתי את המערכת קירור סטוק בביג טייפון. משחת הקירור שהשתמשתי בה בעת ההתקנה הייתה המשחה שמגיעה עם הביג טייפון (משחה לבנה כזו בתוך שקית קטנה). אני מתלבט אם לפרק את הכל ולשים משחת קירור יותר איכותית על מנת לרדת עוד בטמפרטורות. האם כדאי? הטמפרטורות לפני ההחלפה 37-39 מעלות ללא מאמץ. 40-51 מעלות במאמץ. הטמפרטורות אחרי ההחלפה 35-37 מעלות ללא מאמץ. 38-45 מעלות במאמץ . מה דעתכם על הטמפרטורות? תודה!

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  16. איזה גוף קירור יותר טוב ל-7800gtx ה-VF900-Cu החדש שעולה 235 ש"ח או את ה-Arctic-Cooling Accelero X1 שעולה 180 ש"ח

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  17. תגידו זה נכון ש ZEROtherm Nirvana NV120 Premium יותר טוב מ Thermalright Ultra - 120 eXtreme ? ראיתי הרבה אנשים שאמרו שה ZEROtherm Nirvana NV120 Premium הקירור הכי טוב בעולם! אז באתי לישאול אתכם ZEROtherm Nirvana NV120 Premium Thermalright Ultra - 120 eXtreme

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  18. Started by angelos21,

יש לי את הRADEON 1900XT ורציתי לדעת האם זה אפשרי שהמאורר במערכת קירור שלו יעבוד תמיד על 100 אחוז כח??? כלומר האם זה פוגע בחלק כלשהו לטווח ארוך חוץ מהרעש שהוא עושה????

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  19. Started by T-Better,

בדר"כ הדיונים שלי שוקעים ללא מענה למעמקי הארכיון, מקווה שתענו לי הפעם. אני צריך כמה הבהרות בנושא. 1) כמה התזמונים של הזכרונות משפיעים על ה-OC? שווה להוסיף 100 שקל לזכרונות OCZ בעלי תזמונים 4-4-4-12 מזכרונות 4-5-4-15? 2) איך זכרונות DDR2 עובדים בלוחות של אינטל? אצלי (AMD) הם עובדים במהירות כפולה מהבאס (באס 200, מהירות זכרונות 400). אם אני קונה זכרונות 800 הם יעבדו ב-800 או במהירות כפולה ממהירות הבאס (מהירות באס של E4300 היא 200, אני אני מניח שמהירות הבאס תהיה 200 גם בשביל הזכרונות)? מה שאני שואל בעצם זה אם העלאת הבאס תתחיל את ה-OC לזכרונות מ-400 או מ-800 (התדר שבו הם אמורים לעבוד). תודה טל.

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  20. Started by eladhor7,

כשאר לא עושים אובר קלוק למעבד, אז היחס בין הזיכרונות לבאס הוא לא אחיד - 1:1, אז למה כל כך חשוב בעצם לשמור על יחס זה בעת אובר קלוק??, ולמה כאשר אין אובר קלוק והיחס הוא לא שווה, לא אומרים על זה כלום?? תודה :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  21. Started by eli_a2006,

באתר של Thermalright לא רשום בכלל את הכרטיס שלי ואני חושב שהם לא מעדכנים אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה תודה לכל העוזרים אלי.

• 4 תגובות
    • 440 צפיות
  22. Started by ezx,

עידכנתי לביוס האחרון ואני לא מוצא את האפשרות של נעילת פי סי אי וזה כול הזמן עולה ועוצר לי את האובר קלוקינג מישהו מכיר ויכול לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  23. Started by micmadrid,

שלום יש לי כרטיס מסך 7900GT שמתחמם יותר מידיי, והקיץ שלנו רק עוזר לו בכך, הייתי רוצה בבקשה המלצה לקירור בשבילו במחיר לא יותר מידיי גבוהה. תודה

• 7 תגובות
    • 440 צפיות
  24. Started by massinvallus,

:s05:

25. אני לא יודע אם יש לי בעיה בלוח האם בחיישנים או שהטמפרטורה לא תקינה עם הסמפרון המחשב יראה לי טמפרטורה שבין 50 ל 60 מעלות וגם ככה עם האתלון החדש התחיל ב 50 הגיע ל 59 משחק בין ה 53 ל 58-9 המאוורר מראה שהוא מקרר 3068 סיבובים . עם הסמפרון המאוורר היה על 3200 עם אותו קירור BOX של AMD . באברסט רשום CORE 1 - 21 CORE 2 - 16 AUX - 50 BOARD - 46

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.