עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Jules Winnfield,

השתמשתי בrthdribl כדי לראות את הטמפ' בזמן מאמץ ולראות אם יש ארטיפקטים, הטמפרטות בסדר? אני יכול להמשיך? rthdribl זה מספיק או להריץ גם כמה לופים של 3dmark?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  2. Started by The_magament,

שלום כולם... כל הזמן כולם מדברים על אוברקלוק ואוברקלוק, ולמרות שאני יודע מה זה ועשיתי פעם או פעמיים יש מיליארד דברים שאני לא כל כך מבין... 1. מהי בדיוק מהירות ה-BUS של הלוח, ואיך היא קשורה למהירות של המעבד והזיכרון? 2. למה עדיף E4300 לאוברקלוקינג ולא E6300?? 3. מה זה אומר לשנות את יחס המעבד/זיכרונות (הרבה פעמים אומרים לשנות את זה ל-1:1)? תודה על התשובות!

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  3. לאחר הרכבת גוף קרור arctic cooling freezer pro 64 על מעבד amd athlon 4800+ x2 טמפרטורת המעבד היא:30-35 במצב רגיל ובמאמץ 55 האים זה נורמלי? הישתמשתי במישחה שבאה על גוף הקרור לא שמתי מישחה לאחר שניקיתי את המישחה מהמעבד כך אמרו לי בחנות שקניתי מימנה את גוף הקרור האים הטעו אותי כי גוף קרור כזה אמור לדעתי לתת טמפרטורות טובות יותר לא?????????

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  4. עשיתי אוברקלוק עם הזכרונות לא הכי טובים, של קינגסטון 800Mhz DDR2 בתיזמונים של 5-5-5-18. יש לי מעבד Q9300 עם קירור סטוק. הגדרתי את הזכרונות על התיזמונים המקוריים לא על AUTO וה- DRAM:FSB הוא 1:1 ואז העליתי את הבאס ל-400 והזכרונות חזרו להיות 800MHZ. עשיתי בדיקה בפריים 95 חמש וחצי שעות חלק וטמפרטורות 69 68 68 68. תגידו לי אם אני צריך לתקן משהו. תודה.

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  5. יש לי לוח אם EPOX 8KDA3J מעבד AMD 64 3000 תגידו לי מה אני יכול לעשות אני רוצה אוברקלוק או משהו זה יעזור לי במשהו??? ואם זה מסוכן יש לי 512+256 DDR תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  6. Started by yaronshahaf,

רציתי לשאול אם מישהו יודע מה המתחים הנורמאליים של כל רכיב במחשב (מעבד, צ'יפסט, זיכרונות, כרטיסים...וכו..), או אם יש למישהו אתר עם כל המידע הזה.. תודה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  7. Started by qpalzm,

הלוח המסריח שלי לא נותן לי לשנות את יחס הזכרונות/מעבד, אבל הוא מאפשר להאט את הזכרונות ל-333, 266 ו-200 מה"צ. השאלה שלי היא: נניח שאני מאט את הזכרונות, האם אוכל להריץ אוברקלוק למעבד מבלי שהזכרונות יעברו את מהירות הסטוק שלהם?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. אז ככה...הבחירה פה זה... או PowerColor X800XL+Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 או HIS X800XL IceQ??.

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי דרך הקטליסט האחרון באפשרות ATI OVERDRIVE, אני לוחץ על אפשרות התאמה אוטומטית ובמהלך האופטימיזציה המסך התחיל להבהב, גם לאחר האופטימיזציה ולאחר מהירויות שונות שניסיתי התוצאה דומה, רק במידה ואני מחזיר את מהירויות השעון לברירת מחדל התופעה פוסקת. למיטב הבנתי הכרטיס שלי מיועד לאוברקלוק* ומגיע מהמפעל עם מהירויות שעון נמוכות מהרדאון 1950PRO הרגיל, כרגע המהירות מעבד אצלי היא 587MHZ ומהירות הזיכרון היא 770MHZ. אך שוב, אפילו העלאה קטנה של התדרים דרך הדרייבר גורמת לתופעה הנ"ל. *לינק לכרטיס באתר היצרן - http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=296&view=yes *ציטוט מהאתר על יכולות האוברקלוק - HIS Turbo edition guarantees a dr…

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  10. Started by galgul,

256mb ddr2 כעת הוא פועל על התדר המקורי: 600MHZ - CORE MEMORY- 1400MHZ נראה לי שכדאי שאאיץ את ה CORE של הכרטיס בלבד, כי אין על ה MEMORY מאוורר. כמה כדאי להאיץ, והאם זה יעלה בכמה FPS? תודה.

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך 1950xt של רדאון, ובזמן האחרון הוא החל להתחמם לי ולגרום למחשב שלי לקרוס. על מנת לשמור את הטמפ' במצב נורמלי יש צורך להפעיל את המאוורר של הכרטיס בתפוקה מלאה (95-100%), זה מרעיש בטירוף ובלתי נסבל! איזה גוף קירור שקט אני יכול לקנות במחיר סביר לכרטיס מסך הזה?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  12. Started by weamir,

למישהו יש קירור דומה על אותו לוח?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  13. Started by U.E,

היי... אני צריך את העזרה שלכם פה... -אני רוצה לקנות מאוור קידמי 120mm -מאורר לצ'יפסט -קירור לדיסק קשיח שהוא בעצם תא בשבילו שמראה טמפ' וכל זה.. -פאנל קידמי שמראה לי טמפ' של המחשב מהירות מאוררים משהו יפה כזה אם אתם יכולים להמליץ לי איזה כדאי לקנות בכל אחד מהתחומים שציינתי...

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  14. שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש. רשמתי גם בפורום של כרטיסי מסך כי לא שמתי לב בהתחלה שיש חלק רק על קירור תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  15. בוקר טוב, במחשב של אחי קיימת בעיה כבר המון זמן שגורמת למחשב לעשות ריסטים לא מובנים ברצף ורק אתמול העליתי בדעתי להתקין תוכנה שבודקת את הטמפ' במחשב. להפתעתי גיליתי כי הטמפ' במעבד שלו עמדה על 81מעלות, בכל אופן ניקיתי את המאוורר לגמריי ואת הגוף קירור שמתחתיו ועכשיו זה עומד על 69-71 מעלות, עדיין..בתחום הבעייתי. מה שאני מחפש זה בעצם לרכוש מאוורר+גוף הקירור , ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על אחד כזה במחיר עממי כמובן, מכיון שזהו מחשב ביתי ולא מתקדם לא הייתי מעוניין להשקיע מעבר לתחום ה150 שקל אז אם מישהו בעל ידע יוכל להמליץ, אני אודה לו מאוד. הפרטים כמובן הם P4 PRESCOTT 3GHZ HT S478. תודה מראש ויום טוב

• 5 תגובות
    • 476 צפיות
  16. Started by akalithium,

אהלן שמעתי כבר הרבה שלוחות של אינטל הם טובים אבל לא ל OC האם ניתן בכלל לבצע OC על לוח של אינטל ? או שהם חסמו את האפשרות הזו בצורה מוחלטת ?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  17. שלום לכולם , מה שלומכם ? יש לי לוח ASUS a8n-e ואני שומע מהרבה אנשי מקצוע שמאורר ה - CHIPSET שלו מועד לפורענות , שמעתי על יותר מדי מקרים שהוא מת ולקח את הלוח אתו עקב התחממות יתר. האם אתם מודעים לפתרונות HEATSINK המתאימים ללוח הזה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 476 צפיות
  18. טוב אז לפני כמה זמן התחלתי לנסות כל פעם לעשות קצת OC אז התחלתי עם הזיכרון ושיניתי את ה MEMCLOCK אבל אחרי שאני שומר את זה ב BIOS אני רואה שתחלס לא קרה כלום למרות שב BIOS הוא שמור על השינוי ... אבל לא בוצע ה OC ...? מה עלי לעשות? טוב עשיתי UPDATE למשהו והכל עובד אבל חוץ ממה שאמרתי שאני מעלה אני לא יודע מה עוד אפשר או צריך ,יש רעיונות:\ ... יש לי שאלה נוספת , איך בדיוק אני עושה UPDATE ל VIDEO BIOS :\ ? ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  19. שלום. אני עומד על אובר קלוק 2800@3350 למעבד סלרון D ליבת פרסקוט הטמפ' במנוחה 40 בערך,ובמאמץ 52 בדקתי יציבות והכל הכל יציב עכשיו אם אני מעלה יותר מזה אני מקבל שגיאה בפריים זה אומר שהגעתי לשיא האוברקלוק עם המעבד הזה?? לא העליתי מתחים השאלה שלי אם זה מסוכן להיות במצב של האובר קלוק שלי עכשיו? כי בפוסט מסויים אמרו כי לא מומלץ להיות על שיא האובר יש אמת בדבר?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  20. Started by roih3,

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory Leadtek PX7600GS Extreme TDH PX76GS25EX PCI-e 256MB Retail Video Card Computer Assembly - הרכבה אפשר לעשות???

• 7 תגובות
    • 476 צפיות
  21. אני מתלבט אם לקנות את ה A64 3500 עם ליבה WINCHESTER או 3200 עם ליבה WINCHESTER אני מתכוון לקנות את הגוף קירור XP-120 עם מאוורר של אנרמקס (רוב הסיכויי) ככה שאני מתכוון לעשות OC. ולוח אם של GIGABYTE 8KNS ULTRA 939. שאלותבבקשה תענו בסדר הנשאל) 1. מבחינת OC איזה מעבד כדי יותר? 2. איזה הבדל בין הליבות חוץ מהעובדה שהWINCHESTER מתחממת פחות? האם הצריכת חשמל הוקטנה? 3. המכפלה במעבדים הנ"ל היא נעולה או לא? בבקשה תענו בהקדם האפשרי אני צריך לתת תשובה לחנות. תודה.

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  22. המפרט שלי הוא מעבד INTEL PENTIUM III 800 MHZ והצלחתי להעלות אותו רק ל840MHZ מה אני יכול לעשות מישהו יכול בבקשה לעזור לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  23. Started by davis5,

יש לי gigabyte 9550 128mb 128 bit האם ניתן לעשות לו overcloking ואם כן איך? תודה!

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  24. לצורך שימוש בפלטייה עם קירור מים, כמה וואט פולט 6600GT?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  25. Started by zuk666,

היי.... אז ככה, הכרטיס הוא: NVIDIA 6600 Ultra 256MB AGP . החדשות הרעות הן שאין אחריות והחנות (שאני לא ינקוב בשמה) סתם מנסה לטרטר אותי... בקיצור, לפני כחצי שנה התחיל להיתקע לי המחשב בזמן משחקים פעם ב.. , חשבתי בהתחלה שזה בעיה במעה"פ אז התעלמתי. עכשיו המאוורר שלו בקושי מתניע וימיו ספורים.. מישו פה יודע איפה אני יכול לקנות מאוורר כזה או איזו מעבדה מתקנת דברים כאלה?(אגב אני מהצפון -בקריות) אני מתכוון לקנות מחשב חדש, אבל רציתי לשמור על הישן... כמובן שאני לא אשתגע וישקיע בו יותר מעלות של כרטיס כזה חדש... תודה מראש על העזרה...... ;D

• 0 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים