עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ozba77,

שלום יש לי בעיה מוזרה עם הכרטיס מסך יש לי כרטיס Asus EN6200 הפעלתי עליו כמה משחקים ומה שקורה זה שאחרי 5 דקות המחשב מבצע restart (זה קורה בכמה משחקים שונים) ניסיתי להתקין את התוכנה למעקב על הטמפ' של הכרטיס rivatuner ומדי פעם במהלך המשחק עברתי להסתכל על הטמפ', התוכנה הראתה במאמץ מקסימלי טמפ' של 75 מעלות. יש לציין שהכרטיסים מדגם EN של asus מגיעים ללא מאוורר אלא עם גוף קירור מתכתי בלבד. מה עושים במצב כזה? האם צריך להוסיף מאורר על הכרטיס? או שאני אלך לחנות שממנה קניתי את הכרטיס ואקח כרטיס אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  2. טוב אז לפני כמה זמן התחלתי לנסות כל פעם לעשות קצת OC אז התחלתי עם הזיכרון ושיניתי את ה MEMCLOCK אבל אחרי שאני שומר את זה ב BIOS אני רואה שתחלס לא קרה כלום למרות שב BIOS הוא שמור על השינוי ... אבל לא בוצע ה OC ...? מה עלי לעשות? טוב עשיתי UPDATE למשהו והכל עובד אבל חוץ ממה שאמרתי שאני מעלה אני לא יודע מה עוד אפשר או צריך ,יש רעיונות:\ ... יש לי שאלה נוספת , איך בדיוק אני עושה UPDATE ל VIDEO BIOS :\ ? ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  3. Started by most,

קניתי מעבד 3800+ סוקט 939 אבל בחבילת TRAY אז ככה שהוא בא בלי מאוורר... קניתי מאוורר Speeze Dolphinreef דגם:EE787S3 (אני כמעט בטוח..) מה אתם יכולים להגיד לי על המאוורר הזה? הוא יותר טוב ממאוורר סטוק?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  4. Started by ORANGEJUICED,

נראה לי שיש לי במחשב מאורר 60 MM אני לא בטוח.... עם מישהו יודע שיש כזה דבר שיגיד לי

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  5. והאם מאורר 120 יש דרישות מיוחדות?

• 5 תגובות
    • 470 צפיות
  6. Started by Holography,

חבר שלי 'זרק' את הDDR בוסטר שלו בגלל שהגיע לו הDFI החדש עכשיו רציתי לשאול אם הוא יכול להתאים ללוח שלי (חתימה) לא מצאתי באתר של OCZ תודה!

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  7. הייתי רוצה לדעת מה הכי עדיף מבין אלו : 1. PIPE 101 rev2 http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/pipe101/pipe101.htm אם יש מאוורר 80 / 90 שקט חזק וטוב שאפשר להמליץ פה עליו והם יהיו שילוב טוב אז אשמח לקבל המלצה 2. SILENT 939 http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0200silent939/cl-p0200.htm לכאורה נראה שהוא הכי עדיף מבחינת משקל ורעש ומחיר אבל לא בטוח לגבי יכולות הקירור שלו 3. +6 HYPER http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B למרות הגודל הוא נראה לי הכי מבטיח אך השאלה אם כדאי להשקיע בכזה משקל וגודל מבחינת סיכון וגם מחיר דיי גבוה 4. HYPER 48 http:…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  8. Started by the_big,

או שהעניים שלי דפוקות או שאני מסטול [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  9. תגידו זה נכון ש ZEROtherm Nirvana NV120 Premium יותר טוב מ Thermalright Ultra - 120 eXtreme ? ראיתי הרבה אנשים שאמרו שה ZEROtherm Nirvana NV120 Premium הקירור הכי טוב בעולם! אז באתי לישאול אתכם ZEROtherm Nirvana NV120 Premium Thermalright Ultra - 120 eXtreme

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  10. Started by enter,

קניתי לפני חודש את הכרטיס מסך הזה: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3?. רציתי לדעת לדעתכם אם הוא טוב ? יעני החברה XFX ...! ואם אפשר בבקשה תוכנה בישביל לעשות לכרטיס OC בבקשה...תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  11. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך 6600GT בינתיים רק בתוכנה וללא תוספת קירור מיוחד ,מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה ומי שיודע עד לאיזה רמה אפשר להגיע אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  12. Started by idani1983,

איך אני יכול לשנות את התיזמונים של הזגרונות עם הביוס של הלוח אם הזה ? חוץ מזה למה אין לי הרבה אפשרויות בביוס של הלוח הזה ? כמו כן הסתכלתי באתר של אינטל לגבי עידגונים ללוח אם הזה וראיתי שם שיש כמה עידכונים האם אני צריך להתקין את כולם או רק את האחרון ביותר ת כמו כן כמה זה מסוגן לעשות FLASH לביוס? תודה רבה!!!!!!!11

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  13. Started by סער_שי,

1. האם יש דבר כזה דרייברים של גוף קירור (למעבד)? או תוכנה ששולטת במהירות של המאוורר שלו? כל ניסיון לשלוט בו דרך הביוס או התוכנה של הלוח - לא עובדים. הוא פועל על דעת עצמו (הוא כן מגביר מהירות במאמץ, אבל לא מספיק לטעמי). 2. האם טמפ' של 45 מעלות לקונרו במצב מנוחה (כלומר - רוב הזמן) היא בטוחה מספיק למעבד הזה, או בכלל? לא מבחינת יציבות אלא מבחינת בריאות המעבד. מצחיק שבביוס הוא נותן להעלות מתחים בהדרגה, כל פעם מוסיף קצת, עד שזה מגיע ל-1.6, ואז יש קפיצה ל-1.8 ולא עלייה בהדרגה. כאילו - מכאן והלאה זה מדרון מאוד חלקלק, חביבי - או שאתה קופץ או שאתה נשאר

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  14. שלום קניתי מחשב חדש ובמקום קירור סטוק לקחתי TT SILENT BOOST K8 וגם דרך אגב יצא לי יותר זול רציתי לדעת מה אמורה להיות הטמפ' עם הקירור הזה בנוסף יש לי 5 מאווררים במארז כולם 80מ'מ אחד בדלת שניים מקדימה ושניים מאחורה הטמפ' שלי 50 מעלות בביוס והRPM של המאורר הוא 2600 בערך איזה טמפ' אמורה להיות?

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  15. Started by avi.hagit,

מה זה אובר קלוקינג ? ואיך עושים את זה? ומה זה נותן לי במחשב?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  16. Started by InFecT[0]r,

האם אפשר לפתוח צינורות ל LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  17. Started by E-Bear,

הוצאתי את ה CPU של אחותי מהמחשב שלה וזה Pentium 4 2.4 והסטפינג שלו על הCPU עצמו זה SL689. רציתי לדעת אם נפלתי על סטפינג טוב ואני יוכל לטחון אותו בOC? : ;D עריכה: לא רלוונטי. הורדתי CPU-Z וגיליתי שזה northwood עם סטפינג C1 ככה שנראה לי שאני הולך לטחון לו את הצורה . אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  18. המחשב שלי יחסית די חדש, בן חודשיים, וכבר קרה פעמיים שהוא פשוט נתקע ולא יכולתי להזיז את העכבר, אז זו בעיית חומרה או אולי טמפ' ? בקשר ללוח-אם, הוא בדרך כלל עומד על 40 מעלות, אולי הטמפ' ככה כי ממש חיממתי עכשיו את החדר חזק, אבל חוץ מהלוח-אם שאר הטמפ' אותו דבר בכל המצבים. האמתי זה נראה לי קצת לא תקין... מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  19. Started by erez ha,

מישהו יכול להגיד לי בבקשה למה צריך לשחק עם הVOLT כאשר אני עושה OC למעבד?? (מצטער על השאלה אני מתחיל רק עכשיו ללמוד תנושא)

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  20. Started by dor_eli,

איך הולך הכיוון זרימה של האוויר זה או זה זה חשוב לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  21. שלום, יש לי זכרונות 512MB של Samsung PC3200 400MHZ עם צ'יפים של TCCC, השאלה שלי היא: מה המקסימום מתח שאני יכול לתת להם לעבודה למשך זמן ארוך, זאת אומרת שהם יעבדו עם המתחים האלו לתקופה ארוכה מבלי להיפגע או שיגרם להם נזק כלשהו, תודה.

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  22. Started by RedBuLLNOAM,

אהלן, מה צריך בשביל לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך הזה מבלי שיקרוס? ניסיתי עם תוכנת ATI TOOLS ולא הלך... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  23. Started by ofird,

המיפרט - לוח של ASUS - A8N-VM CSM http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=A8N-VM+CSM מארז של AC - Silentium T2 http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939 TRAY הדרישה - שישמור על שקט (לא חייב להיות הכי שקט בעולם) וידע לעמוד במשימות גכגון ניגון קבצי TS מקודדים לHDTV. מה המאוורר המומלץ עד 150 ש"ח! תודה

• 6 תגובות
    • 470 צפיות
  24. לכמה מ"ב אני יצליח להגיע עם כרטיס מסך כזה: GIGABYTE 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  25. שלום, יש לי שאלה קטנה, כאשר עושים אובר קלוק למעבד, מזאת אומרת - יחס הזיכרונות 1:1 לבאס,? לא ממש הבנתי מהו היחס הזא, מה צריך שמהירות הבאס תיהיה בדיוק למהירות הזיכרונות? כי אצלי לאחר האובר קלוק, הבאס של המעבד הוא - 173 ומהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק הוא 347 מגה הרץ, וזהו לא יחס של 1:1, אז מהו העניין פה?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים