אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת... אני צריך עזרה. המעבד מאוד ישן עם קירור סטוק. לקירור יש מן שני קליפסים בצבע לבן שתופסים את המאוורר ו\או ההיטסינק... תודה רבה מראש!! :xyxthumbs: עריכה: הסתדרתי! אפשר למחוק!
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מעבד QX6700 עם מאורר סטנדרטי של INTEL שמגיע עם המעבד ולוח של ASUS P5B-E וע"י הלוח הורדתי את מהירות מאורר מ - 3000 סבובים ל - 1000 שגרם למחשב לעבוד בשקט יותר אבל המחשב די מרעיש עדין כיצד ניתן להשקיט את המארז שהמחשב יעבוד יותר בשקט יש לציין שהמחשב עובד כל הזמן וגם בלילה וז שומעים אותו חזק יותר תודה
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
-
הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין 2 נתונים המוצגים ב-CPU-Z ומה מייצג כל אחד מהם 1. Rated FSB 2. BUS speed באריזה של לוח GA-965P-DS3 רשום שהוא תומך ב-FSB עד 1333Mhz לאיזה מה-2 הוא מתייחס?
-
- 4 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום , קניתי היום מאוורר של AC של 12 ס"מ דגם AF12025 ויש לו חיבור 3 פינים שחיברתי לכניסה בלוח אם שכתוב NB FAN ואני עדיין לא מצליח לשנות את מהירות המאוורר ב SPEED FAN , עזרה מישהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני משתמש בפלטייר 40mmX40mmX3.3mm בהספק של W105+- ניסתי לאלתר לו את הגוף קירור הבא אבל זה ממש לא עוזר :\ הפרוייקט לא קשור לאוברקלוקינג אבל אני משער שכאן יש אנשים שמבינים בהיטסינקים ושאר ירקות שיוכלו להמליץ לי על גוף קירור טוב. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אנוכי: E6400 @ 3.36, באס 420. במאמץ החום בלתי נסבל (בקרוב תוצאות על ירידה בטמפ' ע"י מאוורר 92מ"מ שמכוון אל הצ'יפסט).
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
קירור לכ.מסך...האם הוא יתאים לי ל R9700np של Power Color? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=138&code=013 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע מה המתחים הנורמאליים של כל רכיב במחשב (מעבד, צ'יפסט, זיכרונות, כרטיסים...וכו..), או אם יש למישהו אתר עם כל המידע הזה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
המעבד 6300 לוח DQ6 גיגהבייט זכרון 2 גיגה קינגסטון 667MHZ העניין הוא שבביוס ניתן להוריד את מכפלת הזכרון ל X2 ממה שראיתי ולא ניתן פחות האם אני טועה? אני כרגע באיזור 342 בבאס וזה אומר שהזכרון נמצא על 680MHZ +- , האם יש דרך לעלות עוד??
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בתתימה. אני רוצה להבין קודם כל - למה הציעו לי פה ושם להוריד מכפלה למעבד ולהפגיז ב FSB - כשזה אומר תכלס בעצם - פחות OC למעבד ויותר למערכת כולה? אם אני עושה OC אז לא הגיוני להרביץ את הOC המירבי למעבד? למה להויד מכפלה אם כן ? (שוב תסתכלו במפרט שלי- המעבד לא משמש כמגביל לOC) ועוד שאלה- לבעלי לוחות 8KDA3 למיניהם- בביוס יש אפשרות לHIGH PERFORMANCE - מה זה עושה בעצם? אם אני עושה OC אז להשאיר את זה בOFF? או להפעיל את זה? (אינ פותח את את'רד הזה , לגבי כל השאלות שיהיו לי לגביי OC כי מצאתי את עצמי נדחף פתאום לתרדים אחרים וזה לא מנומס אז החלטתי לפתוח את שלי
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
זה אפשרי או לא? יש לו צינורות לפתוח או שכולם כבר פתוחים?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש. רשמתי גם בפורום של כרטיסי מסך כי לא שמתי לב בהתחלה שיש חלק רק על קירור תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
כאשר ארצה לעשות OC למעבד ה Q6600 שלי (לוח אם DS3L) האם תוכלו להביא לי את מה שאני צריך לשנות בביוס ? חבר שלי שמבין קצת אומר שהוא יודע לעשות OC ואם הוא ירצה לעשות הוא רק צריך לשנות את ההגדרות בלוח בצורה נכונה - שאת זה הוא לא יודע. אז גם בשבילי וגם בשבילו (יש לנו אותו לוח ומעבד) מה הם ההגדרות שצריך לסים בלוח ? עוד כמה שאלות: 1. אחרי שהבנתי ש OC זה לא כזה מפחיד וחשבתי שזה די קל התחלתי לראות תגובות של אנשים (פה) שאומרים שהם לא מצליחים לסדר את יחסי הזכרונות ודברים כאלה, ממה זה נובע והאם זה יכול לקרות לי ? 2. משהו שלא הבנתי - כשעושים OC אז גם הלוח והזכרונות עוברים המהרה, או שזה פשוט בחירה של המתמש ביחסים ? אם עשיתי OC למעבד ולא נגעתי ביחסים אז גם הזכרון עבר OC אז אני יכול לבחור …
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
התנסתי בעבר בהרכבת מאוורר סטוק רגיל(שזה שתי שניות..). השאלה היא האם הרכבה של המאווררים הרציניים היא גם כל כך פשוטה? ראיתי שצריך להדביק איפשהו באזור המעבד SENSOR כלשהו. מה זה?
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
לחבר שלי הלכו חצי מהמאווררים וכרגע הוא עם מאוורר צד על המחשב חוץ מ2 80מ"מ שאני שם לו אנחנו רוצים להחליף לו את הHSF הייתי רוצה לשמוע המלצות , הוא לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף כמה שיותר זול יותר טוב (150~ ש"ח)
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3201 ביחד עם לוח אם lanparty nf4 ut ultra-d ומעבד amd 64 venice 3200+. המחשב עוד לא הגיע. אני לא מעוניין באובר קלוק עצבני אלא במשהו לא גדול אך עדיין מורגש. מה אתם אומרים? תודה, דולב
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
היי! חיברתי לחיבור מולקס לד. (זה המודינג הראשון שלי!!!)(תדוה תודה). אני רוצה לשלוט על הלד דרך המחשב. האם יש תוכנה שתשלוט על המולקס והלד? או האם יש דרך לבנות תוכנה כזאת? אם כן בבקשה הביאו מדריך. תודה, THeWaVE
-
- 5 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב שיורכב מ AMD 64 3000, לוח אם Epox KDA3J כנראה במארז Chenbro Gaming Bomb (עם ספק כוח HEC425) שהוא כמובן בגודל Mid Tower. השאלה שלי - אם אני מסדר את האוורור כמו שצריך (מאוורר מכניס, מאוור מוציא) ומשתמש בגוף הקירור שמגיע עם המעבד, לאילו טמפרטורות אני יכול לצפות? ואפילו יותר חשוב לאיזו מידת רעש לצפות? כרגע יש לי מעבד מאוד חם ולכן המאוורר עובד ב-RPM גבוה והרעש בלתי נסבל. מה שהכי מדאיג אותי זה שאולי בגלל שהמארז הוא Mid Tower אז הספק כוח יהיה ממש ממש קרוב למעבד ויעביר אליו חום. אז בתכלס - למה לצפות? האם לקנות מארז Tower?
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שהגיעה עם הלוח של MSI אבל אני מחפש תוכנה טובה שתיתן לי אינדיקציה לגבי הטמפ' במחשב, נתוני OC וכו' האם יש תוכנה אחת שנותנת הכל? תודה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי או להביא לי מדקיך איך אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד AMD K6 400MHZ תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL CORE 2 DOU CONROE E-6300 השאלה שלי היא אם גוף קירור מדגם Sharks של חברת Evercool יתאים למעבד?
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
1. האם יש דבר כזה דרייברים של גוף קירור (למעבד)? או תוכנה ששולטת במהירות של המאוורר שלו? כל ניסיון לשלוט בו דרך הביוס או התוכנה של הלוח - לא עובדים. הוא פועל על דעת עצמו (הוא כן מגביר מהירות במאמץ, אבל לא מספיק לטעמי). 2. האם טמפ' של 45 מעלות לקונרו במצב מנוחה (כלומר - רוב הזמן) היא בטוחה מספיק למעבד הזה, או בכלל? לא מבחינת יציבות אלא מבחינת בריאות המעבד. מצחיק שבביוס הוא נותן להעלות מתחים בהדרגה, כל פעם מוסיף קצת, עד שזה מגיע ל-1.6, ואז יש קפיצה ל-1.8 ולא עלייה בהדרגה. כאילו - מכאן והלאה זה מדרון מאוד חלקלק, חביבי - או שאתה קופץ או שאתה נשאר
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4... של נורטווד. אתמול העלתי אותו ל 2.996 ג'יגה הרץ... אבל כשאר הפעלתי 3dmark03 ( לא משנה כל כך גירסא) המעבד כבה לי אחריי דקה... כי רציתי לראות הבדלים בתוצאות של המעבד. כן נאי יודע כמובן שצריך למצוא נקודה יציבה.. מתח נכון.. כל זה אני יודע. אבל אני רוצה להזחקי אוות בכ 2.9 ולסגור מארז.. עכישו נאי מתלבט לקנות ביט טייפון לקרר אותו ולהיום עם 2.9 או שזה לא כל כך קריטי , והאם הסקוט שיש לי 478 אני אקנה את הקירור הואיתאים לי בעתיד ללוחות החדשים? כי ראיתי תמיכה ב 775.. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס 5800 לא ultra עם riva tuner וכמה
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-