אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
תגידו זה נכון ש ZEROtherm Nirvana NV120 Premium יותר טוב מ Thermalright Ultra - 120 eXtreme ? ראיתי הרבה אנשים שאמרו שה ZEROtherm Nirvana NV120 Premium הקירור הכי טוב בעולם! אז באתי לישאול אתכם ZEROtherm Nirvana NV120 Premium Thermalright Ultra - 120 eXtreme
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-
-
בדר"כ הדיונים שלי שוקעים ללא מענה למעמקי הארכיון, מקווה שתענו לי הפעם. אני צריך כמה הבהרות בנושא. 1) כמה התזמונים של הזכרונות משפיעים על ה-OC? שווה להוסיף 100 שקל לזכרונות OCZ בעלי תזמונים 4-4-4-12 מזכרונות 4-5-4-15? 2) איך זכרונות DDR2 עובדים בלוחות של אינטל? אצלי (AMD) הם עובדים במהירות כפולה מהבאס (באס 200, מהירות זכרונות 400). אם אני קונה זכרונות 800 הם יעבדו ב-800 או במהירות כפולה ממהירות הבאס (מהירות באס של E4300 היא 200, אני אני מניח שמהירות הבאס תהיה 200 גם בשביל הזכרונות)? מה שאני שואל בעצם זה אם העלאת הבאס תתחיל את ה-OC לזכרונות מ-400 או מ-800 (התדר שבו הם אמורים לעבוד). תודה טל.
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
Xilence Cas Fan 80mm PMW 24 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=962 שווה לקנות כמה כאלה? איך המחיר? אפשר קצת פרטים על המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
באתר של Thermalright לא רשום בכלל את הכרטיס שלי ואני חושב שהם לא מעדכנים אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה תודה לכל העוזרים אלי.
-
- 4 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום יש לי SAPPHIRE X550 ואני רוצה לדעת אם משתלם להמהיר אותו? אני אף פעם לא עשיתי OC אבל קראתי על זה קצת יש לי את התוכנה ATI TRAY TOOLS שמאפשרת לי לעשות OC כמה דברים מוזרים - התוכנה אומרת לי שמהירות הסטוק של הליבה היא 400 ולזכרון 200 אבל אני קורא במלא מקומות שמהירות הזיכרון של הסטוק אמורה להיות 250 דבר נוסף - אין לי מאוורר על הכרטיס רק צלעות קירור - מוזר לא? בהתחשהב שבכל מקום שאני מחפש אני רואה שהוא נגיע עם מאוורר אבל משום מה קיי אס פי הביאו אותו נטול מאוורר כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס בלי להוסיף קירור ואיך אני רואה טמפרטורה<? האם אפשר לשים מאוורר ממחשב ישן (סתם בשביל הנסיון) - האם יעזור לקירור? תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש אוקי הבעיה שלי מאוד מוזרה תמיד לאחר שאני מבצע oc הpci אצלי יורד לאחד במקום 16 הנה תמונה http://tinypic.com/fullsize.php?pic=4kawilh הלום אם שלי הוא gigabyte 965pds3 מעבד e6600 כרטיס 8800gts אם אפשר הסבר מה הדבר הזה עושה (pci ) הזה אני יודע שזה החיבור של הכרטיס שלי ללוח אבל לא מודע למה זה ירד ל1 מ16 ואיך מחזירים את זה ל16 כי כל פעם שאני מבטל את הoc זה חוזר להיות 16 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם ... מישהו יודע האם יש בעיה לחבר את המאוורר הנ"ל עם AMD3200? לפי העמוד הזה http://www.bigbruin.com/reviews05/bigtyphoon/index.php?file=3 יש איזו שהיא בעיה ... תודה, צח
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
ז"א המכפלה שכרגע אני נמצא נמצא על 10 אני רוצה להוריד איך בדיוק עושים זאת? http://rotter.name/User_files/nor/433d0dba3842b0a8.jpg ובמה זה תורם שאני מוריד ?
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
איך הקירור הזה : Thermaltake A-1989 Cooper Ram Heat Sink התקנה מסובכת ? יש טובים ממנו באותו סכום ? ( 40 ש"ח ).
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
יש שמועות בזמן האחרון על המאוררים של אינטל שהם לא הכי מקררים את המעבד ויש תחליפים מה אתם אומרים זה נכון. ואם כן אז איזה מאוורר כדי לקנות
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כזה באובר קלוק.... ד''א הקירור שיש לי זה מאורר רגיל על המעבד ( Matrix - משהו כזה...) זה מאוורר כזה עם נאון עליו ...
-
- 4 תגובות
- 426 צפיות
-
-
רציתי ללכת על ARCTIC COOLING Silencer 64 TC אבל ניתן לקנות אותו רק בנועה וזה רחוק. אני צריך את זה מיידי. מישהו יכול להמליץ על מאוורר למעבד הנ"ל? חשוב שיהייה שקט אני לא מוכן להתפשר על השקט. המעבד לא יעבור OVERCLOCKING. תודה
-
- 4 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
אני מעונין לעשות אוברקלו' למעבד 4600 דואל קור האם זה כדיי......?
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס אני רוצה לדעת אך אני יכול לתת את כל משיש לכרטיס לתת לי
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
AMD Athlon64 3700+ (S-939 מעבד GYGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E לוח אם GYGABYTE GeForce 6600GT 256Mb DDR3 כרטיס מסך Corsair 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 X2 זכרונות MAXTOR 200GB (8MB) SATA II דיסק קשיח LG 16x48 White אני יודע..? כונן דיוידי אבקש לדעת אם מפרט זה יאפשר לי לעשות אוברקלוק רציני למעבד, ואם לא איזה חלק יעשה בעיות ולמה להחליף אותו תודה.
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מאורר 12 ס"מ הדגשה לביצועים . (משהו יותר מ 2500 סל"ד ,רעש לא מפריע). הבעיה היא שאני לא יודע מה לקנות. אשמח לעזרה. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
CPU Type Intel Pentium 4 530, 2983 MHz (15 x 199) Platform ID 13h (Socket 775) זה המידע על המעבד והתושבת כמו שאתם יודעים כבר... זה INTEL LGA775? בכל מקרה, לטענתו המחשב עושה רעש של עגלה בלי גלגלים, אני מנחש שזה המאווררים... אבל אם יש עוד אפשרויות תקנו אותי הוא לא מבין כלום בזה ככה שאל תבקשו לפרק ולבדוק בבקשה... (גם אני לא מבין כמעט...) משהו שקט וזול שיקרר יותר טוב ממאוורר ממוצע אם יש (לא חייב להיות שקט לגמרי אבל שלא ירעיש יותר מדי) אז... מה אתם אומרים? (אין לי מושג מה המאווררים מקררים, אז פשוט תנו קירור שיחליף את המאווררים בהנחה שהם עושים את הרעש...) בתודה איל =]
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אפשר קישור? plz
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1950xt של רדאון, ובזמן האחרון הוא החל להתחמם לי ולגרום למחשב שלי לקרוס. על מנת לשמור את הטמפ' במצב נורמלי יש צורך להפעיל את המאוורר של הכרטיס בתפוקה מלאה (95-100%), זה מרעיש בטירוף ובלתי נסבל! איזה גוף קירור שקט אני יכול לקנות במחיר סביר לכרטיס מסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
ראיתי מלא אנשים שעושים את הקירור LOW, כאילו שיעבוד חלש, לא על כל הכוח שלו... יש לי וולקנו 10, והוא עובד על כל ה 5000 RPM שלו... עם איזו תוכנה, איך אני עושה שהוא יעבוד על פחות וירעיש כמובן פחות תוך כדי כך... איך? והאם אני יכול להרשות את זה לעצמי מבחינת טמפ??! :s05: הטמפ: IDLE: 40 LOAD: 45 המעבד: פנטיום 3 EB 866@975MHZ
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
אני צריך ביוס לGF5200 של ASUS....מישהו יכול לכוון אותי לאתר להוריד ביוס כזה??...
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-