עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Vladgi,

אני צריך המלצה לזכרונות oc למערכת venice שאני בונה התקציב הוא בסביבות 950~ שח לא יותר אני מוגבל בתקציב.אם בכלל יש זכרונות כאלו..במחיר הזה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  2. עשיתי OC למחשב שלי (מפרט בהממשך) שמתי מכפלה של 11 באס 273 SYSTEM MULTIPLIER שמתי על 3 ו- EIST ו- C1E על ENABLE , עשיתי בתוכנה SP2004 שני בדיקות 1. PRIME SMALL FFTS והשני PRIME BLEND , מה שמוזר פה, שבבדיקות הכל עבר בהצלחה -בלי שגיאות בלי אזהרות, אבל מה ששיחקתי ב- NFS PRO STREET לאחר כ- 30 דקות נהיה מסך כחול, איך זה יכול להיות? מישהו יודע מה הבעייה ? ד"א: בדרך כלל -המסך כחול מגיע כאשר אני עושה באמצע המשחק ESC ואני ממתין איזה דקה אז מגיע מסך כחול ועוד שאלה איך יתכן שה CPU-Z מראה לי במנוחה מהירות של 1638.0MHZ וכאשר אני עבוד עם איזה תוכנה או משהו אז הוא מראה לי מהירות 3.003 ואני חושב שזה מה שגורם לי למסך כחול הנה תמונות: שאני לא עושה כלום: שאני מפעיל משהו: מפרט: A…

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  3. היי לכולם יש לי את הלוח BLKDG965WHMKR ויש לו שליטה במאווררים לפי טמפקטורות. יש לי ZALMAN CNPS8000 לקירור (עם פוטנציומטר חיצוני לשליטה על מהירות). 1) למה כשהטמפרטורה של המעבד עולה, מאוררי "12 כניסה ויציאה לא מעלים מהירות? 2) האם יש בקרה אלאקטרונית על מהירות זלמן בנוסף לבקרה הידנית? זאת אומרת בקרה רציפה? בתודה למומחים, יהודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  4. Started by ZenMaster,

חברה, אני דיי חדש בנושא, אז אני רוצה להתנסות על המחשב הישן שלי, Pentium 3 800Mhz עם Voodoo3 3000 וSDRAM, יש מצב לאוברקלוק ?? ואם כן עם אילו תוכנות אני צריך להשתמש ? (ידוע לי שהוודו והמעבד שלי ייצטרכו קירור יותר טוב אחרת הם יישרפו תחת אובר').

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  5. Started by immortal,

כרגע הוא מראה לי את הטמפרטורה שבתוך המארז ושל המעבד אבל יש שם עוד המון סנסורים איך אני יודע מה מהם איפה? הלוח שלי זה Gigabyte Pentium 4 Titan series - GA-8ST800 וכפי שכתוב בתוכנה יש עוד 30? אני לא חושב שיש כול כך הרבה זה כנראה רק בתוכנה אבל כמה באמת יש בלוח אם? ואיך אני יודע איזה מהם זה מה? ואיך אני מגדיר אותם? נ.ב הבנתי שאפשר להראות גם טמפ' של ההארדיסק אבל לא מצאתי את האופציה!

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  6. אני שומע כל הזמן את עינייני הקירור האלו. אני יודע שזה שומר על המעבד,וכו' יש לי שאלה, מה זה OC איך עושים את זה? חוץ מיזה, אל פסק,הוא מגן על המחשב ממתחים,כך שהסיכויים שהפסק ישרף,קטנים. אודה מאד למי שיסביר לי

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  7. אני מחפש קירור לכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 ואני לא מוצא אז אשמח אם תעזרו לי לחפש תקציב עד 100 שקל. תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  8. ועוד כמה צעצועים של Evercool כמו הקירור לכרטיס מסך שסוקר באתר וקירור אוויר שכולל בתוכו קירור מים דברים שבאמת וכמעט לא נראו בארץ ואיך לדעתכם מיני טייפון שווה?!

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  9. Started by Pika007,

שלום, יש ברשותי זמנית כרטיס Connect 3D X800 np הטמפ' שלו הן 35 מעלות במנוחה ועד 70 גג של הגג במאמץ. לי זה נראה גבוה, כי עם סיילנסר הטמפ' הן 28 ו 41 כבר התרגלתי לכרטיס קר. המשחה המרוחה היא MX1 ככה שמעבר חום טוב יש. וגם לא שמתי הרבה, בדיוק כמה שצריך. אשמח אם תגיבו, תודה

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  10. Started by IGk,

קניתי לפני שלושה ימים X800GTO של SAPPHIRE (ליבה R-420 אני חושב) עכשיו בדקתי ב EVERST הטמפ' במנוחה היא 44 מעלות (עם אימיול עובד) ובמאמץ סביבות ה 54 מעלות העם זה נורמלי או שזה חם מדי? המעבד הוא פנטיום 4 3 גיגה הרץ PRESCOTT לוח של ASUS P4P800E DLUX המעבד עובד על 40 במנוחה ו-61 במאמץ העם גם זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

איזה משחה זאתי?? עדיף עליה AS-5??

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  12. Started by The_magament,

שלום כולם... כל הזמן כולם מדברים על אוברקלוק ואוברקלוק, ולמרות שאני יודע מה זה ועשיתי פעם או פעמיים יש מיליארד דברים שאני לא כל כך מבין... 1. מהי בדיוק מהירות ה-BUS של הלוח, ואיך היא קשורה למהירות של המעבד והזיכרון? 2. למה עדיף E4300 לאוברקלוקינג ולא E6300?? 3. מה זה אומר לשנות את יחס המעבד/זיכרונות (הרבה פעמים אומרים לשנות את זה ל-1:1)? תודה על התשובות!

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום אבא שלי נוסע לארה"ב אז כמובן שחבל לשלוח אותו בלי מטלה אחת לפחות......... יש למישהו הצעות מה שווה שהוא יביא משם? חשבתי בכיוון של מערכת קירור מים..... השאלה היא האם יש סיכוי שהוא ייכנס לאיזה רשת ויידעו מה הוא רוצה או שעדיף כבר באינטרנט לקנות? יש למישהו רעיות אחרים? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  14. Started by X-BLADE,

עם איזה תוכנה עושים OC לזכרונות? חיפשתי בבאיוס אבל לא מצאתי שם שום דבר שקשור לזכרונו רק למעבד... ותביאו לינק ישיר בבקשה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  15. היי, אוקי, אתם יודעים שאני לא גולש הרבה בקטע הזה של הפורומים אז אני לא מבין הרבה באובר, אבל כרגע אני מוכרח להבין.... בהנחה שבלי מאוורר או בלי שום קירור הצלחתי לעשות אובר של 50%-60%~ לכרטיס מסך, אם אני אשים עליו מאוור, אני אצליח לשפר את התוצאה בהרבה? שאלה שניה, הסלוט AGP שלי הוא *4 מקסימום, זאת אומרת 264 מגה הרץ הסלוט, האים זה מפריע לי לקבל ביצועים טובים אם נגיד אני מגיע למהירויות של 450-500 מגה הרץ על מעבד ו450 על זיכרונות? שאלה שלישית, בהנחה וזה מפריע, יש דרך לעשות אובר לסלוט (של אינטל) בביטחה, אם יש אז האים יש גם מדריך או שמישהוא יוכל להסביר לי? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  16. Started by blanco,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מאורר 12 ס"מ הדגשה לביצועים . (משהו יותר מ 2500 סל"ד ,רעש לא מפריע). הבעיה היא שאני לא יודע מה לקנות. אשמח לעזרה. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  17. Started by מתי,

שלום רב אני מחפש קירור שקט ואיכותי לפנטיום 3 . מעבד אינטל (כלומר socket 370 ). האם יש לכם להציע לי משהו איכותי .ושניתן להשיגו בארץ ? תודה

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  18. טוב הגעתי מ- AMD Athlon 2500+ XP 1.8GHZ ל- 2800+ @ 2.1GHZ אני כרגע על 196BUS אבל שאני מעלה יותר (201 למשל) המחשב קופא אחרי שהוא עולה לווינדווס ואני חייב לעשות ריסט לא העליתי מתחים לשומדבר חוץ מזה ששמתי את הזכרונות על האפשרות של ה-166MHZ אם אני שם על משהו אחר כמו 133/200MHZ המחשב לא עולה יש איזה משהו שמגביל אותי ולמה אני לא יכול להמשיך ב-OC?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך 1950xt של רדאון, ובזמן האחרון הוא החל להתחמם לי ולגרום למחשב שלי לקרוס. על מנת לשמור את הטמפ' במצב נורמלי יש צורך להפעיל את המאוורר של הכרטיס בתפוקה מלאה (95-100%), זה מרעיש בטירוף ובלתי נסבל! איזה גוף קירור שקט אני יכול לקנות במחיר סביר לכרטיס מסך הזה?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  20. Started by weamir,

למישהו יש קירור דומה על אותו לוח?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  21. Started by abyss20,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה את החלקים הכי טובים לOC אני קונה מערכת קירור מים של ASETEK למעבד,CHIPSET ולכרטיס מסך, אני קונה מעבד E6600 ואני רק רוצה שתמליצו לי על הזכרונות והלוח אם הכי טובים לOC כמה שיותר טוב בשביל המערכת אני רוצה להגיע למינימום 3.2GHZ (כמובן כמה שיותר יותר טוב) התקציב שלי לזכרונות וללוח אם הוא +- 3000 שקל

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  22. Started by mabool,

טוב החלטתי להחליף ת'קירור סטוק שמרעיש ברמות כשהמעבד מתחמם. ויש 2 דגמים במחיר 60 ש"ח שמצאו חן בעיניי איגלו 5062S ואיגלו 5073S http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2261 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1369 שניהם אמורים להיות באותה רמת רעש, ואני לא מחפס ביצועים מיוחדים (לוח אם של אינטל=אין OC). בקשר לחנות-חבר שלי בדיוק יהיה מחר בIQPC אז במקום להזמין וכד' הוא יקח לי משם- אז בלי לשנות חנויות במיוחד, תודה. לפי המידע באתר הוא מתאים עד פרסקוט 3.4 (לי יש 3.0) אבל תלוי בזרימת אוויר. - יש לי מאוורר בדלת שמזרים אוויר למארז לאחר ההקדמה- השאלות א. יש בינהם הבדל\מי עדיף? חיפסתי קצת בינצ'ים או נתונים ולא מצאתי משו מעניין ב. בקשר לשקט אני שקט, אבל הביצועים- כל עוד…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  23. Started by uzi123,

שלום, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה. אני מתכוון לקנות GA-M55plus-S3G (Rev 1.x) עם AMD 3800 x2 יש בלוח אם כרטיס מסך מובנה של nvidia שמעתי שהלוח אם לא כ"כ מתאים ל-OC בגלל הכרטיס מסך, האם זה נכון? האם רק זו הבעיה של הלוח אם או שבכלל הוא לא מתאים ל-OC? או אולי רק קצת? השאלה היא - אם אני קונה את הלוח הזה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך חיצוני האם הבעיה של חוסר תאימות ל-OC נשארת? ברור לי שיש לוחות אם יותר טובים אבל גם יותר יקרים וכרגע הצרכים שלי הם די בסיסים כמו לגלוש באינטרנט, אופיס, הורדת סרטים ומויזקה וקצת קידוד סרטים (סרטונים, לא משהו כבד במיוחד). ואם כבר אני שואל, בהנחה שאי אפשר לעשות OC, אם אני קונה קירור טוב יותר מההיטסינק הבסיסי כמו למשל קירור אוויר/מים - האם זה יוסיף לביצועי…

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  24. Started by NETANELKOREN,

שלום לכולם. יש ברשותי את המארז Transformer Sunbeam ויש לי במחשב בקר מאוררים שקניתי. אז השאלה שלי איך אני יכול לעשות את המאוררים של המארז יותר שקטים כי יש רעש כמו טרקטור אז אמרו לי שאני צריך בקר מאוררים אז קניתי אז עכשיו מה אני צריך לעשות כרגע המאוררים עובדים במהירות 12 VT והמירות היא 2000 סל"ד אמרו לי שאני צריך להוריד את המהירות שהיא 12 VT,אז הבעיה אצלי היא שאני לא יודע לאיזה מהירות להוריד את המאוררים .מ12 VT תודה

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  25. Started by gggil,

יש לי פנטיום 4 וכדי להוריד את המאוורר צריך לפתוח 2 קליפסים כאלה, אחרי שאני עושה את זה, המאוורר משוחרר קצת אבל כשאני מנסה טיפ טיפה למשוך אותו הוא לא יוצא. כאילו יש איזה משהו שהוא עוד מחובר. איך אני מוציא אותו?! תודה מראש, גיל

• 7 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים