עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shkedi,

תקשיבו הרגע קניתי 2 מאוררים כאלה http://lamir.co.il/product.asp?product=192 עכשיו חיברתי אותם ללוח אם והם פשוט לא מסתובבים (שניהם) ואני לא חושב שהם מקולקלים... הצילווווווו מה אני עושה לא נכון? כי המאורר הקודם שהיה לי כן הסתובב (הוא התקלקל) ושאני מחבר את אלה לא קורה כלום ועוד משהו. שאני מחבר אותו לספק זה גם לא מסתובב!!! עריכה: לא משנה פשוט החנות הדפוקה הזאת (שהיא ממש קרובה לבית שלי בגלל זה קניתי שם) החוטים צריכים להיות שחור אדום לבן והם חיברו את זה בסדר לא נכון במקום שהאדום והשחור יהיו אחד ליד השני כל אחד היה בקצה אחר.... אז שיניתי תסדר שלהם ועכשיו זה עובד

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  2. Started by bommer,

אני קניתי היום את ה-silent tower של thermal take ורציתי לשאול אם למישהו יש התנסות איתו?איך הוא בביצועים ? כמה מעלות הוא מוריד ? ואם היה שווה לקנות אותו?

3. בקיצור המאוורר של ה 9600XT נדפק לגמרי ואני צריך תשובות לכמה שאלות: 1. מופיעים לי עכשיו נקודות צהובות ולבנות כשאני עושה בדיקה ב-ATI TOOL למרות שקימבנתי איזה קירור שעובד אבל הוא חלש יותר מהסטוק שהיה. אז יכול להיות שבגלל שהכרטיס עבד כמה זמן עם קירור דפוק אז קרה לכרטיס נזק תמידי? או שאם אני ישיג קירור נורמלי הנקודות יעלמו? הא כשהורדתי ת'שעונים כדי שהכרטיס יתחמם פחות לא היו נקודות... 2. איך אני יכול לסדר ת'קירור מבלי לבזבז יותר מדי כסף...? 3. מה אתם אומרים אומרים על ה-Zalman Vga Cooler VF900-Cu והאם הוא יתאים לכרטיס מסך שלי? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  4. המפרט שלי הוא: E6600 P5B DELUXE ST 800MHZ 2X1024 CL4 מערכת קירור מים. 1 קודם כל לעניין הטמפ' - בתוכנה EVEREST יש את הטמפ' שלי של ה-CPU ועוד 2 CORE1 ו-CORE 2 מה ההבדלים ולמה להתייחס ? 2 אני לא מבין את העניין של המחלקים,משהו עם הזכרונות,על כמה לשים את זה ואיך האופציה הזאת נקראת בביוס ? 3 הבנתי שאני צריך לנעול את ה-PCI או משהו,איך האופציה הזאת נקראת בביוס ? תודה.

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  5. הבנתי שיש הרבה ביקורת שלילית על הקירור בסטוק. האם ישנו שיפור כלשהו במעבר ל REV3.3? האם באובר קלוק ממוצע (לצורך העניין נגיד באיזור ה 380 בהנחה ומדובר ע4300 ו אולי באיזור ה 450 עם 6300) יש צורך בשיפור של הקירור? תודה מראש רום. נ.ב, יש הבדלים מבחינת אובר קלוקינג בין DS3 לבין DS3P?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  6. Started by roni5,

זה המפרט שבנו לי כאן בפורום האם לדעתכם הקירור יספיק או שכדאי להשקיע עוד 100 שקלים בקירור יותר טוב,ואם כן על מה אתם ממליצים Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Leadtek Quadro FX560 PCX LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black תודה

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  7. יש לי מעבד intel p4 2.4 Ghz. תוך כדי המשחק doom3 טמפ' המעבד שלי מגיעה ל49-50 מעלות. בטמפ' המומלצות על פיכם נכתב כי 45 מעלות הינו חסם הטמפרטורה העליון המומלץ. האם טמפרטורה כזו יכולה להוות גורם לתקיעת המחשב (שאכן נתקע רבות רק במשחק זה). המעבד ללא אוברקלוק. אם כן חשבתי להוסיף מאוורר 120 מ"מ בקידמת המארז. השיפור בהורדת הטמפ' יכול להגיע ל- 5 מעלות ויותר ? בהנחת סידור נכון של החוטים במארז ושאיבת אבק. כמו כן ברצוני לדעת למה הטמפרטורה מגיעה לגדלים כאלה במעבד ללא אוברקלוק ? אבק על גוף הקירור ? התיישנות (?) המשחה התרמית ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  8. Started by DJPOWER,

אוקיי קבלו מה רשום לי באוורסט MB 36 לא זז CPU 49-50 CPU DIODE 30-31 GPU 55 לא זז דיסק קשיח 33 לא זז הכל טמפ של המחשב אם ובלי מאוורר דלטא 60 ממ שמעיף אויר מהמפרצים יש לי מאוורר דלטא שזורק אויר על הכי נמוך בפוטונציומטר 2 מאווררי 120 מאוורר 80 וקירור למעבד של טרמלטייק הפשוט איפה עוד אפשר לבדוק את הטמפ של הכרטיס מסך כי זה יותר מדי ומזה CPU ואם לו אני צריך להתייחס בתור מעבד או לCPU DIODE בביוס היה כתוב לי 35 תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  9. כמו שאמרתי אני מעוצבן כי משחק חדש שהורדתי לא פועל והגלל זה החלטתי לעשות oc ולראות אם זה עוזר!!! כמו כן גם משחקים כמו גאנבאונד עובדים יופי רק שהאיכות קקי!!! תעזרו לי!!! : :pissed: :pissed: :pissed: מתחנן!!!!! האא כן הדגם של הכרטיס מסך: matrox millennium g200 AGP תודה רבה רבה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  10. Started by rlord,

יש לי מעבד pentium D 2.8 והטמפרטורה שלו במנוחה זה 40+- ובמאמץ 55 עכשיו אני רוצה לעשות לו OC ל3.0 ורציתי לדעת האם זה כדי לי? האם אני ירגיש שינוי במשחקים?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  11. אני רוצה להפוך את המחשב שלי ליותר שקט אז חשבתי להכין פאן באס עם מפסקים של שני מצבים (כבוי, דלוק) ולכבות שלושה מאווררים בזמן שאני הולך לישון או בזמן שאני רק גולש באינטרנט או רואה סרט, והדליק אותם בזמן משחק. נכון לעכשיו, יש לי ארבעה מאווררים: 92 למעבד, 92 לדלת, 120 מקדימה ו-120 "אגזוז" (ואחד לכרטיס מסך שלא החשבתי...). המפרט בצד ימין והטמפ' של המעבד היא ~45 מעלות עם כמה תוכנות פתוחות. הטמפט' של הכרטיס מסך היא עד 63 במאמץ... עכשיו, השאלה שלי היא אם זה יהיה בסדר לכבות את שלושת המאווררים ולהשאיר רק את זה של המעבד פועל? תודה!

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  12. נכנסתי לEVEREST וזה מה שהוא הראה לי: http://www.up2.co.il/pics1/1/j91qmfn8g.jpg איך אני יודע באיזה תזמונים הזכרונות.? הבנתי שככל שהתזמונים יותר "צמודים" זה יותר טוב לקבלת באס גבוה. ונגיד שהזכרונות שלי עכשיו ב 5-5-5-15 אני יכול לקבוע אותם ל 4-4-4-12 ללא חשש לפגיעה בהם? יש לי זכרונות Digma 2X1GB 667MHz. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  13. Started by TaMiRn2,

כניראה שאין לי שום מד טמפ' על הלוח אם... האם יש איזושהי חומרה שיכולה לבדוק את הטמפ' של המעבד ולהציג?

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  14. Started by DorShoham,

שלום,ניסיתי לעשות OC לכרטיס המסך שלי (7600GS)(שעונים:400:400) והופתעתי לגלות שאני לא יכול להגדיל את מהירות הזיכרון מעל 480 בלי שיהיו ארטיפקטים. לאומת זאת את הליבה העלתי עד ל580 ועובד בסדר על השעונים האלה. מה יכולה להיות הבעיה לכך שאני לא מצליח להעלות את מהירות הזיכרון מעל ל-480MHZ? יש קירור סטוק בכרטיס. תודה,דור

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  15. יש לי את האחד של xfx עם קירור ac nv silencer (הקירור לא מקרר את הזכרונות!!!) כרגע שמתי אותו על "מהירות אופטימלית" 580/1140 עד כמה אני יכול לדחוף את הכרטיס בלי הקירור לזכרונות בהתחשבות שאני רוצה אותו בחיים עוד שנתיים! ושאני לא רוצה משהו מוגזם! (טמפרטורות כרגע- חורף חדר קר!! 36 בidle ו56 ב load- זה אחרי האוברקלוק).?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  16. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אני משתוקק לדעת איזה מעבדים עדפים ל אוברקלוק ממסדרות שציינתי ? עד עכשיו ממש לא אהבתי את המעבד E6550 שניסיתי . הקודמים שהיו לי E6300 E6400 היו מעולים וגם לאחר אוברקלוק של 50% עבדו בצורה יציבה וגם הטמפ' היו מעולות .... ה E6550 בקושי בקושי מצליח להגיע ליציבות על OC 40% וטמפ' ממש לא מציאה אז מה אתם אומרים חברים מה עדיף? ולאיזה מעבד באותם תקציבים עדיף להחליף (E6600 אפשרות?)

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  17. Started by immortal,

כרגע הוא מראה לי את הטמפרטורה שבתוך המארז ושל המעבד אבל יש שם עוד המון סנסורים איך אני יודע מה מהם איפה? הלוח שלי זה Gigabyte Pentium 4 Titan series - GA-8ST800 וכפי שכתוב בתוכנה יש עוד 30? אני לא חושב שיש כול כך הרבה זה כנראה רק בתוכנה אבל כמה באמת יש בלוח אם? ואיך אני יודע איזה מהם זה מה? ואיך אני מגדיר אותם? נ.ב הבנתי שאפשר להראות גם טמפ' של ההארדיסק אבל לא מצאתי את האופציה!

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  18. Started by moshe12,

הנה מה שאני קונה אם אני צריך להכין: 1. Zalman ZM-WB4 - עולה 300 2. משאבה של אקווריום - עולה 100 (רדיאטור וצינורות יש לי) או לקנות מערכת מוכנה ב700 שקל? מה עדיף ומה יהיה ההבדל?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  19. אני שומע כל הזמן את עינייני הקירור האלו. אני יודע שזה שומר על המעבד,וכו' יש לי שאלה, מה זה OC איך עושים את זה? חוץ מיזה, אל פסק,הוא מגן על המחשב ממתחים,כך שהסיכויים שהפסק ישרף,קטנים. אודה מאד למי שיסביר לי

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  20. Started by blabla2002,

חברה אני משתגע אין שם מקום שאני יכול לקבוע את היחד כך יוצא שאני בבס של 300 אם זכרונות במהירות של 200 יש מקום לקבוע כי אני לא רואה

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  21. Started by SpEcToR,

הסטוק שלו מרעיש =\ אני צריך משהו טוב... ברמות של BT למעבדים.. =]

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  22. Started by lirancoh85,

אהלן יש ברשותי כרטיס מסך SAPHIRE X850XT מגיע עם הכרטיס תוכנה שנקראת TRIXXX אני שם אותו על SILENT או סטנדרט ופתאום צצות לי כל מיני הודעות שהליבה נורא חמה והיא מגיעה לטמפרטורה של 80 מעלות

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  23. Started by Pika007,

שלום, יש ברשותי זמנית כרטיס Connect 3D X800 np הטמפ' שלו הן 35 מעלות במנוחה ועד 70 גג של הגג במאמץ. לי זה נראה גבוה, כי עם סיילנסר הטמפ' הן 28 ו 41 כבר התרגלתי לכרטיס קר. המשחה המרוחה היא MX1 ככה שמעבר חום טוב יש. וגם לא שמתי הרבה, בדיוק כמה שצריך. אשמח אם תגיבו, תודה

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  24. Started by kiki666,

האם ניתן להחליף את הגירסא שלי של ביוס? מאיפו אני יכול הלשיג גירסא חדשה יותר שאני יוןכל לבצע OC דרך הביוס ואיך אני מתקין אותה? אין לי דיסקטים.

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  25. במעבדים כפולי ליבה (2 ליבות) האם אפשר לעשות OC אוברקלוק רק לליבה אחת??

• 1 תגובה
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים