עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקי יש לי כמה שאלות חבר'ה. יש לי את הכרטיס X800GTO2 של רדאון. פתחתי אותו ל16 צינורות. עכשיו מפה אני תקוע, אין לי כלכך רקע של אוברקלוק,זו פעם ראשונה. מה אני אמור לעשות? איך בודקים כל הזמן טמפ', איזה תוכנה, לכמה אני אמור להגיע, כמה הטמפ' צריכה להיות כרגע במנוחה וכמה אסור שיגיע? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  2. Started by יניב51,

שלום לכולם אני מתכוון לרכוש שני מאוררים חדשים, חשבתי על אלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 להוציא אויר, מאחורה מתחת לספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 מכניס אויר, מקדימה מול ההארד דיסק. אני חייב שהקדמי יהיה 80X80X25 כי יותר גדול מזה לא נכנס... מה דעתכם? עוד שאלה, האם יש לכם מושג כמה דציבלים מאורר ג'נרי מוציא? כאילו יש לי עוד שנים עם לדים שקיבלתי עם המארז, במידה ואני אחליף אותם לעוד שניים כמו השני שציינתי, אני אקבל פחות רעש? תודה מראש, יניב

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  3. הכותרת אומרת את כל השאלה שלי תודה

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  4. Started by Biker boy,

שלום לכולם תראו עשיתי מודינג למחשב שלי והוא יצא ממש פיצוץ אך יש לי עוד בעיה אחת אני רוצה לעשות OVERCLOCK ואני רוצה לדעת אם המחשב שלי יחזיק מעמד אחרי ה-OVERCLOCK ואם בכלל אפשר לעשות למחשב שלי OVERCLOCK טוב המחשב שלי זה: AMD XP A ATHLON 1700+ זיכרון:256 MB DDR כרטיס מסך: GE-FORSE 2 FX 64 MB המהירות כרגע של המעבד היא 1499 ואני רוצה להגדיל אותה אז האם אני יכול לעשות OVERCLOCK כן או לא ום אפשר לקבל מדריך בישביל מעבדי AMD

5. Started by moshel7,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300 gt 256mb עים צלעות קרור והוא מיתחמם מאוד 62c במצב רגיל ו88c לאחר מישחק של שעתיים איזה קרור אני אמור להרכיב עליו והאים אני צריך להוריד את צלעות הקרור שעליו או להרכיב את גוף הקרור שתמליצו עליו על צלעות הקרור שקימות עליו? תודה לכל העונים משה

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  6. שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך X850 PRO בתושבת PCIE, הכרטיס עבר החלפה של מערכת הקירור שלו, לגוף קירור של זלמן (לא זוכר את הדגם). גוף הקירור המקורי קירר גם את הזכרונות וכאשר הסירו אותו והתקינו את הזלמן נוצר מצב שאין קירור לזכרונות, האם זה קריטי או שעדיף לי לקנות RAM SINKS ולהדביק על הזכרונות? אני יודע שהקירור המקורי היה רציני רק בחלקו הקדמי של הכרטיס וחלקו האחרי הזכרונות קוררו ע"י רצועת אלומיניום דקה. דיעותיכם בבקשה.

7. Started by Make_Party,

שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למעבד אבל בBIOS אין לי אפשרות לגשת לFSB זה באפור כזה יש לי לוח של ASUS Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Intel Pentium 4 530, 3000 MHz ניסיתי הכול היתעסקתי עם כל הBIOS לא הצלחתי. תודה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  8. Started by Gilo2005,

שלום יש לי שאלה אז ככה יש לי מחשב amd atholn xp polomonio 1.7+ 768 ddr 266 MHZ geforse 2 mx 440 64 mb ורציתי לדעת אם המחשב הזה טוב לאוברקלוק ואיך נתן לעשות אליו את זה? לוח אם GIGABYTE כול עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב ישן בבית ושמתי לב שהמאוורר על הגוף קירור הפסיק לעבוד לגמרי, אז החלטתי כבר לקנות גוף קירור חדש כי מה שיש עכשיו גם ככה לא משהו. צריך המלצה לקירור, ואני שם דגש, מסוג תושבת 478 (מעבדים ישנים יותר). תקציב: 100 שקל גג ודגש על שקט, חשוב שלא יוציא קול בכלל! מצאתי את האפשרות הבאה באחד האתרים: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10641 מה אתם חושבים ? תודה

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  10. אני לא מדבר על הפנלים של מראים את הטמפ' למרות שזו דרך נהדרת, איזה תוכנה מומלצת להישתמש בשביל לבדוק את הטמפ'....

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  11. Started by Jimboy,

אתמול המחשב שלי התחיל לקרטע ולהשמיע רעשים חזקים (במיוחד מהמאוורר העליון שלו) והטמפרטורות שלו עלו ל60 ואפילו 70 מעלות.. דבר שממש לא אופייני לו בהתחשב שהטמפרטורות שלו מעולם לא עלו על 35. לפני שאני שולח אותו לבדיקה רציתי לבדוק אם יש משהו שאני יכול לעשות?? אם למישהו יש רעיון אני ישמח לשמוע... (פרטים על המפרט שלי יש בפרופיל). תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  12. הרכבתי עכשיו למחשב מאוורר silverstone fm123 שמגיע ל 110cfm בשיא. עם thermalright extreme 120. ועכשיו אני מנסה לעשות אוברקלוקינג בפעם הראשונה על ביוס כזה מורכב. הבעיה היא שאני לא מבין כמעט כלום בהגדרות ביוס כאלו. אני יעלה תמונות של הביוס ותעזרו לי בכיוונים כדי להגיע למקסימום (לשבור שיא עצמי) מפרט: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR ASUS blitz formula (גרסת קירור מים) Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Dominator Airflow Fan SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX Seagate Barracuda SATA 250GB 16MB ST3250410AS Evga8800GT Thermaltake Tsunami window LG LCD 19" L1970HR LG GSA-H62N LOGITECH E…

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  13. Started by the_big,

או שהעניים שלי דפוקות או שאני מסטול [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  14. Started by gilloze,

שלום יש לי מחשב ליפני 5 או שש שנים אז ככה אני יצלם את הפריטים שלו כי אין לי כוח ליכתוב זיכרון:http://img151.imageshack.us/img151/3329/memkp2.jpg מעבד:http://img88.imageshack.us/img88/1567/pantiumqi7.jpg לוח אם:http://img241.imageshack.us/img241/3535/boardca8.jpg האתר של הלוח אם שלא יהיה לכם קשה לחפש זה זה בידיוק: דרך אגב לוח של msi http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=44&kind=1 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז ככה אני מנסה לעשות oc למעבד לא הולך לי אין לי תאפשרות הזאת בביוס אז ככה חשבתי לעשות oc עם clock gen אני לא כל כך יודע איך , אז ראית…

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  15. Started by PzD,

אוקי ככה.. יש לי מאוור בצד המארז.. ואחד שמוציאא.. ומקדיה למארז יש לי כיאילו הכנה למאוורר.. יש לי תסוגר מאוורר הזה.. בגודל של 10 ס"מ .. עכשיו השאלה שלי איזה גודל מאוורר אני צריך לקנות? ואחרי זה איך אני מחבר אותו?

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  16. Started by huhxd,

יש אפשרות להעלות את מהירות המאוורר של ה INFINITY? דרך BIOS או כל אפשרות אחרת? אם כן, אשמח לקבל עצות והסברים. תודה

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  17. המפרט בצד .. כשאני מעלה את הפרקאונסי , אם זה בכרטיס מסך , ואם זה במעבד . אני מקבל שגיאה INSERT DISK COOT כאילו הוא רוצה שנאי אפרמט . עכיו שתי שאלות : 1. האם הלוח מגביל אותי ? 2. יש משהו שאני צריך לבטל כדי שזה לא יקרה ? יש לי קירור של COOLER MASTER למעבד , הוא עומד על 35-40 מעלות , זה טוב ? תודה ויום טוב אריק.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  18. הקירור שלי זה הקירור שבא עם המעבד המפרט שלי בצד... עד כמה אני יכול להגיע שישאר יציב?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי לוח גיגהבייט Intel i875P AGPSet BIOS for 8IK1100 F10 AWARD BIOS עם מעבד 3ג 512 עם 2*256 קינגסטון 400m שאלתי היא כיצד אני עושה לו oc והאם ניתן לבצע זאת ללא תוספת קירור אלא בקירור מקורי אולי הוספתי לו 2 מאוורים קטנים לקרר את ההארד-דיסקים אבל לא יותר הטמפ של המעבד היא 42 43 במצב מנוחה בתודה מראש אלעד

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  20. קודם כל שלום לכולם! יש לי כרטיס 6600GT של XFX , אני רוצה לדעת על איזה תדרים הוא עובד אבל כל אחת משלוש התוכונת הבאות מראה לי משהו אחר הנה תמונות : 1. 2. 3. אז איזה מבין כל אלו הם התדרים האמיתיים שעליהם הכרטיס עובד... ועוד שאלה נניח והליבה על 300 והזיכרון על 1000 ,אז אם אני מגדיל את הליבה ל-500 ומוריד את הזיכרון ל-800 הכרטיס יתן ביצועים יותר טובים? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  21. Started by moshe55501,

האם הקירור big water 745 יעבוד עם ספק גנרי

22. Started by Red-men,

שלום לכולם: יש בירשותי סכום של כ- 300 שקל ואת המעבד: intel pentium !!! 996MHz אני מעוניין לשדרג את גוף הקירור של המעבד ואני לא מוצא באף חנות אם אתה (הקורא) יודע איפה יש גופי קירור למעבד הזה אנא תעזור לי ומהר. בתודה

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  23. סיימתי להרכיב את המעבד + גוף קירור ורציתי לדעת מהם הטמפ' הסבירות למעבד שלי, על מנת לדעת אם הרכבתי את הכל טוב. כרגע - ה - BIOS מדווח על כ - 40 מעלות כאשר המארז פתוח - האם זה סביר? מתי אני צריך להתחיל לדאוג? ובכלל, יש באיזה שהוא מקום נתונים לגבי הטמפ' של המעבד הזה בכל מני מצבים? תודה

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  24. בלוח אם שלי אני לא יכול לנעול AGP וPCI ואני נעול על 20X בכפולות ואני לא יכול לשנות מתחים רק באסים זה פרטי המעבד והלוח אם: וזה המפרט: Intel Pentium 4, 2666 MHz Asus P4S533-MX NVIDIA Geforce 6600GT with AGP8X 128 MB DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM WDC WD800JB-00ETA0 (74 GB, IDE) כעיקרון זה על 66\33 ואני יכול לשנות לתדרים הבאים: עכשיו נתתי למעבד שלי להיות על 34\137 במידה שזה לא קיצוני מידי והוא נותן לי אוברקלוק של 2.74 השאלה שלי אם אני יכול להעלות את הבאסים עוד קצת ל35\141? אין לי שום רכיב בPCI האם המחשב יעמוד בתדר הזה? הטמפרטורות של המחשב במנוחה זה 40 ובמאמץ זה 62 עם האוברקלוק ל2.74

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

איזה משחה זאתי?? עדיף עליה AS-5??

• 3 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים