אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי אחים שלי אני משתמש די חדש פה, ואני כמעט ולא מבין כלום באוברקלוק( ) ולא עשיתי את זה, אבל עכשיו אני קונה מחשב חדש (ATHLON64) ואני רוצה להעלות את הבאס של המעבד כדי שהזכרון יהיה מהיר יותר , ולפתוח צינורות עיבוד לשפר את הכ.מסך וכאלה... אז אני מבין שמן הסתם לאף אחד אין כח עכשיו להתחיל להסביר. אז אולי תוכלו להפנות אותי לכל מיני כתבות, מדריכים וכאלה.(עדיף בעברית)שאני אבין בערך איך זה הולך. תודה
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
מחר כנראה אני קונה תמערכת קירור הזאת מה דעתכם!? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
היי... אני צריך את העזרה שלכם פה... -אני רוצה לקנות מאוור קידמי 120mm -מאורר לצ'יפסט -קירור לדיסק קשיח שהוא בעצם תא בשבילו שמראה טמפ' וכל זה.. -פאנל קידמי שמראה לי טמפ' של המחשב מהירות מאוררים משהו יפה כזה אם אתם יכולים להמליץ לי איזה כדאי לקנות בכל אחד מהתחומים שציינתי...
-
- 4 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש. רשמתי גם בפורום של כרטיסי מסך כי לא שמתי לב בהתחלה שיש חלק רק על קירור תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
הטמפ' שיש לי עם הכרטיס מסך פשוט גבוהות, ועברתי עכשיו לויסטה והטמפ' גדלו ב - 10 מעלות, וזה נראה שהכרטיס רק מתחמם ומתחמם מיום ליום. אז אני צריך מאוורר טוב שיפסיק את זה, ויקרר אותו כמו שצריך אחת ולתמיד. בכל מקרה אני צריך המלצה למאוורר טוב, אין תקציב מסויים, העיקר שיעשה את העבודה כמו שצריך, שזה אומר יקרר את הכרטיס בצורה מעולה, וגם לא יעשה רעש. אם יש משהו שהוא קל להרכבה עוד יותר טוב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=zq2mmjzmz2mf.jpg מה שסימנתי... לדעתי זאת הבעיה שלי שהמחשב לא עולה בהדלקה. המפרט: Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 800MHZ 2GB CL4 ENERMAX NOISETAKER 485W BigTyp VX 120 http://www.siz.co.il/my.php?file=l4gmnmrjjqmo.jpg מתח זיכרונות 2.1 איך אני מייצב? לאיזה מתח זה קשור?
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
לפורום שלום , יש לי בעיה חמורה, יש לי את המעבד אינטל e6750 ובלי אוברקלוק ההתקררות האוטומטית שלו עובד מצויין , אבל ברגע שאני עושה קצת אוברקלוק למשל מ2.66 ל2.80 ויותר , המתח של המעבד הוא 1.344 ונתקע שם לא יורד ולא עולה לא משנה מה...ביום הראשון שקיבלתי את המעבד ניסיתי לעשות אוברקלוק בלי השיטה של הקרור האוטומטי , שראיתי שהמעבד מתחתם שמתי שוב בביוס את ההתקררות האוטומטית אבל משום מה זה לא חזר לעבוד... הטענתי את ההגדרות היצרן של הביוס וגם בדקתי בויסטה שהשמירת כח היא על רגילה ועדיין שאני טיפה עושה oc זה ישר שם את המתח על 1.344 ולא זז משם... מישהו מכיר את התופעה? תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
התנסתי בעבר בהרכבת מאוורר סטוק רגיל(שזה שתי שניות..). השאלה היא האם הרכבה של המאווררים הרציניים היא גם כל כך פשוטה? ראיתי שצריך להדביק איפשהו באזור המעבד SENSOR כלשהו. מה זה?
-
- 4 תגובות
- 441 צפיות
-
-
לחבר שלי הלכו חצי מהמאווררים וכרגע הוא עם מאוורר צד על המחשב חוץ מ2 80מ"מ שאני שם לו אנחנו רוצים להחליף לו את הHSF הייתי רוצה לשמוע המלצות , הוא לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף כמה שיותר זול יותר טוב (150~ ש"ח)
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך X850 PRO בתושבת PCIE, הכרטיס עבר החלפה של מערכת הקירור שלו, לגוף קירור של זלמן (לא זוכר את הדגם). גוף הקירור המקורי קירר גם את הזכרונות וכאשר הסירו אותו והתקינו את הזלמן נוצר מצב שאין קירור לזכרונות, האם זה קריטי או שעדיף לי לקנות RAM SINKS ולהדביק על הזכרונות? אני יודע שהקירור המקורי היה רציני רק בחלקו הקדמי של הכרטיס וחלקו האחרי הזכרונות קוררו ע"י רצועת אלומיניום דקה. דיעותיכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
למה כל חג יש לי צרות עם המחשב????????? אתמול נשרף לי המאורר של המעבד ..אז בנתיים שמתי את המחשב לייד מאורר רצפתי גדול שיש לי. נמאס לי לקנות מאורר ב 30 שקל ולהחליף אותו אחריי שנה אני רוצה לקנות משהו טוב! יש למישו המלצה מה לקנות?
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שהגיעה עם הלוח של MSI אבל אני מחפש תוכנה טובה שתיתן לי אינדיקציה לגבי הטמפ' במחשב, נתוני OC וכו' האם יש תוכנה אחת שנותנת הכל? תודה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואני רוצה לדעת מה זה המתח בביוס ? איך הוא משפיע לי ב-oc למעבד? וכמה אני צריך לשים את זה ? כלומר ביחסים או לפי כמות oc שאני מעלה?
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
אני רוצה את חוות דעתכם בנוגע לכרטיס הבא: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/A2414/A2414.asp הוא שואב את האוויר מהמארז ומוציא אותו החוצה. כדאי?
-
- 4 תגובות
- 441 צפיות
-
-
או שהעניים שלי דפוקות או שאני מסטול [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את הכרטיס מסך הזה: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3?. רציתי לדעת לדעתכם אם הוא טוב ? יעני החברה XFX ...! ואם אפשר בבקשה תוכנה בישביל לעשות לכרטיס OC בבקשה...תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
כרגע אני על קירור סטוק עם ספק-כח של קרוסאייר 520hx וכשאני מעלה את הליבה ל630 ומפעיל 3dmark 06 המסך נתקע...ואז אני צריך להפעיל תמחשב מחדש....יש לציין שהטמפרטורה לא מספיקה לעלות כי המסך נתקע מייד כשהגראפיקה מתחילה לרוץ...... על 625 הכרטיס יציב על טמפרטורה של בערך 70 במעמץ.... מה ניראה לכם הבעיה?זה מגבלות של הכרטיס?טמפרטורה?כי אז אפשר לקנות קירור.... אולי צריך להעלות מתח?(איך עושים את זה?) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד די ישן (Compaq Presario 2500) עכשיו בנייד יש 3 מאווררים. אחד לא עובד בכלל, השני עושה המון רעש והשלישי עובד בסדר... עכשיו בחנות שממנה קניתי את הנייד אמרו לי שלא שווה לתקן כי לקנות חדש יהיה לי זול יותר... אז רציתי לשאול אם אתה מכירים מקום כלשהו שיוכל לעשות את התיקון במחיר סביר או מקום לקנות מאווררים חדשים + הסבר הרכבה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
כמו שתראו בציור, השתמשתי במדריך מפורום מודינג והכנתי מאוורר 80 שיושב על חתיכת פח PCI ומאוורר את כרטיס המסך. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte Radeon 9550 (370 Core, 240X2 Mem) והוא בא עם קירור פסיבי, השאלה שלי אם כדאי לשים מאוורר על ההיטסינק של המעבד הגרפי, או שזה יפריע לזרימת האוויר, או שבכלל כדאי להוריד את המאוורר 80 ולשים רק מאוורר על המעבד הגרפי. תודה מראש (ציור מצורף) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
יש לי מארז עתיק שעשיתי לו חור בגג עם מאוורר, ועכשיו אני רוצה לרכוש מארז חדש, חשבתי על ה Trinity של Nzxt ולשים לו 120 מלפנים ומאחור ואת ה80 מהצד , האם האוורור הזה יספיק ? כאשר בתוך המארז יש לי את ה Tuniq שזורק למעלה או למטה, חבל לי וגם אין לי זמן לעשות חור במארז חדש. המאווררים יהיו כנראה 2*120 של Enermax http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=509&num=1 וגם ה 80 יהיה מאותו הסוג.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
לא מצאתי את הנושא הזה בחיפוש אז אני שואל... אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה מצויין. חוץ מזה, אני לא מצליח לפרק את המעבד מהלוח אם. איך עושים את זה? אני יודע שהשאלות מפגרות יחסית, אבל אין לי את מי לשאול...
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני משתוקק לדעת איזה מעבדים עדפים ל אוברקלוק ממסדרות שציינתי ? עד עכשיו ממש לא אהבתי את המעבד E6550 שניסיתי . הקודמים שהיו לי E6300 E6400 היו מעולים וגם לאחר אוברקלוק של 50% עבדו בצורה יציבה וגם הטמפ' היו מעולות .... ה E6550 בקושי בקושי מצליח להגיע ליציבות על OC 40% וטמפ' ממש לא מציאה אז מה אתם אומרים חברים מה עדיף? ולאיזה מעבד באותם תקציבים עדיף להחליף (E6600 אפשרות?)
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 ואני לא מוצא אז אשמח אם תעזרו לי לחפש תקציב עד 100 שקל. תודה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
איך הקירור הזה : Thermaltake A-1989 Cooper Ram Heat Sink התקנה מסובכת ? יש טובים ממנו באותו סכום ? ( 40 ש"ח ).
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
רציתי ללכת על ARCTIC COOLING Silencer 64 TC אבל ניתן לקנות אותו רק בנועה וזה רחוק. אני צריך את זה מיידי. מישהו יכול להמליץ על מאוורר למעבד הנ"ל? חשוב שיהייה שקט אני לא מוכן להתפשר על השקט. המעבד לא יעבור OVERCLOCKING. תודה
-
- 4 תגובות
- 441 צפיות
-