אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שמעו לא הבנתי מה הקטע של כל הענין הזה כי אני לא ימשיך את ההגדרות של ההמהרה כי זה לא בריא למחשב אז מה הקטע אם זה לא עוזר לי בזמן שאני משחק באיזה משחק אז מה זה משנה לי?
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם EPOX 8KDA3J מעבד AMD 64 3000 תגידו לי מה אני יכול לעשות אני רוצה אוברקלוק או משהו זה יעזור לי במשהו??? ואם זה מסוכן יש לי 512+256 DDR תודה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מארז אורורה או האורורה 3D או האורורה 570 החדש עם מעבד קונרו וכרטיס מסך מהדור החדש כשיצא אני לא מתכנן OC בכלל אני רק רוצה שהמחשב יעבוד שבוע שלם בלי לכבות אותו ושלא יתחמם יותר מדי ולא יכבה או משהו אני צריך בשביל זה גם מאוורר למעבד או לכרטיס מסך..? או שאני יוכל להסתדר בלי מאוורר מיוחד בשבילם?
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כיום מחשב עם מארז Aerocool m-40 ספק כוח Hec 400-TR-TF ומעבד Amd Phenom x4 9500 AM2. המחשב אמור להיות HTPC אבל הוא עושה רעש של טרקטור... אשמח לקבל המלצות על מאוורים חלופיים למפרט להלן שיהיו שקטים ככל האפשר.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
אני אמור לקבל מאוורר 120MM של VANTEC THERMALFLOW שיש לו חיישן המשנה את מהירות הסיבוב של המאוורר בהתאם לטמפרטורה, רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לחבר את המאורר הזה לווסת(ריאוסטט) מסוג כלשהו לדוגמא כמו של ה SMARTFAN 2 . תודה.
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע מה המתחים הנורמאליים של כל רכיב במחשב (מעבד, צ'יפסט, זיכרונות, כרטיסים...וכו..), או אם יש למישהו אתר עם כל המידע הזה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו מכייוון שהמחשב של אחים שלי (סוקט 478) פשוט "חופר" לי במוח....ואני לא מגזים...הוא במרתף ברגע זה ואני שומע אותו עד לחדר שלי ואני בקומה העליונה של הבית..אז שלוש שאלות על קירור: 1) האם הוא שקט? (חשוב מאוד מאוד) 2)איך הרמת קירור שלו? 3) (חשוב!!) האם הוא בא עם מדבקה טרמית או שצריך לקנות משחה בניפרד ולימרוח?
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אוקי היום ניסיתי לעשות את האוברקלוק הראשון שלי. היה לי 133x18 כלומר מכפלה של 18 וFSB אחד הוא 133 היחס הוא 1:1 אז סתם רציתי לנסות לעשות אובר קלוק יש לי 35 מעלות חום על המחשב כרגע וגם זה מה שהיה לפני שעשיתי אוברקלוק אז העלתי את הFSB ל 138 ואחר כך ראיתי שעדיין יש 35 מעלות העלתי שוב ל 143 FSB ועדיין היה על 35 מעלות עכשיו הבעיה שלי היא שלאחר שסיימתי לעשות אוברקלוק ניסיתי להיכנס לשיר (כי רציתי לשמוע שירים) ופתאום השיר כזה קטוע.=/ הוא נעצר וממשיך נעצר וממשיך.. =/. הוא גם לא פעל בסירטונים שהפעלתי באינטרנט וכו' וכו'.. לאחר מכן החזרתי בBIOS את ההגדרות הקודמות ועכשיו הכל פועל מצוין אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
אז ככה...הבחירה פה זה... או PowerColor X800XL+Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 או HIS X800XL IceQ??.
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי דרך הקטליסט האחרון באפשרות ATI OVERDRIVE, אני לוחץ על אפשרות התאמה אוטומטית ובמהלך האופטימיזציה המסך התחיל להבהב, גם לאחר האופטימיזציה ולאחר מהירויות שונות שניסיתי התוצאה דומה, רק במידה ואני מחזיר את מהירויות השעון לברירת מחדל התופעה פוסקת. למיטב הבנתי הכרטיס שלי מיועד לאוברקלוק* ומגיע מהמפעל עם מהירויות שעון נמוכות מהרדאון 1950PRO הרגיל, כרגע המהירות מעבד אצלי היא 587MHZ ומהירות הזיכרון היא 770MHZ. אך שוב, אפילו העלאה קטנה של התדרים דרך הדרייבר גורמת לתופעה הנ"ל. *לינק לכרטיס באתר היצרן - http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=296&view=yes *ציטוט מהאתר על יכולות האוברקלוק - HIS Turbo edition guarantees a dr…
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש קירור שקט ואיכותי לפנטיום 3 . מעבד אינטל (כלומר socket 370 ). האם יש לכם להציע לי משהו איכותי .ושניתן להשיגו בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
מכיוון שאני צריך מחשב לא למטרת משחקים, אך עדיין אני מעוניין להמהירו. אני חושב ללכת על לוח G33 של GigaByte, להם יש לוח התומך בזכרות 1066, וכזה שלא. מכיוון שידוע לי שלצורך המהרה אין צורך ממשי בזכרונות 1066 (אני מתכנן על E4500), האם הלוח הזול יותר חסר התמיכה יפגע ביכולתי להמהיר. נ.ב. מבחנים מראים שגם לוחות ה G33 יודעים להמהיר כמעט כמו לוחות P35. תודה!
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
מחר כנראה אני קונה תמערכת קירור הזאת מה דעתכם!? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
מאורר אחורי של מחשב נייד יכול להיות 12v או שהוא רק 5? איך אני יכול לבדוק כמה v זה?
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אוקי יש לי כמה שאלות חבר'ה. יש לי את הכרטיס X800GTO2 של רדאון. פתחתי אותו ל16 צינורות. עכשיו מפה אני תקוע, אין לי כלכך רקע של אוברקלוק,זו פעם ראשונה. מה אני אמור לעשות? איך בודקים כל הזמן טמפ', איזה תוכנה, לכמה אני אמור להגיע, כמה הטמפ' צריכה להיות כרגע במנוחה וכמה אסור שיגיע? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300 gt 256mb עים צלעות קרור והוא מיתחמם מאוד 62c במצב רגיל ו88c לאחר מישחק של שעתיים איזה קרור אני אמור להרכיב עליו והאים אני צריך להוריד את צלעות הקרור שעליו או להרכיב את גוף הקרור שתמליצו עליו על צלעות הקרור שקימות עליו? תודה לכל העונים משה
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם הצג שלי עובד סופית! הצלחתי להפעיל את התאורה גםםםם עכשיו! אני משתמש בSMARTI LCD וקריסטל פונטז ועכישו בJALCD ואני רוצה בJALCD לראות את האקוליזר של השירים עם השם למעלה והכל כזה יפה אבל במקום ריבועים כאלו הוא עושה אותיות בערבית או ג'יבריש או משהו בקיצר אני צריך עזרה עם זה בתודה ניב
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
לחבר שלי הלכו חצי מהמאווררים וכרגע הוא עם מאוורר צד על המחשב חוץ מ2 80מ"מ שאני שם לו אנחנו רוצים להחליף לו את הHSF הייתי רוצה לשמוע המלצות , הוא לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף כמה שיותר זול יותר טוב (150~ ש"ח)
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
עשיתי OC ל [מפרט] שלי אני מגיע ל FSB 295 אחרי זה החלונות לא עולה. הספק גנרי 500W עלק. הלוח לא מציאה ל OC. מי מהם מגביל אותי לדעתכם. האם יש סיכוי שחלק מכרטיסי ה PCI הם הבעייה ?. תודה
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 3800+ והחלפתי את המערכת קירור סטוק בביג טייפון. משחת הקירור שהשתמשתי בה בעת ההתקנה הייתה המשחה שמגיעה עם הביג טייפון (משחה לבנה כזו בתוך שקית קטנה). אני מתלבט אם לפרק את הכל ולשים משחת קירור יותר איכותית על מנת לרדת עוד בטמפרטורות. האם כדאי? הטמפרטורות לפני ההחלפה 37-39 מעלות ללא מאמץ. 40-51 מעלות במאמץ. הטמפרטורות אחרי ההחלפה 35-37 מעלות ללא מאמץ. 38-45 מעלות במאמץ . מה דעתכם על הטמפרטורות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
היי! חיברתי לחיבור מולקס לד. (זה המודינג הראשון שלי!!!)(תדוה תודה). אני רוצה לשלוט על הלד דרך המחשב. האם יש תוכנה שתשלוט על המולקס והלד? או האם יש דרך לבנות תוכנה כזאת? אם כן בבקשה הביאו מדריך. תודה, THeWaVE
-
- 5 תגובות
- 426 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL CORE 2 DOU CONROE E-6300 השאלה שלי היא אם גוף קירור מדגם Sharks של חברת Evercool יתאים למעבד?
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
האלן הורדתי את התוכנה והבנתי שהיא בודקת אם ה oc יציב. כמה זצן אני אמור להריץ אותה?כדי לראות טמפרורה מקסימלית במאמץ?ולמה שאני לוחץ run אז רק 60 ו 80 אחוז מ cpu בשימיוש ולא 100? ויש לי שם 0 ו 1 בקטגוריות למעלה,אני אמור להריץ את שניהם? במידה ו ה oc לא יציב מה התוכנה מראה?או אומרת?וכמה זמן להריץ לבדיקת יציבות עד העלת באס הבאה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
מעוניין בקירור רצחני למעבד - אוויר/מים לאוברקלוק עצבני(3500+) אם אפשר, הצעות עד 500 שקל והצעות עד 1000 שקל מה דעתכם על Thermaltake AquariusIII External Liquid Cooling System ? שבת שלום =)
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-