אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שיניתי תיזמונים מ 3-3-3-5 ל- 3-3-2-5 הרצתי בדיקה של ממטסט למשך שעה והכל היה ללא תקלות אחרי זה שיניתי ל 3-2-2-6 הרצתי ממטסטס למשך שעה וחצי הכל עבר חלק אבל שהפעלתי תווינדוס אחרי חמש דקות הוא עשה לי ריסט פיתאומי החזרתי לתיזמונים המקוריים וזה לא קורה יותר הזיכרונות הם SDRAM PC100 אני לא יודע של איזה יצרנית ואין עליהם שום קירור האם זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
או קי יש לי לוח asus-p4sgx-mx וביוס asus-p4sgx-mx acpi vios reveision 1005 עכשיו יש לי שאלה... יש שם נעילה ל agp ו pci? ויש שם מקום לשנות יחס מעבד זכרונות? חיפשתי לא מצאתי....
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
איך אני מפרק את המאורר מהמעבד בלי / אם הצלעות קירור? ואם צריך להוציא את הצלעות - צריך לשים חומר תרמי לפני שמחזירים? רק לשם הבהרה: אין שום ברגים שמחברים את המקום
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני משתוקק לדעת איזה מעבדים עדפים ל אוברקלוק ממסדרות שציינתי ? עד עכשיו ממש לא אהבתי את המעבד E6550 שניסיתי . הקודמים שהיו לי E6300 E6400 היו מעולים וגם לאחר אוברקלוק של 50% עבדו בצורה יציבה וגם הטמפ' היו מעולות .... ה E6550 בקושי בקושי מצליח להגיע ליציבות על OC 40% וטמפ' ממש לא מציאה אז מה אתם אומרים חברים מה עדיף? ולאיזה מעבד באותם תקציבים עדיף להחליף (E6600 אפשרות?)
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם: יש בירשותי סכום של כ- 300 שקל ואת המעבד: intel pentium !!! 996MHz אני מעוניין לשדרג את גוף הקירור של המעבד ואני לא מוצא באף חנות אם אתה (הקורא) יודע איפה יש גופי קירור למעבד הזה אנא תעזור לי ומהר. בתודה
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 ואני לא מוצא אז אשמח אם תעזרו לי לחפש תקציב עד 100 שקל. תודה
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הסטוק שלו מרעיש =\ אני צריך משהו טוב... ברמות של BT למעבדים.. =]
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את הגירסא שלי של ביוס? מאיפו אני יכול הלשיג גירסא חדשה יותר שאני יוןכל לבצע OC דרך הביוס ואיך אני מתקין אותה? אין לי דיסקטים.
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר 120 מ"מ איכותי שניתן לקנות בארה"ב ואם אפשר וזה לא פוגע בביצועים אז גם עם תאורה והכי חשוב כמובן שיהיה שקט תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הוא עם קרור סטוק, כרגע במנוחה הוא על 37 מעלות שה OVERDRIVE מופעל במאמץ זה משהו כמו 40-42 להסתכן? או שאפשר לעשות משהו
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
טמפ' המעבד עומדת על 67+ במצב לא מאומץ יש לי את המחשב (ATHLON XP 1800 PALOMINO) כבר 4 וחצי שנים. מה אתם אומרים? שווה להחליף את הHEATSINK? כי את המאוורר החלפתי למקורי של AMD מחבר שלי
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום כולם... כל הזמן כולם מדברים על אוברקלוק ואוברקלוק, ולמרות שאני יודע מה זה ועשיתי פעם או פעמיים יש מיליארד דברים שאני לא כל כך מבין... 1. מהי בדיוק מהירות ה-BUS של הלוח, ואיך היא קשורה למהירות של המעבד והזיכרון? 2. למה עדיף E4300 לאוברקלוקינג ולא E6300?? 3. מה זה אומר לשנות את יחס המעבד/זיכרונות (הרבה פעמים אומרים לשנות את זה ל-1:1)? תודה על התשובות!
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם EPOX 8KDA3J מעבד AMD 64 3000 תגידו לי מה אני יכול לעשות אני רוצה אוברקלוק או משהו זה יעזור לי במשהו??? ואם זה מסוכן יש לי 512+256 DDR תודה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה עושים OC לזכרונות? חיפשתי בבאיוס אבל לא מצאתי שם שום דבר שקשור לזכרונו רק למעבד... ותביאו לינק ישיר בבקשה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני משתמש בפלטייר 40mmX40mmX3.3mm בהספק של W105+- ניסתי לאלתר לו את הגוף קירור הבא אבל זה ממש לא עוזר :\ הפרוייקט לא קשור לאוברקלוקינג אבל אני משער שכאן יש אנשים שמבינים בהיטסינקים ושאר ירקות שיוכלו להמליץ לי על גוף קירור טוב. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום, אני התחלתי להתנסות עם אוברקלוקינג קצת, קראתי פה באתר ובעוד אתרים על הנושא. יש לי במחשב מעבד של AMD Athlon 2500+ ולוח אם של abit NF7-S. היום החלטתי לנסות את זה אז בינתיים העלתי את הFSB שלי ל185. הבנתי שאפשר להעלות אותו די בקלות ל200 בשביל להביא את המעבד לרמה של 3200 אבל בינתיים אני לא רוצה להגזים כי אין לי קירור רציני או משהו, ואני לא רוצה לפגוע במעבד או במשהו אחר לפני שאני מברר פה כמה דברים. אז ככה: דבר ראשון, יש לי תוכנה די בסיסית שאומרת לי את הטמפ' של המעבד. יש איזו דרך או תוכנה שאני יוכל למדוד בעזרתה את הטמפ' של המעבד במאמץ? דבר שני, כל מה שעשיתי בשביל להעלות את המהירות שעון זה להגביר את הFSB. יש לי גם את המכפיל פתוח במעבד המסויים הזה. יש סיבה טובה גם לשנות אותו …
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני מקבל את המחשב שלי כנראה עד סוף השבוע, ואני רוצה להיות מוכן מראש למה שאני מתכוון לעשות... הבעיה שלי היא כזאת: מעבד:E6300 זכרונות PQI 2G 667 CL5 DDR2 יש לי גם קירור טוב למעבד(FREEZER 7 PRO) אז לא אמורה להיות שום בעיה להעלות את הFSB ל333... מה לגבי מעבר? האם אני מבין נכון שאם אני רוצה להעלות עוד את הBUS אז אני אעשה בדרך אוברקלוק גם לזכרונות? עד כמה הזכרונות הללו נחשבים לטובים באוברקלוק? כמה פוטנציאלית אני יכול להגיע איתם?
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אנוכי: E6400 @ 3.36, באס 420. במאמץ החום בלתי נסבל (בקרוב תוצאות על ירידה בטמפ' ע"י מאוורר 92מ"מ שמכוון אל הצ'יפסט).
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
קירור לכ.מסך...האם הוא יתאים לי ל R9700np של Power Color? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=138&code=013 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי מעבד 478 2.6MHZ Prescott ללא IHS קירור רגיל של אינטל ולוח M GIGABYTE GA-SINXP1394 ver 1 מה אתם ממליצים לי לעשות כדי להוצי יותר מימה שיש לי (אין לי יותר מידי נסיון ב OC )
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון חרשתי את האינטרנט בשביל למצוא את גוף הקירור, שיעשה את העבודה הכי טובה לפרסקוט בתושבת 775. שני הפרמטרים שחשובים לי הם קירור ושקט, בסדר הזה. מהמידע שהשגתי, שני הפיינליסטים הם XP-120 של תרמלרייט וה- 7700-AlCu של זלמן (ויתרתי על הדגם של הנחושת המלא. 918 גר' נראה לי הרבה מידי כדי לשים על לוח-אם אנכי, וככה גם הבנתי מאתרים אחרים). הבנתי, שה-XP-120 יתן תוצאות קירור יותר טובות מהזלמן, כאשר הרעש זהה. העניין הוא, שכדי לשים אותו על 775 צריך לוחית, שקונים בנפרד, ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותה. מישהו מכיר מקום כזה? חוץ מזה, הייתי רוצה המלצות על המאוור שיתן את התוצאות הכי טובות על ה-XP-120. לצערי, מאווררים של חברות כמו Globe, שמצאתי עליהם המלצות באתרים בחו"ל…
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד e6300 לוח אם asus p5b יש לי 2 גיגה זיכרון יש לי מארז סקורפיון של ראדמאקס עם ספק 400w עם 3 מאוררי 120 טמפ' המעבד במנוחה 30 בשני המעבדים השאלה לכמה אני יכול להגיע באוברקלוק ואם שווה לי בכלל
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש בארץ עוד חנויות שמוכרות ומתעסקות עם בלוקים של Danger Den. חשבתי לבנות בלוקים, אבל אחרי בירור הסבר שלחבר של אבא שלי אין את הכלי המתאים, אולי אני אמכור את הנחושת שקניתי. בכל מקרה, אני אשמח לדעת אם יש עוד חנויות בארץ שמתעסקות עם מכירת בלוקים של DD מלבד פנדס. תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הטמפ' שיש לי עם הכרטיס מסך פשוט גבוהות, ועברתי עכשיו לויסטה והטמפ' גדלו ב - 10 מעלות, וזה נראה שהכרטיס רק מתחמם ומתחמם מיום ליום. אז אני צריך מאוורר טוב שיפסיק את זה, ויקרר אותו כמו שצריך אחת ולתמיד. בכל מקרה אני צריך המלצה למאוורר טוב, אין תקציב מסויים, העיקר שיעשה את העבודה כמו שצריך, שזה אומר יקרר את הכרטיס בצורה מעולה, וגם לא יעשה רעש. אם יש משהו שהוא קל להרכבה עוד יותר טוב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-