עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שמעו חבריםאני רוצה לעשות ולנסות אוברקלוק פעם ראשונה רק לניסיון אני לא ישאיר את זה זמן רב המפרט שלי הוא כך intel p 2.0 ghz Geforce fx 5200 512 mb ddr octck motherboard 533 mhz wd 120 gb IDE אני רוצה לעשות לניסיון לכרטיס ולמעבד אם תוכלו אחים שלי להביא לי גם קישורים לתוכנות עם איזה מדריךך יהיה טוב

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  2. אני מצרף תמונה של כל החיישנים ואתם יכולים לראות את המפרט שלי מימין ואת ה OC שאני נמצא בו כרגע. הטמפרטורות בסדר? הן גיעות לפחות ב2 מעלות ב IDLE לחלוטין. ומה זה החיישן PWMIC? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  3. לחיבור 3 פינים תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by יניב51,

שלום לכולם (: הזמנתי מ goldtop מאוררים 80 מ"מ של וונטק ( 2 מאוררים ) היום בבוקר התקשרו אלי ואמרו לי שאין להם במלאי אותם ושאני אבחר משהו אחר. היחס של העלות וביצועים היו טובים לדעתי, אני מחפש משהו בסגנון שלא יעלה על 50 ש"ח למאורר. צריך שיהיה שקט! וגם דחיפת אויר טובה באזור של 25CMF. http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=208 יש המצלצות? נ.ב את אלה הזמנתי ולא היה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14458&catid=208 יש את אלה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14560&catid=1130 הם מצויינים אבל יקרים מדיי....

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by KoM,

הדבר הזה יותר חזק מאולטרה סגול ! ועושה אפקט לא פחות יפה של כחול עמוק המציף את פנים המארזס ! תראו תמונות... תראו את ההילה ! בלי... {תראו תספייר ;D} עם 8) ולא לשים לב לאבק, ננקה בסוף השבוע...

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by Crown,

הגיע הזמן! המערכת מוכנה ורצה! הכל כלל הכל! אני מוכן סוף סוף ל OC! אני אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי לOC והוצאת הביצועים המקסימליים שאני יכול להוציא מהמערכת אף פעם לא עשיתי OC למערכת בעלת אינטל היה לי עד עכשיו AMD... אז אני לא ממש בקיא בזה.

• 64 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by guylederer0,

אהלן יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים +- המערכת היא Q6600 Steeping B Revision G0 - שנמצא כרגע על OC של 3.2 והמטרה להגיע ל 3.6 יציב לוח אמ גיגבייט EP43-DS3L HD4870 + Accelero S1 עם מאורר 1600 OCZ 4G 800mhz 2 הרדיסק של WD אחד 500G השני של טרבייט ספק CORSAIR 550W קירור למעבד OCZ Vendetta 2 מאורר 1600 עליו מארז של NZXT שקצר שיפצרתי והוא מסודר טוב ... הVID בCORE TEMP מראה 1.3250v והVCORE בCPUZ 1.344V (שניהם במכפלה של 9 על 366 ) עכשיו אני מריץ בדיקה ב OCCT ואני מקבל שגיאה של ליבה כלשהיא ... בזמנו ניסיתי לייצב את העניין על 3.6 אבל נאבדתי בתוך הכל ... אשמח לדעת איך לשלול את כל האפשרויות כמו זיכרון וכ'ו ולהתעסק רק ב OC למעבד ... והכי חשוב במאמץ אני לא עובר את ה 62+- מעלות ובמנוחה 48…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  8. אתמול עשיתי אוברקלוק למעבד והוא עובד עכשיו יציב על 3400MHZ. אני מעוניין לדעת עם כל הנתונים הם כמו שצריכים להיות... הינה תמונה: http://img85.imageshack.us/img85/226/20160129zw0.jpg תודה לכל העוזרים! שבוע טוב נ.ב: הייתי צריך להעלות ל 1.55 volt כדי שהוא יעבוד יציב ולא יקרוס או יציג שגיאות!

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by trekbuff,

ברשותי כרטיס המסך הנ"ל. מחובר ללוח אם M57SLI-S4 של ג'יגה בייט עם מעבד amd 6000+ ומארז גנרי (). את בעיית התחממות המעבד פתרתי (בעזרתכם) באמצעות arctic freezer 64 pro (היה עם קירור סטוק ב 55-65 מעלות במצב idle ועכשיו 41-44 !!) במצב מאמץ (משחק), כרטיס המסך מגיע ל 77-79 מעלות ובשלב זה יש קירטועים במשחק/במחשב. באם נתעלם לרגע מסוגיית סירקולציית האוויר (כרגע, המארז פתוח כל הזמן) - אלו אמצעי קירור מומלצים לכרטיס המסך - עומדים לרשותי ?? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by bd,

כנסו תראו תתמונות הגעתי ל 3.3 רציתי לדעת מה תוקע אותי כדי להגיע ליותר הזיכרון או הלוח כי יש לי אופציות להחליף את שניהם או אחד מהם תזיכרון ל OCZ 512X2 דואל גירסת פלטניום אלו של ה 900 שקל רציתי שתראו ותגידו לי אם ה יחס טוב 3:4 והמהירות של הזיכרון.. בלה בלה תגידו לי מה אפשר לשנות ולסדר כדי לעשות OC מטון יותר ואם בכלל כדי לעשות :] ורציתי לדעת איך משנים את המחלק.. ולכמה לשנות אולי מתחים?... כי אני לא בקיע בנושא הזה כלכך ולא רוצה לטעות ולחשוב שאני יודע אלו הפרטים מ CPUZ Name Intel Pentium 4 630 Code Name Prescott Specification Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Family / Model / Stepping F 4 3 Package LGA775 Technology 90 nm Supported Instructions Sets MMX,…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ye_3333,

שלום אז ככה קודם כול נעים מאד כולם .. אז אחרי שהכרנו אני מבקש המלצה או עזרה כול שהיא מה אני יכול עוד לשפר ולעשות כדי שהמחשב שלי יעבוד כמו שצריך... אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. מי שהוא יכול לעזור לי בבקשה !!! איך עושים OC למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר ! מישהו יכול לתת לי מדריך מפורט אני אודה לו מאוד תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by RenTex,

טוב אז כמו שאמרתם לי לעשות עשיתי : multiplier 8 CPU FREQUENCY 400 MHZ SPREAD SPETRUM CPU DISABLE SPREAD SPETRUM PCIE DISABLE PCIE FREQUENCY 100 C1E DISABLED DRAM FREQUENCY DDR2 800 CPU VOLTAGE 1.2375 בעצם קבעתי את ה CPU VOLTAGE על המצב שהוא היה עליו : 1.232 .. אז זה היחיד שהתאים באפשרויות שם ... מה שלא מצאתי זה EIST .. חיפשתי בכל מקום .. בכל מקרה הווינדוס לא עלה ... והטמפ' הייתה 35-34 מעלות .. אבל מחר אני קונה 2 מאווררי Thermaltake 12 סמ' 1900RPM חזקים יעשו את העבודה .. =] אני עם Big typhoon VX זה הכל ... תודה לעוזרים .. אני כרגע על מצב רגיל בלי OC כי הויינדוס לא עולה לי ...

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. אזז ככה עשיתי אוברקלוק ואני רוצה לדעת תמיגבלה שלו על קירור אוויר ובנתיים הכל סבבה עם 4200MHZ שזה 495X8.5 וFSB של 1980MHZ על 1.5250V כמו שתם גם יכולים ליראות שהמעבד שלי בסטפינגE0 וגם ללוח יש תמיכה מלאה במעבדי הE0 אז המעבד ללא OC בטמפ' של 19-18 מעלות אז זה מעבד דיי טוב לOC, לא יודע לאן זה יקח אותי אבל אני קצת מפחד להמשיך מה לעשות ? ומה אתם אומרים על האוברקלוק עם המערכת שלי ?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  15. שלום עשיתי OC למעבד E6550 ל3.0GHZ (הגעתי ל3.4 אבל לא היה לי זמן לייצב את המערכת, די בטוח שאפשר). כרגע הוא ב430X7, כדי להגיע לזה הייתי צריך להעלות את הזכרונות מ333 ולשחרר תזמונים. הבנתי שככל שהתזמונים גבוהים יותר, פחות מידע יעבור אבל אין לי דרך לבדוק עד כמה זה משמעותי (בתדר הנוכחי). התזמונים כרגע הם 6-8-8-18 (במקור 5-5-5-15), פחות מזה אין בכלל מה לדבר על יציבות ולעתים על POST. כמובן שהמחלק זכרון ביחס הכי נמוך שאפשר, 2. בקיצור, כמו בכותרת. עד כמה ההבדל משמעותי מתזמונים הדוקים והאם כדאי לעבור לזכרונות בתדר סטוק גבוה יותר עם תזמונים הדוקים (יעלה לי כ300-350 שקל)? אגב, זה הOC הראשון שלי. אם יכול להיות שפספסתי משהו בדרך שיכול לאפשר הקטנת תזמונים אשמח לדעת. תודה מראש, אורי

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by ifs2003,

שלום, ברשותי לוח P5Q של ASUS ואני מעוניין לעשות OC קטן, היה ברשותי לוח ASUS P5W DH DELUX ששם היה ניתן לעשות OC לפי אחוזים וזה היה פשוט קל ונוח כי המערכת הייתה עושה הכל לבד. השאלה שלי היא האם יש אפשרות כזאת גם ב P5Q ? מצאתי רק הגדרות ידניות שאני מעדיף לא להסתבך איתן. האם ישנה אפשרות אוטומטית פשוטה בכל זאת ? אשמח קצת להרחבה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by FiR3SaLe,

כשאני עושה OC לכרטיס מסך (במקרה הזה 8800GT), האם אני צריך לבדוק את הטמפרטורה שלו למרות שעבר את מבחן ה-3dmark בלי תקלות?? ומהי טמפרטורה נורמלית במאמץ?, במנוחה? וגבוהה במאמץ ובמנוחה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. Started by omermiz,

יש לי מעבד E6300 לוח אם Gigabyte 945P-S3 3G ram זיכרונות של OCZ עם מהירות 800MHZ למרות שהלוח תומך רק ב 667 קירור סטוק של המעבד.. נכנסתי לביוס קראתי מדריכים עשיתי חלק ממה שאמרו ניסתי לעשות אוברקלוק ולא מצליח לי כלום חחח.. אני ממש חדש והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי... אם מישו ילמד אותי קצת ויעזור לי אני יבין קצת יותר.. תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  19. Started by 114508534,

איך אפשר לעשות לו קלוק שיתן יותר ממה שהוא יכול , לסחוט לו את המיץ. תודה

• 11 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by jabbahutt,

הי, מכיוון שאני (די) טירון ב-OVERCLOCKING האם מישהו יכול לכוון אותי למאמר / סרטון הסבר טוב לחומרה הזו? תודה, Jabba

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  21. אני מעוניין לשדרג קצת את הקירור ולשפר את רמת השקט קודם כל חשבתי להחליף את המאווררים במחשב, אני צריך זוג מאווררים 120mm (או 3, יש אפשרות לשים 1-2 בדלת המארז) ואחד 92mm שחשבתי להחליף את המאוורר שיושב על הקירור למעבד (Scythe Katana 4) כרגע יש לי זוג מאווררי Raidmax שלמרות שהם לא הכי רועשים בעולם, הייתי שמח להשתיק אותם עוד יותר. היה עוד אחד של gigabyte שהגיע עם המארז ששמתי בהתחלה בדלת, אבל הוא היה רועש מידי והעפתי אותו בשלב קצת יותר מאוחר אני ארצה להחליף את הקירור לכרטיס מסך לאחד יותר יעיל ושקט מהקירור מפוח סטוק שיש לי כרגע בתור התחלה שמתי את כל המאווררים על מחזיקים מגומי כמו אלו בתמונה הזאת: לא עוזרים במיוחד, אבל גם לא מפריעים, אז אין לי טעם להוריד אותם... אשמח להמל…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by roeiw,

איזה מאורר הכי טוב ל SP97 מבחינת רעש וזריקת אוויר?

• 14 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by LRa,

Hi, I got an hercules GF2 pro and i just installed my crystal orb. Should I OC it, with what program and by how much ? P.S. should i remove the girl from the crystal orb? thanks

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by TARON,

האם מסוכן להעלות תספיד פאן של הכרטיס מסך כי הוא נימצא אצלי על 0 האם זה נחשב אובר קלוק האם יש סיכון אפילו הכי קן אפילו של 0.1 עם יש סיכון תגידו כן ולמה אבל זה נחשב לאובר קלוק ??

• 3 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.