אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
האלן הורדתי את התוכנה והבנתי שהיא בודקת אם ה oc יציב. כמה זצן אני אמור להריץ אותה?כדי לראות טמפרורה מקסימלית במאמץ?ולמה שאני לוחץ run אז רק 60 ו 80 אחוז מ cpu בשימיוש ולא 100? ויש לי שם 0 ו 1 בקטגוריות למעלה,אני אמור להריץ את שניהם? במידה ו ה oc לא יציב מה התוכנה מראה?או אומרת?וכמה זמן להריץ לבדיקת יציבות עד העלת באס הבאה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אני רוצה את חוות דעתכם בנוגע לכרטיס הבא: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/A2414/A2414.asp הוא שואב את האוויר מהמארז ומוציא אותו החוצה. כדאי?
-
- 4 תגובות
- 456 צפיות
-
-
היי.... אז ככה, הכרטיס הוא: NVIDIA 6600 Ultra 256MB AGP . החדשות הרעות הן שאין אחריות והחנות (שאני לא ינקוב בשמה) סתם מנסה לטרטר אותי... בקיצור, לפני כחצי שנה התחיל להיתקע לי המחשב בזמן משחקים פעם ב.. , חשבתי בהתחלה שזה בעיה במעה"פ אז התעלמתי. עכשיו המאוורר שלו בקושי מתניע וימיו ספורים.. מישו פה יודע איפה אני יכול לקנות מאוורר כזה או איזו מעבדה מתקנת דברים כאלה?(אגב אני מהצפון -בקריות) אני מתכוון לקנות מחשב חדש, אבל רציתי לשמור על הישן... כמובן שאני לא אשתגע וישקיע בו יותר מעלות של כרטיס כזה חדש... תודה מראש על העזרה...... ;D
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת מאוורר למעבד E6600 כולל משחה תרמית למע המתוכנן בה OC (כוללת לוח GA-DS3 rev3.3 וכ"מ :EVGA8800GTS320 SC ) תודה מראש לממליצים
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אני קונהxp 120 ועליו enermax 120mm .. אני קונה ת as5 אמרו לי למרוח שכבה דקהה וגם על ההיטסינק דק מאוד! ואז להדביק ... שמעתי גם שצריך דבק חם וזה.. שאלותי : 1.איפה מדביקים תדבק חם - על הליבה??????? 2.איך ההיטסינק מוחזק? 3.אם המשחה נשפכת על רכיב אחר במעבד.. נזק רציני? 4.אם המשחה נשפכת בכ.מסך נזק רציני ? (חוץ מהליבה..) תודה..
-
- 8 תגובות
- 456 צפיות
-
-
האם ניתן להעלות מתח ל GTO2 שלי באמצעות תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
יש פה אפשרות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9826 ? או שיש לכם עוד מקומות תודה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אז ככה , המפרט : 1. AMD 64 3200+ and AMD 64 FREEZER PRO 2. לוח : DFI LANPARTY ULTRA-D 3. זכרונות : 2x1G PQI TURBO 2.3.2.5 ספק: רגיל GYRO 500W תדר העבודה בו מגיע המעבד הוא 2Ghz , הבאתי אותו ל2500 תוך שמירה על תיזמוני הזיכרונות ועל מתח המעבד 1.4V כשהפעלתי את התוכנה SUPER PI הוא חישב לי 1M ב-38 שניות , אחרי אוברקלוק נוסף הגעתי לתדר 2700 יציב עם הוספת 0.25V למעבד , הורדת מכפלת הלוח ושינוי במקצת בתיזמוני הזיכרונות (ויחסי הזיכרונות) , נראה כאילו עכשיו הוא אמור לעבוד מהר יותר , אך כשהרצתי שוב את התוכנה SUPER PI החישוב של 1M נעשה תוך 48 שניות איך זה הגיוני ?
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
האם אני אגיע רחוק עם Pentium 2 266mhz באוברקלוק? יש סיכוי שאגיע איתו לרמה של פנטיום 3?
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
הסטוק שלו מרעיש =\ אני צריך משהו טוב... ברמות של BT למעבדים.. =]
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
טמפ' המעבד עומדת על 67+ במצב לא מאומץ יש לי את המחשב (ATHLON XP 1800 PALOMINO) כבר 4 וחצי שנים. מה אתם אומרים? שווה להחליף את הHEATSINK? כי את המאוורר החלפתי למקורי של AMD מחבר שלי
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אין לי עדיין פתרון לבעיה הזו: ??? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261589.0 אז אני מנסה גם בפורום זה. בקיצור, יש לי מארז FIC ICE Cube VL67 שקניתי לפני 3 שנים. המאורר האחורי התקלקל. זה לא מאורר סטנדרטי אלא מאורר מאוזן מלבני שנקרא Cross Flow. אין לי מושג איך להשיג כזה חדש. http://www.chiefly-choice.com.tw/DCB13898-SPECIFICATION-DATA.htm http://www.firingsquad.com/media/hirez.asp?file=/hardware/fic_ice_cube_vl67/images/09.jpg כבר בדקתי את ה Cross Flow Fan של CoolerMaster לא מתאים. זה 336 מ"מ במקום 138 מ"מ. המאורר המקורי הוא בגודל 40X45X138 . הקופסא מאוד קטנה (SFF) אז אין הרבה מקום להכניס משהו יותר גדול. אם יש מארז של שלושה או ארבעה מאוררים קטנים (40 מ"מ) זה עשוי…
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי שאלה אני משתמש בתוכנה לבדיקת מעלות בשם hmonitor ויש לי משהו שם שכתוב cpu2 מה זה?
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה עושים OC לזכרונות? חיפשתי בבאיוס אבל לא מצאתי שם שום דבר שקשור לזכרונו רק למעבד... ותביאו לינק ישיר בבקשה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כיום מחשב עם מארז Aerocool m-40 ספק כוח Hec 400-TR-TF ומעבד Amd Phenom x4 9500 AM2. המחשב אמור להיות HTPC אבל הוא עושה רעש של טרקטור... אשמח לקבל המלצות על מאוורים חלופיים למפרט להלן שיהיו שקטים ככל האפשר.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
העם הטוניק יתאים ללוח אם שלי שהוא ABIT AW9D-MAX?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אני מקבל את המחשב שלי כנראה עד סוף השבוע, ואני רוצה להיות מוכן מראש למה שאני מתכוון לעשות... הבעיה שלי היא כזאת: מעבד:E6300 זכרונות PQI 2G 667 CL5 DDR2 יש לי גם קירור טוב למעבד(FREEZER 7 PRO) אז לא אמורה להיות שום בעיה להעלות את הFSB ל333... מה לגבי מעבר? האם אני מבין נכון שאם אני רוצה להעלות עוד את הBUS אז אני אעשה בדרך אוברקלוק גם לזכרונות? עד כמה הזכרונות הללו נחשבים לטובים באוברקלוק? כמה פוטנציאלית אני יכול להגיע איתם?
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
איך הקירור מים עובד? איך אני בודק טמפ" של כרטיס מסך ומעבד?
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אוקי היום ניסיתי לעשות את האוברקלוק הראשון שלי. היה לי 133x18 כלומר מכפלה של 18 וFSB אחד הוא 133 היחס הוא 1:1 אז סתם רציתי לנסות לעשות אובר קלוק יש לי 35 מעלות חום על המחשב כרגע וגם זה מה שהיה לפני שעשיתי אוברקלוק אז העלתי את הFSB ל 138 ואחר כך ראיתי שעדיין יש 35 מעלות העלתי שוב ל 143 FSB ועדיין היה על 35 מעלות עכשיו הבעיה שלי היא שלאחר שסיימתי לעשות אוברקלוק ניסיתי להיכנס לשיר (כי רציתי לשמוע שירים) ופתאום השיר כזה קטוע.=/ הוא נעצר וממשיך נעצר וממשיך.. =/. הוא גם לא פעל בסירטונים שהפעלתי באינטרנט וכו' וכו'.. לאחר מכן החזרתי בBIOS את ההגדרות הקודמות ועכשיו הכל פועל מצוין אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אפשר קישור? plz
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב ורוצה לעשות לו אוברקלוק רציני בניתי את המערכת הבאה אשמח להצעות ולשיפורים AMD +2500 Mobile Barton 266 Mhz GeIl Value w/hs 512mb pc3200 400 mhz Abit AN7 Radimax Scorpio +5 tt fans extreme volcano 12 (הלוח שלי לא מתאים לזלמן 7000 ואין לי בעיה אם הרעש) Artic Silver 5!
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שני השאלות מתייחסות למאווררים למארז. *איזה מאוורר למארז 120mm מומלץ לקנות? אני ראיתי שהGlacialTech GT1225HBDL-1 Hydrodynamic Bearing 120mm 18dba 36CFM שמחירו 40 שקלים הכי מומלץ. אכן? *האם כל מאווררי ה80mm משמיעים רעש? לי יש 2 וכששקט (בלילה לדוגמא) שומעים אותם במרחק של 3 מטר ואף יותר. האם זה הגיוני? ואם יש מאווררי 80mm חרישיים, כמה מאוורר כזה עולה?
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום. אשמח לשמוע את דעתחם לגבי המעבד הנ"ל בהקשר של עד כמה אפשר למשוך אותו ב oc עם קירור כגון tt big BIG TYPHON 120 VX ? ובכלל מה חוות הדעת הכללית על דגם זה . (אני מעוניין לרכוש אותו למחשב המיועד למשחקים ודווקא בגלל הורדת המחירים זה נשמע סביר) וגם מה חוות הדעת על זכרונות ה CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עד כמה הם תואמים מערכת oc? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
האם אפשרי לעשות OC ללוח שנתקעתי איתו? Intel DQ965GF ? אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ALTHON 64BIT +3200 הלוח הוא DFI LANPARTY ULTRA-D NF4 זיכרונות של OCZ עם תזמונים של 2.5-4-4-8 אני רוצה להעלות את התיזמונים אבל אני לא יודע איך או איפה אני משנה אותם בביוס .כי כאשר העלתי את מהיאות הבאס ל240 תוכנת הפריים95 הראתה לי ERORS אז אמרו לי שצריך להעלות את התיזמונים של הזיכרונות... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-