עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עשיתי אוברקלוק עם הזכרונות לא הכי טובים, של קינגסטון 800Mhz DDR2 בתיזמונים של 5-5-5-18. יש לי מעבד Q9300 עם קירור סטוק. הגדרתי את הזכרונות על התיזמונים המקוריים לא על AUTO וה- DRAM:FSB הוא 1:1 ואז העליתי את הבאס ל-400 והזכרונות חזרו להיות 800MHZ. עשיתי בדיקה בפריים 95 חמש וחצי שעות חלק וטמפרטורות 69 68 68 68. תגידו לי אם אני צריך לתקן משהו. תודה.

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  2. Started by dad11223,

עד לאן אפשר להגיע באוברקלוקינג בטוח וטוב בכרטיס RADEON X1650XT 512 MB הטמפרטורה בזמן מנוחה עכשיו היא: 65 הכרטיס עומד עכשיו על: ליבה: 594 זיכרונות: 729

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  3. לאן נעלמה המודעה שלי על הוירוס שקופץ לי באתר של זלמן???!!! אני רוצה לדעת אם זה באמת וירוס או סתם משהו מוזר... HWzone מוחקים הודעות?? עריכה: וואו, למה באן??? לא אמרו לי שזה לא בפורום הנכון, חשבתי שבגלל שיש כאן הרבה אנשים שמתעסקים בקירור אולי הם יוכלו להסביר לי מה קורה... מצטער אם עברתי על חוקי הפורום, תרחמו... :'( ובאיזה פורום אני אמור לשים את זה?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  4. יש לי לוח אם EPOX 8KDA3J מעבד AMD 64 3000 תגידו לי מה אני יכול לעשות אני רוצה אוברקלוק או משהו זה יעזור לי במשהו??? ואם זה מסוכן יש לי 512+256 DDR תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  5. Started by pms1,

יש לי מעבד p4 מחפש מעבד טוב ושקט עד 250 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  6. Started by reyrey_200,

שלום ברצוני לעשות OC לכרטיס מסך שיש ברשותי,ASUS ATI RADEON 9600XT בזמן האחרון ניסיתי לעשות לו OC באמצעות התוכנה ATITOOL ללא קירור,הגעתי לליבה של 525,וזיכרון של 305. ששיחקתי,באמצע המשחק הופיעו לי כל מיני קמלבנים קטנים ציבעוניים,עשיתי מיד ריסט והחזרתי למצב ברירת מחדל [500 ליבה-300 זיכרון],בקיצור חשבתי שהמלבנים האלה נגרמו כתוצאה מחום יתר האם אני צודק ??? אם כן מצאתי 2 גופי קירור בבית,וחשבתי אולי לשים אותם על הכרטיס ועליהם מאוררים קטנים ולקרר את הכרטיס,הנה תמונה של גופי הקירור הנה תמונה של הכרטיס עצמו: http://www.hardwaretidende.dk/hard/artikelimages/15102003-1.jpg

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  7. קניתי את הכרטיס אני רוצה לדעת אך אני יכול לתת את כל משיש לכרטיס לתת לי

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  8. שלום לכולם ! אני מתלבט בין כמה סוגי קירור : ‏Zalman Fatal1ty FS-C77 LED‎ ‏Zalman 9500 AM2 LED‎ BigTyphoon יש לי ניסיון טוב עם הזלמן שנחשבים שקטים ובעלי ביצועים מדהימים. השאלה מה ההבדל בין שתי הדגמים שציינתי של הזלמן ואיזה כדאי לבחור בלי קשר למחיר כי ההבדל הוא 50 שקל לפה ולשם . תודה

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי דרך הקטליסט האחרון באפשרות ATI OVERDRIVE, אני לוחץ על אפשרות התאמה אוטומטית ובמהלך האופטימיזציה המסך התחיל להבהב, גם לאחר האופטימיזציה ולאחר מהירויות שונות שניסיתי התוצאה דומה, רק במידה ואני מחזיר את מהירויות השעון לברירת מחדל התופעה פוסקת. למיטב הבנתי הכרטיס שלי מיועד לאוברקלוק* ומגיע מהמפעל עם מהירויות שעון נמוכות מהרדאון 1950PRO הרגיל, כרגע המהירות מעבד אצלי היא 587MHZ ומהירות הזיכרון היא 770MHZ. אך שוב, אפילו העלאה קטנה של התדרים דרך הדרייבר גורמת לתופעה הנ"ל. *לינק לכרטיס באתר היצרן - http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=296&view=yes *ציטוט מהאתר על יכולות האוברקלוק - HIS Turbo edition guarantees a dr…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  10. Started by shay33,

לילה טוב יש לי geforce fx 5200 אני מעוניין לעשות לו אובר קלוק עכשיו לפני איזה חודש התקנתי עליו מאוורר ואז העלתי (לא זוכר כמה) דרך ההגדרות ולא ראיתי שיפור, עכשיו אין עליו מאוורר ואני שואל האם שווה לעשות לכזה כרטיס מעפן אוברקלוק יצא לי מזה משהו? וגם אם כן מה? ד"א-איזה תוכנה בודקת את החום של כרטיס מסך תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  11. Started by galgul,

256mb ddr2 כעת הוא פועל על התדר המקורי: 600MHZ - CORE MEMORY- 1400MHZ נראה לי שכדאי שאאיץ את ה CORE של הכרטיס בלבד, כי אין על ה MEMORY מאוורר. כמה כדאי להאיץ, והאם זה יעלה בכמה FPS? תודה.

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  12. Started by liorn,

שלום! 1 .אני מעונין להחליף את 2 המאווררים במארז שלי (שניהם נמצאים בין הארדיסקים לדלת הקידמית של המארז והם מוציאים אויר )... לא מזמן החלפתי 2 מאווררים אחרים במארז(מכניסים אויר) במאווררים ?Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm? ובנתיים אני מרוצה. אם למישהו יש המלצה למאוור אחר אני ישמח. הבהרה - המארז שלי מכיל 2 מאוורים שיושבים בגב המארז ומכניסים אויר ( המאוורים החדשים שציינתי למעלה ) , 2 מאוורים קידמים אשר מוציאים אויר ( נמצאים בין הארדיסק לדלת הקידמית ) , ועוד מאוור שבא עם הספק ( בנוסף למאוור הקבוע שמגיע עם הספק ) אשר מוציא אויר. 2. אני מעונין להחליף את המאוורר של המעבד ( בנתיים יש ברשותי מאוורר SPIRE שהגיע יחד עם המעבד ). המעבד הוא AMD 64 BIT 3000+ והטמפרטורה הממוצאת היא האיזור…

13. Started by -Nike-,

שלום. לא מזמן הזמנתי את זלמן VF900 לרטיס מסך. יש לי בעיה עם גוף קירור אחד שמיועד לזיכרון: הדבק שאמרו להדביק לזיכרון התיבש ואני לא יודע מה עשות ואני די מבואס מזה . תדה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  14. הורדתי את הCPU-Z החדש וניכנסתי לMEMORY יש לי שני זכרונות תאומים של PC3200 שעובדים בDUAL שמתי לב שב TIMINGS כתוב שהFREQUENCY הוא 200.7 MHZ ,זה לא אמור ליהיות 400 כי זה PC3200 ? יש לי EPOX 8RDA3+ מישהו שיש לו אותו לוח יכול בבקשה להסביר איך אני משנה בBIOS את הFSB:DRAM ל6:6 ? עכשיו זה על 5:6 . בבקשה תעזרו בתודה סתיו .

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  15. Started by akalithium,

אהלן שמעתי כבר הרבה שלוחות של אינטל הם טובים אבל לא ל OC האם ניתן בכלל לבצע OC על לוח של אינטל ? או שהם חסמו את האפשרות הזו בצורה מוחלטת ?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  16. אם כן אפשר טמפרטורות ממולצות לו ההמהירות היא 2.8 ומה אמורות להיות הטמפ' עם ביג טייפון כמו שלי..

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  17. Started by Make_Party,

שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למעבד אבל בBIOS אין לי אפשרות לגשת לFSB זה באפור כזה יש לי לוח של ASUS Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Intel Pentium 4 530, 3000 MHz ניסיתי הכול היתעסקתי עם כל הBIOS לא הצלחתי. תודה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  18. Started by carock,

איך הV1 בביצועים על 1200 סלד..? האם הוא שקט על כזה סלד..? הוא שצריך להוריד אותו עודד..?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  19. Started by y0nig,

מה כבר רציתי? 8800gts שירוץ ב600/1500/2000 אבל לא... הבעיה לא בטמפרטורות וגם לא במאוורר שלו שהוא 120mm שמסתובב ב1400 סיבובים לדקה הבעיה היא בגופי הקירור המשניים של הכרטיס...הסינקים הקטנים של הזכרונות והPWM IC לא מחזיקים בכלל וכל נגיעה מורידה אותם, לדעתי זה לא מקרר אותם בצורה אפקטיבית. אני שוקל להזמין מחנות רשת מסויימת שלא אציין את שמה 2 יחידות של גופי קירור חדשים שכאלה של זלמן לדעתי זה יפתור את הבעיות שלי - ארטיפקטים בקריסיס ואציין כמובן שלא היו בכלל מקודם עם הקירור סטוק רק טמפרטורות גבוהות כרגע הצלחתי להביא אותו לטפמפרטורות של 44-59 באוברקלוק אבל הוא עדיין עושה בעיות מסכים כחולים יוצא ממשחקים, ארטיפקטים מה לא. החומרה שלי היא כזאת... e6550 3.5Ghz 500x7 על 1.4…

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  20. Started by Gilo2005,

שלום יש לי שאלה אז ככה יש לי מחשב amd atholn xp polomonio 1.7+ 768 ddr 266 MHZ geforse 2 mx 440 64 mb ורציתי לדעת אם המחשב הזה טוב לאוברקלוק ואיך נתן לעשות אליו את זה? לוח אם GIGABYTE כול עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  21. Started by NI4NI,

שלום אני בונה מחשב חדש ואני מעוניין בויסות אוטומטי של מהירות המאווררים בהתאם לטמפרטורה. ממה שראיתי יש לי שתי אפשרויות: פאנל שליטה או מאווררי smart fan. אז קודם כל, מה עדיף לדעתכם מבין שתי האפשרויות ? שנית, אם אני הולך על smart fan, אז באתר של tt וגם אצל התואמים למיניהם כתובים רק שני מצבים (למשל 1300 RPM ב 20 מעלות ו 4600 RPM ב 50 מעלות). אז האם יש למאוורר הזה רק שתי דרגות פעולה או שיש גם מצבי ביניים ? תודה

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  22. היייי, אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה החלטתי לעשות אוברקלוקינג לכרטיס המסך שלי ולמעבד ... הכרטיס מסך : ge-force FX5200 128MB 128BIT של innovision ... המעבד : intel pentium 4 1.8 GHZ ... מה שאני צריך זה את מהירות זיכרונות הכרטיס ומהירות הליבה שלו ...

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  23. Started by tront,

איזה קירור מומלץ למעבד +amd athlon 64 3000 בשביל אוברקלוק למהירות גבוהה (עדיף לא קירור מים), תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  24. Started by roni5,

זה המפרט שבנו לי כאן בפורום האם לדעתכם הקירור יספיק או שכדאי להשקיע עוד 100 שקלים בקירור יותר טוב,ואם כן על מה אתם ממליצים Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Leadtek Quadro FX560 PCX LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black תודה

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  25. היי, אני צריך קירור לסוקט 478... שיהיה אפשר להתקין אותו בלי להוציא את הלוח. הבנתי שבשביל להתקין את ה BT חייבים להוציא את הלוח.. תקציב 250 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים