עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by OFIRLEVY66,

בשיבל לפרק את הטוניק צריך גם לפרק את הלוח?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב ישן בבית ושמתי לב שהמאוורר על הגוף קירור הפסיק לעבוד לגמרי, אז החלטתי כבר לקנות גוף קירור חדש כי מה שיש עכשיו גם ככה לא משהו. צריך המלצה לקירור, ואני שם דגש, מסוג תושבת 478 (מעבדים ישנים יותר). תקציב: 100 שקל גג ודגש על שקט, חשוב שלא יוציא קול בכלל! מצאתי את האפשרות הבאה באחד האתרים: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10641 מה אתם חושבים ? תודה

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  3. Started by KF,

היי, לאחר שהקירור מים שבק חיים מבקש המלצה לקירור אוויר ל5600X. אין אוברקלוק.. צריך נטו לקירור שיעשה את העבודה. תודה.

4. כן או לא וכנ"ל לפתיחת צינורות....

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  5. http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool לא הבנתי את מצב 4 - מאורר מהריצפה כלפי מעלה?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  6. Started by Noam V,

שלום חברים, אני שוקל לקנות את האיירוגייט 2, אולי מישהו יודע אם עוצמת המאווררים נשמרת בכל הדלקה, כלומר אם הנמכתי את אחד המאווררים שלי, האם בפעם הבאה שאני ידליק את המחשב הוא יתחיל נמוך או שבכל פעם צריך לכוון מחדש?? ??? ???

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  7. Started by ziv13,

שלום אני מחר כנראה מזמין את המעבד הנ"ל עם לוח MSI 8KNEO רציתי לדעת איזה מאוורר למעבד עלי לקחת... יש בחנות את הדגם VOLCANO 12 ו את הדגם POLO 3 IN 1 ... SILINT BOOST ו SILINT TOWER שעולה הכי יקר 210 שקל אבל נראה ממש ענק ויפה מה המאווררר המומלץ בתקציב עד 210 שקל? לא איכפת לי מרעש ת'אמת אבל אם זה נכון שהמאוורר מגדל הזה כזה שקט אז אולי כדי ללכת עליו? תודה!

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  8. Started by perrikus,

אני מתכוון לקנות את הSI-97 של Thermalright 1. רציתי לדעת אם מגיעה איתו משחה טרמית, ואם כן, האם היא טובה? 2. ראיתי את ה-SilentCat 9CM של Thermaltake ב-newegg ולפי הפרטים הטכניים הוא נראה טוב, מה אתם אומרים עליו, האם יש לכם המלצה למאוורר אחר? 3. אני רוצה להפחית קצת את הרעש במארז, יש לי בו שני מאווררי 120MM ג'נריים שאני חושב שמפיקים הרבה רעש, אז חשבתי לקנות שניים של Enermax ולשים אותם על המהירות הנמוכה ביותר? האם יש לכם המלצה אחרת? אני צריך תשובות במהירות האפשרית מפני שדוד שלי מגיע לארץ עוד שבוע וחצי ואני רוצה להזמין כמה שיותר מהר.

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  9. Started by -JustMe-,

אני יודע שזה בעיקר פורום שמדבר על אוברקלוקינג אבל רציתי לשאול: אני קונה מחשב חדש והנה המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX מחיר: ¤655 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ¤467 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1671 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤310 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤417 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: עכשיו לשאלה שלי: האם אני צריך לקנות קירור נוסף למחשב או שהמארז מכיל קירור בתוכו(מספיק)? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  10. Started by סער_שי,

1. האם יש דבר כזה דרייברים של גוף קירור (למעבד)? או תוכנה ששולטת במהירות של המאוורר שלו? כל ניסיון לשלוט בו דרך הביוס או התוכנה של הלוח - לא עובדים. הוא פועל על דעת עצמו (הוא כן מגביר מהירות במאמץ, אבל לא מספיק לטעמי). 2. האם טמפ' של 45 מעלות לקונרו במצב מנוחה (כלומר - רוב הזמן) היא בטוחה מספיק למעבד הזה, או בכלל? לא מבחינת יציבות אלא מבחינת בריאות המעבד. מצחיק שבביוס הוא נותן להעלות מתחים בהדרגה, כל פעם מוסיף קצת, עד שזה מגיע ל-1.6, ואז יש קפיצה ל-1.8 ולא עלייה בהדרגה. כאילו - מכאן והלאה זה מדרון מאוד חלקלק, חביבי - או שאתה קופץ או שאתה נשאר

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  11. שלום לכולם, קראתי לא מעט ביקורות באתר זה, ואני שמח לומר שהן כתובות בצורה עניינית, וכוללות תמונות ופירוט טוב. הבעיה היא שיצאתי קצת מבולבל מכל האפשרויות, ובגלל זה אני פונה אליכם כאן בפורום להמלצות. יש לי מחשב שמיועד רק ליישומים "רגילים" (החריגות היחידות הן Visual Studio, שזו סביבת פיתוח למתכנתים). אין שום over clocking, ואני לא מחפש את זה כרגע (אני חושב שכאן איבדתי 80 אחוז מהקוראים... ) המפרט הכללי הוא: Intel Celeron 2GB לוח אם Asus P4S8X-X מארז Tower רגיל מכיוון שהמאוורר הרגיל למעבד התחיל לעשות רעש, חשבתי שאולי כדאי לי להחליף אותו בחדש. ואם כבר חדש - אז אולי שווה להשקיע במשהו שיהיה גם יותר שקט מהממוצע. מה דעתכם? מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  12. Started by torangadojo,

שלום לכולם מה טווח העבודה האפקטיבי מבחינת חום למעבד E6600 ?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  13. Started by the hero,

הרצתי את התוכנה ואז בסוף הוצג לי סיכום...זה אומר שהכל טוב ואין קפיצות במתחים?

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  14. Started by Red-men,

שלום לכולם: יש בירשותי סכום של כ- 300 שקל ואת המעבד: intel pentium !!! 996MHz אני מעוניין לשדרג את גוף הקירור של המעבד ואני לא מוצא באף חנות אם אתה (הקורא) יודע איפה יש גופי קירור למעבד הזה אנא תעזור לי ומהר. בתודה

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  15. Started by GIGATAK,

יש לי מחשב AMD שיש בו 3 מאוררים, אחד שמקרר את המעבד, השני שנמצא בפינה בחלון השקוף והשלישי על כרטיס המסך. האם זה מספיק? המחשב נועד למשחקים, גרפיקה, אינטרנט וכ"ו... והמפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 3000+ S-754 GIGABYTE K8NS Hitachi 80GB SATA Elixir 512mb DDR 400MHZ Innovision GeForce FX5700LE 128MB, TV, DVI VITA Frontir black/silver 400W

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  16. Started by Monstalicious,

-------------------------------------------------------------------------------- העלתי את ה fsbל 240. amd64bit2000@2400 ואני רוצה להמהיר את הזכרון לאותה מהירות. הזכרון הוא Samsung pc 3200, עם מתח של 2.7 וולט כיצד ממהירים את הזכרונות? לא מצאתי אפשרות בלוח. מי שיכול לעזור אני אודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  17. Started by crovei,

שלום! אני כבר יותר מחצי שנה סובל עם המאורר סטוק של ה-P4.. ובזמן האחרון התחיל קצת להמאס לי.. (גם מהתחממות של המעבד ובעיקר מהרעש..) מרוב הסקירות שקראתי הבנתי שביחס של מחיר-ביצועים-שקט, הכי משתלם הוא ה-CNPS7000B-AlCu של זלמן.. ועכשיו שיש גם מהדורה עם לדים, בכלל טוב.. הבעיה היא שבדקתי באתר של זלמן.. ויש שם רק מעט מעוד לוחות ברשימת לוחות תואמים.. (כנראה שהתעצלו להוסיף עוד..). עם גוגל גם לא הלך לי.. כל פעם קיבלתי תוצאה שקשורה או ללוח או לקירור.. שום תוצאה של בנאדם עם הלוח הנ"ל+הקירור הנ"ל.. (יש איזה 500 תוצאות.. לא בדקתי את כולם כמובן..) קיצור מישהו יודע אם יש לי אפשרות להשתמש בקירור הזה עם הלוח שלי? ואם לא יש המלצה אחרת לקירור שקט עם ביצועים טובים יחסית ומחיר סביר, שכן י…

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  18. Started by gilibong,

אהלן חברים יש לי שאלה אני משתמש בתוכנה לבדיקת מעלות בשם hmonitor ויש לי משהו שם שכתוב cpu2 מה זה?

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  19. Started by kobibo,

היום הרכבי בשעה טובה את ה TT ToughPower 600W במחשב וכמובן חיברתי את שני הקונקטורים של ה 8 פין וה 6 פין לכרטיס. התקנתי את הדרייבר החדש שיצא ל ATI וראיתי שבעקבות חיבור שני הקונקטורים לכרטיס נוספה אופציה נוספת ב ATI Catalyst הנקראת ATI OVERDRIVE שבאמצעותה ניתן לבצע O.C לכרטיס. רציתי לדעת למה התדרים של ברירת מחדל הינם: לליבה507 ולזיכרונות 514 , הם לא היו אמורים להגיע כבר כ Default לליבה 600 ולזיכרונות 800 ? רק שפותחים את האופציה של ה O.C ומתחילים לעלות תדרים רואים שבליבה זה מתחיל מ 600 ובזיכרונות זה מתחיל מ 800. נ.ב. כשהתחלתי לבצע O.C באמצעותה דרך האופציה של ה Auto Tune הליבה הגיעה כבר מעל 800 וזה היה נראה כאילו היא יכולה עוד להמשיך ולהמשיך...

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  20. Started by boxer555,

תגידו אנשים אתם ממליצים על מערכת הקירור: THERMALTAKE CL-W0076 BIG WATER 775 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13714 תודה על תשובותיכם!

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  21. Started by Aljir,

איך הקירור מים עובד? איך אני בודק טמפ" של כרטיס מסך ומעבד?

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  22. Started by Ninja,

קירור לכ.מסך...האם הוא יתאים לי ל R9700np של Power Color? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=138&code=013 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך 1950xt של רדאון, ובזמן האחרון הוא החל להתחמם לי ולגרום למחשב שלי לקרוס. על מנת לשמור את הטמפ' במצב נורמלי יש צורך להפעיל את המאוורר של הכרטיס בתפוקה מלאה (95-100%), זה מרעיש בטירוף ובלתי נסבל! איזה גוף קירור שקט אני יכול לקנות במחיר סביר לכרטיס מסך הזה?

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  24. Started by abyss20,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה את החלקים הכי טובים לOC אני קונה מערכת קירור מים של ASETEK למעבד,CHIPSET ולכרטיס מסך, אני קונה מעבד E6600 ואני רק רוצה שתמליצו לי על הזכרונות והלוח אם הכי טובים לOC כמה שיותר טוב בשביל המערכת אני רוצה להגיע למינימום 3.2GHZ (כמובן כמה שיותר יותר טוב) התקציב שלי לזכרונות וללוח אם הוא +- 3000 שקל

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  25. Started by mabool,

טוב החלטתי להחליף ת'קירור סטוק שמרעיש ברמות כשהמעבד מתחמם. ויש 2 דגמים במחיר 60 ש"ח שמצאו חן בעיניי איגלו 5062S ואיגלו 5073S http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2261 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1369 שניהם אמורים להיות באותה רמת רעש, ואני לא מחפס ביצועים מיוחדים (לוח אם של אינטל=אין OC). בקשר לחנות-חבר שלי בדיוק יהיה מחר בIQPC אז במקום להזמין וכד' הוא יקח לי משם- אז בלי לשנות חנויות במיוחד, תודה. לפי המידע באתר הוא מתאים עד פרסקוט 3.4 (לי יש 3.0) אבל תלוי בזרימת אוויר. - יש לי מאוורר בדלת שמזרים אוויר למארז לאחר ההקדמה- השאלות א. יש בינהם הבדל\מי עדיף? חיפסתי קצת בינצ'ים או נתונים ולא מצאתי משו מעניין ב. בקשר לשקט אני שקט, אבל הביצועים- כל עוד…

• 0 תגובות
    • 443 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.