אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון זה המפרט Categories Products Price Qty מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤174 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤245 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤411 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤371 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤302 1 כרטיסי מסך Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤1554 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤166 1 Total Price : ¤3676 כמו שאתם יכולים לראות שמתי כרטיס 88000 ואני ד…
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
האם הטמפ' האלו נורמליות ??? מפרט + טמפ' בתמונות המצורפות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 ואני לא מוצא אז אשמח אם תעזרו לי לחפש תקציב עד 100 שקל. תודה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם מחשבי החדש אשר יגיע עם כרטיס Leadtek 8800GTS 640mb זקוק לקירור לכרטיס. יש לציין כי במארזי מותקנים 3 מאווררי 120mm וכן מאוורר Freezer 7Pro עבור המעבד. ללא כוונות ל OC. יש צורך בגוף קירור לכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי זמנית כרטיס Connect 3D X800 np הטמפ' שלו הן 35 מעלות במנוחה ועד 70 גג של הגג במאמץ. לי זה נראה גבוה, כי עם סיילנסר הטמפ' הן 28 ו 41 כבר התרגלתי לכרטיס קר. המשחה המרוחה היא MX1 ככה שמעבר חום טוב יש. וגם לא שמתי הרבה, בדיוק כמה שצריך. אשמח אם תגיבו, תודה
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשים מאורר אחד על הכרטיס מסך יש לי משהו ג'נרי שעלה משהו כמו 16 שקל קטן כזה אני חושב 80MM עכשיו הבעיה שיש לי רק שתי פתחי איורור ששם אני שם את המאוררים ויש שם כבר 2(אחד מכניס אוויר לחלק העליון של המארז ואחד לחלק התחתון הם קרובים משהו כמו 3-4 סנטמיטרים בין שניהם),אני לא רוצה לחתוך או לעשות מודינג או משהו כזה יש לדעתכם עוד מקום לשים ?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום! אני כבר יותר מחצי שנה סובל עם המאורר סטוק של ה-P4.. ובזמן האחרון התחיל קצת להמאס לי.. (גם מהתחממות של המעבד ובעיקר מהרעש..) מרוב הסקירות שקראתי הבנתי שביחס של מחיר-ביצועים-שקט, הכי משתלם הוא ה-CNPS7000B-AlCu של זלמן.. ועכשיו שיש גם מהדורה עם לדים, בכלל טוב.. הבעיה היא שבדקתי באתר של זלמן.. ויש שם רק מעט מעוד לוחות ברשימת לוחות תואמים.. (כנראה שהתעצלו להוסיף עוד..). עם גוגל גם לא הלך לי.. כל פעם קיבלתי תוצאה שקשורה או ללוח או לקירור.. שום תוצאה של בנאדם עם הלוח הנ"ל+הקירור הנ"ל.. (יש איזה 500 תוצאות.. לא בדקתי את כולם כמובן..) קיצור מישהו יודע אם יש לי אפשרות להשתמש בקירור הזה עם הלוח שלי? ואם לא יש המלצה אחרת לקירור שקט עם ביצועים טובים יחסית ומחיר סביר, שכן י…
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שמעו לא הבנתי מה הקטע של כל הענין הזה כי אני לא ימשיך את ההגדרות של ההמהרה כי זה לא בריא למחשב אז מה הקטע אם זה לא עוזר לי בזמן שאני משחק באיזה משחק אז מה זה משנה לי?
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום, אני התחלתי להתנסות עם אוברקלוקינג קצת, קראתי פה באתר ובעוד אתרים על הנושא. יש לי במחשב מעבד של AMD Athlon 2500+ ולוח אם של abit NF7-S. היום החלטתי לנסות את זה אז בינתיים העלתי את הFSB שלי ל185. הבנתי שאפשר להעלות אותו די בקלות ל200 בשביל להביא את המעבד לרמה של 3200 אבל בינתיים אני לא רוצה להגזים כי אין לי קירור רציני או משהו, ואני לא רוצה לפגוע במעבד או במשהו אחר לפני שאני מברר פה כמה דברים. אז ככה: דבר ראשון, יש לי תוכנה די בסיסית שאומרת לי את הטמפ' של המעבד. יש איזו דרך או תוכנה שאני יוכל למדוד בעזרתה את הטמפ' של המעבד במאמץ? דבר שני, כל מה שעשיתי בשביל להעלות את המהירות שעון זה להגביר את הFSB. יש לי גם את המכפיל פתוח במעבד המסויים הזה. יש סיבה טובה גם לשנות אותו …
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד ישן יחסית של AMD את'לון אקספי 1500+ ולוח אם (Chaintech Socket A 7AIA5(E Chupset KT133A זכרון 256 SDRAM וקירור רגיל שבא עם המעבד. השאלה שלי אם אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד וכמה? ואיך אני עושה את זה? האם צריך לפתוח משהו במעבד או שרק דרך ביוס? יש לי גם ג'יפורס 3 של חברה VISIONTECK יש לו מאורר וקירור על זיכרון . האם כדאי לעשות עליו אוברקלוק או שכדאי לקנות קירור של ZALMAN ועד כמה אני אוכל לעשות אוברקלוק עם קירור כזה וכמה זה יהיה משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
היי, אוקי, אתם יודעים שאני לא גולש הרבה בקטע הזה של הפורומים אז אני לא מבין הרבה באובר, אבל כרגע אני מוכרח להבין.... בהנחה שבלי מאוורר או בלי שום קירור הצלחתי לעשות אובר של 50%-60%~ לכרטיס מסך, אם אני אשים עליו מאוור, אני אצליח לשפר את התוצאה בהרבה? שאלה שניה, הסלוט AGP שלי הוא *4 מקסימום, זאת אומרת 264 מגה הרץ הסלוט, האים זה מפריע לי לקבל ביצועים טובים אם נגיד אני מגיע למהירויות של 450-500 מגה הרץ על מעבד ו450 על זיכרונות? שאלה שלישית, בהנחה וזה מפריע, יש דרך לעשות אובר לסלוט (של אינטל) בביטחה, אם יש אז האים יש גם מדריך או שמישהוא יוכל להסביר לי? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ABIT IB9 , וברשותי 4*512 DDR2 533MHZ לא מצאתי בהגדרות אפשרות למחלקים , הצלחתי להגיע לבאס 333 , והמחשב למרבה הפלא יציב, אבל נראה לי שלזכרונות 533 זה מאמץ קריטי, ואני חייב למצא (אם אפשר בכלל) אפשרות למחלקים אשמח לתשובה אם מישהו יודע בוודאות שיש ,או אין אפשרות למחלקים בלוח אם הזה.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.0 אני רוצה מאוורר טוב עד 150 ש"ח..... רק לציין מאוורר כולל גוף קירור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
טוב הגעתי מ- AMD Athlon 2500+ XP 1.8GHZ ל- 2800+ @ 2.1GHZ אני כרגע על 196BUS אבל שאני מעלה יותר (201 למשל) המחשב קופא אחרי שהוא עולה לווינדווס ואני חייב לעשות ריסט לא העליתי מתחים לשומדבר חוץ מזה ששמתי את הזכרונות על האפשרות של ה-166MHZ אם אני שם על משהו אחר כמו 133/200MHZ המחשב לא עולה יש איזה משהו שמגביל אותי ולמה אני לא יכול להמשיך ב-OC?
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום! 1 .אני מעונין להחליף את 2 המאווררים במארז שלי (שניהם נמצאים בין הארדיסקים לדלת הקידמית של המארז והם מוציאים אויר )... לא מזמן החלפתי 2 מאווררים אחרים במארז(מכניסים אויר) במאווררים ?Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm? ובנתיים אני מרוצה. אם למישהו יש המלצה למאוור אחר אני ישמח. הבהרה - המארז שלי מכיל 2 מאוורים שיושבים בגב המארז ומכניסים אויר ( המאוורים החדשים שציינתי למעלה ) , 2 מאוורים קידמים אשר מוציאים אויר ( נמצאים בין הארדיסק לדלת הקידמית ) , ועוד מאוור שבא עם הספק ( בנוסף למאוור הקבוע שמגיע עם הספק ) אשר מוציא אויר. 2. אני מעונין להחליף את המאוורר של המעבד ( בנתיים יש ברשותי מאוורר SPIRE שהגיע יחד עם המעבד ). המעבד הוא AMD 64 BIT 3000+ והטמפרטורה הממוצאת היא האיזור…
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מחר כנראה אני קונה תמערכת קירור הזאת מה דעתכם!? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
טוב החלטתי להחליף ת'קירור סטוק שמרעיש ברמות כשהמעבד מתחמם. ויש 2 דגמים במחיר 60 ש"ח שמצאו חן בעיניי איגלו 5062S ואיגלו 5073S http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2261 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1369 שניהם אמורים להיות באותה רמת רעש, ואני לא מחפס ביצועים מיוחדים (לוח אם של אינטל=אין OC). בקשר לחנות-חבר שלי בדיוק יהיה מחר בIQPC אז במקום להזמין וכד' הוא יקח לי משם- אז בלי לשנות חנויות במיוחד, תודה. לפי המידע באתר הוא מתאים עד פרסקוט 3.4 (לי יש 3.0) אבל תלוי בזרימת אוויר. - יש לי מאוורר בדלת שמזרים אוויר למארז לאחר ההקדמה- השאלות א. יש בינהם הבדל\מי עדיף? חיפסתי קצת בינצ'ים או נתונים ולא מצאתי משו מעניין ב. בקשר לשקט אני שקט, אבל הביצועים- כל עוד…
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב עם מעבד 820D,והוא תמיד בלואד של 40-90 .. בקיצור הורדתי את התוכנות שמפריעות וזה..הלואד ירד אבל עדיין יש לו מעלות של 50-70 והמאוורר רק על 1500(של המעבד) כדאי להחליף קירור?
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי מ2200 ל2700 אבל ברגע שאני עובר את ה2600 המחשב קורס עוד לפני שהספקתי להריץ עליו את 3dmark אני משתמש בn tune וגם ניסיתי ישירות מהביוס למה זה קורה? הטמפרטורה של המעבד במאמץ במהירות2500 לא עולה על 45 וגם ניסיתי לשנות את המתחים פעם 1.48 ופעם 1.5 ואותו הדבר בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי geforce 4 mx 440 se כרטיס מסך- העלתי עם power strip את קצב הרענון של המסך מ75hz ל 85hz איפה אני אמור לחוש בשינוי אם בכלל? ואני רוצה להעלות את המהירות הכללית של הכרטיס כמו שנכתב במדריך אתם אומרים כדאי לי או לא ואילו דברים אני צריך לקחת בחשבון? ביוס- אני לא מצליח להיכנס לביוס, אומרים לי שאני לא ימצא שם משהו ל oc יש איזו תוכנה שאני יכול להשתמש בה? תודה..ניר. אהה.. ומה זה אומר memory clock ן- engine clock? תודה..
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
ASUS טוענים שהפיצ'ר הזה מאפשר להוריד את המכפיל של המעבד ל x14. האם זה תופס רק עבור CPU שתומכים ב EIST? ז"א, האם זה יעבוד על ה- 805 ???
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אני הולך לקחת את המחשב בעבודה של אבא שלי שהוא פנטיום 4 (פרסקוט) עם תושבת LGA775 עוד כמה חודשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם הQ6600, ורציתי לדעת אם אני יקנה עכשיו קירור לפרסקוט, האם הוא יתאים לQ6600? אם כן איזה כדי לקחת (אני הולך להזמין אותו אם מNEWEGG או מhttp://www.frozencpu.com) תודה
-
- 4 תגובות
- 456 צפיות
-
-
תקשיבו אם למישהו יש 100 fsb איך ניתן לדעת כמה מגה הרץ יש לו? יש לי מעבד 2.4 של נורטהוד ויש לי 100 fsb והליתי ת 100 fsb ל110 אז איך אני יודע כמה עוד מגה הרץ זה יתן לי?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
כן או לא וכנ"ל לפתיחת צינורות....
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-