עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by weamir,

למישהו יש קירור דומה על אותו לוח?

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  2. Started by abyss20,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה את החלקים הכי טובים לOC אני קונה מערכת קירור מים של ASETEK למעבד,CHIPSET ולכרטיס מסך, אני קונה מעבד E6600 ואני רק רוצה שתמליצו לי על הזכרונות והלוח אם הכי טובים לOC כמה שיותר טוב בשביל המערכת אני רוצה להגיע למינימום 3.2GHZ (כמובן כמה שיותר יותר טוב) התקציב שלי לזכרונות וללוח אם הוא +- 3000 שקל

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  3. Started by mabool,

טוב החלטתי להחליף ת'קירור סטוק שמרעיש ברמות כשהמעבד מתחמם. ויש 2 דגמים במחיר 60 ש"ח שמצאו חן בעיניי איגלו 5062S ואיגלו 5073S http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2261 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1369 שניהם אמורים להיות באותה רמת רעש, ואני לא מחפס ביצועים מיוחדים (לוח אם של אינטל=אין OC). בקשר לחנות-חבר שלי בדיוק יהיה מחר בIQPC אז במקום להזמין וכד' הוא יקח לי משם- אז בלי לשנות חנויות במיוחד, תודה. לפי המידע באתר הוא מתאים עד פרסקוט 3.4 (לי יש 3.0) אבל תלוי בזרימת אוויר. - יש לי מאוורר בדלת שמזרים אוויר למארז לאחר ההקדמה- השאלות א. יש בינהם הבדל\מי עדיף? חיפסתי קצת בינצ'ים או נתונים ולא מצאתי משו מעניין ב. בקשר לשקט אני שקט, אבל הביצועים- כל עוד…

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  4. Started by maorsh18,

יש לי מעבד AMD ALTHON 64BIT +3200 הלוח הוא DFI LANPARTY ULTRA-D NF4 זיכרונות של OCZ עם תזמונים של 2.5-4-4-8 אני רוצה להעלות את התיזמונים אבל אני לא יודע איך או איפה אני משנה אותם בביוס .כי כאשר העלתי את מהיאות הבאס ל240 תוכנת הפריים95 הראתה לי ERORS אז אמרו לי שצריך להעלות את התיזמונים של הזיכרונות... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 429 צפיות
  5. למשל כדי להוריד טמפרטורות וכל זה באמת צריך תדר 2d כזה גבוה?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  6. שלום לכולם, מישהו יכול להגיד לי איך לקבוע כמה LOOPS לשים בתוכנה 3DMARK06???

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  7. שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש. רשמתי גם בפורום של כרטיסי מסך כי לא שמתי לב בהתחלה שיש חלק רק על קירור תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

גם השוואה עם XP-90 וXP-120... http://www.systemcooling.com/thermalright_xp-90c-01.html

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  9. כי הרי הבחור הזה http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=848 הגיע ל4GHZ עם קירור אוויר. כרגע במנוחה המעבד הוא 25 מעלות

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  10. Started by Chura,

היום הזמנתי את הGskill 2GBHZ אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי, אשמח אם תעזרו. נגיד המעבד על 500 באס, אז אני רוצה להגיע ל500 בזכרונות עם תיזמונים הכי טובים אז... : 1. קודם אני מתחיל להעלות את הזיכרונות או המעבד ? 2. אני קובע תיזמונים ומתח ומעלה תדר? ונגיד הגעתי למקס' מה עכשיו לשנות, מתח או תיזמונים ? 3. ראיתי שיש תוכנה שקובעת תיזמונים בWINDOWS, האם הם נשמרים לאחר ריסטרט ? ואיך אני יודע אם הזיכרונו מסוגלים ? 4. במידה והגעתי ל500, איך אני יודע מה התיזמונים המינימלים, כלומר ההדוקים ביותר למתח הנ"ל ? תודה ומצטער על ההצפה :-) חן

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  11. Started by ranyr,

קראתי בכל מני מקומות שעדיף תזמונים של 3,3,3,11 על 2,2,2,5 או בכל אופן בנוגע ל row active delay שיהיה על 11 ולא משהו יותר נמוך אני עובד כרגע על 2,2,3,5 230 mhz זה אופטימלי??

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  12. Started by Gilo2005,

שלום יש לי שאלה אז ככה יש לי מחשב amd atholn xp polomonio 1.7+ 768 ddr 266 MHZ geforse 2 mx 440 64 mb ורציתי לדעת אם המחשב הזה טוב לאוברקלוק ואיך נתן לעשות אליו את זה? לוח אם GIGABYTE כול עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  13. קרה לי משהו מוזר מאוד... אתמול עדכנתי את הדרייברים שח הכרטיס מסך לגרסת בתא מהאתר של NVIDIA ועכשיו כשאני בודק מה הטמפ',אני רואה שהיא קפצה מ-50 ל-60????? מה זה צריך להיות???? ד.א אני אם הסיילנסר על הכרטיס...

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב ישן בבית ושמתי לב שהמאוורר על הגוף קירור הפסיק לעבוד לגמרי, אז החלטתי כבר לקנות גוף קירור חדש כי מה שיש עכשיו גם ככה לא משהו. צריך המלצה לקירור, ואני שם דגש, מסוג תושבת 478 (מעבדים ישנים יותר). תקציב: 100 שקל גג ודגש על שקט, חשוב שלא יוציא קול בכלל! מצאתי את האפשרות הבאה באחד האתרים: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10641 מה אתם חושבים ? תודה

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  15. Started by manticore,

נכנסתי לCPUZ וכתוב שם core speed 1200 multiplier X6 bus speed 200 rated FSB 800 בעקבות זה נכנסתי לביוס והמכפלה שם עומדת על 11 אני מניח שהביוס יותר אמין אבל למה הCPUZ מראה 6?

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  16. Started by ezx,

שלום יש לי מעבד amd 2800 ולוח msi delta ilsr זכרונות בתזמונים 333 של kingmax bga אם אני לא נוגע במיכפלה זה מגיע עד ל 180 בלחץ מה אפשר לעשות כדי לעבור את זה חוץ מלהוריד מכפלה תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  17. Started by Ido.K,

תודה ענקית לעזורים.

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי לוח גיגהבייט Intel i875P AGPSet BIOS for 8IK1100 F10 AWARD BIOS עם מעבד 3ג 512 עם 2*256 קינגסטון 400m שאלתי היא כיצד אני עושה לו oc והאם ניתן לבצע זאת ללא תוספת קירור אלא בקירור מקורי אולי הוספתי לו 2 מאוורים קטנים לקרר את ההארד-דיסקים אבל לא יותר הטמפ של המעבד היא 42 43 במצב מנוחה בתודה מראש אלעד

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  19. Started by Ido.K,

אז ככה יש לי בעיה אם הספק הוא מתחמם שנוגעים בו הוא די חם אבל לא עדי כך כאילו שאי אפשר לגעת מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 429 צפיות
  20. Started by ZoBy,

לא מצאתי את הנושא הזה בחיפוש אז אני שואל... אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה מצויין. חוץ מזה, אני לא מצליח לפרק את המעבד מהלוח אם. איך עושים את זה? אני יודע שהשאלות מפגרות יחסית, אבל אין לי את מי לשאול...

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  21. Started by X-Gamer,

שיניתי תיזמונים מ 3-3-3-5 ל- 3-3-2-5 הרצתי בדיקה של ממטסט למשך שעה והכל היה ללא תקלות אחרי זה שיניתי ל 3-2-2-6 הרצתי ממטסטס למשך שעה וחצי הכל עבר חלק אבל שהפעלתי תווינדוס אחרי חמש דקות הוא עשה לי ריסט פיתאומי החזרתי לתיזמונים המקוריים וזה לא קורה יותר הזיכרונות הם SDRAM PC100 אני לא יודע של איזה יצרנית ואין עליהם שום קירור האם זה קשור?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  22. Started by Red-men,

שלום לכולם: יש בירשותי סכום של כ- 300 שקל ואת המעבד: intel pentium !!! 996MHz אני מעוניין לשדרג את גוף הקירור של המעבד ואני לא מוצא באף חנות אם אתה (הקורא) יודע איפה יש גופי קירור למעבד הזה אנא תעזור לי ומהר. בתודה

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  23. Started by RgGolbraich,

אז ככה , המפרט : 1. AMD 64 3200+ and AMD 64 FREEZER PRO 2. לוח : DFI LANPARTY ULTRA-D 3. זכרונות : 2x1G PQI TURBO 2.3.2.5 ספק: רגיל GYRO 500W תדר העבודה בו מגיע המעבד הוא 2Ghz , הבאתי אותו ל2500 תוך שמירה על תיזמוני הזיכרונות ועל מתח המעבד 1.4V כשהפעלתי את התוכנה SUPER PI הוא חישב לי 1M ב-38 שניות , אחרי אוברקלוק נוסף הגעתי לתדר 2700 יציב עם הוספת 0.25V למעבד , הורדת מכפלת הלוח ושינוי במקצת בתיזמוני הזיכרונות (ויחסי הזיכרונות) , נראה כאילו עכשיו הוא אמור לעבוד מהר יותר , אך כשהרצתי שוב את התוכנה SUPER PI החישוב של 1M נעשה תוך 48 שניות איך זה הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  24. Started by zachbachar,

האם צריך לקנות קירור לכ.מסך הנ"ל...? הקירור שהוא מגיע איתו טוב/שקט....? ד"א אפשר לעשות לכ.מסך הזה OC ??? תודה..!

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  25. איך הפאנל הזה: THERMALTAKE 5.25" X CONTROLLER LED LIGHT 4 CHANNEL VR FAN KIT : A2140 אמין?? טוב? דרושה תגובה תוך שעה עד שעה וחצי מקסימום...תודה רבה מראש חבר'ה

• 0 תגובות
    • 429 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.