אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש. רשמתי גם בפורום של כרטיסי מסך כי לא שמתי לב בהתחלה שיש חלק רק על קירור תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
עד כמה אפשר להמהיר את הכרטיס בתוכנה שהגיע איתו בלי צורך בשינוים? (מאווררים למיניהם, הגברת זרם, סוגי קירור)
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
-
עשיתי OC למעבד והטמפרטורה שלו בקושי עולה וכשאני מנסה להעלות עוד זה לא הולך אז התחלתי להעלות מתח למעבד והעלתי בהדרגה מ 1.5V ל1.7 וזה עדיין לא עובד האם להמשיך להעלות מתח למעבד ?? והאם זה מסוכן במידה כלשהי??
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
דרך איזו תוכנה אני יכול לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורר של הכרטיס מסך? אני אשמח לקבל לינקים וסקרינשוט עם הסבר כיצד לעשות זאת. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מעבדP4 2.8אניטל 1M PRESCOTT HT800 שאלה: (לא לגבי במעבד) איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי במחיר של עד 1200 +- ש"ח אני שמתי העיין על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7300 וגם על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7079 יש לשני הכרטיסים אפשרות ל OC בעתיד?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שמתי לב שהמהירות של המאורר שלי לא משתנה בזמן עומס (50-60 מעלות) הוא תמיד נשאר על ה480 סל"ד וככה גם הטמ"פ בהתאם 65-75 רק כשאני מפעיל אותו ידנית (דרך RIVA) ל100% (1700 סל"ט) אז הוא לא עובר את ה50 מעלות מישהו מכיר את התופעה? עוד משהו שאני חושד שיש פה לא מעט אנשים עם כרטיסים שמאוד מתחממים אולי זה הבעיה גם אצלהם ...
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי התלבטות אחרונה לפני קניה. לא רציתי לפתוח עוד אשכול כדי לא להספים (יש לי 2 אשכולות בעמוד הראשון). אני הולך לרנות את המערכת: Intel Core 2 Duo E6300 Box Gigabyte GA-945P-S3 PQI DDRII 512Mb 667Mhz LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB Sunbeam Transformer Western Digital WD1600JS עכשיו, יש לי 2 שאלות. לטרנספורמר אני מחליף למאווררים: ARCTIC COOLING AF8025 X2- שני מאווררי 80mm שיכניסו אוויר לחלון הצידי. ARCTIC COOLING Arctic Fan 8- מאוורר 80mm לגג שיוציא אוויר. איך תיהיה סריקולצית האויר? מאווררים טובים? יש מאווררים טובים יותר בתקציב של עד 140 ש"ח (לשלושתם)? תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני קניתי היום את ה-silent tower של thermal take ורציתי לשאול אם למישהו יש התנסות איתו?איך הוא בביצועים ? כמה מעלות הוא מוריד ? ואם היה שווה לקנות אותו?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: E6600 P5B DELUXE ST 800MHZ 2X1024 CL4 מערכת קירור מים. 1 קודם כל לעניין הטמפ' - בתוכנה EVEREST יש את הטמפ' שלי של ה-CPU ועוד 2 CORE1 ו-CORE 2 מה ההבדלים ולמה להתייחס ? 2 אני לא מבין את העניין של המחלקים,משהו עם הזכרונות,על כמה לשים את זה ואיך האופציה הזאת נקראת בביוס ? 3 הבנתי שאני צריך לנעול את ה-PCI או משהו,איך האופציה הזאת נקראת בביוס ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
כן או לא וכנ"ל לפתיחת צינורות....
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
עשיתי OC לPENTIUM 4 WILLAMTE CORE 1.7 הבאתי אותו ל 2100 עכשיו הטמפ' במנוחה זה 25 ובמאמץ 40 זה גבוהה מדי במאמץ או שאני יכול לסחוט ממנו עוד קצת OC?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אני מחזיק בידי מעבד Sempron 3100+ sda3100AIO3BX הלוח צריך להגיע היום DFI LP 250gb בכל מקרה רציתי לדעת אם השבוע יצור שלו טוב . . כי לא כל כך מצאתי באינטרנט מידע על זה השבוע הוא LBBWE 0526 תודה . . לפותרים נכונה יוגרלו פרסים בלתי נראים
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
המפרט למטה... ניסיתי לעשות OC למעבד. עכשיו, כשהבתי את FSB ל-370 קיבלתי 14 שניות בערך בפיי וב-aquamark קיבלתי ציון גבוה של 136. עד כאן הכל טוב, רק כאשר ניסיתי לעלות ל-371 משהו כנרה נדפק. הפיי ירד קצת אבל באקווה קיבלתי 114... עשיתי קצת חיפושים באינטרנט וגיליתי שבלוח S3 יש בעיה ב-FSB שבין 370 ל-400 ואחרי שעוברים את זה הכל מסתדר. האם זה קיים גם בלוח שלי? ואם לא ממה זה נובע?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה המעלות שהמחשב במנוחה בלי מזגן והמאורר בצד שהמארז פתוח (מאורר רגיל..) [בלי אוברקלוק] http://i7.tinypic.com/5413z2r.jpg וזה עם המזגן והמאורר http://i14.tinypic.com/4mmvac4.jpg איך זה טוב ? ??? מפרט בצד.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
כידוע הכרטיס הזה פולט המון חום בשל מהירות הזכרון הגבוה וכו' מערכת הקירור המקורית מאוד מסיבית וגדולה והכי חשוב פולטת את החום מחוץ למארז האם כדאי להחליף את המערכת הרגילה באמצעי קירור אחר? יש המלצות מסויימות למאוורר כדי להוריד את החום באוברקלוקינג? האקסלרו X2 פחות טוב מהמערכת המקורית בהורדת הטמפרטורה
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הכ"מ מתחמם יתר על המידה.. מעבר לזה, המאורר שלו מושבת וכך גם המאורר הראשי של המחשב.. שניהם ישנים וזקנים, בני 4 שנים.. בכלאופן, רציתי פתרון קירור זול, שלא מצריך קניית מאוררים שבסוף אני אצטרך להפטר מהם אם אני אקנה מחשב חדש משהו של "עשה זאת בעצמך", קניית קרח יבש ולעשות איתו משו.. דברים בסגנון
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
זאת פעם ראשונה שלי ואני לא יודע מאיפה להתחיל הלכתי לפי המדריך של האוברקלוק החלק הראשון והמכפלת של המעבד שלי אני לא יודע איפה לבדוק אם היא פתוחה או נעולה עכשיו הנה הנתונים המעבד שלי זה amd Athlon XP 2400 הלוח שלי זה asus a7v600 בדרך אם אתם יכולים תגידו לי אם הלוח הזה טוב ואיפה בחוברת אני יכול לבדוק בכמה באס הוא תומך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני משתוקק לדעת איזה מעבדים עדפים ל אוברקלוק ממסדרות שציינתי ? עד עכשיו ממש לא אהבתי את המעבד E6550 שניסיתי . הקודמים שהיו לי E6300 E6400 היו מעולים וגם לאחר אוברקלוק של 50% עבדו בצורה יציבה וגם הטמפ' היו מעולות .... ה E6550 בקושי בקושי מצליח להגיע ליציבות על OC 40% וטמפ' ממש לא מציאה אז מה אתם אומרים חברים מה עדיף? ולאיזה מעבד באותם תקציבים עדיף להחליף (E6600 אפשרות?)
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אז ככה , המפרט : 1. AMD 64 3200+ and AMD 64 FREEZER PRO 2. לוח : DFI LANPARTY ULTRA-D 3. זכרונות : 2x1G PQI TURBO 2.3.2.5 ספק: רגיל GYRO 500W תדר העבודה בו מגיע המעבד הוא 2Ghz , הבאתי אותו ל2500 תוך שמירה על תיזמוני הזיכרונות ועל מתח המעבד 1.4V כשהפעלתי את התוכנה SUPER PI הוא חישב לי 1M ב-38 שניות , אחרי אוברקלוק נוסף הגעתי לתדר 2700 יציב עם הוספת 0.25V למעבד , הורדת מכפלת הלוח ושינוי במקצת בתיזמוני הזיכרונות (ויחסי הזיכרונות) , נראה כאילו עכשיו הוא אמור לעבוד מהר יותר , אך כשהרצתי שוב את התוכנה SUPER PI החישוב של 1M נעשה תוך 48 שניות איך זה הגיוני ?
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני עושה מודינג ואני עדיין לא החלטתי איזה מאווררים לשים במארז חשבתי על 2 אפשרויות אפשרות 1: 2מאווררים 80מ"מ מקדימה מכניסים אוויר 2 מאווררים 80מ"מ מאחורה מוציאים אוויר 1מאוורר 120מ"מ בגג מוציא אוויר אפשרות 2: מאוורר 120מ"מ מקדימה מכניס אוויר מאורר 120 מאחורה מוציא אוויר מאוורר 120 בגג מוציא אוויר מאוררים ה 120מ"מ יהיו המאווררים האלה": http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/thunderblade120.htm שעולים 66 דקל בפנדס והמליצו לי שהם טובים וה 80 מ"מ אני חשבתי על המאוררים האלה: http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a1873.htm ה80 מ"מ האלה טובים? איזה מהאפשרויות יותר טובה? ואיזה עוד כדאי לשקול? תודה,טל
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי כרטיס מסך SAPHIRE X850XT מגיע עם הכרטיס תוכנה שנקראת TRIXXX אני שם אותו על SILENT או סטנדרט ופתאום צצות לי כל מיני הודעות שהליבה נורא חמה והיא מגיעה לטמפרטורה של 80 מעלות
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל משו זול כי אני סך הכל משחק CS ואולי פה ושם GTA אבל בקושי, וחשבתי על ה9550 שעולה 500 של ELSA בגרסה של ה128ביט 128זכרון. מהירות הליבה המקורית שלו היא 250 והזכרון 400, יש לי מארז של סופרטאלנט 5 מאוררים + היטסינקים קטנים מנחושת של TT שאפשר להדביק לזכרונות והטמפ במארז מאוד נמוכה, מישהו יכול לשער מה הפוטנציאל של כזה כרטיס? מישהו ניסה כבר או שיש לו את הכרטיס ויכול לספר לי בכללית איך הוא? כמה הוא מוציא בבנצ'מארק?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
איך הפאנל הזה: THERMALTAKE 5.25" X CONTROLLER LED LIGHT 4 CHANNEL VR FAN KIT : A2140 אמין?? טוב? דרושה תגובה תוך שעה עד שעה וחצי מקסימום...תודה רבה מראש חבר'ה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-