אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות להעלות את מהירות המאוורר של ה INFINITY? דרך BIOS או כל אפשרות אחרת? אם כן, אשמח לקבל עצות והסברים. תודה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד של אינטל Pentium III 1000Mhz עשיתי אוברקלוקינג והגעתי לתוצאה נמוכה מאוד. 1050Mhz. 140/7.5. זו לא הבאס הכי גבוה הוא לפני הכי גבוה. בהכי גבוה יש אי יציבות. למה זה ככה?
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם (תסתכלו במפרט המחשב), כאשר אני עושה אוברקלוקינג ונכנס למשחק אז במשחק זה עושה לי כל מיני "לגים" והפרעות מסוימות אחרות, למה זה? האם זה בעיה של דרייבר או משהו כזה? כי התקנתי אך ורק דרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם....
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם; יש לי את הכרטיס הנ"ל, ואני ממהיר אותו עם הדרייבר של אנוידיה (עם האופציות המובנות) ולאחר מכן עושה בדיקה. עכשיו לאחר הבדיקה של נאמר 6 שעות, הכרטיס לא קרס, והחלטתי שאני רוצה לשמור את המהירויות החדשות, אני לוחץ על שמור, והכל בסדר; העניין הוא שאחריי ריסטרט, או הדלקה מחדש ביום למחורת הכרטיס חוזר למהירויות הסטוק, איך אפשר לקבוע לו מהירויות חדשות שבהם הוא ישאר?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד שלי (Barton 2500) קצת לא הגיוניות, הטמפרטורה של המעבד על 38 במצב רגיל ובמאמץ על 41-42. המעבד בOC של 190X11 (לא ניסיתי יותר בגלל שהטמפרטורה ניראת לי קצת מזייפת), והקירור של המעבד הוא ההיט-סינק שמקורי שמקבלים עם המעבד בגירסת הBox. הטמפרטורה של המעבד נבדק בתוכנה Abit-EQ ובביוס והם יחסית דומות..
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
להן פרטים -שני וננטות מקובעות מעל לכרטיס המסך -וונטה של הכרטיס עצמו (במהירות מוגברת) -וונטה מצידו של הכרטיס -מאוור ביתי השוכב מצד למחשב אני צריך להוסיף עוד קירור ואין לי רעיונות...
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
לא מצאתי את הנושא הזה בחיפוש אז אני שואל... אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה מצויין. חוץ מזה, אני לא מצליח לפרק את המעבד מהלוח אם. איך עושים את זה? אני יודע שהשאלות מפגרות יחסית, אבל אין לי את מי לשאול...
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי שאלה לגבי זיכרונות ו-OC. יש לי כרגע 1GBx2 של OCZ 4-4-4-15 אני רוצה להוסיף עוד זיכרון עכשיו השאלה שלי היא אם עדיף , מבחינת OC , לשים עוד 2 סטיקים זהים של 1GB כ"א , כלומר שסה"כ יהיה 4GB (עם מערכת 32bit שתזהה רק 3.25GB). או שאפשרי לשים עוד 2x512 שסה"כ יהיה 3GB זיכרון. אני שואל , כי קראתי שלעשות OC עם 4 סטיקים של ג'יגה קצת יותר בעייתי .. (אני יודע שאני לא ארגיש כ"כ הבדל בין 2 ל-3. ובמיוחד לא בין 3 ל-4 כי אני עובד עם XPx32bit. אבל המחיר של הזיכרון ממש מפתה ) או שזה בכלל לא משנה וכל מה שחפרתי פה שטויות? תודה!
-
- 8 תגובות
- 480 צפיות
-
-
בינתיים אחרי שמכרתי את ה7600GT ועד שאחסוך ל8800GTS , אני משחק בקקה עם 7100GS PCI-E ,TURBOCACHE 128MB up to 512 הכרטיס בSTOCK עובד על 350\1000 עם קירור פאסיבי , התקנתי עליו מאורר ועשיתי עליו OC ל465\1650 כל זאת והוא לא עובד את ה55 מעלות במאמץ. הכרטיס מוציא ב 3DMARK03 1350@2450 מעבר לתדר המצויין הכרטיס נחלש ומוציא פחות ב3DMARK ,ואם אני מגזים אז גם יש ארטאפקטים. השאלה שלי היא האם יש דרך להוציא מהגרוטאה הזאת יותר? איך מעלים מתחים? עושים FLASH? חיפשתי ולא מצאתי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
זאת פעם ראשונה שלי ואני לא יודע מאיפה להתחיל הלכתי לפי המדריך של האוברקלוק החלק הראשון והמכפלת של המעבד שלי אני לא יודע איפה לבדוק אם היא פתוחה או נעולה עכשיו הנה הנתונים המעבד שלי זה amd Athlon XP 2400 הלוח שלי זה asus a7v600 בדרך אם אתם יכולים תגידו לי אם הלוח הזה טוב ואיפה בחוברת אני יכול לבדוק בכמה באס הוא תומך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
כמה oc אפשר לעשות למעבד ATHLON XP 2000+ עם לוח EPOX KT400 ו512DDR
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי gf6800gs agp של פאליט שמגיע עם קירור מעפן שמתי לב שמאז שקניתי אותו , מהחורי איורור הקדמיים של המארז יוצא אוויר חם זה פשוט מחמם לי תחדר ! wtf ? יש לי שני מאווררים אחוריים שהגיעו עם המארז יש לי מקום לעוד שניים קדמיים , ואם אני מעיף תכונן פלופי יהיה לי מקום ל עוד אחד ככה שאני יכול לשים 3 מקדימה ועוד 2 שכבר יש מאחורה כולם 80 מ"מ עצות ?? עוד מעט אני מתכנן לקנות תקירור הזה לכרטיס מסך http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2893 אם הוא מתאים לכרטיס שלי ואם הוא לא מרעיש יותר מידי ... יש הצעות למשו יותר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
כמובן הלוח שלי ASUS P4S533-MX אני מחפש ביוס שאני יוכל לשים מעבד פרסקוט...כי ניסיתי והוא לא עשה בוט... לא איכפת לי הHT...כי במילא הלוח לא תומך..אני מועניין במהירות שלו (2800MHZ)...
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום , קניתי היום מאוורר של AC של 12 ס"מ דגם AF12025 ויש לו חיבור 3 פינים שחיברתי לכניסה בלוח אם שכתוב NB FAN ואני עדיין לא מצליח לשנות את מהירות המאוורר ב SPEED FAN , עזרה מישהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מאורר 12 ס"מ הדגשה לביצועים . (משהו יותר מ 2500 סל"ד ,רעש לא מפריע). הבעיה היא שאני לא יודע מה לקנות. אשמח לעזרה. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כבר שנה את המחשב ואני מעוניין להחליף בקירור את המשחה הטרמית. קראתי וראיתי שמומלץ להחליף פעם בשנה את המשחה הישנה. עכשיו קודם כל השאלה שלי איזה משחה היא הכי מומלצת(לא יקרה) ועם איזה חומר אני יכול לנקות את המשחה הישנה? והאם יש מדריך כיצד למרוח ביעילות את המשחה הטרמית? תודה רבה לעוזרים וחג שבועות שמח,אופיר.
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
tr x-90 עם מאוורר VANTEC TORNADO למעבד p4 2.8 c על לוח אם ai7 האם הוא יתאים כי הסוקט בצורת מעויין לא מלבן? והאם זה יותר טוב מה SP94 וה ZALMAN 7000CU? ושאלה אחרונה. איך אני יכול לכוון את המאוורר הטורנדו לאיזה מהירות שאני רוצה כי זה נורא גבוה 55DB ואיפה אפשר לקנות את שתיהם בזול ... האם ה X-90 הוא רק בפנדה? כי אני מעדיף לקנות במקום אחר. תודה. תענו על כל השאלות כי כולם חשובות באותה מידה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
יש לי עכשיו קירור מטורף לכרטיס מסך אבל ממש מטורף! אז אין סיכוי שהבעייה היא של התחממות. אני לא מצליח לעבור 440 בלי שיהיה לי ארטיפקטים. אי אפשר פשוט טני חושב שאולי אני צריך לשנות לו משהו במתח? אולי משהו בביוס חוץ מזה? תגידו גם את הדברים הכי ברורים מראש כי יכול להיות שזה מה שטעיתי. אגב אחרי שאני אצליח לעשות אובר קלוק יותר גבוהה אני אפרסם את זה "בתחרות המדריכים שלכם" שתוכלו לראות איזה מפלצת שמתי שמה.
-
נראה קירור מעולה מה גם שהוא מתאים ל SOCKET A. אבל יש בעיה אחת אני לא מוצא אותו באף חנות בארץ, הוא אמור להגיע בקרוב/בכלל ? יש אותו ב Jab tech וב Frozen CPU. אבל אני מעדיף לקנות מהארץ. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הגוף הזה אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
רציתי לקנות את ה AC freezer 64 pro אבל בKSP אין את זה בזמנות מיידית. מישהו יכול להמליץ לי על מאורר אחר טוב לAMD 4200+ ואשמח אם זה מהמלאי של KSP תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
הורדתי את הCPU-Z החדש וניכנסתי לMEMORY יש לי שני זכרונות תאומים של PC3200 שעובדים בDUAL שמתי לב שב TIMINGS כתוב שהFREQUENCY הוא 200.7 MHZ ,זה לא אמור ליהיות 400 כי זה PC3200 ? יש לי EPOX 8RDA3+ מישהו שיש לו אותו לוח יכול בבקשה להסביר איך אני משנה בBIOS את הFSB:DRAM ל6:6 ? עכשיו זה על 5:6 . בבקשה תעזרו בתודה סתיו .
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-