אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש E6600 לוח אם לא ידוע כרגע מערכת קירור Thermaltake BigWater 745 Liquid Cooling System http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0076/cl-w0076.asp אני רוצה להתחיל OC כרגע אני בעל ידע בסיסי איך המערכת קירור הזו משפיע על הטמפרטורה ועם שווה להשקיע בה ומה אני צריך חוץ ממנה תודה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המפרט בצד <--- אני רוצה להמשיך קצת את הOC ואולי קצת יותר שקט.. מה אתם אומרים? להחליף את הV1 בקירור מים הקטן הזה? ואיפה מוכרים אותו בהכי זול?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה קורה קניתי את המחשב הזה אתחיל מהרכיבים החדשים ואסיים בישנים: 1. Intel I7 6700K 2. Asus Z170-A 3. HyperX Savage Black 8GB 2400MHz DDR4 CL12 4. Samsung 850 EVO 250GB 5. Corsair Hydro H115i Extreme 6. Gigabyte GeForce GTX 1080 XTREME Gaming פריטים ישנים: 7. Fractal Design Define R4 8. HCG-620M 9. Seagate 2TB Barracuda X 2 10. Lite on DVD זה יהיה כל המפרט התיכנון לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך והמחשב ישמש בעיקר למשחקים אבל כמה שאלות בנושא. 1. האם הספק מספיק לתיכנון כזה למערכת הזאת ? 2. האם קירור המים שבחרתי אוברקיל או ישנו אלטרנטיבה יותר טובה ? 3. אני עובד עד היום עם המ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
2 שאלות - 1. האם המאוורר יתאים ל-GIGABYTE 965P-DS4 ? 2. מישהו יודע להגיד לי טמפרטורות ב-C2D על OVERCLOCK עם המאוורר הזה?- מטרת הקניה היא להוציא קצת יותר ב-Vcore גבוה מה-X6800 שלי... תודה על העזרה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שורת מנורות שנמצאת בתוך כבל יצוק, ככה שאי אפשר להחליף מנורות זה הכל יצוק אם אתם מבינים על מה אני מדבר, יש אפשרות להתשמש בזה בתור תאורה למחשב? (מתחבר ל220V) א.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים עשיתי אוברקלוק.. ועכשיו אני רוצה להחזיר הכל כמו שהיה.. הכוונה בהגדרות הביוס איך אני מסדר את ההגדרות לברירת מחדל? זה יפגע בווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי דרך אופציית הATI OVERDRIVE בCC. איך אני יכול להחזיר את ההגדרות לברירת מחדל? בעקרון הפעלתי את האופציה שעושה OC מבוקר (גם כן מבוקר זה פשוט העלה לי את השעון לכמעט מקסימום) ולאחר מכן הייתה לי נפילה במשחק. אני חושב שהכרטיס טיפה ניזוק כי יש לי לפעמים קצת עיוותים גרפיים במשחקים. בכל מקרה, אני רוצה להחזיר את ההגדרות למקור ולנעול את ההגדרות
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
בשעה טובה גמרתי את הבלוק מים (5שעות עבודת קירסום שני קרסומים שבורים 300גרם נחושת שהפכו ל210 )יצא פיצוץ לא היה מבייש את בלוקים שהופיעו במאמרים אין לי מצלמה דיגיטלית לכן אין תמונות מה גם שכבר הלחמתי אותו הבעיה היא אחרי שדאגתי למשטח ישר שעבר ליטוש על מחרטה שמתי לב שהמעבד לא שטוח P667 הליבה בולטת השאלה היא האם להשאיר אותו שטוח כמו ההיטסקין המקורי או ששוה להשקיע וליצור מגרעת שתתן יותר שטח פנים ההבדל שוה את התירחה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=571 זה במתח 1.6 במעבד על 60 מעלות. יש המלצות לקרור טוב יותר חוץ מקרור אוויר/גז? יש המלצות למשחה טובה יותר? אני הישתמשתי ב artic cooling silicone
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
PENTIUM 4 CEDAR MILL 631 65NM ASUS P5B DELUXE MOTHERBOARD זה לא אני, אבל יפה מאוד, לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לקוח מוואלה דמיינו שיש לכם מחשב שהמעבד שלו רץ במהירות שעון של 7Ghz. סיימתם להזיל ריר? יופי. אז מסתבר שגם אתם יכולים לגרום למעבד פנטיום לרוץ במהירות מסחררת שכזו וכל מה שאתם צריכים זה מערכת קירור שמשתמשת בחנקן נוזלי. קצת קשה לדלות את הפרטים המדוייקים כיצד הוא עשה זאת, אבל בחור יפני פרסם בבלוג שלו הוכחות ל-OverClocking המוצלח שלו, שגרם למעבד לרוץ במהירויות שעון באיזור ה-7Ghz. ניתן להבין שהוא השתמש במעבד Pentium 4 670 Prescott אשר ישב על לוח אם מסוג ASUS P5WD2 עם שני כרטיסי זיכרון מסוג CORSAIR PC2-5400UL בעלי 512 גיגה בייט כל אחד. על המעבד הוא הרכיב מערכת קירור מיוחדת המשתמשת בחנקן נוזלי כדי לשמור את טמפרטורת הליבה של המעבד בתחום הנורמלי. התוצאה? המעבד רשם מהירות שיא של 7132.…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האוברקלוקר הנודע K|NGP|N השתמש בדגם שהוא עצמו סייע ל-EVGA ליצור בכדי לשבור את שיא המהירות ומספר שיאי ביצועים עבור הליבה המובילה של NVIDIA בחצי השנה האחרונה התרגלנו לראות את כרטיסי ה-GeForce GTX 980 Ti של NVIDIA שוברים שלל שיאי ביצועים, ובכל זאת נראה שעוד נותר מעט פונטציאל לשיפור – כפי שמוכיח עכשיו K|NGP|N בשיתוף עם חברת EVGA. האוברקלוקר המפורסם (שלא לומר אגדי) עשה שימוש בדגם היקר שנושא את שמו ונוצר בידי EVGA, בסיוע של קירור חנקן נוזלי כמובן, בכדי לבצע המהרה לתדר שיא של 2,203MHz, הגבוה ביותר עבור GTTX 980 Ti, שגם היה יציב מספיק בכדי לאפשר לו לשבור את תוצאות השיא עבור כרטיס מסך בודד במבחן ה-3DMark Fire Strike, בגירסה הסטנדרטית, בגירסת ה-Extreme ובגירסת ה-Ultra. …
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שחלק ממכם כבר יודעים החלפתי את הקירור המקורי של האסוס שלי לקירור של זלמן + מאוורר של DELTA 92MM והיום בדקתי לכמה אפשר להגיע עם הקירור החדש ודיי הופתעתי לטובה הגעתי ל 500MHZ לליבה עם ממש מאט ARTIFACTS אבל כל כך קצת שקשה לראות אותם !! הזיכרון נשאר כמו שהיה לפני ההחלפה של הקירור ועומד על 820... אשמח לשמוע תגובות על ה OC מישהו שהגיע למהירות כזאת או יותר ??? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
4053 נ"ק ב 3DMark05. בסטוק קיבלתי כ3800. אני עכשיו על 560 לGPU ו1215 לזכרונות.. יש לאן לעלות? האם יש סיכוי שהכרטיס יישרף ללא התראה מוקדמת? כרגע מכוונים עליו 2 מאווררי 80MM מוחזקים בסלוט PCI... מה אתם אומרים? אגב, אחרי ששמתי מאוורר גם על הזכרונות, הא"ק הוחזר ל445MHZ 2-2-2-5 1T. נדב.
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב יום נחמד 1 demonshlomo בא אלי אם המחשב שלו. לא היה לנו מה לעשות אז החלטנו לשבור שיאים . אז שמנו מזגן והבנו את החדר ל19 מעלות והתחלנו בOC. אם הכרטיס מסך שלי הגענו ל4638 נקודות (3d mark 2k3) שזה 585\355 והמעבד ב3.3 אם תזמונים לזיכרון ב2.3.3.5 הדגם המדויק של הכרטיס הוא: radeon 9600XT 128MB זיכרונות של סמסונג בלי סינקים וקירור לליבה VGA silenser אם AS5
-
קירור סטוק פאן קארד והרבה סבלנות 500 מגהצ לליבה RV350!!!!! http://service.futuremark.com/compare?3dm05=892937 [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הכירו את שיא ההמהרה החדש שמצטרף אל הרשימה הבלתי נגמרת, והפעם עבור מעבד Skylake שהומהר מ-4GHz ל-7GHz באופן יציב, עם לא מעט אמצעים בדרך למטרה עבור כל מוצר חומרה שמגיע אל השוק, בין אם זה מעבד, לוח אם, זיכרון ואפילו נוספים (אם כי על אש הרבה פחות גבוהה) מתקבצים מגוון אוברקלוקרים מרחבי העולם, חלקם ידועים בקהילה וחלקם אנונימיים, אך המשותף לכולם הוא אותה מטרה: ליהיות זה שמוציא את המהירות הגבוהה ביותר מרכיב חומרה ספציפי. היום השיא הזה שייך למעבדי ה-Skylake, ואם ניהיה יותר ספציפיים, החזק שבינהם, ה-Core i7 6700K שמגיע בתדר פעולה של 4 ג'יגה-הרץ. השיא הינו 7,025.66 מגה-הרץ, והוא שייך לאוברקלוקר ההונג-קונגי צ'י קוי לאם. והוא לא לבד. לא בוחלים באמצעים בשביל לסחוט עו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד לא מפסיק להפתיע, בעזרת מתאם התושבות Socket 479 to Socket 478 החדש של אסוס ובעזרת Pentium M 760 (2.00GHz) מקורר ע'י LN2 הגיעו לתדר המדהים של 3443MHz והתוצאה שהתקבלה בSuper PI 1Mb היא 21 שניות! שיא עולמי חדש. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=1&pp=25
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
3 שעות ישבתי על המחשב פירקתי אותו לרסיסים ניקיתי אותו מאבק כמו שאף פעם לא ניקיתי הוספתי מאורר אחד מאחורה שמוציא אויר ואחד מהצד שמכניס אויר.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כל כל הכבוד ל-Tycoon על השיא החדש של 3000MHz@4564MHz ואני מניח שגם לאליאור... אמנם כבר סיפרתם על הפרוייקט בת'רד הזה, אבל קפצתם לשיא ממש מדהים עכשיו! יש לי גם שאלה: הA-DATA עבד לך 1:1 ביותר מ300 ?? גם המתח (כפי שמופיע בCPU-Z) ממש נמוך - 1.552V! סחתיין! הOC המדהים: לחץ כאן
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההודעה הקודמת נמחקה הודעה חדשה - שיא מעלות של מעבד: טוב החלטתי אני חייב מאוור למעבד דחוף בבקשה המלצות אתם פשוט לא מאמינים מה היה החום של המעבד שלי היום נחשו 55? 60? 65? לא!!!! 74 מעלות !!!!. אתם נגנבים בהתחלהסתם לחצתי ctrl+alt+del כדאי לראות כמה העומס של המעבד, בדר"כ זה בערך 0-5 % אבל אצלי ללא שום תוכנית ברקע זה היה 60 אחוז !! לא האמנתי ולא הבנתי למה חשבתי מה זה יכול להיות, ואז חשבתי לבדוק את החום, פתאום אני פותח את התוכמה ורואה 74 מעלות (בדקתי בתוכנה הזאת שחכתי איך קוראים לה sidra נראה לי או משהו כזה). טוב בקיצור ראיתי את זה ישר כיביתי את המחשב. אחרי דקה הדלקתי עוד פעם את המחשב כדאי להיכנס לביוס לראות אם זה באמת חם כל-כך או שהתוכנה מזייפת אני נכנס לביוס ואני רואה 70 מ…
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
*עדכון חדש* QX9770@4755MHZ על אותה חומרה,אותו קרור, 9.797 שניות לSPI 1M ! עבודת נמלים מייגעת וקרה שלי ושל גיא גרניט, היה כיף *עדכון* 9.953 שניות ל1M בSPI, המעבד על 4662MHZ , 9.907 שניות ל1M בSPI , המעבד על 4690 - קרור TR ULTRA EXTREME עם שני מאוררי NMB 1.3A בעובי 38ממ שאונסים אותו http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=338334 [attachment deleted by admin] *עריכה 23.06.2011* התמונות של המערכת נמצאות פה http://hwbot.org/submission/762305_xvertigo_superpi_core_2_qx9770_3.2ghz_9sec_800ms http://hwbot.org/submission/717704_xvertigo_superpi_core_2_e8500_3.17ghz_9sec_910ms
-
- 97 תגובות
- 15k צפיות
-