עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מבקש עזרה בבחירת מאוורר למעבד E6600 כולל משחה תרמית למע המתוכנן בה OC (כוללת לוח GA-DS3 rev3.3 וכ"מ :EVGA8800GTS320 SC ) תודה מראש לממליצים

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  2. Started by -JustMe-,

אני יודע שזה בעיקר פורום שמדבר על אוברקלוקינג אבל רציתי לשאול: אני קונה מחשב חדש והנה המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX מחיר: ¤655 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ¤467 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1671 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤310 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤417 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: עכשיו לשאלה שלי: האם אני צריך לקנות קירור נוסף למחשב או שהמארז מכיל קירור בתוכו(מספיק)? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  3. חשבתי על ביג טייפון, אבל איזה מהם? Thermaltake Big Typhoon VX או הראשון הרגיל? או אולי משהו אחר ביכלל? ומה המחירים? דוד שלי המליץ על COOLER MASTER, איך הוא? תודה

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  4. Started by roei88,

יש לי volcano 10 על פנטיום 3 איך מוציאים אותו?

5. Started by wow,

אני מתכוון לעשות רק למעבד.

• 4 תגובות
    • 430 צפיות
  6. האם ניתן להעלות מתח ל GTO2 שלי באמצעות תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  7. Started by Discreet,

זה המארז שלי http://www.thermaltakeitalia.com/prodotti/images/v7000D.jpg http://www.thermaltakeitalia.com/prodotti/v7000D.php המעבד משחק בין 37-40 והכרטיס מסך משחק בין 51-53 זה המפרט מחשב זה מאוורסט ואם כן מה אני יכול לעשות? יכול להיות אחד המאוורים הפוכים? יש לציין שהדלת כבר פתוחה ולא נמצאת על המחשב.

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  8. אני מחפש קירור לכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 ואני לא מוצא אז אשמח אם תעזרו לי לחפש תקציב עד 100 שקל. תודה

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  9. Started by O.G.D 2k5,

השאלה הנ"ל דרך אגב היצרן הוא ASUS??? תודות מראש

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  10. Started by kiki666,

האם ניתן להחליף את הגירסא שלי של ביוס? מאיפו אני יכול הלשיג גירסא חדשה יותר שאני יוןכל לבצע OC דרך הביוס ואיך אני מתקין אותה? אין לי דיסקטים.

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  11. Started by Arturh87,

כמה oc אפשר לעשות למעבד ATHLON XP 2000+ עם לוח EPOX KT400 ו512DDR

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  12. Started by mb74ever,

יש לי AMD athlonXP2000+ עכשיו אני עם קירור סטוק והמעבד מגיע ל60-65 במאמץ, 55 בערך מנוחה. אני רוצה להחליף את המאוורר שלו, לא מתכוון לעשות אוברקלוק גדול..אולי קצת תלוי כמה יתן המאוורר.. הרעש לא ממש גורם משפיע..זה לא מפריע לי.. מחפש משהו שלא יהיה יותר מדי יקר( אולי משהו כמו עד 200 ש"ח או משהו כזה), ושיתן ביצועים טובים, יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 430 צפיות
  13. Started by rafi-s-,

מחפש קירור אוויר לאובר למעבד הזה תודה

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  14. Started by crovei,

שלום! אני כבר יותר מחצי שנה סובל עם המאורר סטוק של ה-P4.. ובזמן האחרון התחיל קצת להמאס לי.. (גם מהתחממות של המעבד ובעיקר מהרעש..) מרוב הסקירות שקראתי הבנתי שביחס של מחיר-ביצועים-שקט, הכי משתלם הוא ה-CNPS7000B-AlCu של זלמן.. ועכשיו שיש גם מהדורה עם לדים, בכלל טוב.. הבעיה היא שבדקתי באתר של זלמן.. ויש שם רק מעט מעוד לוחות ברשימת לוחות תואמים.. (כנראה שהתעצלו להוסיף עוד..). עם גוגל גם לא הלך לי.. כל פעם קיבלתי תוצאה שקשורה או ללוח או לקירור.. שום תוצאה של בנאדם עם הלוח הנ"ל+הקירור הנ"ל.. (יש איזה 500 תוצאות.. לא בדקתי את כולם כמובן..) קיצור מישהו יודע אם יש לי אפשרות להשתמש בקירור הזה עם הלוח שלי? ואם לא יש המלצה אחרת לקירור שקט עם ביצועים טובים יחסית ומחיר סביר, שכן י…

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  15. כמו בכותרת... אני צריך עזרה. המעבד מאוד ישן עם קירור סטוק. לקירור יש מן שני קליפסים בצבע לבן שתופסים את המאוורר ו\או ההיטסינק... תודה רבה מראש!! :xyxthumbs: עריכה: הסתדרתי! אפשר למחוק!

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  16. Started by Baz34,

הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין 2 נתונים המוצגים ב-CPU-Z ומה מייצג כל אחד מהם 1. Rated FSB 2. BUS speed באריזה של לוח GA-965P-DS3 רשום שהוא תומך ב-FSB עד 1333Mhz לאיזה מה-2 הוא מתייחס?

• 4 תגובות
    • 430 צפיות
  17. אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  18. Started by reyrey_200,

שלום ברצוני לעשות OC לכרטיס מסך שיש ברשותי,ASUS ATI RADEON 9600XT בזמן האחרון ניסיתי לעשות לו OC באמצעות התוכנה ATITOOL ללא קירור,הגעתי לליבה של 525,וזיכרון של 305. ששיחקתי,באמצע המשחק הופיעו לי כל מיני קמלבנים קטנים ציבעוניים,עשיתי מיד ריסט והחזרתי למצב ברירת מחדל [500 ליבה-300 זיכרון],בקיצור חשבתי שהמלבנים האלה נגרמו כתוצאה מחום יתר האם אני צודק ??? אם כן מצאתי 2 גופי קירור בבית,וחשבתי אולי לשים אותם על הכרטיס ועליהם מאוררים קטנים ולקרר את הכרטיס,הנה תמונה של גופי הקירור הנה תמונה של הכרטיס עצמו: http://www.hardwaretidende.dk/hard/artikelimages/15102003-1.jpg

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  19. העם הטוניק יתאים ללוח אם שלי שהוא ABIT AW9D-MAX?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  20. Started by Aljir,

איך הקירור מים עובד? איך אני בודק טמפ" של כרטיס מסך ומעבד?

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  21. Started by tehnodrom,

נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון?

22. Started by guya2007,

היי, האם מעבד זה הוא טוב לאוברקלוקינג ולכמה אפשר לעלות אותו כמובן ם לוח GIGA BYTE 965ds3 תודה.

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  23. Started by Slavikik,

קיצור אחרי שאני עושה איזה שהו OC מעל 230 MHZ אז כשה אני מפעיל תמחשב זה כותב הודעה ףאזהרה WARNING ! NOW SYSTEM IS IN SAFE MODE . PLEASE RE-SETTING CPU FREQUENCY IN THE CMOS SETUP יש אפשרות שהוא אומר כאילו או ללחוץ DELETE וליכנס לביוס ולשנות בחזרה או F1 להמשיך אז אני לוחץ F1 זה מפעיל וינדוס אבל אם שום תוכנה זה לא מראה לי יש לי OC וגם לא באפינים של המחשב לא מראה..אז אך אני יכול לבטל את האפשרות הזו שלא יראה לי את ההזהרה??? כי לפני כמה חודשים היתי מגיע ל OC 260MHZ וזה עדיין לא היה כותב ועכשיו פתאום זה התחיל.

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  24. Started by slimshady21,

היי אחים שלי אני משתמש די חדש פה, ואני כמעט ולא מבין כלום באוברקלוק( ) ולא עשיתי את זה, אבל עכשיו אני קונה מחשב חדש (ATHLON64) ואני רוצה להעלות את הבאס של המעבד כדי שהזכרון יהיה מהיר יותר , ולפתוח צינורות עיבוד לשפר את הכ.מסך וכאלה... אז אני מבין שמן הסתם לאף אחד אין כח עכשיו להתחיל להסביר. אז אולי תוכלו להפנות אותי לכל מיני כתבות, מדריכים וכאלה.(עדיף בעברית)שאני אבין בערך איך זה הולך. תודה

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  25. הדרך לאוברקלוק רצופה במכשולים... אוקיי, הפעם זה בזכרונות. אחרי שהצלחתי לשמור על מהירות ליבה שלאחר אוברקלוק אחרי אתחול מחשב ע"י כניסה למתקדם של אפשרויות כרטיס המסך שלי וקביעה על Manual Overclocking, התחילו הבעיות במהירות הזכרונות. הצלחתי להישאר יציב על 500Mhz (נו...5700LE), אבל אחרי אתחול המחשב, המהירות חזרה לסטוק המקולל - 400Mhz. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.