עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by IGk,

מישהו יודע עם זה מסובך לעשות ל-X800GTO אוברקלוקינג וכמה היה השיפור לעומת כרטיס שלא עשו לו? ועם צריך איזה קרור מיוחד?

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  2. היי, אני עושה "סקירת מאווררים" באינטרנט כי אני מתכוון לקנות כמה מאווררים למארז, בת'רד הזה אני רוצה לשאול על המאוורר המדובר של TT 0 הלבן הזה ). כתוב שיש לו רק 16dba ו-62cfm שזה ממש ממש מקרר וחמש ממש חלש, זה בכלל לא הגיוני, אולי זה בגלל שהיה כתוב Max. Air Pressur, אז מישהוא יכול להגיד לי בערך מה ה-cfm שלו ב-16dba או ב-21dba??? תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  3. הט'רד המקורי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159232.0 אז תכלס אפשר לומר שאני עצלן, לא עשיתי כלום עד עכשיו. ועדיין : בשביל להפעיל את המחשב אני צריך ללחוץ עם היד על הביג טייפון אחרת הוא לא נדלק. בסך הכל הטמפרטורות של המעבד לא חורגות מעבר ל -45 במאמץ . השאלה שלי : מבחינת אחריות(על המעבד) יש לי? אני לא עושה כבר OVERCLOCK. הרי הסרתי את המאוורר המקורי ושמתי אחד חדש(BT). מה אתם חושבים? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  4. אני רוצה לקנות את הקירור הזה לכרטיס מסך שלי Radeon 9800 pro, אבל מתמונות שראיתי של הכרטיס נדמה כאילו הוא לא יושב טוב על הצ'יפ, הוא נראה מוזר רופף כזה... אם אשפר מדריך לאיך לחבר אותו, ואיך אמור להראות כרטיס שהסילנסר מחובר אליו. תודה

5. האם thermalright xp-90 יחד עם vantec thermoflow יתנו ביצועים טובים על amd 64 3200 new castle.........??? על כמה מעלות בערך המעבד שלי אמור להיות יחד עם הקירור הזה? ומה אתם אומרים על הגוף קירור עצמו בכלליות? הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  6. Started by Emms12,

היי! אז ככה, הבעיה שלי היא כזאת: ההורים שלי רכשו לא מזמן מחשב במכירה פומבית ב1000 שקל עם המפרט הזה: Built-in VIA C3 2000+ CPU לוח אם:MATSONIC MSCLE266-F כרטיס מסך: Integred כבר בערך שבועיים שהם מתלוננים שכל הזמן מופיעים מסכים כחולים והיום החלטתי לעשות מעשה ובדקתי בביוס מה הטמפרטורות של המעבד. הטמפרטורה היתה 65 מעלות (!!) במנוחה (ז"א כשהייתי בביוס) וכשהמאוור ב5800 סל"ד! מה לעשות? עריכה: הטמפרטורה בSPEED FAN היא 56 מעלות כי פתחתי את המארז והוספתי מאוור ביתי רגיל על דרגה 2 מתוך 3 מול המעבד.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

גם השוואה עם XP-90 וXP-120... http://www.systemcooling.com/thermalright_xp-90c-01.html

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי רדאון 9800 פרו 256 ביט חדש של 3D CLUB העניין הוא שבתוכנות שהגיעו אין שום תוכנה לתאמר לי את הטמפ של הכרטיס יש משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  9. Started by akalithium,

שלום לכולם האם קרור הסטוק שמגיע עם מעבד E4400 מספיק טוב, בהנחה ולא מתוכנן אובקרקלוק ? כמו כן, מהי הכמות המינימלית של מאווררים שאני צריך כדי לקרר מארז שיכלול את המעבד הנ"ל+כרטיס 7600GT? ואותה השאלה לגבי מעבד AMD 4000X2

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  10. Started by iakovl,

לחבר שלי הלכו חצי מהמאווררים וכרגע הוא עם מאוורר צד על המחשב חוץ מ2 80מ"מ שאני שם לו אנחנו רוצים להחליף לו את הHSF הייתי רוצה לשמוע המלצות , הוא לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף כמה שיותר זול יותר טוב (150~ ש"ח)

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  11. דרך איזו תוכנה אני יכול לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורר של הכרטיס מסך? אני אשמח לקבל לינקים וסקרינשוט עם הסבר כיצד לעשות זאת. בתודה מראש!

12. Started by d-undertaker,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 2.8 סוקט 478 ג'יפורס FX5200 512 זיכרון לוח אם אני אחר כך יגיד פשט שכחתי תשם.. הקיצור הקירור שלי הוא המקורי של אינטל וניקיתי אבל המון פעמים ויש לי 3 מאווררים במארז אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד ששמתי לפני כמה ימים בשביל לקרר תמעבד כי הוא התחמם יותר מדי אז שמתי אותו מעל המאוורר של המעבד

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  13. Started by !elad!,

אני מעוניין לבדוק את הטמפ' במארז שלי כדי שאוכל להתחיל לעבוד ולסדר את המאווררים במארז. יש לי מארז MIDI תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  14. Started by JSK,

יש לי התלבטות אחרונה לפני קניה. לא רציתי לפתוח עוד אשכול כדי לא להספים (יש לי 2 אשכולות בעמוד הראשון). אני הולך לרנות את המערכת: Intel Core 2 Duo E6300 Box Gigabyte GA-945P-S3 PQI DDRII 512Mb 667Mhz LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB Sunbeam Transformer Western Digital WD1600JS עכשיו, יש לי 2 שאלות. לטרנספורמר אני מחליף למאווררים: ARCTIC COOLING AF8025 X2- שני מאווררי 80mm שיכניסו אוויר לחלון הצידי. ARCTIC COOLING Arctic Fan 8- מאוורר 80mm לגג שיוציא אוויר. איך תיהיה סריקולצית האויר? מאווררים טובים? יש מאווררים טובים יותר בתקציב של עד 140 ש"ח (לשלושתם)? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  15. Started by manticore,

נכנסתי לCPUZ וכתוב שם core speed 1200 multiplier X6 bus speed 200 rated FSB 800 בעקבות זה נכנסתי לביוס והמכפלה שם עומדת על 11 אני מניח שהביוס יותר אמין אבל למה הCPUZ מראה 6?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by Esparco,

המעבד שלי הוא 1.7GHZ של ווילאמט עכשיו המתח שלו הוא 1.9 סטוק. וזה נראה לי מאוד גבוהה יחסית לאחרים אולי בגלל זה יש לי בעיה עם ה OC בגלל שהוא צורך הרבה מתח?? צירפתי תמונה

17. אם אני משחק משחק אסטרטגיה בזמן אמת לדוגמא age of empires 3 ולאחר שיש נגיד יותר מ150 חיילים על המסך... בשביל שלא יהיו לאגים, צריך להעלות את הליבה או את כמות הזיכרון?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  18. Started by bennyye1,

מזה בכלל? מזה עושה? האם מומלצץ? זה לא יכול לדפוק את המחשב? מסובך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  19. Started by DeoxYs,

שלום אני די חדש בעניין וכבר המון זמן רוצה לעשות OC למחשב ולשפר את הביצועים שלו. אני צריך עזרה ב: בחירת החלקים לOC, הרצת OC על המחשב, מה התוצאות לעתיד - בכמה זמן זה מקצר את החיים של החלקים וכו'... המפרט של המחשב: Amd Athlon 3800+ x2 Gforce 7600 GS 256mb 1 mb of ram MSI MS-7260, version 1.0 - לוח אם אין לי שום אמצעי קירור נוסף. הייתי מאוד רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי בעיקר בשביל משחקים. תודה לכול העוזרים!

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  20. Started by roei88,

יש לי volcano 10 על פנטיום 3 איך מוציאים אותו?

21. Started by B@LENO,

שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס מסך מיד שניה ATI 9500 PRO ורציתי לדעת יש על הכרטיס מאורר והכרטיס לפי מה שהבנתי היה בשימוש בערך שנה וחצי ורציתי לדעת אם הכרטיס יכול להחזיק בלי מאורר? אני לא מתכוון לעושת אוברקלוק הביצועים שלו מספקים אותי השאלה אם הכרטיס יכול לעבוד בלי מאוורר ומבלי שיגרם לו נזק ואם במקרה נהרס המאוורר איפה אפשר לקנות מאוורר חליפי? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  22. Started by Y.k,

היי . רציתי לדעת אם הגוף קירור יתאים ללוח שלי : Abit AV8 בנוסף רציתי לדעת מה המאוורר הכי ממולץ אליו בתקציב של עד 100 וקצת .. טנקס

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  23. Started by Sunny Jim,

(ראו מפרט) הבעיה שכמו שאמרתם שיניתי את מהירות הזכרון ל266(האפשרויות היחידות למהירות זכרון בביוס הן 266\333\400), ואז כשעשיתי OC למעבד, ושמרתי, אז זה פשוט לא נשמר! כשהמחשב עולה, זה עדיין נשאר על BUS של 266... ניסיתי גם להשאיר את הBUS של הזכרון על 333 ולעשות OC למעבד אבל גם זה לא עבד... מה הבעיה?

24. Started by sharonhart,

אחרי שבדקתי כמה אופציות הכי נראתה לי החלפת הקירור של ה7950GX2 בשל TT... אם עכשיו הטמפרטורה על 80-70 בכמה הטמפרטורה אמורה לרדת? יש דרכים חלופיות שיעזרו לי יותר שלא יעלו יותר מהדרך של החלפת המאוורר כדאי בכלל מאוור שלTT?? יש יותר טובים?? תודה מראש

25. Started by t-macc,

http://img262.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagedu5.jpg מה זה אמור? תודה

• 2 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים