אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני עומד על אובר קלוק 2800@3350 למעבד סלרון D ליבת פרסקוט הטמפ' במנוחה 40 בערך,ובמאמץ 52 בדקתי יציבות והכל הכל יציב עכשיו אם אני מעלה יותר מזה אני מקבל שגיאה בפריים זה אומר שהגעתי לשיא האוברקלוק עם המעבד הזה?? לא העליתי מתחים השאלה שלי אם זה מסוכן להיות במצב של האובר קלוק שלי עכשיו? כי בפוסט מסויים אמרו כי לא מומלץ להיות על שיא האובר יש אמת בדבר?
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי במחשב מאורר 60 MM אני לא בטוח.... עם מישהו יודע שיש כזה דבר שיגיד לי
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
קניתי מאוורר ממש זוועה ... הכוונה שהוא מרעיש ... אני יכול לשלוט על מהירות הסיבובים שלו ? (אין לו חיישן אין לו כלום) עריכה: הכוונה לתוכנה לא לפעילות טכנית
-
- 5 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות קירור ויש לי שאלה האם ה-Thermaltake BigWater 745 יותר טוב משמעותית מה-bt תודה לעוזרים. וכמובן שאני עושה אובר קלוק.
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום חברים באתר.חדש באתר ולא מבין גדול בתחום ומבקש להתייעץ.מהן אפשרויות והאם כדאי בכלל אוברקלוקינג במערכת הנ"ל והאם ניתן להשתמש באוברקלוקינג של asus bios או בתוכנה המצורפת ללוחות asus לוח asus p4p800e-deluxe מעבד פנטיום 4e פרסקוט 2.8+zalman 7700 cu 1 gb מיקרון 400 mgz דיסק western digital raptor 10000 74 g + maxtor sata 200 g asus 6800 GT מארז Thermaltake VA8000 Armor +4 funs
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום אני מחר כנראה מזמין את המעבד הנ"ל עם לוח MSI 8KNEO רציתי לדעת איזה מאוורר למעבד עלי לקחת... יש בחנות את הדגם VOLCANO 12 ו את הדגם POLO 3 IN 1 ... SILINT BOOST ו SILINT TOWER שעולה הכי יקר 210 שקל אבל נראה ממש ענק ויפה מה המאווררר המומלץ בתקציב עד 210 שקל? לא איכפת לי מרעש ת'אמת אבל אם זה נכון שהמאוורר מגדל הזה כזה שקט אז אולי כדי ללכת עליו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום....אני אוברקולקר חובבן... החלטתי לעשות אוברקולוקינג למעבד שלי - 2.8 פרסקוט.... ניכנסתי לביוס וראיתי שהfsb הוא 200 עשיתי "חישוב" של המכפלה וראיתי שכדי להגיע ל3ghz אני צריך להעלות את הfsb ל215....עשיתי את זה ואכן שניכנסתי לווינדוס הוא עלה ל3... השאלה שלי היא ככה... אני חובבן בתחום ואני כל הזמן רואה דיבורים על שינויי מתחים ודברים אחרים...רציתי לדעת אם אני אמור לעשות משהו חוץ מהעלאת הfsb? נגיד המהירות של הזיכרון שלי היא 400 mhz ושהעלתי את התדר ל3ghz המהירות של הזיכרונות ירדה אוטומטית ל350 זה בסדר? היא לא אמורה לעלות בכלל? בהנחה שאני רוצה לעלות עוד את התדר של המעבד....אני אמור לעשות עוד משהו חוץ מהfsb? הנה האופציות שלי בביוס... dimm overvoltage control - מוגד…
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
מה נותנת המהרת הPCI-E BUS ראיתי במדריך להמהרת המעבד שיש לנעול אותה על 100MHZ אבל בתוכנה NTUNE כחלק מההמהרה התוכנה גם מעלה את הPCI-E BUS תןדה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הSI-97 של Thermalright 1. רציתי לדעת אם מגיעה איתו משחה טרמית, ואם כן, האם היא טובה? 2. ראיתי את ה-SilentCat 9CM של Thermaltake ב-newegg ולפי הפרטים הטכניים הוא נראה טוב, מה אתם אומרים עליו, האם יש לכם המלצה למאוורר אחר? 3. אני רוצה להפחית קצת את הרעש במארז, יש לי בו שני מאווררי 120MM ג'נריים שאני חושב שמפיקים הרבה רעש, אז חשבתי לקנות שניים של Enermax ולשים אותם על המהירות הנמוכה ביותר? האם יש לכם המלצה אחרת? אני צריך תשובות במהירות האפשרית מפני שדוד שלי מגיע לארץ עוד שבוע וחצי ואני רוצה להזמין כמה שיותר מהר.
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את המאורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4901 ורשום שהגודל שלו 92 , ראיתי שיש גם מאוררים שהגודל שלהם זה 90 רציתי לדעת אם באמת יש שני סוגי גדלים או שכולם זה 90? פשוט לי במחשב יש 90 רציתי ללכת לקנות את ה AC שהוא 92 ובסוף לא רניתי כ פחדתי שלא יתאים מבחינת הגודל.
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם מה טווח העבודה האפקטיבי מבחינת חום למעבד E6600 ?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
כשאני נכנס לATI TOOL הוא נותן לי את ההודעה הזאת http://img141.echo.cx/my.php?image=atitool7ir.jpg עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא יכול לעשות oc לכ.מ בגלל הדרייברים האלה שהורדתי.., אז מה לעשות? להוריד דרייברים אחרים? למחוק אותם אחרי או לפני שאני מתקין? אם יש לכם דרייברים טובים תביאו לי להוריד ואגב זה פותח לי את הATI TOOL רגיל רק עם ההודעה הזאת נ.ב יש לי R9550
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
חברה אני משתגע אין שם מקום שאני יכול לקבוע את היחד כך יוצא שאני בבס של 300 אם זכרונות במהירות של 200 יש מקום לקבוע כי אני לא רואה
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
לילה טוב, המפרט של המחשב שלי כמעט מוכן ומה שחסר לי כדי לסגור אותו זה החלטה לגבי הקירור מארז הנוסף (שעולה גרושים, אבל חשוב..) הנה המפרט (אם זה משנה משהו לגבי ההחלטה..): עכשיו הדבר היחיד שנותר לא מוסכם זה הקירור מארז.. אני מחפש משהו טוב/שקט/זול עד כמה שאפשר (למרות שזה גרושים). התוכלו לעזור לי? בתקווה ותודה, יונתן
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
לאן נעלמה המודעה שלי על הוירוס שקופץ לי באתר של זלמן???!!! אני רוצה לדעת אם זה באמת וירוס או סתם משהו מוזר... HWzone מוחקים הודעות?? עריכה: וואו, למה באן??? לא אמרו לי שזה לא בפורום הנכון, חשבתי שבגלל שיש כאן הרבה אנשים שמתעסקים בקירור אולי הם יוכלו להסביר לי מה קורה... מצטער אם עברתי על חוקי הפורום, תרחמו... :'( ובאיזה פורום אני אמור לשים את זה?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
המיפרט - לוח של ASUS - A8N-VM CSM http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=A8N-VM+CSM מארז של AC - Silentium T2 http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939 TRAY הדרישה - שישמור על שקט (לא חייב להיות הכי שקט בעולם) וידע לעמוד במשימות גכגון ניגון קבצי TS מקודדים לHDTV. מה המאוורר המומלץ עד 150 ש"ח! תודה
-
- 6 תגובות
- 458 צפיות
-
-
בבעלותי כרטיס אחד של 512 MB מניח שזה DDR ברצוני לדעת איזה סוג זיכרון זה מה מהירותו ואיזה חברה (לא חייב) אני רוצה להמהיר את הזיכרון.. ולפני זה הייתי רוצה לדעת מה יש ברשותי אז אתם יכולים בקשה להביא לי פה קישור או שם של תוכנת חינם או ניסיונית שתמסור לי נתונים על גבי זכרוני
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם שיחקתי לתומי במחשק Warhammer 40,000 ואז פתאום יש לי מסך כחול עכשיו עשיתי ריסט וקיבלתי אחרי כמה זמן שעלה לי הוינדוס הודעת שיגעה הנה היא וזה המחשב ככה הזיכרון והOC עובדים לי אולי יש פה טעות אני לא יודע תגידו לי אתם מה לעשות המפרט שלי רשום למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
כמו בכותרת . כמובן שיבוצע OC, האם הוא יספיק ? או שכדאי להוסיף איזה 100 שקל, ולקנות קירור טוב יותר כמו Thermaltake V1 או ה Typhoon VX ?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אך הקירור הזה? והאם צריך להחליף לו את נוזל הקירור אם כן כל כמה זמן בערך? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1950xt של רדאון, ובזמן האחרון הוא החל להתחמם לי ולגרום למחשב שלי לקרוס. על מנת לשמור את הטמפ' במצב נורמלי יש צורך להפעיל את המאוורר של הכרטיס בתפוקה מלאה (95-100%), זה מרעיש בטירוף ובלתי נסבל! איזה גוף קירור שקט אני יכול לקנות במחיר סביר לכרטיס מסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
למישהו יש קירור דומה על אותו לוח?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
האם thermalright xp-90 יחד עם vantec thermoflow יתנו ביצועים טובים על amd 64 3200 new castle.........??? על כמה מעלות בערך המעבד שלי אמור להיות יחד עם הקירור הזה? ומה אתם אומרים על הגוף קירור עצמו בכלליות? הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המארז Transformer Sunbeam ויש לי במחשב בקר מאוררים שקניתי. אז השאלה שלי איך אני יכול לעשות את המאוררים של המארז יותר שקטים כי יש רעש כמו טרקטור אז אמרו לי שאני צריך בקר מאוררים אז קניתי אז עכשיו מה אני צריך לעשות כרגע המאוררים עובדים במהירות 12 VT והמירות היא 2000 סל"ד אמרו לי שאני צריך להוריד את המהירות שהיא 12 VT,אז הבעיה אצלי היא שאני לא יודע לאיזה מהירות להוריד את המאוררים .מ12 VT תודה
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-