אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
(ראו מפרט) הבעיה שכמו שאמרתם שיניתי את מהירות הזכרון ל266(האפשרויות היחידות למהירות זכרון בביוס הן 266\333\400), ואז כשעשיתי OC למעבד, ושמרתי, אז זה פשוט לא נשמר! כשהמחשב עולה, זה עדיין נשאר על BUS של 266... ניסיתי גם להשאיר את הBUS של הזכרון על 333 ולעשות OC למעבד אבל גם זה לא עבד... מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! יש לי כרטיס 6600GT של XFX , אני רוצה לדעת על איזה תדרים הוא עובד אבל כל אחת משלוש התוכונת הבאות מראה לי משהו אחר הנה תמונות : 1. 2. 3. אז איזה מבין כל אלו הם התדרים האמיתיים שעליהם הכרטיס עובד... ועוד שאלה נניח והליבה על 300 והזיכרון על 1000 ,אז אם אני מגדיל את הליבה ל-500 ומוריד את הזיכרון ל-800 הכרטיס יתן ביצועים יותר טובים? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
כשאני נכנס לATI TOOL הוא נותן לי את ההודעה הזאת http://img141.echo.cx/my.php?image=atitool7ir.jpg עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא יכול לעשות oc לכ.מ בגלל הדרייברים האלה שהורדתי.., אז מה לעשות? להוריד דרייברים אחרים? למחוק אותם אחרי או לפני שאני מתקין? אם יש לכם דרייברים טובים תביאו לי להוריד ואגב זה פותח לי את הATI TOOL רגיל רק עם ההודעה הזאת נ.ב יש לי R9550
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס שלי התחיל ממש להחמם, עד לנקודה שאני פשוט לא יכול לגעת בו... והמחשב גם נתקע ממש הרבה ואני מניח שזה בגלל זה, אז יש למישהו הצעה לקירור הכי טוב בשביל 9700PRO? לא משנה לי הרעש שזה יעשה, רק שיקרר כמה שיותר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
האם הטמפ' האלו נורמליות ??? מפרט + טמפ' בתמונות המצורפות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם מחשבי החדש אשר יגיע עם כרטיס Leadtek 8800GTS 640mb זקוק לקירור לכרטיס. יש לציין כי במארזי מותקנים 3 מאווררי 120mm וכן מאוורר Freezer 7Pro עבור המעבד. ללא כוונות ל OC. יש צורך בגוף קירור לכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
הקירור הנוכחי עושה רעש מחריד כשאני מעלה תוכנות ומשחקים המאוורר מגיע לכ-3500 RPM וכאמור עושה המון רעש
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל משו זול כי אני סך הכל משחק CS ואולי פה ושם GTA אבל בקושי, וחשבתי על ה9550 שעולה 500 של ELSA בגרסה של ה128ביט 128זכרון. מהירות הליבה המקורית שלו היא 250 והזכרון 400, יש לי מארז של סופרטאלנט 5 מאוררים + היטסינקים קטנים מנחושת של TT שאפשר להדביק לזכרונות והטמפ במארז מאוד נמוכה, מישהו יכול לשער מה הפוטנציאל של כזה כרטיס? מישהו ניסה כבר או שיש לו את הכרטיס ויכול לספר לי בכללית איך הוא? כמה הוא מוציא בבנצ'מארק?
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר. בקיצור יש לי בעיה באובר קלוק אז ככה.(המפרט של המחשב שלי בקובץ המצורף ששמתי) העלית את הבאס למעבד מ 100 באס ל 170 באס,(כאשר המעבד היה בתדר של 1150 מגה הרץ ל 1960 מגה הרץ), עכשיו אני מנסה להעלות את הבאס עוד והמחשב ניתקע לי בעליית המחשב. אז השאלה שלי היא, בייחס לזיכרונות והרכיבים שלי במחשב כמה להעלות את המתח לזיכרונות ? , או אם זה גם למעבד? (בוולט!) בתודה אלעד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
הורדתי כבר כמה גרסאות של אוורסט ובכל גרסה שאני נכנס לבדוק טמפרטורה ב-sensor זה פשוט מעלה מסך אפור בתוכנה בעוד שהאופציוץ האחרות פועלות מה אני יכול לעשות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי שאלה אני משתמש בתוכנה לבדיקת מעלות בשם hmonitor ויש לי משהו שם שכתוב cpu2 מה זה?
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אהלן. חיפשתי תשובות לנושא הזה בפורום ולא מצאתי, אז פתחתי טרד חדש. אני מתחדש עם E6600, לוח 965P S3, הכל מקורר מים (מעבד, צ'יפסט, מסך), ומתוכנן אובר רציני לכל מה שאפשר (הייתי עושה גם לSATA אם הייתי יכול..) השאלה היא בנוגע לזכרונות. אני לא יודע איזה תדר עדיף לי. 667? או 800? שהרי הבנתי שעדיף אולי 667 כדי להגיע אחרי אובר למחלק 1:1, אבל התאוריה עוד לא מובנת לי. מישהו יכול להסביר איך זה עובד? מה התדר והמכפיל של E6600, ואיך זה מסתדר עם התדר של הזכרונות ועם המחלק? ומה ההשלכות באובר? השאלות שלי הם לגבי התאוריה והתדרים, ולא לגבי זכרונות של חברה מסויימת או אחרת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אממ אני יודע שאני מטומטם אבל תכלו לעזור לי לגלות איך אני רואה את טמפ' המחשב בעזרת התוכנה everest או שאתם מציעים לי תוכנה אחרת.. (לא הייתה לי תוכנה שהגיע עם הבורד).. תודה.
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
טוב הגעתי מ- AMD Athlon 2500+ XP 1.8GHZ ל- 2800+ @ 2.1GHZ אני כרגע על 196BUS אבל שאני מעלה יותר (201 למשל) המחשב קופא אחרי שהוא עולה לווינדווס ואני חייב לעשות ריסט לא העליתי מתחים לשומדבר חוץ מזה ששמתי את הזכרונות על האפשרות של ה-166MHZ אם אני שם על משהו אחר כמו 133/200MHZ המחשב לא עולה יש איזה משהו שמגביל אותי ולמה אני לא יכול להמשיך ב-OC?
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה חברים הגיוני לשים SMART על הסניק או שעדיף לשים אחד רגיל שיעבוד רצחני קבוע?!?!? אגב תסבירו לי בבקשה על הדרך מה זה SMART אני יודע שהוא עובד לפי הטמפרטורות
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
tr x-90 עם מאוורר VANTEC TORNADO למעבד p4 2.8 c על לוח אם ai7 האם הוא יתאים כי הסוקט בצורת מעויין לא מלבן? והאם זה יותר טוב מה SP94 וה ZALMAN 7000CU? ושאלה אחרונה. איך אני יכול לכוון את המאוורר הטורנדו לאיזה מהירות שאני רוצה כי זה נורא גבוה 55DB ואיפה אפשר לקנות את שתיהם בזול ... האם ה X-90 הוא רק בפנדה? כי אני מעדיף לקנות במקום אחר. תודה. תענו על כל השאלות כי כולם חשובות באותה מידה.
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
היי... אני צריך את העזרה שלכם פה... -אני רוצה לקנות מאוור קידמי 120mm -מאורר לצ'יפסט -קירור לדיסק קשיח שהוא בעצם תא בשבילו שמראה טמפ' וכל זה.. -פאנל קידמי שמראה לי טמפ' של המחשב מהירות מאוררים משהו יפה כזה אם אתם יכולים להמליץ לי איזה כדאי לקנות בכל אחד מהתחומים שציינתי...
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
עד כמה אפשר להמהיר את הכרטיס בתוכנה שהגיע איתו בלי צורך בשינוים? (מאווררים למיניהם, הגברת זרם, סוגי קירור)
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1059259536.htm
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשאול לגבי ה- sunbeam tuniq , האם ההרכבה שלו מבוצעת כאשר הלוח עדין מפורק מהמארז (מארז ללא מגש פריק) ורק אז מרכיבים את הלוח למארז או שההיפך הוא הנכון , קודם הלוח ולאחר מכן מחברים את מקרר. (יש איזה שהיא פחית שנצמדת לגב הלוח) אשמח מאוד אם למישהו יש לינק טוב לתהליך ההרכבה של המפזר חום הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת חוקית ??? עכשיו בו נגיד שאני קונה גוף קירור ל pentium 4 משנה את הקיפסים שלו לקליפסים של athlon xp האם הוא יוכל לשבת על ה xp שלי?
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
דרך איזו תוכנה אני יכול לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורר של הכרטיס מסך? אני אשמח לקבל לינקים וסקרינשוט עם הסבר כיצד לעשות זאת. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אני הולך לקחת את המחשב בעבודה של אבא שלי שהוא פנטיום 4 (פרסקוט) עם תושבת LGA775 עוד כמה חודשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם הQ6600, ורציתי לדעת אם אני יקנה עכשיו קירור לפרסקוט, האם הוא יתאים לQ6600? אם כן איזה כדי לקחת (אני הולך להזמין אותו אם מNEWEGG או מhttp://www.frozencpu.com) תודה
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
היי, אני חדש בעסק ה OC ורציתי לדעת האם הזיכרון שלי מגביל את ה OC? יש לי שני מודלים DDR של PC2100 לפי מה שכתוב באינטרנט PC-2100 עובד ב 133Mhz ניסיתי להעלות את התדירות של הבס מ133 ל 140 ועדיין הכל עובד בסדר. לפי מה ניתן לדעת באיזו תדירות הזיכרון יכול "לעמוד"? וגם רציתי לדעת מה זה זיכרון סטוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
אני מחזיק בידי מעבד Sempron 3100+ sda3100AIO3BX הלוח צריך להגיע היום DFI LP 250gb בכל מקרה רציתי לדעת אם השבוע יצור שלו טוב . . כי לא כל כך מצאתי באינטרנט מידע על זה השבוע הוא LBBWE 0526 תודה . . לפותרים נכונה יוגרלו פרסים בלתי נראים
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-