אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
תראו יש לי בעיה... שאלתי כבר בפורום תמיכה טכנית אך שם ענו לי כמה דברים שלא ניראים לי... קישור לשאלה ב"תמיכה טכנית" http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104936.0 הבעיה שלי היא: הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200 אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?! הלוח הוא ABIT NF7 2.0 הוא תומך ב400 DDR מישהו אמר לי שם שאני חייב לעשות אוברקלוק.... אבל זה לא ניראה לי כי לפני זה היה לי לוח של גיגביט שעבד מצויין והוא זיהה את הזיכרון 400 DDR בלי בעיה! בלי אוברקלוק בלי כלום! מישהו אולי יודע את הפיתרון?! בתודה אלעד. נ.ב: מישהו אולי מכיר את הSETUP של הביוס כי אולי אני צריך להגדיר לו שם את זה אבל אני לא מוצא את המקום …
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אם אני עושה oc למעבד שלי שהוא 2.8 D 820 להוריד מולטיפלייר או להוסיף אני לא מבין כלכך מה עדיף שיהיה פחות מולטיפלייר או יותר ... ואני עושה oc בקטנה מוסיף פשוט קצת אבל אני שואל לידע כללי
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שמעו לא הבנתי מה הקטע של כל הענין הזה כי אני לא ימשיך את ההגדרות של ההמהרה כי זה לא בריא למחשב אז מה הקטע אם זה לא עוזר לי בזמן שאני משחק באיזה משחק אז מה זה משנה לי?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
הורדתי כבר כמה גרסאות של אוורסט ובכל גרסה שאני נכנס לבדוק טמפרטורה ב-sensor זה פשוט מעלה מסך אפור בתוכנה בעוד שהאופציוץ האחרות פועלות מה אני יכול לעשות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
העם הטוניק יתאים ללוח אם שלי שהוא ABIT AW9D-MAX?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
אני אמור לקבל מאוורר 120MM של VANTEC THERMALFLOW שיש לו חיישן המשנה את מהירות הסיבוב של המאוורר בהתאם לטמפרטורה, רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לחבר את המאורר הזה לווסת(ריאוסטט) מסוג כלשהו לדוגמא כמו של ה SMARTFAN 2 . תודה.
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם שיחקתי לתומי במחשק Warhammer 40,000 ואז פתאום יש לי מסך כחול עכשיו עשיתי ריסט וקיבלתי אחרי כמה זמן שעלה לי הוינדוס הודעת שיגעה הנה היא וזה המחשב ככה הזיכרון והOC עובדים לי אולי יש פה טעות אני לא יודע תגידו לי אתם מה לעשות המפרט שלי רשום למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה, כאשר עושים אובר קלוק למעבד, מזאת אומרת - יחס הזיכרונות 1:1 לבאס,? לא ממש הבנתי מהו היחס הזא, מה צריך שמהירות הבאס תיהיה בדיוק למהירות הזיכרונות? כי אצלי לאחר האובר קלוק, הבאס של המעבד הוא - 173 ומהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק הוא 347 מגה הרץ, וזהו לא יחס של 1:1, אז מהו העניין פה?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אממ אני יודע שאני מטומטם אבל תכלו לעזור לי לגלות איך אני רואה את טמפ' המחשב בעזרת התוכנה everest או שאתם מציעים לי תוכנה אחרת.. (לא הייתה לי תוכנה שהגיע עם הבורד).. תודה.
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד בסביבות ה200 שקל לסקוט 775 ואני צריך שהקירור לא היה גדול כי אין לי הרבה מקום אני צריך באוטו גודל כמו של הקירור המקורי
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי תוכנה בשם powerstrip הכרטיס הוא רדאון 8500 128 של ספייר שמעיצה ביצועים כיום המהירות שעון עומדת על: 1.engine clock 280.13 2.memory clock 259.88 ב3די מארק הציון עלה מ830 ל-1042 p3 866 שאלתי היא האם לטווח ארוך זה יזיק? האם התוכנה שווה משהו? האם זה מאט את ביצועי המחשב? מהיא דעת המומחים בעניין? אציין כי גם הןספתי מאוורר קטן משומש על הכרטיס מתחת למעבד של הכרטיס מסך! בתודה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי דרך הקטליסט האחרון באפשרות ATI OVERDRIVE, אני לוחץ על אפשרות התאמה אוטומטית ובמהלך האופטימיזציה המסך התחיל להבהב, גם לאחר האופטימיזציה ולאחר מהירויות שונות שניסיתי התוצאה דומה, רק במידה ואני מחזיר את מהירויות השעון לברירת מחדל התופעה פוסקת. למיטב הבנתי הכרטיס שלי מיועד לאוברקלוק* ומגיע מהמפעל עם מהירויות שעון נמוכות מהרדאון 1950PRO הרגיל, כרגע המהירות מעבד אצלי היא 587MHZ ומהירות הזיכרון היא 770MHZ. אך שוב, אפילו העלאה קטנה של התדרים דרך הדרייבר גורמת לתופעה הנ"ל. *לינק לכרטיס באתר היצרן - http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=296&view=yes *ציטוט מהאתר על יכולות האוברקלוק - HIS Turbo edition guarantees a dr…
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.0 אני רוצה מאוורר טוב עד 150 ש"ח..... רק לציין מאוורר כולל גוף קירור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
הדרך לאוברקלוק רצופה במכשולים... אוקיי, הפעם זה בזכרונות. אחרי שהצלחתי לשמור על מהירות ליבה שלאחר אוברקלוק אחרי אתחול מחשב ע"י כניסה למתקדם של אפשרויות כרטיס המסך שלי וקביעה על Manual Overclocking, התחילו הבעיות במהירות הזכרונות. הצלחתי להישאר יציב על 500Mhz (נו...5700LE), אבל אחרי אתחול המחשב, המהירות חזרה לסטוק המקולל - 400Mhz. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
למישהו יש קירור דומה על אותו לוח?
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
יש לי עכשיו קירור מטורף לכרטיס מסך אבל ממש מטורף! אז אין סיכוי שהבעייה היא של התחממות. אני לא מצליח לעבור 440 בלי שיהיה לי ארטיפקטים. אי אפשר פשוט טני חושב שאולי אני צריך לשנות לו משהו במתח? אולי משהו בביוס חוץ מזה? תגידו גם את הדברים הכי ברורים מראש כי יכול להיות שזה מה שטעיתי. אגב אחרי שאני אצליח לעשות אובר קלוק יותר גבוהה אני אפרסם את זה "בתחרות המדריכים שלכם" שתוכלו לראות איזה מפלצת שמתי שמה.
-
האם thermalright xp-90 יחד עם vantec thermoflow יתנו ביצועים טובים על amd 64 3200 new castle.........??? על כמה מעלות בערך המעבד שלי אמור להיות יחד עם הקירור הזה? ומה אתם אומרים על הגוף קירור עצמו בכלליות? הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
האם אפשרי לעשות OC ללוח שנתקעתי איתו? Intel DQ965GF ? אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
היי! אז ככה, הבעיה שלי היא כזאת: ההורים שלי רכשו לא מזמן מחשב במכירה פומבית ב1000 שקל עם המפרט הזה: Built-in VIA C3 2000+ CPU לוח אם:MATSONIC MSCLE266-F כרטיס מסך: Integred כבר בערך שבועיים שהם מתלוננים שכל הזמן מופיעים מסכים כחולים והיום החלטתי לעשות מעשה ובדקתי בביוס מה הטמפרטורות של המעבד. הטמפרטורה היתה 65 מעלות (!!) במנוחה (ז"א כשהייתי בביוס) וכשהמאוור ב5800 סל"ד! מה לעשות? עריכה: הטמפרטורה בSPEED FAN היא 56 מעלות כי פתחתי את המארז והוספתי מאוור ביתי רגיל על דרגה 2 מתוך 3 מול המעבד.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
או שבכלל עושים לסטיק אחדוזה משפיע על השני . ???
-
- 6 תגובות
- 445 צפיות
-
-
גם השוואה עם XP-90 וXP-120... http://www.systemcooling.com/thermalright_xp-90c-01.html
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
קניתי מעבד 3800+ סוקט 939 אבל בחבילת TRAY אז ככה שהוא בא בלי מאוורר... קניתי מאוורר Speeze Dolphinreef דגם:EE787S3 (אני כמעט בטוח..) מה אתם יכולים להגיד לי על המאוורר הזה? הוא יותר טוב ממאוורר סטוק?
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
3-3-3-9 4-4-4-12 5-5-5-15 BUS - 270 ?
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
איזה קירור מומלץ למעבד +amd athlon 64 3000 בשביל אוברקלוק למהירות גבוהה (עדיף לא קירור מים), תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-