אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו קירור מטורף לכרטיס מסך אבל ממש מטורף! אז אין סיכוי שהבעייה היא של התחממות. אני לא מצליח לעבור 440 בלי שיהיה לי ארטיפקטים. אי אפשר פשוט טני חושב שאולי אני צריך לשנות לו משהו במתח? אולי משהו בביוס חוץ מזה? תגידו גם את הדברים הכי ברורים מראש כי יכול להיות שזה מה שטעיתי. אגב אחרי שאני אצליח לעשות אובר קלוק יותר גבוהה אני אפרסם את זה "בתחרות המדריכים שלכם" שתוכלו לראות איזה מפלצת שמתי שמה.
-
שלום לכולם יש תוכנה ששכחתי את שמה מבית אינטל שמראה את ט'מפ של המעבד (אינטל כמובן) ןאת מהירות השעון וכל הנתונים. בגלל ששכחתי את השם אני לא מוצא אותה באתר שלהם. מישהו יכול לתת את השם או קישור להורדת שתוכנה? תודה לחברים העוזרים
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
נראה קירור מעולה מה גם שהוא מתאים ל SOCKET A. אבל יש בעיה אחת אני לא מוצא אותו באף חנות בארץ, הוא אמור להגיע בקרוב/בכלל ? יש אותו ב Jab tech וב Frozen CPU. אבל אני מעדיף לקנות מהארץ. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הגוף הזה אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי מ2200 ל2700 אבל ברגע שאני עובר את ה2600 המחשב קורס עוד לפני שהספקתי להריץ עליו את 3dmark אני משתמש בn tune וגם ניסיתי ישירות מהביוס למה זה קורה? הטמפרטורה של המעבד במאמץ במהירות2500 לא עולה על 45 וגם ניסיתי לשנות את המתחים פעם 1.48 ופעם 1.5 ואותו הדבר בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כי הרי הבחור הזה http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=848 הגיע ל4GHZ עם קירור אוויר. כרגע במנוחה המעבד הוא 25 מעלות
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אפשר לקבל עזרה במציאת מאוורר שקט? אני עובד בחדר עם שלושה מחשבים שניים שקטים יחסית אבל אחד רועש ואני צריך המלצה למאוורר שקט בשבילו אפשר לקבל המלצה?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
לחבר שלי הלכו חצי מהמאווררים וכרגע הוא עם מאוורר צד על המחשב חוץ מ2 80מ"מ שאני שם לו אנחנו רוצים להחליף לו את הHSF הייתי רוצה לשמוע המלצות , הוא לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף כמה שיותר זול יותר טוב (150~ ש"ח)
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ על קירור סבבה ל AMD 939 3000+ בעיקרון הוא עם המאוורר של ה BOX כרגע אני לא עשיתי עדין O\C משהו שיהיה טוב יחסית וזול ותכללו לינק בבקשה לאתר הרכישה תודה לכל
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
תקשיבו הרגע קניתי 2 מאוררים כאלה http://lamir.co.il/product.asp?product=192 עכשיו חיברתי אותם ללוח אם והם פשוט לא מסתובבים (שניהם) ואני לא חושב שהם מקולקלים... הצילווווווו מה אני עושה לא נכון? כי המאורר הקודם שהיה לי כן הסתובב (הוא התקלקל) ושאני מחבר את אלה לא קורה כלום ועוד משהו. שאני מחבר אותו לספק זה גם לא מסתובב!!! עריכה: לא משנה פשוט החנות הדפוקה הזאת (שהיא ממש קרובה לבית שלי בגלל זה קניתי שם) החוטים צריכים להיות שחור אדום לבן והם חיברו את זה בסדר לא נכון במקום שהאדום והשחור יהיו אחד ליד השני כל אחד היה בקצה אחר.... אז שיניתי תסדר שלהם ועכשיו זה עובד
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום יש לי 5900 FX 128M AGP עם קירו של ארקטיקקולינג שהוריד מ60 בסטוק ל43-42 לבנתיים המהרתי אותו ל core clock:450 memory clock:1000 ב-riva tuner מ400 על 851 אני יודע שאני יכול יותר אבל אני כשאני מגיע ל500 הוא עושה בתוכנה סימן קריאה על הליבה אפילו ליפני שאני לוחץ על טסט אז עד לכמה אתם ממליצים לי לעלות עכשיו הוא עומד על 46 מעלות ואחרי אובר קלוק כזה לאיזה כריס הוא משתווה?? וזה נקרה לפתוח צינורות או שזה משהו אחר ואם זה משהו אחר מישהו יכול להסביר י איך.?? חח קצת ארוך תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כי מבין החוטים הקשורים אני רואה חוט של חיישן שהולך אל מתחת ללוח אם כלומר תחת המעבד ... משכתי אותו ואכן זה חיישן. יש לי מאוורר 120 מ"מ מקדימה מכניס 120 מ"מ מאחורה מוציא + מאורר למעבד והטמפרטורה למעבד : 51 ללוח :37~39 ניקיתי מאבק וסידרתי כבלים ... השאלה המרכזית האם המאורר למעבד שלי נשלט ע"י חיישן ? ואם כן האם אפשר לנתקו ולהשים את המאורר במקסימיום הסל"ד שהוא יכול ? השאלה השניה ... למה הטמפרטורה גבוה כזאתי (יחסית) ? *מפרט בצד* -*עפ"י איידה32 המאורר שעל המעבד מסתובב ב2800+/- בעוד שבאתרהרשימי הRPM הרשום שם הוא 2600 ... אני לאיודע מי מזייף פה !! :-X
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לקנות את האיירוגייט 2, אולי מישהו יודע אם עוצמת המאווררים נשמרת בכל הדלקה, כלומר אם הנמכתי את אחד המאווררים שלי, האם בפעם הבאה שאני ידליק את המחשב הוא יתחיל נמוך או שבכל פעם צריך לכוון מחדש?? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
הבנתי שיש הרבה ביקורת שלילית על הקירור בסטוק. האם ישנו שיפור כלשהו במעבר ל REV3.3? האם באובר קלוק ממוצע (לצורך העניין נגיד באיזור ה 380 בהנחה ומדובר ע4300 ו אולי באיזור ה 450 עם 6300) יש צורך בשיפור של הקירור? תודה מראש רום. נ.ב, יש הבדלים מבחינת אובר קלוקינג בין DS3 לבין DS3P?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי את האינטל המעצבן הזה...והוא לא ניראה לי כל מקרר הוא מרעיש יותר משהוא מקרר עכשיו חיפשתי בזאפ גופי קירור ל-S775 וראיתי שהוא הגיע לארץ במחיר מדהים השאלה היא אם הוא באמת מועיל??? אבא עיזרו לי אני מתלבט.... http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0092&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי gigabyte 9550 128mb 128 bit האם ניתן לעשות לו overcloking ואם כן איך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
לצורך שימוש בפלטייה עם קירור מים, כמה וואט פולט 6600GT?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי intel pentium 4 1.7ghz willamate לוח של ASUS P4V800-X עכשיו בלי OC הטמפרטורות הם מנוחה: 23-27 במאמץ : 36 והטמפרטורה של הלוח אם עומדת על 23 האם זה טוב.. וכמה הכי גובה שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד?!?!
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי מעבד pentium D 2.8 והטמפרטורה שלו במנוחה זה 40+- ובמאמץ 55 עכשיו אני רוצה לעשות לו OC ל3.0 ורציתי לדעת האם זה כדי לי? האם אני ירגיש שינוי במשחקים?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
טוב בחיים לא עשיתי אוברקלוקינג שמעתי זה מסוכן ויכול לשרף לי חלקים עשכיו נראה לי ננסה פעם 1 כי אני מתחיל להתלהב מכולם שעושים כרטייס של 400 שקל לכרטיס של 1000שקל טוב יש לי את הכרטיס FX5200 של אסוס 128 בייט 128 מגה גירסאת הV9520 עכשיו לאן אני יכול להביא את הכרטיס מסך הזה הכי הרבה?? דרך אגב אין לו מאוורר יש לו רק קירור פסיבי של צלעות קירור.. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד של אינטל Pentium III 1000Mhz עשיתי אוברקלוקינג והגעתי לתוצאה נמוכה מאוד. 1050Mhz. 140/7.5. זו לא הבאס הכי גבוה הוא לפני הכי גבוה. בהכי גבוה יש אי יציבות. למה זה ככה?
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
Xilence Cas Fan 80mm PMW 24 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=962 שווה לקנות כמה כאלה? איך המחיר? אפשר קצת פרטים על המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כניראה שאין לי שום מד טמפ' על הלוח אם... האם יש איזושהי חומרה שיכולה לבדוק את הטמפ' של המעבד ולהציג?
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד שלי (Barton 2500) קצת לא הגיוניות, הטמפרטורה של המעבד על 38 במצב רגיל ובמאמץ על 41-42. המעבד בOC של 190X11 (לא ניסיתי יותר בגלל שהטמפרטורה ניראת לי קצת מזייפת), והקירור של המעבד הוא ההיט-סינק שמקורי שמקבלים עם המעבד בגירסת הBox. הטמפרטורה של המעבד נבדק בתוכנה Abit-EQ ובביוס והם יחסית דומות..
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד עם ליבת פלומינו, ואני שוקל להשקיע את ה-400 שקל במעבד חדש. יש לי בביוס אופציה לשנות מכפלה, אל זה לא משפיע. האם כשאני אחליף מעבד ל- AXP 1700+ JIUHB0302 שינוי המכפלה יעבוד או שגם כאן אני אצטרך לקצר גשרים במעבד?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-