אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אהלן!. המעבד ב 3.5GHZ עכשיו . עושה SUPER PI ב 17 שניות (לעומת 28 במהירות המקורית), אבל קורס ב 3DMARK . קצת נתונים : מעבד - 4400E + קירור מקורי לוח - ABIT PI35-E זיכרון G.SKILL BPK 800MHZ ספק OCZ 520 . העלתי את המתח ל 1.46 בביוס (אין לי מושג עד כמה זה בטוח ולא מוגזם במעבדים האלה). טמפ' המעבד 35 מעלות במנוחה. לא נגעתי יותר בשום מתחים אחרים . ויש גם בביוס איזה אחוזים כאלה בין 61 ל 67 .. אז שמתי 61 .(מישהו יודע מה זה האחוזים האלה?) יחס זיכרון 1:1 (700MHZ) מה אתם אומרים אפשר לעלות עוד מתח למעבד או שאפשר לנסות עדכון ביוס ? (איזה ביוס פרוץ נחשב לטוב?). יש גם בביוס כל מיני מתחים שאין לי מושג מה הם ... מלבד מעבד וזיכרון יש עוד המון מתחים ... אולי צריך לשנות משהו בהם ? קצת תמונות …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי p4 1.7ghz willamette(אוף הליבה הזאת יותר גרועה במציאות ממה שאומרים עליה) octek p4x266E-A4E http://www.octek.com.au/product/Motherboards/p4x266E.htm לינק לחוברת בPDF http://support.octek.com.au/Downloads/Files/Manual/P4/P4x266eA06.pdf הזיכרונות הם שתי סטיקים של a-data 512mb DDR400 אין שינוי מתחים אין נעילת agp ו pci והאוברקלוק המקסימלי שהיה אפשר זה 1.9 ואני לא זוכר אם זה היה יציב בכלל (דרך אגב הלוח המקורי היה DDR333 אבל הוא נדפק והוא גם ככה היה מסריח)
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
מישהו יודע אם מאוור CNPS7000-AlCu מתאים למעבד athlon xp 2500 ? יש לי לוח epox 8rda+. צריך תשובה ודאית תודה
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לי יש פנטיום 3 733 - שעכשיו רץ בבאס 150 ו 825 מגה הרץ הלוח שלי הוא של ViaTec (ישן ומעפן ביותר!) מעלות אם אובר קלקוק Idle - 28 Full Load - 34 (אחרי שעה וחצי אם Prime95) מה שתוקע אותי זה כנראה הלוח שהוא ישן מאוד ! הזכורונות שלי הם דיי חדשים (אבל אני לא ממש יודע מידע עליהם אבל לא נראה לי שהם מה שדופק אותי). אני לא גיימר ולכן אני לא קונה מחשב חדש בנתיים כי אין לי צורך בו ! מה אתם אומרים כדאי להשקיע בלוח למחשב שלי ? האם אני יוכל להמהיר עוד את המעבד אם לוח חדש למחשב שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! אני בונה מחשב HTPC מבוסס על המעבד הנ"ל, במארז סטנדרטי ומעוניין כמובן בקרור יעיל ושקט. את המאוורר בספק אני אחליף לאחד שקט ( 80 ממ ) ואוסיף עוד 120 מ"מ שקט ( מוציא אוויר ) מאחור. לדעתכם ש צורך בעוד אחד מלפנים ( שיכניס ) ?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כולם אותו סטפינג לדוגמא agoia 1900 2000 2100 אמרו לי שה1900 הוא דאוון קלוק של ה2100 ואם אני אקנה 2000 במקום 1900 אני אקבל פחות אובר קלוקינג זה נכון? שאלה שניה איך נחשב הסטפינג של agoia? ביחס לagoga
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני חוסך לקנית מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי כל דבר.... אני מחפש מערכת קירור מים איכותית שמקררת מחשב שלם ולא רק חלק אחד... שלא תיהיה יקרה מידי (יותר מ-1500 בערך) ושלא תיהיה פשוטה שלא מקררת טוב או שהצנורות נקרעים בקלות... תודה. עריכה: דרישות.. מקום ל-2 מעבדים מקום ל- 3-4 דיסקים קשיחים מקום לכמה שיותר זכרונות מקום לכרטיס מסך כרטיס רשת לוח אמ וכו'
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי היום את המשלוח שלי מPANDA,שכלל: GIGABYTE GA-7DXE ATHLON XP 1600+ MICRON 128 DDR SDRAM 266 PC2100 3R SYSTEMS CASE(לא זוכר איזה דגם,משהו NEON LIGHT) עכשיו יש לי בעיה,כשהתקנתי אותו הוא רשם לי שהFSB על 100 מה שאומר שהמהירות 1100 MHZ אז העליתי ל133,ככה שהמהירות תהיה כמו שצריך,והוא כל כמה זמן נופל, אבל הוא אמור להיות ככה!!! למה הוא קורס(זה עם וולקנו 6CU עם הפד הטרמי המסכן והשחור שבא איתו)????? דרך אגב,יש עוד דבר מוזר,בWCPUID הוא רושם שזה AXP 1700+,יענו זה אומר שPANDA שלחו לי מעבד יותר טוב ממה ששילמתי? ועוד שאלה(אחרונה חביבה),אם אני אשים משחה\גריז טרמי,זה יעזור להעביר את החום והמחשב לא יקרוס? כרגע הוא על איזה 41 מעלות במנוחה(כרגע FSB=109,מכפלה 11)
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד P4 1.7 שיוצר בתהליך של 0.18u כלומר Willamette עכשיו איך אני יודע אם עשיתי הכל טוב?... כמה דברים שיש לי להגיד...אני הגדלתי רק את הבאס ולא עשיתי וולט מוד או משהו..!!... מ100 ל117...הקירור שיש לי הוא קירור סטוק...יש לי OC רק רק רק למעבד (בלי כרטיס מסך או משהו)... ויש לי קצת בעיות...הפעלתי את PRIME95 במשך 24 שעות...ולא היו שום בעיות..!!... אבל שאני עושה משהו הרבה זמן...לדוגמא משחק...איזה 6-7 שעות אז הוא פתאום נכבה..!! עכשיו...מה עם הזיכרונות שלי?..אני צריך לעשות להם משהו?...(יש לי 2 סטיקים 1 סמסונג ואחד גנרי...בטכונלוגית SD והם PC133) מה עם הציפסט?...צריך לדאוג לקירור?.. מישהו יודע איך לנעול את הAGP/PCI בלוח מסוג ASUS P4S533-MX?... המעלות: עכשיו....שאני לא מ…
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
Intel Pentium 4, 2600 MHz Intel Rock Lake D865PERL) NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB) 512 DDR טמפ' המעבד במנוחה 34 מעלות לפי אוורסט *אין לי מערכת קירור למחשב,רק מאוורים..
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
הוספתי זוג זכרונות ישנים (2X1G) שהיו לי ובגלל שהם איטיים יותר הם מאיטים גם את הזכרונות החדשים, אני רוצה לעשות להם אוברקלוק כמה שאפשר.. מאיפה מתחילים? מה אתם מציעים?
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
האם אפשר לבדוק את הטמפרטורה במארז או רק של המעבד? ע"י איזה תוכנה עושים זאת ואיך? תודה!
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כפי שאני מבין יש צורך בזכרונות מהירים על מנת לבצע OC. האם יש גם דרישות לכרטיס מסך (פנימי וחיצוני) על מנת לבצע OC (למעבד ולזכרונות ולא לכרטיס המסך) :s05:
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה בחופש לערוך ניקוי יסודי למחשב שלי,שבין השאר זה כולל גם ניקוי הקירור למעבד והחלפת משחה טרמית (שלא הוחלפה מאז יום קניית המחשב). אני צריך משחה טרמית כבר להיום,ואני מבקש שתמליצו לי איזה משחה לקחת מהמבחר שיש בחנות הנ"ל,אל תמליצו לי על חנות אחרת כי זאת פשוט מרחק 2 דקות הליכה מהבית שלי,ואני צריך את זה כמה שיותר מהר. http://www.lamir.co.il/?subcategory=344 תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה זה אוברקלוק? צריך לעשות את זה? למה זה גורם אחרי שעושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
Scythe Ninja 2 VS AC Freezer Xtreme אוקיי הסטוק של המעבד שלי (E8400), התחיל קצת להרעיש, והטמפ' לא ממש יפות. איזה קירור אתם אומרים שמביניהם לוקח, מכל הבחינות? המחיר זהה, אבל חשוב לי מבחינת שקט בעיקר, כמובן טמפ', הרכבה!, יופי, וכו' .. אשמח לעזרה כי באמת אין לי מושג מה לקחת.. (עד עכשיו חשבתי על F7P אבל חבל שבעוד קצת כסף משיגים הרבה יותר טוב)
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני חושב שמה שמגביל אותי במארז הזה זה שהאוורר האחורי 120 מ"מ תפוס על מין פלסטיק כזה שניהיה צר מ120 ל80 מלימטר ניראה לה שזה לא הפקטיבי(כי הם לא עשו שם תושבת ל120 בגלל הלוח... חשבתי אולי לחתוך למאוורר את הפינות עם הדרימל ואז אולי יהיה לי מקום לשי אותו.. ולעשות שם חור של 120 ולשים גריל רשת.. מה עוד אפשר לשפר?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמה הם עולים? איזה ביצועים הם נותנים(לי יש AMD2000),איפה אפשר להשיג אותם?(ושל איזה חברה הם?)
-
- 14 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי אנשים , אני מעוניין במספר מוצרי מודינג , האם אתם מכירים חנות טובה וזולה למוצרים האלו ? לא צריך שליחה לארץ ;D המוצרים : - כבלים מעוגלים - ננוטרם בלו / אייס - גרילים - ועוד כמה שטויות ... בדקתי כבר את Newegg , Case-Mod , Yahoo יש עוד חנויות בסגנון ? *** רצוי לציין שאני מעוניין בחנות אינטרנט בארה"ב , ( לידיעת המנהלים ) כך שלא נראה לי שיש כאן איזושהי פרסומת ... אין אנשים עם אינטרסים לחנות מסיימת . בתודה מראש , VooDoo3
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתכנון OC למערכת מבוססת E6300. מפרט המחשב: C2D E6300 @ 1.86GHz + קירור סטוק 2x1GB DDR2 Twinmos 667 5-5-5-15 Gigabyte 965P-S3 HEC 300W ביוס: FSB:DRAM 4:5 Bus 266MHz מה האפשרויות המומלצות ל OC למערכת זו? לאיזה ביצועים ניתן להגיע? תודה
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
ניסיתי לעשות OverClock למעבד דרך הביוס והעלתי את המכפלה מ 200x10 ל 210x10 הכל עבד פיקס.. לאחר מכן ניסיתי להעלות עוד ל 220x10 ולאחר ששמרתי את השינויים בביוס המחשב עשה ריסטרט וההגדרות חזרו שוב ל 200x10 :\ מה הבעיה? תודה..
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-