עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי, אני עושה "סקירת מאווררים" באינטרנט כי אני מתכוון לקנות כמה מאווררים למארז, בת'רד הזה אני רוצה לשאול על המאוורר המדובר של TT 0 הלבן הזה ). כתוב שיש לו רק 16dba ו-62cfm שזה ממש ממש מקרר וחמש ממש חלש, זה בכלל לא הגיוני, אולי זה בגלל שהיה כתוב Max. Air Pressur, אז מישהוא יכול להגיד לי בערך מה ה-cfm שלו ב-16dba או ב-21dba??? תודה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  2. שלום... ברצוני להזמין מאוורר 80MM לצד המארז שלי.. הסתכלתי בנועה מחשבים וראיתי את המאווררים הללו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6184 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6192 כעיקרון זה אותו מאוורר אבל תוספת של 5 שקל רק בגלל ה UV הזה? אני אפילו לא יודע מזה ה UV הזה ואם שווה להוסיף 5 שקל בשבילו? נ.ב ואם יש בתקציב 40-45 שקל חברה של מאווררים עם לדים טובה יותר אז תמליצו , תודה.

3. Started by Glow,

שלום! יש לי לוח אם k8n Neo4 של MSI ומעבד AMD athlon 64 3000 מישהוא יכול להסביר לי איך לשנות מכפלה או מה הדרך הכי טובה להגיע מ1800 ל-3000 במהירות שלו? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  4. הט'רד המקורי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159232.0 אז תכלס אפשר לומר שאני עצלן, לא עשיתי כלום עד עכשיו. ועדיין : בשביל להפעיל את המחשב אני צריך ללחוץ עם היד על הביג טייפון אחרת הוא לא נדלק. בסך הכל הטמפרטורות של המעבד לא חורגות מעבר ל -45 במאמץ . השאלה שלי : מבחינת אחריות(על המעבד) יש לי? אני לא עושה כבר OVERCLOCK. הרי הסרתי את המאוורר המקורי ושמתי אחד חדש(BT). מה אתם חושבים? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  5. Started by abyss20,

זה אפשרי או לא? יש לו צינורות לפתוח או שכולם כבר פתוחים?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  6. אני רוצה לקנות את הקירור הזה לכרטיס מסך שלי Radeon 9800 pro, אבל מתמונות שראיתי של הכרטיס נדמה כאילו הוא לא יושב טוב על הצ'יפ, הוא נראה מוזר רופף כזה... אם אשפר מדריך לאיך לחבר אותו, ואיך אמור להראות כרטיס שהסילנסר מחובר אליו. תודה

7. Started by romany2005,

שלום, רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בקירור מים למעבד סוקט 423 במהירות 1.7 גיגהרץ בלוח אם הבא: http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd.html

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  8. Started by angelos21,

אני עומד לרכוש את ה- RADEON X1800XT, וכנראה גם לעשות לו אוברקלוקינג, על איזה מערכת קירור אתם ממליצים שתהיה טובה ביחס של קירור\רעש ???

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  9. Started by יניב51,

שלום לכולם אני מתכוון לרכוש שני מאוררים חדשים, חשבתי על אלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 להוציא אויר, מאחורה מתחת לספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 מכניס אויר, מקדימה מול ההארד דיסק. אני חייב שהקדמי יהיה 80X80X25 כי יותר גדול מזה לא נכנס... מה דעתכם? עוד שאלה, האם יש לכם מושג כמה דציבלים מאורר ג'נרי מוציא? כאילו יש לי עוד שנים עם לדים שקיבלתי עם המארז, במידה ואני אחליף אותם לעוד שניים כמו השני שציינתי, אני אקבל פחות רעש? תודה מראש, יניב

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  10. Started by Cilay,

אז ככה .. המפרט בצד ... תוכנת הBIOS שלי היא : Phoenix-Award BIOS v6.00PG BIOS ID : 08/15/2003-i865PE-W83627-6A79AA1BC-16 הלוח הוא : ABIT I865PE עכשיו הבעיה , כשאני מעלה את הFREQUNCEY או שאיך שלא כותבים את זה , מ200 ל210 . אני מקבל שגיאה : PLEASE INSERT BOOT DISK BOOT כאילו שהוא רוצה שאני אפרמט . מה אני יכול לעשות ? הביוס שלי לא מעודכן משנת 2003 אולי זה קשור ? ואם כן אפשר לינק לעדכון ? לא מצאתי לאחר חיפוש ואני מפחד לעדכן BIOS בלי הסבר כלשהו , מפחד להרוס את המחשב. תודה ויום טוב אריק.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  11. Started by pc student,

אני לא יודע אם הכותרת חוקית ??? עכשיו בו נגיד שאני קונה גוף קירור ל pentium 4 משנה את הקיפסים שלו לקליפסים של athlon xp האם הוא יוכל לשבת על ה xp שלי?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  12. Started by oren,

יש לי לוח ASUS A7A266 ומעבד AMD Athlon 1.48 הטמפ' 37 מעלות. רציתי לדעת איך אני עושה לו OC... יש לי 10 מתגים בלוח - הם קשורים?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  13. שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך X850 PRO בתושבת PCIE, הכרטיס עבר החלפה של מערכת הקירור שלו, לגוף קירור של זלמן (לא זוכר את הדגם). גוף הקירור המקורי קירר גם את הזכרונות וכאשר הסירו אותו והתקינו את הזלמן נוצר מצב שאין קירור לזכרונות, האם זה קריטי או שעדיף לי לקנות RAM SINKS ולהדביק על הזכרונות? אני יודע שהקירור המקורי היה רציני רק בחלקו הקדמי של הכרטיס וחלקו האחרי הזכרונות קוררו ע"י רצועת אלומיניום דקה. דיעותיכם בבקשה.

14. Started by Kremer,

אני צריך המלצה לגוף קירור חדש לכרטיס מסך שלי. כרגע יש לי את הגוף קירור המקורי של GECUBE והוא מרעיש לי את החיים. אני רוצה גוף כמה שיותר זול ואני מוכן להשקיע משהו כמו 150~ בו. הכי חשוב שהוא יהיה שקט(הכ.מסך הוא היחיד שמרעיש אצלי) עוד משהו, צריך להיות כמה שיותר קל להרכיב אותו כי אני פשוט לא רוצה סתם להסתבך ולהרוס

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  15. Started by !elad!,

אני מעוניין לבדוק את הטמפ' במארז שלי כדי שאוכל להתחיל לעבוד ולסדר את המאווררים במארז. יש לי מארז MIDI תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  16. Started by the hero,

בבקשה רק תגידו לי אם הנתונים פה סבירים(הכל-לא רק המתח) ולא חורגים....(נראה לי שהספק שלי קצת דפוק ונותן קצת יותר מתח-אז תגידו לי אם זה קריטי) כשהתמונה צולמה המאווררים היו מוגדרים לעבוד בשיא המהירות. -חוץ מהטמפ' של המעבד(זו תקלה זמנית) -

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  17. איך בודקים טמפרטורה של RADEON 9200של ג'יגביט? בתודה manor

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 3800+ והחלפתי את המערכת קירור סטוק בביג טייפון. משחת הקירור שהשתמשתי בה בעת ההתקנה הייתה המשחה שמגיעה עם הביג טייפון (משחה לבנה כזו בתוך שקית קטנה). אני מתלבט אם לפרק את הכל ולשים משחת קירור יותר איכותית על מנת לרדת עוד בטמפרטורות. האם כדאי? הטמפרטורות לפני ההחלפה 37-39 מעלות ללא מאמץ. 40-51 מעלות במאמץ. הטמפרטורות אחרי ההחלפה 35-37 מעלות ללא מאמץ. 38-45 מעלות במאמץ . מה דעתכם על הטמפרטורות? תודה!

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  19. יש לי AMD XP 2500 ואני לא כולכך מרוצה מהקירור חשבתי לעצמי להוסיף CoolerMaster Areo Blower AAB-V81 עליו ורציתי לדעת אם זה יתן טמפרטורה טובה יותר ?

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  20. יש לי לוח אם ASUS A8N-E עם מאוור שמקרר את הצ'יפסט. המאוור עושה עבודה טובה אבל הוא מרעיש ... אם אני אשים קירור פאסיבי כדוגמת הקירורים שמגיעים עם לוחות האינטל למשל כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192 אז בהכרח הצ'יפסט יתקרר פחות טוב או שאי אפשר לדעת? שאלה נוספת: יש לי X1800XT ואני מעוניין להחליף לו גוף קירור. התכוונתי לקנות את ה ACCELERO X2 אבל מבדיקות ברשת הבנתי שהוא מקרר בדיוק כמו הקירור המקורי (למעט העובדה שהוא הרבה פחות רועש). יש לכם המלצה לקירור שקט כמו ה ACCELERO X2 אבל שיקרר יותר טוב ממנו?פשוט הכרטיס מגיע ל 80 ומשהו מעלות...בלי אוברקלוקינג בכלל. תודה!

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  21. Started by bennyye1,

מזה בכלל? מזה עושה? האם מומלצץ? זה לא יכול לדפוק את המחשב? מסובך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  22. Started by ~oren~,

יש לי מעבד INTEL CORE 2 DOU CONROE E-6300 השאלה שלי היא אם גוף קירור מדגם Sharks של חברת Evercool יתאים למעבד?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  23. Started by DeoxYs,

שלום אני די חדש בעניין וכבר המון זמן רוצה לעשות OC למחשב ולשפר את הביצועים שלו. אני צריך עזרה ב: בחירת החלקים לOC, הרצת OC על המחשב, מה התוצאות לעתיד - בכמה זמן זה מקצר את החיים של החלקים וכו'... המפרט של המחשב: Amd Athlon 3800+ x2 Gforce 7600 GS 256mb 1 mb of ram MSI MS-7260, version 1.0 - לוח אם אין לי שום אמצעי קירור נוסף. הייתי מאוד רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי בעיקר בשביל משחקים. תודה לכול העוזרים!

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  24. Started by e-gnt,

אני קונהxp 120 ועליו enermax 120mm .. אני קונה ת as5 אמרו לי למרוח שכבה דקהה וגם על ההיטסינק דק מאוד! ואז להדביק ... שמעתי גם שצריך דבק חם וזה.. שאלותי : 1.איפה מדביקים תדבק חם - על הליבה??????? 2.איך ההיטסינק מוחזק? 3.אם המשחה נשפכת על רכיב אחר במעבד.. נזק רציני? 4.אם המשחה נשפכת בכ.מסך נזק רציני ? (חוץ מהליבה..) תודה..

• 8 תגובות
    • 475 צפיות
  25. המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה ה-מ-ו-ן רעש, הוא לא מקולקל (נראה לי..) אבל הוא יחסית מאוד רועש, אני יכול לסגור אותו כשאני לא עובד או אם אני לא עשוה שימוש כבד בכרטיס מסך אלא רק באינטרנט או משהו דומה? והאם ניתן לעשות את זה מוינדוס או למאוררים אחרים? תודה

• 1 תגובה
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים