עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד PEN D 930 (פרסלר) והוא עובד במנוחה על 50 מעלות...האם זה הגיוני? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  2. Started by shmulikg,

לחבר שלי יש AMD MOBIL אז רצינו לדעת איך רושמים מכפלה (של המעבד ) באנגלית כדי שנוכןל לעשות OC גם דרך הFSB וגם דרך המכפלה...

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  3. שלום, יש לי שאלה קטנה, כאשר עושים אובר קלוק למעבד, מזאת אומרת - יחס הזיכרונות 1:1 לבאס,? לא ממש הבנתי מהו היחס הזא, מה צריך שמהירות הבאס תיהיה בדיוק למהירות הזיכרונות? כי אצלי לאחר האובר קלוק, הבאס של המעבד הוא - 173 ומהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק הוא 347 מגה הרץ, וזהו לא יחס של 1:1, אז מהו העניין פה?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי דרך הקטליסט האחרון באפשרות ATI OVERDRIVE, אני לוחץ על אפשרות התאמה אוטומטית ובמהלך האופטימיזציה המסך התחיל להבהב, גם לאחר האופטימיזציה ולאחר מהירויות שונות שניסיתי התוצאה דומה, רק במידה ואני מחזיר את מהירויות השעון לברירת מחדל התופעה פוסקת. למיטב הבנתי הכרטיס שלי מיועד לאוברקלוק* ומגיע מהמפעל עם מהירויות שעון נמוכות מהרדאון 1950PRO הרגיל, כרגע המהירות מעבד אצלי היא 587MHZ ומהירות הזיכרון היא 770MHZ. אך שוב, אפילו העלאה קטנה של התדרים דרך הדרייבר גורמת לתופעה הנ"ל. *לינק לכרטיס באתר היצרן - http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=296&view=yes *ציטוט מהאתר על יכולות האוברקלוק - HIS Turbo edition guarantees a dr…

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  5. אני מחליף כרגע קירור למעבד, ועל המעבד יש א השאריות של המשחה הקודמת ששמתי על המעבד מה עושים עם זה? תודה\

6. Started by Slavikik,

קיצור אחרי שאני עושה איזה שהו OC מעל 230 MHZ אז כשה אני מפעיל תמחשב זה כותב הודעה ףאזהרה WARNING ! NOW SYSTEM IS IN SAFE MODE . PLEASE RE-SETTING CPU FREQUENCY IN THE CMOS SETUP יש אפשרות שהוא אומר כאילו או ללחוץ DELETE וליכנס לביוס ולשנות בחזרה או F1 להמשיך אז אני לוחץ F1 זה מפעיל וינדוס אבל אם שום תוכנה זה לא מראה לי יש לי OC וגם לא באפינים של המחשב לא מראה..אז אך אני יכול לבטל את האפשרות הזו שלא יראה לי את ההזהרה??? כי לפני כמה חודשים היתי מגיע ל OC 260MHZ וזה עדיין לא היה כותב ועכשיו פתאום זה התחיל.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  7. היי, אני עושה "סקירת מאווררים" באינטרנט כי אני מתכוון לקנות כמה מאווררים למארז, בת'רד הזה אני רוצה לשאול על המאוורר המדובר של TT 0 הלבן הזה ). כתוב שיש לו רק 16dba ו-62cfm שזה ממש ממש מקרר וחמש ממש חלש, זה בכלל לא הגיוני, אולי זה בגלל שהיה כתוב Max. Air Pressur, אז מישהוא יכול להגיד לי בערך מה ה-cfm שלו ב-16dba או ב-21dba??? תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  8. Started by Snufkin,

עד כמה אפשר להמהיר את הכרטיס בתוכנה שהגיע איתו בלי צורך בשינוים? (מאווררים למיניהם, הגברת זרם, סוגי קירור)

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  9. או שבכלל עושים לסטיק אחדוזה משפיע על השני . ???

• 6 תגובות
    • 459 צפיות
  10. Started by shronxx,

עשיתי OC למעבד והטמפרטורה שלו בקושי עולה וכשאני מנסה להעלות עוד זה לא הולך אז התחלתי להעלות מתח למעבד והעלתי בהדרגה מ 1.5V ל1.7 וזה עדיין לא עובד האם להמשיך להעלות מתח למעבד ?? והאם זה מסוכן במידה כלשהי??

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

גם השוואה עם XP-90 וXP-120... http://www.systemcooling.com/thermalright_xp-90c-01.html

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by fachimoo,

תסתכתלו על התמונות הבאות ותגידו מה לשנות והאם כדי, רק בלי אוברקלוק מיותר. פליז תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  13. Started by pc student,

אני לא יודע אם הכותרת חוקית ??? עכשיו בו נגיד שאני קונה גוף קירור ל pentium 4 משנה את הקיפסים שלו לקליפסים של athlon xp האם הוא יוכל לשבת על ה xp שלי?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  14. אם כן אפשר טמפרטורות ממולצות לו ההמהירות היא 2.8 ומה אמורות להיות הטמפ' עם ביג טייפון כמו שלי..

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  15. Started by ras81,

שלום איך עובד הWATER INDICATOR? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0009waterLabelIndicator/cl-w0009.htm או ליתר דיוק, אם יש לי מערכת פסיבית עם 3 ליטר מים, זה יוכל להראות מתי חסרים מים או שזה רק למערכות עם מיכל קטן יותר, ששם כל חסך רואים? תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  16. Started by bennyye1,

מזה בכלל? מזה עושה? האם מומלצץ? זה לא יכול לדפוק את המחשב? מסובך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  17. Started by noos,

יש לי לוח של ASUS P5B DELUXE על הלוח כתוב שהוא תומך בזיכרון של 800 מגהרץ עכשיו אני חושב לשים לו זיכרון כזה של 800 השאלות שלי הם ככה 1. האם הלוח יזהה אותם ישר ואני לא אצתרך להגדיר כלום בביוס? (הכוונה שלי "ליזהה" זה שהוא ישר יעבוד איתם על 800 מגהרץ ללא כל כיוון מהביוס) 2. אם התשובה של 1 זה שכן צריך לכוון בביוס אז איך בדיוק עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  18. Started by WhiteLen,

היי, אני חדש בעסק ה OC ורציתי לדעת האם הזיכרון שלי מגביל את ה OC? יש לי שני מודלים DDR של PC2100 לפי מה שכתוב באינטרנט PC-2100 עובד ב 133Mhz ניסיתי להעלות את התדירות של הבס מ133 ל 140 ועדיין הכל עובד בסדר. לפי מה ניתן לדעת באיזו תדירות הזיכרון יכול "לעמוד"? וגם רציתי לדעת מה זה זיכרון סטוק? תודה

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  19. חיברתי מאוורר קטן ללוח אם, נכנסתי ל SpeedFan ואני לא מוצא שם אפשרות להמהיר אותו :-\ מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להמהיר או שזה רק דרך הביוס? (עוד לא נכנסתי לבדוק). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  20. הפנטיום הוא סוקט 478 וה-AMD זה AM2... האם זה אפשרי? תודה..

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  21. Started by idani1983,

איך אני יכול לשנות את התיזמונים של הזגרונות עם הביוס של הלוח אם הזה ? חוץ מזה למה אין לי הרבה אפשרויות בביוס של הלוח הזה ? כמו כן הסתכלתי באתר של אינטל לגבי עידגונים ללוח אם הזה וראיתי שם שיש כמה עידכונים האם אני צריך להתקין את כולם או רק את האחרון ביותר ת כמו כן כמה זה מסוגן לעשות FLASH לביוס? תודה רבה!!!!!!!11

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  22. Started by roei88,

יש לי volcano 10 על פנטיום 3 איך מוציאים אותו?

23. כידוע הכרטיס הזה פולט המון חום בשל מהירות הזכרון הגבוה וכו' מערכת הקירור המקורית מאוד מסיבית וגדולה והכי חשוב פולטת את החום מחוץ למארז האם כדאי להחליף את המערכת הרגילה באמצעי קירור אחר? יש המלצות מסויימות למאוורר כדי להוריד את החום באוברקלוקינג? האקסלרו X2 פחות טוב מהמערכת המקורית בהורדת הטמפרטורה

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  24. אני רוצה לעשות למעבדש שלי OC אבל אני לא כל כך מבין בזה .. עד כמה אני יכול להעלות שלא ישרף המעבד וכול זה . לוח אם 945GMC .gigabyte יש לי מעבד 2160 1.8 MHZ אני רוצה לעשות אותו 2.0-2.2 זה כל מה שאני רוצה לעשות ניראלי שזה לא הרבה .. מישהו מוכן לדבר איתי במסנ ולעזור לי ואפילו בטלפון אם לא אכפת לו .. תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  25. Started by Sunny Jim,

(ראו מפרט) הבעיה שכמו שאמרתם שיניתי את מהירות הזכרון ל266(האפשרויות היחידות למהירות זכרון בביוס הן 266\333\400), ואז כשעשיתי OC למעבד, ושמרתי, אז זה פשוט לא נשמר! כשהמחשב עולה, זה עדיין נשאר על BUS של 266... ניסיתי גם להשאיר את הBUS של הזכרון על 333 ולעשות OC למעבד אבל גם זה לא עבד... מה הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים