אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש מאוורר למעבד AMD 939 איזה הכי טוב לאובר קלוקינג 9700 זלמן או טרלמטק ולמה ?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
לאן נעלמה המודעה שלי על הוירוס שקופץ לי באתר של זלמן???!!! אני רוצה לדעת אם זה באמת וירוס או סתם משהו מוזר... HWzone מוחקים הודעות?? עריכה: וואו, למה באן??? לא אמרו לי שזה לא בפורום הנכון, חשבתי שבגלל שיש כאן הרבה אנשים שמתעסקים בקירור אולי הם יוכלו להסביר לי מה קורה... מצטער אם עברתי על חוקי הפורום, תרחמו... :'( ובאיזה פורום אני אמור לשים את זה?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להעלות את המכפלה של המעבד הנ"ל אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בלוח אם ASUS COMMANDO תודה
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי אני חדש פה קראתי המון דברים באתר הזה וזה הדליק אותי.. בקיצור איפה אני צריך להתחיל? יש לי כבר מארז ישן מוכן שאני אעשה איתו משהו אבל אני לא יודע איפה להתחיל.. מישהו יכול לעזור לי מה המודינג הכי קל למתחילים?
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הכותרת אמרה את שלה אשמח לתשובות והמלצות.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
iMMoRTaLiTY אתה מבין בזה ואתה גם מנהל פורום אוברקלוק וקירור רציתי שתביא לי את התוכנות שאתה עושה בהם OC אני רוצה לעשות לכרטיס מסך אה וגם תוכנה שבודקת את היציבות של הכרטיס מסך וטמפרטרוה תביא לי רק את השמות של התוכנות אח שלי אני כבר יוריד תודה
-
- 5 תגובות
- 483 צפיות
-
-
תגידו אנשים אתם ממליצים על מערכת הקירור: THERMALTAKE CL-W0076 BIG WATER 775 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13714 תודה על תשובותיכם!
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי מעבד: amd 64 athlon 3500 plus! וכרטיס מסך: x800xt platinum 256mb אני רוצה לשים לכרטיס מסך ולמעבד קירור טוב שיוריד את הטמפרטורה בהרבה אז בבקשה תגידו לי איזה לשים כי אני לא יודע מה מתאים להם
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שאלה קצרה: האם מישהו הרכיב את המאורר בקלות או שנתקל בבעיות כלשהן עם המאורר? כאשר הרכבתי אני היתי צריך לאלתר כדי להתאים אותו ולא ידעתי עד כמה לסגור את האומים העליונים שמצמידים את המאורר למעבד. ובטוח שאצתרך להרכיב אותו מחדש. זה בהחלט המאורר הראשון שאני לא מרגיש בנוח איתו ולא משוכנע ביעילות העיצוב שלו. למרות שהוא עושה את העבודה שלו בקירור אין על מה להיתוכח ש 120 ממ עושים את ההבדל.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
ראיתי מלא אנשים שעושים את הקירור LOW, כאילו שיעבוד חלש, לא על כל הכוח שלו... יש לי וולקנו 10, והוא עובד על כל ה 5000 RPM שלו... עם איזו תוכנה, איך אני עושה שהוא יעבוד על פחות וירעיש כמובן פחות תוך כדי כך... איך? והאם אני יכול להרשות את זה לעצמי מבחינת טמפ??! :s05: הטמפ: IDLE: 40 LOAD: 45 המעבד: פנטיום 3 EB 866@975MHZ
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש בארץ עוד חנויות שמוכרות ומתעסקות עם בלוקים של Danger Den. חשבתי לבנות בלוקים, אבל אחרי בירור הסבר שלחבר של אבא שלי אין את הכלי המתאים, אולי אני אמכור את הנחושת שקניתי. בכל מקרה, אני אשמח לדעת אם יש עוד חנויות בארץ שמתעסקות עם מכירת בלוקים של DD מלבד פנדס. תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
צריך משו שיקרר טוב ולא יעשהיותר מידי רעש למרות שהמחשב שלי עושה בכול מקרה מספיק רעש לבד
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
המערכת שלי בחתימה... הזיכרון הו 256 של סאמסונג ו-256 של trancend(חרא) במהירות 333. בקיצור משום שהזיכרון חרא לא רציתי להעלות אותו . אז העליתי רק את המעבד העליתי ל-175. ואת הזיכרון שמתי על 83% שיעבדו ב-150. (אני רק רוצה לראות לאן אני מגיע בלי קשר לזיכרון כי אני רוצה להחליף אותו...) מתח למעבד נתתי 1.675 שמתי agp/pci על 66 Mhz ועשיתי ריסט. עכשיו המחשב נדלק ועושה צפצופים כאלה של מוזיקה מה שאומר שמשהו לא טוב שקשור למעבד. עשיתי ריסט לביוס והעליתי כרגיל מחדש. זאת הייתה הפעם השנייה שניסיתי ,בפעם הראשונה המחשב עשה גם צפצוף ארוך שמעיד על בעיה בזיכרון,וכרגע אני עובד רק על הסאמסונג כי כנראה יש התנגשות עם ה-trancend. רק שהוצאתי והחזרתי כמה פעמים את הזכרון המחשב עלה נורמלי, וששמתי את…
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב עם מעבד 820D,והוא תמיד בלואד של 40-90 .. בקיצור הורדתי את התוכנות שמפריעות וזה..הלואד ירד אבל עדיין יש לו מעלות של 50-70 והמאוורר רק על 1500(של המעבד) כדאי להחליף קירור?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום, שיש באג נפוץ, של בילבול בחיישני טמפ', עכשיו רציתי לדעת, באוורסט כתוב לי שהמעבד עומד על 47 מעלות, ובביוס כתוב לי שהוא עומד על 40-41 מעלות [ יש לי 4 מאווררים במארז, אחד מקדימה, 2 בצד, ואחד מאחורה ].... על מה להסתמך? והאם החיישן מזייף?
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב את הקירור הזה ושמתי את הברגים והכל עכשיו שמתי אותו עליהם וזה נכנס כזה אבל זה לא נוגע במעבד! אני יודע כי שמתי משחה והרמתי וראיתי שזה לא נוגע כי אין משחה על הגוף קירור.. זה אמור להיות ככה מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כי הרי הבחור הזה http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=848 הגיע ל4GHZ עם קירור אוויר. כרגע במנוחה המעבד הוא 25 מעלות
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להגיד איך להחליף את ההיט סינק של הכרטיס מסך? יענו איך אני מורד אותו מהGPU בלי לשבור כלום....
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך X850 PRO בתושבת PCIE, הכרטיס עבר החלפה של מערכת הקירור שלו, לגוף קירור של זלמן (לא זוכר את הדגם). גוף הקירור המקורי קירר גם את הזכרונות וכאשר הסירו אותו והתקינו את הזלמן נוצר מצב שאין קירור לזכרונות, האם זה קריטי או שעדיף לי לקנות RAM SINKS ולהדביק על הזכרונות? אני יודע שהקירור המקורי היה רציני רק בחלקו הקדמי של הכרטיס וחלקו האחרי הזכרונות קוררו ע"י רצועת אלומיניום דקה. דיעותיכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מה דעתכם על ה Zalman 7700CNPS Cu והאם יש הבדל משמעותי בין ה7700Cu ובין ה 7000 CU כמובן של זלמאן אם כן מה ההבדל
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני מזמין את החלקים הבאים: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT קרור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT : A2329 יש לי ספק כוח: CORSAIR VX Series, 550W CMPSU-550VXEU אני מתכנן OC ל 3.0GHZ.. עכשיו אני צריך קירור למעבד..ואני לא יודע איזה לקחת THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX או ZALMAN 8700 Copper LED או ZALMAN 9700 LED אני יודע שיש עוד טוניק אבל שמעתי שהוא רועש.. אני צריך קירור טוב שיחזיק את המעבד בטמפ' נמוכות ושיהיה שקט תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום עכשיו במקרה בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך(במנוחה) והיא על 49 מעלות(בדרך כלל נע בין 39-40 מעלות) זה הגיוני שבגלל החום הטמפ' קפצה ב9-10 מעלות? או שזה קפיצה שאני כבר צריך לבדוק מאווררים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני כרגע באוברקלוק למעבד axp2600 barton עם מתח של 1.725 ספיד פאן מראה שני מתחים של הליבה vcorea,vcoreb מה זאת אומרת??? יש כאן בעיה?צירפתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לקנות את האיירוגייט 2, אולי מישהו יודע אם עוצמת המאווררים נשמרת בכל הדלקה, כלומר אם הנמכתי את אחד המאווררים שלי, האם בפעם הבאה שאני ידליק את המחשב הוא יתחיל נמוך או שבכל פעם צריך לכוון מחדש?? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-