אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
אני עשיתי חיפוש אבל אני עדיין לא בטוח והייתי רוצה להציג את המקרה האישי שלי.. יש לי קירור סטוק על המעבד ועל הכרטיס מסך..ויש לי מאוורר 80 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר ואני רוצה לשים מאוורר מאחורה שיוציא אוויר, השאלה היא כזאת: האם לשים גם מאחורה מאוורר 80 מ"מ או שעדיף מאוורר של 120 מ"מ (יש לי אפשרות יש לי הברגות לשלוש מידות מאוורר שונות) או שאם יש לכם רעיון יותר טוב תגידו לי.. ודרך אגב יש לי גם על הדלת של המארז צינור כזה מין "אגזוז" כזה... תודה מראש, מקווה שתעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה במשחקים מסויימים פתאום המסך נהיה שחור ובעצם האות שיוצא מהכרטיס מסך נעלם - לפעמים אחרי כמה שניות\דקה זה חוזר, ולפעמים כל המחשב נתקע - אני מניח שזה קשור לטמפרטורה שהכרטיס מסך מגיע אליה וזה איזשהו מנגנון הגנה - הכרטיס מגיע במאמץ ל100 מעלות בערך או משהו באזור ה95 (שהבנתי שזה נורמלי לכרטיס הזה), אני עם קירור סטוק של הכרטיס (של CONNECT3D) - עכשיו אני משתמש ב ATI TRAY TOOLS להעלות את המאוורר ל100% (משומה בהגדרות המקוריות הוא על 100% רק כשטמפ' מגיעה ל90 מעלות) אבל לפעמים המהירות יורדת ואז הכרטיס מתחמם והמחשב נתקע. דבר ראשון אני רוצה לדעת אם הבעיה היא בקירור עצמו ואם אמורות להיות לי בכלל בעיות בטמפ' הזו, והשאלה השניה היא אם זה איכשהו קשור לספק (למרות שהוא נותן מספיק …
-
- 5 תגובות
- 432 צפיות
-
-
האם אפשר לפתוח צינורות ל LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E
-
- 4 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD שיש בו 3 מאוררים, אחד שמקרר את המעבד, השני שנמצא בפינה בחלון השקוף והשלישי על כרטיס המסך. האם זה מספיק? המחשב נועד למשחקים, גרפיקה, אינטרנט וכ"ו... והמפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 3000+ S-754 GIGABYTE K8NS Hitachi 80GB SATA Elixir 512mb DDR 400MHZ Innovision GeForce FX5700LE 128MB, TV, DVI VITA Frontir black/silver 400W
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לייעץ לי איפה כדאי למקם מאוררים בנוסף למה שיש לי? יש לי מעבד AMD ואני רוצה לקרר אותו יותר (טמפ' אחרי שעה עבודה: 47 מעלות). אם אפשר גם אז לצרף הסבר איך אני יכול למקם את המאוררים ואיזה כיוון יהיה כל אחד (מוציא או מכניס אויר)... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 432 צפיות
-
-
טוב ברשותי כרטיס מסוג msi gf 4 ti 4200 128 ddr 4X agp אחרי oc גדול הגעתי ל330\600 ( לפני זה היה 200\400) ורק המתח עצר אותי כי כרטיסי ה 4200 מסתפקים בקצת מתח. בכל מקרה רציתי לדעת מה המהירות של 4600 כי חיפשתי קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא את המהירות של הזיכרון, מצאתי רק של הליבה ( 300). אם הזיכרון הוא בסביבות ה 600 האם כדאי לי לצרוב את הביוס של ה4600? אם כן יהיה נחמד לקבל לינק אליו.
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור למעבד שאני יקנה, יש לי לוח ASUS m2n sli deluxe OC מתוכנן בעתיד, בגלל זה אני לא רוצה לקנות סתם את הגוף קירור שמגיע עם המעבד, אלא כבר לקנות את הקירור היותר מקצועי כנראה אני ילך על ה-3800+ (מעבד) הספק הוא NEO HE 550W וזהו פחות או יותר אני מחפש משהו בסביבות מחיר של 200 גמיש... תודה מראש אנשים!
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GTS 256MB Silent-Pipe3 כמו שבטח ניתן להבין מהשם הוא בעל קירור פאסיבי. בקרוב אני ירצה לעשות לו OC, ולשם כך אני יצטרך להתקין עליו גוף קירור + מאורר \ מאורר בלבד חדש.. השאלה היא : האם ניתן להוציא את הגוף קירור הפאסיבי ולהתקין במקומו משהו אחר ? כגון זלמן (גוף + מאורר) וכו' ... ? יש בצד הגב של הכרטיס (לא איפה שהגוף קירור) ממש מעל המעבד מין כמו ריבוע סיליקון \ פלסטיק שקוף, נעול בברגים, בשביל מה זה ? הרי המעבד בכלל בצד השני של הכרטיס .. http://www.skypc.co.il/pl_product~37390~8~0.htm זה הכרטיס ^
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
זה עם התוכנה pc wizard 2005 וגם בביוס זה מראה לי ככה זה טוב או שצריך עוד קירור??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
הקירור שבא עם המעבד מאוד מרעישש בקיצור אני צריך שתמצאו לי משהו שיקרר תלוח אם חשוב מאוד שיהיה זול יעיל ושקט אם אפשר גם לינק לחנות שממנה אפשר לקנות תמוצר..
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
אם אני עושה oc למעבד שלי שהוא 2.8 D 820 להוריד מולטיפלייר או להוסיף אני לא מבין כלכך מה עדיף שיהיה פחות מולטיפלייר או יותר ... ואני עושה oc בקטנה מוסיף פשוט קצת אבל אני שואל לידע כללי
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
המיפרט - לוח של ASUS - A8N-VM CSM http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=A8N-VM+CSM מארז של AC - Silentium T2 http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939 TRAY הדרישה - שישמור על שקט (לא חייב להיות הכי שקט בעולם) וידע לעמוד במשימות גכגון ניגון קבצי TS מקודדים לHDTV. מה המאוורר המומלץ עד 150 ש"ח! תודה
-
- 6 תגובות
- 432 צפיות
-
-
היי, אוקי, אתם יודעים שאני לא גולש הרבה בקטע הזה של הפורומים אז אני לא מבין הרבה באובר, אבל כרגע אני מוכרח להבין.... בהנחה שבלי מאוורר או בלי שום קירור הצלחתי לעשות אובר של 50%-60%~ לכרטיס מסך, אם אני אשים עליו מאוור, אני אצליח לשפר את התוצאה בהרבה? שאלה שניה, הסלוט AGP שלי הוא *4 מקסימום, זאת אומרת 264 מגה הרץ הסלוט, האים זה מפריע לי לקבל ביצועים טובים אם נגיד אני מגיע למהירויות של 450-500 מגה הרץ על מעבד ו450 על זיכרונות? שאלה שלישית, בהנחה וזה מפריע, יש דרך לעשות אובר לסלוט (של אינטל) בביטחה, אם יש אז האים יש גם מדריך או שמישהוא יוכל להסביר לי? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי תוכנה בשם powerstrip הכרטיס הוא רדאון 8500 128 של ספייר שמעיצה ביצועים כיום המהירות שעון עומדת על: 1.engine clock 280.13 2.memory clock 259.88 ב3די מארק הציון עלה מ830 ל-1042 p3 866 שאלתי היא האם לטווח ארוך זה יזיק? האם התוכנה שווה משהו? האם זה מאט את ביצועי המחשב? מהיא דעת המומחים בעניין? אציין כי גם הןספתי מאוורר קטן משומש על הכרטיס מתחת למעבד של הכרטיס מסך! בתודה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
מישהו יודע עם זה מסובך לעשות ל-X800GTO אוברקלוקינג וכמה היה השיפור לעומת כרטיס שלא עשו לו? ועם צריך איזה קרור מיוחד?
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לשים מאוורר שמכניס אויר מהקדימה של המארז זה רעיון טוב אני יודע אבל יש לי כמה בעיות! יהיה לי גישה מוגבלת למאוורר ולניקוי שלו ואני לא רוצה שהוא ילכלך לי את ה HDD באבק וחשבתי לעצמי ראיתי שיש קירורים לHDD שהם נכנסים מתחת לכונני דיסקים הרגילים אז ה HDD יהיה למעלה ולמטה הכל יהיה פתוח למאוורר (משו בסגנון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1149&products_id=4762 אפילו יותר זול!) זה גם בקר מאווררים(מה שהבאתי לדוגמה^)?? או חשבתי לשים פילטר למאוורר שלפני ה HDD אבל אז אני מגביל את האויר שהוא מכניס לי! אז מה אתם אומרים בעניין הזה? ואני מחפש מאווררים למארז שלי (SunBeam Samurai Silver) 4 מאוורים סה"כ: 2 למאחור של המארז פשוטים כי יש פלסטיק שמכסה אותם! 1…
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
איך הביצועים ברגיל ובoc? האם יש מאוורר איכןתי יותר באותו מחיר?
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום. אשמח לשמוע את דעתחם לגבי המעבד הנ"ל בהקשר של עד כמה אפשר למשוך אותו ב oc עם קירור כגון tt big BIG TYPHON 120 VX ? ובכלל מה חוות הדעת הכללית על דגם זה . (אני מעוניין לרכוש אותו למחשב המיועד למשחקים ודווקא בגלל הורדת המחירים זה נשמע סביר) וגם מה חוות הדעת על זכרונות ה CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עד כמה הם תואמים מערכת oc? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות סוניק טאוור ואין לי מושג איך לעשות את המודינג הנדרש בכדי להתקין שלושה מאווררים. מישהו עשה ומוכן להסביר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
נראה קירור מעולה מה גם שהוא מתאים ל SOCKET A. אבל יש בעיה אחת אני לא מוצא אותו באף חנות בארץ, הוא אמור להגיע בקרוב/בכלל ? יש אותו ב Jab tech וב Frozen CPU. אבל אני מעדיף לקנות מהארץ. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הגוף הזה אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
מה הפותנציאל* שלי לעשות אוברקלוק עם המעבד הזה http://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium_4/Intel-Pentium%204%203.0%20GHz%20-%20RK80546PG0801M%20(BX80546PG3000E).html והקירור BIG Typhoon ומארז מאוורר עם 5 מאוררים... הטמפרטורות 44 למעבד למערכת 37
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 וכדי להוריד את המאוורר צריך לפתוח 2 קליפסים כאלה, אחרי שאני עושה את זה, המאוורר משוחרר קצת אבל כשאני מנסה טיפ טיפה למשוך אותו הוא לא יוצא. כאילו יש איזה משהו שהוא עוד מחובר. איך אני מוציא אותו?! תודה מראש, גיל
-
- 7 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לרכוש שני מאוררים חדשים, חשבתי על אלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 להוציא אויר, מאחורה מתחת לספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 מכניס אויר, מקדימה מול ההארד דיסק. אני חייב שהקדמי יהיה 80X80X25 כי יותר גדול מזה לא נכנס... מה דעתכם? עוד שאלה, האם יש לכם מושג כמה דציבלים מאורר ג'נרי מוציא? כאילו יש לי עוד שנים עם לדים שקיבלתי עם המארז, במידה ואני אחליף אותם לעוד שניים כמו השני שציינתי, אני אקבל פחות רעש? תודה מראש, יניב
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-