עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by asili,

לפני שהשתמשתי בתוכנה הטמפ שלה ATHLON 1600 היו מעבד:46 לוח אם:35 במנוחה עכשיו הם מעבד:41 לום אם:34 אני פשוט אוהב את התוכנה הזו!!! אולי עכשיו אני ימהיר ל 1.53 תגידו אני ירגיש הבדל משמעותי מ 1.4 ל1.53?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sambusak,

1. ראיתי שיש שני סוגים של חומרים טרמיים. יש משחה טרמית ודבק טרמי. מה ההבדל? האם דבק מאפשר לי לוותר על חיבור קליפס? האם אני משתמש בדבק, אז ניתן לפרק אחר כך את ההיט סינק? מה ההבדל בין ARCTIC SILVER ל ARCTIC ALUMINA? 2. בעניין HARDACANO 2, האם ניתן לטבול את חישן הטמפ' במים? אני רוצה את המכשיר הזה כדי לדעת מה טמפ' המים במערכת הקירור. ???

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  3. כזה שמולחם כבר ,אם חיבור molex פשוט וחיבור לcom בלי כאבי ראש.

4. Started by a12beat,

נשרף לי המעבד והלוח טוב מספיק לבכות אני רוצה לקנות לוח טוב לoc מבוסס על זכרון ddr ואם אפשר שלא יהיה יקר יותר מדי לא צריך raid או usb 2 או משהו כזה. המלצות בבקשה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  5. רק עכשיו אחרי שהורדתי תוכנה לסדיקת ה טמפ' נדהמתי לגלות שהמעבד כניראה מגיע ל 75 מעלות ואפילו יותר תחת עבודה כמובן , ברגיעה הוא - 64 מעלות . רציתי לדעת כמה מעלות אוכל לגרד עם HSF טוב ? לי נראה שמכיוון ש המעבד עובר את ה 70 מעלות (מתחמם ) יש לי מדי פעם ריסטים ?(פעם בשבוע) האים זה בגלל התחממות ? ??? כניראה שה XP 1900 דורש HSF יותר טוב ממה שמקבלים בחנות .. על מה אתם ממליצים שלא דורש פירוק לוח אם , וקל להרכבה ? ולא רועש !!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by KoDkOd,

שלום , לפעמים אני חושב למה צריך לסבול כלכך מהחימום יתר של ה amd לא עדיף לקנות intel וזהו?? האם ה -amd שווה את כל השטויות האלה ?!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום יש לי ATI RAGE 32 כרטיס מסך ישן במחשב היש שלי עכשיו רציתי לדעת איך אני מוריד את הלוח קירור שמודבק עליו? תודה מראש ;D

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  8. גלריית המודינג החדשה של HWzone תיפתח בקרוב בגירסה משופרת, לאחר שהיא נהרסה במהלך הפריצה לאתר.. זאת ההזדמנות להזכיר לכל מי שעדיין לא שלח, שאנחנו מחכים לתמונות (ואפילו סרטונים קצרים!) שלכם... פרטים נוספים

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. התקנתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי 81 מעלות להרד דיסק!!! עכשיו מה שמוזר זה שכיבתי מהר את המחשב נגעתי בהרד דיסק והוא קריר!!! לי ניראה שחשיין התפגר מה אתם אומרים???

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  10. ואני לא צוחק! התוכנה Hmonitor מראה שה CPU 2 מגיע (יציב!) ל 81 מעלות והבורד מגיע ל 51 מעלות אחרי משחק (כמובן המשחק נתקע ואני חייב לעשות ריסטרט, כי אי אפשר לשחק הרבה זמן בטמפ' כאלו) אני קניתי כבר ולקנו 7+ למעבד וקריסטל אורב לצ'יפסט הזמנתי גם arctic ice 3 ואני מחכה לבואו לפני שאני שם את המאווררים אני גם הולך לסדר IDE עגולים השאלה היא, האם זה יספיק בשביל שהמחשב לא יתקע? כי כרגע יש איזה מאוורר זול על המעבד ואין בכלל מאורר על הצ'יפסט חשוב לציין שיש לי XP 1700+ הפחד שלי הוא, שהמשחקים נתקעים בגלל שהכרטיס מסך מתחמם יש לי radeon 8500 ויש עליו מאוור גרוע וזול שבא עם הכרטיס מסך הבעיה היא שאני לא יכול להוציא את המאורר ולשים אחד אחר בשביל לעשות זאת צריך להקפיא את הכרטיס ליומיים בפריזר …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני בן 15 ולא מבין כל כך במחשבים(כן אני מודה) אבל אני רוצה לקרר בצורה יותר טובה את המארז שלי בלי להוציא את הכל... אז חשבתי פשוט להוציא את הדלת של המארז ולשים 4 מאווררים עם מפסקים (שלא יקדחו לי במוח שאני לא משחק) השניים למעלה יוציאו אוויר חם והשניים למטה יכניסו אוויר קר איך הרעיון? והאם זה יביא לשיפור?, האם זה שווה את המאמץ בכלל?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by samuraii,

היי האם אפשר לעשות OC לכרטיס הזה???? אם כן אז אם תוכלו להסביר או אם יש איזשהו מדריך בשביל זה אם איך צריך ומה צריך בשביל זה (אם אפשר מדריך אם תמונות)

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  13. תעזרו לי בבקשה אני לא מבין כלום בנושאים האלה אבל אשמח לקבל הצעות מה לעשות בנוגע לקירור זאת אומרת איזה מאוורר או\ו איזה מערכת קירור כדי לי לקנות? איזה חברה? כמה מאווררים? ועוד שאלה קטנה: מה החום הסטנדרטי שצריך להיות במחשב(מעבד ולוח אם)? נ.ב יש לי AMD XP 1900 והלוח אם "רק" ב 48 מעלות

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

הוא כלל 3 DELTA איייייייייימתניים (120)! ושני 80 אחד למעלה ושנים בצד LE Ribbon צביעה הכנסת ספק שני ושינוי במערכת החשמלית שלו (הספק הוא ספק AT והוא בא עם מפסק 4 רגלים רציתי לשים בביי באס מפסק 3 רגליים עם תאורה פנימית אז הייתי צריך לטפל בכבל ה"מיותר") סידור כבלים והחלפתי את כל החיווט לחיווט טפלון שהוא פחות גמיש אך פחות מתחמם ויותר קל וbay bus תגידו לי להתחדש!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by abnir12,

יש לי AMD ATHLON XP 1800+ ומודר בורד של Gigabyte שאמור לתמוך טוב ב OC . הכרטיס מסך שלי : MSI- G3 Ti200 128 MB ועשיתי לו OC של : 175Mhz---> 222 Mhz = מהירות ליבה. מהירות זיכרון : 400mhz-->444mhz. אין לי מערכת קירור מיוחדת או משהו כזה... והטמפ' של הכרטיס 55 מעלות. מסוכן?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by rosesr,

אם איזה מאוור כדאי לקחת את הAX7 ואיפו קונים? איזה מארז וספק כדאי לקחת למחשב AMD בלי OC?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. לאחר קראית הכתבה על ההיטסינקים, התרשמתי מהAX מה שמו אין לי בעיה להשקיע עוד 270 ש"ח עליו, בתקווה שיתן לי מעבד קר. כדאי\לא כדאי? את המחשב אני במילא קונה בסימפלטק. בתודה.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Ewingum,

אני רוצה לקנות דרמל. עכשיו, בחו"ל זה עולה עד כ99 דולר, קיט פיקס עם הכל, ובארץ אם יש בכלל אז זה יותר יקר... אז אני רוצה לקנות מאתר בחו"ל. הבעיה היא שלא מצאתי אתר שמוכר את זה ושולח לארץ. אז.... מישהו מכיר?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני רואה עלייה של 2 מעלות במארז ובמעבד כבר אמרתי שבארץ שלנו לוהט לא? ;)

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by izikd,

מכיוון שהAMD שלי מאוד מתחמם רציתי לשים משחה חדשה אבל אבא שלי הציע שהוא יכול להביע לי פד טרמי המשמש לקירור אחת מהמערכות שלהם (חברת טריון מישהו מכיר?) אז שאלתי אותו אם הוא נמס אז הוא אמר לי בוודאות שלא אז כדי לנסות או לא?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

כיצד ניתן לעשות O\C לסומה G4TI4200SE 64MB? האם ניתן רק דרך הוינדוס, או גם דרך הביוס? פשוט, אני קונה מסימלפטק מחשב, וממש אין לי סיבה לשלם 500 ש"ח על וינדוס בשביל O\C. אמרו לי שניתן לעשות דרך ביוס, חוץ מזה שדרך וינדוס, אחרי פירמוט צריך מחדש :-/ עזרה?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by asili,

כי CPUIDLE לא עובדת אצלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני מנסה להפעיל את התוכנה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by yoav9,

אני רוצה לקנות את המארז הבא Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו הבעיה היא כזו, אצל הדובים הוא עולה כ100 פחות מאשר אצל זיגזאג ואני ממש רוצה לקנות מזיגזאג, אבל 100 שקל הבדל!!! אז אני יודע שבזה של זיגזאג יש 4 מאווררים, כמה יש אצל הדובים, אני חושב ששלוש? יכול להיות... וחוץ מזה, מה לעשות, לקנות אצל הדובים ב100 שקל פחות או אצל זיגזאג (אני רוצה כאן חוות דעת אמיתית ולא משוחדת, כי גם אני לא סובל אותם אבל יש לי תקציב קטן)

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by marking,

???

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by ofir123,

אם אני יקנה מתאם מולקס ואחבר אותו הוא אז אני לא יוכל לחבר לשם התקים נוספים נכון? איפה אני יכול לקנות מתאם כמו שמגיע עם כל המאוררים? כלומר מתאם זכר עם חוטים ועוד מתאם נקבה. אני רוצה לחבר את זה כמו שמחברים בכל המאוררים.

• 7 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים