אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני שואל את השאלה הזאת כי אני הולך לקנות ax7 ואני לא יודע אם כדאי לי לחכות ודרך אגב כמה היא תעלה בארץ כי ראיתי שבחו"ל היא עולה 30$
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD שההצאתי ממחשב נייד ישן מאוד קצת דומה לזה http://www.eio.com/lm242-55ap.htm ויוצאת ממנו צמה של שלושים פינים בדיוק כזאת http://ddk.sprintnet.co.jp/japanese/print/kibancable/frc_e/frc_e.html ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל הצגת נתונים שונים אז בבקשה תגידו לי איך לחבר אותו ואם אפשר גם תוכנה שתפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני כתבתי את זה למישהו בICQ אני פשוט מצטט את עצמי. Once upon a time there was a little stupid boy, let's just call him me. The stupid boy was just installing his new Hardcano7, when a really bad thing happened. If the boy would have checked 2 times before turning his PC on he could have avoided this entire story. Basically what I had done is turning his PC on, and leaving for about 2:30 hours running. Upon returning I discovered a bad thing: while I had gone my PC crashed. The reason for this was that the fan of my Voolcano7 was not working (lack of being freaking connected to the power supply). The heat inside the case could have wormed up few families in the cold winte…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לי יש וולקנו 6CU+ והוא רועש לי מידי לכן רציתי להחליף את המאוורר שלו למאוורר שמגיע עם הוולקנו הרגיל משהו יודע איפה ניתן לקנות את המאוורר?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
משהו מכיר קירור פסיבי יעיל ל פנטיום 4? משהו בסיגנון צלעות קירור מפלצתיות כמו של קומפק ? (לא פנאומטי או הידראולי)
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המאוורר שעל ההיטסינק שלי בזה של הוולקנו 6 אז אם משהו יודע איפה ניתן לקנות אחד כזה שישלח לי הודעה בפרטי כדי לא לעשות פרסום
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אם מישהו יודע גם על חנות שמוכרת שישלח לי את שמה לפרטי..... תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי באתר של ASUS בכתובת כאן ראיתי שהלוח אם שלי (P4T-M) תומך באפשרויות הבאות: Power Loss Restart ASUS JumperFree CPU Throttle SFS (Stepless Frequency Selection) Vcore & Vio Adjustable מהם האפשרויות האלה, והאם הם תורמות ל OC?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
אם יש מישהו כזה שמזמין מחו"ל אשמח להצטרף לקניה - לתגובות אלי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איך אני יכול להרכיב מנורת לד קטנה בתוך העכבר כמו שמישהו עשה פה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ראיתי בסירס (Sears), תחת הקטגוריה של מוצרי הרוטורים הקטנים (דרמלים למיניהם), 2 מוצרים. אחד של דרמל, ואחד של קראפטסמן, באותו טווח מחירים, אך לקרפטסמן יש מהירות משתנה, ו-75 ראשים, ולדרמל יש 2 מהירויות ו40 ראשים. השאלה שלי היא, האם יש הבדל באיכות של המוצר?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בלוח שלי 7vrxp ver 1/1 אם לוחצים ctrl+f1 הוא נותן לי כל מיני אופציות שאני לא כלכך מבין.. רציתי שמישהו יעזור לי אפילו בבאי סי קיו לשנות שיהיה מקסמלי... עכשיו הבעיה שלי שהחלפתי מעבד ל2000 אי אמ די והלוח ישר זיהה אותו אבל מה שמוזר שאני מעלה את הבאס מהווינדוס אז המחשב קורס אבל לא נותן מסך כחול כמו שהיה ב1900 שלי לפני זה.. הוא פשוט קורס אז אני כבר לא יודע למה לשייך את הבעיה כי המחשב שלי נקי מכל הסלוטים של הפי סי אי אפילו הוצאתי את הכרטיס קול שלי מהסלוט בעצם לא מחובר כלום חוץ מהכרטיס מסך asus ge force 3 ti 200 אתם חושבים שהוא יכול להוות בעיה ולגרום לתקיעות שלי?? ראוי לציין שאני עובד עם המאורר הנוכחי שלי שקיבלתי עם המחשב אבל הטמפרטורות מעבד 47 לוח 37 נורמליות ולכן לא נראה לי שזא…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם +GA-7VTXE זאת הגסה המופשטת של הלוח +GA-7VTXH בין היתר ההבדל בין הלוחות הוא שעל הלוח שלי אין ג'מפרים שמאפשרים הכפלת מתח של מעבד (Clock ratio switch) לעומת זאת בין התכונות המשותפות של שני לוחות האם, ישנם תכונות הבאות: ( FSB adjustable by BIOS up to 161MHz(no guarantee Supports CPU multiplier 5.0/5.5/.../12.5 CPU voltage overclockable by adding 5%, 10% CPU voltage האם זה אומר שמבחינת אפשרויות הכפלת המתח למעבד אין הבדלים בין הלוחות, והבדל היחיד הוא שבלוח +GA-7VTXH ניתן לעשות זאת ישירות ע"י ג'מפרים, ולעומת זאת אצלי זה עובד דרך ה BIOS? ואם כן למה דרושה תכונה זאת היא הרי פחות נוחה, דורשת פתיחת המארז. או שיש הבדלים אחרים נוספים בין הלוחות בעניין…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להפעיל לדים , תצוגות , וכל דבר אשר צורך לא יותר מ5 וולט על 500 מיליאמפר , ניתן לחבר את הדברים האלה לUSB על מנת לחסוך בהוצאה של כבלי מולקס החוצה מהמארז . להלן טבלה אשר מפרטת את רוב החיבורים הקיימים , לפי הpinout שלהם . שכחתי לשים את הלינק . כאן נמצאת הטבלה enjoy
-
איפה בארץ אני יכול לקנות מסכי DotMatrix ? ואיך אני יכול לעשות כפתור למארז שישלח פקודה כמו של מקלדת ? תודה עומר
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/vr/crystalfontz/usb_lcd_cfa634_tmc_ku/video_review.html תראו ותהנו למרות שלפי דעתי יותר נחמד להכין אחד לבד..
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המהרתי את המעבד ל-2.4. סנדרה מדווחת על מהירות של 2.41 GHz.. ווינדוס במחשב לי עדיין מדווח על 1.81 GHz. איך זה קורה? בינתיים אי ההתאמה נעלמה. הכל זהה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם (MSI KT3 Ultra-ARU (AKA KT333 Ultra2 והוא חתיכת זבל. פשוט ככה. בבאס מעל 166 הזיכרון ננעל על HCLK ואין אפשרות לשנות את זה... מה שאומר שאני תקוע על 266 מה"צ לזיכרון... בנוסף אין שום מחלקים ל PCI או ל AGP... את המתח לליבה אני יכול להעלות רק עד 1.85 וולט. אז השאלה שלי היא: יש איזה שיפורים, שפצורים, ומודים למיניהם שיאפשרו לי לעשות משהו עם הלוח החסר תועלת הזה, או שנתקעתי איתו?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי HD של WD) 20 GB) מלפני שנה וחצי אז הבעייה הי כאשר אני עושה OC לא גדול (XP 1600~XP1700) אז הוא רושם לי שיש לי בעייה בחלק מהקבצים(במסך כחול),כל פעם קובץ אחר אחרי שאני עושה איתחול אז זה מיסתדר. אבל אחרי שהמחשב כבוי הרבה זמן ואני מפעיל אותו אז הוא עושה לי את הבעיה הזו בבקשה תעזרו לי עריכה:יש לי כרגע WIN XP אבל זה גם ב 2000 קורה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי שלום אני היתי רוצה לשאול אם למישהוא יש תלוח אם הזה. אני רוצה לעשות אובר קלוק קטן למרות שזה SIS. אבל אני ניתקל בבעיה אחת. אין לי JUMPER FREE MODE אני יודע מה תגידו זה כתוב בחוברת אבל זה לא! לכן אני זקוק לאזרתכם ודרך הגב ניסיתי לשים את כל ה FSB JUMPERS אבל כשאני ניכנב לביוס הביוס ניתקע לכן אני פונה אליכם כי אני מיועש! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה לתת לי אתרים של אוברקלוקינג שבהם יש מדריכים וכתבות ועוד
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://www.rautermods.cjb.net/ יש שם מוד לעכבר ... ממש מגניב ... עוד לא שמעתי על אחד כזה ..... אבל בהקדם אני מוריד את העכברים הישנים שלי מהבוידם ועושה ניסווים ..... ממש דברים יפים .... גם המוד על הפלאפון חביב ....
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי AXP1600+ ואני מריץ אותו ב- 1870 MHZ יציב בלי בעיות. כל MHZ נוסף במוקדם או במאוחר מפיל את המערכת - למה? אני רוצה לפתוח את המכפלה של המעבד, וה- FSB מוגדר אצלי על 178MHZ. במידה ואני פותח את המכפלה צריכה להיות בעיה למעבד לרוץ ב- 12.5X178 שזה אומר המון מגה הרצים == AXP2800+ ==2225? השורה התחתונה היא איך אני מצליח להביא את המערכת לקצה גבול יכולת (ביציבות!!!) ללא נזק לטווח הקרוב. אם איני טועה, העלאת מתח מזיקה לרכיבים ואף מקצרת משמעותית את חייהם - בבקשה להמנע מפתרונות שקשורים בנושא. ההמהרה אמורה להיות קבועה ללא שינויים (לא בשביל לראות לאן הגעתי ואז להוריד אותה חזרה) ולטווח הארוך. תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://www.rautermods.cjb.net/ ממש מגניב .... חובה לנסות ... אני רץ להוציא את העכברים הישנים מהבוידם ..
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-