עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by EAD,

היי מה ההבדל בין מתח של המעבד, לבין VTT ומה הערכים שצריך בערך שיהו בהם? אני יודע מה הם בערך, אבל רוצה הסבר מדוייק יותר כמו כן במעבדים מרובעי ליבות סטיל Q9450 וQX9650 וQX9770 מה המתחים הרצוים להשיג OC? ומאיזה מתח צריך להתחיל לדאוג? (כלומר יותר מידי מתח) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by pc student,

אני רוצה קירור חדש ל chipset ואני מתלבת בין ה ucberq1 לבין ה Tt spirit

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  3. עדכון: ל TMS אין צפי לחידוש המלאי. בינתיים חבר מצא עבורי בפיסיהוליק בחיפה. פי 2+ במחיר אבל עדיין זול מספיק... תודה לעוזרים!! ********** הי, רכשתי גוף קרור של NZXT דגם Z-73, אבל ללא התושבת עבור מעבדי דור 12 של אינטל. התושבת אזלה מהמלאי בחנות TMS, ואני לא מוצא כזו. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא כזו, או אולי למישהו יש תושבת מיותרת כזו כי הוא הרכיב ל AMD, אשמח לדעת!! כרגע אני עם מחשב חדש עם כל הרכיבים אבל ללא אפשרות להרכיב את גוף הקירור....(מעבד I9). תודה רבה! (פניתי לחברה בחו"ל שאמורה לשלוח לכל מי שאין תושבת כזו אבל זה ייקח שבועות).

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by p1mp,

והאם יש קירור אחר, גם טוב יותר או פחות שאני יכול לשקול ? אני מאוד אוהב ASUS בגדול, כן זה אני, אוהב "מותגים" וגם תקציב לא צריך להוות בעיה... ראיתי את ה-ASUS Silent Knight והוא נראה מעניין למרות שהוא חיקוי של הזלמן... בקיצור, האם הזלמן יתאים ללוח מבחינת גודל, כי יש את כל ה-heatpipes מסביב לsocket.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  5. Started by etz,

אז ככה, יש לי פה בבית גוף קירור ישן של AC לסוקט A אבל אני לא יכול להשתמש בו כי אני כמובן עם אינטל אבל גם כי הפלסטיק שהמאוורר יושב אתו על ההיטסינק שבור כך שבעצם הכל חסר תועלת. עם המאוורר עצמו (שהוא עדין תקין לגמרי) מגיע חיישן טמפ' שהיה תקוע בתוך היטסינק ובעצם היה שולט על מהירות הסיבוב, אז השאלה שלי בעצם היא כזאת: האם מישהו יודע אם אני יכול איכשהו להשתמש בחיישן למטרה אחרת? האם מכירים דרך לקרוא את המידע מהחיישן? מאוד הייתי שמח להשתמש בו לבדוק את טמפ' כרטיס המסך, לדוגמה, כי אין לו חיישן. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. GIGABYTE SQ800 אמרו לי שאני צריך ללחוץ על משהו בשביל שהלוח יראה את האפשרויות ה"מסוכנות" מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. אוקיי... אז למי שקרא את ההודעה הקודמת שלי או לא, לא יודע אם זה משנה, אבל אני רוצה לדעת לגבי אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי.... אז כפי שאמרתי יש לי כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe GeForge 2 GTS (עם 32 מגה זיכרון DDR של סמסונג) אם לא משנים כלום אז המעבד שלו עובד ב 200Mhz והזיכרון ב 400Mhz. הטמפ' שלו במנוחה הייתה מוגזמת לדעתי ולכן פשוט הנחתי עליו מאוורר מהצד האחורי שלו (הצד החלק שאין עליו כלום) וזה הוריד אותה מ58-60 מעלות במנוחה לכ 49מעלות. בכל מקרה נראה לי שהטמפ' האלה די גבוהות, אולי בגלל שפירקתי איזה פעמיים את המאוורר וגם הפרדתי את הגוף קירור והגריז הטרמי בטח כבר ממש לא יעיל... טוב אז החלטתי לעשות קצת אוברקלוקינג (עם תוכנה) ללא אמצעי קירור!!! לקחתי את ה RivaTuner2 והעלתי כל פעם קצ…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  8. ניסיתי את הSPeedFan ולא הצלחתי לשלוט על המהירויות.. המפרט שלי הוא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤744 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2N-E ¤521 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB ¤349 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤695 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ¤1634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤182 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H44 מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤298 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZTrinityB ספק כח Ene…

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  9. Started by Ymac,

שלום, התחדשתי לפני זמן מה בפרקטל R4, מארז מעולה ושקט. הבעיה, המאוורר שהגיע עם הCoolIT ECO קצת רועש בהשוואה לשאר המאווררים במארז וניתן לשמוע אותו בבירור. אני צריך המלצה למאוורר אחד או שניים שיתאימו לרדיאטור (זה רדיאטור דק, עם צפיפות סנפירים די גבוהה) בעלי לחץ סטטי גבוה, ואם אפשר שיתאימו בצבעים שחור לבן הבנתי שטובים הם: scythe gentle typhoon 1450RPM, Corsair SP120 Quite, Noctua NF-F12 התקציב הוא 100 ש"ח המאוורר הנוכחי הוא 1600RPM ב-PWM

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by T_A,

אז ככה (מפרט בחתימה) איך אני קובע את היחס מעבד זכרון ? :s05: כי אני רוצה לשים את המעבד ב 11X275 ואת הזכרון ביחס של CPU/14 אבל כל פעם היחס זכרון מעבד משתנה לי (לפעמים נמוך מידי ולפעמים גבוה מידי) מה שאני רואה בלוח אם בקשר לזכרון זה רק איזה מהירות לכוון אותו (266,333,400,433... וכו.) אבל זה לא ממש עוזר לי (היחסים משתנים לי כל שאני בוחר משהו אחד) אני גם לא ממש מבין במה בא לידי ביטוי המכפלה של ה HT וה HT בכלל אני יודע שזה מסורבל אבל ועד שאני יקנה זכרון מהיר יותר אני חייב לעשות את כל הבלאגן הזה. נ.ב כמה זמן אמור לקחת לפרויקת להגיע ל OC DATABASE? כי שלחתי אחד ביום שבת (רק 18 אחוז אבל אני עובד על זה)

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. שלום לכולם ^,^ קיבלתי מחשב חדש Q9300 ASUS STRIKER II NSE 4GB DDR3 MUSHKIN 1600MHZ (אני יודע שהלוח תומך MAX 1333 ו1600 רק בOC אבל הם היו זולים יותר ועם CL נמוך יותר מאחרים עם 1333MHZ אז...) 2X 9800GTX + המעבד והצ'יפסט מקוררים במים המעבד ב46 מעלות ב IDEL (נמדד בREALTEMP) לא קצת גבוהה יחסית לקירור מים? בקיצור אני רוצה לדעת לכמה בערך לשנות את הVOLTAGE ,FSB יש גם CPU PTT VOLTAGE או משהוא כזה כשנכנסתי לביוס, בכללי אני יודע לעשות OC אבל נבהלתי מכל הCPU PPT VOLTAGE והדברים שאני לא מכיר תודה רבה מראש. נ.ב. הכרטיסי מסך מחממים את המארז כמו תנור 63 בIDEL אני יודע שזה נורמלי לכרטיסי מסך אבל היה לי אפילו CRASH באמצע 3DMARK06 ובאמצע UT3 כשהמאווריר היו בMAX והמזגן עבד (אני לא צוחק 0.0) …

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by amisha,

מישהו הצליח לעבור את ה 260FSנ או שזה משהו דפוק אצלי ??

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  13. אני שואל בגלל ה steping תאמת חדש לי

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by Minex,

המאווררים של ה660ti הגיבור שלי, התפרקו והלכו לעולמם. מאחר והכרטיס בן 5 ועוד כוחו במותניו, המליצו לי לפרק את ההיטסינק, לשים משחה טרמית חדשה ולהצמיד לו 2 מאווררים של מעבד \ מארז. מה האופציות המומלצות ואיך אני מצמיד אותם לכרטיס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SD Project,

מחפש מאורר 120 מ"מ שעובד על 220 Volt עדיף מאלומיניום לסירקולציה רצינית של מחשב מגירה. כל קישור יתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  16. Started by idani1983,

איך אני יכול לשנות את התיזמונים של הזגרונות עם הביוס של הלוח אם הזה ? חוץ מזה למה אין לי הרבה אפשרויות בביוס של הלוח הזה ? כמו כן הסתכלתי באתר של אינטל לגבי עידגונים ללוח אם הזה וראיתי שם שיש כמה עידכונים האם אני צריך להתקין את כולם או רק את האחרון ביותר ת כמו כן כמה זה מסוגן לעשות FLASH לביוס? תודה רבה!!!!!!!11

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  17. Started by Fir3DragoN,

יש לי מחשב בן 4. יש לי מארז של IVORY מי שמכיר, ואין בו מאווררים בכלל. עכשיו אני מתכוון לשדרג את המחשב. (ראו פוסטים קודמים שלי) יש רק מקומות למאווררים כגון מחלק האחורי של מארז ובחלק הקידמי מין חור אוורור מוזר זה נרא גם כמו מקום למאוורר אך אין מקום לברגים חורים מרובעים. 1. האם זהו מקום למאוורר. 2. מה עדיף לי? לקנות מארז חדש? או לשמור את הישן ולקנות מאווררים? (אני קונה לוח אם , מעבד, זיכרון וכרטיס מסך חדשים) מה לעשות? אני לא רוצה לבזבז 300 שקל על מארז.. אני יותר בכיוון ה100 - 200 ושיהיה מאוורים . תמיד אני יכול להוסיף עוד קצת כסף . יש תקציב אבל אני מעדיף לשמור. ואם תמצאו הכי טוב שזה יהיו חנויות באיזור נתניה . לבוא לקחת. או באתר www.skypc.co.il תודה רבה.. בקשות גדולות מידי, פ…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. אם יש מישהו כזה שמזמין מחו"ל אשמח להצטרף לקניה - לתגובות אלי בפרטי

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. לפי TomsHardware - לא (לפחות לא ב2140) לפי לוח האם שלי P35-DS3 - כן... (לפחות כן ב-2180 ... x6-x10) מה הנכון ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by zombie,

כרגע אני על קירור סטוק עם ספק-כח של קרוסאייר 520hx וכשאני מעלה את הליבה ל630 ומפעיל 3dmark 06 המסך נתקע...ואז אני צריך להפעיל תמחשב מחדש....יש לציין שהטמפרטורה לא מספיקה לעלות כי המסך נתקע מייד כשהגראפיקה מתחילה לרוץ...... על 625 הכרטיס יציב על טמפרטורה של בערך 70 במעמץ.... מה ניראה לכם הבעיה?זה מגבלות של הכרטיס?טמפרטורה?כי אז אפשר לקנות קירור.... אולי צריך להעלות מתח?(איך עושים את זה?) תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  21. יש לי מעבד 2.8 מגה הרץ של אינטל סוקט478 ולוח אם MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) ספק כוח 350 ג'נרי וזכרון 512 גם ג'נרי טמפרטורות: מעבד בסיביבות41-42 ולוח אם בסביבות 35 השאלה שלי היא האם כדאי לי לעשות oc קטן ויציב משו כמו להגיע ל3 מגה הרץ אולי קצת יותר , אבל אני רוצה לדעת שאין הרבה סיכון אפילו בoc קטן . מה איתכם הייתם עושים במקומי?

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  22. Started by sroolik,

יש לי גיפורס 4 ליבה 250 וזיכרונות 300 אני מצליח לעשות אוברקלוק, אבל הוא לא מחזיק, כשאני רואה ארטיפקטים אני מוריד את המהירות לרמה שלפני כן אבל הם נשארים על המסך, אז אני מפעיל את המחשב מחדש ואז הוא לא עולה אני מחבר ומנתק כבלים שעות עד שאני מצליח להפעיל ואז בסוף הוא עולה לאחר אתחול ביוס וביטול האוברקלוק. גם כשעשיתי אוברקלוק קטן למעבד הוא עלה פעם אחת, ברגע שאיתחלתי את המחשב הוא עשה בעיות עד שהביוס אותחל מה לעשות כדי להישאר עם האוברקלוק ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  23. Started by Gil28,

לאיזה מהירות ניתן להגיע עם המעבד הנ"ל (בערך) עם קירור סטוק ולכמה אפשר עם e4400? תודה!

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  24. שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4... של נורטווד. אתמול העלתי אותו ל 2.996 ג'יגה הרץ... אבל כשאר הפעלתי 3dmark03 ( לא משנה כל כך גירסא) המעבד כבה לי אחריי דקה... כי רציתי לראות הבדלים בתוצאות של המעבד. כן נאי יודע כמובן שצריך למצוא נקודה יציבה.. מתח נכון.. כל זה אני יודע. אבל אני רוצה להזחקי אוות בכ 2.9 ולסגור מארז.. עכישו נאי מתלבט לקנות ביט טייפון לקרר אותו ולהיום עם 2.9 או שזה לא כל כך קריטי , והאם הסקוט שיש לי 478 אני אקנה את הקירור הואיתאים לי בעתיד ללוחות החדשים? כי ראיתי תמיכה ב 775.. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  25. Started by -JobNick-,

להשתמש בדרברים מקוריים שבאים עם כרטיס המסך או להוריד דרברים של NVIDIA יש לי GEFORCE 2 TI עם 64 מגה זכרון משתמש בדרברים של DETANATOR 23.11 מקווה שרשמתי את השם נכון באנגלית לא זוכר עכשיו בדיוק של איזה חברה הכרטיס אבל זה לא מה שיעשה את ההבדל כי ראיתי באתר חומרה של TOM'S של ההבדל בין הכרטיסים המובילים עם צ'יפ של NVIDIA לכרטיס הכי "פחות" טוב במקרה הכי גרועה זה 2-3 FPS

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.