עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by noos,

יש לי לוח של ASUS P5B DELUXE על הלוח כתוב שהוא תומך בזיכרון של 800 מגהרץ עכשיו אני חושב לשים לו זיכרון כזה של 800 השאלות שלי הם ככה 1. האם הלוח יזהה אותם ישר ואני לא אצתרך להגדיר כלום בביוס? (הכוונה שלי "ליזהה" זה שהוא ישר יעבוד איתם על 800 מגהרץ ללא כל כיוון מהביוס) 2. אם התשובה של 1 זה שכן צריך לכוון בביוס אז איך בדיוק עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  2. Started by mms1234,

שלום חברים באתר.חדש באתר ולא מבין גדול בתחום ומבקש להתייעץ.מהן אפשרויות והאם כדאי בכלל אוברקלוקינג במערכת הנ"ל והאם ניתן להשתמש באוברקלוקינג של asus bios או בתוכנה המצורפת ללוחות asus לוח asus p4p800e-deluxe מעבד פנטיום 4e פרסקוט 2.8+zalman 7700 cu 1 gb מיקרון 400 mgz דיסק western digital raptor 10000 74 g + maxtor sata 200 g asus 6800 GT מארז Thermaltake VA8000 Armor +4 funs

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  3. Started by Leo101,

שלום....אני אוברקולקר חובבן... החלטתי לעשות אוברקולוקינג למעבד שלי - 2.8 פרסקוט.... ניכנסתי לביוס וראיתי שהfsb הוא 200 עשיתי "חישוב" של המכפלה וראיתי שכדי להגיע ל3ghz אני צריך להעלות את הfsb ל215....עשיתי את זה ואכן שניכנסתי לווינדוס הוא עלה ל3... השאלה שלי היא ככה... אני חובבן בתחום ואני כל הזמן רואה דיבורים על שינויי מתחים ודברים אחרים...רציתי לדעת אם אני אמור לעשות משהו חוץ מהעלאת הfsb? נגיד המהירות של הזיכרון שלי היא 400 mhz ושהעלתי את התדר ל3ghz המהירות של הזיכרונות ירדה אוטומטית ל350 זה בסדר? היא לא אמורה לעלות בכלל? בהנחה שאני רוצה לעלות עוד את התדר של המעבד....אני אמור לעשות עוד משהו חוץ מהfsb? הנה האופציות שלי בביוס... dimm overvoltage control - מוגד…

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  4. Started by lllb,

שלום אני יחסית חדש בתחום ויש דברים שמפחידים אותי בתחום ומונעים ממני להבין אותו אז יש לי שתי שאלות בבקשה תעזרו לי 1.יש לי פנטיום 3 של אינטל (667MHZ) ולוח של ASUS P3V4X שעובד נכון לעכשיו על 133MHZ רציתי לשאול אם יש דרך כולשהי שאוכל לפתוח את החסימה של מכפלת המעבד,שהבנתי שכנראה יש לי,איכשהו 2. מה הטמפרטורה הממוצעת שאמורה להיות למחשב כמו שלי (ללוח ולמעבד)? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  5. זהו, נמאס לי לחפש ולשאול אנשים אם אלה מאווררים טובים או לא אז אני שואל אותכם. הבקשה לרובה בכותרת, ה 90 ש"ח (מקסימום 110) זה לשני המאווררים, מאורר שיתאים לפאנל של שני מקומות איפה שהסידירום צריך להיות משהו כמו .85 עכשיו בבקשה שהמאווררים יהיהו בסדר, הכוונה שלא יעשו רעש של מטוס, שיגיעו בזמן (אם בכלל) וכל השאר... תודה מראש slim_shady

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

כניראה שאין לי שום מד טמפ' על הלוח אם... האם יש איזושהי חומרה שיכולה לבדוק את הטמפ' של המעבד ולהציג?

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  7. אני חיברתי את זה זה טוב?? אני שואל בעיקר על הקירורים הקטנים! מצטער שזה גדול אנוי לא יודע לעשות קטן חחח

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  8. שלום. קראתי כמה אשכולות פה והבנתי שהמחשב שלי לא במצב טוב בכלל. יש לי את המארז ששכחתי את שמו, נראה לי mini tower 610A... משהו כזה. קיצר המעבד שלי הוא AMD 64 ושמתי לו קירור ALPHINE64 של AC בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM אחד מהקדימה ואחד מאחור. הטמפ' במנוחה של המחשב הם: מעבד - 55~ לוח אם - 38~ הארדיסק - 40~ ספק - 55~ מה אפשר לעשות? הוספתי דלת עץ עם 2 מאווררים של ספק, אחד מכניס והשני מוציא וזה לא הזיז בגרוש השכבתי את המחשב על הצד שהחום יעלה למעלה דרך הדלת שיש בה חורים וזה גם לא עזר המחשב נמצא בפינה של החדר ולידו המסך (הגב של המסך CRT קרוב לגג המארז.. שמושכב) אולי אם אני אשים את המחשב על הריצפה זה ישנה משהו? כדאי להחליף מאווררים? מה עושיםם? תודה.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  9. אני רוצה לעשות למעבדש שלי OC אבל אני לא כל כך מבין בזה .. עד כמה אני יכול להעלות שלא ישרף המעבד וכול זה . לוח אם 945GMC .gigabyte יש לי מעבד 2160 1.8 MHZ אני רוצה לעשות אותו 2.0-2.2 זה כל מה שאני רוצה לעשות ניראלי שזה לא הרבה .. מישהו מוכן לדבר איתי במסנ ולעזור לי ואפילו בטלפון אם לא אכפת לו .. תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  10. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה לגבי זיכרונות ו-OC. יש לי כרגע 1GBx2 של OCZ 4-4-4-15 אני רוצה להוסיף עוד זיכרון עכשיו השאלה שלי היא אם עדיף , מבחינת OC , לשים עוד 2 סטיקים זהים של 1GB כ"א , כלומר שסה"כ יהיה 4GB (עם מערכת 32bit שתזהה רק 3.25GB). או שאפשרי לשים עוד 2x512 שסה"כ יהיה 3GB זיכרון. אני שואל , כי קראתי שלעשות OC עם 4 סטיקים של ג'יגה קצת יותר בעייתי .. (אני יודע שאני לא ארגיש כ"כ הבדל בין 2 ל-3. ובמיוחד לא בין 3 ל-4 כי אני עובד עם XPx32bit. אבל המחיר של הזיכרון ממש מפתה ) או שזה בכלל לא משנה וכל מה שחפרתי פה שטויות? תודה!

11. Started by jorgito,

שלום! לאחרונה במשחקים מסויימים פתאום המסך נהיה שחור ובעצם האות שיוצא מהכרטיס מסך נעלם - לפעמים אחרי כמה שניות\דקה זה חוזר, ולפעמים כל המחשב נתקע - אני מניח שזה קשור לטמפרטורה שהכרטיס מסך מגיע אליה וזה איזשהו מנגנון הגנה - הכרטיס מגיע במאמץ ל100 מעלות בערך או משהו באזור ה95 (שהבנתי שזה נורמלי לכרטיס הזה), אני עם קירור סטוק של הכרטיס (של CONNECT3D) - עכשיו אני משתמש ב ATI TRAY TOOLS להעלות את המאוורר ל100% (משומה בהגדרות המקוריות הוא על 100% רק כשטמפ' מגיעה ל90 מעלות) אבל לפעמים המהירות יורדת ואז הכרטיס מתחמם והמחשב נתקע. דבר ראשון אני רוצה לדעת אם הבעיה היא בקירור עצמו ואם אמורות להיות לי בכלל בעיות בטמפ' הזו, והשאלה השניה היא אם זה איכשהו קשור לספק (למרות שהוא נותן מספיק …

• 5 תגובות
    • 454 צפיות
  12. Started by NaorYfrach,

תקשיבו לכרטיס מסך שלי 8600GT לא הייתה לי שום בעיה לעשות OC והעליתי לו בלי שום קירור נוסף את הליבה מ600 ל650 ואת הזיכרונות מ720 ל975 בעזרת הריבטורן . בקשר למעבד אני מת אבל מת לעשות לו כבר OC כי כולם יודעים כמה המעבד הזה חלש יחסית אבל הבנתי שאחרי OC הוא יכול ליהיות מאוד טוב ואין לי בעיה תאמינו לי שאין לי שום בבעיה לקנות לו קירור חדש וטוב בכמה מאות שקלים . אבל הבעיה היא אחרת כרגע , אני לא מוצא את המקום בכלל שדרכו אני מעלה את הBUS של המעבד שלי רק של הזיכרונות אני מוצא ואיך לשנות להם תדרים אבל משום מה בBIOS אין לי שום אופציה שמעלה את הBUS חפרתי את כל הBIOS כבר עשרות פעמים ולא מצאתי שום כלום כנראה הלוח העלוב שלי לא תומך בOC דרך הBIOS . אתם חייבים למצוא לי כל דרך שהיא לעשו…

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  13. Started by the kooks,

שלום. אני בקרוב קונה מחשב ורציתי שתמליצו לי על 2-3 לוחות אם טובים של DFI או חברה אחרת המליצו לי על DFI DIFINITY מישהו מכיר ? יכול להגיד לי האם הוא יהיה טוב אני לא מתכנן OC רציני מאוד המעבד יותר מעניין אותי ואם אני ארצה גם לעשות לכרטיס מסך שהלוח אם לא יגביל אותי.. אז מה אתם אומרים על הלוח הזה הוא היה טוב לOC? (אני אכול פשוט לעלות מתח ובאס למעבד נכון) אני הולך על AMD אני חושב שהם עובדים בשיטה אחתר לא FSB תקנו אותי אם אני טועה..

• 5 תגובות
    • 454 צפיות
  14. Started by carman6,

שלום לכולם! הייתי רוצה להתחיל ללמוד על נושא האוברלוקינג ונכנסתי ללשונית המדריכים באתר ואני רואה שחסר את מדריך האוברקלוקינג מספר 1. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  15. Started by Arturh87,

כמה oc אפשר לעשות למעבד ATHLON XP 2000+ עם לוח EPOX KT400 ו512DDR

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  16. Started by IGk,

קניתי לפני שלושה ימים X800GTO של SAPPHIRE (ליבה R-420 אני חושב) עכשיו בדקתי ב EVERST הטמפ' במנוחה היא 44 מעלות (עם אימיול עובד) ובמאמץ סביבות ה 54 מעלות העם זה נורמלי או שזה חם מדי? המעבד הוא פנטיום 4 3 גיגה הרץ PRESCOTT לוח של ASUS P4P800E DLUX המעבד עובד על 40 במנוחה ו-61 במאמץ העם גם זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  17. Started by eliad3d,

שלום, רציתי לשאול אם ה מאוורר golden Orb של TT, יתאים למעבד E6300 וללוח אם LGA775? ובכלל אם הוא רצוי

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  18. עשיתי אוברקלוק עם הזכרונות לא הכי טובים, של קינגסטון 800Mhz DDR2 בתיזמונים של 5-5-5-18. יש לי מעבד Q9300 עם קירור סטוק. הגדרתי את הזכרונות על התיזמונים המקוריים לא על AUTO וה- DRAM:FSB הוא 1:1 ואז העליתי את הבאס ל-400 והזכרונות חזרו להיות 800MHZ. עשיתי בדיקה בפריים 95 חמש וחצי שעות חלק וטמפרטורות 69 68 68 68. תגידו לי אם אני צריך לתקן משהו. תודה.

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  19. הכותרת אמרה את שלה אשמח לתשובות והמלצות.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  20. אני מחליף כרגע קירור למעבד, ועל המעבד יש א השאריות של המשחה הקודמת ששמתי על המעבד מה עושים עם זה? תודה\

21. טוב הגעתי מ- AMD Athlon 2500+ XP 1.8GHZ ל- 2800+ @ 2.1GHZ אני כרגע על 196BUS אבל שאני מעלה יותר (201 למשל) המחשב קופא אחרי שהוא עולה לווינדווס ואני חייב לעשות ריסט לא העליתי מתחים לשומדבר חוץ מזה ששמתי את הזכרונות על האפשרות של ה-166MHZ אם אני שם על משהו אחר כמו 133/200MHZ המחשב לא עולה יש איזה משהו שמגביל אותי ולמה אני לא יכול להמשיך ב-OC?

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  22. יש מלא.... מה מהם אני מחבר למאוורר?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  23. Started by tintin,

tr x-90 עם מאוורר VANTEC TORNADO למעבד p4 2.8 c על לוח אם ai7 האם הוא יתאים כי הסוקט בצורת מעויין לא מלבן? והאם זה יותר טוב מה SP94 וה ZALMAN 7000CU? ושאלה אחרונה. איך אני יכול לכוון את המאוורר הטורנדו לאיזה מהירות שאני רוצה כי זה נורא גבוה 55DB ואיפה אפשר לקנות את שתיהם בזול ... האם ה X-90 הוא רק בפנדה? כי אני מעדיף לקנות במקום אחר. תודה. תענו על כל השאלות כי כולם חשובות באותה מידה.

24. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי עכשיו קירור מטורף לכרטיס מסך אבל ממש מטורף! אז אין סיכוי שהבעייה היא של התחממות. אני לא מצליח לעבור 440 בלי שיהיה לי ארטיפקטים. אי אפשר פשוט טני חושב שאולי אני צריך לשנות לו משהו במתח? אולי משהו בביוס חוץ מזה? תגידו גם את הדברים הכי ברורים מראש כי יכול להיות שזה מה שטעיתי. אגב אחרי שאני אצליח לעשות אובר קלוק יותר גבוהה אני אפרסם את זה "בתחרות המדריכים שלכם" שתוכלו לראות איזה מפלצת שמתי שמה.

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  25. האם thermalright xp-90 יחד עם vantec thermoflow יתנו ביצועים טובים על amd 64 3200 new castle.........??? על כמה מעלות בערך המעבד שלי אמור להיות יחד עם הקירור הזה? ומה אתם אומרים על הגוף קירור עצמו בכלליות? הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות

דיונים חדשים בפורומים