עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by most,

יש לי מעבד AMD Athlon 2000 ועשיתי לו oc ל- Athlon 2600 כאשר הגברתי את ה-MHzים מ-1667 ל-2090 הקטע הוא שאני לא רואה שינוי בניקוד של המחשב ב-3DMARK05 ... חשבתי שהניקוד ישתנה לפחות בקצת אבל הוא נשאר בדיוק אותו מספר(254 נקודות)... מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  2. Started by approx,

אני צריך קירור למעבד בסביבות ה200 שקל לסקוט 775 ואני צריך שהקירור לא היה גדול כי אין לי הרבה מקום אני צריך באוטו גודל כמו של הקירור המקורי

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  3. Started by AsD[eyal],

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2425 האם הוא מתאים לgf7600GT ? ראיתי את המחיר וקראתי ביקורות יש לי over מאווררים אז חשבתי אני יקנה אחד כזה וישם עליו שני מאווררים של 12 ביקורת http://www.bigbruin.com/html/zalman_vga_heatpipe.htm

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  4. Started by PCguy,

מישום מה הוינדוס ניתקע ב boot screen ולא ממשיך. כל זה קרה אתמול אחרי שעשיתי o\c. ככה: מה שעשיתי הוא נכנסתי לביוס והורדתי את ה:maxmem מ166 ל 133 ואת המעבד { AMD64 3000} העליתי מ1800 ל2200 מה שבעצם החזיר את הזיכרון ל166 . עד כאן הכל יהיה בסדר- אפילו החום היה סביר{45 צלזיוס} ואז שהפעלתי מחדש הווינדוס סירב לעלות. עשיתי משהו לא בסדר? שכחתי משהו? תנסו לעזור לי, דרך אגב המערכת שלי היא: amd64 3000 neo2platinum msi redeon 9550 256m 2* ceon 256 ddr 400 2* samsung 256 ddr 333

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  5. תגידו איך מכניסים לפו תמונה?

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  6. Started by Emms12,

היי! אז ככה, הבעיה שלי היא כזאת: ההורים שלי רכשו לא מזמן מחשב במכירה פומבית ב1000 שקל עם המפרט הזה: Built-in VIA C3 2000+ CPU לוח אם:MATSONIC MSCLE266-F כרטיס מסך: Integred כבר בערך שבועיים שהם מתלוננים שכל הזמן מופיעים מסכים כחולים והיום החלטתי לעשות מעשה ובדקתי בביוס מה הטמפרטורות של המעבד. הטמפרטורה היתה 65 מעלות (!!) במנוחה (ז"א כשהייתי בביוס) וכשהמאוור ב5800 סל"ד! מה לעשות? עריכה: הטמפרטורה בSPEED FAN היא 56 מעלות כי פתחתי את המארז והוספתי מאוור ביתי רגיל על דרגה 2 מתוך 3 מול המעבד.

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  7. יש לי gf5500 128 ram 128 bit קירור סטוק כדי לעשות oc?או ליקנות קירור ולעשות מעבד 2.666 intel p4 סטוק לקנות קירור ולעשות oc או לעשות אם הסטוק btw :הספק שלי זה 270 ניראה לי

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  8. שלום לכולם יש תוכנה ששכחתי את שמה מבית אינטל שמראה את ט'מפ של המעבד (אינטל כמובן) ןאת מהירות השעון וכל הנתונים. בגלל ששכחתי את השם אני לא מוצא אותה באתר שלהם. מישהו יכול לתת את השם או קישור להורדת שתוכנה? תודה לחברים העוזרים

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  9. Started by Cilay,

אז ככה .. המפרט בצד ... תוכנת הBIOS שלי היא : Phoenix-Award BIOS v6.00PG BIOS ID : 08/15/2003-i865PE-W83627-6A79AA1BC-16 הלוח הוא : ABIT I865PE עכשיו הבעיה , כשאני מעלה את הFREQUNCEY או שאיך שלא כותבים את זה , מ200 ל210 . אני מקבל שגיאה : PLEASE INSERT BOOT DISK BOOT כאילו שהוא רוצה שאני אפרמט . מה אני יכול לעשות ? הביוס שלי לא מעודכן משנת 2003 אולי זה קשור ? ואם כן אפשר לינק לעדכון ? לא מצאתי לאחר חיפוש ואני מפחד לעדכן BIOS בלי הסבר כלשהו , מפחד להרוס את המחשב. תודה ויום טוב אריק.

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  10. שאני נכנס למאפיינים=הגדרות=מתקדם=Geforce 6600 ויש שמה אפשרות לעלות את ה 450MHZ Core ויש לי גם את התוכנה http://img115.imageshack.us/img115/6991/aaaaahk5.jpg הקירור הוא פאסיבי הכוונה שיש את הלוחות ברזל האלה עם הקוצים זה ככה נראה http://www.comp-art.pl/img/produkty/karty_graficzne/pci_express/gigabyte_6600_128mb_pcie_z1.jpg זה הכרטיס בדיוק האם יש סיכון באובר קלוק ועד איפה לעביר את הקו הזה?

• 4 תגובות
    • 432 צפיות
  11. Started by Make_Party,

שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למעבד אבל בBIOS אין לי אפשרות לגשת לFSB זה באפור כזה יש לי לוח של ASUS Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Intel Pentium 4 530, 3000 MHz ניסיתי הכול היתעסקתי עם כל הBIOS לא הצלחתי. תודה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  12. Started by orental5,

הייתי רוצה לדעת מה אומרים חכמנו לגבי ההצהרה של היצרן לגבי 33 מעלות(בהתאם למעבד) והאם מישהוא התנסה עם הלוח שבנידון עם מעבד E6750 ומה המעלות המינימליות לא בעומס.

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  13. טוב אז לפני כמה זמן התחלתי לנסות כל פעם לעשות קצת OC אז התחלתי עם הזיכרון ושיניתי את ה MEMCLOCK אבל אחרי שאני שומר את זה ב BIOS אני רואה שתחלס לא קרה כלום למרות שב BIOS הוא שמור על השינוי ... אבל לא בוצע ה OC ...? מה עלי לעשות? טוב עשיתי UPDATE למשהו והכל עובד אבל חוץ ממה שאמרתי שאני מעלה אני לא יודע מה עוד אפשר או צריך ,יש רעיונות:\ ... יש לי שאלה נוספת , איך בדיוק אני עושה UPDATE ל VIDEO BIOS :\ ? ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  14. Started by kotel,

תמליצו לי על מוצרים כמה שיותר ולא חשוב הכסף תמליצו על כמה שיותר מוצרים... תודה... מאז:(TT V8000A) :s05:

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  15. שלום. אני עומד על אובר קלוק 2800@3350 למעבד סלרון D ליבת פרסקוט הטמפ' במנוחה 40 בערך,ובמאמץ 52 בדקתי יציבות והכל הכל יציב עכשיו אם אני מעלה יותר מזה אני מקבל שגיאה בפריים זה אומר שהגעתי לשיא האוברקלוק עם המעבד הזה?? לא העליתי מתחים השאלה שלי אם זה מסוכן להיות במצב של האובר קלוק שלי עכשיו? כי בפוסט מסויים אמרו כי לא מומלץ להיות על שיא האובר יש אמת בדבר?

• 3 תגובות
    • 432 צפיות
  16. כן או לא וכנ"ל לפתיחת צינורות....

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  17. את המפרט אפשר ליראות בחתימה והבעיה כמו שאתם רואים בתמונה היא שmhz של הזיכרונות לא ממש אחיד באחת הוא כמו שצריך להיות 250 בשני הוא 238 עכשיו זה דווקא מזייף בתוכנה החדשה ולכן אני חושש שאולי זה באמת ככה והראם מוגדר כ1:1 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  18. http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool לא הבנתי את מצב 4 - מאורר מהריצפה כלפי מעלה?

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  19. Started by mms1234,

שלום חברים באתר.חדש באתר ולא מבין גדול בתחום ומבקש להתייעץ.מהן אפשרויות והאם כדאי בכלל אוברקלוקינג במערכת הנ"ל והאם ניתן להשתמש באוברקלוקינג של asus bios או בתוכנה המצורפת ללוחות asus לוח asus p4p800e-deluxe מעבד פנטיום 4e פרסקוט 2.8+zalman 7700 cu 1 gb מיקרון 400 mgz דיסק western digital raptor 10000 74 g + maxtor sata 200 g asus 6800 GT מארז Thermaltake VA8000 Armor +4 funs

• 4 תגובות
    • 432 צפיות
  20. Started by DAVIDD,

טוב בחיים לא עשיתי אוברקלוקינג שמעתי זה מסוכן ויכול לשרף לי חלקים עשכיו נראה לי ננסה פעם 1 כי אני מתחיל להתלהב מכולם שעושים כרטייס של 400 שקל לכרטיס של 1000שקל טוב יש לי את הכרטיס FX5200 של אסוס 128 בייט 128 מגה גירסאת הV9520 עכשיו לאן אני יכול להביא את הכרטיס מסך הזה הכי הרבה?? דרך אגב אין לו מאוורר יש לו רק קירור פסיבי של צלעות קירור.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 432 צפיות
  21. Started by lael,

טוב אז ככה זה המעלות שהמחשב במנוחה בלי מזגן והמאורר בצד שהמארז פתוח (מאורר רגיל..) [בלי אוברקלוק] http://i7.tinypic.com/5413z2r.jpg וזה עם המזגן והמאורר http://i14.tinypic.com/4mmvac4.jpg איך זה טוב ? ??? מפרט בצד.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 432 צפיות
  22. Started by e-gnt,

אני קונהxp 120 ועליו enermax 120mm .. אני קונה ת as5 אמרו לי למרוח שכבה דקהה וגם על ההיטסינק דק מאוד! ואז להדביק ... שמעתי גם שצריך דבק חם וזה.. שאלותי : 1.איפה מדביקים תדבק חם - על הליבה??????? 2.איך ההיטסינק מוחזק? 3.אם המשחה נשפכת על רכיב אחר במעבד.. נזק רציני? 4.אם המשחה נשפכת בכ.מסך נזק רציני ? (חוץ מהליבה..) תודה..

• 8 תגובות
    • 432 צפיות
  23. יש פה אפשרות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9826 ? או שיש לכם עוד מקומות תודה

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  24. Started by daniel0089,

שלום לכולם, את המפרט המלא שלי תוכלו לראות בצד... אז ככה: יש לי מעבד Intel E6300 1.86Ghz יש לי כ.מסך Geforce 8800GT 512MB את שאר המפרט תוכלו לראות בצד כמו שאמרתי... אז ככה: האם קיים אצלי צוואר בקבוק עם איזהשהו חלק? אמרו לי פעם שהמעבד שלי עושה צוואר בקבוק, זה נכון? האם קיימים עוד רכיבים שעושים צוואר בקבוק? אם כן אשמח אם תציעו לי חלקים שלא יעשו צווא בקבוק עם ביצועים שאני ירגיש בהבדל אבל כמו כן שלא יגרמו לצוואר בקבוק מבחינה הפוכה (פעם זה היה החלק הישן מדי לדוגמא ועכשיו יש לי חלק חדש מדי...) מקווה שהבנתם, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  25. מישהו פה הצליח להפעיל את הTAT על ויסטה 64?

• 0 תגובות
    • 432 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.