עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי את הכרטיס המומהר EVGA e-GeForce 7800 GT זה עם הקלוק שמגיע מהחברה של 450MHZ. קניתי מנועה מחשבים, עכשיו מה מהירות המאוורר שעל הכרטיס. הגיוני שהוא 3470RPM? כי זה מה שכתוב לי שהוא ברגע זה והכרטיס בטמפ' 39 מעלות זה נורא? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  2. Started by dudu_azran,

מה נותנת המהרת הPCI-E BUS ראיתי במדריך להמהרת המעבד שיש לנעול אותה על 100MHZ אבל בתוכנה NTUNE כחלק מההמהרה התוכנה גם מעלה את הPCI-E BUS תןדה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  3. Started by Esparco,

איזה קירור אתם ממליצים למעבד הזה עם לוח אם של ASUS P5ND2-SLI EDITION הבנתי שהזלמן והביג טייפון די טובים אם אתם יכולים לתת לי דגם מדוייק של הקירורים ומה יותר טוב ב250 ש"ח תודה מראש ספרקווווו!!!

• 6 תגובות
    • 476 צפיות
  4. Started by roei88,

יש לי volcano 10 על פנטיום 3 איך מוציאים אותו?

5. שלום קניתי כרטיס מסך מבית XFX של 6600GT ויש בו שתיי יצאות DVI למה זה באחת חיברתי את המסך למה השניה? לעוד מסך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  6. Started by Gliding,

אז הבעיה בכותרת וקרתה מאז העדכון האחרון לביוס של הלוח שמופיע בתחימה... המתח שמופיע ב USDM (התוכנה שבאה עם הלוח. אותו מתח מופיע בביוס, אגב) הוא 1.57-1.6 הבעיה שנגררת היא שכשאני משנה מכפלה בשביל לעשות אוברקלוק, המתח יורד ל 1.35 עריכה: קצת מצחיק שאני מעלה את הנושא הזה כבר פעם שלישית בפורום ועדיין אין ממש תשובות... עשיתי עכשיו שוב שינוי בביוס וזה המצב כרגע: המתח למעבד מוגדר בביוס כ +0.1...מה שנותן לו סה"כ 1.4, ופותר את הבעיה שהייתה פעם ולא אפשרה לי תלהתחבר לאינטרנט. המכפלה של המעבד הורדה ל-8 ועכשיו הוא עובד במהירות הרגילה שלו- 1800 Mhz. והזכרונות נמצאים על 225 ותזמונים של 2.5-3-3-5...במתח של 2.8...שזה הכי גבוה שיש בביוס...ונראה לי די מכובד ביחס לזה שהם לא אקסטרים או…

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  7. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב לכרטיס מסך ? אני לא בטוח שהסיילנסר מתאים לי ? (6600gt agp ) ? אם לא אזז יש משהו ששוה בביצועים ? להביא לינקים מלוגיק כי שם אני קונה ?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  8. Started by Y.k,

היי . רציתי לדעת אם הגוף קירור יתאים ללוח שלי : Abit AV8 בנוסף רציתי לדעת מה המאוורר הכי ממולץ אליו בתקציב של עד 100 וקצת .. טנקס

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  9. שלום רציתי שתמליצו לי על קירור סביר למעבד שלי במקורי הוא 3.20 עשיתי לו OC והעלתי אותו ל 3.52Mhz יש לי כסף ליקנות את הטרמלג'ט אקסטרים הזה אבל הקירור הזה סתם יהיה למה זה לאוברקלוקים יותר קיצוניים. אם יש לכם איזה משו להמליץ לי משו טוב תגיבו : תודה.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  10. להן פרטים -שני וננטות מקובעות מעל לכרטיס המסך -וונטה של הכרטיס עצמו (במהירות מוגברת) -וונטה מצידו של הכרטיס -מאוור ביתי השוכב מצד למחשב אני צריך להוסיף עוד קירור ואין לי רעיונות...

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  11. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  12. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מארז קטן יחסית ויש לי שני הרדיסיקים בהתחלה הם היו צמודים אחד לשני אבל עכשיו הרדיסק אחד למטה והרדיסק אחד איפה שהצורב זה שליד הצורב מתחמם הרבה הוא מגיע כמעט ל50 מעלות ורציתי לשאול יש לי בבית גוף קירור של פנטיום 3 עם מאורר עליו ורציתי לשאול האם אני יכול פשוט לשים את הגוף קירור והמאורר על ההרדיסק פשוט להניח אותו עליו? האם זה יכול לגרום נזק או חשמל סטטי או כל דבר אחר והאם יש שיטות טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  13. Started by elad the master,

http://www.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_8s661fxmp-rz_big.jpg זה הלוח.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  14. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? מהיכן אפשר להוריד אותה? לינק גם יתקבל בשמחה.. תודה מראש

15. Started by Night_Fox,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302883.0 למה אף אחד לא עוזר לי תכנסו לדיון ותעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  16. Started by Discreet,

זה המארז שלי http://www.thermaltakeitalia.com/prodotti/images/v7000D.jpg http://www.thermaltakeitalia.com/prodotti/v7000D.php המעבד משחק בין 37-40 והכרטיס מסך משחק בין 51-53 זה המפרט מחשב זה מאוורסט ואם כן מה אני יכול לעשות? יכול להיות אחד המאוורים הפוכים? יש לציין שהדלת כבר פתוחה ולא נמצאת על המחשב.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  17. Started by shayyzz,

שמעו חברה אני מעלה את הארצים של הכרטיס מסך פתאום המסך נהיה שחור ואז רגיל שחור רגיל שחור רגיל במהירות חבל על הזמן דרך אגב החלפתי עכשיו את ה x1950GT Super ל x1950Pro ואם הג'יטי לא היה לי את זה ? מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.07.2007 בשעה 12:45:15 סבבה חברים הסתדרתי ועוד שאלה עכשיו הטמפרטורה עומדת לי בין 50 ל 60 זה לא כל כך טוב נכון?ועוד שאלה אחת קטנה D: איך אני עושה שבמשחקים יראה לי כמה FPS יש לי בצד שמאל למעלה בצבע צהוב? תודה

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  18. Started by STi,

שלום, אני מחפש קירור למעבד שאני יקנה, יש לי לוח ASUS m2n sli deluxe OC מתוכנן בעתיד, בגלל זה אני לא רוצה לקנות סתם את הגוף קירור שמגיע עם המעבד, אלא כבר לקנות את הקירור היותר מקצועי כנראה אני ילך על ה-3800+ (מעבד) הספק הוא NEO HE 550W וזהו פחות או יותר אני מחפש משהו בסביבות מחיר של 200 גמיש... תודה מראש אנשים!

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  19. לאחרונה קניתי gf6800gs agp של פאליט שמגיע עם קירור מעפן שמתי לב שמאז שקניתי אותו , מהחורי איורור הקדמיים של המארז יוצא אוויר חם זה פשוט מחמם לי תחדר ! wtf ? יש לי שני מאווררים אחוריים שהגיעו עם המארז יש לי מקום לעוד שניים קדמיים , ואם אני מעיף תכונן פלופי יהיה לי מקום ל עוד אחד ככה שאני יכול לשים 3 מקדימה ועוד 2 שכבר יש מאחורה כולם 80 מ"מ עצות ?? עוד מעט אני מתכנן לקנות תקירור הזה לכרטיס מסך http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2893 אם הוא מתאים לכרטיס שלי ואם הוא לא מרעיש יותר מידי ... יש הצעות למשו יותר טוב ?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  20. Started by henbasel,

אם אני עושה oc למעבד שלי שהוא 2.8 D 820 להוריד מולטיפלייר או להוסיף אני לא מבין כלכך מה עדיף שיהיה פחות מולטיפלייר או יותר ... ואני עושה oc בקטנה מוסיף פשוט קצת אבל אני שואל לידע כללי

21. Started by shmulikg,

לחבר שלי יש AMD MOBIL אז רצינו לדעת איך רושמים מכפלה (של המעבד ) באנגלית כדי שנוכןל לעשות OC גם דרך הFSB וגם דרך המכפלה...

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  22. Started by IGk,

מישהו יודע עם זה מסובך לעשות ל-X800GTO אוברקלוקינג וכמה היה השיפור לעומת כרטיס שלא עשו לו? ועם צריך איזה קרור מיוחד?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  23. Started by re,

שלום יש לי מעבד e6300 לוח אם asus p5b יש לי 2 גיגה זיכרון יש לי מארז סקורפיון של ראדמאקס עם ספק 400w עם 3 מאוררי 120 טמפ' המעבד במנוחה 30 בשני המעבדים השאלה לכמה אני יכול להגיע באוברקלוק ואם שווה לי בכלל

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  24. Started by angelos21,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי X1900XT דרך הATI TRAY TOOLS, אבל בלשונית של הOC רשום לי OVERCLOCKING DISABLED, וכשאני מנסה להרים את המהירויות אז הן חוזרות למצב הראשוני שלהן!!! מישהו אולי יודע איך לאפשר את הOC דרך התוכנה????

• 0 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים