אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז Thermaltake Swing VB6000 אחרי שקניתי קירורים רציניים לכ. מסך ולמעבד שמתי לב שעכשיו זה נשמע כאילו המאוורר של המארז עושה די הרבה רעש (אם אני מנתק אותו המחשב הרבה יותר שקט) עכשיו השאלה שלי אם לקנות מאורר אחר (למשל ARCTIC COOLING 120MM מנעה) יעשה שיפור משמעותי מהבחינה הזו?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי מארז ישן שאני מעוניין להחליף להתחלה חשוב לציין שאני מחפש להרכיב מארז מאוד מאוד שקט אבל כמובן שיקרר ממש טוב את כל התוכן בפנים. עכשיו אני מתלבט בין ANTEC P7 ל- P8. ספק כח גם מתכוון להחליף יש לי אחד ישן מאוד ורוצה לרכוש Corsair 750W 80+ Platinum HX750 להבנתי זה ספק מאוד טוב ושקט. אם יש לכם המלצות למארזים וספקים טובים ושקטים במיוחד אשמח לשמוע לעוד דעות. לגבי לוח-אם יש לי של GA-F2A88X-UP4 GIGABYTE ומאבד AMD A10-7800 עם מאוורר גנרי שקיבלתי איתו בחבילה אם יש לכם הצעות אחרות לקירור המעבד לדוגמא קירור מים או קירור ממש סופר שקט וטוב כמובן גם אשמח להצעות בנוסף יש לי כרטיס מסך AMD RADEON R9 …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עשיתי אוברקלוק למחשב שלי(ראה מפרט) המודרבורד שלי נמצא על מהירות באס של 280 ואת הזכרונות אני שמתי בביוס על 133 (כי לפי מה שאני הבנתי עם אני שם את הזכרונות על 200 אז זה יהיה +המהירות של המודרבורד הזיכרונות היו צריכים לעבוד של באס של 280 נכון?) ואז אני בודק בוינדוס את המהירות של הזכרונות ואני רואה שהם על 180 במקום להיות על 133+80(80 זה מהירות הבאס..)וזה אומר שהם היו צריכים להיות במהירונות של 213 נכון?? אז למה הם לא במהירות שבה הם אמורים להיות?? בתודה שגיא
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני אבריג את המאוורר על הדלת הצדדית. מאוורר ופתרון קירור Zalman ZM F1 Retail או AF8025 PWM 80MM FAN תודה חבר'ה -------- עריכה: האם מאווררים אלו עם חיבור 3 פין ללוח M?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
צריך קירור למעבד AM2 לאוברקלוקינג כולל התקנה מחברה טובה עד 400ש"ח
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום... אז לאחרונה מצאתי את עצמי משאיר את המחשב פתוח בלילה, אבל הרעש שלו בלתי נסבל - והרעש נובע בעיקר מהקירור סטוק הגרוע של AMD (המעבד הוא Winchester 3200+ 939). אז רציתי לקבל ממכם המלצות על גוף קירור אוויר טוב, שיענה על הדרישות הבאות: - הוא חייב להיות מעולה בתור גוף פאסיבי. בלילה אני לא הולך לחבר אליו שום מאוורר. אני רוצה שהחלק הפאסיבי לבדו יחזיק את המעבד בסטוק על טמפ' נורמליות, ולא יגרום לו לקרוס. - כשאני כן יחבר לו מאוורר, בהעדפה ל- 120mm, הוא צריך להיות חיית ביצועים. - שיהיה פשוט להרכבה, ושיתאים ל- MSI K8N Neo2 939 בתוך מארז Tower של צ'יפטק. - שיהיה מותאם גם לעתיד ולסוקט הבא (M2) של AMD. - שהמחיר יהיה נורמלי. האם יש חייה כזו? אם לא, אני מוכן להתפשר בכמה דברים..…
-
- 18 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני כרגע עם OC למעבד AMD 955 ל3.8,והמעלות במאמץ מלא עלו בצורה מוזרה בשבועיים האחרונים~,מ58 ל65 במאמץ מלא, יש איזה דרך לקרר את המעבד להוריד אותו למיתחת 60 מעלות שוב? אני עם קירור MUGEN II,מארז CM590 עם מאורר SLIPSTREAM 12MM 1600RPM.. מישהוא יכול לעזור לי בזה? המחשב כבן שנה~
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לשתף אתכם במשהו ששמת לב אליו.. יש לי את 2 מערכות ההפעלה, ויש לי SUPER_PI ב XP, התוצאה שלי עם המעבד היא 21 שניות לחישוב של 1M.. שמתי לב שהלינוקס רץ לי הרבה יותר מהר, למרות שאני משתמש בשולחן עבודה תלת מימדי ודברים אחרים... ראיתי שיש SUPER_PI גם ללינוקס אז החלטתי לנסות, מה התוצאה שקיבלתי? 1M = 17 SEC... בדיוק, שיפור של 20% , ממש לא הולך ברגל... אם החברות משחקים היום מוציאות NATIVE ללינוקס... ולזה... אני קורא ניצול חומרה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בלוקים של קירור מים למעבד אצלי פיזית אני צריך לבחור אחד מהם http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0087/cl-w0087.asp או זה http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0010/cl-w0010.asp תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד (AMD Sempron 2400) אבל משום מה האפשרות חסומה בביוס מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק ויש לי ספק 300w hec ויש לי אפשרות להביא את ה400 בלי כסף יש הבדל משמעותי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אחרי מים של מאמץ אחר הביוס שיספק לי אפשרות להעלאת מתחים לא נמצא כלום, אפילו בהכי חדש (1005) ... יש מיש'ו שיודע על תוכנה כלשהי להעלאת מתחים ?! אני רוצה לנצל עוד מהכרטיס מסך ומהמעבד שלי... :auto: המכנית לא קשורה... היא סתם יפה
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מהו המאורר או HEATSINK או מה שלא יהיה שיתן את הקירור הטוב ביותר למעבדי AMD או INTEL שיש כיום?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי החלפתי בקידמת המארז מאוורר 12 ס"מ שמכניס אויר , בדופן המארז מאוורר 8 ס"מ שמכניס אויר , בחלק האחורי מאוורר 12 ס"מ שמוציא אויר חם , יש גם את הספק שגם מוציא אויר. האם אלו טמפרטורות סבירות?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טבלה\תרשים\שרטוט\וואטאבר.. העיקר שיוכל להגיד לי באיזה מהירות יזרק 30-35CFM אם אין גם CFM וגם DBA אז רק אחד מהם תודה (: (יש לי את הטבלה הזאת של TEMP אבל לא אכפת לי מזה כל כך כי אני לא משתמש בחיישן)
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב בבקשה תוכנה למדידת הטמפ' של הכרטיס מסך, כאשר אני מודד את הטמפ' בסנדרה אז המסך הופך להיות צבעים כאלה וכדומה, מוזר ביותר! לא חשוב, יש תוכנה אחרת יש לי ti-500 של הרקולס
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במשחקים כרטיס המסך שלי (XTX) מגיע בדרך כלל לטמפ' של 69 מעלות לאחרונה התקנתי את התוכנה RIVA TUNER כדי שתראה לי את הטמפ' של הכרטיס מסך בסרגל למטה. עכשיו כשאני נכנס לשחק ה-RIVA מראה לי שהטמפ' של הכרטיס מגיע ל-78 מעלות וכשאני יוצא לחלונות לבדוק טמפ' ב-ATI OVERDRIVE SENSOR הוא מראה לי 69 מעלות. מה מדייק יותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המחשב שלי מתמלא באבק מאוד מהר, השאלה היא האם התקנת מסנן נגד אבק תבוא על חשבון הביצועים של המאווררים? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מאוורר 80 מ"מ. שלושה דברים חשובים לי: 1. תקציב נמוך (עד 30-40, מקסימום 50 ש"ח). 2. שקט שקט שקט. 3. אמינות (קצת פחות חשוב). המאוורר אמור להחליף את המאוורר הנוכחי בספק שלי, שעושה המון רעש למרות שימונים חוזרים. אשמח לקבל עצה לגבי מאוורר מועדף (או שאולי אין כזה, ופשוט לקנות ג'נרי?).
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום שלום שלום, כידוע לכולנו מזג האויר בארצנו קצת לא יציב. ביום שישי האחרון (5.4) החל בסביבות איזור המרכז (שם אנוכי מתגורר) מז"א שרבי ואביך. המעבד שלי, שביום אביבי ממוצע הטמפ' שלו נעה בין 27-29 מעל', החליט ל"המהיר" את קבצ פעימות הלב שלי וקפץ לטמפ' של 53 מעל' (לא נורא כ"כ, אבל בהתחשב בעובדה שהחדר שלי עוד ממוזג זה כבר מתחיל להעלות סימני שאלה). בכל מקרה... ,אחרי שהפגנתי יכולות של משורר (ראו סיפור נפלא למעלה ^) שאלתי היא על איזה מאוורר אתם ממליצים (מפרט למטה) + איזה FAN BUS כדאי לי לקנות (תמונה של המארז למטה) (5 מאווררי מארז (לא כולל מאוורר של מעבד + 2 של ספק)) . אם תוכלו לצרף גם שמות של חנויות (או רמזים לשמות של חנויות ;D) זה יהיה נהדר. המון תודות.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד : AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 זכרונות: Ncp+Aeneon 1GB (512x2)Dual 400Mhz PC 3200 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 כרטיס מסך: Gecube Readon 9600Pro 128M Edition ספק:Sunshine Koma 520Watt קירור:Artic Cooling Freezer 64 Pro מארז:גנרי פשוט בנוי ממתכת זולה. יש לי בערך 1000-1200 שקל. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח P5Q של אסוס, ועליו מורכב כרטיס מסך HD4870.. עכשיו הבעיה מתחילה כשאני מאמץ את כרטיס המסך דרך התוכנה GPU Caps Viewer , הלוח אם מתחמם עד כ - 57 מעלות בזמן מאמץ הכרטיס דרך התוכנה GPU Caps Viewer... בזמן מנוחה הלוח עומד על כ - 48 מעלות, זה בסדר?.. ושמתי לב שהלוח מתחמם רק כשאני מאמץ את הכרטיס, למה כשאני מאמץ את המעבד דרך התוכנה OCCT טמפ' הלוח נשארת 48 מעלות.. תסבירו לי בבקשה מה ניתן לעשות, כי זה נראה לי קצת מסוכן ללוח.. תודה...
-
- 39 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס 6950 ויש לי כמה שאלות: 1.מה חשוב יותר להעלות, את המהירות של הליבה או המהירות של היזכרון? 2.מה המתח המקסימילי שמותר לכרטיס הזה? 3.אוברקלוק למעבד יביא לשיפור FPS במשחקים או שזה לא יעזור?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רשמתי בכותרת , תודה .
-
- 12 תגובות
- 10.8k צפיות
-