אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי את ה 7VRXP שלי ביחד עם Athlon 1800. בניתיים אין בעיות בכלל. אני בכל זאת רוצה כזו תוכנה בעיקר בשביל לבדוק את הטמפ' בעומס. הכל חוץ מ Motherboard Monitor בבקשה כי יש לי בעיות איתה...
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
רציתי להראות לכם את הקירור הטוב בעולם! והוא: Prometeia! . הפרומיטיה היא בעצם מה שנקרא באנגלית Phase Change Cooling, זה בעצם Vapochill רק הרבה יותר חזק ומתוחכם שיושב לכם על המעבד. ראיתי אנשים עם AXP1600+ שהגיעו ל-2100Mhz עם מתח של 1.98V וטמפ' Full Load של 6-7,מתחת לאפס(!!!). את המותק הזאת אפשר להתאים למעבדי AMD, SocketA, ולמעבדי פנטים 4 Northwood, המותק עולה 475 יורו(2205 ש"ח) אבל צריכים לקנות גם ערכת תיאום לאינטל או AMD שעולה 50יורו. קיצר אני הולך לעבוד בחופש הבא(כי בגיל הזה אין לי רישיון עבודה) ולקנות אותה, בתקווה שעד אז הם ישלחו את זה גם לארץ(הם אמרו שהם עובדים על זה). נ.ב היא שוקלת 30 ק"ג.
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מדבר על כזה דבר ראיתי בהרבה מודים אבל איך עושים.... ?? אולי אם צריך מדריך איך לעשות את זה יש מתנדב.....
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי והבנתי COOLER MASTER עומדים להיכנס לשוק גם בארצנו ורצתי לדעת מתי זה יקרה? ואם מישהו יודע אם יהיה מבחר גדול של מוצרים ובעיקר מארזים? ולפי מה שהם עולים בחול כמה הם יעלו בארץ (המארזים המדהימים שלהם)? והאם למישהו יש תר עם גלריה של מארזים שלהם
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלי (שלב א)ורציתי לשאול אותכם על שיטות צביע ואפקטים (לא צבע קבוע ומשעמם). חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אתרם בנושא... מאוחר יותר אני כנראה אוסיף חלון ואור
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום!! חשבתי לקנות מארז חדש לטאולין שלי וחשבתי על המארז: Dragon DX-01BD Black TOWER כדי לקנות אותו אצל הדובים האוסטרלים (שם מקורי נכון?) אני מוסיף לו HARDCANO5 בחירת החלקים נכונה? אני לא מוסיף חלון כי זה לא הטעם שלי... ולא ספק כוח כי יש לי כבר אנטק 380 ואט בחירת החלקים טובה? יש המלצות אחרות? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי לא לפתוח נושא שיאסוף טיפים ורעיונות של חברי הקהילה איך לעשות MODDING נכון. אני מבקש שתפרסמו: 1. טיפים לקדיחת חורים, טיפים וטכניקות לצביעת המארז 2. רעיונות מקוריים למודים 3. רעיונות וטכניקות חדשות 4. כל מה שעולה על רוחכם ויכול לשרת את אנשי הקהילה. אני מבקש לשמור על טעם טוב בהצעות, ולמנוע SPAM מיותר. כדי שלא ינעלו את הת'ראד תודה מראש The Grey Matter
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המעבד שלי... +AMD ATHLON XP 1800 עובד על 70.0 °C משום מה ואני לא יודע למה....... המארז פתוח משני הצדדים יש לי שלושה מאווררים שנים מוצאים אוויר אחד מכניס ויש לי את המאוורר המקורי שבא עם מעבד ה AMD..... יש למישהו מושג למה המעבד כזה חם? ומהי הטמפרטורה שאני צריך להתחיל לדאוג בה?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייי בדיוק אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי SUMA PLATINUM GEFORCE4 TI4200SE 64MB הוא הגיע במהירות של 250/550 השתמשתי ב RIVA TUNER ושם באפשרויות של LOW LEVEL SYSTEM SETTINGS העלתי ל 286/599 איך אני בודק בעזרת תוכנה חיצונית מה מהירות הכרטיס כרגע??? דרך אגב הכרטיס בא עם גוף קירור עליו והיטסינקים על הזיכרונות משני הצדדים ממש פצצה שאלה נוספת היא האם צריבת ביוס לכרטיס עם המהירות החדשה תביא שיפור יותר גדול כמו שרשום בכתבה באתר ואם כן אז אם איזה תוכנה אני יכול להוציא את הביוס מתוך הכרטיס שלי ולערוך אותו ואז לצרוב אותו לכרטיס??? תודה לכל העונים שמשקיעים מזמנם כדי לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המעבד שלי לא עובר את ה52 מעלות , atlonxp1800+ כדי לי להחליף את הינסטיק והמאורר ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
CPU Score : 1911 Memory Score : 1345 HDD Score : 112 Manufacturer:Intel Family:Pentium® III Internal Clock:730 MHz Internal Clock Maximum:1.17 GHz External Clock:133 MHz Socket Designation:J3C1 Type:<unknown> Upgrade:ZIF Socket Capabilities:MMX, CMov, RDTSC, SSE Version:Pentium®III CPUID:0x00000683 אמרו לי שאני יכול לדעת כאן עד כמה אני יכול להעלות את השעון.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבנות מארז עכשיו אני רוצה לדעת איך לבנות אותו ומאיזה חומר לבנות אותו (עץ,אלומניום?) איזה חומר יותר עדיף מבין שניהם ויש למישהו אולי מפרט של מארז יעני איך בונים כזה דבר???? ואני לא מתכנן לבנות אותו בצורה סטנדרטית אלא בצורה שונה (אולי כמו המחשבים הישנים ששוכבים) ? יש לכם רעיונות לתת לי ??
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המעבד הזה, שכולכם אמרתם שהוא בטמפרטורה נמוכה מטורפת, מהי המהירות המקסימלית שאני יכול להגיע עם המעבד הזה עם קירור טוב? (אם יש בכלל... ;D)
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ולי הולך להיות אותו!!!!!!!!! אההה!!!!!!!! !!!! !!! !!! רק בעיה אחת-אני מאוד רוצה לקנות אותו מזיגזאג, אבל זה עולה שם במאה שקל יותר מאשר אצל הדובים... ואני יכול לקנות את זה אצל הדובים ולקבל יחד עם זה גם hardcano 2 באותו מחיר כמו אצל זיגזאג... עכשיו השאלה שלי היא כזו... יש הבדל בין המאווררים של המארז בין הדובים לזיגזאג? כי נראה לי שכן... אורן אמר לי משהו שיש שם מאווררים טובים כאלה שמתחברים לספק וללוח אם, ולא יודע היה הרבה רעש!! לא שמעתי מה הוא אמר... אז אני לא יודע עם הוא עשה פרסום למארז באופן כללי או למארז בזיגזאג... וזה גם יסביר את תוספת המחיר מישהו יכול להסביר לי את התסבוכת??
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , חשבתי על לעשות חלון קטן במארז ולקנות לד או שניים. אין לי בעיה בחיתוך , הבעיה שלי היא בחלון עצמו , באיזה חומר שקוף אני יכול לכסות את החור שעשיתי? והאם הוא ישמור על אטימות בשביל זרימת האוויר שיש לי במארז? תודה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. אני דיי חובבן האמת, לא מזמן קניתי מחשב חדש וראיתי המון דברים מדהימים שאפשר לעשות עם המארז ובתוכו. התחלתי לחפש מאמרים ותמונות על מודינג וראיתי המון דברים שאותי לפחות, מדהימים. כהתחלה עשיתי חור בצד המארז שלי והוספתי מאוורר יחסית גדול וזה נראה ממש טוב אבל אני עדיין רוצה להגיע לביצועים יותר יפים. אני יודע שזה לא יבוא לי בצ'יק או שזה לא כל כך קל אבל אני מוכן לנסות. אני מחפש כמה דברים : 1) מארז טוב וגדול שאני יוכל לבצע בו את כל המודינג הדרוש. 2) מישהו ממרכז ת"א שרוצה לבצע את המודינג הזה איתי ולעזור לי. אשמח אם יהיה מישהו כזה למרות שאני בספק אבל לפחות אני שואל. אפשר ליצור איתי קשר באי מייל : pain_n_hurt@yahoo.com או באיי סי קיו : 126280801 בתודה, IntoXicaTed.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הכמות הנכונה? עשיתי חיפוש בפורום ובכולם רשום "לא הרבה מדיי לא מעט מדיי", איך אני יודע מה זה הרבה ומה זה מעט?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה לבדיקת טמפ' ואני לא יודע אם בכל לוח יש מישהו יודע ?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
וולקנו חדש מTT נראה די מבטיח........ במיוחד המאורר שעליו.. 75cfm ב48db זה די טוב וגם בסיס נחושת גם חיישן ששולט במאורר וגם שליטה עצמית הסינק די יפה וקוראים לו volcano 9 (דילגו כנראה על ה8......) מה דעתכם? אני אישית מחכה לבנצ'ים שלו המתוק הזה למרות שאני חובב Tharmelright/Alpha הסינק הזה נראה טוב למדי לעמוד הבית של המוצר
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזה : ENERMAX FS-710-B 2 ATX FileServer ATX Black Case - 3 fans - NO POWER SUPPLY
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
זוכרים אם הרעיון שלי לבנית בלוק מים? ובכן, הנה תמונה ראשונה של הבלוקים. הגדול יותר בשביל הCPU והשני לכרטיס המסך. כמובן שאת הבלוקים יש לצחצח כדי שיבריקו! הבלוקים בנוים על בסיס ההיט סינקים המקוריים. בקרוב תושלם כל מע' קירור המים. הרדיאטור הומאורר כבר מותקנים. כרגע אני עובד על בנית מיכל המים (גם הוא מאלומיניום.) אגב, למי ששואל את עצמו: בלוק המים הגדול מכיל כניסה ושתי יצואות משתי סיבות: 1. המים מתפזרים יותר טוב וכך הקירור משתפר. 2. ההתנגדות למשאבה תפחת, כף יותר מים יוכלו לזרום.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מוזר.......... הכרטיס מטומטם וגם המחשב. (עד שיהיו חדשים) הקיצר אני צריך תוכנה כזאת וגם תגידו עד כמה בטוח להמהיר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אם אני מעלה FBS ל133 GIGABYTE GA-8IHXP P4 1.8 pc800 corsair מה עוד אני צריך לעשות חוץ מהעלת הFBS? (מתח, ראטיו, נעילות AGP/PCI) תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-