אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום... ברצוני להזמין מאוורר 80MM לצד המארז שלי.. הסתכלתי בנועה מחשבים וראיתי את המאווררים הללו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6184 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6192 כעיקרון זה אותו מאוורר אבל תוספת של 5 שקל רק בגלל ה UV הזה? אני אפילו לא יודע מזה ה UV הזה ואם שווה להוסיף 5 שקל בשבילו? נ.ב ואם יש בתקציב 40-45 שקל חברה של מאווררים עם לדים טובה יותר אז תמליצו , תודה.
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות סוניק טאוור ואין לי מושג איך לעשות את המודינג הנדרש בכדי להתקין שלושה מאווררים. מישהו עשה ומוכן להסביר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
המאוורר של הצ'יפסט שלי שכתוב עליו AGP 8X עשה ממש רעש בלתי נסבל ולא יכלתי יותר עם זה אז היום ניתקתי אותו והמחשב שקט כמו שצריך המאוורר הזה חשוב? אני לא יכול לבדוק את המעלות של הלוח אז אני לא יודע אם הוא יתחמם או לא
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום זהו המפרט הכולל שאני מתכוון לקנות : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤ 1592 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 620 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 258 1 מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ¤ 229 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 45 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 416 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 ¤ 547 1 קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 456 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V ¤ 1200 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 206 1 הרכבת…
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
התחלתי עם OC ויש לי כמה בעיות תציצו שני ה במפרט ואז תענו לי בבקשה כאשר אני מעלה את נבאס ל207 התוצאה שלי במבחן הCPU של 3D MARK היא 610 שאני ממשיך להעלות את הבאס ל210 ומעלה התוצאות יורדות בצורה דרמתית בין 550-450 העלתי את הV CORE ל1.6 ועדיין תוצאות נמוכות עוד משהו בשביל לבדוק יציבות אני משתמש ב TOAST אז כמה זמן צריך שזה ירוץ ומה אמורה להיות הטמפרטורה שלי פחות או יותר כי במנוחה היא33 וכשTOAST רץ היא 47 זה סביר??? אז מה לעשות בשביל שהביצועים יעלו ולא ירדו?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 וכדי להוריד את המאוורר צריך לפתוח 2 קליפסים כאלה, אחרי שאני עושה את זה, המאוורר משוחרר קצת אבל כשאני מנסה טיפ טיפה למשוך אותו הוא לא יוצא. כאילו יש איזה משהו שהוא עוד מחובר. איך אני מוציא אותו?! תודה מראש, גיל
-
- 7 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח באזור ה 500-600 שקל לOC. מה ממומלץ? איך ה ABIT NI8-SLI או ה ASUS P5ND2? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
היום הזמנתי את הGskill 2GBHZ אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי, אשמח אם תעזרו. נגיד המעבד על 500 באס, אז אני רוצה להגיע ל500 בזכרונות עם תיזמונים הכי טובים אז... : 1. קודם אני מתחיל להעלות את הזיכרונות או המעבד ? 2. אני קובע תיזמונים ומתח ומעלה תדר? ונגיד הגעתי למקס' מה עכשיו לשנות, מתח או תיזמונים ? 3. ראיתי שיש תוכנה שקובעת תיזמונים בWINDOWS, האם הם נשמרים לאחר ריסטרט ? ואיך אני יודע אם הזיכרונו מסוגלים ? 4. במידה והגעתי ל500, איך אני יודע מה התיזמונים המינימלים, כלומר ההדוקים ביותר למתח הנ"ל ? תודה ומצטער על ההצפה :-) חן
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני כניראה מחליף את המעבד והלוח אם עם אחותי שלי : פרסקוט פנטיום 4 2800 (478) 1M 800HT שלה: Athlon™64 3200+ (S-939) VENICE CORE (כדאי?) אני רוצה להעביר גם את הקירור מעבד שלי לAMD אבל אני לא בטוח שהקירור מעבד שלי מתאים PRIMECOOLER PC-HC5+ BLUE LED HYPERCOOL ל AMD באתר כתוב שהוא כן מתאים ל AMD 939 http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=225 אבל בדף הסבר שקיבלתי עם הקירור אין איזכור לגביי S-939 אלא רק לגביי INTEL 775,478 AMD 754,462 למישהו יש מושג איך מרכיבים? אולי זה אותו דבר כמו ה 754 ? ועוד משהו , כאשר הרכבתי את הקירור הנ"ל על המעבד שלי כמעט ולא היה שינוי בקירור נישאר על 48-49 מעלות הוא יורד גג ל 47 אם אני שם אותו על מהירות הכי גבוהה בפוטנציומטר. א…
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש לי שאלה...חבר אחד שלי בידיוק קנה מחשב עם מעבד E6300 ועכשיו רשום שהוא עובד בתדר 1.8 מהסטוק אז מה ז"א 1.8 לכל מעבד או לשניהם ביחד?!
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש אפשרות לשלוט על המהירות דרך הווינדוס? אני מעוניין לדעת אם בכלל אפשרי לעשות שמתי שהוא ב idle הוא יעבוד על 1500RPM ובמאמץ על 2000RPM דרך ה bios הצלחתי רק שיעבוד ברגיל על 1000 ובמאמץ על 1600 תודה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
חבר שלי 'זרק' את הDDR בוסטר שלו בגלל שהגיע לו הDFI החדש עכשיו רציתי לשאול אם הוא יכול להתאים ללוח שלי (חתימה) לא מצאתי באתר של OCZ תודה!
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
את המפרט אפשר ליראות בחתימה והבעיה כמו שאתם רואים בתמונה היא שmhz של הזיכרונות לא ממש אחיד באחת הוא כמו שצריך להיות 250 בשני הוא 238 עכשיו זה דווקא מזייף בתוכנה החדשה ולכן אני חושש שאולי זה באמת ככה והראם מוגדר כ1:1 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש לי את האינטל המעצבן הזה...והוא לא ניראה לי כל מקרר הוא מרעיש יותר משהוא מקרר עכשיו חיפשתי בזאפ גופי קירור ל-S775 וראיתי שהוא הגיע לארץ במחיר מדהים השאלה היא אם הוא באמת מועיל??? אבא עיזרו לי אני מתלבט.... http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0092&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
חבל שזה בגרמנית , אבל עדיין אפשר להבין http://www.cooling-masters.com/articles-28-0.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס מסך מיד שניה ATI 9500 PRO ורציתי לדעת יש על הכרטיס מאורר והכרטיס לפי מה שהבנתי היה בשימוש בערך שנה וחצי ורציתי לדעת אם הכרטיס יכול להחזיק בלי מאורר? אני לא מתכוון לעושת אוברקלוק הביצועים שלו מספקים אותי השאלה אם הכרטיס יכול לעבוד בלי מאוורר ומבלי שיגרם לו נזק ואם במקרה נהרס המאוורר איפה אפשר לקנות מאוורר חליפי? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם; יש לי את הכרטיס הנ"ל, ואני ממהיר אותו עם הדרייבר של אנוידיה (עם האופציות המובנות) ולאחר מכן עושה בדיקה. עכשיו לאחר הבדיקה של נאמר 6 שעות, הכרטיס לא קרס, והחלטתי שאני רוצה לשמור את המהירויות החדשות, אני לוחץ על שמור, והכל בסדר; העניין הוא שאחריי ריסטרט, או הדלקה מחדש ביום למחורת הכרטיס חוזר למהירויות הסטוק, איך אפשר לקבוע לו מהירויות חדשות שבהם הוא ישאר?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
במארז שלי למאוורר הקידמי השואב יש תעלת אויר (חלל בין מבנה המתכת לכיסוי הקידמי של עשוי פלסטיק של המארז) המובילה לפתח בתחתית המארז, האם זו הצורה היעילה ביותר לעבודה שלו או שכדאי לבצע מודינג כלשהוא לשפר את יניקת האויר שלו ? אשמח להמלצות נוספות לגבי מאווררים (120,80) שקטים ואכותיים (עדיף מ-SKY-PC , אבל לא בהכרח) תודה
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד שלי (Barton 2500) קצת לא הגיוניות, הטמפרטורה של המעבד על 38 במצב רגיל ובמאמץ על 41-42. המעבד בOC של 190X11 (לא ניסיתי יותר בגלל שהטמפרטורה ניראת לי קצת מזייפת), והקירור של המעבד הוא ההיט-סינק שמקורי שמקבלים עם המעבד בגירסת הBox. הטמפרטורה של המעבד נבדק בתוכנה Abit-EQ ובביוס והם יחסית דומות..
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אוקיי, נתחיל מהדובדבן שבקצפת- Zalman Fatal1ty FS-C77 LED , מה דעתכם עליו ? מקרר טוב ? המטרה שלי זה שקט, קרור וכמובן OC רצחני (למעבד PD915 עד מהירות שעון 3.7GHZ לפחות) האם הFreezer 7 Pro יספיק למעבד הנ"ל או שעדיף את הפטאליטי (ללא התייחסות למחיר) ?- כמובן "שקט, קרור וכמובן OC רצחני "? שאלה שניה: האם כאשר המחשב בOC צריך גם קירור לצ'יפסט ? אם כן, אז הChipset Heatsink Cooler Zalman יספיק ?
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני בדיוק עושה OC לכרטיס מסך ורציתי לדעת לאן אני יכול להגיע. המפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB + Tuniq Tower ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 + ZALMAN VF900-CU הטמפ' ממש נמוכות, כרגע הטפמ' של הכ.מ 26C* ככה שאפשר להשתולל. אני רוצה להגיע איתו ממש רחוק ורציתי לדעת מה הגבולות במומלצים בהתחשב לנתונים. אני מתכנן OC גם לשאר המערכת אבל מתחיל עם הכרטיס מסך. אני עובד עם ה - ATITool וה - RivaTuner אך אני לא יודע בדיוק מה וכמה מתח וכל זה אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור קצת. תודה מראש !!
-
- 6 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום שלום אני די חדש בתחום ולאחרונה הרכבתי את המחשב החדש שלי על בסיס ה- C2D 6400 +945G. עשיתי קצת OC (ל 290 fsb) וגיליתי שגם ה PCIE עובר OC (ל-110) ללא שליטתי. הבנתי שזו נק' בעייתית כי זה עלול להעמיס על הגשר הדרומי ולפגוע בדיסק הקשיח. האם זה נכון? האם ניתן לשמור על ה OC למעבד בלי השלכות על הגשר הדרומי? תודה
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש לי מאורר TMG A1 Thermaltake האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו? וגם על שאר המאווררים תודה.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה ימים X800GTO של SAPPHIRE (ליבה R-420 אני חושב) עכשיו בדקתי ב EVERST הטמפ' במנוחה היא 44 מעלות (עם אימיול עובד) ובמאמץ סביבות ה 54 מעלות העם זה נורמלי או שזה חם מדי? המעבד הוא פנטיום 4 3 גיגה הרץ PRESCOTT לוח של ASUS P4P800E DLUX המעבד עובד על 40 במנוחה ו-61 במאמץ העם גם זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
כמובן הלוח שלי ASUS P4S533-MX אני מחפש ביוס שאני יוכל לשים מעבד פרסקוט...כי ניסיתי והוא לא עשה בוט... לא איכפת לי הHT...כי במילא הלוח לא תומך..אני מועניין במהירות שלו (2800MHZ)...
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-