עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ranran,

אבי טס לאמריקה אז ביקשתי ממנו כל מיני דרים קטנים ובין היתר רציתי לקנות קירור למעבד יש לי SOCKET 478 NORTHWOOD הבנתי שאלה המומלצים הזלמן 9500 והביג טייפון אבל אני לא יודע אם הוא נכנס לי במארז הוא ענקי יש לכם אולי המצלמה לאחד מהם או אחר ואם אני יעבור מכשב אני יוכל להוציא את הקירור ולשים אותו באחר (אני ידאג למרוח משחה טרמית בחדש)

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  2. והאם הוא עדיף על המאוורר שיש בTUNIQ TOWER? כי היום קניתי את המאוורר והוא לא מתאים לי למארז אין לי מקום. אז אולי אנצל אותו בשביל הקירור. דיי דחוף בבקשה. מאוד מודה לכם כמו תמיד

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  3. Started by (G),

הבעיה היא שאין לי מושג איך לעשות זאת למרות המדריכים וגם אני חושש שיקרה למחשב משהו. יש מישהו שיכול לעזור? שאלה נוספת:ב-BIOS SETUP יש תפריט שקוראים לו MB INTELLIGENT TWEAKER מישהו מכיר? ומה אפשר לעשות עם זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  4. Started by Numi1989,

יש לי מחשב די ישן בן שנתיים שלוש שבזמנו עלה לי הרבה בסביבות ה 6000ש"ח המחשב: AMD Athlon 64 Processor 3000+ 1GB DDR 400Mh כ.מסך אתם כבר יודעים RADEON 9800 PRO והוא בעל מאוורר מיוחד שעלה לי עוד 300 שקל אני חושב שהוא לoc אני לא זוכר שם אני יכול לבדוק עם זה ממש חשוב. עכשיו אני לא יודע איך לעשות לו אובר קלוק, מעולם לא עשיתי לשום חלק במחשב שלי אובר קלוק כי לא היה לי צורך עכשיו כן אז ככה: 1.איך אתה עושה את זה? 2.איזה תוכנה אני צריך בשביל זה? 3.כדאי לעשות אובר לכ.מסך כי הוא די ישן ויכול להיסרף? 4.ולאיזה תוצאות הוא צריך להגיע? אני זוכר שבזמנו לפני 3 שנים אמרו שאתה יכול לעשות ל radeon 9800 pro אובר קלוק ל radeon 9800 XT ?!?!? תודה מראש על כול עזרה ועוד שאלה קצרה ומ…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

יש לי שאלה בקשר לSPEED FUN. אני רואה שם 4 טמפ'. TEMP3 היא כנראה של המעבד (בגלל שהיא הכי גבוהה). אכשיו אין לי מושג מה זה שתי הטמפ' הנוספות (TEMP2 & TEMP3). נכנסתי ל BIOS וראיתי שם רק שתי טמפ' של המעבד והשנייה של המערכת. איך אני יכול לגלות של מה הטמפ' הללו?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  6. Started by romany2005,

שלום, רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בקירור מים למעבד סוקט 423 במהירות 1.7 גיגהרץ בלוח אם הבא: http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd.html

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by mhnuemhnue,

שלום זהו המפרט הכולל שאני מתכוון לקנות : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤ 1592 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 620 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 258 1 מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ¤ 229 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 45 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 416 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 ¤ 547 1 קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 456 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V ¤ 1200 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 206 1 הרכבת…

8. Started by arieltan,

אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מאווררים איכותיים למעבד מתאימים לסוקט החדש של AMD מסוג AM2 התכנון שלי הוא כמובן OC קל בעתיד, וסכום באשור ה-200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  9. הכותרת אומרת את כל השאלה שלי תודה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  10. אני רוצה לעשות OC למעבד הישן טיכוו שלי, עד שאני ישבר ויקנה חדש חחח.. קיצור, אני לא מבין בזה כל כך! למישהו יש מדריך או משהו? תתודה! הנה המפרט של המחשב (כמובן שמופיע שם המעבד גם ) תודה.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  11. Started by Cilay,

אז ככה .. המפרט בצד ... תוכנת הBIOS שלי היא : Phoenix-Award BIOS v6.00PG BIOS ID : 08/15/2003-i865PE-W83627-6A79AA1BC-16 הלוח הוא : ABIT I865PE עכשיו הבעיה , כשאני מעלה את הFREQUNCEY או שאיך שלא כותבים את זה , מ200 ל210 . אני מקבל שגיאה : PLEASE INSERT BOOT DISK BOOT כאילו שהוא רוצה שאני אפרמט . מה אני יכול לעשות ? הביוס שלי לא מעודכן משנת 2003 אולי זה קשור ? ואם כן אפשר לינק לעדכון ? לא מצאתי לאחר חיפוש ואני מפחד לעדכן BIOS בלי הסבר כלשהו , מפחד להרוס את המחשב. תודה ויום טוב אריק.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  12. Started by SupeRnovA,

מאיפה להתחיל? מה לקנות? מה לעשות? איזה קירור לשים? יש לי PINE XFX5500 128MB תודה.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by romany2005,

שלום, נשברו לי התפסניות של הלוח אם עכשיו יש לי דבק מגע האם זה טוב להדביק אחת מהם(נשבר רק חלק קטן מהתפסנית), התפסניות משמשות להחזקת המאוורר שעל המעבד.

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  14. שלום, ברשותי מחשב מבוסס P4 3.0 GHZ (אינטל) שגילו כבר מעל 3 שנים. ללא OC. קירור סטוק. המחשב עובד בטמפ' של 58-60 מעלות במצב עבודה 'רגיל' של כ-15% מה-CPU. כשאני עובד עם פוטושופ בפול טורים או מקודד וידאו - הוא קופץ ל-71-74 מעלות. כשהורדתי לגמרי את הפאנלים של המארז וכיוונתי אליו מאוורר 'ביתי' הוא ירד ל-69 מעלות. אני מחליף משחה תרמית פעם ב-6-9 חודשים, ויש ירידה משמעותית בחום (יורד לסביבות ה-40-45) אבל לזמן קצר בדרך כלל (חודש-חודשיים מקסימום). א. אני יודע שזה לא נורמלי, אבל האם זה מסוכן? ב. מה אפשר לעשות כדי להוריד את טמפ' העבודה? האם יש קירור (זול יחסית - אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב ישן) שאפשר להרכיב במקום הסטוק שיכול לעזור? תודה,

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by m-o-r,

אני רוצה מערכת קירור מים לאוברקלוקינג למעבד יש לי משאבה של EHEIM 1250 1200ליטר אני צריך המלצה ליתר החלקים עד 900 ש"ח +- והמלצה לחנות בחו"ל אמינה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  16. Started by OFIRLEVY66,

בשיבל לפרק את הטוניק צריך גם לפרק את הלוח?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  17. Started by ReD - MaN,

micro-star ms-6540 זה הלוח יש לי מעבד אינטל 2.80 ghz אני לא יודע איך לעשות אובר קלוק מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  18. הרכבתי עכשיו למחשב מאוורר silverstone fm123 שמגיע ל 110cfm בשיא. עם thermalright extreme 120. ועכשיו אני מנסה לעשות אוברקלוקינג בפעם הראשונה על ביוס כזה מורכב. הבעיה היא שאני לא מבין כמעט כלום בהגדרות ביוס כאלו. אני יעלה תמונות של הביוס ותעזרו לי בכיוונים כדי להגיע למקסימום (לשבור שיא עצמי) מפרט: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR ASUS blitz formula (גרסת קירור מים) Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Dominator Airflow Fan SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX Seagate Barracuda SATA 250GB 16MB ST3250410AS Evga8800GT Thermaltake Tsunami window LG LCD 19" L1970HR LG GSA-H62N LOGITECH E…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  19. יש לי תוכנה שהגיעה עם הלוח של MSI אבל אני מחפש תוכנה טובה שתיתן לי אינדיקציה לגבי הטמפ' במחשב, נתוני OC וכו' האם יש תוכנה אחת שנותנת הכל? תודה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות את המארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original אז ככה אני קונה 2 מאווררים מסוג Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE אז רציתי לדעת אם כדי לישתמש במאוורים של המארז או להוריד אותם? ואם יש צורך לקנות 2 מאווררים וזה לא היה ביזמוז כסף כי יש במארז כבר מאוורים?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  21. Started by PzD,

אוקי ככה.. יש לי מאוור בצד המארז.. ואחד שמוציאא.. ומקדיה למארז יש לי כיאילו הכנה למאוורר.. יש לי תסוגר מאוורר הזה.. בגודל של 10 ס"מ .. עכשיו השאלה שלי איזה גודל מאוורר אני צריך לקנות? ואחרי זה איך אני מחבר אותו?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  22. Started by zombie,

כרגע אני על קירור סטוק עם ספק-כח של קרוסאייר 520hx וכשאני מעלה את הליבה ל630 ומפעיל 3dmark 06 המסך נתקע...ואז אני צריך להפעיל תמחשב מחדש....יש לציין שהטמפרטורה לא מספיקה לעלות כי המסך נתקע מייד כשהגראפיקה מתחילה לרוץ...... על 625 הכרטיס יציב על טמפרטורה של בערך 70 במעמץ.... מה ניראה לכם הבעיה?זה מגבלות של הכרטיס?טמפרטורה?כי אז אפשר לקנות קירור.... אולי צריך להעלות מתח?(איך עושים את זה?) תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  23. Started by or2077,

אני כנראה אקנה את הכרטיס הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT XT OC EDITION (CM COOLING) 512MB DDR3 - RETAIL קודם כל מה זה XT OC?? (מה קשור הXT פה?) וכמו שאני רואה זה גירסא מומהרת של הכרטיס שהחברה עשתה כי זה כתוב על האריזה, כתוב גם קירור של קולר מאסטר... ובתמונה הקירור נראה רציני מאוד... הוא יספיק?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  24. אני מחפש שיהיה במרכת קירור למעבד כרטיס מסך ולזכרון...עדיפות ם יש גם קירור למעבד....

• 1 תגובה
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים