עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DAVIDD,

טוב בחיים לא עשיתי אוברקלוקינג שמעתי זה מסוכן ויכול לשרף לי חלקים עשכיו נראה לי ננסה פעם 1 כי אני מתחיל להתלהב מכולם שעושים כרטייס של 400 שקל לכרטיס של 1000שקל טוב יש לי את הכרטיס FX5200 של אסוס 128 בייט 128 מגה גירסאת הV9520 עכשיו לאן אני יכול להביא את הכרטיס מסך הזה הכי הרבה?? דרך אגב אין לו מאוורר יש לו רק קירור פסיבי של צלעות קירור.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  2. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך 6600GT בינתיים רק בתוכנה וללא תוספת קירור מיוחד ,מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה ומי שיודע עד לאיזה רמה אפשר להגיע אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  3. הפנטיום הוא סוקט 478 וה-AMD זה AM2... האם זה אפשרי? תודה..

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  4. Started by idani1983,

איך אני יכול לשנות את התיזמונים של הזגרונות עם הביוס של הלוח אם הזה ? חוץ מזה למה אין לי הרבה אפשרויות בביוס של הלוח הזה ? כמו כן הסתכלתי באתר של אינטל לגבי עידגונים ללוח אם הזה וראיתי שם שיש כמה עידכונים האם אני צריך להתקין את כולם או רק את האחרון ביותר ת כמו כן כמה זה מסוגן לעשות FLASH לביוס? תודה רבה!!!!!!!11

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  5. Started by B@LENO,

שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס מסך מיד שניה ATI 9500 PRO ורציתי לדעת יש על הכרטיס מאורר והכרטיס לפי מה שהבנתי היה בשימוש בערך שנה וחצי ורציתי לדעת אם הכרטיס יכול להחזיק בלי מאורר? אני לא מתכוון לעושת אוברקלוק הביצועים שלו מספקים אותי השאלה אם הכרטיס יכול לעבוד בלי מאוורר ומבלי שיגרם לו נזק ואם במקרה נהרס המאוורר איפה אפשר לקנות מאוורר חליפי? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  6. Started by taiber,

המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות בזמן אז פתחתי אותו וגיליתי שהקירור של העמבד שלי שבור. הנחתי שהקירור הוא הגורם לבעיות אז הסרתי אותו מהמחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לנסות להפעיל את המחשב מחדש כשהקירור חסר והמשחה התרמית עדיין נמצאת על המעבד. תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  7. Started by manticore,

הגדרתי הגדרות למאוורר של הכרטיס מסך דרך התוכנה, מהירויות מסויימות לטמפ' מסויימת איך אני מקבע אותן שיעבדו בלי להפעיל את התוכנה? הן גם לא תמיד עובדות אחרי שאני מפעיל את התוכנה, אני צריך לשחק קצת עם ההגדרות ידנית עד שההגדרות תופסות. תודה.

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  8. Started by Nuclear_Bamba,

הכ"מ מתחמם יתר על המידה.. מעבר לזה, המאורר שלו מושבת וכך גם המאורר הראשי של המחשב.. שניהם ישנים וזקנים, בני 4 שנים.. בכלאופן, רציתי פתרון קירור זול, שלא מצריך קניית מאוררים שבסוף אני אצטרך להפטר מהם אם אני אקנה מחשב חדש משהו של "עשה זאת בעצמך", קניית קרח יבש ולעשות איתו משו.. דברים בסגנון

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  9. Started by oren13,

זאת פעם ראשונה שלי ואני לא יודע מאיפה להתחיל הלכתי לפי המדריך של האוברקלוק החלק הראשון והמכפלת של המעבד שלי אני לא יודע איפה לבדוק אם היא פתוחה או נעולה עכשיו הנה הנתונים המעבד שלי זה amd Athlon XP 2400 הלוח שלי זה asus a7v600 בדרך אם אתם יכולים תגידו לי אם הלוח הזה טוב ואיפה בחוברת אני יכול לבדוק בכמה באס הוא תומך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  10. Started by X-Gamer,

אני עוד שבוע יקנה לוח אם+מעבד LGA775 איזה קירור טוב יש לסוקט הזה?

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  11. אוקיי, נתחיל מהדובדבן שבקצפת- ‏Zalman Fatal1ty FS-C77 LED‎ , מה דעתכם עליו ? מקרר טוב ? המטרה שלי זה שקט, קרור וכמובן OC רצחני (למעבד PD915 עד מהירות שעון 3.7GHZ לפחות) האם הFreezer 7 Pro יספיק למעבד הנ"ל או שעדיף את הפטאליטי (ללא התייחסות למחיר) ?- כמובן "שקט, קרור וכמובן OC רצחני "? שאלה שניה: האם כאשר המחשב בOC צריך גם קירור לצ'יפסט ? אם כן, אז הChipset Heatsink Cooler ‏ Zalman יספיק ?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  12. Started by The_Byter,

תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  13. לא משהו ספציפי, חומר כללי כדי להבין במה מדובר. ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי משהו למתחילים, אולי תוכלו להפנות אותי לחומר כאן בפורום זה הכי טוב מבחינתי תודה

14. יש שמועות בזמן האחרון על המאוררים של אינטל שהם לא הכי מקררים את המעבד ויש תחליפים מה אתם אומרים זה נכון. ואם כן אז איזה מאוורר כדי לקנות

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  15. המחשב שלי יחסית די חדש, בן חודשיים, וכבר קרה פעמיים שהוא פשוט נתקע ולא יכולתי להזיז את העכבר, אז זו בעיית חומרה או אולי טמפ' ? בקשר ללוח-אם, הוא בדרך כלל עומד על 40 מעלות, אולי הטמפ' ככה כי ממש חיממתי עכשיו את החדר חזק, אבל חוץ מהלוח-אם שאר הטמפ' אותו דבר בכל המצבים. האמתי זה נראה לי קצת לא תקין... מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  16. Started by erez ha,

מישהו יכול להגיד לי בבקשה למה צריך לשחק עם הVOLT כאשר אני עושה OC למעבד?? (מצטער על השאלה אני מתחיל רק עכשיו ללמוד תנושא)

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  17. Started by noamm,

יש לי מאורר TMG A1 Thermaltake האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו? וגם על שאר המאווררים תודה.

18. אם עשיתי OC עם קירור של ARTIC COOLING ואחרי כמה חודשים אני החלטתי להחליף לקירור של SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM האם אני צריך לשנות הגדרות מסויימיות בביוס בשביל שלא יהיו לי בעיות עם ה-OC הקיים ; אם זה במתח של המעבד וכו' או כל דבר אחר ? או בכמה מילים האם אני יכול לחבר את הסנבים וזהו או שצריך לשנות כמה דברים בביוס בשביל שה-OC לא יפול ?

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

השתמשתי בrthdribl כדי לראות את הטמפ' בזמן מאמץ ולראות אם יש ארטיפקטים, הטמפרטות בסדר? אני יכול להמשיך? rthdribl זה מספיק או להריץ גם כמה לופים של 3dmark?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

כמובן הלוח שלי ASUS P4S533-MX אני מחפש ביוס שאני יוכל לשים מעבד פרסקוט...כי ניסיתי והוא לא עשה בוט... לא איכפת לי הHT...כי במילא הלוח לא תומך..אני מועניין במהירות שלו (2800MHZ)...

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  21. זה עם התוכנה pc wizard 2005 וגם בביוס זה מראה לי ככה זה טוב או שצריך עוד קירור??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  22. Started by roman22,

יש לי מחשב AMD 2600 ואני רוצה לקנות מאוורר לוח האם שלי GA-7N400-L GIGABYTE מה הייתם מציעים בסביבות ה 300 שקל שיתאים ללוח הזה תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 455 צפיות
  23. משהו יפה ומיוחד כמו גולגולת או משהו מגניב. אם אין בארץ אז חנות שעושה משלוחים לארץ. תודה וחג שמח.

24. Started by RedBuLLNOAM,

אהלן, מה צריך בשביל לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך הזה מבלי שיקרוס? ניסיתי עם תוכנת ATI TOOLS ולא הלך... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  25. שלום.. אני עושה הזמנה היום מג'ב טק.. רציתי לדעת אם מבחינת ביצועים... לא רעש... ביצועים.. זה מאורר הכי טוב שאני יכול לקנות.. תודה ... צ'יקו

• 4 תגובות
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים