אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי ביוס של phoenix ואין לי שום אפשרות לאובקלוק שם ומכיוון שזה פנטיום 2 300 מה"צ אין לי שום מושג אין להמהיר אותו עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
לחבר שלי יש AMD MOBIL אז רצינו לדעת איך רושמים מכפלה (של המעבד ) באנגלית כדי שנוכןל לעשות OC גם דרך הFSB וגם דרך המכפלה...
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
יש 8800GT oc edition של inno3d 650/1950 אני רוצה לעשות לו oC ל 700/2000 בעזרת RIvaTuner, רציתי לדעת אם יש משהו אחר שצריך לבדוק חוץ מהרצת בנצ'מרקינג לאחר ה-OC, (למשל טמפרטורה- מהי טמפרטורה נורמלית במאמץ ובמנוחה?)
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור המעבד יש לי מעבד מדגם פרסקוט 3.2 מה הקירור הכי טוב שיש
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
המעבד שלי AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX הקירור למעבד: TT BigTyphoon כרטיס מסך sapphire X800GTO2 256MB הלוח אם : DFI ultra-D הספק: Thermaltake 430W XP550 NP עכשיו אני רוצה לעשות OC, לא יודע אם כדאי לי, עוד מעט יוצא C&C החדש, ןאני רוצה שהכרטיס המסך שלי יריץ אותו כמו שצריך. לפי מה שהבנתי אחריש אני יהפוף את הכרטיס למה שהוא יכול המשחק יעבוד לי תותח...זה נכון? בקשר למעבד? אני מתחיל...אני יכול להגיע להשגים טובים עם המפרט שלי? הקירור של המארז בכללי: אני צריך לבדוק טמפ' בשביל שתגידו לי אם זה טוב. כי זה הולך אצלי במארז ככה:Sunbeam Transformer BLACK מאורר גדול מקדימה שמכניס אוויור מאורר גדול מאחורה שמכניס אוויר מאורר קטן עם לד שמוציא אוויר למעלה בחלון הצדדי הו…
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.0 אני רוצה מאוורר טוב עד 150 ש"ח..... רק לציין מאוורר כולל גוף קירור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
יש מלא.... מה מהם אני מחבר למאוורר?
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי X1900XT דרך הATI TRAY TOOLS, אבל בלשונית של הOC רשום לי OVERCLOCKING DISABLED, וכשאני מנסה להרים את המהירויות אז הן חוזרות למצב הראשוני שלהן!!! מישהו אולי יודע איך לאפשר את הOC דרך התוכנה????
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
הט'רד המקורי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159232.0 אז תכלס אפשר לומר שאני עצלן, לא עשיתי כלום עד עכשיו. ועדיין : בשביל להפעיל את המחשב אני צריך ללחוץ עם היד על הביג טייפון אחרת הוא לא נדלק. בסך הכל הטמפרטורות של המעבד לא חורגות מעבר ל -45 במאמץ . השאלה שלי : מבחינת אחריות(על המעבד) יש לי? אני לא עושה כבר OVERCLOCK. הרי הסרתי את המאוורר המקורי ושמתי אחד חדש(BT). מה אתם חושבים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
האם thermalright xp-90 יחד עם vantec thermoflow יתנו ביצועים טובים על amd 64 3200 new castle.........??? על כמה מעלות בערך המעבד שלי אמור להיות יחד עם הקירור הזה? ומה אתם אומרים על הגוף קירור עצמו בכלליות? הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
האם אפשרי לעשות OC ללוח שנתקעתי איתו? Intel DQ965GF ? אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי 2 מאוורים אחד 80MM ושני 120MM כולם מסובבים באותו מהירות 1500RPM ונעזרתי בתכונה SpeedFan ולא עזר לי כלום גם לא נותן לי להגביר אז למישהו יש ת'התכונה אמינה וקלה פשוטה להפעיל ולהגביר ל3000RPM זה דחוף כי המחשב שלי רותח ממש כמו תנור וחפשתי בכול תכונות לא עזר לי כלום בתודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
זה המפרט שלי לוח אם :GIGABYTE GA-P35-DS3L זכרונות: A-DATA 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop ספק:COOLER MASTER eXtreme Power RP-600-PCAR
-
- 4 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שהספק יתן זרמים יציבים. עד 400 ש"ח. שגם יהיה יפה. תודה. עריכה:------------------ עדיף עם חלון!! אם תסבירו לי מה זה מידי/טאוור אני יוכל להגיד לכם אם זה חשוב לי.אז תסבירו לי בבקשה. ה-400 ש"ח הם כוללים ספק ומארז.
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגוף קירור חדש לכרטיס מסך שלי. כרגע יש לי את הגוף קירור המקורי של GECUBE והוא מרעיש לי את החיים. אני רוצה גוף כמה שיותר זול ואני מוכן להשקיע משהו כמו 150~ בו. הכי חשוב שהוא יהיה שקט(הכ.מסך הוא היחיד שמרעיש אצלי) עוד משהו, צריך להיות כמה שיותר קל להרכיב אותו כי אני פשוט לא רוצה סתם להסתבך ולהרוס
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכים לקנות מחשב ומתעניין דיי הרבה לפני הקניה - ככה אני... קיצר המעבד הוא Q6600 לוח אם GIGABYTE DS3L המליצו לי על THERMALTAKE MAX ORB אולי יש לכם המלצות אחרות? אני מעוניין במאוורר טוב שיקרר את המעבד כמו שצריך ושיהיה שקט. מוכן לשלם 250 שקל בשביל קרור טוב
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: E6600 P5B DELUXE ST 800MHZ 2X1024 CL4 מערכת קירור מים. 1 קודם כל לעניין הטמפ' - בתוכנה EVEREST יש את הטמפ' שלי של ה-CPU ועוד 2 CORE1 ו-CORE 2 מה ההבדלים ולמה להתייחס ? 2 אני לא מבין את העניין של המחלקים,משהו עם הזכרונות,על כמה לשים את זה ואיך האופציה הזאת נקראת בביוס ? 3 הבנתי שאני צריך לנעול את ה-PCI או משהו,איך האופציה הזאת נקראת בביוס ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
והאם מאורר 120 יש דרישות מיוחדות?
-
- 5 תגובות
- 433 צפיות
-
-
חבר שלי 'זרק' את הDDR בוסטר שלו בגלל שהגיע לו הDFI החדש עכשיו רציתי לשאול אם הוא יכול להתאים ללוח שלי (חתימה) לא מצאתי באתר של OCZ תודה!
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות קירור ויש לי שאלה האם ה-Thermaltake BigWater 745 יותר טוב משמעותית מה-bt תודה לעוזרים. וכמובן שאני עושה אובר קלוק.
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
מזה בכלל? מזה עושה? האם מומלצץ? זה לא יכול לדפוק את המחשב? מסובך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
אנשים קודם כל למי שהדגם לא אומר לו כלום אני מדבר על הדבר הזה: עכשיו לפי התמונה הזאת: אני רואה שבחלק התחתון אפשר להוסיף 2מאווררים.. עכשיו רציתי לדעת אם למישה יש את זה ויכול להגיד לי איזה מאווררים אני צריך 60ממ או 40ממ אתר המוצר :] והאם לפי דעתכם גם זה שווה משהו?!: http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm - שקל121 נכנס בפלופי
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו פשוט ראיתי שבאתר שלהם כתוב שהוא מתאים לאינטל ול64BIT... לי יש ברטון 2500+ זה יתאים?? תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
יש לי את האינטל המעצבן הזה...והוא לא ניראה לי כל מקרר הוא מרעיש יותר משהוא מקרר עכשיו חיפשתי בזאפ גופי קירור ל-S775 וראיתי שהוא הגיע לארץ במחיר מדהים השאלה היא אם הוא באמת מועיל??? אבא עיזרו לי אני מתלבט.... http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0092&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
האם זה ייתכן? את המאוורר הנ"ל קיבלתי עם המעבד AMD 3200 לפני חצי שנה במחיר מוזל: http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm ובזמן האחרון הוא מתחיל ממש להרעיש (הוא מעולם לא היה שקט מידי...) האם זו תופעה נפוצה? מה אפשר לעשות? אם אתם ממליצים לי להחליף את המאורר - אז איזה דגם מומלץ למיפרט שלי (מחשב HTPC, ALWAYS ON).?
-
- 6 תגובות
- 433 צפיות
-