עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לא משנה לי רועש או לא. המאורר שעל המעבד שלי הלך ואני לא רוצה להחליף גוף קירור. איפה אני משיג אחד? כל החנויות מוכרות 80 + =\ גם fitting/duct מ70 ל80/120 יהיה טוב

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  2. 1) מה טמפ' מומלצת לכ.מסך R9800PRO? ואיך לבדוק... 2) יש אפשוריות נגיד ב -ATI TOOLS מאוד נרחבות חוץ מ-OC, שווה לנגוע בהן או להישאר רק עם ה-OC?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by ychamp,

אפשר לקבל עזרה במציאת מאוורר שקט? אני עובד בחדר עם שלושה מחשבים שניים שקטים יחסית אבל אחד רועש ואני צריך המלצה למאוורר שקט בשבילו אפשר לקבל המלצה?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  4. לעשות את זה אולי עם התוכנת hdr בזמן אמת הזאת? ואני אני יודע אם יש מספיק מתח לכרטיס מסך?כשאני יעשה לא אובר קלוק אני יצתרך להעלות מתח?או שזה רק במעבדים?איך אני יודע כמה מתח הלוח אם שלי מסוגל לספק ואיך אני מספק?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by locdog,

אני צריך לקבל עוד כמה ימים מחשב חדש - Q6600, 88GT, CM 690 יש לי כמה שאלות איפה במארז כדאי לי מאוררים (הכנסת/הוצאת אויר וזה)? מאורר למטה יהיה טוב? הזמנתי תמחשב עם COOLING FREEZER 7 אבל עדיין אפשר לשנות.. היית רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר קריר - ה COOLING FREEZER יעשה תעבודה? אני לא מתכוון לעשות OC. אולי לקחת tuniq tower? קצת יקר אבל והאם כדאי לי לשים קירור על הכרטיס מסך? לפי מה שהבנתי ה 88GT מתחמם.. מאוד חשבתי על מקסימום 200 שח, ה DuOrb יהיה טוב? לא הייתי רוצה שהכרטיס והמעבד יגיעו לטמפ' של 80 או יותר Oם תודה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  6. השאלה שלי האם כדאי לקנות מאווורר חדש או משהו של זלמן במקום המקורי? גם ככה זה נראה לי חם(לא?) והאוברקלוגינג יגיע בעתיד

• 7 תגובות
    • 485 צפיות
  7. היי קניתי מחשב חדש בעל מארז HTPC ניסו להכניס לי לשם את הנינגה+ והוא גבוהה מדיי במקום זה הציעו לי אתZALMAN CNPS8000 שהוא נכנס מצויין רציתי לדעת אם הקירור הזה מומלץ או שעדיף משהוא אחר בגודל שלו בערך חייב להיות מ"נעה מחשבים" ואני חייב להודיע מחר כי המחשב כבר מוכן ומחכה רק לזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  8. 3-3-3-9 4-4-4-12 5-5-5-15 BUS - 270 ?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  9. יש לי מעבד פנטיום 3 800. לוח אם אינטל . האם כדאי לעשות אובר למעבד? האם אני ירגיש הבדל? או שלא כדאי לקחת סיכון? יש לי קירור טוב מאוד!!!! מאוד! (לכל החלקים במחשב) תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  10. Started by ArCh,

אני רוצה להתחיל את הOC כמו בן אדם, וזה לא קל כמו שזה נראה כבר. המערכת : gigabyte ga-m95sli-s5 F7 amd 5200 mem twinmos twister 800 1GB 7900GS gigabyte zalman cooling חיפשתי דיי הרבה באינטרנט אנשים שעשו OC למערכות כאלה ואין שום דבר כמעט, לא לזכרונות לא ללוח וגם לא למעבד. עכשיו בלוחות היום יש את כל הHT וכ"ו ואני לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. הדבר היחיד שעשיתי זה תזמון לזכרונות ולמרות שהוא עובד מצויין אני מאמין שאפשר יותר טוב. אני מחפש קינפוג טוב בלי להעלות הרבה מתחים. בנתיים הזכרונות שלי עבדו 5-5-5-18-23 וT2 כשעשיתי T1 אחרי עבודה של שעה ככה נפלה המערכת (קורה) בנתיים אני עובד על זה לאט לאט. עכשיו אני על 4-4-4-12-18 וT2 יש עוד כמה דברים לשנות שם אבל אני לא מבין ב…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. יש לי כרטיס לכידת וידאו עם רכיב שמודבק עליו גוף קירור (צלעות) בגודל 35X 35 מ"מ (והוא נמצא נמוך על יד הסלוט - ומעליו יש בלוק טיונר). גוף הקירור רותח בזמן שהכרטיס פועל. אני מחפש לקנות מאוורר בגודל 30 30X עד 35 35X מ"מ - רצוי מאד עם מיסב כדורי. (כמובן 12V) מישהו יכול לתת לי שם (וטלפון או אתר) של חנות שמוכרת כאלה מאווררים? רוב החנויות באינטרנט מפרסמות מאווררים גדולים מדי שמתאימים למארזים ומעבדים. אפילו אלה שמיועדים לכרטיסי מסך הם תמיד 40 X 40 וזה גדול מדי בשבילי. תודה.

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  12. Started by yuno11,

שלום קניתי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה להרכיב אותו. עכשיו פתאום אני מגלה את כל הקטע של הקירור של המחשב וזה נורא בלבל אותי. להלן המפרט של המחשב : 1. לוח אם GigaByte GA945PS3 2. מעבד Pentium D 820 2800Mhz 3. דיסק קשיח Samsung 80GB 7200RPM ממשק SATA2 4. זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667 Mhz 5. כרטיס מסך nVidia GeForce 7300GS 128MB 6. המארז HEC 6CS3-NPS (מארז ב-150 ש"ח עם מאוורר אחד נראה לי בלי פטנטים מיוחדים) יש לי מאוורר של אינטל למעבד שבא ביחד איתו. הייתי בטוח שאני מרכיב אותו ישירות על המעבד וזה כל הסיפור עד שקראתי שאני חייב לשים משחה טרמית. הסתכלתי על כל מיני מאמרים של קירור וראיתי המלצות למערכות קירור מתקדמות מאוד (ויקרות גם), הוספת מאווררים למארז מקדימה, מאחורה…

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by FatallChill,

טוב אני זקוק ל מאוורר שקט בשביל המעבד amd athlon xp 1600+ ולא יקר במיוחד

14. Started by bluz,

היי, אני לא יודע איך לעשות OC ללוח שלי ושמעתי שזה לא אפשרי. הלוח הוא Intel sandusky D945PSNLK (צ'יפסט 945). הבנתי שאי אפשר לעשות לו אוברקלוקינג, אבל מישהו אמר לי שיש תוסף שאפשר להוריד מהאינטרנט שמאפשר את זה. מישהו שמע על זה? ועוד משהו: הספק שלי הוא ZUMAX ZU400W.. קניתי לא מזמן והחלפתי אותו בספק הג'נרי, והוא שקט ופועל מצויין.. השאלה שלי היא אם הוא יחזיק את המחשב שלי על OC? ולאיזה קירור אני צריך לדאוג לו? מפרט תוכלו למצוא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234778.msg2061957#msg2061957

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  15. Started by KirK,

שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!!

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מארז קטן יחסית ויש לי שני הרדיסיקים בהתחלה הם היו צמודים אחד לשני אבל עכשיו הרדיסק אחד למטה והרדיסק אחד איפה שהצורב זה שליד הצורב מתחמם הרבה הוא מגיע כמעט ל50 מעלות ורציתי לשאול יש לי בבית גוף קירור של פנטיום 3 עם מאורר עליו ורציתי לשאול האם אני יכול פשוט לשים את הגוף קירור והמאורר על ההרדיסק פשוט להניח אותו עליו? האם זה יכול לגרום נזק או חשמל סטטי או כל דבר אחר והאם יש שיטות טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  17. Started by NETANELKOREN,

שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה הפירוש של צ'יפסט משהו כזה במחשב. 2.האם צריכים לעשים מאורר בצ'יפסט ואם כן אז למה. תודה

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  18. Started by HumanFly,

שלום רב. המחשב הבא שאני מתכנן לרכוש יהיה מבוסס AMD כמובן, גירסאות 64 ביט עם 939. מאוד חשוב לי שאפשרויות האוברקלוק יהיו נרחבות. הבנתי שמדוברת בליבת ה NEWCASTLE הבמקרה של ה 3500+. האם זו ליבה "קרירה" יותר שיהיה ניתן לבצע בא OC מסאבי מבלי התחממות מירבית ? (קירור סטוק) או שכל OC כזה או אחר ידרוש ממני קניית מאוור בסכומי עתק ? אשמח לקבל פירוט גדול על אפשרויות האוברקלוק שהמעבד כולל תחת רגליו והאם לוח עם פיצ'ריי OC כגון הלוח של DFI NFORCE4 ULTRA הוא מה שיעשה את ההבדל המשמעותי ? תודה מראש לעוזרים, להת'.

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  19. Started by samigol,

שמעו לא הבנתי מה הקטע של כל הענין הזה כי אני לא ימשיך את ההגדרות של ההמהרה כי זה לא בריא למחשב אז מה הקטע אם זה לא עוזר לי בזמן שאני משחק באיזה משחק אז מה זה משנה לי?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  20. Started by t-macc,

יש לי את המארז של פוסידון 120 מקדימה מכניס 120 מאחורה מוציא שתיים בצד מכניס 120,ומכניס 8 רציתי לדעת עם יש דרך יותר טובה לקרר,עוד דבר ה 8 מוציא הרבה יותר אויר ואני 99 אחוז בטוח שהוא יותר מועיל מ ה 120,עדיף להחליף אותו ל 120 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  21. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רכשתי את המאוורר הנ"ל, ויש לי שאלה קריטית (לטעמי) - לאיזה כיוון עליי להרכיב את המאוורר? כאשר המאוורר (הוא צידי) מופנה כלפי מעלה (לראש המארז) או כלפי מטה? או שאולי עדיף משהו אחר? בתודה רבה מראש!!!!

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  22. כרגע אני על 3500MHZ מ2800MHZ טמפ' CPU במנוחה 36 במאמץ 55 את המאמץ בדקתי על ידי 2 תוכנות orthos ו S&M ושניהם עברו בהצלחה בדקתי גם אם תוכנה SUPERPI והתוצאה המקורית הייתה 48.56 לאחר O\C תוצאה 36.52 שאלה שלי עד כמה אני יכול עוד לעלות? מפרט: לוח אם- P31-DS3L מעבד - D820 Intel זכרונות- 2G Ceon 667MHZ כרטיס מסך- 8600GTS GIGABYTE קירור CPU- זלמן CNPS8700 LED קירור מארז- 1 מקדימה מכניס 2 מאחורה מוציא 3 מלמעלה מוציע 4 בצד מכניס 5 בצד מוציא ספק-500W תמונה מצורפת...... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  23. Started by BuNKeR,

שלום רב יש ברשותי את המארז של GIGABYTE והוא שקט תענוג לעבוד איתו אך יש לו מאוורר אחד שעושה רעש חרישי מעצבן הלכתי לחנות וביקשתי שיחליפו אך הם טוענים שהם לא שומעים אותו ולכן לא יכולים להחליף הם הציעו לי במקום מאורר של זלמן ZALMAN F3 120mm האם שווה להסכים ?

24. הלוח המדויק הוא K8NSC לא הצלחתי למצוא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  25. Started by tehnodrom,

יש לי מעבד אינטל 2.0 אני רוצה מאוורר טוב עד 150 ש"ח..... רק לציין מאוורר כולל גוף קירור תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים