אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי את האינטל המעצבן הזה...והוא לא ניראה לי כל מקרר הוא מרעיש יותר משהוא מקרר עכשיו חיפשתי בזאפ גופי קירור ל-S775 וראיתי שהוא הגיע לארץ במחיר מדהים השאלה היא אם הוא באמת מועיל??? אבא עיזרו לי אני מתלבט.... http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0092&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
האם זה ייתכן? את המאוורר הנ"ל קיבלתי עם המעבד AMD 3200 לפני חצי שנה במחיר מוזל: http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm ובזמן האחרון הוא מתחיל ממש להרעיש (הוא מעולם לא היה שקט מידי...) האם זו תופעה נפוצה? מה אפשר לעשות? אם אתם ממליצים לי להחליף את המאורר - אז איזה דגם מומלץ למיפרט שלי (מחשב HTPC, ALWAYS ON).?
-
- 6 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהמאווררים במחשב החדש שלי מאד איטיים, סביב ה1000RPM (לפי אוורסט) איך אפשר לשנות את מהירות המאווררים?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום....אני אוברקולקר חובבן... החלטתי לעשות אוברקולוקינג למעבד שלי - 2.8 פרסקוט.... ניכנסתי לביוס וראיתי שהfsb הוא 200 עשיתי "חישוב" של המכפלה וראיתי שכדי להגיע ל3ghz אני צריך להעלות את הfsb ל215....עשיתי את זה ואכן שניכנסתי לווינדוס הוא עלה ל3... השאלה שלי היא ככה... אני חובבן בתחום ואני כל הזמן רואה דיבורים על שינויי מתחים ודברים אחרים...רציתי לדעת אם אני אמור לעשות משהו חוץ מהעלאת הfsb? נגיד המהירות של הזיכרון שלי היא 400 mhz ושהעלתי את התדר ל3ghz המהירות של הזיכרונות ירדה אוטומטית ל350 זה בסדר? היא לא אמורה לעלות בכלל? בהנחה שאני רוצה לעלות עוד את התדר של המעבד....אני אמור לעשות עוד משהו חוץ מהfsb? הנה האופציות שלי בביוס... dimm overvoltage control - מוגד…
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך 6600GT בינתיים רק בתוכנה וללא תוספת קירור מיוחד ,מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה ומי שיודע עד לאיזה רמה אפשר להגיע אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
שלום אני יחסית חדש בתחום ויש דברים שמפחידים אותי בתחום ומונעים ממני להבין אותו אז יש לי שתי שאלות בבקשה תעזרו לי 1.יש לי פנטיום 3 של אינטל (667MHZ) ולוח של ASUS P3V4X שעובד נכון לעכשיו על 133MHZ רציתי לשאול אם יש דרך כולשהי שאוכל לפתוח את החסימה של מכפלת המעבד,שהבנתי שכנראה יש לי,איכשהו 2. מה הטמפרטורה הממוצעת שאמורה להיות למחשב כמו שלי (ללוח ולמעבד)? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה ה-מ-ו-ן רעש, הוא לא מקולקל (נראה לי..) אבל הוא יחסית מאוד רועש, אני יכול לסגור אותו כשאני לא עובד או אם אני לא עשוה שימוש כבד בכרטיס מסך אלא רק באינטרנט או משהו דומה? והאם ניתן לעשות את זה מוינדוס או למאוררים אחרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות בזמן אז פתחתי אותו וגיליתי שהקירור של העמבד שלי שבור. הנחתי שהקירור הוא הגורם לבעיות אז הסרתי אותו מהמחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לנסות להפעיל את המחשב מחדש כשהקירור חסר והמשחה התרמית עדיין נמצאת על המעבד. תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
קניתי x1950gt הוא של חברת ספיר שאר המפרט הוא: http://img215.imageshack.us/img215/7138/123dx3.jpg אני מרגיש ריח של שרוף, והמחשב נכבה\מרסטרט אוורסט לא מראה טמפ' איך להגביל את המהירות של המאוורר (תוכנה) או מה לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
כניראה שאין לי שום מד טמפ' על הלוח אם... האם יש איזושהי חומרה שיכולה לבדוק את הטמפ' של המעבד ולהציג?
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע איך לעשות OC ללוח שלי ושמעתי שזה לא אפשרי. הלוח הוא Intel sandusky D945PSNLK (צ'יפסט 945). הבנתי שאי אפשר לעשות לו אוברקלוקינג, אבל מישהו אמר לי שיש תוסף שאפשר להוריד מהאינטרנט שמאפשר את זה. מישהו שמע על זה? ועוד משהו: הספק שלי הוא ZUMAX ZU400W.. קניתי לא מזמן והחלפתי אותו בספק הג'נרי, והוא שקט ופועל מצויין.. השאלה שלי היא אם הוא יחזיק את המחשב שלי על OC? ולאיזה קירור אני צריך לדאוג לו? מפרט תוכלו למצוא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234778.msg2061957#msg2061957
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
הכ"מ מתחמם יתר על המידה.. מעבר לזה, המאורר שלו מושבת וכך גם המאורר הראשי של המחשב.. שניהם ישנים וזקנים, בני 4 שנים.. בכלאופן, רציתי פתרון קירור זול, שלא מצריך קניית מאוררים שבסוף אני אצטרך להפטר מהם אם אני אקנה מחשב חדש משהו של "עשה זאת בעצמך", קניית קרח יבש ולעשות איתו משו.. דברים בסגנון
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
זאת פעם ראשונה שלי ואני לא יודע מאיפה להתחיל הלכתי לפי המדריך של האוברקלוק החלק הראשון והמכפלת של המעבד שלי אני לא יודע איפה לבדוק אם היא פתוחה או נעולה עכשיו הנה הנתונים המעבד שלי זה amd Athlon XP 2400 הלוח שלי זה asus a7v600 בדרך אם אתם יכולים תגידו לי אם הלוח הזה טוב ואיפה בחוברת אני יכול לבדוק בכמה באס הוא תומך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני עוד שבוע יקנה לוח אם+מעבד LGA775 איזה קירור טוב יש לסוקט הזה?
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אוקיי, נתחיל מהדובדבן שבקצפת- Zalman Fatal1ty FS-C77 LED , מה דעתכם עליו ? מקרר טוב ? המטרה שלי זה שקט, קרור וכמובן OC רצחני (למעבד PD915 עד מהירות שעון 3.7GHZ לפחות) האם הFreezer 7 Pro יספיק למעבד הנ"ל או שעדיף את הפטאליטי (ללא התייחסות למחיר) ?- כמובן "שקט, קרור וכמובן OC רצחני "? שאלה שניה: האם כאשר המחשב בOC צריך גם קירור לצ'יפסט ? אם כן, אז הChipset Heatsink Cooler Zalman יספיק ?
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
ראשית אני מצהיר שאין לי מושג בOC אף פעם לא עשיתי OC ואני עדיין לא בטוח שאני אעשה OC (לא מכיוון שאני לא רוצה אלא מכיוון שאינני יודע ומן הסתם מפחד להרוס חלקים אם אינני יודע מה לעזאזל אני עושה..) אני לא קראתי את כל ההודעות בפורום OC, מכיוון שאין לי מושג בזה ובכדי שאוכל בכלל לשאול שאלות ספציפיות יותר אני צריך לדעת מידע בסיסי וכמובן שלא אעיז לעשות בלי להתייעץ ולכן אני מתייעץ אתכם... שנית לפי ההודעות שקראתי בפורום אני כבר בטוח שצריך קירור כלשהוא למעבד (ואני לא יודע לאיזה חלקים נוספים צריך עוד קירור) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1260 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX880…
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
תקשיבו לכרטיס מסך שלי 8600GT לא הייתה לי שום בעיה לעשות OC והעליתי לו בלי שום קירור נוסף את הליבה מ600 ל650 ואת הזיכרונות מ720 ל975 בעזרת הריבטורן . בקשר למעבד אני מת אבל מת לעשות לו כבר OC כי כולם יודעים כמה המעבד הזה חלש יחסית אבל הבנתי שאחרי OC הוא יכול ליהיות מאוד טוב ואין לי בעיה תאמינו לי שאין לי שום בבעיה לקנות לו קירור חדש וטוב בכמה מאות שקלים . אבל הבעיה היא אחרת כרגע , אני לא מוצא את המקום בכלל שדרכו אני מעלה את הBUS של המעבד שלי רק של הזיכרונות אני מוצא ואיך לשנות להם תדרים אבל משום מה בBIOS אין לי שום אופציה שמעלה את הBUS חפרתי את כל הBIOS כבר עשרות פעמים ולא מצאתי שום כלום כנראה הלוח העלוב שלי לא תומך בOC דרך הBIOS . אתם חייבים למצוא לי כל דרך שהיא לעשו…
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום. אני בקרוב קונה מחשב ורציתי שתמליצו לי על 2-3 לוחות אם טובים של DFI או חברה אחרת המליצו לי על DFI DIFINITY מישהו מכיר ? יכול להגיד לי האם הוא יהיה טוב אני לא מתכנן OC רציני מאוד המעבד יותר מעניין אותי ואם אני ארצה גם לעשות לכרטיס מסך שהלוח אם לא יגביל אותי.. אז מה אתם אומרים על הלוח הזה הוא היה טוב לOC? (אני אכול פשוט לעלות מתח ובאס למעבד נכון) אני הולך על AMD אני חושב שהם עובדים בשיטה אחתר לא FSB תקנו אותי אם אני טועה..
-
- 5 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום!!!!! האם תוכלו להמליץ לי בבקשה על קירור למעבד סוקט 478 שיתן לי ביצועים טובים לoc מכובד??? כל המלצה תתכבד בברכה.....(אין ממש הגבלת תקציב אבל אם אפשר לא לעבור את ה300 שקל.........)
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
לא משהו ספציפי, חומר כללי כדי להבין במה מדובר. ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי משהו למתחילים, אולי תוכלו להפנות אותי לחומר כאן בפורום זה הכי טוב מבחינתי תודה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש שמועות בזמן האחרון על המאוררים של אינטל שהם לא הכי מקררים את המעבד ויש תחליפים מה אתם אומרים זה נכון. ואם כן אז איזה מאוורר כדי לקנות
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
טוב ברשותי כרטיס מסוג msi gf 4 ti 4200 128 ddr 4X agp אחרי oc גדול הגעתי ל330\600 ( לפני זה היה 200\400) ורק המתח עצר אותי כי כרטיסי ה 4200 מסתפקים בקצת מתח. בכל מקרה רציתי לדעת מה המהירות של 4600 כי חיפשתי קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא את המהירות של הזיכרון, מצאתי רק של הליבה ( 300). אם הזיכרון הוא בסביבות ה 600 האם כדאי לי לצרוב את הביוס של ה4600? אם כן יהיה נחמד לקבל לינק אליו.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי מאורר TMG A1 Thermaltake האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו? וגם על שאר המאווררים תודה.
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
אם עשיתי OC עם קירור של ARTIC COOLING ואחרי כמה חודשים אני החלטתי להחליף לקירור של SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM האם אני צריך לשנות הגדרות מסויימיות בביוס בשביל שלא יהיו לי בעיות עם ה-OC הקיים ; אם זה במתח של המעבד וכו' או כל דבר אחר ? או בכמה מילים האם אני יכול לחבר את הסנבים וזהו או שצריך לשנות כמה דברים בביוס בשביל שה-OC לא יפול ?
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
השתמשתי בrthdribl כדי לראות את הטמפ' בזמן מאמץ ולראות אם יש ארטיפקטים, הטמפרטות בסדר? אני יכול להמשיך? rthdribl זה מספיק או להריץ גם כמה לופים של 3dmark?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-