עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lirancoh85,

אהלן יש ברשותי כרטיס מסך SAPHIRE X850XT מגיע עם הכרטיס תוכנה שנקראת TRIXXX אני שם אותו על SILENT או סטנדרט ופתאום צצות לי כל מיני הודעות שהליבה נורא חמה והיא מגיעה לטמפרטורה של 80 מעלות

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  2. Started by Lotar_88,

יש לי מעבד Intel p-4 2.8E Prescott Asus p4p800 se 2x512 Geil 400DDR CL2.5 W.D 80GB 7200Rpm 8m ata Thermaltake Spark 7 Xaser Edition Palit 6800Gs 256M Coolermaster 380W Supertalent Full Tower Case שני מאווררים מאחורה במארז מאוורר נוסף סידרתי אילתור והוא מקרר תגוף של הכרטיס מסך נתקעתחי בבעיה שאני מתקרב ל 3600 המחשב פשוט לא עולה וראיתי בקובץ לוג של 3dmark03 שהמקסימום של המעבד שלי זה 3600 או משו כזה ?! עזרה ! :s05: אני גם צריך שתגידו לי דברים בסיסיים לסדר בביוס שאני עושה oc תודה !!!!

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  3. קירור אוויר הכי טוב ללא הגבלת סכום!!דחוף!!איזה?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  4. Started by Djx,

הייתי משתמש בטיונינג 4 של גיגאבייט. אבל זה עלוב ביותר יש עוד איזה תוכנות טובות?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  5. Started by neil4,

יש לי ביוס של phoenix ואין לי שום אפשרות לאובקלוק שם ומכיוון שזה פנטיום 2 300 מה"צ אין לי שום מושג אין להמהיר אותו עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  6. Started by shmulikg,

לחבר שלי יש AMD MOBIL אז רצינו לדעת איך רושמים מכפלה (של המעבד ) באנגלית כדי שנוכןל לעשות OC גם דרך הFSB וגם דרך המכפלה...

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  7. Started by FiR3SaLe,

יש 8800GT oc edition של inno3d 650/1950 אני רוצה לעשות לו oC ל 700/2000 בעזרת RIvaTuner, רציתי לדעת אם יש משהו אחר שצריך לבדוק חוץ מהרצת בנצ'מרקינג לאחר ה-OC, (למשל טמפרטורה- מהי טמפרטורה נורמלית במאמץ ובמנוחה?)

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  8. Started by eladbu,

לא מזמן הורדתי תוכנה בשם powerstrip הכרטיס הוא רדאון 8500 128 של ספייר שמעיצה ביצועים כיום המהירות שעון עומדת על: 1.engine clock 280.13 2.memory clock 259.88 ב3די מארק הציון עלה מ830 ל-1042 p3 866 שאלתי היא האם לטווח ארוך זה יזיק? האם התוכנה שווה משהו? האם זה מאט את ביצועי המחשב? מהיא דעת המומחים בעניין? אציין כי גם הןספתי מאוורר קטן משומש על הכרטיס מתחת למעבד של הכרטיס מסך! בתודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  9. Started by madnaor,

ככה כל המאווררים הם 120MM 2 מאווררים קדמיים מכניסים 2 מאווררים שמאליים מכניסים מאוורר תחתון מכניס מאוורר עליון מוציא מאוורר אחורי מוציא יש לציין שייש לי כרטיס מסך ענק! (3870X2) המחלק את המחשב בדיוק באמצע. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  10. תעזרו לי בבקשה חברים הגיוני לשים SMART על הסניק או שעדיף לשים אחד רגיל שיעבוד רצחני קבוע?!?!? אגב תסבירו לי בבקשה על הדרך מה זה SMART אני יודע שהוא עובד לפי הטמפרטורות

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  11. Started by -Nike-,

שלום. לא מזמן הזמנתי את זלמן VF900 לרטיס מסך. יש לי בעיה עם גוף קירור אחד שמיועד לזיכרון: הדבק שאמרו להדביק לזיכרון התיבש ואני לא יודע מה עשות ואני די מבואס מזה . תדה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  12. Started by uzi123,

שלום, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה. אני מתכוון לקנות GA-M55plus-S3G (Rev 1.x) עם AMD 3800 x2 יש בלוח אם כרטיס מסך מובנה של nvidia שמעתי שהלוח אם לא כ"כ מתאים ל-OC בגלל הכרטיס מסך, האם זה נכון? האם רק זו הבעיה של הלוח אם או שבכלל הוא לא מתאים ל-OC? או אולי רק קצת? השאלה היא - אם אני קונה את הלוח הזה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך חיצוני האם הבעיה של חוסר תאימות ל-OC נשארת? ברור לי שיש לוחות אם יותר טובים אבל גם יותר יקרים וכרגע הצרכים שלי הם די בסיסים כמו לגלוש באינטרנט, אופיס, הורדת סרטים ומויזקה וקצת קידוד סרטים (סרטונים, לא משהו כבד במיוחד). ואם כבר אני שואל, בהנחה שאי אפשר לעשות OC, אם אני קונה קירור טוב יותר מההיטסינק הבסיסי כמו למשל קירור אוויר/מים - האם זה יוסיף לביצועי…

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  13. אני מתכוון לקנות סוניק טאוור ואין לי מושג איך לעשות את המודינג הנדרש בכדי להתקין שלושה מאווררים. מישהו עשה ומוכן להסביר? תודה.

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  14. Started by Snufkin,

עד כמה אפשר להמהיר את הכרטיס בתוכנה שהגיע איתו בלי צורך בשינוים? (מאווררים למיניהם, הגברת זרם, סוגי קירור)

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  15. Started by H.I.V,

המאוורר של הצ'יפסט שלי שכתוב עליו AGP 8X עשה ממש רעש בלתי נסבל ולא יכלתי יותר עם זה אז היום ניתקתי אותו והמחשב שקט כמו שצריך המאוורר הזה חשוב? אני לא יכול לבדוק את המעלות של הלוח אז אני לא יודע אם הוא יתחמם או לא

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  16. Started by shronxx,

עשיתי OC למעבד והטמפרטורה שלו בקושי עולה וכשאני מנסה להעלות עוד זה לא הולך אז התחלתי להעלות מתח למעבד והעלתי בהדרגה מ 1.5V ל1.7 וזה עדיין לא עובד האם להמשיך להעלות מתח למעבד ?? והאם זה מסוכן במידה כלשהי??

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  17. Started by Chura,

היום הזמנתי את הGskill 2GBHZ אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי, אשמח אם תעזרו. נגיד המעבד על 500 באס, אז אני רוצה להגיע ל500 בזכרונות עם תיזמונים הכי טובים אז... : 1. קודם אני מתחיל להעלות את הזיכרונות או המעבד ? 2. אני קובע תיזמונים ומתח ומעלה תדר? ונגיד הגעתי למקס' מה עכשיו לשנות, מתח או תיזמונים ? 3. ראיתי שיש תוכנה שקובעת תיזמונים בWINDOWS, האם הם נשמרים לאחר ריסטרט ? ואיך אני יודע אם הזיכרונו מסוגלים ? 4. במידה והגעתי ל500, איך אני יודע מה התיזמונים המינימלים, כלומר ההדוקים ביותר למתח הנ"ל ? תודה ומצטער על ההצפה :-) חן

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  18. Started by Kremer,

אני צריך המלצה לגוף קירור חדש לכרטיס מסך שלי. כרגע יש לי את הגוף קירור המקורי של GECUBE והוא מרעיש לי את החיים. אני רוצה גוף כמה שיותר זול ואני מוכן להשקיע משהו כמו 150~ בו. הכי חשוב שהוא יהיה שקט(הכ.מסך הוא היחיד שמרעיש אצלי) עוד משהו, צריך להיות כמה שיותר קל להרכיב אותו כי אני פשוט לא רוצה סתם להסתבך ולהרוס

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  19. שלום, אני בתהליכים לקנות מחשב ומתעניין דיי הרבה לפני הקניה - ככה אני... קיצר המעבד הוא Q6600 לוח אם GIGABYTE DS3L המליצו לי על THERMALTAKE MAX ORB אולי יש לכם המלצות אחרות? אני מעוניין במאוורר טוב שיקרר את המעבד כמו שצריך ושיהיה שקט. מוכן לשלם 250 שקל בשביל קרור טוב

20. טוב אז לפני כמה זמן התחלתי לנסות כל פעם לעשות קצת OC אז התחלתי עם הזיכרון ושיניתי את ה MEMCLOCK אבל אחרי שאני שומר את זה ב BIOS אני רואה שתחלס לא קרה כלום למרות שב BIOS הוא שמור על השינוי ... אבל לא בוצע ה OC ...? מה עלי לעשות? טוב עשיתי UPDATE למשהו והכל עובד אבל חוץ ממה שאמרתי שאני מעלה אני לא יודע מה עוד אפשר או צריך ,יש רעיונות:\ ... יש לי שאלה נוספת , איך בדיוק אני עושה UPDATE ל VIDEO BIOS :\ ? ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  21. יש לי AMD XP 2500 ואני לא כולכך מרוצה מהקירור חשבתי לעצמי להוסיף CoolerMaster Areo Blower AAB-V81 עליו ורציתי לדעת אם זה יתן טמפרטורה טובה יותר ?

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  22. Started by p-o-i,

יש לי שאלה...חבר אחד שלי בידיוק קנה מחשב עם מעבד E6300 ועכשיו רשום שהוא עובד בתדר 1.8 מהסטוק אז מה ז"א 1.8 לכל מעבד או לשניהם ביחד?!

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  23. כי מבין החוטים הקשורים אני רואה חוט של חיישן שהולך אל מתחת ללוח אם כלומר תחת המעבד ... משכתי אותו ואכן זה חיישן. יש לי מאוורר 120 מ"מ מקדימה מכניס 120 מ"מ מאחורה מוציא + מאורר למעבד והטמפרטורה למעבד : 51 ללוח :37~39 ניקיתי מאבק וסידרתי כבלים ... השאלה המרכזית האם המאורר למעבד שלי נשלט ע"י חיישן ? ואם כן האם אפשר לנתקו ולהשים את המאורר במקסימיום הסל"ד שהוא יכול ? השאלה השניה ... למה הטמפרטורה גבוה כזאתי (יחסית) ? *מפרט בצד* -*עפ"י איידה32 המאורר שעל המעבד מסתובב ב2800+/- בעוד שבאתרהרשימי הRPM הרשום שם הוא 2600 ... אני לאיודע מי מזייף פה !! :-X

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  24. יש לי את האינטל המעצבן הזה...והוא לא ניראה לי כל מקרר הוא מרעיש יותר משהוא מקרר עכשיו חיפשתי בזאפ גופי קירור ל-S775 וראיתי שהוא הגיע לארץ במחיר מדהים השאלה היא אם הוא באמת מועיל??? אבא עיזרו לי אני מתלבט.... http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0092&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  25. Started by ofird,

האם זה ייתכן? את המאוורר הנ"ל קיבלתי עם המעבד AMD 3200 לפני חצי שנה במחיר מוזל: http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm ובזמן האחרון הוא מתחיל ממש להרעיש (הוא מעולם לא היה שקט מידי...) האם זו תופעה נפוצה? מה אפשר לעשות? אם אתם ממליצים לי להחליף את המאורר - אז איזה דגם מומלץ למיפרט שלי (מחשב HTPC, ALWAYS ON).?

• 6 תגובות
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים