עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמובן רק מנועה חשבתי על הסמארטפאן 120 של TT תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  2. היי קניתי מחשב חדש בעל מארז HTPC ניסו להכניס לי לשם את הנינגה+ והוא גבוהה מדיי במקום זה הציעו לי אתZALMAN CNPS8000 שהוא נכנס מצויין רציתי לדעת אם הקירור הזה מומלץ או שעדיף משהוא אחר בגודל שלו בערך חייב להיות מ"נעה מחשבים" ואני חייב להודיע מחר כי המחשב כבר מוכן ומחכה רק לזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  3. יש לי לוח אם ASUS A8N-E עם מאוור שמקרר את הצ'יפסט. המאוור עושה עבודה טובה אבל הוא מרעיש ... אם אני אשים קירור פאסיבי כדוגמת הקירורים שמגיעים עם לוחות האינטל למשל כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192 אז בהכרח הצ'יפסט יתקרר פחות טוב או שאי אפשר לדעת? שאלה נוספת: יש לי X1800XT ואני מעוניין להחליף לו גוף קירור. התכוונתי לקנות את ה ACCELERO X2 אבל מבדיקות ברשת הבנתי שהוא מקרר בדיוק כמו הקירור המקורי (למעט העובדה שהוא הרבה פחות רועש). יש לכם המלצה לקירור שקט כמו ה ACCELERO X2 אבל שיקרר יותר טוב ממנו?פשוט הכרטיס מגיע ל 80 ומשהו מעלות...בלי אוברקלוקינג בכלל. תודה!

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  4. Started by bommer,

אני קניתי היום את ה-silent tower של thermal take ורציתי לשאול אם למישהו יש התנסות איתו?איך הוא בביצועים ? כמה מעלות הוא מוריד ? ואם היה שווה לקנות אותו?

5. הבנתי שיש הרבה ביקורת שלילית על הקירור בסטוק. האם ישנו שיפור כלשהו במעבר ל REV3.3? האם באובר קלוק ממוצע (לצורך העניין נגיד באיזור ה 380 בהנחה ומדובר ע4300 ו אולי באיזור ה 450 עם 6300) יש צורך בשיפור של הקירור? תודה מראש רום. נ.ב, יש הבדלים מבחינת אובר קלוקינג בין DS3 לבין DS3P?

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  6. Started by roni5,

זה המפרט שבנו לי כאן בפורום האם לדעתכם הקירור יספיק או שכדאי להשקיע עוד 100 שקלים בקירור יותר טוב,ואם כן על מה אתם ממליצים Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Leadtek Quadro FX560 PCX LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black תודה

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  7. Started by rlord,

יש לי מעבד pentium D 2.8 והטמפרטורה שלו במנוחה זה 40+- ובמאמץ 55 עכשיו אני רוצה לעשות לו OC ל3.0 ורציתי לדעת האם זה כדי לי? האם אני ירגיש שינוי במשחקים?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  8. לאחרונה שמתי לב שאחרי קרוב ל30-40 בפסקות חשמל במשך השנה הזו ההארדיסק התחיל לקרטע ממש,כעת קניתי מגן ברקים ומייצב מתח שיעזור איכשהו. הביצועים של הארדיסק ירדו ממש לאחרונה והחלטתי אחרי הרבה זמן שלא התעסקתי בנושא הבנצ'מארקים לעשות איזה טסט של PCMARK ולראות. התוצאה שקיבלתי היא באמת אומרת שההארדיסק במצב לא טוב כנראה (כשרכשתי אותו קיבלתי קרוב ל1800 בHD) מדובר במקסטור 160 SATA מסדרת דייאמונד מאקס 10 שעבר המון הפסקות חשמל. בכל מקרה בחנתי על הדרך את התוצאות של המעבד והופתעתי ממש,בזמנו שהייתי מתעסק בנושא הייתי מקבל בלחץ עם אוברקלוק 6 וחצי ,5 אלף,כעת זה 7 אלף בזכרונות המצב יחסית אופטימי וטוב לא? איך בכללי האובר קלוק ? המפרט שבחתימה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  9. Started by thegodx,

אני לא יודע איפה התיזמונים האמיתים שלי: -------- -------- ------- מה התיזמונים האמיתים שלי? במקור זה היה 2.5 4 3 8 CL 2.5 :-\

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  10. היי אנשים! תוכלו להמליץ לי על תוכנה לשליטה על המאורר של המעבד PRESCOTT, הוא מתחמם די בקלות גם לאחר ריענון משחה טרמית וניקוי צלעות. כרגע הוא קבוע על 2300RPM והוא מגיע ל70 מעלות במאמץ, מידי פעם הוא דופק ריסטרט כתוצאה. הייתי רוצה להגביר את הסיבוב של המאורר שלו - אין לי בעיה עם הרעש הצפוי, העיקר שיהיה קריר... יש המלצות? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  11. שלום. קראתי כמה אשכולות פה והבנתי שהמחשב שלי לא במצב טוב בכלל. יש לי את המארז ששכחתי את שמו, נראה לי mini tower 610A... משהו כזה. קיצר המעבד שלי הוא AMD 64 ושמתי לו קירור ALPHINE64 של AC בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM אחד מהקדימה ואחד מאחור. הטמפ' במנוחה של המחשב הם: מעבד - 55~ לוח אם - 38~ הארדיסק - 40~ ספק - 55~ מה אפשר לעשות? הוספתי דלת עץ עם 2 מאווררים של ספק, אחד מכניס והשני מוציא וזה לא הזיז בגרוש השכבתי את המחשב על הצד שהחום יעלה למעלה דרך הדלת שיש בה חורים וזה גם לא עזר המחשב נמצא בפינה של החדר ולידו המסך (הגב של המסך CRT קרוב לגג המארז.. שמושכב) אולי אם אני אשים את המחשב על הריצפה זה ישנה משהו? כדאי להחליף מאווררים? מה עושיםם? תודה.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  12. יש לי כרגע מעבד עם ליבת פלומינו, ואני שוקל להשקיע את ה-400 שקל במעבד חדש. יש לי בביוס אופציה לשנות מכפלה, אל זה לא משפיע. האם כשאני אחליף מעבד ל- AXP 1700+ JIUHB0302 שינוי המכפלה יעבוד או שגם כאן אני אצטרך לקצר גשרים במעבד?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  13. OK יש לי AMD X2 4200+ ויש לי את הקירור המקורי... עכשיו חשבתי אולי אם אני אחליף את המאוורר המקורי של amd שיש לי עליו עם אחד מהמאווררים הללו: 1. Thermaltake 60mm Dimensions: 60x60x25mm Rated Voltage: 12VDC Started Voltage: 7VDC Current: 0.37Amp Power Input: 4.44W Fan Speed: Max 7000+/- 10% RPM Airflow: 38CFM Bearing System: 2 Ball Bearing Lifetime: 50,000 Hours Connector: 3 pin או המאוורר הזה: AKASA 60mm Fan dimension 60 x 60 x 15mm Fan speed 4300 R.P.M. Fan airflow 21.83 CFM Fan air pressure 2.93mm H20 Fan life expectancy 50000/hrs Bearing type Ball Bearing Connector 3-pin with RPM sensor wire Voltage rating 12V Noise level 32.56…

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  14. Started by DorShoham,

שלום,ניסיתי לעשות OC לכרטיס המסך שלי (7600GS)(שעונים:400:400) והופתעתי לגלות שאני לא יכול להגדיל את מהירות הזיכרון מעל 480 בלי שיהיו ארטיפקטים. לאומת זאת את הליבה העלתי עד ל580 ועובד בסדר על השעונים האלה. מה יכולה להיות הבעיה לכך שאני לא מצליח להעלות את מהירות הזיכרון מעל ל-480MHZ? יש קירור סטוק בכרטיס. תודה,דור

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  15. Started by haviv822,

ברשותי כרטיס מסך X800GTO2 ולוח LANPARTY UT NF4 שנקנו לפני כיותר מחצי שנה, (מפרט בצד) לפני כחודשיים פתחתי לו צינורות ל 16 כעת הכרטיס ברמת X800XL ובימים האחרונים חשבתי להעלות את תדרי הליבה והזכרונות כדי להגיע ל X850XTPE ולשם כך נדרש קרור חלופי, AC ATI Silencer 5 Rev. 2 , הוא הקרור המתאים לי מכל הקרורים מבית AC ... מחירו עוד איכשהו זול 130 ש"ח בנעה מה שהופך אותו למשתלם עבורי. קראתי כמה ביקורות על הקרור באתרי הביקורות השונים והתקלתי בשורה הבאה בחסרונות הכרטיס: "Blocks chipset air flow on the DFI Lanparty NF4" כאן: http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/ATISilencer5_Rev2/4 פתחתי את המארז וראיתי שבאמת הקרור של היצפסט באמת צמוד לכרטיס וחציו נמצא מאחורי גוף הכרטיס, ולאח…

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  16. Started by ElemenTal,

מה הטמפ' המקסימלית של הלוח DS3L ? והכרטיס 8800GTS G92 ? כי כשאני משחק ניראה לי המאוורר של הכרטיס לא מתחיל לפעול מהר יותר באופן אוטו' (למרות שבדיבר הוא על בקרה אוטו') ואז אני צריך להגביר לבד את המאוורר, אז כשאני עושה את זה זה נישאר בסביבות ה 50 מעלות ואם אני לא עושה מגע ל 60 ונריא הגם יותר. אז אני רוצה לדעת מה המקס' שהכרטיס יכול להגיע אליו למקרה שאם אני אשכח להגביר אותו שלא יקרה משהו.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני רוצה לקנות את הקירור של טרמלטייק ה-G4 COOLER לכרטיס מסך מבוססים GF4 TI... עכשיו אני לא יודע איך אני מרודי את הקירור המקורי כי הוא קצת שונה מהקירור של גיפורס 2,3 ששם יותר קל להוריד את הקירור בגלל הקליפסים הקטינים שיש לו מאחור... ופה זה שונה ואני לא מצליח :-\

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  18. Started by etz,

לאחר זמן ממושך מאוד שלא עשיתי את זה הגיע הזמן לפרק את הזלמן לניקויים. באותה הזדמנות, חשבתי כבר להוריד את ה-IHS המעצבן של המעבד ולשים את הקירור ישירות על הליבה. עכשיו אני יודע שזה לא הכי מומלץ אם לא יודעים איך לעשות את זה ולכן אני מתעייף כאן אתכם. בקשר להורדה עצמה את זה אני כבר עשיתי בעבר כך שזה יהיה החלק הקל, הבעיה היא בפיצוי על ההורדה של זה. הזלמן משתמש ב-bracket המקורי של פנטיום 4 שאני שמעתי שצריך להוריד לו 3 מ"מ למטה בנקודות ההצמדה ללוח, האם זה נכון? מה תהיה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה? יש הרי את הבליטות הקטנות שאותן צריך לקצר אבל ברגליים שמצמידות את זה ללוח אסור לגעת, צריך להוריד רק מסביבן. שוב, מה תהיה הדרך הטובה והבטוחה ביותר לעשות זאת? ושאלה אחרונה, האם אחרי הכל צ…

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  19. Started by Djx,

הייתי משתמש בטיונינג 4 של גיגאבייט. אבל זה עלוב ביותר יש עוד איזה תוכנות טובות?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  20. אז ככה מפרט מלא בחתימה. פשוט לא מצליח כרגע התיזמונים של הזיכרונות על 3-4-4-11 שזה לא משו בכלל מה פה עוצר אותי?!תודה ענקית לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  21. Started by kozlovski,

יש לי מעבד: amd 64 athlon 3500 plus! וכרטיס מסך: x800xt platinum 256mb אני רוצה לשים לכרטיס מסך ולמעבד קירור טוב שיוריד את הטמפרטורה בהרבה אז בבקשה תגידו לי איזה לשים כי אני לא יודע מה מתאים להם

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  22. Started by neil4,

יש לי ביוס של phoenix ואין לי שום אפשרות לאובקלוק שם ומכיוון שזה פנטיום 2 300 מה"צ אין לי שום מושג אין להמהיר אותו עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  23. Started by BuNKeR,

שלום רב יש ברשותי את המארז של GIGABYTE והוא שקט תענוג לעבוד איתו אך יש לו מאוורר אחד שעושה רעש חרישי מעצבן הלכתי לחנות וביקשתי שיחליפו אך הם טוענים שהם לא שומעים אותו ולכן לא יכולים להחליף הם הציעו לי במקום מאורר של זלמן ZALMAN F3 120mm האם שווה להסכים ?

24. אבל אין כמעט מקום...רק אם אני יקדח בצדדים... בקיצור מה עדיף בשביל קירור טוב יותר? לקנות עוד מאורר ולקדוח בצד? לקנות מאורר ולשים אותו במקום של CD? כי יש לי 2 מקומות פנוים אחד ליד השני... או שלקנות איזה קירור טוב למעבד בלבד... ? תודה ויומטוב

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות אותו מכייוון שהמחשב של אחים שלי (סוקט 478) פשוט "חופר" לי במוח....ואני לא מגזים...הוא במרתף ברגע זה ואני שומע אותו עד לחדר שלי ואני בקומה העליונה של הבית..אז שלוש שאלות על קירור: 1) האם הוא שקט? (חשוב מאוד מאוד) 2)איך הרמת קירור שלו? 3) (חשוב!!) האם הוא בא עם מדבקה טרמית או שצריך לקנות משחה בניפרד ולימרוח?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות

דיונים חדשים בפורומים