אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי את המאוורר הנ"ל, ויש לי שאלה קריטית (לטעמי) - לאיזה כיוון עליי להרכיב את המאוורר? כאשר המאוורר (הוא צידי) מופנה כלפי מעלה (לראש המארז) או כלפי מטה? או שאולי עדיף משהו אחר? בתודה רבה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שאלתי היא איזה ספק כוח מבין : http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=468&osCsid=4c6ba7ffa8c38a7fad3dfe2d673363d3 http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1392&osCsid=4c6ba7ffa8c38a7fad3dfe2d673363d3 http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1597&osCsid=4c6ba7ffa8c38a7fad3dfe2d673363d3 הוא הכי טוב..?.ולמה.?
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי לעשות overclock למחשב שלי, אני לא יכול לעבור את ה 3.5 ghz , אני חושב שזה בעיה של pci-e , אין לי דרך לנעול אותו, זו לא בעיה של מתח כי יש לי ספק כוח enermax liberty 500w , אם מישהו מכיר את הבעיה אני מאוד אשמח אם יוכל לעזור לי תודה intel p930 abit aw8d max big water 735 sapphire x800gto2 corsair 2x512mb (1gb) cl5 800mhz xms2 enermax liberty ELT500AWT
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
ככה כל המאווררים הם 120MM 2 מאווררים קדמיים מכניסים 2 מאווררים שמאליים מכניסים מאוורר תחתון מכניס מאוורר עליון מוציא מאוורר אחורי מוציא יש לציין שייש לי כרטיס מסך ענק! (3870X2) המחלק את המחשב בדיוק באמצע. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
??? אויי התבלבלתי בפורום תעבירו בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
אנשים עשיתי OC למעבד ולזכרונות.. עכשיו הרצתי S&M את כל הבדיקות לקח לה איזה שעה ורבע והכל עבר חלק עכשיו הזכרונות עובדים על 600 במקום 533 הבדיקה של S&M לזכרונות מספיקה לראות אם הם יציבים.. ?? הבדיקה הריצה את עצמה 4 פעמים
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המארז Transformer Sunbeam ויש לי במחשב בקר מאוררים שקניתי. אז השאלה שלי איך אני יכול לעשות את המאוררים של המארז יותר שקטים כי יש רעש כמו טרקטור אז אמרו לי שאני צריך בקר מאוררים אז קניתי אז עכשיו מה אני צריך לעשות כרגע המאוררים עובדים במהירות 12 VT והמירות היא 2000 סל"ד אמרו לי שאני צריך להוריד את המהירות שהיא 12 VT,אז הבעיה אצלי היא שאני לא יודע לאיזה מהירות להוריד את המאוררים .מ12 VT תודה
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
אהלן, רצ"ב תמונה של המערכת שלי בזמן מנוחה, הטמפ' נראות לי גבוהות מדי: הלוח על 42 מעלות, ההארדיסקים על 34/36 מעלות. מפרט בצד, המארז זה 6A19 עם שני מאווררי 120, מכניס מקדימה, מוציא מאחורה. אין טיפת אבק במארז, המערכת גם יחסית חדשה כך שאין בעיה עם משחה טרמית. אבקש דעתכם... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מאווררים איכותיים למעבד מתאימים לסוקט החדש של AMD מסוג AM2 התכנון שלי הוא כמובן OC קל בעתיד, וסכום באשור ה-200 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
כשמעלים בכרטיס מסך בערך 10 MHZ בזיכרון ו20 בליבה - עד כמה זה יעזור? כמה FPS בערך זה יעלה במשחקים כמו NFSC או COH?
-
- 4 תגובות
- 436 צפיות
-
-
micro-star ms-6540 זה הלוח יש לי מעבד אינטל 2.80 ghz אני לא יודע איך לעשות אובר קלוק מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש ואני מעוניין בויסות אוטומטי של מהירות המאווררים בהתאם לטמפרטורה. ממה שראיתי יש לי שתי אפשרויות: פאנל שליטה או מאווררי smart fan. אז קודם כל, מה עדיף לדעתכם מבין שתי האפשרויות ? שנית, אם אני הולך על smart fan, אז באתר של tt וגם אצל התואמים למיניהם כתובים רק שני מצבים (למשל 1300 RPM ב 20 מעלות ו 4600 RPM ב 50 מעלות). אז האם יש למאוורר הזה רק שתי דרגות פעולה או שיש גם מצבי ביניים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
שלום יש לי 1300PRO של MSI. כשאני מנסה להעלות אותו דרך ATI TOOL, אני לא מצליח אפילו להעלות MHZ אחד - ישר מתחילים ארטיפקטים והמחשב נתקע. אחרי ריסטרט הוא עובד שוב בקלוקים המקוריים. יש לציין שאינני יודע מה טמפ' הכרטיס בגלל שאין לו חיישן. מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 436 צפיות
-
-
כי מבין החוטים הקשורים אני רואה חוט של חיישן שהולך אל מתחת ללוח אם כלומר תחת המעבד ... משכתי אותו ואכן זה חיישן. יש לי מאוורר 120 מ"מ מקדימה מכניס 120 מ"מ מאחורה מוציא + מאורר למעבד והטמפרטורה למעבד : 51 ללוח :37~39 ניקיתי מאבק וסידרתי כבלים ... השאלה המרכזית האם המאורר למעבד שלי נשלט ע"י חיישן ? ואם כן האם אפשר לנתקו ולהשים את המאורר במקסימיום הסל"ד שהוא יכול ? השאלה השניה ... למה הטמפרטורה גבוה כזאתי (יחסית) ? *מפרט בצד* -*עפ"י איידה32 המאורר שעל המעבד מסתובב ב2800+/- בעוד שבאתרהרשימי הRPM הרשום שם הוא 2600 ... אני לאיודע מי מזייף פה !! :-X
-
- 4 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אני יודע שהקפצה זה בניגוד לחוקים, אבל אולי יש מישהו שיכול לעזור לי ולא יראה את ההודעה שלי, זאת פעם אחרונה שאני יקפיץ את ההודעה אם אף אחד לא יודע איך לעזור לי. לוח אם:gigabyte ga-k8nf-9 פרטים על הזכרון מאברסט: Field Value Memory Module Properties Module Name AMD Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 200 MHz 2.5-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Not Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported W…
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את התיזמונים של הזגרונות עם הביוס של הלוח אם הזה ? חוץ מזה למה אין לי הרבה אפשרויות בביוס של הלוח הזה ? כמו כן הסתכלתי באתר של אינטל לגבי עידגונים ללוח אם הזה וראיתי שם שיש כמה עידכונים האם אני צריך להתקין את כולם או רק את האחרון ביותר ת כמו כן כמה זה מסוגן לעשות FLASH לביוס? תודה רבה!!!!!!!11
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא שחרשו וטחנו מכל כיוון אבל אני צריך דעה סופית בשביל חבר קרוב איזה קירור אוויר יתן את התוצאות הטובות ביותר ללא הגבלת תקציב ובלי בעיה עם רעש לא ממש בא לי להמלציץ לו על ביג טייפון יש משהו יותר רציני?
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה ה-מ-ו-ן רעש, הוא לא מקולקל (נראה לי..) אבל הוא יחסית מאוד רועש, אני יכול לסגור אותו כשאני לא עובד או אם אני לא עשוה שימוש כבד בכרטיס מסך אלא רק באינטרנט או משהו דומה? והאם ניתן לעשות את זה מוינדוס או למאוררים אחרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ואני רוצה לקנות את הקירור הזה או את הXP 120 אבל אני לא מוצא אתר שאני יכול לקנות בו אותו אז אם מישהו יכול להביא לי אתר זה יעזור.... ומה לדעתכם יותר טוב הXP120 או זה והאם אני יצטרך לפרק את הלוח בשביל להרכיב אותו או תאקספי 120 כי אני לא יודע לפרק לוח???
-
- 4 תגובות
- 436 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג nvidia riva tnt2 model 64. במשך כבר כמה חודשים המאוור שלו משמיע מין זמזום או רשרוש יתר על המידה (זה מחרפן את השכל בלילה). פרקתי את המאוור וחיברתי, מספר פעמים, ולא הצלחתי להבין מה הבעיה (המאוור לא מתחכך עם חוט או משהו כזה), בכל אופן רציתי לדעת אם יש איזה פתרון לנושא, האם הבעיה כבר ידועה? מכוון שאני פסימי בנידון אשאל אם אפשר לנתק את המאוור של הכרטיס מסך, אני משתמש במחשב בשביל גלישה באינטרנט, אופיס ומוסיקה (במערכת חלונות 98) המשחק היחידי שרץ על המחשב הוא Redalert 95 יכול להיות שהכרטיס לא "מתאמץ" ואפשר לנתק את המאוור או שעדיף להימנע מכך? (הכרטיס מסך יהרס או ישחק מהר יותר? או אולי סיבה אחרת). אשמח לקבל עזרה ותשובות לשאלות תודה מראש evzen
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום לכולם; יש לי את הכרטיס הנ"ל, ואני ממהיר אותו עם הדרייבר של אנוידיה (עם האופציות המובנות) ולאחר מכן עושה בדיקה. עכשיו לאחר הבדיקה של נאמר 6 שעות, הכרטיס לא קרס, והחלטתי שאני רוצה לשמור את המהירויות החדשות, אני לוחץ על שמור, והכל בסדר; העניין הוא שאחריי ריסטרט, או הדלקה מחדש ביום למחורת הכרטיס חוזר למהירויות הסטוק, איך אפשר לקבוע לו מהירויות חדשות שבהם הוא ישאר?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי שאלה, אני כרגע עם Q6600 על 3.2 .. מכפלה 8 400FSB .. הכל טוב ומצוין, האפשרותהשניה שלי זה עם מכפלה 9 ו FSB יותר נמוך. אני יודע שעדיף שהמכפלה תהייה כמה שיותר גבוהה, אבל מבחינת טמפ' וצריכת מתח, יש הבדל? כי אני מפחד שאם אני ישים 9 זה יקפוץ לי ... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
היי אנשים! תוכלו להמליץ לי על תוכנה לשליטה על המאורר של המעבד PRESCOTT, הוא מתחמם די בקלות גם לאחר ריענון משחה טרמית וניקוי צלעות. כרגע הוא קבוע על 2300RPM והוא מגיע ל70 מעלות במאמץ, מידי פעם הוא דופק ריסטרט כתוצאה. הייתי רוצה להגביר את הסיבוב של המאורר שלו - אין לי בעיה עם הרעש הצפוי, העיקר שיהיה קריר... יש המלצות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
הגדרתי הגדרות למאוורר של הכרטיס מסך דרך התוכנה, מהירויות מסויימות לטמפ' מסויימת איך אני מקבע אותן שיעבדו בלי להפעיל את התוכנה? הן גם לא תמיד עובדות אחרי שאני מפעיל את התוכנה, אני צריך לשחק קצת עם ההגדרות ידנית עד שההגדרות תופסות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
אני רוצה לשים אותו מאחורה שיתן תאורה יפה ושיהיה כמה שיותר שקט http://www.thermaltake.com/dcfans/led/thunderblade120.htm http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SUF-S12&other_title=+SUF-S12+UV%20Silent%20Fan%20120%20x120%20mm http://www.thermaltake.com/dcfans/uvfan/blue/a22697275.htm
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-