עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. התקנתי את התוכנה הזאת: http://3dgpu.com/files/coolbits2.reg לאחר מכן ניכנסתי לאפשרויות של המהירות שעו מעבדן והמהירות זיכרון. התדרים היו: מעבד 270 זיכרון 400 לאחר מכן לחצתי על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות". התהליך לקח מספר דקות ובזמן הזה היו הבזקים כאלו במסך קפיצות כאלה. ואז זה היסתיים והתדרים היו: מעבד 290 זיכרון443 אם אני ישאיר את זה כך אם הקירור הנוכחי זה יהיה מסוכן? איך אני יכול לבדוק טמפ' לפני ואחרי במאמץ.?.. מישהו אני חייב עזרה!1!! תודה

2. Started by Holography,

הקירור מיועד להרים את המעבד לרמה של 240*10 -260*10 אני עומד בהתלבטות בין שני גופים שונים,להלן: Thermaltake PIPE101 + Thermaltake SMARTUFO סה'כ- 277 ש'ח. או ZALMAN CNPS7000B-Cu סה'כ-212 ש'ח המפרט בחתימה, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  3. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  4. Started by KyleIsle,

תתעלמו מהודעה זו. (אני לא מצליח למחוק אותה) ההודעה הבאה היא המלאה.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  5. Started by ranyr,

קראתי בכל מני מקומות שעדיף תזמונים של 3,3,3,11 על 2,2,2,5 או בכל אופן בנוגע ל row active delay שיהיה על 11 ולא משהו יותר נמוך אני עובד כרגע על 2,2,3,5 230 mhz זה אופטימלי??

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  6. Started by matan_18,

למה כל חג יש לי צרות עם המחשב????????? אתמול נשרף לי המאורר של המעבד ..אז בנתיים שמתי את המחשב לייד מאורר רצפתי גדול שיש לי. נמאס לי לקנות מאורר ב 30 שקל ולהחליף אותו אחריי שנה אני רוצה לקנות משהו טוב! יש למישו המלצה מה לקנות?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  7. Started by roadrunner,

יש לי כיום GLOBALWIN CAK38II עם מאוורר DELTA כך שאפילו אם הוא רועש אני די בטוח שהוא יותר שקט מה-DELTA. איזה מעבד AMD מומלץ כיום ל-OC? איך ה-TwinMos DDR PC3200/400 TMD7608F8E50B/D ב-OC (או שישנו זיכרון בעל יחס ביצועים/מחיר טוב יותר)

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  8. Started by udih,

המאוורר המקורי כידוע רועש מאוד... קניתי קירור של XIN מנחושת ...יש שיפור אך עדיין רועש!!! האם יש מאוורר שבאמת שקט ומקרר???

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  9. Started by Ido.K,

תודה ענקית לעזורים.

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  10. Started by a-gold,

מישהו מכיר את המאורר הזה? אני צריך המלצות עליו אם כדאי לקנות אותו? אם הוא שקט? ואם הוא ממקרר טוב? http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/uvfan/green/a22767370.htm

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by taiber,

המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות בזמן אז פתחתי אותו וגיליתי שהקירור של העמבד שלי שבור. הנחתי שהקירור הוא הגורם לבעיות אז הסרתי אותו מהמחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לנסות להפעיל את המחשב מחדש כשהקירור חסר והמשחה התרמית עדיין נמצאת על המעבד. תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  12. Started by y10,

תראו יש לי אינטל ולוח אם של DFI עכשיו אני לא יודע איך לעשות OC כיאלו אני נכנס לBIOS ואז יש לי שם באחד האפשריות clock& ועוד משהו עכשיו אני נכנס לcpu ואז שם רשום לי לבחור ככה רשום 100GHz/100GHz/33GHz(או שזה היה MHz אני לא זוכר..) וככה עולה יותר הברירת מחדל זה על רגיל עכשיו אני לא יודע מה לעשות והאם הגעתי למקום הנכון בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  13. Started by manticore,

הגדרתי הגדרות למאוורר של הכרטיס מסך דרך התוכנה, מהירויות מסויימות לטמפ' מסויימת איך אני מקבע אותן שיעבדו בלי להפעיל את התוכנה? הן גם לא תמיד עובדות אחרי שאני מפעיל את התוכנה, אני צריך לשחק קצת עם ההגדרות ידנית עד שההגדרות תופסות. תודה.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  14. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  15. או קי יש לי לוח asus-p4sgx-mx וביוס asus-p4sgx-mx acpi vios reveision 1005 עכשיו יש לי שאלה... יש שם נעילה ל agp ו pci? ויש שם מקום לשנות יחס מעבד זכרונות? חיפשתי לא מצאתי....

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by YRP99,

יש לי Q6600 ועשיתי לו OC ל 3ghz והעלתי קצת את המתח אם בכלל במידה וכבר חודש אני משתמש במחשב משחק, רואה סרטים ועובד איתו הכל עובד נורמלי אבל נגיד תאורטית אם אני יריץ איזה תוכנה רצינית שתעבוד כמה הרבה זמן (מה שאני לא עושה) יש סיכוי שהוא יאתחל את עצמו האם יכול להיגרם נזק למחשב במצב הזה שתיארתי? שכאילו בגדול, חסר מתח למעבד או משהו כזה

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  17. Started by pogostick,

שלום במחשב שלי כרגע יש 1. מאורר למטה בקדמת המארז שמכניס אויר 2. מאורר שמתחבר עם רגל לברגים של כרטיסי PCI למטה למטה במארז, שמעלה אויר כלפי מעלה 3. מאורר למעלה בגב המארז שמוציא אויר החוצה עם כל זה הגעתי לטמפ יפות של 19-25 מעלות במארז, ו33-42 מעלות במעבד (תלוי במצב של המחשב) אתמול הוספתי מאורר רביעי, בקדמת המארז, למעלה למעלה מעל ה CDROM, שמוציא אויר גם הוא החוצה המאורר הזה יותר גבוה בקו גבהים מהמאורר ה3 בגב המארז שמוציא גם הוא אויר החוצה האמת שלא קיבלתי שינויים בטמפרטורה אם לא עליה קטנה האם אני צריך להפוך אותו שיכניס אויר? או האם יש לכם סידור אחר למאוררים שלי? הצעות למקומות להכנס עוד מאוררים? תודה מראש עידו.

• 5 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by poi212003,

חיברתי את המסך וכשאהי שולח משהו זה מראה לי רק את החצי השורה הראשונה החצי השני נשאר ריבועים כמו באתחול מסך מסוג 2*16 (קודם המסך עבד -אבל הלחמתי הכל מחדש כי החוט לא היה טוב) יכול להיות שהמסך נשרף?? למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  19. Started by yan_ymar,

1)שלום אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי ראו לפי מפרט מחשב בצד ימין. אבל אני לא יודע איך עושים אוברקלוק. האם יש פה איפה שהוא מדריך לאוברקלוק? יש לי GURU זה לאוברקלוק או משהוא כזה אולימישהוא יודע איך עושים שם? 2) האם כדאי לי להחליף לוח אם? ומה אתם מציעים אם כן 3) בישביל האוברקלוק שאני יעשה איזה אמצעי קירור אתם ממליצים לי (בבקשה מKSP) אני חושב אל אמצעי קירו אל אלה: Thermaltake BIG Typhoon 4 In 1? למעבד ולכרטיס...:Zalman VF700-AlCu? האם זה טוב?? האם זה מספיק מקרר לאוברקלוק שאני יעשה ומה אתם ממליצים.. בתודה יאן. בבקשה לעזור

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  20. למישהו כאן יש 8800GTS והרכיב קירור מים?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

כמה זמן מישחה טרמית מחזיקה(כמה זמן אחרי ששמתי אותה היא כבר לא אפקטיבית?)?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  22. Started by henbasel,

אם אני עושה oc למעבד שלי שהוא 2.8 D 820 להוריד מולטיפלייר או להוסיף אני לא מבין כלכך מה עדיף שיהיה פחות מולטיפלייר או יותר ... ואני עושה oc בקטנה מוסיף פשוט קצת אבל אני שואל לידע כללי

23. Started by rccool,

חברה אני חדש כאן ואני רוצה שתעזרו לי לעשות אוברקלוק למחשב תראו התחום הזה חדש לי וחיפשתי כאן בכל הפורום איזה הסברים ולא מצאתי אם יש למישהו לינק שישלח כדי שאני יקרא ויהיה לי רקע ואם אין אז אתם יכולים להסביר לי?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  24. Started by bazooka joe,

אני משתמש בפלטייר 40mmX40mmX3.3mm בהספק של W105+- ניסתי לאלתר לו את הגוף קירור הבא אבל זה ממש לא עוזר :\ הפרוייקט לא קשור לאוברקלוקינג אבל אני משער שכאן יש אנשים שמבינים בהיטסינקים ושאר ירקות שיוכלו להמליץ לי על גוף קירור טוב. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  25. Started by almogm15,

שלום לכולם וצהריים טובים! לי יש בעיית חום לא רגילה על המחשב . ומתוך כל הנסיונות הקירור שביצעתי הסקתי שהמתח שהמעבד מקבל הוא לא טוב. יכול להיות שאם אני מקבל מתח נמוך מהרגיל (1.52 אני מניח) אז המעבד יתאמץ ויתחמם ?

• 8 תגובות
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים