אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום,ניסיתי לעשות OC לכרטיס המסך שלי (7600GS)(שעונים:400:400) והופתעתי לגלות שאני לא יכול להגדיל את מהירות הזיכרון מעל 480 בלי שיהיו ארטיפקטים. לאומת זאת את הליבה העלתי עד ל580 ועובד בסדר על השעונים האלה. מה יכולה להיות הבעיה לכך שאני לא מצליח להעלות את מהירות הזיכרון מעל ל-480MHZ? יש קירור סטוק בכרטיס. תודה,דור
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
היי ושלום בנסיון לעשות אובקלוק ישנם כמה דברים שלא הבנתי: 1)ASUS C.G.I 2)STATIC READ CONTROL 3)DDR2 CHANNEL A REF VOLTAGE 4)DDR2 CHANNEL B REF VOLTAGE 5)DDR2 CHANNEL REF VOLTAGE אשמח להבין את המשמעות של הדברים למי שמבין...... בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
ראשית אני מצהיר שאין לי מושג בOC אף פעם לא עשיתי OC ואני עדיין לא בטוח שאני אעשה OC (לא מכיוון שאני לא רוצה אלא מכיוון שאינני יודע ומן הסתם מפחד להרוס חלקים אם אינני יודע מה לעזאזל אני עושה..) אני לא קראתי את כל ההודעות בפורום OC, מכיוון שאין לי מושג בזה ובכדי שאוכל בכלל לשאול שאלות ספציפיות יותר אני צריך לדעת מידע בסיסי וכמובן שלא אעיז לעשות בלי להתייעץ ולכן אני מתייעץ אתכם... שנית לפי ההודעות שקראתי בפורום אני כבר בטוח שצריך קירור כלשהוא למעבד (ואני לא יודע לאיזה חלקים נוספים צריך עוד קירור) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1260 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX880…
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ויכול להיות שאני לא מבין נכון את התגובות של המחשב כי אני לא ממתין ונותן לו לנוח אחרי ששיניתי הגדרות... יוצא למשל שהגדרות שבהם הצלחתי לעשות BOOT - בניסיון חוזר הן נכשלות. האם זה עלול להפריע ומה הדרך הכי נכונה ובטוחה לשנות הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הקירור של טרמלטייק ה-G4 COOLER לכרטיס מסך מבוססים GF4 TI... עכשיו אני לא יודע איך אני מרודי את הקירור המקורי כי הוא קצת שונה מהקירור של גיפורס 2,3 ששם יותר קל להוריד את הקירור בגלל הקליפסים הקטינים שיש לו מאחור... ופה זה שונה ואני לא מצליח :-\
-
יש לי את המארז הזה בלי מאוורר מקדימה הוצאתי את התעלת איוורור ושמתי במקומה מאוורר 80 מ"מ בתוך המארז שיכניס קור, האם זה עוזר? לעשות אותו שהוא יוציא חום? מה לגבי אבק? האם להשאיר את תעלת האיוורור? הטמפרטורות עכשיו הם 48 במעבד, 33 במארז, ו 37 בכרטיס מסך. (עם מזגן על 25C) יש לי AMD 2600+ XP הטמפ' בסדר?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם, האם לפי דעתכם יחידת הקירור הנ"ל Zalman Vga Cooler VF1000 תשפר את הביצועים במידה משמעותית של ה X1950PRO? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה פתרונות קירור יש למעבדי ה775? אבל שלא יעלה מיליונים וגם לא משהו שיהרוס תודה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני מחפש פיתרון קירור שקט עם זאת יעיל ולא יקר לAMD64 חשבתי על זלמן אבל ראיתי דגמים שונים במחירים שונים אם תוכלו להמליץ לי ... תודה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להשיג קירור למעבד p3 סוקט 370 איפה אני יכול להשיג?
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
סתם קישור לדוגמא http://www.goldtop.co.il/search_products.asp?search_product=%EB%E1%EC+%EB%E7%E5%EC המהירות משתנה ?, ורואים בכלל הבדל ?
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי סטיק אחד של 1GB על 333 איך אני עושה לו OC
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
צריך המלצה בנוגע לגוף קירור לכרטיס מסך fx 5200....
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
איך הביצועים ברגיל ובoc? האם יש מאוורר איכןתי יותר באותו מחיר?
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
כותרת ... כמה OC אני יוכל עלשות עם קירור סטוק ? זה יהיהי משמעותי ? ותקנו אותי אם אני טועה אבל ב Gecube 2600XT אין חיישן טמפ' אז אי אפשר לדעת מה הטמפ' ?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
משהו יכול להמליץ על קירור סבבה ל AMD 939 3000+ בעיקרון הוא עם המאוורר של ה BOX כרגע אני לא עשיתי עדין O\C משהו שיהיה טוב יחסית וזול ותכללו לינק בבקשה לאתר הרכישה תודה לכל
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
תקשיבו הרגע קניתי 2 מאוררים כאלה http://lamir.co.il/product.asp?product=192 עכשיו חיברתי אותם ללוח אם והם פשוט לא מסתובבים (שניהם) ואני לא חושב שהם מקולקלים... הצילווווווו מה אני עושה לא נכון? כי המאורר הקודם שהיה לי כן הסתובב (הוא התקלקל) ושאני מחבר את אלה לא קורה כלום ועוד משהו. שאני מחבר אותו לספק זה גם לא מסתובב!!! עריכה: לא משנה פשוט החנות הדפוקה הזאת (שהיא ממש קרובה לבית שלי בגלל זה קניתי שם) החוטים צריכים להיות שחור אדום לבן והם חיברו את זה בסדר לא נכון במקום שהאדום והשחור יהיו אחד ליד השני כל אחד היה בקצה אחר.... אז שיניתי תסדר שלהם ועכשיו זה עובד
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory Leadtek PX7600GS Extreme TDH PX76GS25EX PCI-e 256MB Retail Video Card Computer Assembly - הרכבה אפשר לעשות???
-
- 7 תגובות
- 457 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו פשוט ראיתי שבאתר שלהם כתוב שהוא מתאים לאינטל ול64BIT... לי יש ברטון 2500+ זה יתאים?? תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום, קרה לי פעם כמה פעמים עשיתי אוברקלוקינג ושרפתי חלקי חומרה במחשב, רציתי לדעת איך עושים אוברקלוקינג בטוח מבלי שזה יפגע, אני יקבל מחשב חדש מחר ורציתי לדעת איך לעשות OC אחרי כמה חודשים מבלי שזה יפגע (אני עושה את האוברקלוקינג דרך תוכנת הדרייבר) תגידו לי מה הדרכים הבטוחות לעשות OC, פליז!!!
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
הבנתי שיש הרבה ביקורת שלילית על הקירור בסטוק. האם ישנו שיפור כלשהו במעבר ל REV3.3? האם באובר קלוק ממוצע (לצורך העניין נגיד באיזור ה 380 בהנחה ומדובר ע4300 ו אולי באיזור ה 450 עם 6300) יש צורך בשיפור של הקירור? תודה מראש רום. נ.ב, יש הבדלים מבחינת אובר קלוקינג בין DS3 לבין DS3P?
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי gigabyte 9550 128mb 128 bit האם ניתן לעשות לו overcloking ואם כן איך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-