אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאוורר Thermaltake 80mm smart fan על ה TSUNAMI VIRGO BLUE FOR P4 350W שלי והוא עושה רעש בלתי נסבל, וזה ממש מפריע לשמוע מוזיקה (אני לא מדבר על המאוורר של הספק אלא על מאוורר שהוספתי והוא נמצא מתחת לספק). האם אחד מהמאווררים כאן: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140 הוא יותר שקט ? (לא מעניין אותי RPM , יעילות וכאלה - רק שקט) אם לא, אז נראה לי שאני פשוט אוציא אותו. הרי אני גר ברעננה, קומה רביעית, אין אבק ויש לנו מזגן מרכזי (נשמע כאילו אני מוכר את הבית שלי הא? ;D ), אז למה אני צריך מאוורר למארז? האוברקלוק היחיד במחשב מתוכנן להיות של ה NORTHWOOD שלי אבל אני לא אעלה מעל ה 1.65V VCORE אז לא נראה לי שאצטרך מאוורר... מה אתם אומרים ? אגב - נראה לי שהרעש שאני ש…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני פשוט לא יודע מה השם של המאוור השקט אני מחפש 80 ממ מישהו יודע ???
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי לכם! אני משתמש חדש כאן. אני מתחיל בקרוב [לנסות] להיות מודר. הפרוייקט הראשון שלי (אם אפשר בכלל לקרוא לזה פרויקט) הוא להכין כבל IDE עגול, כדי שאני אדע איך לעשות את זה בעתיד, בשביל המחשב שלי. אני הפרדתי את כל הגידים, ואז בסוף, אבא שלי נתן לי רעיון: במקום לעטוף את הכבל באיזולירבאנד, אני מרחתי אותו בדבק סיליקון. אני כרגע מחכה שהוא ייתייבש... מחר בבוקר אני אראה איך זה יצא. מה שאני מעריך שיקרה, זה שיצא כבל שנראה טיפה יותר מקצועי, יהיה גמיש מאוד (כמובן) ויהיה יותר עמיד. רק רציתי לשתף אותכם ברעיון הזה. כשאני אראה תוצאות אני אכתוב לכם כאן מה יצא...
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה לוח שמגיע בלי ג'מפרים או סוויצ'ים על לוח האם לשינוי המכפלות של המעבד. הוא גם לא מכיל אפשרות לשינוי המכפלה דרך הביוס. מה שכן ראיתי שיש עליו זה "הכנה" לג'מפרים (8 או 10 נק' מתכת לא מחוברות שמוקפות במרובע - ולידן כתוב Multiplier). השאלה שלי היא - האם ניתן לקצר את הנק' כדי לשנות את המכפלה או שהפונקציה הזאת "סורסה" מהלוח? ואם לא - האם ניתן להשתמש בביוס אחר, לדוגמא של איפוקס, כדי לשנות את המכפלה (בלוח ישן של אסוס ישנה אפשרות להפעיל את שינוי המכפלה מתוך הביוס ע"י חיבור בין הנק' עם חומר מוליך) . כמובן שאני מתכוון לשינוי המכפלה אחרי פתיחתה על המעבד.
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור מרכז שאני יכול להשיג חוטים כבלים מאוורים וכו' [ אני מדבר על דברים לא רגילים ] למשל המאוור השקוף עם הלדים אפשר למצוא בארץ ? הדבר הזה שעוטף את החוטים כמו בכבלים של ה סידירום וכו' מישהו יודע או שמע על מקום שיש בו את הדברים הנ"ל :smoke:
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלומות אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך שלי ati rage/xprt128 איך? מה? ומתי? (זה מפגש ראשון שלי עם עולם הoc אז אנא התחשבו)
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי 1600+ ולוח של GIGABAYT- 7VRXP
-
- 34 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכל הגאונים והחרשנים על המאווררים, טוב אז ככה, יש לי AMD 1200mHz ועוד איזה מאוורר, שהמליצו לי עליו מלפני שנה כשקניתי את המחשב שלי, המאוורר הזה לפי דעתי דפוק, מרעיש, ולא מקרר (ה1200 מגיע לי ל60 מעלות). אז אני רוצה לדעת אם המאוורר הזה באמת לא שווה, ובשביל זה אני צריך לדעת איך אני בודק איזה מאוורר יש לי.. אז כמו ששאלתי, איך בודקים איזה מאורר של המעבד יש לי?? ???
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול לקנות את זה + מאור שקוף 20~52 CFM ב200 ש"ח... שווה? נ.ב.: ניועד לAMD העתידי שלי
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
עד כמה יכול להיות השינוי במחשב??? מארז 350w ו-3 מאווררים!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
רכשתי את המוצרים הבאים Arctic Silver 3 Crystal Orb Memory Cooling Kit ואני מוכן לאוברקלוקינג עכשיו אני צריך לדעת באיזה תוכנה טובה להשתמש בשביל לעשות את האוברקלוקינג, אני יכול לעשות אוברקלוקינג דרך הדריברים אבל זה מקסימום 340Mhz לליבה ומקסימום 500Mhz לזיכרון לכו תדעו אולי אני הצליח להגיע יותר אז איזו תוכנה אני צריך ועוד דבר אני לא רוצה שהתונכה תתעסק לי בדברים אחרים כמו התוכנה GFTweak למי שמכיר מתחילה לשחק בכל מיני דברים שלא קשורים לאוברקלוקינג, אני רוצה רק לאוברקלוקינג.
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קראתי את הת'רד ההוא על הLCD פה בפורום... אבל הוא לא מתקדם אז פתחתי אחד חדש.. הבנתי מהמדריכים שנתנו שם איך לחבר LCD למחשב.. אבל הבעיה שאין לי מאיפה לקנות כזה דבר... ואני רוצה לפרק מתרגומון או יומן אלקטרוני או טטריס.. עכשיו.. פתחתי את הדברים האלה.. וזה שונה לגמרי ביומן אלקטרוני היו 69 פינים ובטטריס זה היה מוזר כזה לא יודע... ובכל המקרים המסך מתפרק מהלוח ולא כמו שמראים במדריכים שהוא חלק מהלוח אני אשמח אם מישהו יעזור לי או יפנה אותי לאנשהו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, חיפשתי בארגז כלים שלי מקדח רגיל, ונתקלתי בדבר הבא - מקדח שמזכיר את החפרפרת הזאת של שרדר מצבי הנינג'ה... זה הדבר הכי קרוב שהצלחתי לצייר... חסר כישורים שכמוני... קיצר, אם מישהו מכיר את המקדח הזה, רציתי לדעת אם אני יכול לחורר איתו את המארז (חורים למאווררים).
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לשדרג את המחשב בקומבו לוח-מעבד-זיכרון ומספר דברים נוספים. לאחרונה נכנס בי טירוף חדש של השתקת המחשב ככל האפשר! זה נהיה ממש ממש חשוב לי כי אני ישן עם המחשב פתוח באותו חדר, וגם עובד עם מוזיקה, ואני מעוניין בשקט מופתי :AR15: מהם הרכיבים הכי שווים מבחינת עלות\תועלת להשתקת המחשב? שימו לב לקונפיגורציה הנוכחית שלי. כרגע הוצאתי את 2 המאווררים במארז אנרמקס שלי, והמאווררים היחידים הם: הספק (מכוון עוצמה אוטומטית), המעבד והכרטיס הגרפי. המחשב עובד בטמפרטורה טובה כי אין הרבה רכיבים והמארז גדול מאוד יחסית. מבחינת מעבד, אני לא רוצה לקנות מעבד חדש שידרוש מאוורר סוס, אלא שיסתפק במאוורר שקט מאוד. בנוסף יש לקחת בחשבון את ההארדיסקים, שניהם 7200, שעושים רעש שורקני גם בלי לעשות Se…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות O/C לכרטיס מסך הבא שלי, זה אומר שאני צריך להשקיע גם בלוח לO/C או שאין שום קשר??
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי P-III 800 עם לוח אם של MSI. יש תכנה טובה לניטור טמפ' מעבד? איך אני יודע אם יש לי חיישן טמפף בכלל? תודה על הסבלנות...
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי מה המצב כולם? יש לי את הכרטיס הזה GF 3 Asus v8200 AGP ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף לו לוחות קירור ומאוורר או משהו או אם יש לו איזה ערכה שלמה כמו שראיתי שיש ל GF4 תודה
-
כן, כן קיבלתי את הוולקנו 7+ בין ההיטסינקים הכי מבוקשים היום אם לא הכי, מראה מפלצתי, משקל מפלצתי והכי חשוב קירור מפלצתי! הנה הריוסטט: הנה ההיטסינק: הנה המאוורר: כל הברגים למיניהם (יש שם גם מדבקה יפה לאוסף ,ושקית עם מישחה טרמית די טובה דווקא 8) ) והנה הכוסון בשלמותו: כשאני על המצב הכי חלש בריוסטט: IDLE:51 LODA:55 כשאני על המצב הבינוני בריוסטט: IDLE:49 LODA:53 כשאני על המצב הכי גבוהה בריוסטט: IDLE:48 LODA:51 סה"כ מאד אהבתי אותו, רק חבל שבמצב הבינוני והגבוהה הוא ממש ממש ממש ממש רועש! :smoke: קניתי מפנדה, עלה 145 ש"ח כל התמונות שפורסמו כאן הם מכל מיני ביקורות, לא אני צילמתי!!!
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מריץ AMD XP 1900 עם HSF המקורי של AMD והגריז המקורי שקיבלתי עם המעבד .... איזה קריאות טמפ' אני אמור לקבל ? כרגע אני יושב על 64 -68 IDLE תלוי בטמפ' בחוץ ... ו 72-78 FULL LOAD. אני מריץ את המעבד על ASUS A7V333 ואני דיי בטוח שיש לו קריאות טמפ' יותר גבוהות מהרגיל .. למשהו יש מושג ? תודה מראש Dardasaba.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי , קצת modding על Asus V8200 הכרטיס עובד כ3 שבועות במצב בו הוא נמצע כעת ( 250/540 ) על 34C , תחת מאמץ... ... http://ilf.israel.net/LandRover/modding/geforce.rar
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! מקדחות יש לי בבית ולא חסר. יש גם מסור. וגם מסור דיסק (בזה לא נוגעים...מסוכן וגדול מאוד!). יש מצב לקנות ראש שינסר לי חור לחלון? יש כזה דבר? אלמנטרי. אם לא - דרמל - יקר. יש מישהו מאזור המרכז שמוכן להשאיל לי עבודת דרמל? עבודה תעשה במקום, תחת השגחת הבעלים, ויוחזר אליו המכשיר מיד. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-