עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 1nstall,

תקשיבו חיפשתי באינטרנט וני לא מוצא גריל למאוורר בגודל 92 mm אז אבקש ממכם לתת לי אתר קניות שיש בו תודה מראש

2. Started by Vatos-Locos,

אתם עושים אוברקלוקינג בשביל שהמעבד שלכם יהיה יותר מהר באמת או בשביל "הספורט" , כי אתם רוצים לעשות אובר ולהצליח ובזה וזה מן אתגר בשבילכם? (ותענו בשיא הרצינות...)

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by frogman,

האם 78 מעלות זה הגיוני לאחר יציאה ממשחק עם הכרטיס הנ"ל? לי זה נראה גבוהה, הקירור סטוק שמגיעה עם הכרטיס. וזה עוד לפני מחשבה על אוברקלוק....

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ומישהו מכיר תוכנה לשליטה במאווררים? של מארז ומעבד (חלונות XP)? הביוס לא עוזר ו speedfan לא משהו תודה

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by xtineR,

המחשב חדש בOC של 3.7 אבל כרגע שמתי לב שאחרי שעתיים של משחק ב BAD COMPANY ואללה ה NB הגיע ל 115C ?????? מה אני יכול לעשות עם זה ? http://img525.imageshack.us/img525/6...fafaffafaf.jpg

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by madnaor,

ככה כל המאווררים הם 120MM 2 מאווררים קדמיים מכניסים 2 מאווררים שמאליים מכניסים מאוורר תחתון מכניס מאוורר עליון מוציא מאוורר אחורי מוציא יש לציין שייש לי כרטיס מסך ענק! (3870X2) המחלק את המחשב בדיוק באמצע. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  7. Started by X7-007,

http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm אני צריך משחה טרמית טובה, לא משנה הכסף, אבל אחד שלא יעביר חשמל , יעביר חום טוב, ויירד עם כוהל בקלות,

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by noambason,

אני קונה את הקירור הבא למעבד, אבל כשאני מחפש מאוורר כדי להצמיד לו אני רואה שכל ה- סוגים של ה 120 מ"מ מגיעים רק עד מהירות של 1600 RPM ולאלה של ה80 מ"מ לא רשומה המהירות ליד. איזה מאוורר הכי שווה להצמיד לו? חשוב שיהיה הכי שקט.

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  9. שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב החל "להיתקע" למשך 10-20 שניות בזמן הרצת משחקים כבדים. פעמיים קרה שהלוח אם ציפצף באמצע ונכבה. בדקתי באמצעות SiSoft Sandra 2005 את הביצועים וגיליתי שהטפמ' של ה PSU מגיע ל 74 מעלות, והטמפ' של הלוח אם מגיע ל 46 מעלות. המעבד גם מגיע ל 40-50 מעלות. איך שאני מבין - ספק הכוח שלי מתחמם יותר מדי ומחמם את כל המערכת ככה שהיא קורסת? המפרט: - AMD Athlon 2800+ - Gigabyte N7400-Pro2 - Geil 1 GB Dual Channel (2.5-4-4-8) - ATI 9800 SE 128 MB - SATA 80 GB - מארז די גרוע ומצוצע עם מאוורר 80'' מאחורה. - לקראת החלפה למארז מקצועי ומקורר יותר. - המלצות ??? <- [EDIT] - המערכת לא ב OC ואף פעם לא הייתה. לצורך העניין - המשחק Battlef…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by keglevich,

יש ברשותי כרטיס מסך 6800 leadetk a400 agp8 ניסיתי לפתוח לכרטיס את הצינורות עיבוד החסומות לפי המדריך הזה http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374 הבעיה היא שכאשר אני פותח אצלי את התוכנה (riva tuner) זה מציג לי תפריט שונה... תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  11. שלום לכולם ולילה טוב יש לי כרטיס מסך 4870 עם קירור של twin turbo אבל הבעיה היא שאין לי שליטה עליו דרך הדרייבר של ati רק דרך riva-tuner... יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לזה....? ועוד משהו ב riva-tuner המאוורר על אוטמטי אבל הוא עובד ללא מאמץ על 85 אחוז למה והכרטיס לא חם שהוא על 80 אחוז הטמפ היא 52..... למה הוא לא מוריד קצת מהירות...?ככה זה אצל כולם?כי הכרטיס יחסית רועש ואני לא רוצה להוריד מהירות ואז לשכוח להעלות כשאני משחק... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי מארז Raidmax Sagitta ואני מחפש המלצה למאווררים חזקים (רעש לא מהווה פונקציה) שיחליפו את המאווררים המקוריים. מדובר בשני מאווררים 12cm ואחד 8cm (נמצא על הדלת). כמה דגשים , כמו שרשמתי קודם , לא מעניין אותי כמה רעש הם עושים אני רק רוצה שהם יעבדו חזק. אני צריך שהחיבור שלהם יהיה מולקס , עדיף אחד כזה כפול (זכר ונקבה) ולא משנה לי אם הם עם תאורת לד או לא. בנוסף , אני זקוק למשחה טרמית , האם ההמלצה הגורפת פה היא לMX2?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מה אגיד ומה אומר, המחשב שלי מתפקד היטב לאחרונה. קודם מאורר 120 שמת, עכשיו הארד דיסק חדש שמתנתק וחורק, ועכשיו... שמתי לב שהמאורר (קירור דיפולט מקורי שהגיע עם המעבד - E4500? אני חושב), מתחיל להסתובב ומפסיק לבד, כל כמה שניות, לא בתדירות קבועה. בדקתי בBIOS אם אין משהו שקשור לזה, וגם בדקתי אם הוא מחובר היטב, אבל אני עדיין לא מוצא את הבעיה. האם גם הוא, גומר את הקריירה שלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by beekiller,

שלום לכולם המפרט שלי : E6300 1.86 GHZ GIGABYTE DQ6 2GB RAM KINGSTON VALUE 667MHZ GF 7600GT אני רציתי לעשות קצת OC מעולם לא עשיתי אבל לאחר עזרה הבנתי את הלוגיקה של העניין רציתי לשאול מנסיון של התותחים פה לכמה לדעתכם ניתן להגיע בלי לשנות מתחים אלא רק לשנות את מהירות הבאס ללא סיכון. שמעתי שלעיתים עלול להיות מצב של מסך שחור שצריך לעשות CLR CMOS אני משתמש בקרור המקורי של אינטל האם כדאי להגדיר בביוס לזכרונות 1:1 שכן אלה זכרונות VALUE? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Mishmish,

שלום ! יש לי שאלה לגבי גוף קירור : Thermalright SP94 for Pen 4 . האם זה נכון שהוא מתאים רק למעבדי פנטיום 3.06 ג'יגה הרץ ומעלה ? ? ? תודה !

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  16. Started by Gimel,

המאוורר בכרטיס שלי רועש נורא. הכרטיס גם מתחמם. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מאוורר חדש לכרטיס הזה, שיענה בבקשה. (כרטיס 9800XT שמיוצר ע"י ATI) http://www.ati.com/designpartners/media/pc/popups/r9800xtboard.asp

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by Monstalicious,

אוקי הכרטיס ברשותי כבר חודשיים בערך אפיק AGP מההתחלה שמתי את הכרטיס על 400@1100 שאלו מהירויות של האולטרה =] ואפילו יותר. בקיצור הכרטיס עבד ככה מאז שהוא נקנה, ועכשיו פתאום התחיל מצב שבאמצע משחק כלשהו, פשוט התמונה קופאת, ומשתנה, כאילו המשחק קופא, אבל הוא לא נתקע על תמונה מהמשחק, אלא על תמונה מחורבשת עם מיליון צבעים פסיכודלית כזאת, והמחשב מצריך ריסטרט! שמישהו בבקשה בבקשה יסביר לי למה פתאום עכשיו זה קורה? הטמפרטורה במאמץ היא עד 75 מעלות, אולי 80 תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 597 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואחרי בדיקה רצינית אני אשמח לשמוע את הדעות של חברי הפורום בנוגע לשאלה בכותרת. האם יש היגיון להשקיע 1200 שקל בקירור למערכת - שכולל בין היתר קירור מים סביר (H100I) ועוד מספר רכיבים נוספים כולל קירור יעודי לכרטיס המסך. לשקט יש משמעות חשובה כמו גם לאמינות. האם נכון יותר להשקיע את הסכום בשדרוג רכיבי המערכת? נ.ב. כדי לכסות את השאלה לפני שתעלה, המערכת עליה מדובר תבוסס מעבד iv i7 3770k וכרטיס מסך amd 7950 ותשמש לפיתוח בסביבות מרובות (windows, לינוקס ומק) ולמשחקים במידה והזמן יאפשר.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by amirn,

ההזמנה שלי מ JAB TECH הגיעה (PANAFLO L1A ו VIBRATION DAMPENERS) קודם כל זו פעם ראשונה שאני מזמין מהם (כי אין PANAFLO בארץ) ואני חייב לציין את השירות המהיר והמחירים הסבירים ההזמנה יצאה באותו יום שבצעתי אותה והמשלוח (הכי זול) לקח פחות מ-10 ימים. לאור הנסיון שהיה לי עם זמני אספקה בארץ... אני לא ממש רואה סיבה להזמין לא להזמין הJAB גם דברים שיש בארץ הרכבתי את ה PANAFLO וה DAMPENER בSHUTTLE שלי שנשמע כמו טרקטור עם ה FAN המקורי... ומאז כל 5 דקות אני הולך לבדוק אם הוא דולק.... כי לא שומעים כלום... פשוט שקט !!! אני מריץ עכשיו את PRIME95 לראות אם הוא גם מקרר בנוסף להיותו שקט ועד עכשיו נראה שהוא מעלה את הטמפ' ב4-5 מעלות אבל לשימוש שלי עם השאטל זה לא ממש משנה

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by kentaro,

שלום, לאחרונה החלטתי עקב זה שיש לי קירור יותר ממספיק על כרטיס המסך (Accelero S2 עם 2X120) שהגיע הזמן לאוברקלוק כדי לתת לכרטיס קצת תנופה בתקופת המשחקים הכבדים. אני כרגע עובד עם ATItool 0.27 beta 4 וEVGA PRECISION אתמול התחלתי להעלות את הcore ואת השיידר במצב "linked) והגעתי ל675,כמובן שלאחר כול העלאה של התדרים הרצתי את הfind artifacts במשך חצי שעה לפחות כדי לבדוק חום ואם הכרטיס תקין. היום חזרתי מהעבודה והחלטתי להמשיך לעלות עם הכרטיס. אבל פתאום הatitool נותן לי הודעת שגיאה "Delta of 22 in 1 Pixel" עקב הורדתי את השעונים ב20 וניסיתי שוב,אך הארור שוב הופיע,החלטתי להחזיר את הכרטיס למצב סטוק אבל למרבה הצער עדיין הוא נותן לי את השגיאה. מה שאני מנסה לברר זה האם הכרטיס "גמור?" או שפ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by benyben,

שלום. חדש כאן. רציתי לשאול האם OC דורש לוח אם מתאים (מכיוון שההמהרה דורשת יותר מהלוח גם כן), או שאין קשר בין הפעולות, ו OC מצטמצם למעבד בלבד? שאלה שנייה (ברשותכם): האם גם הזכרון נדרש לעמוד ב"לחצים" אחרים בעקבות ההמהרה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי שלום אני דיי חדש פה בפורום אני יודע שאולי אני קצת חופר אבל אני מעוניין לעשות OC גדול אפשר להגיד הנה המיפרט וקירור אני יקנה עוד כמה ימים המחשב עצמו יהיה אצלי עוד שבוע אז בינתיים אני רוצה לדעת לכמה OC אני יוכל להגיע לוח אם: Asus P4P800 מעבד: Intel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 זיכרון:Geil blue value DDR1 400Mhz 256Mb X2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 FIC הארדיסק:WD 80GB SATA קירור:ARTIC Cooling Super Silent 4 Ultra TC לינק מידע על הקירור http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=23 חבר שלי באייסי אמר לי שאפשר לעשות בלוח אם שלי 30 אחוז ידני OC בלי להיסתבך עם באס וכול זה עכשיו מ2.4 יהיה אפשר להגיע ל3120 אחרי 30 אחוז OC יהיה אפשר להוציא יותר? וקראתי תמאמר של הOC הזה אנ…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  23. אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך שלי שהוא GFORCE 5200FX התקציב הוא עד 100 ש"ח לא יותר

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  24. צריך עזרה איך מעלים את מהירות המאוורר של המעבד דרך הביוס?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  25. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד 4300 ו-2 סטיקים של זיכרון . 1GB KINGSTONE 667MHZ לוח אם asrock 4coredual-vsta כשחיברתי את הזיכרון שמתי לב שהוא פועל במהירות של 533 בגלל זה ניכנסתי לביוס וראיתי שכל האפשרויות עמודות על אוטומטי OUTO. שיניתי את זה אבל השאלה היא עוד כמה דברים עומדים על אוטומטי שכדאי לשנות. כולל שינוי תדירות של מעבד או PCI. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.