עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. וצינור לףלף ? עדיף בראשון או תל אביב תודה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by waizman,

בעזרתו של The Byter הצלחתי לשבור את השיא שלו (אירוני?)... כאמור, הצלחתי להגיע לשיא של 201 מה"צ ב FSB. כמובן שהמכפלה נפתחה, אבל לצערי אני לא יכול לבחור בכפולה של 7.5 ו- 8, הכפולות היחידות שאני צריך בעצם... אז נאלצתי להסתפק ב 6.5 ולהקריב בכך 233 מה"צ מהמעבד - חפיף... הלוח הוא MSI KT3 Ultra ARU מבוסס KT333. הזיכרונות הם PC3000 של מושקין (256MB x2). מעבד AMD Athlon XP 1800+ יש תמונות: שוב תודה ל The Byter על העזרה!!!

• 37 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. Started by ORrrr,

ראשית אני לא יודע באיזה נושא לשים אז תשים את זה בנושא מתאים מנהלים. שנית, sisoft sandra: ה Burn-in-wizard, צריך להזהר או משהו כי כתובות שם הזהרות אני לאי ודע אם זה בטוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  5. זאת המקלדת הראשונה שראיתי שעשו בה שילובי צבעים. מסביב יש כחול ומבפנים זה כסף (בתמונה זה נראה קצת לבן) יש כל מיני עיוותים שלא רואים פה כמו בועות ובליטות בחלק הכחול (מפני ששכחתי שצריך לצבוע מרחוק ובמקום זה הצפתי 3 שכבות של מים, וגם נדבקו קצת עיתונים) אבל חוץ מזה אני מרוצה. בקרוב אני אצלם תמונות ממצלמה רצינית ואעלה לגלרייה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by spatz,

יכול להיות שהיא מזייפת? פשוט כולם פה אומרים שהיא מדוייקת אז גם אני התחלתי להאמין בזה, אבל כרגע אני מפקפק... התקנתי כל מיני תוכנות למדוד טמפ' מעבד, וכולם אומרות שהוא 32 מעלות ב-idle והלוח ב-28, אבל רק mbm אומרת שהמעבד ב-48 והלוח ב-28. יכול להיות? קשה לי להאמין שכל התוכנות שבדקתי מזייפות ורק mbm צודקת...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי VOLCANO 6CU PLUS שמגיע עם מאוורר דלתא 60 ממ שמרעיש לי כמו מטוס סילון עכשיו רציתי להחליף את המאוורר הרועש במאוורר שקט לא יקר מידי ויעיל איזה מאוורר אתם חושבים שאני צריך לקנות?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by udi,

יש מחשב עם מעבד AMD ATHLON 1700 עם לוח אם של MSI NFORCE עכשיו לפי דעתי שניהם מתחממים יותר מדי המעבד מגיע כמעט תמיד לחום של 65 מעלות והלוח אם מגיע לחום של 45-50 מעלות לקחתי את המחשב למעבדה שיבדקו אותו ואמרו לי שהוא לא מתחמם וככה זה צריך להיות האם באמת זה צריך להיות ככה ? נ.ב במחשב יש שתי מאווררים אחד על המעבד והשני על המארז מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by ofer_mat,

יש לי מארז ישן שעבר מודים יפה מאוד(לפי דעתי) של הוספת 3 חורים וכו... רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה אני עושה איתי כי יש לי עכשיו את הדרגון אלומניום ( שהוא רמה אחרת לגמרי )

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by yoav9,

Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון + hardcano 2 + עוד חור למאוורר למעלה!! OWNZ רציני הקטע!! יש יש יש יש סוף סוף מארז לא שבור ודלוח... יהיה פיצוץ!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by none,

איך המערכת הבאה לO/C: Intel P4 2 Ghz 512 cache GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM Kingston 256 RDRAM 1066 מכיוון שהמעבד הזה עובד בבאס של 100 וFSB של 400 חשבתי על לעשות O/C קטן של 133 באס ככה הלוח יעבוד במקסימום וגם הזכרונות וזה יהיה P 4 2.66 השאלה היא האם השילוב הזה טוב לO/C ואיזה מאוורר צריך לקחת, ועוד שאלה האם אני אצטרך להעלות את הVOLTAGE ובערך לכמה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ben-Dor,

אני מתכוון לעשות O/c ל P4 1.8A @ 2.53 Abit IT7 אני לא מתכוון לעבור את הטמ' הזאת במעבד (בעומס) 55 השאלה היא עד איזו טמפ' להגיע בלוח אם?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. Started by mb74ever,

תסבירו לי מה זה אובלוק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. מדובר בלוח אם Asus P4T-E עם מעבד פנטיום 4 1.8A מהו טווח הטמפרטורות הסביר למעבד וללוח האם? Sisoft Sandra מדווחת על 30 מעלות ללוח האם ו-33-38 למעבד. האם זה תקין? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. א: מה זה סולטים ? לפי השיחות פה הבנתי שזה המקום שבו יושבים הכוננים (תקנו אותי אם אני טועה) ב: אני רוצה לדעת איזה מארז יש לי (לא השם המדויק אם זה מידי טוואר או פול טוואר) יש לי : 5.25X4 3.5X3 אחד מה3.25 פנימי אני מודה לכל מי שעוזר בקשר לשתי השאלות מראש ;)

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by ofer_mat,

אני מקווה שהטרד יהפוך למאגר מידע לכל אלה שמחפשים אתגרים אני אהיה הראשון בבקשה הלינק :שימו לב ל Faceplate Drilling for CoolCase LED Scanner Light

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  17. Started by Fetalo,

עוד כמה ימים אני אני קונה מארז חדש (עוד לא החלטתי איזה) אז בינתיים אני רוצה להתעלל בזה שיש לי עכשיו (הזה שמקבלים עם מחשב ניורון עם הפאנל הכחול מקדימה) אני מחפש רעיונות למודינג - אשמח לקבל רעיונות מכם או לינק לאתרים אחרים תודה

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  18. מצאתי אותו בעת שיטוטי ברשת: http://www.2cooltek.com

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  19. הנה הלינק לתוכנה... תהנו! ומנהלי הפורום... לדעתי זה יהיה נחמד אם תוסיפו את הקובץ למרכז ההורדות של hwzone כי הרבה ביקשו אותו

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  20. בבקשה ספרו, אני מתלבט אם לקנות אותו. ולא, אני לא יכול להוסיף עוד 300-500 ש"ח לקנות שיפטק או אנרמקס.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by scribe,

סוף סוף לקחתי את המחשב הישן (פנטיום אחד מהמחסן בעבודה של אבא שלי לפני כמה ימים גיליתי לראשונה את כל הקטע של המודינג ו"נחשפתי" לעולם החומרה אני עכשיו יתחיל להתעלל במחשב הישן :AR15: :AR15: ללמוד כמה דברים (דרך ניסיון) אולי לעשות חלון במארז (מארז פיצפון פעם רצו לעשות את המחשב כמה שיותר קטן) למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות במחשב הישן הזה??? אני יודע שכמעט אי אפשר לעשות איתו כלום הוא שווה ל$#@ אבל אולי יש לכם רעיון? נ.ב לכל מי שרוצה לתת לי עצות בכלל למודינד מוזמן בכיף ;D ;D ;D

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by exupgh12,

בשעה טובה קניתי את ה AMD הראשון שלי ( XP 1800 ) שאלה לי אליכם, מכיוון שאנו נמצאים באזור חם למדי, איזה הייטסינק עדיף לי לשים על המעבד? זה שהגיעה אם המעבד או TT VULCANO 6 שיש לי בבית ?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  23. הכרטיס מסך שלי הוא Diamond Viper V770 מבוסס TNT2 אני רוצה ביצועים האם שוו לי להשקיע בדבק טרמי סינקים לזכרונות סינקומאוורר נורמאלי ל GPU או להתחיל לחסוך לכרטיס חדש?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

עד כמה אני אוכל להגיע עם CELERON MMX 500MHZ, 64SDRAM , לוח אביט VA6באוברקלוק? אני לא ממש מבין בזה, אז אם מישהו יכתוב לי מדריך קצרצר, תודה רבה :-*

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by yuval_cohen,

יש ברשותי Pentium 3- 866mhz (coppermine) MB- Aopen ax3s 256 Sdram הטמפ שלי לא ככ גבוהות.. הקירור בסדר... אני רוצה להתנסות באוברקלוק... מה אני יכול לעשות עם המחשב?? המכפלה נעולה... עד לאן אפשר להגיע עם הFSB ואיזה סיכונים יש בזה? תודה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים