עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tintin,

החלפתי את הלוח הקודם שלי ה DQ6 לASUS BLITZ ואת הזכרונות לתדר 1066 במקום ה 800 הביוס נורא מורכב ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון איתו ויוכל ללמד אותי מה לשנות בביוס כדי להגיע לOC הקודם שעשיתי ואפילו יותר הOC הקודם שלי עם ה DQ6 P35 וה DOMINATOR 800 e6750 2.66@ 3.70 dominator 800@ 1100 מכפלה 8 מתח למעבד 1.46 מתח לזכרונות: 2.36 FSB +0.25 וציפסט +0.25 איך אני יכול להגדיר משהו דומה בלוח החדש ואפילו יותר טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  2. כרגע אני על 3500MHZ מ2800MHZ טמפ' CPU במנוחה 36 במאמץ 55 את המאמץ בדקתי על ידי 2 תוכנות orthos ו S&M ושניהם עברו בהצלחה בדקתי גם אם תוכנה SUPERPI והתוצאה המקורית הייתה 48.56 לאחר O\C תוצאה 36.52 שאלה שלי עד כמה אני יכול עוד לעלות? מפרט: לוח אם- P31-DS3L מעבד - D820 Intel זכרונות- 2G Ceon 667MHZ כרטיס מסך- 8600GTS GIGABYTE קירור CPU- זלמן CNPS8700 LED קירור מארז- 1 מקדימה מכניס 2 מאחורה מוציא 3 מלמעלה מוציע 4 בצד מכניס 5 בצד מוציא ספק-500W תמונה מצורפת...... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  3. Started by TheBP,

יש לי מעבד אינטל P4 2.0. במהלך האוברקלוק לאחר שאני עובר את ה-2.3 GHZ הכרטיס קול שלי (מובנה) מפסיק לעבוד. גם המיקרופון וגם גם הקול מפסיקים לעבוד לאחר ריסטרט הכרטיס חוזר לעבוד. עם מישהו יודע מה גורם לבעיה ואיך אני לתקן אותה כך שיגיד בבקשה. תודה....

• 5 תגובות
    • 438 צפיות
  4. Started by frogman,

האם אפשר לשנות את תיזמוני נזיכרונות בלוח הנ"ל? בגשר הצפוני לא מצאתי את האופציה..... בשבוע האחרון החלפתי 3 סוגים של זיכרנות של CORSIAR כאשר שמתי לב שהיחסים בין ה FSB-DRM משתנים ללא ששנתי אותם הכיצד זה יתכן? הזיכרונות:CORSIAR 800MHZ CL5 XMS פעמיים 512 CORSIAR 800MHZ CL5 XMS פעמיים 1024 CORSIAR 667MHZ CL5 XMS פעמיים 512 עד עכשיו היחידים שהצלחתי להעלות הכי הרבה הם ה 667 ל 900 כאשר האחרים פחות. מה ההגיון פה ה XMS אמורים להיות יותר תותחים לא?

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  5. אבל אין כמעט מקום...רק אם אני יקדח בצדדים... בקיצור מה עדיף בשביל קירור טוב יותר? לקנות עוד מאורר ולקדוח בצד? לקנות מאורר ולשים אותו במקום של CD? כי יש לי 2 מקומות פנוים אחד ליד השני... או שלקנות איזה קירור טוב למעבד בלבד... ? תודה ויומטוב

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  6. Started by ofir38,

שלום.. יש לי כבר שנה את המחשב ואני מעוניין להחליף בקירור את המשחה הטרמית. קראתי וראיתי שמומלץ להחליף פעם בשנה את המשחה הישנה. עכשיו קודם כל השאלה שלי איזה משחה היא הכי מומלצת(לא יקרה) ועם איזה חומר אני יכול לנקות את המשחה הישנה? והאם יש מדריך כיצד למרוח ביעילות את המשחה הטרמית? תודה רבה לעוזרים וחג שבועות שמח,אופיר.

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  7. Started by media22,

מישהוא עם ABIT IS7-E מה זה אומר תיזצונים של 8-4-4-3 ? לאן הולך כל מספר ? יש לי [glow=red,2,300]SAMSUNG 2X256 3200/400[/glow] אני לא הכי מבין בנושא ואם יש משהוא שיש לו בעיה עם זה - שלא יגיב !!!!! אני מנסה לעלות מ200 ל250 FBS עם מעבד [glow=red,2,300]2.4/800[/glow] יש מצב לOC בלי התחממות יתר עם המאוורר הרגיל של INTEL ?

8. Started by MZS,

האם מישהו ניסה לעשות OC בלוח הזה עם C2D6300? תוצאות ???

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  9. Started by ranran,

אבי טס לאמריקה אז ביקשתי ממנו כל מיני דרים קטנים ובין היתר רציתי לקנות קירור למעבד יש לי SOCKET 478 NORTHWOOD הבנתי שאלה המומלצים הזלמן 9500 והביג טייפון אבל אני לא יודע אם הוא נכנס לי במארז הוא ענקי יש לכם אולי המצלמה לאחד מהם או אחר ואם אני יעבור מכשב אני יוכל להוציא את הקירור ולשים אותו באחר (אני ידאג למרוח משחה טרמית בחדש)

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  10. Started by נעל בית,

חבר שלי אומר שהוא לא מצליח לעשות oc לכרטיס מסך r9500pro הוא אומר שהוא ניסה 3 תוכנות, ושכנראה יש חסימה בדרייברים לoc או משהו כזה. אם מישהו יודע משהו על זה או שיש/היתה לו את אותה הבעיה, בבקשה תגיב, כי אני ממש רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני לא רוצה לגלות אחר כך שיש איתו בעיות. תודה

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  11. Started by pop,

שלום! מאורר הגשר הצפוניגוסס, ??? ??? לוח - msi K8N Neo Series , כן, כבר פירקתי ושימנתי וניקיתי וכו" יש מאוררים שיתאימו?פתרון קירור אחר ? בתודה

• 4 תגובות
    • 437 צפיות
  12. Started by wrecker,

אני כבר מזמן שאלתי פה אם אפשר או מה אפשר לעשות עם המעבד הזה ואני זוכר שאמרתם שיכולה להיות בעית הגבלה אם הזכרונות בנפחים שונים אז נתחיל מהתחלה.. אני האצתי את המחשב שלי (1.6GHZ northwood) ל2000 GHZ (קצת יותר מזה) ועכשיו כשהחורף בא אני רואה שהמעבד עומד על 26 מעלות במנוחה וזה די שימח אותי וקצת מוזר שהמאוורר בכל זאת עובד על 2600RPM שהוא צריך להיות על 2400או אפילו פחות אבל השאלה כזאת.. הזכרונות שלי בסטנדרט צריכים להיות 266mhz ואחרי ההאצה הם על 346 ואם אני עובר את זה אז המחשב לא יציב ממש אבל ברגע שאני מוציא את ה256מב ונשאר רק עם ה512 אני יכול להגיע קצת יותר..השאלה אם זה יותר טוב לעבוד נגיד עם 512 ב380mhz מאשר 768 ב346mhz ובכלל כמה אני יכול להגיע עם המעבד? ראיתי שאנשים הגיעו ל24…

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  13. SLK 947U שנראה לי עשוי מאלומניום (לא זוכר) או הTT סיילנט טוור.. מאוורר 80MM של דלטא אני יכול לקנות בתל אביב ב10 שקל אז זה לא הבעיה :] (הקירור הינו ל2600 מובייל שאני רוצה לקנות)

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  14. Started by EliranB,

איזה קירור נחשב טוב היום לתושבת S775 עד 250 ש"ח

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  15. עשיתי אוברקלוק קטן עם תוכנה של GIGABYTE של הלוח אם שלי, עם אני לא תוהה easytune עכשיו, המהירות של הFSP תקועה על 201.0MHZ, ניסיתי להוריד דרך התוכנה ללא הצלחה, ובBIOS רשום שזה על 200. וככה שרואים שעשיתי אוברקלוק.. אני צריך לשלוח אותו למעבדה ואני לא יודע מה הם יעשו עם זה, למישהו יש מושג ? ועוד משהו, קניתי מKSP והיה מדבקות על המארז שאם אני יוריד אות אז האחריות תפוג .. והיתי חייב לנקות אבק אז מישהו יודע מה יעשו לגבי זה ? עריכה: קניתי משחה טרמית AS5, ואני לא יודע ממש איך למרוח .. פשוט לשים כמות קטנה באמצע המעבד ולמרוח על כולו ? אני זוכר שפעם היה פה מדריך ואני לא מוצא אותו ..

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  16. Started by angelos21,

אני עומד לרכוש את ה- RADEON X1800XT, וכנראה גם לעשות לו אוברקלוקינג, על איזה מערכת קירור אתם ממליצים שתהיה טובה ביחס של קירור\רעש ???

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  17. Started by nirgilad1,

אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם המאוורר שמגיע עם המארז COMPUCASE CI-6920 BLUE מספיק לקירור הרכיבים שבתוכו? במידה ולא, האם ישנו מקום מובנה בתוך המארז להוסיף לו מאוורר נוסף? וכך אוכל לבקש מהחברה שממנה אני קונה את המחשב שירכיבו לי עוד מאוורר? אם לא, איך ניתן להוסיף עוד מאוורר תודה רבה ניר

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  18. Started by robicon,

יש לי מארז COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU יש מאוורר מקדימה שמכניס אוויר (שבתכלס אני בקושי מרגיש את האוויר שהוא מכניס והוא על 100 אחוז)ומאוורר מאחורה שמוציא הטמפרטורה של הלוח אם היא 46 במנוחה שזה לא ממש גבוהה אבל מפריע לי! מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף מאוורר בדלת למטה(זה המקום היחידי בדלת כי יש לי טוניק....)והמאוורר יהיה שחצי ממנו מתחת לכרטיס מסך 8800 וחצי מעל בין הכרטיס מסך לטוניק וככה הוא יזרוק אוויר על הצ'יפ עכשיו השאלה שלי זה האם זה ישפר בכלל את הטמפרטורה או שזה רק יהרוס את הסירקולציה? ואיזה מאוורר הכי כדאי לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  19. Started by JSK,

יש לי התלבטות אחרונה לפני קניה. לא רציתי לפתוח עוד אשכול כדי לא להספים (יש לי 2 אשכולות בעמוד הראשון). אני הולך לרנות את המערכת: Intel Core 2 Duo E6300 Box Gigabyte GA-945P-S3 PQI DDRII 512Mb 667Mhz LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB Sunbeam Transformer Western Digital WD1600JS עכשיו, יש לי 2 שאלות. לטרנספורמר אני מחליף למאווררים: ARCTIC COOLING AF8025 X2- שני מאווררי 80mm שיכניסו אוויר לחלון הצידי. ARCTIC COOLING Arctic Fan 8- מאוורר 80mm לגג שיוציא אוויר. איך תיהיה סריקולצית האויר? מאווררים טובים? יש מאווררים טובים יותר בתקציב של עד 140 ש"ח (לשלושתם)? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  20. אורח ztos--

שלום, רציתי לדעת עם אני יוריד את הגריל של המאוור של המעבד, זה יתן לי ביצועים טובים יותר/שקטים יותר ??. תודה THANKS

• 4 תגובות
    • 437 צפיות
  21. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התבטאות אחת כזו.

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  22. Started by davis5,

יש לי gigabyte 9550 128mb 128 bit האם ניתן לעשות לו overcloking ואם כן איך? תודה!

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  23. Started by pazer005,

המפרט למטה... ניסיתי לעשות OC למעבד. עכשיו, כשהבתי את FSB ל-370 קיבלתי 14 שניות בערך בפיי וב-aquamark קיבלתי ציון גבוה של 136. עד כאן הכל טוב, רק כאשר ניסיתי לעלות ל-371 משהו כנרה נדפק. הפיי ירד קצת אבל באקווה קיבלתי 114... עשיתי קצת חיפושים באינטרנט וגיליתי שבלוח S3 יש בעיה ב-FSB שבין 370 ל-400 ואחרי שעוברים את זה הכל מסתדר. האם זה קיים גם בלוח שלי? ואם לא ממה זה נובע?

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  24. Started by Jumpin Jack Flash,

שלום לכולם, יש לי התנגשות בתוצאות מדידה - התוכנה PC Wizzard 2006 מראה שהמעבד עובד ב 102-101 מעלות ואילו ה BIOS מראה 35-40. מה שכן ב- PCW יש עוד שני מדידים שאפשרי שאחד מהם (אולי השני) מראה מה שהלוח אם מראה ב BIOS. בנוסף בדקתי את GWUM של GigaByte והוא מראה כמו ה BIOS... אז האם זה אומר ש PCW לא קורא נכון את הטמפ' או שהמעבד שלי עובד בטמפ' גבוהות מידי? בבקשה עזרו

25. יש לי intel pentium 4 1.7ghz willamate לוח של ASUS P4V800-X עכשיו בלי OC הטמפרטורות הם מנוחה: 23-27 במאמץ : 36 והטמפרטורה של הלוח אם עומדת על 23 האם זה טוב.. וכמה הכי גובה שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד?!?!

• 2 תגובות
    • 437 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.