עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכל מי שעונה השאלה שלי היא האם ניתן לנתק בכרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL את המאוורר ולהתקין מאוורר שקט יותר אם כן אז כיצד תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  2. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה פתרונות קירור יש למעבדי ה775? אבל שלא יעלה מיליונים וגם לא משהו שיהרוס תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  3. Started by Danix60,

http://tms.co.il/product/6677

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש עם מארז אורורה או האורורה 3D או האורורה 570 החדש עם מעבד קונרו וכרטיס מסך מהדור החדש כשיצא אני לא מתכנן OC בכלל אני רק רוצה שהמחשב יעבוד שבוע שלם בלי לכבות אותו ושלא יתחמם יותר מדי ולא יכבה או משהו אני צריך בשביל זה גם מאוורר למעבד או לכרטיס מסך..? או שאני יוכל להסתדר בלי מאוורר מיוחד בשבילם?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  5. Started by ConTrX,

היי אני חדש פה קראתי המון דברים באתר הזה וזה הדליק אותי.. בקיצור איפה אני צריך להתחיל? יש לי כבר מארז ישן מוכן שאני אעשה איתו משהו אבל אני לא יודע איפה להתחיל.. מישהו יכול לעזור לי מה המודינג הכי קל למתחילים?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  6. צריך המלצה בנוגע לגוף קירור לכרטיס מסך fx 5200....

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  7. כרגע אני על 3500MHZ מ2800MHZ טמפ' CPU במנוחה 36 במאמץ 55 את המאמץ בדקתי על ידי 2 תוכנות orthos ו S&M ושניהם עברו בהצלחה בדקתי גם אם תוכנה SUPERPI והתוצאה המקורית הייתה 48.56 לאחר O\C תוצאה 36.52 שאלה שלי עד כמה אני יכול עוד לעלות? מפרט: לוח אם- P31-DS3L מעבד - D820 Intel זכרונות- 2G Ceon 667MHZ כרטיס מסך- 8600GTS GIGABYTE קירור CPU- זלמן CNPS8700 LED קירור מארז- 1 מקדימה מכניס 2 מאחורה מוציא 3 מלמעלה מוציע 4 בצד מכניס 5 בצד מוציא ספק-500W תמונה מצורפת...... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  8. כידוע זהו מעבד 2.4 עשיתי לו אובר 20% כיצד אפשר לבדוק שהוא אכן יכול לעבוד בעת הצורך ב2.88 כי בזמן שאין עומס הוא עובד רגיל 2.4 וגם מתי ואולי דוגמה לתוכנות עבודה שמעמיסות את המעבד כמו עיבוד וידאו וכד' אם אפשר לקבל איזה מהם יעמיס כדי שאוכל לראות איך העומס משפיע אם בכלל על המהירות תודה למשיבים מערכת לוח אסוס p5b זכרון 2 גיגה 800 נ.ב האם צריך תוספות שינויים לסטוק כי הטמפ' של המעבד באובר היא 51-52 מעלות בתוכנה של אסוס, ב-tat כל ליבה 46 מעלות למי להאמין ובכלל האם זו טמפ' גבוהה ? זהו בנתיים

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  9. Started by Harbi,

המאורר שעל המעבד שלי(סטוק) רועש, והאופציה של לשמן ואבק וכל זה נראית לי די מיותרת מכיוון שהוא נרכש כלפני שבועיים. חשוב לציין שהרעש מתחזק במאמץ, יש מה לעשות? (בדקתי ולא נראה ששום חוט נוגע בו)

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  10. Started by media22,

מישהוא עם ABIT IS7-E מה זה אומר תיזצונים של 8-4-4-3 ? לאן הולך כל מספר ? יש לי [glow=red,2,300]SAMSUNG 2X256 3200/400[/glow] אני לא הכי מבין בנושא ואם יש משהוא שיש לו בעיה עם זה - שלא יגיב !!!!! אני מנסה לעלות מ200 ל250 FBS עם מעבד [glow=red,2,300]2.4/800[/glow] יש מצב לOC בלי התחממות יתר עם המאוורר הרגיל של INTEL ?

11. Started by angelos21,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי X1900XT דרך הATI TRAY TOOLS, אבל בלשונית של הOC רשום לי OVERCLOCKING DISABLED, וכשאני מנסה להרים את המהירויות אז הן חוזרות למצב הראשוני שלהן!!! מישהו אולי יודע איך לאפשר את הOC דרך התוכנה????

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  12. Started by RenTex,

כותרת ... כמה OC אני יוכל עלשות עם קירור סטוק ? זה יהיהי משמעותי ? ותקנו אותי אם אני טועה אבל ב Gecube 2600XT אין חיישן טמפ' אז אי אפשר לדעת מה הטמפ' ?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  13. Started by pop,

שלום! מאורר הגשר הצפוניגוסס, ??? ??? לוח - msi K8N Neo Series , כן, כבר פירקתי ושימנתי וניקיתי וכו" יש מאוררים שיתאימו?פתרון קירור אחר ? בתודה

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  14. חבר שלי קנה מחשב ויש לו לוח אם של אסוס P5B (הרגיל לא דלוקס) עכשיו המעבד שלו זה E6320 וזכרונות של OCZ PLATENIUM 2GB עכשיו כמובן שהמתחים בביוס כולם על AUTO והטמפ שלו לא טובות ממש גבוהות.... אני צרך שמישהו יגיד לי מה המתחים בסטוק אמורים להיות(רגילים) לכול דבר... VCORE VDIMM וכו.... דיי חשוב... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  15. שלום, ברשותי מחשב מבוסס P4 3.0 GHZ (אינטל) שגילו כבר מעל 3 שנים. ללא OC. קירור סטוק. המחשב עובד בטמפ' של 58-60 מעלות במצב עבודה 'רגיל' של כ-15% מה-CPU. כשאני עובד עם פוטושופ בפול טורים או מקודד וידאו - הוא קופץ ל-71-74 מעלות. כשהורדתי לגמרי את הפאנלים של המארז וכיוונתי אליו מאוורר 'ביתי' הוא ירד ל-69 מעלות. אני מחליף משחה תרמית פעם ב-6-9 חודשים, ויש ירידה משמעותית בחום (יורד לסביבות ה-40-45) אבל לזמן קצר בדרך כלל (חודש-חודשיים מקסימום). א. אני יודע שזה לא נורמלי, אבל האם זה מסוכן? ב. מה אפשר לעשות כדי להוריד את טמפ' העבודה? האם יש קירור (זול יחסית - אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב ישן) שאפשר להרכיב במקום הסטוק שיכול לעזור? תודה,

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  16. Started by fareedamr,

שלום אני מחפש גרפים חוץ ממה יש באתר?(זה לא אומר שהגרפים באתר לא יפים) תודה

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  17. אתמול מרחתי משחה חדשה למעבד ... והטמפ' לא ירדה בכלל , היא אפילו עלתה באיזה מעלה או שתיים... האם זה בגלל שקניתי חרא של משחה(קניתי סתם משהו לא מוכר)..??? או בגלל שהשכבה הדקה שמרחתי שהיא עדיין לא כל כך דקה???

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  18. טוב, אז המפרט בחתימה, הוספתי צינור בין המעבד לכרטיס מסך ומשם חוזר לרדיאטור.. נתקעתי באוברקלוק לליבה 565 וזכרונות על 1013... לא מצליח לעלות מכאן - יש לי קפיצות כאלה בהגדרות הכי גבוהות ב NFS ובהגדרות הכי גבוהות ב 3dmark - אין לי מושג עוד איך לבדוק... אני כקגע מקבל ב 3DMARK 3660 - במקום 3360 - לא מה שקיוויתי מבלוק AQUARIUS שאיתו הגיע מישהו בפורום הזה ל 4915... הכרטיס של XFX, AGP. תעזרו לי לסחוט את הכרטיס הזה... זה עלוב ממתין לתשובה של המקצוענים

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  19. אהלן מה קורה אז ככה זה הסיפור יש לי מעבד פרסקוט על לוח של אסוס P4P800 עכשיו כמובן זה פרסקוט נוראה מיתחמם זה נע בין 50-60 שזה נוראה גבוה עכישו היתעניינתי במספר מאווררים מה שנידלקתי עליו הוא Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 או Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני כבר אין לי מושג בבקשה תעזרו לי אני צריך משהו שיעשה תעבודה על מה אתם ממליצים זה הגיוני לקבל קירור טוב למעבד בתקציב שלא יעבור את המאתיים!? תודה לכול העוזרים באמת

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  20. Started by the godfather,

שלום יש לי 5900 FX 128M AGP עם קירו של ארקטיקקולינג שהוריד מ60 בסטוק ל43-42 לבנתיים המהרתי אותו ל core clock:450 memory clock:1000 ב-riva tuner מ400 על 851 אני יודע שאני יכול יותר אבל אני כשאני מגיע ל500 הוא עושה בתוכנה סימן קריאה על הליבה אפילו ליפני שאני לוחץ על טסט אז עד לכמה אתם ממליצים לי לעלות עכשיו הוא עומד על 46 מעלות ואחרי אובר קלוק כזה לאיזה כריס הוא משתווה?? וזה נקרה לפתוח צינורות או שזה משהו אחר ואם זה משהו אחר מישהו יכול להסביר י איך.?? חח קצת ארוך תודה רבה

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות את המארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original אז ככה אני קונה 2 מאווררים מסוג Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE אז רציתי לדעת אם כדי לישתמש במאוורים של המארז או להוריד אותם? ואם יש צורך לקנות 2 מאווררים וזה לא היה ביזמוז כסף כי יש במארז כבר מאוורים?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  22. Started by tam_az,

אני צריך לכבות את הפונקציה הנ"ל בעקבות בעיה ב PLL של כרטיס PCI-EX שייצרנו. לא הצלחתי למצוא שום חומר בנושא באתר של DELL, http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/pedge_2900?c=us&cs=555&l=en&s=biz&~section=specs וגם לא ב hw manual של ה server: http://support2.jp.dell.com/docs/systems/pe2900/en/hom/pdf/hom.pdf מה שהצלחתי למצוא זה שבדגם PowerEdge 4600 ישנו jumper שנקרא spread אך ב 2900 הוא לא קיים. אשמח לקבל טיפים ועזרה.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  23. Started by pazer005,

המפרט למטה... ניסיתי לעשות OC למעבד. עכשיו, כשהבתי את FSB ל-370 קיבלתי 14 שניות בערך בפיי וב-aquamark קיבלתי ציון גבוה של 136. עד כאן הכל טוב, רק כאשר ניסיתי לעלות ל-371 משהו כנרה נדפק. הפיי ירד קצת אבל באקווה קיבלתי 114... עשיתי קצת חיפושים באינטרנט וגיליתי שבלוח S3 יש בעיה ב-FSB שבין 370 ל-400 ואחרי שעוברים את זה הכל מסתדר. האם זה קיים גם בלוח שלי? ואם לא ממה זה נובע?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  24. Started by DJPOWER,

אוקיי קבלו מה רשום לי באוורסט MB 36 לא זז CPU 49-50 CPU DIODE 30-31 GPU 55 לא זז דיסק קשיח 33 לא זז הכל טמפ של המחשב אם ובלי מאוורר דלטא 60 ממ שמעיף אויר מהמפרצים יש לי מאוורר דלטא שזורק אויר על הכי נמוך בפוטונציומטר 2 מאווררי 120 מאוורר 80 וקירור למעבד של טרמלטייק הפשוט איפה עוד אפשר לבדוק את הטמפ של הכרטיס מסך כי זה יותר מדי ומזה CPU ואם לו אני צריך להתייחס בתור מעבד או לCPU DIODE בביוס היה כתוב לי 35 תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  25. Started by reyrey_200,

האם כדאי לקחת את המפרט הזה מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤546 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤334 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤202 או מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤737 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤334 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤188 איזה מפרט יהיה טוב יותר לOC ? [אני לא מתכוון לבצע,אני ייתן לחנות לבצע]

• 2 תגובות
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים