עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pcmaster,

רציתי לשאול אתכם שני שאלות: 1. מהו המאוור הטוב ביותר שהכי מקרר את המעבד (בלי קשר למחירו) ואני מתכוון למאוורר ולא קירור במים. 2. עד כמה משפיע האוורור של המארז ומה יהיו התוצאות אילו אני מביא מאוורר חזק 150mm?

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  2. שלום לכולם התחלתי לעשות overclock למחשב שלי, אני לא יכול לעבור את ה 3.5 ghz , אני חושב שזה בעיה של pci-e , אין לי דרך לנעול אותו, זו לא בעיה של מתח כי יש לי ספק כוח enermax liberty 500w , אם מישהו מכיר את הבעיה אני מאוד אשמח אם יוכל לעזור לי תודה intel p930 abit aw8d max big water 735 sapphire x800gto2 corsair 2x512mb (1gb) cl5 800mhz xms2 enermax liberty ELT500AWT

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by RenTex,

כותרת ... כמה OC אני יוכל עלשות עם קירור סטוק ? זה יהיהי משמעותי ? ותקנו אותי אם אני טועה אבל ב Gecube 2600XT אין חיישן טמפ' אז אי אפשר לדעת מה הטמפ' ?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  4. Started by pop,

שלום! מאורר הגשר הצפוניגוסס, ??? ??? לוח - msi K8N Neo Series , כן, כבר פירקתי ושימנתי וניקיתי וכו" יש מאוררים שיתאימו?פתרון קירור אחר ? בתודה

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  5. Started by com555,

רציתי לדעת לדוגמא כשאני קונה כרטיס מסך, אני צריך לדעת אם אני יעשה לו OC או לא? מה שאני מנסה לומר זה, שהאם OC יכול לשנות את דעתי כללי , בקשר לקניית כרטיס מסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  6. SLK 947U שנראה לי עשוי מאלומניום (לא זוכר) או הTT סיילנט טוור.. מאוורר 80MM של דלטא אני יכול לקנות בתל אביב ב10 שקל אז זה לא הבעיה :] (הקירור הינו ל2600 מובייל שאני רוצה לקנות)

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  7. Started by Esparco,

אנשים עשיתי OC למעבד ולזכרונות.. עכשיו הרצתי S&M את כל הבדיקות לקח לה איזה שעה ורבע והכל עבר חלק עכשיו הזכרונות עובדים על 600 במקום 533 הבדיקה של S&M לזכרונות מספיקה לראות אם הם יציבים.. ?? הבדיקה הריצה את עצמה 4 פעמים

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  8. Started by mhnuemhnue,

שלום זהו המפרט הכולל שאני מתכוון לקנות : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤ 1592 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 620 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 258 1 מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ¤ 229 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 45 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 416 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 ¤ 547 1 קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 456 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V ¤ 1200 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 206 1 הרכבת…

9. קראתי פה בפורום, שיש באג נפוץ, של בילבול בחיישני טמפ', עכשיו רציתי לדעת, באוורסט כתוב לי שהמעבד עומד על 47 מעלות, ובביוס כתוב לי שהוא עומד על 40-41 מעלות [ יש לי 4 מאווררים במארז, אחד מקדימה, 2 בצד, ואחד מאחורה ].... על מה להסתמך? והאם החיישן מזייף?

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  10. חבר שלי קנה מחשב ויש לו לוח אם של אסוס P5B (הרגיל לא דלוקס) עכשיו המעבד שלו זה E6320 וזכרונות של OCZ PLATENIUM 2GB עכשיו כמובן שהמתחים בביוס כולם על AUTO והטמפ שלו לא טובות ממש גבוהות.... אני צרך שמישהו יגיד לי מה המתחים בסטוק אמורים להיות(רגילים) לכול דבר... VCORE VDIMM וכו.... דיי חשוב... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  11. Started by nirgilad1,

אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם המאוורר שמגיע עם המארז COMPUCASE CI-6920 BLUE מספיק לקירור הרכיבים שבתוכו? במידה ולא, האם ישנו מקום מובנה בתוך המארז להוסיף לו מאוורר נוסף? וכך אוכל לבקש מהחברה שממנה אני קונה את המחשב שירכיבו לי עוד מאוורר? אם לא, איך ניתן להוסיף עוד מאוורר תודה רבה ניר

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  12. Started by robicon,

יש לי מארז COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU יש מאוורר מקדימה שמכניס אוויר (שבתכלס אני בקושי מרגיש את האוויר שהוא מכניס והוא על 100 אחוז)ומאוורר מאחורה שמוציא הטמפרטורה של הלוח אם היא 46 במנוחה שזה לא ממש גבוהה אבל מפריע לי! מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף מאוורר בדלת למטה(זה המקום היחידי בדלת כי יש לי טוניק....)והמאוורר יהיה שחצי ממנו מתחת לכרטיס מסך 8800 וחצי מעל בין הכרטיס מסך לטוניק וככה הוא יזרוק אוויר על הצ'יפ עכשיו השאלה שלי זה האם זה ישפר בכלל את הטמפרטורה או שזה רק יהרוס את הסירקולציה? ואיזה מאוורר הכי כדאי לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  13. Started by igarm13,

שלום לכם אנשים אני צריך לדעת לגבי הגוף קירור של Thermal Take GiaNt III העם הוא ניכנס לכל מארז סטנדרטי כי שמתי לב שיש לו מאוור למעלה קטן ברצוני לדעת עם הוא בולט החוצה או לא ואם כן אז בכמה חברה אני מבקש לענות ברצינות רבה כי אני השבוע מתככנן לקנות אותו תודה מראש מיקי צירוף תמונת המארז [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  14. טוב, אז המפרט בחתימה, הוספתי צינור בין המעבד לכרטיס מסך ומשם חוזר לרדיאטור.. נתקעתי באוברקלוק לליבה 565 וזכרונות על 1013... לא מצליח לעלות מכאן - יש לי קפיצות כאלה בהגדרות הכי גבוהות ב NFS ובהגדרות הכי גבוהות ב 3dmark - אין לי מושג עוד איך לבדוק... אני כקגע מקבל ב 3DMARK 3660 - במקום 3360 - לא מה שקיוויתי מבלוק AQUARIUS שאיתו הגיע מישהו בפורום הזה ל 4915... הכרטיס של XFX, AGP. תעזרו לי לסחוט את הכרטיס הזה... זה עלוב ממתין לתשובה של המקצוענים

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  15. כמובן רק מנועה חשבתי על הסמארטפאן 120 של TT תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  16. היי קניתי מחשב חדש בעל מארז HTPC ניסו להכניס לי לשם את הנינגה+ והוא גבוהה מדיי במקום זה הציעו לי אתZALMAN CNPS8000 שהוא נכנס מצויין רציתי לדעת אם הקירור הזה מומלץ או שעדיף משהוא אחר בגודל שלו בערך חייב להיות מ"נעה מחשבים" ואני חייב להודיע מחר כי המחשב כבר מוכן ומחכה רק לזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  17. שלום יש לי 1300PRO של MSI. כשאני מנסה להעלות אותו דרך ATI TOOL, אני לא מצליח אפילו להעלות MHZ אחד - ישר מתחילים ארטיפקטים והמחשב נתקע. אחרי ריסטרט הוא עובד שוב בקלוקים המקוריים. יש לציין שאינני יודע מה טמפ' הכרטיס בגלל שאין לו חיישן. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 452 צפיות
  18. Started by Vladgi,

אני כרגע באוברקלוק למעבד axp2600 barton עם מתח של 1.725 ספיד פאן מראה שני מתחים של הליבה vcorea,vcoreb מה זאת אומרת??? יש כאן בעיה?צירפתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  19. שלום יש לי את המערכת הבא .. תסתכלו במפרט מחשב עכשיו אני רוצה לעשות OC למעבד כך שיהיה לי 400MHZ לזכרונות! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  20. שלום, קרה לי פעם כמה פעמים עשיתי אוברקלוקינג ושרפתי חלקי חומרה במחשב, רציתי לדעת איך עושים אוברקלוקינג בטוח מבלי שזה יפגע, אני יקבל מחשב חדש מחר ורציתי לדעת איך לעשות OC אחרי כמה חודשים מבלי שזה יפגע (אני עושה את האוברקלוקינג דרך תוכנת הדרייבר) תגידו לי מה הדרכים הבטוחות לעשות OC, פליז!!!

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  21. היי, אני צריך קירור לסוקט 478... שיהיה אפשר להתקין אותו בלי להוציא את הלוח. הבנתי שבשביל להתקין את ה BT חייבים להוציא את הלוח.. תקציב 250 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  22. Started by pazer005,

המפרט למטה... ניסיתי לעשות OC למעבד. עכשיו, כשהבתי את FSB ל-370 קיבלתי 14 שניות בערך בפיי וב-aquamark קיבלתי ציון גבוה של 136. עד כאן הכל טוב, רק כאשר ניסיתי לעלות ל-371 משהו כנרה נדפק. הפיי ירד קצת אבל באקווה קיבלתי 114... עשיתי קצת חיפושים באינטרנט וגיליתי שבלוח S3 יש בעיה ב-FSB שבין 370 ל-400 ואחרי שעוברים את זה הכל מסתדר. האם זה קיים גם בלוח שלי? ואם לא ממה זה נובע?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  23. תגידו איזו תוכנה לאוברקלוק תעבוד לי בויסטה? יש לי את ה 2900PRO והתוכנה היחידה שבאמצעותה הצלחתי להגיע למשהו היא ה ATI OVERDRIVE (ליבה ל 836 זיכרונות ל 850 ), נסיתי את ה ATI TOOLS אבל משום מה גם שנותנים לה לזהות אוטמטית לזהות את התדרים לליבה והזיכרונות מלבד ההרצה היא לא מעלה כלל את התדרים. וגם זה רק עם גירסת הבטה מכיוון שהגירסה היציבה 0.26 כלל לא מזהה את הכרטיס. נסיתי את ה Rivatuner 2.07 וגם בה משום מה אין אופציה לבדיקה אוטומטית של התדרים רק אופציה ידנית ללא אפשרות לבדיקת יציבות. גם את ה ATI TRAY TOOL נסיתי ושם בכלל קבלתי מסכים כחולים. יש תוכנה טובה אחרת או פשוט להסתפק במה שקבלתי ב Overdrive ?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  24. יש לי intel pentium 4 1.7ghz willamate לוח של ASUS P4V800-X עכשיו בלי OC הטמפרטורות הם מנוחה: 23-27 במאמץ : 36 והטמפרטורה של הלוח אם עומדת על 23 האם זה טוב.. וכמה הכי גובה שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד?!?!

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  25. אני מעונין ללמוד על שיפרים לחשב ועל הסכנות שיש בהם ואיך מבצעים אותם מאיפה מתחילים , קראתי מספר רב של הודעות כאן ואני קצת מבולבל איך משנים את התזממונים של הזכרונות ומה המשמעות שלהם בכלל? אוברקלוק איך בכלל יוצרים אותו? :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 452 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.