אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איך בודקים טמפרטורה של RADEON 9200של ג'יגביט? בתודה manor
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אהלן מה קורה אז ככה זה הסיפור יש לי מעבד פרסקוט על לוח של אסוס P4P800 עכשיו כמובן זה פרסקוט נוראה מיתחמם זה נע בין 50-60 שזה נוראה גבוה עכישו היתעניינתי במספר מאווררים מה שנידלקתי עליו הוא Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 או Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני כבר אין לי מושג בבקשה תעזרו לי אני צריך משהו שיעשה תעבודה על מה אתם ממליצים זה הגיוני לקבל קירור טוב למעבד בתקציב שלא יעבור את המאתיים!? תודה לכול העוזרים באמת
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום הנה מפרט המחשב שלי -קצת ישן: מעבד -סלרון 2000 מגההרץ (400FSB), לוח אם של גיגהבייט 8S648 זיכרון 512 מגה של קורסייר VALUE, כרטיס מסך RADEON 9800SE 256MB. השאלה הגדולה: יש לי מעבד חלופי של 2400 מגההרץ פנטיום 4. בקיצור - חשבתי אולי לעשות לו אוברקלוק ולהעלות את המהירות שלו ל3000 מגההרץ או אפילו 4000. יש לי קירור סטוק של אינטל אבל נראה לי שהוא ממש מספיק כי במאמץ הוא מגיע ל45 מעלות גג 50. השאלה הגדולה שלי אליכם זה האם זה מסכן רכיבים אחרים במחשב חוץ מהמעבד? לא איכפת לי שהמעבד יישרף לי (ברור שאני לא רוצה את זה) אבל האם זה יכול לשרוף לי את הזיכרון או לוח אם או כרטיס מסך? דרך אגב החברה של הספק שלי לא ידועה זה סתם ספק באיזה 150 שקל (בזמנו). תודה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
המפרט למטה... ניסיתי לעשות OC למעבד. עכשיו, כשהבתי את FSB ל-370 קיבלתי 14 שניות בערך בפיי וב-aquamark קיבלתי ציון גבוה של 136. עד כאן הכל טוב, רק כאשר ניסיתי לעלות ל-371 משהו כנרה נדפק. הפיי ירד קצת אבל באקווה קיבלתי 114... עשיתי קצת חיפושים באינטרנט וגיליתי שבלוח S3 יש בעיה ב-FSB שבין 370 ל-400 ואחרי שעוברים את זה הכל מסתדר. האם זה קיים גם בלוח שלי? ואם לא ממה זה נובע?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה מחשב שקט במיוחד, והוחלט כנראה ללכת על מארז P160. המפרט יהיה כנראה המפרט שלי בצד או מפרט דומה והכרטיס יוחלף לאחד בעל קירור פסיבי (אלא אם יש קירור פסיבי לכרטיס הזה). המאווררים יעברו כנראה וולט מוד בשביל שקט, ואני צריך המלצה לקירור פסיבי למעבד ולכרטיס מסך. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
מהיא טמפ ממולצת לכרטיס זה?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם (תסתכלו במפרט המחשב), כאשר אני עושה אוברקלוקינג ונכנס למשחק אז במשחק זה עושה לי כל מיני "לגים" והפרעות מסוימות אחרות, למה זה? האם זה בעיה של דרייבר או משהו כזה? כי התקנתי אך ורק דרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם....
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אז הבעיה בכותרת וקרתה מאז העדכון האחרון לביוס של הלוח שמופיע בתחימה... המתח שמופיע ב USDM (התוכנה שבאה עם הלוח. אותו מתח מופיע בביוס, אגב) הוא 1.57-1.6 הבעיה שנגררת היא שכשאני משנה מכפלה בשביל לעשות אוברקלוק, המתח יורד ל 1.35 עריכה: קצת מצחיק שאני מעלה את הנושא הזה כבר פעם שלישית בפורום ועדיין אין ממש תשובות... עשיתי עכשיו שוב שינוי בביוס וזה המצב כרגע: המתח למעבד מוגדר בביוס כ +0.1...מה שנותן לו סה"כ 1.4, ופותר את הבעיה שהייתה פעם ולא אפשרה לי תלהתחבר לאינטרנט. המכפלה של המעבד הורדה ל-8 ועכשיו הוא עובד במהירות הרגילה שלו- 1800 Mhz. והזכרונות נמצאים על 225 ותזמונים של 2.5-3-3-5...במתח של 2.8...שזה הכי גבוה שיש בביוס...ונראה לי די מכובד ביחס לזה שהם לא אקסטרים או…
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS, עשיתי OC, שמתי את המאוורר ב80% כי ב100% הוא רועש מדי. קיצר, שיחקתי עכשיו LOST PLANET על ההגדרות הכי גבוהות וכשיצאתי מהמשחק הנה מה שראיתי בEVEREST: בהתחלה זה היה יותר גבוה, הGPU DIODE היה ב77/76 והGPU עצמו היה ב65. אם זה מסוכן לכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך X800GTO2 ולוח LANPARTY UT NF4 שנקנו לפני כיותר מחצי שנה, (מפרט בצד) לפני כחודשיים פתחתי לו צינורות ל 16 כעת הכרטיס ברמת X800XL ובימים האחרונים חשבתי להעלות את תדרי הליבה והזכרונות כדי להגיע ל X850XTPE ולשם כך נדרש קרור חלופי, AC ATI Silencer 5 Rev. 2 , הוא הקרור המתאים לי מכל הקרורים מבית AC ... מחירו עוד איכשהו זול 130 ש"ח בנעה מה שהופך אותו למשתלם עבורי. קראתי כמה ביקורות על הקרור באתרי הביקורות השונים והתקלתי בשורה הבאה בחסרונות הכרטיס: "Blocks chipset air flow on the DFI Lanparty NF4" כאן: http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/ATISilencer5_Rev2/4 פתחתי את המארז וראיתי שבאמת הקרור של היצפסט באמת צמוד לכרטיס וחציו נמצא מאחורי גוף הכרטיס, ולאח…
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_8s661fxmp-rz_big.jpg זה הלוח.
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
http://img262.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagedu5.jpg מה זה אמור? תודה
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לייעץ לי איפה כדאי למקם מאוררים בנוסף למה שיש לי? יש לי מעבד AMD ואני רוצה לקרר אותו יותר (טמפ' אחרי שעה עבודה: 47 מעלות). אם אפשר גם אז לצרף הסבר איך אני יכול למקם את המאוררים ואיזה כיוון יהיה כל אחד (מוציא או מכניס אויר)... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אהלן ברשותי לוח של ג'יגה בייט, ומעבד ATHLON 1400+ ומאורר שהגיע יחד איתו. מיום הרכבתו מזה 8 שנים המאורר הזה רועש ביותר - בעבר זה לא הפריע לי כי לא היה איתי בחדר, אבל כיום זה ממש הפך למטרד. אני רוצה להחליף את המאורר למשהו שקט ביותר... למישהו יש הצעות לדגם זה? זיגזג הציעו לי את Arctic-Cooling Copper Silent 3 for AMD Duron / Sempron / Athlon השאלה אם יש משהו יותר שקט, תודה מראש, אמיר
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
הקירור הנוכחי עושה רעש מחריד כשאני מעלה תוכנות ומשחקים המאוורר מגיע לכ-3500 RPM וכאמור עושה המון רעש
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
שלום לכל מי שעונה השאלה שלי היא האם ניתן לנתק בכרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL את המאוורר ולהתקין מאוורר שקט יותר אם כן אז כיצד תודה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני לא מבין מה הקשר בין זיכרונות לOC הרי מעלים את הFSB אז מה זה קשור לזיכרונות?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אז ככה מפרט מלא בחתימה. פשוט לא מצליח כרגע התיזמונים של הזיכרונות על 3-4-4-11 שזה לא משו בכלל מה פה עוצר אותי?!תודה ענקית לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write c…
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
החלפתי את הלוח הקודם שלי ה DQ6 לASUS BLITZ ואת הזכרונות לתדר 1066 במקום ה 800 הביוס נורא מורכב ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון איתו ויוכל ללמד אותי מה לשנות בביוס כדי להגיע לOC הקודם שעשיתי ואפילו יותר הOC הקודם שלי עם ה DQ6 P35 וה DOMINATOR 800 e6750 2.66@ 3.70 dominator 800@ 1100 מכפלה 8 מתח למעבד 1.46 מתח לזכרונות: 2.36 FSB +0.25 וציפסט +0.25 איך אני יכול להגדיר משהו דומה בלוח החדש ואפילו יותר טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי מעבד: amd 64 athlon 3500 plus! וכרטיס מסך: x800xt platinum 256mb אני רוצה לשים לכרטיס מסך ולמעבד קירור טוב שיוריד את הטמפרטורה בהרבה אז בבקשה תגידו לי איזה לשים כי אני לא יודע מה מתאים להם
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
כרגע אני על 3500MHZ מ2800MHZ טמפ' CPU במנוחה 36 במאמץ 55 את המאמץ בדקתי על ידי 2 תוכנות orthos ו S&M ושניהם עברו בהצלחה בדקתי גם אם תוכנה SUPERPI והתוצאה המקורית הייתה 48.56 לאחר O\C תוצאה 36.52 שאלה שלי עד כמה אני יכול עוד לעלות? מפרט: לוח אם- P31-DS3L מעבד - D820 Intel זכרונות- 2G Ceon 667MHZ כרטיס מסך- 8600GTS GIGABYTE קירור CPU- זלמן CNPS8700 LED קירור מארז- 1 מקדימה מכניס 2 מאחורה מוציא 3 מלמעלה מוציע 4 בצד מכניס 5 בצד מוציא ספק-500W תמונה מצורפת...... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
האם אפשר לשנות את תיזמוני נזיכרונות בלוח הנ"ל? בגשר הצפוני לא מצאתי את האופציה..... בשבוע האחרון החלפתי 3 סוגים של זיכרנות של CORSIAR כאשר שמתי לב שהיחסים בין ה FSB-DRM משתנים ללא ששנתי אותם הכיצד זה יתכן? הזיכרונות:CORSIAR 800MHZ CL5 XMS פעמיים 512 CORSIAR 800MHZ CL5 XMS פעמיים 1024 CORSIAR 667MHZ CL5 XMS פעמיים 512 עד עכשיו היחידים שהצלחתי להעלות הכי הרבה הם ה 667 ל 900 כאשר האחרים פחות. מה ההגיון פה ה XMS אמורים להיות יותר תותחים לא?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב מותקן EVERCOOL BUFFALO על E6550 עם OC ל 3.25Ghz לפעמים, סתם ככה בלי כל מאמץ, הוא מתחיל להסתובב ב RPM גבוה ולהרעיש... מישהו יודע אם הזלמן 7700 אמור להיות יותר שקט ממנו? ואם אני מתקין אותו, הוא אמור להוריד לי את הביצועים?(ז"א, להעלות טמפ' בהרבה) כי כדי להתקין אותו צריך לשים פלטת חיזוק אחורית ואני גם ככה מפרק את המחשב בקרוב(כן עוד לא עשיתי את זה..) אז חשבתי אולי לשים אותו כבר... אגב, אל תמליצו לי על משהו אחר, אני לא קונה תזלמן יש לי אותו כבר מחבר...
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
האלן יש לי 7600 GT קרור פאסיבי. ליבה סטוק 560 זכרונות 700 העלתי לכל אחד מהם 35 שאני מעלה ב 40 הרצתי בדיקה במארק והציון ירד,שמתי לב שם לתקיעה של כמה שניות. אם אני יעלה קצת את תדר ה PCI E זה יעזור ? תודה
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-