אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כותרת ... כמה OC אני יוכל עלשות עם קירור סטוק ? זה יהיהי משמעותי ? ותקנו אותי אם אני טועה אבל ב Gecube 2600XT אין חיישן טמפ' אז אי אפשר לדעת מה הטמפ' ?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
שמעתי שבחלק מה- MB יש אפשרות לפתוח את המכפלות ידני ע"י הסרת הלחמה או שינוי ג'אמפרים. עכשיו יש לי את סוג d אז מזה יש לי שתי שאלות 1 זה אפשרי בסוג הזה 2 אם כן אז איך אתר / מדריך ... תודה ..
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אהלן, רצ"ב תמונה של המערכת שלי בזמן מנוחה, הטמפ' נראות לי גבוהות מדי: הלוח על 42 מעלות, ההארדיסקים על 34/36 מעלות. מפרט בצד, המארז זה 6A19 עם שני מאווררי 120, מכניס מקדימה, מוציא מאחורה. אין טיפת אבק במארז, המערכת גם יחסית חדשה כך שאין בעיה עם משחה טרמית. אבקש דעתכם... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני חושב ליקנות AMD 64.. אני צריך מאורר מתאים, עם ביצועים מירבים ורעש סביר... שלא יהיה ממש רועש, למשל כרגע אני על VOLCANO12+. הוא עושה רעש, אבל הרעש ניסבל, די סביר בישבילי. שאלה שלי היא האם מאוררים שמתאימים ל AMD XP יתאימו גם ל AMD 64 ? ואם אפשר תמליצו לי על מאוררים טובים ל 64, מאוררים שיעשו ביצועים טובים אבל בלי הרבה רעש (פחות או יותר כמו ה VOLCANO) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
תגדידו בתוכנה sandra ובתוכנה mbm5 איפה אני רואה את הטמפרטורה של המחשב שלי? ודבר נוסף.. איך אני מאפס את הביוס? תודה.
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר למארז שלי. המארז מואר עם קטודה של uv אז חשבתי על המאורר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3925 או שיש את זה שהוא לא uv http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 מי מביניהם יותר טוב? וגם חשוב לי לדעת עם שתיהם שקטים?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הרבה זמן לא הייתי בפורום הזה אבל עכשיו קורבן חדש נפל לידיים שלי המפרט פה בצד וממבט ראשון אפשר לראות למה הוא מתוכנן אבל אני צריך קצת עזרה להתחיל קודם כל על איזה מתחים מתחילים כי הכל בביוס כרגע על AUTO וככה לא עושים OC אז אני צריך מתחים של המעבד זכרון גשר צפוני דרומי הכל בקיצור כל המתחים שניתן לקבוע ידנית מאיפה להתחיל??
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי מארז COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU יש מאוורר מקדימה שמכניס אוויר (שבתכלס אני בקושי מרגיש את האוויר שהוא מכניס והוא על 100 אחוז)ומאוורר מאחורה שמוציא הטמפרטורה של הלוח אם היא 46 במנוחה שזה לא ממש גבוהה אבל מפריע לי! מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף מאוורר בדלת למטה(זה המקום היחידי בדלת כי יש לי טוניק....)והמאוורר יהיה שחצי ממנו מתחת לכרטיס מסך 8800 וחצי מעל בין הכרטיס מסך לטוניק וככה הוא יזרוק אוויר על הצ'יפ עכשיו השאלה שלי זה האם זה ישפר בכלל את הטמפרטורה או שזה רק יהרוס את הסירקולציה? ואיזה מאוורר הכי כדאי לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שמתי לב שהמהירות של המאורר שלי לא משתנה בזמן עומס (50-60 מעלות) הוא תמיד נשאר על ה480 סל"ד וככה גם הטמ"פ בהתאם 65-75 רק כשאני מפעיל אותו ידנית (דרך RIVA) ל100% (1700 סל"ט) אז הוא לא עובר את ה50 מעלות מישהו מכיר את התופעה? עוד משהו שאני חושד שיש פה לא מעט אנשים עם כרטיסים שמאוד מתחממים אולי זה הבעיה גם אצלהם ...
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מישהו יודע לאיזה תדר הם יכולים להגיע + - בתזמונים המקוריים של 5-5-5 או ב 4-4-4-12 תודה
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר של Thermaltake עם היטסינק. אני לא בדיוק זוכר איך קוראים למאוורר (אח שלי ישן עכשיו - אני מקסימום יערוך אחר כך). הוא יספיק לקרר טוב את המעבד? ודרך אגב - יש לי מעבד P 4 1800A והבאתי לו מנוע של מטוס אהה... אופס Vantec Tornado 80MM Case Fan ;D הבעיה היא שעדיין החום של המעבד במנוחה מגיע ל 44 45 ובמשחקים ל 48 49 זה נורמלי בשביל המעבד הזה? (ההיטסינק שלו הוא 60 מ"מ אז הבאתי את המתאם הזה מפנדה - זה קשור?)
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
ההודעה באה בעקבות האשכול הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85853.0 הסיפור הוא כזה יש לי מעבד עם באס של 533 (133FSB) וזכרון DDR333 שעובד בדואל 666MHZ, שזה 166FSB. המעבד מגביל לי את הזכרון ולכן אני רוצה לעשות לו OC לFSB של 166, מה שיגרום למעבד לעבוד ב3000MHZ, בלי שום OC לזכרון. עשיתי את הOC ל3000, המחשב פעל ממש יציב עם טמפ' נמוכות במנוחה ולא ממש גבוהות במאמץ (46). הבעיה היא שהOC משתק לי את כרטיס הקול המובנה, או פוגע בו: ב133FSB (ברירת מחדל) - הכרטיס קול פועל טוב. ב-140FSB - פועל טוב. ב144FSB - כרטיס הקול פועל עם תקיעות (המחשב לא נתקע!). מ150FSB-166FSB (את האזור הזה בדקתי) - כרטיס הקול לא פועל ולא מזוהה ע"י הוינדוס. לא העלתי מתח למעבד כי הOC ל3000 פועל…
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איזה קירור מומלץ למעבד +amd athlon 64 3000 בשביל אוברקלוק למהירות גבוהה (עדיף לא קירור מים), תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
האם יש למשיהו טיפים בהגדרות של הביוס ? כדי לשפר את הביצועים הכללים של המחשב (ללא OC ) תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
האם לכרטיס המסך שלי עם קירור הסטוק שלו יש איזשהו פוטנציאל אוברקלוק שיתן לי תוספת ביצועים משמעותית? או שאפילו אין טעם להתעסק עם זה כל עוד אני לא מחליף קירור?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום אני יחסית חדש בתחום ויש דברים שמפחידים אותי בתחום ומונעים ממני להבין אותו אז יש לי שתי שאלות בבקשה תעזרו לי 1.יש לי פנטיום 3 של אינטל (667MHZ) ולוח של ASUS P3V4X שעובד נכון לעכשיו על 133MHZ רציתי לשאול אם יש דרך כולשהי שאוכל לפתוח את החסימה של מכפלת המעבד,שהבנתי שכנראה יש לי,איכשהו 2. מה הטמפרטורה הממוצעת שאמורה להיות למחשב כמו שלי (ללוח ולמעבד)? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
זהו, נמאס לי לחפש ולשאול אנשים אם אלה מאווררים טובים או לא אז אני שואל אותכם. הבקשה לרובה בכותרת, ה 90 ש"ח (מקסימום 110) זה לשני המאווררים, מאורר שיתאים לפאנל של שני מקומות איפה שהסידירום צריך להיות משהו כמו .85 עכשיו בבקשה שהמאווררים יהיהו בסדר, הכוונה שלא יעשו רעש של מטוס, שיגיעו בזמן (אם בכלל) וכל השאר... תודה מראש slim_shady
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך מבית XFX של 6600GT ויש בו שתיי יצאות DVI למה זה באחת חיברתי את המסך למה השניה? לעוד מסך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שיחקקתי קצת בOC בP2 ישן עם צ'יפסט 440BX ישן בכל מקרה, בתפריט בביוס שמופיע בו האופציות לשינוי התדרים למעבד, יש שתי אופציות שאני לא יודע מה הן עושות: Auto detect DIMM/PCI clk ו Spread spectrum מישהו יודע מה עדיף לשים את האופציות? האפשריות הן DISABLE וENABLE
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שיניתי תיזמונים מ 3-3-3-5 ל- 3-3-2-5 הרצתי בדיקה של ממטסט למשך שעה והכל היה ללא תקלות אחרי זה שיניתי ל 3-2-2-6 הרצתי ממטסטס למשך שעה וחצי הכל עבר חלק אבל שהפעלתי תווינדוס אחרי חמש דקות הוא עשה לי ריסט פיתאומי החזרתי לתיזמונים המקוריים וזה לא קורה יותר הזיכרונות הם SDRAM PC100 אני לא יודע של איזה יצרנית ואין עליהם שום קירור האם זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
חברה יש לי זכרון של היוניקס ddr 400 cas 3 עכשיו הוא נמצא בכאס 2 ובמהירות של 133 וביחס של 1:1 האם זה מה שפוגע באובר קלוק? יש לי לוח אם חדש asus A7N8X-X
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אוקיי, נתחיל מהדובדבן שבקצפת- Zalman Fatal1ty FS-C77 LED , מה דעתכם עליו ? מקרר טוב ? המטרה שלי זה שקט, קרור וכמובן OC רצחני (למעבד PD915 עד מהירות שעון 3.7GHZ לפחות) האם הFreezer 7 Pro יספיק למעבד הנ"ל או שעדיף את הפטאליטי (ללא התייחסות למחיר) ?- כמובן "שקט, קרור וכמובן OC רצחני "? שאלה שניה: האם כאשר המחשב בOC צריך גם קירור לצ'יפסט ? אם כן, אז הChipset Heatsink Cooler Zalman יספיק ?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום. האם יש מערכת קירור לכול חלקי המחשב (כגון:מעבד,כרטיס מסך ועוד) והאם קימים מערכות כאלה עד 350 ש"ח נתנאל קורן
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302883.0 למה אף אחד לא עוזר לי תכנסו לדיון ותעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-