אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש בכרטיס הנ"ל בערך כחודשיים, וראיתי שבמשחקים מסויימים הוא דיי נופל.. עשיתי לו אוברקלוק קטן והגעתי לבנתיים ל 647 מגה לליבה, 800 זכרונות. הכרטיס (כשחם מאוד בחדר) מגיע לחום של כ 65-66 מעלות במאמץ (אם rainbow six vegas נחשב לכזה, אני משחק 1024*768 על HIGH והוא קצת מקרטע לפעמים). ובמנוחה הכרטיס על 49-47 מעלות. השאלה שלי היא: כמה באמת אפשר להגיע עם הכרטיס הזה? אני משתמש בתוכנה VDOTOOL ועל המהירויות האלו זה כבר מראה לי שזה מתקרב לקו האדום והדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לשרוף משהו.. והאם גם שיפור קטן בהרצת המעבד תעזור ב FPS?
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מעוניין לקנות קירור לציפסט של הגשר הצפוני... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 זה הקירור עכשיו רציתי לדעת עם הוא יתאים ולא יעשה לי בעיות בלוח אם שלי http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
קראתי בכל מני מקומות שעדיף תזמונים של 3,3,3,11 על 2,2,2,5 או בכל אופן בנוגע ל row active delay שיהיה על 11 ולא משהו יותר נמוך אני עובד כרגע על 2,2,3,5 230 mhz זה אופטימלי??
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
כמובן רק מנועה חשבתי על הסמארטפאן 120 של TT תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
השאלה שלי האם כדאי לקנות מאווורר חדש או משהו של זלמן במקום המקורי? גם ככה זה נראה לי חם(לא?) והאוברקלוגינג יגיע בעתיד
-
- 7 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני לא מדבר על הפנלים של מראים את הטמפ' למרות שזו דרך נהדרת, איזה תוכנה מומלצת להישתמש בשביל לבדוק את הטמפ'....
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
Riva tuner, ATI TRAY TOOLS או ATI TOOL לכרטיס ati x300 readon???????.?. ובבקשה תענו כל מה שאני שואל אתם לא עונים אל תעשו פרנציפ.
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
את המפרט אפשר ליראות בחתימה והבעיה כמו שאתם רואים בתמונה היא שmhz של הזיכרונות לא ממש אחיד באחת הוא כמו שצריך להיות 250 בשני הוא 238 עכשיו זה דווקא מזייף בתוכנה החדשה ולכן אני חושש שאולי זה באמת ככה והראם מוגדר כ1:1 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 800. לוח אם אינטל . האם כדאי לעשות אובר למעבד? האם אני ירגיש הבדל? או שלא כדאי לקחת סיכון? יש לי קירור טוב מאוד!!!! מאוד! (לכל החלקים במחשב) תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ולחסוך כסף על המפרט במידה ואני מעוניין לעשות OC למחשב? איך אני יודע מה עושים? אם מישהו יכול להפנות למדריך או לעזור איכשהו אני אודה לו מאוד.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה את חוות דעתכם בנוגע לכרטיס הבא: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/A2414/A2414.asp הוא שואב את האוויר מהמארז ומוציא אותו החוצה. כדאי?
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל את הOC כמו בן אדם, וזה לא קל כמו שזה נראה כבר. המערכת : gigabyte ga-m95sli-s5 F7 amd 5200 mem twinmos twister 800 1GB 7900GS gigabyte zalman cooling חיפשתי דיי הרבה באינטרנט אנשים שעשו OC למערכות כאלה ואין שום דבר כמעט, לא לזכרונות לא ללוח וגם לא למעבד. עכשיו בלוחות היום יש את כל הHT וכ"ו ואני לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. הדבר היחיד שעשיתי זה תזמון לזכרונות ולמרות שהוא עובד מצויין אני מאמין שאפשר יותר טוב. אני מחפש קינפוג טוב בלי להעלות הרבה מתחים. בנתיים הזכרונות שלי עבדו 5-5-5-18-23 וT2 כשעשיתי T1 אחרי עבודה של שעה ככה נפלה המערכת (קורה) בנתיים אני עובד על זה לאט לאט. עכשיו אני על 4-4-4-12-18 וT2 יש עוד כמה דברים לשנות שם אבל אני לא מבין ב…
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מעדיף שקט כמה שיותר לא משנה לי כ"כ ה OC.... http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=269&model=1064&modelmenu=1
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי כרטיס לכידת וידאו עם רכיב שמודבק עליו גוף קירור (צלעות) בגודל 35X 35 מ"מ (והוא נמצא נמוך על יד הסלוט - ומעליו יש בלוק טיונר). גוף הקירור רותח בזמן שהכרטיס פועל. אני מחפש לקנות מאוורר בגודל 30 30X עד 35 35X מ"מ - רצוי מאד עם מיסב כדורי. (כמובן 12V) מישהו יכול לתת לי שם (וטלפון או אתר) של חנות שמוכרת כאלה מאווררים? רוב החנויות באינטרנט מפרסמות מאווררים גדולים מדי שמתאימים למארזים ומעבדים. אפילו אלה שמיועדים לכרטיסי מסך הם תמיד 40 X 40 וזה גדול מדי בשבילי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא שחרשו וטחנו מכל כיוון אבל אני צריך דעה סופית בשביל חבר קרוב איזה קירור אוויר יתן את התוצאות הטובות ביותר ללא הגבלת תקציב ובלי בעיה עם רעש לא ממש בא לי להמלציץ לו על ביג טייפון יש משהו יותר רציני?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
זהו, נמאס לי לחפש ולשאול אנשים אם אלה מאווררים טובים או לא אז אני שואל אותכם. הבקשה לרובה בכותרת, ה 90 ש"ח (מקסימום 110) זה לשני המאווררים, מאורר שיתאים לפאנל של שני מקומות איפה שהסידירום צריך להיות משהו כמו .85 עכשיו בבקשה שהמאווררים יהיהו בסדר, הכוונה שלא יעשו רעש של מטוס, שיגיעו בזמן (אם בכלל) וכל השאר... תודה מראש slim_shady
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
Intel P4 2.8E 800fsb 2X512MB Twinmos cl 2.5 Dual GA-8IPE1000-G motherboard Geforce 6200@6600 425/720 W.D 40GB אלה הנתונים. הבנתי שלכל מעבד, עדיף תזמון זיכרון שונה בהתאם לאוברקלוק המתוכנן. אני מתכנן לבצע אוברקלוק ל3.3 גג, כי אני עם סטוק והטמפרטורות עוד סבירות. השאלה שלי, אם אני צריך תזמונים מיוחדים לזכרונות (יש לי סינקים של TT, אז אפשרי למתוח גם אותם קצת)... ע"מ שהכל יעבוד בדיואל ובהתאמה לבאס המעבד והלוח והזכרונות... תודה על עזרתכם, דן
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מחפש שיהיה במרכת קירור למעבד כרטיס מסך ולזכרון...עדיפות ם יש גם קירור למעבד....
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות בזמן אז פתחתי אותו וגיליתי שהקירור של העמבד שלי שבור. הנחתי שהקירור הוא הגורם לבעיות אז הסרתי אותו מהמחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לנסות להפעיל את המחשב מחדש כשהקירור חסר והמשחה התרמית עדיין נמצאת על המעבד. תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
במארז שלי למאוורר הקידמי השואב יש תעלת אויר (חלל בין מבנה המתכת לכיסוי הקידמי של עשוי פלסטיק של המארז) המובילה לפתח בתחתית המארז, האם זו הצורה היעילה ביותר לעבודה שלו או שכדאי לבצע מודינג כלשהוא לשפר את יניקת האויר שלו ? אשמח להמלצות נוספות לגבי מאווררים (120,80) שקטים ואכותיים (עדיף מ-SKY-PC , אבל לא בהכרח) תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אני חיברתי את זה זה טוב?? אני שואל בעיקר על הקירורים הקטנים! מצטער שזה גדול אנוי לא יודע לעשות קטן חחח
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 7900GT שמתחמם יותר מידיי, והקיץ שלנו רק עוזר לו בכך, הייתי רוצה בבקשה המלצה לקירור בשבילו במחיר לא יותר מידיי גבוהה. תודה
-
- 7 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי Q6600 ועשיתי לו OC ל 3ghz והעלתי קצת את המתח אם בכלל במידה וכבר חודש אני משתמש במחשב משחק, רואה סרטים ועובד איתו הכל עובד נורמלי אבל נגיד תאורטית אם אני יריץ איזה תוכנה רצינית שתעבוד כמה הרבה זמן (מה שאני לא עושה) יש סיכוי שהוא יאתחל את עצמו האם יכול להיגרם נזק למחשב במצב הזה שתיארתי? שכאילו בגדול, חסר מתח למעבד או משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אוקיי, נתחיל מהדובדבן שבקצפת- Zalman Fatal1ty FS-C77 LED , מה דעתכם עליו ? מקרר טוב ? המטרה שלי זה שקט, קרור וכמובן OC רצחני (למעבד PD915 עד מהירות שעון 3.7GHZ לפחות) האם הFreezer 7 Pro יספיק למעבד הנ"ל או שעדיף את הפטאליטי (ללא התייחסות למחיר) ?- כמובן "שקט, קרור וכמובן OC רצחני "? שאלה שניה: האם כאשר המחשב בOC צריך גם קירור לצ'יפסט ? אם כן, אז הChipset Heatsink Cooler Zalman יספיק ?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה והכי מומלצת לעשות OC ואיך עושים אותה ! האם כדי לי לעשות את זה למעבד AMD +3000 ?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-