עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני עכשיו על 2200 הרץ ...בסטוק הוא 2000 זה ליבת CLAWHAMMER עם 1MB CACHE בקיצור מה אתם אומרים אפשר לדחוף אותו עוד? כי בינתיים הוא עובד טוב ויציב אני לא יודע אם כדאי למשוך עוד קצת והאם צריך להעלות מתח או משהו?

• 5 תגובות
    • 483 צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

http://www.xsreviews.co.uk/reviews/cpu-coolers/thermaltake-max-orb גוף קירור מצוין למחשבי HTPC

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by Danix60,

אז ככה איזה מכל אלה הכי שווה ? 1:http://tms.co.il/product/6675 2:http://tms.co.il/product/6677 3:http://tms.co.il/product/5106 לכמה זמן יספיק לי המשחה אם אני מורח על הליבה של הכרטיס מסך + מעבד פעם בחודשיים ואני שם ממש טיפה

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by AlonSe,

אפשר בבקשה סרטוט פנימי של בלוק קירור במים אידאלי רוצה להכין אחד

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by Xilver,

התחלתי לעשות לו OC עם התוכנה rivatuner. שמתי לב שיש שלוש אפשרויות: אחד עם 2D, 3D ועוד משהו שאני לא זוכר. עשיתי OC ל3D והעליתי אחד מ500 ל- 528 ואת השני מ750 (אני חושב) ל- 820. למען האמת, אני לא יודע מה עשיתי ומה שיפרתי. אשמח לעצות ומדריכים =]

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  6. הכרטיס מסך שלי (8800GT) ממש ממש מתחמם. אני יודע שהבעיה היא הגריז התרמי. אני צריך אותו די דחוף אז אני נאלץ לקנות אותו מ KSP. חשבתי על ה AC MX2. זה בדא או שיש משהו יותר טוב?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by vourt,

יש הבדל בין שני הלוחות של EPOX - ה EP-8RDA3+ לEP-8RGA+ חוץ מהכרטיס מסך המובנה ? תודה, כפיר.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. חיפשתי ולא מצאתי אחד כזה מישהו?

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. האם זהו פיתרון טוב לקירור המעבד שלי? יש לי AMD 1800+ רציתי לדעת האם הוא מקרר כמו שצריך וגם האם הוא מרעיש ממש הרבה? או שקט? והאם הוא שווה 185ש"ח? תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Lirux,

מישהו יכול לתת לי השוואה של שתי המשחות הללו? אני רוצה לדעת מי יותר טובה ומשתלמת, אפילו אם תתנו לי רשימה של יתרונות וחסרונות והמלצה זה יהיה גם טוב... מבחינת מחיר הmx 1 עולה 25 שקל וה as5 עולה 40 שקל אז מה יותר שווה?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  11. כשאני יסגור את במארז הטמפרטורה תגיע ל65....אין לי קירור מיוחד במחשב יש בקושי קירור רגיל...(יש מאוורר אחד שמכניס אוויור וגם הוא בקושי עובד, המחשב בא רק עם קירור לספק) מחשב פנטיום 4 1400...ששמעתי שבמעבדי אינטל המעבד מאט את עצמו כדי להתקרר עד כמה זה נכון ועד כמה זה משפיע? האם אני צריך לרוץ עכשיו לחנות כדי לקנות ערכת קירור או כמה מאווררים... אגב החוטים במארז די מסודרים ולא מפרעים למהלך זרימת האוויר...

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by TiGeR|_FaCe,

שלום. אני חדש פה. יש לי מחשב מעאפן ואני רוצה לעשות לו OC! עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם המפרט שלי בכלל מתאים לOC? 2. התקציב שלי הוא 500 ש"ח מה הקירור הכי טוב שאני יכול לקנות אם אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך לזכרונות ולמעבד? 3. האם אני ירגיש בOC? האם הוא ישפר את הביצועים של המחשב בצורה ניכרת? המפרט שלי: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name CROW2004 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100) Motherboard Name Asus P4VP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset VIA VT8751A Apollo P4…

• 13 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by arkadur,

היום שיחקתי קצת עם הלוח (לראות סוף סוף את היכולות שלו) - הקירור מים יורכב בקרוב. מסתבר שהזכרונות מאוד מגבילים אותי, ולכן הורדתי את מהירותם, והצלחתי להגיע לFSB של 272 שם המעבד נעצר (וניס 3000 ) בתפריט של הNF4 DFI, יש כמה אפשרויות מתח, אבל משום מה אין שם את האפשרות לשינוי מתח המעבד - מדוע ולמה? למי שמכיר את הלוח - אשמח לדעת המתח של המעבד כעת (סטוק ) 1.38V

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  14. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי עם אוברקלוקים וכשניסיתי לבדוק תוצאות בתוכנה Super-PI הופיעה בכל פעם אחת מהשגיאות הללו: NOT EXTRACT IN ROUND או NOT CONVERGENT IN SQR05.. תוכלו לעזור כיצד לגרום להן להיעלם ולתת לבדיקה לרוץ עד הסוף? ניסיתי העלאת מתחים עד שמחשב כבר קרס .. (1.550V + 1.10%) <= ככה עשיתי במתחי המעבד.. ומלבד זאת יש לי עוד שאלה: האם הזכרון שלי דפוק? אני שואל מפני שבשום צירוף אפשרי לא הגעתי ל600MHZ שהובטחו מראש וכדי לייצב אותו הצטרכתי לתת לו 3.2V (!!) כשהזכרון הוא TCCD... תודה לעוזרים, עמית

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  15. השידה התמימה שלא יודעת מה מחכה לה בבוקר.....

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  17. Started by igal_nazar,

שלום רב! אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים, אולם טרם החלטתי איזה קירור אני שם למעבד. זה המעבד שיהיה במחשב AMD Athlon II X4 640 . הוצא לי לשים לו את הקירור הזה Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3), אך לא לכל החברות יש את הקירור הזה. לכן אשמח אם תתנו לי הצעות נוספות לקירור במחיר של עד 150 ש"ח. חשוב לי שהקירור יהיה איכותי (יחזיק ל6-7 שנים טובות) ושקט. תודה מראש, יגאל

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  18. היי עשיתי אוברקלוק בלי להעלות מתחים חוץ מהזיכרון והורדתי את המתח של המעבד ל1.1 והטמפ ירדה משמעותית הגעתי ל2800 פעם הגעתי ל3500 אבל זה היה עם ביוס F8 ועכשיו אני עם ביוס F9 זה ואני על קירור סטוק מה אתם אומרים הגיוני או לא? [attachment deleted by admin]

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הלוח אם במפרט, יש לו עוד מקום פנוי אחד למאורר עם סנסור, השניים האחרים תפוסים ע"י המעבד והצ'יפסט. יש לי שני SF2 שאני רוצה לחבר ועוד מאורר 60 ש"ח שאפשר לחבר עם חיבור 4 פינים. SF2 אחד אני אחבר ללוח בחיבור הפנוי, אבל מה עם הSF2 השני? איך עוד אני יכול לחבר אותו?

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  20. שלום. השבוע קניתי A64 3200+ Venice. אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק, השאלה שלי היא איזה קירור מומלץ. קניתי את הBOX, כך שכרגע אני עובד על סטוק.. על מה אתם ממליצים? חשבתי על הזלמן CNPS7000B-Cu, אבל האמת היא שאני לא הכי מתמצא. אני חושב שאני די מוגבל פה לקירור אויר, סה"כ לא ראיתי פתרונות מים שיצדיקו את מחירם הגבוה, תקנו אותי אם אני טועה. התקציב לקירור הוא בסביבות ה250 ש"ח, עם חריגות לכאן ולכאן. אחרי השקעה של אלפים במערכת החדשה, אני לא אתקמצן על קירור איכותי, אז תרגישו חופשיים. אני מודה לכם מאוד. נדב. אגב, הלוח הוא ה LanParty Ultra-D וזכרונות Twinmos pc3500 BH-5. הכל בסטוק. תודה.

• 12 תגובות
    • 672 צפיות
  21. באמצעות התוכנה יש אפשרות להגדיר את המאוור כקבוע על אחוז מסויים,בין 0% -100% כאשר ברירת המחדל בכרטיס הינה 25% יש גם אפשרות להגדיר הגדרות דינמיות,כמו בתמונה המצורפת. קרי,ברגע שהטמפ' עולה ,כך מהירות המאוורר תעלה בהתאם להגדרות. האם זה בריא למאוורר/כרטיס מסך? שמתי לב שלפעמים במשחקים (לדוגמא NFS ),הטמפ' עוברת 70 מעלות בהגדרה קבועה של מאוורר אולם בהגדרה דינמית,הטמפ' היתה על 65 מעלות מאחר והגדרתי שב-70 מעלות המאוורר יעבוד מהר יותר. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. חיפשתי הרבה, אך לא מצאתי חנות כלשהי באינטרנט שמוכרת רגיל 120 מ"מ ונמצאת בצפון. אולי יש חנויות אחרות, שאין להן אתר ומוכרות גרילים של 120 מ"מ (בצפון). מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  23. Started by lmlm,

שלום, אני וחבר שלי התווכחנו אם אוברקלוק מקצר את חיי הרכיב. אני אמרתי לו שאם אתה קונה ביט טייפון למעבד (נגיד) ועושה OC של כ 300MHZ -500MHZ והטמפ' נשארו כמו שהיה לך המעבד בלי OC וקירור סטוק, אז זה לא מקצר ,והוא טוען שזה מקצר. מי צודק? ויש לי שאלה: אם אני עושה OC ואחר כך מחזיר אותו למצב הרגיל לפני ה OC, חיי הרכיב חוזרים אליו? (אם זה באמת מקצר)

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by Oranili,

אני רוצה לעשות OC ל BUS איך אני מוריד מכפלה לזיכרון ? לוח : GApVMT-9 Nforce 430

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  25. אז ככה: AMD 3500+ 939 venice קירור למעבד TT TR2 msi k8n neo4 nforce4 ultra platinium 2*512MB זכרונות ג'נרים עובדים ב 2.5-4-4-8 - חרא אני יודע leadtek 6600gt tdh extreme edition נכנסתי לביוס לאופציה שנקראת CELL והעלתי את ה FSB מ200 ל- 222 ואז קיבלתי OC קטן מ. 2.2GHZ ל- 2.42GHZ אם אני מנסה לעלות ליותר מ 222 אז המחשב עושה RESET, חוץ מזה יש עוד מלאאא אפשרויות ל OC בלוח הזה, אבל אני לא יודע איפה להתחיל מה אתם מציעים? במיוחד אם אתם מכירים את הלוח ויודעים להגיד לי בדיוק על מה ללחוץ , תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.