עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by A.z,

מה דעתכם על ה Zalman 7700CNPS Cu והאם יש הבדל משמעותי בין ה7700Cu ובין ה 7000 CU כמובן של זלמאן אם כן מה ההבדל

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  2. Started by shlomi8,

יש תוכנה או משהו שמכבה את המאורר דרך המחשב ולא דרך פאנל או משהו חיצוני?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  3. Started by the hero,

בבקשה רק תגידו לי אם הנתונים פה סבירים(הכל-לא רק המתח) ולא חורגים....(נראה לי שהספק שלי קצת דפוק ונותן קצת יותר מתח-אז תגידו לי אם זה קריטי) כשהתמונה צולמה המאווררים היו מוגדרים לעבוד בשיא המהירות. -חוץ מהטמפ' של המעבד(זו תקלה זמנית) -

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  4. אני מחפש בפורום מדריכים קורא כתבות ועדיין לא הבנתי איפה אני מוצא אם ב AMD Athlon XP 2500+ המכפלות נעולות [BARTON]. ואיך אפשר להעלות אותם?! :S:S:S:S:S תודה.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  5. שלום יש לי 1300PRO של MSI. כשאני מנסה להעלות אותו דרך ATI TOOL, אני לא מצליח אפילו להעלות MHZ אחד - ישר מתחילים ארטיפקטים והמחשב נתקע. אחרי ריסטרט הוא עובד שוב בקלוקים המקוריים. יש לציין שאינני יודע מה טמפ' הכרטיס בגלל שאין לו חיישן. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 466 צפיות
  6. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני מיתלבט בין הקירורים: Thermalright TRUE Black 120 775(הוא כולל 2 מאווררים) או THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME (בפעם הראשונה אני קונה לו מאוורר כזה:SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm ) עכשיו,ראיתי שכתבו שהביצועים שלהם זהים(שהקירור השני בלי מאוורר),והשאלה שלי מי יותר כדי לקניה?. והאם אתם בוחרים בשני איזה מאוורר לקחת? יש 1200 RPM יש 1600RPM ויש 1900RPM?. וכמובן שאני רוצה שליטה במאווררים של שיהיו על הקירור. ועכשיו שאלה לגבי OC, מתי שאני עושה OC בהתחלה התדר של המעבד עומד על 2.4 GHZ והמעבד הוא כמובן Q6600,אני אמור לעלות 10MHZ כל קפיצה ואחר כך לעשות בדיקה של 25-30 דקות?(הכוונה שהוא בתדר נמוך יחסית),והשאלה היא האם אני יכול נגיד ליקפוץ ישר ל2.8MHZ ואם אני…

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  7. אנשים קודם כל למי שהדגם לא אומר לו כלום אני מדבר על הדבר הזה: עכשיו לפי התמונה הזאת: אני רואה שבחלק התחתון אפשר להוסיף 2מאווררים.. עכשיו רציתי לדעת אם למישה יש את זה ויכול להגיד לי איזה מאווררים אני צריך 60ממ או 40ממ אתר המוצר :] והאם לפי דעתכם גם זה שווה משהו?!: http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm - שקל121 נכנס בפלופי

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  8. Started by poltergeits,

המעבד הוא 2000 הרץ ואני לא מעוניין לשנות מכפלה או משהו כזה רק לעשות אובר לזכרונות כדיי להגיע בסך הכל ל 2400 הרץ ... אני רוצה לדעת בכללי מה אני צריך לעשות , מתחים , מכפלות וכו ...

• 5 תגובות
    • 466 צפיות
  9. Started by LORIANTA,

האם יש לוח אם שלא ניתן לעשות לו oc?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  10. תגידו איזו תוכנה לאוברקלוק תעבוד לי בויסטה? יש לי את ה 2900PRO והתוכנה היחידה שבאמצעותה הצלחתי להגיע למשהו היא ה ATI OVERDRIVE (ליבה ל 836 זיכרונות ל 850 ), נסיתי את ה ATI TOOLS אבל משום מה גם שנותנים לה לזהות אוטמטית לזהות את התדרים לליבה והזיכרונות מלבד ההרצה היא לא מעלה כלל את התדרים. וגם זה רק עם גירסת הבטה מכיוון שהגירסה היציבה 0.26 כלל לא מזהה את הכרטיס. נסיתי את ה Rivatuner 2.07 וגם בה משום מה אין אופציה לבדיקה אוטומטית של התדרים רק אופציה ידנית ללא אפשרות לבדיקת יציבות. גם את ה ATI TRAY TOOL נסיתי ושם בכלל קבלתי מסכים כחולים. יש תוכנה טובה אחרת או פשוט להסתפק במה שקבלתי ב Overdrive ?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  11. יש לי intel pentium 4 1.7ghz willamate לוח של ASUS P4V800-X עכשיו בלי OC הטמפרטורות הם מנוחה: 23-27 במאמץ : 36 והטמפרטורה של הלוח אם עומדת על 23 האם זה טוב.. וכמה הכי גובה שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד?!?!

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  12. Started by Sunny Jim,

האם לכרטיס המסך שלי עם קירור הסטוק שלו יש איזשהו פוטנציאל אוברקלוק שיתן לי תוספת ביצועים משמעותית? או שאפילו אין טעם להתעסק עם זה כל עוד אני לא מחליף קירור?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  13. מפרט : זיכרונות : Twinmos 512 X 2 667 MHZ + 1 GB of kingston and 512 MB of another company . מעבד : Athlone 3800 + 64 BIT X2 לוח אם : Kn9S - גירסא 23 אחרונה . אני על באס של 288 ומכפלה 10 . המחשב לא עולה רק כאשר אני משנה א תתיזמוני הזיכרונות ל- 667 MH (333 אפקטיבי ) במקום 533MV (266 אפקטיבי ) מה אני יכול לעשות ? מתח לזיכרונות - 2.3 (אנייכול עד 2.9 אבל הלוח אם מגביל ) (ויש DDr2 REF שאני לא יודע איך להשתמש עם זה (זתומרת איך זה עובד ) ניסיתי לעלות (ובהגזמה ) מתח לגשר הצפוני / כרטיס מסך / מעבד אך ללא הועיל . ניסיתי לשנות תיזמוני זיכרונות ל- 4-4-4-12 - 667 MHZ המחשב ועובר POST אך לא מגיע לטעינה של וינדוס . יש רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  14. יש לי לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו הקטע הוא שהקירור שקיבלתי עם הלוח אם התחיל להרעיש אז הורדתי וקניתי את הקירור : ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 באחד מהנקיונות של המחשב חבר שלי "הפיל" אותו ומאז די קשה לחבר אותו בחזרה(ממש אבל ממש קשה לקח לי שעה לחבר..) בקיצר לאחד שנמאס לי החזרתי את הקירור הרגיל בלי מאוורר רק תצלעות והוא על 47 מעלות השאלה פה היא האם ביגלל שהציפסט מתחמר לוקח למחשב להגיע שנייה יותר וכו... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  15. האם:? asus commando+asus p5b delux תומכים זיכרונות 1066 mhz בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  16. Started by Gliding,

אז הבעיה בכותרת וקרתה מאז העדכון האחרון לביוס של הלוח שמופיע בתחימה... המתח שמופיע ב USDM (התוכנה שבאה עם הלוח. אותו מתח מופיע בביוס, אגב) הוא 1.57-1.6 הבעיה שנגררת היא שכשאני משנה מכפלה בשביל לעשות אוברקלוק, המתח יורד ל 1.35 עריכה: קצת מצחיק שאני מעלה את הנושא הזה כבר פעם שלישית בפורום ועדיין אין ממש תשובות... עשיתי עכשיו שוב שינוי בביוס וזה המצב כרגע: המתח למעבד מוגדר בביוס כ +0.1...מה שנותן לו סה"כ 1.4, ופותר את הבעיה שהייתה פעם ולא אפשרה לי תלהתחבר לאינטרנט. המכפלה של המעבד הורדה ל-8 ועכשיו הוא עובד במהירות הרגילה שלו- 1800 Mhz. והזכרונות נמצאים על 225 ותזמונים של 2.5-3-3-5...במתח של 2.8...שזה הכי גבוה שיש בביוס...ונראה לי די מכובד ביחס לזה שהם לא אקסטרים או…

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  17. Started by Y.k,

היי . רציתי לדעת אם הגוף קירור יתאים ללוח שלי : Abit AV8 בנוסף רציתי לדעת מה המאוורר הכי ממולץ אליו בתקציב של עד 100 וקצת .. טנקס

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  18. Started by Posford,

אני מעוניין להוסיף למחשב מאוורר לקירור. איזה מאורר לקנות? איך אפשר לתפוס אותו? איזה כבל הוא מתחבר על מנת לעבוד? ומה מחירו? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  19. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מארז קטן יחסית ויש לי שני הרדיסיקים בהתחלה הם היו צמודים אחד לשני אבל עכשיו הרדיסק אחד למטה והרדיסק אחד איפה שהצורב זה שליד הצורב מתחמם הרבה הוא מגיע כמעט ל50 מעלות ורציתי לשאול יש לי בבית גוף קירור של פנטיום 3 עם מאורר עליו ורציתי לשאול האם אני יכול פשוט לשים את הגוף קירור והמאורר על ההרדיסק פשוט להניח אותו עליו? האם זה יכול לגרום נזק או חשמל סטטי או כל דבר אחר והאם יש שיטות טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום התקתקל לי המאוור 90 שמוציא אוויר מהמארז. הסתכלתי וחשבתי שהדגם הזה יכול לעשות את העבודה מצויין, הבעיה היא שאין לו אפשרות של שינווי מהירות, ויש לי פטנציומטר במארז, מה אתם חושבים? עדיף לקנות אותו למרות זאת, או לקנות משהו אחר עם אפשרות שינוי מהירות (אם לקחת משהו אחר אז מה עדיף ?) http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  21. Started by elad the master,

http://www.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_8s661fxmp-rz_big.jpg זה הלוח.

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  22. Started by amitbatito,

עשיתי אוברקלוק למעבד שלי והגעתי איתו למהירות של 2400mhz עם מאוורר סטוק עכשיו הפסקתי כי המעלות במנוחה 54-58 ועכשיו רציתי לדעת אם להמשיך או לחכות שאני יקנה קירור יותר טוב?? ורציתי לדעת מתי ואיך אני אמור לדעת מתי לעלות מתח לזיכרונות ולמעבד?? וגם המעבד עובד במכפלה של 300*8 לא נוגעים ב8 או שאפדר לשנות אותה תודה לעוזרים!!!

23. Started by Danny_Boy,

האם מישהו יכול לייעץ לי איפה כדאי למקם מאוררים בנוסף למה שיש לי? יש לי מעבד AMD ואני רוצה לקרר אותו יותר (טמפ' אחרי שעה עבודה: 47 מעלות). אם אפשר גם אז לצרף הסבר איך אני יכול למקם את המאוררים ואיזה כיוון יהיה כל אחד (מוציא או מכניס אויר)... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  24. שלום!!!!! האם תוכלו להמליץ לי בבקשה על קירור למעבד סוקט 478 שיתן לי ביצועים טובים לoc מכובד??? כל המלצה תתכבד בברכה.....(אין ממש הגבלת תקציב אבל אם אפשר לא לעבור את ה300 שקל.........)

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  25. Started by Oranili,

שלום יש לי מארז ג'נרי וקניתי את 2 המאוררים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=181 8CM ! עכשיו שמתי את שתיהם מאחורה ו1 כזה מקדימה זה מאורר שמספיק לעשות את העבודה? כי יש לי טמפ מעבד של 40 במנוחה ... זה הוריד רק 3מעלות... עכשיו ראיתי שיש 120CM מאורר זה יוריד את הטמפ יותר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים