עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by y10,

תראו יש לי אינטל ולוח אם של DFI עכשיו אני לא יודע איך לעשות OC כיאלו אני נכנס לBIOS ואז יש לי שם באחד האפשריות clock& ועוד משהו עכשיו אני נכנס לcpu ואז שם רשום לי לבחור ככה רשום 100GHz/100GHz/33GHz(או שזה היה MHz אני לא זוכר..) וככה עולה יותר הברירת מחדל זה על רגיל עכשיו אני לא יודע מה לעשות והאם הגעתי למקום הנכון בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  2. Started by manticore,

הגדרתי הגדרות למאוורר של הכרטיס מסך דרך התוכנה, מהירויות מסויימות לטמפ' מסויימת איך אני מקבע אותן שיעבדו בלי להפעיל את התוכנה? הן גם לא תמיד עובדות אחרי שאני מפעיל את התוכנה, אני צריך לשחק קצת עם ההגדרות ידנית עד שההגדרות תופסות. תודה.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  3. Started by KirK,

שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!!

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by frogman,

היי ושלום בנסיון לעשות אובקלוק ישנם כמה דברים שלא הבנתי: 1)ASUS C.G.I 2)STATIC READ CONTROL 3)DDR2 CHANNEL A REF VOLTAGE 4)DDR2 CHANNEL B REF VOLTAGE 5)DDR2 CHANNEL REF VOLTAGE אשמח להבין את המשמעות של הדברים למי שמבין...... בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by ras81,

שלום התקתקל לי המאוור 90 שמוציא אוויר מהמארז. הסתכלתי וחשבתי שהדגם הזה יכול לעשות את העבודה מצויין, הבעיה היא שאין לו אפשרות של שינווי מהירות, ויש לי פטנציומטר במארז, מה אתם חושבים? עדיף לקנות אותו למרות זאת, או לקנות משהו אחר עם אפשרות שינוי מהירות (אם לקחת משהו אחר אז מה עדיף ?) http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by poi212003,

חיברתי את המסך וכשאהי שולח משהו זה מראה לי רק את החצי השורה הראשונה החצי השני נשאר ריבועים כמו באתחול מסך מסוג 2*16 (קודם המסך עבד -אבל הלחמתי הכל מחדש כי החוט לא היה טוב) יכול להיות שהמסך נשרף?? למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  7. אז ככה...יש לי כרטיס מסך ATI READON X1600 256MB אני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג עם התוכנה ATITool אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריך לעשות...? מישהו יכול להסביר לי מה להגדיר בתוכנה? המדריך: http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/4/

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  8. Started by x-pac,

אני לא מבין מה הקשר בין זיכרונות לOC הרי מעלים את הFSB אז מה זה קשור לזיכרונות?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  9. שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להעלות את המכפלה של המעבד הנ"ל אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בלוח אם ASUS COMMANDO תודה

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by almogm15,

שלום לכולם וצהריים טובים! לי יש בעיית חום לא רגילה על המחשב . ומתוך כל הנסיונות הקירור שביצעתי הסקתי שהמתח שהמעבד מקבל הוא לא טוב. יכול להיות שאם אני מקבל מתח נמוך מהרגיל (1.52 אני מניח) אז המעבד יתאמץ ויתחמם ?

• 8 תגובות
    • 482 צפיות
  11. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רכשתי את המאוורר הנ"ל, ויש לי שאלה קריטית (לטעמי) - לאיזה כיוון עליי להרכיב את המאוורר? כאשר המאוורר (הוא צידי) מופנה כלפי מעלה (לראש המארז) או כלפי מטה? או שאולי עדיף משהו אחר? בתודה רבה מראש!!!!

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  12. כידוע זהו מעבד 2.4 עשיתי לו אובר 20% כיצד אפשר לבדוק שהוא אכן יכול לעבוד בעת הצורך ב2.88 כי בזמן שאין עומס הוא עובד רגיל 2.4 וגם מתי ואולי דוגמה לתוכנות עבודה שמעמיסות את המעבד כמו עיבוד וידאו וכד' אם אפשר לקבל איזה מהם יעמיס כדי שאוכל לראות איך העומס משפיע אם בכלל על המהירות תודה למשיבים מערכת לוח אסוס p5b זכרון 2 גיגה 800 נ.ב האם צריך תוספות שינויים לסטוק כי הטמפ' של המעבד באובר היא 51-52 מעלות בתוכנה של אסוס, ב-tat כל ליבה 46 מעלות למי להאמין ובכלל האם זו טמפ' גבוהה ? זהו בנתיים

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  13. Started by HWgeek,

אחים שלי אני צריך עזרה אני לא יודע איך נועלים בלוח הזה את הPCI שאני עושה OC אז הPCI עולה מ33 ל45 בערך הPCIE נעול על 100 אבל הPCI לא נעול תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  14. Started by player_1,

עשיתי אוברקלוק ל-Q6600 ל-3GHz והזכרונות ירדו ל-667MHz מה יכולה להיות הבעיה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  15. תביאו לי בבקשה קישור לקירור אוויר הכי טוב מסקייפיסי-בלבד! חייב סקייפיסי אין מצב חנות אחרת... ולא מזיז לי שיש בחנות אחרת יותר טוב אפילו ב20 מעלות פחות, כי פשוט אי אפשר... לא משנה מחיר רק שיהיה הכי טוב לאוברקלוק למעבד E4300 בתושבת 775. ולמצחיקים-לא אל תציעו קירור מים. תודה מראש!!!!!!!!!!1[br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:04:47 בעצם סביבות 300 ש"ח +-

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  16. Started by fire1ce,

בירשותי עכשיו מחשב שאבא שלי קנה לעצמו Sempron 2300 סוקט A לוח abit NF7-M זכרון DDR 333 גנרי קירור סטוק MUTILPLYER על 9.5 *נעול (לפחות לא משתנה התדר כאשר אני משנה אותו - גם ב EVEREST לא משתנה כותב 9.5) |FPS כל 160 ללא OC עשיתי לו היום טיפה ניסיונות ל OC ויצא לא רע הגעתי ל FSP 220 עם מחלק 5/4 ככה שהזיכרונות היו על 700 אם עליה של מתח מ 1.6 ל 1.625 התדר היה 2100+ לעומת 1600 מקורי. הטמפרטורורה לפני OC היתה 39 ואחרי 47 במאמץ. מה התמפרטורה בה כדי לשמור את המאבד זה? לאחר ניסיון לעלות רק את ה FSP נכשל הפסקתי את ה OC לעכשיו. יש לי שאלה בערך באיזה OC ה SEMPRON 2300 היה שווה לביצועים של PRESCOTT בתדר 3.0? פשוט יש לי אפשרות להריץ את הSEMPRON והלוח שלו עם זיכרון DDR400 של KINGMAX וקי…

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  17. יש לי gf5500 128 ram 128 bit קירור סטוק כדי לעשות oc?או ליקנות קירור ולעשות מעבד 2.666 intel p4 סטוק לקנות קירור ולעשות oc או לעשות אם הסטוק btw :הספק שלי זה 270 ניראה לי

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  18. לוח אסוס A7N8X דלוקס.

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  19. היי, אני ממש חדש בכל זה, ואני ממש לא מתמצא בביוס שלי... ניסיתי פעם על המחשב הישן שלי לעשות את זה ודווקא די הצלחתי . אני ממש לא רוצה לעשות ניסויים לבד על המחשב הזה, מעצם היותו בן שנה וקצת בלבד. אין לי קירור מיוחד על המעבד אלא מה שקיבלתי איתו בסטוק. המעבד יחסית קר כל הזמן, מגיע לטמפ' של 30-32 מעלות. אפשר לראות את המפרט שלי מצד ימין. אני יודע שיש תוכנות OC של הלוח הזה שמגיעות עם היצרן, האם אפשר לעשות את זה משם? איך מתעסקים עם הביוס של הלוח אם שלו, ועד כמה אתם ממליצים לי להעלות את מהירות המעבד? אם אפשר להעלות תמונות זה נורא יעזור לי, או לפחות לתת לי מיקום ושמות מדויקים בביוס . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  20. Started by most,

מה יותר כדי לי לקנות:מאוורר Artic Cooler של 80 מ"מ ב-40 ש"ח או 2 מאווררים רגילים של 80 מ"מ ב-30-40 ש"ח? אם כדאי יותר את ה-2 מאווררים אז איפה כדאי לי לחבר את האחרון(יש לי מקום ל-3 מאווררים במארז אבל מכיוון שאחד נדפק לי אז יש כרגע 2 ...אז אחד מהמאווררים יחליף את זה שנדפק אז איפה כדאי לי לעשות חור במארז ולחבר את האחרון?)

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  21. תגדידו בתוכנה sandra ובתוכנה mbm5 איפה אני רואה את הטמפרטורה של המחשב שלי? ודבר נוסף.. איך אני מאפס את הביוס? תודה.

• 5 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

מאיפה להתחיל? מה לקנות? מה לעשות? איזה קירור לשים? יש לי PINE XFX5500 128MB תודה.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  23. Started by m-o-r,

אני רוצה מערכת קירור מים לאוברקלוקינג למעבד יש לי משאבה של EHEIM 1250 1200ליטר אני צריך המלצה ליתר החלקים עד 900 ש"ח +- והמלצה לחנות בחו"ל אמינה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  24. Started by fachimoo,

תסתכתלו על התמונות הבאות ותגידו מה לשנות והאם כדי, רק בלי אוברקלוק מיותר. פליז תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  25. Started by BattleMan,

שלום לכולם יש לי ספק כח גנרי מחברת sunshine [כן אני יודע , הייתי צריך לחשוב על זה לפני שקניתי] אני כשלעצמי מרוצה מהספק, אני לא מבצע OC, אין לי כרטיס מסך חזק ובכלל דרישות האנרגיה שלי נמוכות רק יש דבר שמאוד מחרפן אותי בנוגע לספק וזה הרעש שהוא מפיק. אני רגיש במיוחד לרעש ולכן אני קונה את ה big typhoon למעבד, ולכן גם הסרתי בניתוח כירורגי את המאוורר של כרטיס המסך [ושימות המנייאק רק שלא ירעיש] לספק יש שני מאווררים, חשבתי האם כדאי לי לקנות שני מאווררים שקטים ולחברם? מישהו מכיר את סוגי הספקים הללו, האם אפשרי לעשות זאת? האם אלו מאווררים שעובדים על מתח ישר? עוד אפשרות היא כמובן לקנות ספק כוח חדש, במקרה זה אנא המליצו לי, כמו שאמרתי אני לא זקוק לוואט גבוה אבל אני כן זקוק לשקט לכן לא מ…

• 2 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים